Jump to content

Recommended Posts

Posted

• NickSynked

• Nick-uri anterioare:N-am

Level:29

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Synked

Ore jucate:571

Cateva realizari pe acest server?:Cand am intrat in pd

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu 

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Nu am mai fost

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Pentru 3/3 warn /q la tw

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Silviu, am 16 ani si sunt din Mehedinti. Sunt o fire sociabila cu simtul umorului care nu se plictiseste niciodata in a comunica cu lumea. Sunt calm, respectuos si imi place foarte mult sa ajut oamenii, nu de alta dar fac parte dintr-o asociatie de voluntari. Cat despre prieteni, imi place sa imi fac prieteni mai tot timpul. Desigur am si anumite talente printre care se numara actoria si muzica. Cam astea sunt lucrurile pe scurt care pot fi spuse despre mine.

Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respecat!

Alte precizari?:Sal

Posted

• Nick: xKeoZZor
  • Nick-uri anterioare: leica_chifteluta
  • Level: 21
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/xKeoZZor
  • Ore jucate: 202
  • Cateva realizari pe acest server?: Infernus VIP, Sultan VIP, Bullet VIP, NRG-500, Sandking, toate 2x (Averea)
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece imi place foarte mult atmosfera din acest clan.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu, nu am fost banat niciodata.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Alex, am 16 ani. Sunt o fire ambitioasa care face tot posibilul de as atinge scopul. Imi place sa ma joc pe calculator si cel mai mult imi place sa ma joc SA:MP. Imi place sa ies pe afara cu prietenii mei si nu uit niciodata oamenii care mi-au fost alaturi atunci cand am avut nevoie. Hobby-urile mele sunt schiatul si pescuitul. Calitatile mele principale sunt modestia, respectul si loialitatea. Consider ca daca respect o persoana, acea persoana la randul ei va trebui sa ma respecte si ea pe mine. Stiu de gluma si imi place sa ii fac pe cei din jurul meu sa se simta cat mai bine. Cam aceasta ar fii o scurta descriere despre mine.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat
  • Alte precizari?: Multumesc pentru atentia acordata.

Acceptat!

• NickSynked
  • Nick-uri anterioare:N-am
  • Level:29
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Synked
  • Ore jucate:571
  • Cateva realizari pe acest server?:Cand am intrat in pd
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu 
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Nu am mai fost
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Pentru 3/3 warn /q la tw
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Silviu, am 16 ani si sunt din Mehedinti. Sunt o fire sociabila cu simtul umorului care nu se plictiseste niciodata in a comunica cu lumea. Sunt calm, respectuos si imi place foarte mult sa ajut oamenii, nu de alta dar fac parte dintr-o asociatie de voluntari. Cat despre prieteni, imi place sa imi fac prieteni mai tot timpul. Desigur am si anumite talente printre care se numara actoria si muzica. Cam astea sunt lucrurile pe scurt care pot fi spuse despre mine.
  • Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respecat!
  • Alte precizari?:Sal

Acceptat!

Posted (edited)

• Nick:TheMonkey.

• Nick-uri anterioare:TheMonkey.

Level:18.

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/TheMonkey

Ore jucate:301.

Cateva realizari pe acest server?:Nu am o realizare cu care sa ma pot lauda, dar una ar fi ca am intrat in Taxi San Fierro.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu.

De ce vrei sa intri sau sa reintri in clanul [AIR]?:Nu am mai fost in acest clan, dar vreau sa intru deoarece este un clan foarte respectat, activi si cu membri de treaba.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da, am fost banat din vina unui player care mi-a spart contul si a inceput sa injure serverul si am luat 3/3 warns.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Salut.Ma numesc Stefan Iustin Gabriel, am 14 ani si sunt din orasul Iasi.In primul rand pot spune ca sunt o fire destul de matura, cu un bun simt foarte dezvoltat , educat si civilizat ,descurcaret in orice situatie si niciodata nu dau inapoi de la ceva in care ma implic,o persoana care stie sa colaboreze si sa se inteleaga cu cei din jur.Cand imi fixez un scop privesc dincolo de el ca sa fiu sigur ca voi reusi.Deobicei cand mi se acorda o sansa nu dezamagesc anumita persoana. Sunt mai grasut de felul meu, am parul mare si maro si am ochi caprui. Cam atat cu prezentarea mea.

Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat!

Alte precizari?:Multumesc pentru atentie.

Edited by TheMonkey.
Posted

• Nick:Stefanut.

• Nick-uri anterioare:N-am.

Level:25

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Stefanut.

Ore jucate:623

Cateva realizari pe acest server?:Cand am fost acceptat School Instructors.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu 

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Nu am mai fost

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Pentru 3/3 warns.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Stefan, am frumoasa varsta de 17 ani si locuiesc in Tecuci judetul Galati.

Imi place sa merg la sala de forta, sa practic box si sa ma joc fotbal, sunt o fire foarte intelegatoare, isteata, simtul umorului foarte dezvoltat si uneori foarte serios.

Imi place sa-mi fac prietenii noi, etc.

Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respecat!

Alte precizari?:Va multumesc pentru timpul acordat.

Posted
Nick: Daggeron.

Nick-uri anterioare: Nu am  avut.

Level: 41

Ore jucate: 1258 ore.

Cateva realizari pe acest server?: Am reusit sa am o avere destul de mare.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Ca imi place in acest clan.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:  Da am fost. Limbaj.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:  Da

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Radu, sunt un om cu suflet mare si ajutator. Sunt ceva de genul "intorc si celalalt obraz". Oamenii ma accepta asa cum sunt, chiar si in lumea virtuala. Nu trebuie sa imi spui de doua ori sa fac ceva, deoarece sunt ascultator. Am un limbaj decent si un comportament corespunzator. Nu jignesc pe nimeni, chiar daca altii o fac. Jocul meu preferat este SA:MP-ul, si mai ales pe acest server. Eu sunt un om cu simtul umorului si stiu sa gust o gluma, nu fac scandal daca mi s-a spus o gluma proasta, dar sunt si foarte serios cand trebuie. Sunt un om muncitor, deci niciodata nu ma vei vedea lenevi. Imi place sa citesc, dar mai mult sa ma joc pe PC. Sunt un baiat istet, la scoala am 9-10. Sunt un om curat Nu imi place sa folosesc cheat-uri in alte jocuri. Ma mai joc si League of Legends dar mai rar. Am o multime de calitati, dar si defecte. Nu ma enervez foarte repede cum altii o fac. Aceasta este descrierea mea sper sa va placa!

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respecta.

Alte precizari?: Nu.

Posted

Nick: Daggeron.
Nick-uri anterioare: Nu am  avut.
Level: 41
Ore jucate: 1258 ore.
Cateva realizari pe acest server?: Am reusit sa am o avere destul de mare.
Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu.
De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Ca imi place in acest clan.
Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:  Da am fost. Limbaj.
Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:  Da
Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Radu, sunt un om cu suflet mare si ajutator. Sunt ceva de genul "intorc si celalalt obraz". Oamenii ma accepta asa cum sunt, chiar si in lumea virtuala. Nu trebuie sa imi spui de doua ori sa fac ceva, deoarece sunt ascultator. Am un limbaj decent si un comportament corespunzator. Nu jignesc pe nimeni, chiar daca altii o fac. Jocul meu preferat este SA:MP-ul, si mai ales pe acest server. Eu sunt un om cu simtul umorului si stiu sa gust o gluma, nu fac scandal daca mi s-a spus o gluma proasta, dar sunt si foarte serios cand trebuie. Sunt un om muncitor, deci niciodata nu ma vei vedea lenevi. Imi place sa citesc, dar mai mult sa ma joc pe PC. Sunt un baiat istet, la scoala am 9-10. Sunt un om curat Nu imi place sa folosesc cheat-uri in alte jocuri. Ma mai joc si League of Legends dar mai rar. Am o multime de calitati, dar si defecte. Nu ma enervez foarte repede cum altii o fac. Aceasta este descrierea mea sper sa va placa!
Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respecta.
Alte precizari?: Nu.

Acceptat!

Posted

• Nick:TheMonkey.
  • Nick-uri anterioare:TheMonkey.
  • Level:18.
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/TheMonkey
  • Ore jucate:301.
  • Cateva realizari pe acest server?:Nu am o realizare cu care sa ma pot lauda, dar una ar fi ca am intrat in Taxi San Fierro.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu.
  • De ce vrei sa intri sau sa reintri in clanul [AIR]?:Nu am mai fost in acest clan, dar vreau sa intru deoarece este un clan foarte respectat, activi si cu membri de treaba.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da, am fost banat din vina unui player care mi-a spart contul si a inceput sa injure serverul si am luat 3/3 warns.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Salut.Ma numesc Stefan Iustin Gabriel, am 14 ani si sunt din orasul Iasi.In primul rand pot spune ca sunt o fire destul de matura, cu un bun simt foarte dezvoltat , educat si civilizat ,descurcaret in orice situatie si niciodata nu dau inapoi de la ceva in care ma implic,o persoana care stie sa colaboreze si sa se inteleaga cu cei din jur.Cand imi fixez un scop privesc dincolo de el ca sa fiu sigur ca voi reusi.Deobicei cand mi se acorda o sansa nu dezamagesc anumita persoana. Sunt mai grasut de felul meu, am parul mare si maro si am ochi caprui. Cam atat cu prezentarea mea.
  • Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat!
  • Alte precizari?:Multumesc pentru atentie.

Acceptat!

Posted (edited)

• Nick: xCl@ud1u

• Nick-uri anterioare: -

Level:13

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/xCl@ud1u

Ore jucate:128

Cateva realizari pe acest server?:Sa intru in factiunea SF Paramedic.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu, nu am mai facut parte din acest clan.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece cred ca este un clan foarte bine organizat si cu un lider pe masura.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da, pentru acumulare 3/3 warnuri si auto-clicker.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Claudiu. Sunt din Severin. Am varsta de 14 ani imi place fotbalul si sa ma joc pe PC. Jocul meu preferat este SA:MP-ul si in timpul liber imi place sa joc SA:MP sau sa ies cu prietenii.

Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat!

Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Claudiu_Claudiu
Posted

• Nick: .Gratian

• Nick-uri anterioare: .Cosmin

Level: 49

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/.Gratian

Ore jucate: 1581

Cateva realizari pe acest server?: Functia de co-lider in Hitman Agency de 2 ori,Las Venturas Police Department,Los Santos Police Department si National Guard.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Nu am mai facut parte din acest clan.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, pentru necooperare admin (TW).

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Cosmin si am varsta de 17 ani. Sunt o fire sociabila, prietenoasa si indrazneata. Imi place sa cunosc oameni noi, sa port discutii pe diferite subiecte interesante. Imi place sa ma implic in aproape orice activitate prin care pot ajuta oamenii. Respect pe oricine, chiar daca nu primesc si eu respect la randul meu,insa fac tot posibilul sa-l castig,indiferent de persoana.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat.

Alte precizari?: Va multumesc!

Posted

• Nick: .Gratian
  • Nick-uri anterioare: .Cosmin
  • Level: 49
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/.Gratian
  • Ore jucate: 1581
  • Cateva realizari pe acest server?: Functia de co-lider in Hitman Agency de 2 ori,Las Venturas Police Department,Los Santos Police Department si National Guard.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Nu am mai facut parte din acest clan.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, pentru necooperare admin (TW).
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Cosmin si am varsta de 17 ani. Sunt o fire sociabila, prietenoasa si indrazneata. Imi place sa cunosc oameni noi, sa port discutii pe diferite subiecte interesante. Imi place sa ma implic in aproape orice activitate prin care pot ajuta oamenii. Respect pe oricine, chiar daca nu primesc si eu respect la randul meu,insa fac tot posibilul sa-l castig,indiferent de persoana.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat.
  • Alte precizari?: Va multumesc!

Acceptat

• Nick: xCl@ud1u
  • Level:13
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/xCl@ud1u
  • Ore jucate:128
  • Cateva realizari pe acest server?:Sa intru in factiunea SF Paramedic.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu, nu am mai facut parte din acest clan.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece cred ca este un clan foarte bine organizat si cu un lider pe masura.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da, pentru acumulare 3/3 warnuri si auto-clicker.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Claudiu. Sunt din Severin. Am varsta de 14 ani imi place fotbalul si sa ma joc pe PC. Jocul meu preferat este SA:MP-ul si in timpul liber imi place sa joc SA:MP sau sa ies cu prietenii.
  • Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat!
  • Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.

Acceptat

Posted

• Nick:Winty

• Nick-uri anterioare:Nu am avut alt nume.

Level:Am level 41.

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Winty

Ore jucate:1647 ore jucate.

Cateva realizari pe acest server?:Nu am asa mari realizari pe servar.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Din pacate nu am facut parte din acest clan.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Vreau sa intru in acest clan pentru ca este unul dintre cele mai bine clanuri cu cei mai multi membri intelegatori comunicativi si foarte isteti.Toti jucatori din [AIR] sunt cei mai buni si cei mai tari.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da din nefericire am fost o singura data banat pentru jatpack.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da desigur nu se pune problema de asta.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Florin am 19 ani sunt din judetul Valcea si sunt o persona cu simpt la umorului stiu cum sa ma fac placut sunt intelegator cumsecade si foarte foarte respectuos.Din punctul meu de vedere sun o persoana cu care te poti intelege.

Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat.

Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat.

Posted

Nick:Titanic.

Nick-uri anterioare:nu am avut.

Level:21

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Titanic.

Ore jucate:829

Cateva realizari pe acest server?:Am avut rank 5 mafie si rank 5 in taxi.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Vreau sa reintru deoarece este un clan respectat, activi si cu membri de treaba.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Am fost in trecut banat pentru 3/3 warns.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, sunt prietenos si muncitor. Imi place mereu sa-mi fac prieteni noi. Sunt o persoana careia nu-i place cearta. Eu in timpul meu liber ma doc SA:MP sau ies pe afara cu prietenii mei. Imi place foarte mult munca in echipa.

Motto-ul clanului:Respecta si vei fii respectat.

Alte precizari?:Multumesc pentru citirea acestei aplicații.

Posted

• Nick:Winty
  • Nick-uri anterioare:Nu am avut alt nume.
  • Level:Am level 41.
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Winty
  • Ore jucate:1647 ore jucate.
  • Cateva realizari pe acest server?:Nu am asa mari realizari pe servar.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Din pacate nu am facut parte din acest clan.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Vreau sa intru in acest clan pentru ca este unul dintre cele mai bine clanuri cu cei mai multi membri intelegatori comunicativi si foarte isteti.Toti jucatori din [AIR] sunt cei mai buni si cei mai tari.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da din nefericire am fost o singura data banat pentru jatpack.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da desigur nu se pune problema de asta.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Florin am 19 ani sunt din judetul Valcea si sunt o persona cu simpt la umorului stiu cum sa ma fac placut sunt intelegator cumsecade si foarte foarte respectuos.Din punctul meu de vedere sun o persoana cu care te poti intelege.
  • Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat.
  • Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat.

Acceptat!

Nick:Titanic.

Nick-uri anterioare:nu am avut.

Level:21

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Titanic.

Ore jucate:829

Cateva realizari pe acest server?:Am avut rank 5 mafie si rank 5 in taxi.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Vreau sa reintru deoarece este un clan respectat, activi si cu membri de treaba.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Am fost in trecut banat pentru 3/3 warns.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, sunt prietenos si muncitor. Imi place mereu sa-mi fac prieteni noi. Sunt o persoana careia nu-i place cearta. Eu in timpul meu liber ma doc SA:MP sau ies pe afara cu prietenii mei. Imi place foarte mult munca in echipa.

Motto-ul clanului:Respecta si vei fii respectat.

Alte precizari?:Multumesc pentru citirea acestei aplicații.

Acceptat!

Posted

Nick~Andrei246

Nick-uri anterioare~Nu am mai avut

Level~20

Link de pe panel~http://redpanel.bugged.ro/profile/Andrei246

Ore jucate~275.13

Cateva realizari oe acest server?~Am reusit sa imi cumpar Infernus;Am reusit sa fac skill 6 pe unele joburi;M-am distrat cu prietenii mei

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?~Nu,dar vreau sa fac parte din acest clan.

De ce vrei sa intri sau sa reintri in clanul [AIR]?~Pentru ca este un clan care imi place foarte mult!

Ai fost banat vreodata?Daca da,de ce?~Da,pentru 3/3 warn

Vei respecta atat coliderii si liderii,cat si membrii?~Da,o voi face

Descriete in minim 30 cuvinte~Ma numesc Andrei,sunt un baiat prietenos,de treaba,nu ma supar repede.In timpul liber,ma joc cu prietenii mei SA:MP iar cand ne plictisim mergem pe afara.Acesta sunt eu.

Motto-ul clanului~Respecta si vei fi respectat!

Alte precizari?~Multumesc pentru timpul acordat!Sper sa fiu acceptat!

Posted (edited)

Nick: Marius_Ney

• Nick-uri anterioare:Nu am
  • Level: 15
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Marius_Ney
  • Ore jucate:243
  • Cateva realizari pe acest server?:Am reusit sa-mi cumpar Bullet VIP, Am Skill 6 la unele joburi si cam atat.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu dar imi doresc sa fac parte
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Pentru ca este un clan foarte respectat si foarte cunoscut.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu, nu am fost.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Normal ca da
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un tip descurcaret cu simtul umorului, imi place mult sa fac sport in special sa joc fotbal si sa joc SA:MP
  • Motto-ul clanului:Respecta si vei i respectat!
  • Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat. Multumesc!
Edited by Marius_Ney
Posted

Nick~Andrei246

Nick-uri anterioare~Nu am mai avut

Level~20

Link de pe panel~http://redpanel.bugged.ro/profile/Andrei246

Ore jucate~275.13

Cateva realizari oe acest server?~Am reusit sa imi cumpar Infernus;Am reusit sa fac skill 6 pe unele joburi;M-am distrat cu prietenii mei

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?~Nu,dar vreau sa fac parte din acest clan.

De ce vrei sa intri sau sa reintri in clanul [AIR]?~Pentru ca este un clan care imi place foarte mult!

Ai fost banat vreodata?Daca da,de ce?~Da,pentru 3/3 warn

Vei respecta atat coliderii si liderii,cat si membrii?~Da,o voi face

Descriete in minim 30 cuvinte~Ma numesc Andrei,sunt un baiat prietenos,de treaba,nu ma supar repede.In timpul liber,ma joc cu prietenii mei SA:MP iar cand ne plictisim mergem pe afara.Acesta sunt eu.

Motto-ul clanului~Respecta si vei fi respectat!

Alte precizari?~Multumesc pentru timpul acordat!Sper sa fiu acceptat!

Acceptat!

Nick: Marius_Ney

• Nick-uri anterioare:Nu am
  • Level: 15
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Marius_Ney
  • Ore jucate:243
  • Cateva realizari pe acest server?:Am reusit sa-mi cumpar Bullet VIP, Am Skill 6 la unele joburi si cam atat.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu dar imi doresc sa fac parte
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Pentru ca este un clan foarte respectat si foarte cunoscut.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu, nu am fost.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Normal ca da
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un tip descurcaret cu simtul umorului, imi place mult sa fac sport in special sa joc fotbal si sa joc SA:MP
  • Motto-ul clanului:Respecta si vei i respectat!
  • Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat. Multumesc!

Acceptat!

Posted

• Nick Cosm1n.

• Nick-uri anterioare: Cosmin2016.

Level: Detin level 49.

Link de pe panel :http://redpanel.bugged.ro/profile/Cosm1n.

Ore jucate: 2658

Cateva realizari pe acest server?: Cea mai mare realizare amea pe acest server  a fost cand am ajuns  sa imi fac colectia  din 10/10 vehicule.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Am mai facut parte din clanul "Atentile Intra Regele", cu mult timp in urma, si am fost dat afara deoarece s-a dat wipe.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa fac parte din clanul [AIR] deoarece imi place tag-ul acestui clan, si deoarece sunt membrii te treaba.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Am fost de 2 ori banat. 1. Necooperare admin (TW). 2. Injurii Staff.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da il voi respecta daca voi fii respectat.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc cosmin, am varsta de 16 ani sunt din Braila sunt un baiat de treaba in timpul liber imi petrec timpul cu prietenii ma duc la pescuit si ma joc sa:mp, sunt un baiat cu ce 7 ani de acasa si cu simtul omorului, imi place sa fac lucrurii noi si imi place sa le duc pana la capat, fara sa le las neterminate.

Motto-ul clanului: Respecta si te voi respecta.

Alte precizari?: Multumesc.

Posted

• Nick Cosm1n.
  • Nick-uri anterioare: Cosmin2016.
  • Level: Detin level 49.
  • Link de pe panel :http://redpanel.bugged.ro/profile/Cosm1n.
  • Ore jucate: 2658
  • Cateva realizari pe acest server?: Cea mai mare realizare amea pe acest server  a fost cand am ajuns  sa imi fac colectia  din 10/10 vehicule.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Am mai facut parte din clanul "Atentile Intra Regele", cu mult timp in urma, si am fost dat afara deoarece s-a dat wipe.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa fac parte din clanul [AIR] deoarece imi place tag-ul acestui clan, si deoarece sunt membrii te treaba.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Am fost de 2 ori banat. 1. Necooperare admin (TW). 2. Injurii Staff.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da il voi respecta daca voi fii respectat.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc cosmin, am varsta de 16 ani sunt din Braila sunt un baiat de treaba in timpul liber imi petrec timpul cu prietenii ma duc la pescuit si ma joc sa:mp, sunt un baiat cu ce 7 ani de acasa si cu simtul omorului, imi place sa fac lucrurii noi si imi place sa le duc pana la capat, fara sa le las neterminate.
  • Motto-ul clanului: Respecta si te voi respecta.
  • Alte precizari?: Multumesc.

Acceptat

Posted

Nick Head_007

Nick-uri anteriaore:Nu am 

Level: 17

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Head_007

Ore jucate:371

Cateva realizari pe acest server? am reusit sa-mi cumpar bullet 2x hidd si am reusit sa fac skill 6 la unele job-uri

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, nu am mai facut parte din clanul [AIR]

De ce vrei sa faci parte din clanul [AIR]?:Vreau sa fac parte din clanul [AIR] deoarece imi place tagul acestui clan si este cunoscut si respectat

Ai fost banat vreodata? Daca da dc?: Am fost banat o data pentru inselatorii cand aveam level 7

Vei rspecta atat coliderii cat si liderul,cat si membrii?: Desigur ca il voi respecta atat tip cat si eu sunt respectat la randul meu

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Iulian am varsta de 16 ani si sunt din Iasi.Ca si caracter consider ca sunt un tip de treaba amabil calm rabdator dar si responsabil.Sunt un baiat cu capul pe umeri serios si muncitor care se poate descurca in orice situatie dornic sa ajunga unde si-a propus.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat!

Alte precizari: Va multumesc pentru timpul acordat!

Posted

Nick Head_007

Nick-uri anteriaore:Nu am 

Level: 17

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Head_007

Ore jucate:371

Cateva realizari pe acest server? am reusit sa-mi cumpar bullet 2x hidd si am reusit sa fac skill 6 la unele job-uri

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, nu am mai facut parte din clanul [AIR]

De ce vrei sa faci parte din clanul [AIR]?:Vreau sa fac parte din clanul [AIR] deoarece imi place tagul acestui clan si este cunoscut si respectat

Ai fost banat vreodata? Daca da dc?: Am fost banat o data pentru inselatorii cand aveam level 7

Vei rspecta atat coliderii cat si liderul,cat si membrii?: Desigur ca il voi respecta atat tip cat si eu sunt respectat la randul meu

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Iulian am varsta de 16 ani si sunt din Iasi.Ca si caracter consider ca sunt un tip de treaba amabil calm rabdator dar si responsabil.Sunt un baiat cu capul pe umeri serios si muncitor care se poate descurca in orice situatie dornic sa ajunga unde si-a propus.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat!

Alte precizari: Va multumesc pentru timpul acordat!

Acceptat!

Posted

• Nick:MArshMaLLow

• Nick-uri anterioare:Nu am avut.

Level:29

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/MarshMaLLow

Ore jucate:568

Cateva realizari pe acest server?:Nu am realizari mari.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Vreau sa intru in acest clan pentru ca este unul dintre cele mai bine clanuri cu cei mai multi membri intelegatori comunicativi si foarte isteti.Toti jucatori din [AIR] sunt cei mai buni si cei mai tari.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:

Ma numesc Alex am 17 ani sunt din judetul Valcea si sunt o persona cu simpt la umorului stiu cum sa ma fac placut sunt intelegator cumsecade si foarte foarte respectuos.Din punctul meu de vedere sun o persoana cu care te poti intelege.

Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat.

Alte precizari?:Multumesc.

Posted

• Nick:MArshMaLLow
  • Nick-uri anterioare:Nu am avut.
  • Level:29
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/MarshMaLLow
  • Ore jucate:568
  • Cateva realizari pe acest server?:Nu am realizari mari.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Vreau sa intru in acest clan pentru ca este unul dintre cele mai bine clanuri cu cei mai multi membri intelegatori comunicativi si foarte isteti.Toti jucatori din [AIR] sunt cei mai buni si cei mai tari.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:
  • Ma numesc Alex am 17 ani sunt din judetul Valcea si sunt o persona cu simpt la umorului stiu cum sa ma fac placut sunt intelegator cumsecade si foarte foarte respectuos.Din punctul meu de vedere sun o persoana cu care te poti intelege.
  • Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat.
  • Alte precizari?:Multumesc.
  •  

Acceptat!

Posted

Nick : qRadu

Nick-uri anterioare : -

Level : 22

Link de la panel : http://redpanel.bugg...o/profile/qRadu

Ore jucate : 393

Cateva realizari pe acest server? : Am castigat 170.000.000$ la barbut.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]? : Da

De ce vrei sa intrii sau sa REintrii in clanul [AIR]? : Deoarece este un clan foarte unit , cu membrii care se respecta si cam asta caut eu.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce? : Da, deoarece am dat /q când am fost tras la teste Team Viewer de catre admin.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii? : Bineinteles.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte : Sunt un baiat carismatic, cu simtul umorului, dar si serios cand este cazul. Majoritatea oamenilor din ziua de azi iubesc sa li se ofere totul pe tava, insa eu sunt un om caruia ii place sa munceasca pentru a obtine ceva. Prietenii ma caracterizeaza ca fiind un tip istet, respectuos si cinstit, sper sa nu se insele. Pe lumea aceasta sunt doua tipuri de oameni care nu pot sa-i suport, cei care mint si cei care se dau mari si tari in fata calculatorului, dar in realitate sunt niste lasi. Cat despre scoala pot spune ca materiile mele preferate sunt Limba Romana si Limba Engleza deoarece le-am inteles din clasele mici si acum imi este usor sa ma descurc cu ele, iar cea mai putin placuta materie ar fi Matematica deoarece pur si simplu n-o pot intelege. Pe viitor as dori sa-mi creez o cariera de artist sau din profesorat si sa-mi intemeiez o familie.

​Moto-ul clanului : Respecta si ve fi respectat.

​Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat , multumesc ca mi-ai citit aplicatia.

Posted

• Nick: Nakeon

• Nick-uri anterioare: Nu am avut alte nick-uri anterioare.

Level: 39.

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Nakeon

Ore jucate: 1353

Cateva realizari pe acest server?: Realizari nu prea am avut, doar functiile anterioare.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan bine organizat cu niste membri de treaba, si mi-ar face placere sa fac parte in [AIR].

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, am fost banat insa motivul nu vreau sa il fac public.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Bineinteles.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt o fire calma, sunt prietenos de fel, am cei 7 ani de acasa, am simtul umorului si sunt capabil sa fac la randul meu glume de bun gust, imi place sa imi fac prieteni noi, imi plac provocarile noi si in acelasi timp sa ma distrez alaturi de prietenii mei. In afara de asta, ma consider o persoana descurcareata, pot sa inteleg majoritatea lucrurilor fara a fi nevoie sa mi se mai explice a doua oara. In timpul liber imi petrect o marte parte din el pe SAMP, dar si iesind in oras alaturi de prietenii mei sau vizitand anumite rude pe care nu le-am mai vazut de ceva timp. Sunt capabil sa-mi recunosc greselile, nu imi plac minciunile si nici persoanele care mint pentru a-si ascunde anumite fapte pe care le-au savarsit.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat.

Alte precizari?: Nothing.

Posted

• Nick R3dAppL3

Level: 33, am rp de 36.

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/R3dAppL3

Ore jucate: 931

Cateva realizari pe acest server?: Rank 5 in LSPD, Tester in LSPD, Responsabil in Taxi LS.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan respectat, cu membrii foarte activi, seriosi si prietenosi.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, am fost banat odata pentru cheats (aimbot) dar nici macar nu a fost aimbot, era doar un folder gol.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Bun, deci, ma numesc Niculaita Valentin Florian, locuiesc in Ploiesti jud. Prahova, sunt un baiat foarte linistit. Nu suport deloc certurile, cand aud de vreo cearta, imediat ma retrag. Imi place sa ma distrez alaturi de prieteni sau de familie. Sunt o fire cu simtul umorului destul de bine dezvoltat. Inteleg oamenii ce sunt suparati dupa anumite necazuri, incerc sa ii calmez si sa vorbesc cu ei. Intotdeauna mi-a placut sa ajut oamenii nevoiasi, sa ii ajut cu ce pot, cu toate ca nici eu nu am cine stie ce lucruri materiale. De obicei, ii ajut cu mancare sau cu haine care mi-au ramas mici. In weekend-uri, merg la bunici deoarece stiu ca la un momentat nu mai am la cine sa merg. Iarna imi place sa merg la zapada, sa merg alaturi de prietenii mei sa ma distrez. Sunt pasionat de jocurile pe calculator, din aceasta cauza stau foarte mult la calculator. Sunt un baiat destul de inalt, am un metru si 74 de centimetri.

Motto-ul clanului: "Respecta si vei fi respectat."

Alte precizari?: Multumesc pentru citirea aplicatiei.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp