Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick: Cerbu.05

Nick-uri anterioare:Bebe.05

Level:10

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Cerbu.05

Ore jucate:34

Cateva realizari pe acest server?: Rank 5 SFPD, Paramedic și 2 ANI in AIR

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da am mai facut parte din acest clan.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Vreu ca intru in [AIR],deoarece este un clan cu membri respectuosi,cu bunul simt cat si un lider cu bunul simt si de treaba și pentru că am in el un număr foarte mari de zile cât și de co lider.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ștefan și sunt din Buzau. Sunt o fire foarte calma, cu cei 7 ani de acasa, cu capul pe umeri, responsabil, nu imi plac scandalurile, nu vorbesc urat, eu consider ca am un comportament exemplar, sunt putin modest,nu imi plac persoanele arogante si laudaroase. In timpul liber joc fotbal, ies cu prietenii la suc, merg cu familia la cinema sau il ajut pe tata cu treburi la servici.

Motto-ul clanului:Motto-ul clanului este:Respecta si vei fi respectat.

Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat!

Edited by Bebe.05_B
Posted

• Nick ClauDiu16
  • Nick-uri anterioare: -
  • Level: 44
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Claudiu16
  • Ore jucate: 1089
  • Cateva realizari pe acest server?: 1:am intrat in clanul [A]liance , rank7 clanu little devils, o avere care cumprinde 2 kkk, si rank 5 SI.LV
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Am plecat sa ajut un prieten cu clanul la recrutat.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Pff, am fost de 3 ori, 1: 3/3 warn's. 2: Reclama (Mi-a fost spart contul). 3: Moduri ilegale (TW).
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa cu simptul umorului si clumet, imi place sa-mi fac prieteni noi, tot o data nu-mi place saşi bata ... nimeni de mine. nu-mi place cearta dar cand e cazul ma cert destul de mult.
  • Motto-ul clanului: "Respecta si vei fii respectat!!"
  • Alte precizari?: Multumesc.

Acceptat! Bine ai venit!

Posted (edited)

• Nick:AlexToncu311

• Nick-uri anterioare:Nu am mai avut.

Level:20

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/alextoncu311

Ore jucate:318

Cateva realizari pe acest server?:Castigarea unui Turismo si un Banshee la gift , in rest nu am mai avut.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Este un clan cu o conducere frumoasa, este un clan bine organizat.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Am fost 1 singura data banat pentru 3/3

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur ca da.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un baiat matur, cu simtul respectuli, nu imi place sa calomnizez ,nu ma cert cu nimeni , nu ma dau usor batut , mereu sunt un jucator cinstit, sunt prieten cu oricine de pe server.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat..

Alte precizari?:Sper sa intru in clan.

Edited by AlexToncu311
Posted

• Nick: Savy.RO

• Nick-uri anterioare: -

Level: 23

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Savy.RO

Ore jucate: 405

Cateva realizari pe acest server?: Am primit tester in LV Paramedic si am 160zile+

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa reintru deoarece, in alte clanuri e lipsa de colaborare, si acest clan este unic in felul lui, cu membrii minunati si uniti.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Stefan, sunt din Cosntanta, am 14 ani. Sunt o fire sociabila cu simtul umorului + cei 7 ani de acasa. Pasiunea mea este IT/Auto. Ador sa ies afara cu bicicleta si sa stau pana seara in parc.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat.

Alte precizari?: -

Posted

• Nick:AlexToncu311
  • Nick-uri anterioare:Nu am mai avut.
  • Level:20
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/alextoncu311
  • Ore jucate:318
  • Cateva realizari pe acest server?:Castigarea unui Turismo si un Banshee la gift , in rest nu am mai avut.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Este un clan cu o conducere frumoasa, este un clan bine organizat.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Am fost 1 singura data banat pentru 3/3
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur ca da.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un baiat matur, cu simtul respectuli, nu imi place sa calomnizez ,nu ma cert cu nimeni , nu ma dau usor batut , mereu sunt un jucator cinstit, sunt prieten cu oricine de pe server.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat..
  • Alte precizari?:Sper sa intru in clan.

Acceptat.

Posted

• Nick: Savy.RO
  • Nick-uri anterioare: -
  • Level: 23
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Savy.RO
  • Ore jucate: 405
  • Cateva realizari pe acest server?: Am primit tester in LV Paramedic si am 160zile+
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa reintru deoarece, in alte clanuri e lipsa de colaborare, si acest clan este unic in felul lui, cu membrii minunati si uniti.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Stefan, sunt din Cosntanta, am 14 ani. Sunt o fire sociabila cu simtul umorului + cei 7 ani de acasa. Pasiunea mea este IT/Auto. Ador sa ies afara cu bicicleta si sa stau pana seara in parc.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat.
  • Alte precizari?: -

Acceptat! Bine ai revenit!

Posted

Nick:Angels

Nick-uri anterioare:Nu am.

Level:43.

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/angels

Ore jucate:1156.

Cate realizari pe acest server?:Am intrat in SFPD,Taxi SF,LVPD,The Russian Mafia,si iar SFPD.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu.

De ce vrei sa intri sau REintri in clanul [AIR]?:Vreau sa intru in acest clan deoarece este unul respectat.

Ai fost banat vreodata ? Daca da ,de ce ?:Nu nu am fost banat.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ana , sunt o persoana de incredere ,cu mult respect si devotament .Imi place sa joc sa-mp si sa fiu in largul meu , si sa ajut pe oricine cu ceva .

Motto-ul clanului:Respecta si vei fi Respectat.

Alte precizari?:Sper sa fiu acceptata si sa fim colegi.Multumesc.

Posted

Nick:Angels

Nick-uri anterioare:Nu am.

Level:43.

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/angels

Ore jucate:1156.

Cate realizari pe acest server?:Am intrat in SFPD,Taxi SF,LVPD,The Russian Mafia,si iar SFPD.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu.

De ce vrei sa intri sau REintri in clanul [AIR]?:Vreau sa intru in acest clan deoarece este unul respectat.

Ai fost banat vreodata ? Daca da ,de ce ?:Nu nu am fost banat.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ana , sunt o persoana de incredere ,cu mult respect si devotament .Imi place sa joc sa-mp si sa fiu in largul meu , si sa ajut pe oricine cu ceva .

Motto-ul clanului:Respecta si vei fi Respectat.

Alte precizari?:Sper sa fiu acceptata si sa fim colegi.Multumesc.

Acceptată. Bine ai venit în clan!

Posted

Nick: Tobby.

Nick name-uri anterioare: Nu am.

Level: 31.

Ore jucate: 623.

Cateva realizai pe server: Am castigat 57pp la gift si am agonisit cam 350.000.000$.

Ai mai fost in [AIR]: Nu.

De ce vrei sa intri sau sa intri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan foarte bun si am cativa prieteni in acest clan!

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da 3/3 warns.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur.

Descriete un minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ionut, sunt din Strambeni județul Arges, am 16 ani si sunt o persoana calma cu capul pe umeri si foarte punctual. Imi place sa muncesc pentru a castiga un lucru si consider ca daca toti am avea aceasta mentalitate nu ar mai fi lenesi in societate si treaba ar merge foarte bine. Iubesc sportul si orice activitate ce necesita efort, pentru ca, cu totii stim ca fara efort nu faci nimic in viata. Sunt deschis si prietenos, imi place sa cunosc cat mai multe persoane si ador cand pot sa-mi ajut prietenii pentru ca stiu ca ori de cate ori o sa am o problema si ei la randul lor ma vor ajuta. Consider ca sunt un exemplu pentru cei din jurul meu prin comportament si mai ales prin gandire. Parerea mea e ca gandirea este cea mai importanta calitate pentru ca de la ea pleaca toate celelalte. Imi plac lucrurile noi si le tratez cu cea mai mare seriozitate. Imi place sa glumesc si sa fiu corect fiindca tot timpul corectitudinea inseamna succes. Sunt perfectionist si intelegator incerc tot timpul sa fac cat mai putine greseli, pentru ca trebuie sa recunoastem ca cu totii facem greseli si daca am facut o greseala fac tot posibilul sa o repar.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat.

Alte precizari?: Multumesc de atentie!

Posted

• Nick.Danil.

• Nick-uri anterioare:zeNkFTW

Level:30

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/.Danil.

Ore jucate:343

Cateva realizari pe acest server?:Averea  un FH bunisor si un lp frumos.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece am prieteni si ca nu am fost nici o data in acest clan,imi doresc sa intru in acest clan deoarece este un clan care se respecta si care stie cum sa vorbeasca cu membri sai este un clan care stie de caterinca.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da,

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Salut ma numesc Andrei am varsta de 18 ani,locuiesc in Buzau,am cei 7 ani de acasa,imi place foarte mult sa fac caterinca,la mine respectul este pe primul loc ma respecti te respect daca nu asta e bafta si vorbim alta data,imi place foarte mult sa lucrez in echipa si sa fac caterinca cu cei care stiu sa glumeasca.

Motto-ul clanului:Respecta si vei fii respectat.

Alte precizari?:Multumesc!

Posted

• Nick.Danil.
  • Nick-uri anterioare:zeNkFTW
  • Level:30
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/.Danil.
  • Ore jucate:343
  • Cateva realizari pe acest server?:Averea  un FH bunisor si un lp frumos.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece am prieteni si ca nu am fost nici o data in acest clan,imi doresc sa intru in acest clan deoarece este un clan care se respecta si care stie cum sa vorbeasca cu membri sai este un clan care stie de caterinca.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da,
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Salut ma numesc Andrei am varsta de 18 ani,locuiesc in Buzau,am cei 7 ani de acasa,imi place foarte mult sa fac caterinca,la mine respectul este pe primul loc ma respecti te respect daca nu asta e bafta si vorbim alta data,imi place foarte mult sa lucrez in echipa si sa fac caterinca cu cei care stiu sa glumeasca.
  • Motto-ul clanului:Respecta si vei fii respectat.
  • Alte precizari?:Multumesc!

AccEPTAT! Salut mane, bine ai venit în clan!

Cateva realizai pe server: Am castigat 57pp la gift si am agonisit cam 350.000.000$.

De ce vrei sa intri sau sa intri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan foarte bun si am cativa prieteni in acest clan!

Descriete un minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ionut, sunt din Strambeni județul Arges, am 16 ani si sunt o persoana calma cu capul pe umeri si foarte punctual. Imi place sa muncesc pentru a castiga un lucru si consider ca daca toti am avea aceasta mentalitate nu ar mai fi lenesi in societate si treaba ar merge foarte bine. Iubesc sportul si orice activitate ce necesita efort, pentru ca, cu totii stim ca fara efort nu faci nimic in viata. Sunt deschis si prietenos, imi place sa cunosc cat mai multe persoane si ador cand pot sa-mi ajut prietenii pentru ca stiu ca ori de cate ori o sa am o problema si ei la randul lor ma vor ajuta. Consider ca sunt un exemplu pentru cei din jurul meu prin comportament si mai ales prin gandire. Parerea mea e ca gandirea este cea mai importanta calitate pentru ca de la ea pleaca toate celelalte. Imi plac lucrurile noi si le tratez cu cea mai mare seriozitate. Imi place sa glumesc si sa fiu corect fiindca tot timpul corectitudinea inseamna succes. Sunt perfectionist si intelegator incerc tot timpul sa fac cat mai putine greseli, pentru ca trebuie sa recunoastem ca cu totii facem greseli si daca am facut o greseala fac tot posibilul sa o repar.

Alte precizari?: Multumesc de atentie!

Respins! Te afli deja într-un clan! Revino din nou cu o nouă cerere!

Posted (edited)

Nick: Dante.D

Nick-uri anterioare: Singurul cont.

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Dante.D

Ore jucate: 200

Cateva realizari pe acest server?:Laudat pentru munca pe care o fac, fiind numit un player cum trebuie .

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu , dar vreau sa intru neaparat.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca este un clan foarte activ cu membrii de treaba , glumeti dar si seriosi , si un leader de clan foarte experimentat.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu ,nu am fost banat niciodata.

ei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Sigur ca da.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut , ma numesc Sebastian , sunt din Comuna Feldioara , Judetul Brasov si am 16 ani. Sunt un tip serios , caruia ii place sa fie respectat si laudat pentru faptele mele , imi place sa fac sport , sa ma joc pe calculator , sa ies cu prietenii afara . Imi place sa muncesc in echipa , alturi de oameni minunati. 

Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Sebastian121122
Posted

• Nick:ThePhaRaON.

• Nick-uri anterioare:PoGBa2000.

Level:21.

Link de pe panel:ThePhaRaON's Profile - Bugged.ro SA:MP Server

Ore jucate:324.

Cateva realizari pe acest server?:Nu am.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:da am mai facut parte.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Doresc sa reintru in clanul Atentie Inta Regele, deoarece este un clan respecta pe acest server cu membri respectuosi, seriosi si cu cei 7 ani de acasa.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu am fost banat niciodata.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da voi respecta liderul, co-liderii cat si ceilalti membri.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ianus Iulia Andrei, am varsta de 14 ani si sunt din orasul Roman jud. Neamt.Sunt o persoana serioasa, sincera cu capul pe umeri, cu simtul umorului bine dezvoltat, sunt de fel respectuos cu oamenii care ma respecta la randul lor.hobby-urile mele sunt:handbal-ul,sah-ul si fotbal-ul.

Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat.

Alte precizari?:Daca vreti sa ma acceptati, ies din clanul precedent.

Posted

• Nick: Vali(Vali)

• Nick-uri anterioare: Nu am.

Level: Am level 40.

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/VALI(VALI)

Ore jucate: 884

Cateva realizari pe acest server?: Averea si Faction History cat de cat bun.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Am prieteni in clan.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, 3/3 warn.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un baiat sincer, cu cei 7 ani de acasa, cu simtul umorului si un tip foarte responsabil. Atunci cand incep imi place sa-l duc pana la capat. Nu imi plac persoanele false si mincinoase. Sunt un baiat inteligent, care nu da inapoi de la nimic, ma integrez repede intr-un grup, sunt perseverent si nu ma opresc pana nu obtin ceea ce doresc.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat!!

Alte precizari?: Multumesc.

Posted

Cateva realizari pe acest server?:Laudat pentru munca pe care o fac, fiind numit un player cum trebuie .

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu , dar vreau sa intru neaparat.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca este un clan foarte activ cu membrii de treaba , glumeti dar si seriosi , si un leader de clan foarte experimentat.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut , ma numesc Sebastian , sunt din Comuna Feldioara , Judetul Brasov si am 16 ani. Sunt un tip serios , caruia ii place sa fie respectat si laudat pentru faptele mele , imi place sa fac sport , sa ma joc pe calculator , sa ies cu prietenii afara . Imi place sa muncesc in echipa , alturi de oameni minunati.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu , dar vreau sa intru neaparat.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca este un clan foarte activ cu membrii de treaba , glumeti dar si seriosi , si un leader de clan foarte experimentat.

Respins! Nu îndeplinești niciuna dintre condițiile clanului.

• Nick: Vali(Vali)
  • Nick-uri anterioare: Nu am.
  • Level: Am level 40.
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/VALI(VALI)
  • Ore jucate: 884
  • Cateva realizari pe acest server?: Averea si Faction History cat de cat bun.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Am prieteni in clan.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, 3/3 warn.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un baiat sincer, cu cei 7 ani de acasa, cu simtul umorului si un tip foarte responsabil. Atunci cand incep imi place sa-l duc pana la capat. Nu imi plac persoanele false si mincinoase. Sunt un baiat inteligent, care nu da inapoi de la nimic, ma integrez repede intr-un grup, sunt perseverent si nu ma opresc pana nu obtin ceea ce doresc.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat!!
  • Alte precizari?: Multumesc.

Acceptat! Contactează un Co-Lider pentru /cinvite.

• Level:21.
  • Link de pe panel:ThePhaRaON's Profile - Bugged.ro SA:MP Server
  • Ore jucate:324.
  • Cateva realizari pe acest server?:Nu am.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:da am mai facut parte.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Doresc sa reintru in clanul Atentie Inta Regele, deoarece este un clan respecta pe acest server cu membri respectuosi, seriosi si cu cei 7 ani de acasa.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu am fost banat niciodata.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da voi respecta liderul, co-liderii cat si ceilalti membri.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ianus Iulia Andrei, am varsta de 14 ani si sunt din orasul Roman jud. Neamt.Sunt o persoana serioasa, sincera cu capul pe umeri, cu simtul umorului bine dezvoltat, sunt de fel respectuos cu oamenii care ma respecta la randul lor.hobby-urile mele sunt:handbal-ul,sah-ul si fotbal-ul.
  • Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat.
  • Alte precizari?:Daca vreti sa ma acceptati, ies din clanul precedent.
  •  

Respins!

• Upvote 1
Posted

Level:21.

Link de pe panel:ThePhaRaON's Profile 

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da am mai facut.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece este un clan foarte important pentru mine si de ceva timp ma straduiesc sa intru.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu ,nu am fost banat niciodata.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da ii voi respecta.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ianus Iulian Andrei, am varsta frumoasa de 14 ani, sunt din orasul Roman Jud. Neamt.sunt un baiat cu simtul umorului, respectuos si sincer.Imi place sa joc fotbal si sa ies cu prietenii la  suc.

Alte precizari?:Va multumesc!

Posted

Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat.

Alte precizari?: Multumesc de atentie!

Posted

• Nick:TheProWind.

• Nick-uri anterioare:Niciunu.

Level:24.

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/ThePROWind

Ore jucate:500.

Cateva realizari pe acest server?:Infernus 2x hidden si am intrat intr-o mafie.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Fiindca este un clan cu membri prietenosi si chiar regret ca am iesit.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Am fost banat de 2 ori 3/3 warn si cheats.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt prietenos am cei 7 ani de acasa intodeauna playerii care au nevoie de ajutor mai sunt si glumet dar glumesc cu limite nu imi place minciuna, respect pe cei ce ma respecta.

Alte precizari?:Multumesc de atentie.

Posted

• NickShifu.

• Nick-uri anterioare:-

Level:15.

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Shifu

Ore jucate:287.

Cateva realizari pe acest server?:De a lua tester+responsabil in Paramedic Lv.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece este un clan bun.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Nu se pune problema.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Costi, am 14 ani si sunt din Galati.Sunt un baiat cu un simt al umorului foarte dezvoltat.Am loc de "Buna ziua" pentru oricine, fiind un om cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa lucrez intr-un colectiv pentru a imi face prieteni noi si pentru a invata lucruri pe care nu le stiam.Imi place sa ma perfectionez in toate domeniile, fiind o fire foarte ambitioasa.Mereu am pus cea mai mare incredere in prieteni, in acestia avand cea mai mare incredere.Imi place sa ajut pe cine pot si cum pot.Nu sunt un om incapabil si imi place sa raspund la provocari, dar ma enervez cand ma ia cineva peste picior, ma minte sau ma santajeaza.Nu imi place sa fiu batjocorit.Atata timp cat ofer respect vreau si eu la randul meu sa primesc tot acelasi lucru.

Alte precizari?:Salut.

Posted

• Level:21.
  • Link de pe panel:ThePhaRaON's Profile 
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da am mai facut.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece este un clan foarte important pentru mine si de ceva timp ma straduiesc sa intru.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu ,nu am fost banat niciodata.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da ii voi respecta.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ianus Iulian Andrei, am varsta frumoasa de 14 ani, sunt din orasul Roman Jud. Neamt.sunt un baiat cu simtul umorului, respectuos si sincer.Imi place sa joc fotbal si sa ies cu prietenii la  suc.
  • Alte precizari?:Va multumesc!

Acceptat!

• Nick:TheProWind.
  • Nick-uri anterioare:Niciunu.
  • Level:24.
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/ThePROWind
  • Ore jucate:500.
  • Cateva realizari pe acest server?:Infernus 2x hidden si am intrat intr-o mafie.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Fiindca este un clan cu membri prietenosi si chiar regret ca am iesit.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Am fost banat de 2 ori 3/3 warn si cheats.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt prietenos am cei 7 ani de acasa intodeauna playerii care au nevoie de ajutor mai sunt si glumet dar glumesc cu limite nu imi place minciuna, respect pe cei ce ma respecta.
  • Alte precizari?:Multumesc de atentie.

Acceptat.

• NickShifu.
  • Nick-uri anterioare:-
  • Level:15.
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Shifu
  • Ore jucate:287.
  • Cateva realizari pe acest server?:De a lua tester+responsabil in Paramedic Lv.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece este un clan bun.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Nu se pune problema.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Costi, am 14 ani si sunt din Galati.Sunt un baiat cu un simt al umorului foarte dezvoltat.Am loc de "Buna ziua" pentru oricine, fiind un om cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa lucrez intr-un colectiv pentru a imi face prieteni noi si pentru a invata lucruri pe care nu le stiam.Imi place sa ma perfectionez in toate domeniile, fiind o fire foarte ambitioasa.Mereu am pus cea mai mare incredere in prieteni, in acestia avand cea mai mare incredere.Imi place sa ajut pe cine pot si cum pot.Nu sunt un om incapabil si imi place sa raspund la provocari, dar ma enervez cand ma ia cineva peste picior, ma minte sau ma santajeaza.Nu imi place sa fiu batjocorit.Atata timp cat ofer respect vreau si eu la randul meu sa primesc tot acelasi lucru.
  • Alte precizari?:Salut.

Acceptat.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat.

Alte precizari?: Multumesc de atentie!

Acceptat.

Posted (edited)

• Nick: SasukeRO

• Nick-uri anterioare: n-am

Level: 22

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/SasukeRO

Ore jucate:422

Cateva realizari pe acest server?:  averea

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:nu

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa intru in acest clan deoarece este unul respectat.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: pe motiv speed 30 days prin iunie 2016

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:da

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Numele meu este Lucian , sunt din judetul Prahova. Sunt un baiat prietenos ,si descurcaret ,imi place sa ma distrez cu prietenii ,si sa joc fotbal,eu urasc cand sunt vorbit pe la spate de cei dragi mie.

Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat!

Alte precizari?: bafta

Edited by UlTrA AsAsIn
Posted

• Nick: SasukeRO
  • Nick-uri anterioare: n-am
  • Level: 22
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/SasukeRO
  • Ore jucate:422
  • Cateva realizari pe acest server?:  averea
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:nu
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa intru in acest clan deoarece este unul respectat.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: pe motiv speed 30 days prin iunie 2016
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:da
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Numele meu este Lucian , sunt din judetul Prahova. Sunt un baiat prietenos ,si descurcaret ,imi place sa ma distrez cu prietenii ,si sa joc fotbal,eu urasc cand sunt vorbit pe la spate de cei dragi mie.
  • Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat!
  • Alte precizari?: bafta

Acceptat.

Posted (edited)

• NickSfaramaOase

• Nick-uri anterioare:Oase.

Level:30.

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/sfaramaoase

Ore jucate:752.

Cateva realizari pe acest server?:Sa ajung in LV Paramedic r5 si sa fiu r6.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Ca este suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper smeker si e iubi acolo <3

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da,dar nu cred ca vreti sa le enumar :D

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Normal.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Cosmin si am 15 ani.Ador sa muncesc pentru un lucru iar cand îl incep îmi place sa îl duc pâna la capat facând astfel fericiti oamenii care ma sustin, nu tin cont de starea materiala a unui om si îmi place sa am prieteni oricum ar fii ei.Sunt mereu în cautare de prieteni noi, oameni noi,de experiente noi care ma vor ajuta in viitor.Sunt o fire ambitioasa careia îi place sa munceasca pentru a deveni cunoscut de lume. Hobby-urile mele sunt: fotbalul,sa-mp-ul si iesitul cu prietenii, sunt un om milos caruia îi place sa ajute pe cei din jur, vorbesc sincer nu imi place minciuna si sunt in stare sa imi recunosc greselile pe care le fac, nu îmi plac oamenii care mint si ador sa mi se spuna in fata daca cineva are ceva cu mine. Respect lumea chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult cum îi respect eu pe ei, sunt un baiat care spune lucrurile pe fata si nu ascunde nimic, nu îmi place sa jignesc pe nimeni, respect prietenii si familia, iubesc sa joc corect si sa nu dau tepe, nu îmi place sa ma amesctec în confilcte si las lucrurile sa decurga de la sine. Îmi organizez timpul asa de bine întrucât pot sa fac orice activitate îmi propun eu, particip la orice activitate care mi se potriveste si care mi se propune. Sunt o persoana seriosa, foarte sociala, amuzanta, încrezatoare, sincera, puternica, ambitioasa si plina de glume.Ador sa ajut pe oricine la orice. Sunt un baiat caruia îi place sa se aive bine cu toata lumea si sa nu am dusmani, îmi place sa fac totul cu cap si sa fac un lucru cat mai bine pentru a mi se recunoaste calitatile si munca pe care o depun,pentru ai face multumiti pe toti cei in jurul meu. La final vreau doresc sa adaug ca în aceasta aplicatie mi-am pus sufletul, acesta sunt eu si sper sa va placa de mine.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat !!

Alte precizari?:-

Edited by Oase.
Posted (edited)

• NickSfaramaOase
  • Level:30.
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/sfaramaoase
  • Ore jucate:752.
  • Cateva realizari pe acest server?:Sa ajung in LV Paramedic r5 si sa fiu r6.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Ca este suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper smeker si e iubi acolo <3
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da,dar nu cred ca vreti sa le enumar :D
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Normal.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Cosmin si am 15 ani.Ador sa muncesc pentru un lucru iar cand îl incep îmi place sa îl duc pâna la capat facând astfel fericiti oamenii care ma sustin, nu tin cont de starea materiala a unui om si îmi place sa am prieteni oricum ar fii ei.Sunt mereu în cautare de prieteni noi, oameni noi,de experiente noi care ma vor ajuta in viitor.Sunt o fire ambitioasa careia îi place sa munceasca pentru a deveni cunoscut de lume. Hobby-urile mele sunt: fotbalul,sa-mp-ul si iesitul cu prietenii, sunt un om milos caruia îi place sa ajute pe cei din jur, vorbesc sincer nu imi place minciuna si sunt in stare sa imi recunosc greselile pe care le fac, nu îmi plac oamenii care mint si ador sa mi se spuna in fata daca cineva are ceva cu mine. Respect lumea chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult cum îi respect eu pe ei, sunt un baiat care spune lucrurile pe fata si nu ascunde nimic, nu îmi place sa jignesc pe nimeni, respect prietenii si familia, iubesc sa joc corect si sa nu dau tepe, nu îmi place sa ma amesctec în confilcte si las lucrurile sa decurga de la sine. Îmi organizez timpul asa de bine întrucât pot sa fac orice activitate îmi propun eu, particip la orice activitate care mi se potriveste si care mi se propune. Sunt o persoana seriosa, foarte sociala, amuzanta, încrezatoare, sincera, puternica, ambitioasa si plina de glume.Ador sa ajut pe oricine la orice. Sunt un baiat caruia îi place sa se aive bine cu toata lumea si sa nu am dusmani, îmi place sa fac totul cu cap si sa fac un lucru cat mai bine pentru a mi se recunoaste calitatile si munca pe care o depun,pentru ai face multumiti pe toti cei in jurul meu. La final vreau doresc sa adaug ca în aceasta aplicatie mi-am pus sufletul, acesta sunt eu si sper sa va placa de mine.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat !!
  • Alte precizari?:-

aCceTat

Edited by JokerXL
Posted

• NickSfaramaOase
  • Level:30.
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/sfaramaoase
  • Ore jucate:752.
  • Cateva realizari pe acest server?:Sa ajung in LV Paramedic r5 si sa fiu r6.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Ca este suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper smeker si e iubi acolo <3
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da,dar nu cred ca vreti sa le enumar :D
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Normal.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Cosmin si am 15 ani.Ador sa muncesc pentru un lucru iar cand îl incep îmi place sa îl duc pâna la capat facând astfel fericiti oamenii care ma sustin, nu tin cont de starea materiala a unui om si îmi place sa am prieteni oricum ar fii ei.Sunt mereu în cautare de prieteni noi, oameni noi,de experiente noi care ma vor ajuta in viitor.Sunt o fire ambitioasa careia îi place sa munceasca pentru a deveni cunoscut de lume. Hobby-urile mele sunt: fotbalul,sa-mp-ul si iesitul cu prietenii, sunt un om milos caruia îi place sa ajute pe cei din jur, vorbesc sincer nu imi place minciuna si sunt in stare sa imi recunosc greselile pe care le fac, nu îmi plac oamenii care mint si ador sa mi se spuna in fata daca cineva are ceva cu mine. Respect lumea chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult cum îi respect eu pe ei, sunt un baiat care spune lucrurile pe fata si nu ascunde nimic, nu îmi place sa jignesc pe nimeni, respect prietenii si familia, iubesc sa joc corect si sa nu dau tepe, nu îmi place sa ma amesctec în confilcte si las lucrurile sa decurga de la sine. Îmi organizez timpul asa de bine întrucât pot sa fac orice activitate îmi propun eu, particip la orice activitate care mi se potriveste si care mi se propune. Sunt o persoana seriosa, foarte sociala, amuzanta, încrezatoare, sincera, puternica, ambitioasa si plina de glume.Ador sa ajut pe oricine la orice. Sunt un baiat caruia îi place sa se aive bine cu toata lumea si sa nu am dusmani, îmi place sa fac totul cu cap si sa fac un lucru cat mai bine pentru a mi se recunoaste calitatile si munca pe care o depun,pentru ai face multumiti pe toti cei in jurul meu. La final vreau doresc sa adaug ca în aceasta aplicatie mi-am pus sufletul, acesta sunt eu si sper sa va placa de mine.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat !!
  • Alte precizari?:-

Acceptat! Contacteaza un Co-lider pentru /cinvite.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp