Iancu Florin Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 (edited) Nick: Vin_Diesel_09 Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level:19 Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/ViN_DieSel_09 Ore jucate:248 Cateva realizari pe acest server?: Majoritatea leam uitat. Ai mai facut parte din clanul [AIR ]?: Nu De ce vrei sa intri sau sa reintri in clanul [AIR ]?: Pentru ca este clanul meu de suflet. Ai fost banat vreodata ? Daca da , de ce? 3/3 Warn*s Vei respecta atat colliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur ca da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Mă numesc Florin , sunt un adolescent ca oricare altul, nici mai presus, nici cel mai prejos. Am vârsta de 17 ani, locuiesc în București. Niciodată nu las munca deoparte, când am început mă pun să o și termin. În general îmi plac jocurile de strategie, care îți pun mintea la contribuție și jocurile de Aventură. În weekend-uri ies cu prietenii afară sau la film. De obicei rămân pe SAMP și până la ora 2:00 Dimineața să râd / stau cu prietenii. Urăsc favorizările, respect persoanelor care își ating scopul pe spatele lor, nu cu ajutorul altora. Îmi place să termin ceea ce îmi propun, chiar daca asta nu se intampla mereu datorita factorilor externi. Cam atât am zis despre mine. Mulțumesc pentru timpul acordat. Motto-ul clanului respect si vei fi respectat. Alte precizari?: M-as bucura daca imi acordeti o sansa. Edited April 11, 2017 by vin_diesel_09
MalachE Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Nick: MalachE Nick-uri anterioare: MalachE Level: 10. Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/MalachE Ore jucate: 66. Cateva realizari pe acest server?: Invitatie in Las Venturas Paramedic. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece vreau sa fac parte dintr-un clan cu oameni civilizati si cu capul pe umeri. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Bineinteles. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut. Sunt din Moreni judetul Dambovita. Pasiunile mele sunt fotbalul si baschetul, practicand ambele sporturi cu placere. Sunt o persoana sincera, care nu accepta sa fie batjocorit. Imi plac plimbarile prin oras cu prietenii. Nu ma bag unde nu imi fierbe oala, pentru ca nu vreau sa fiu implicat in certuri si scandaluri. Motto-ul clanului: Respecta si vei respectat. Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat citirii aplicatiei.
STaTE. Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Nick:STaTe. Nick-uri anterioare:PoGBa2000, ThePhaRaON, Abruzzi, Freddy si Jackie. Level:45. Link de pe panel:State's Profile - Bugged.ro SA:MP Server Ore jucate:1428. Cateva realizari pe acest server?:Cand am Intrat prima data intr-o factiune. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da am mai facut parte din acest clan de pe alt cont. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Vreu Sa intru in [AIR], deoarece este un clan cu membri respectuosi, cu bunul simt cat si liderul si co-lideri sunt respectuosi care organizeaza perfect acest clan. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da de cateva ori, dar nu mai stiu de ce. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ianus Iulian Andrei, sunt din Roman. Sunt o fire foarte calma, cu cei 7 ani de acasa, cu capul pe umeri, responsabil, nu imi plac scandalurile, nu vorbesc urat, eu consider ca am un comportament exemplar, sunt putin modest,nu imi plac persoanele arogante si laudaroase. In timpul liber joc fotbal, ies cu prietenii la suc, merg cu familia la cinema sau il ajut pe tata cu treburi la servici. Motto-ul clanului:Motto-ul clanului este:Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat!
.R3APPER. Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Nick:Krippy Nick-uri anterioare:Am avut multe mil amintesc doar pe cel mai recent Morusen Level:50 Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Krippy. Ore jucate:1951 Cateva realizari pe acest server?:Majoritatea leam uitat. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu mai stiu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Pentru ca este clanul meu de suflet . Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Sincer nu mai stiu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur ca da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un om simplu ma pot descrie in cateva cuvinte sunt un bun coordonator nu ma dau usor batut ii respect pe cei din jur. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?:Astept cinvite. :))))))))) Respins! Nick: Shifty Nick-uri anterioare: - Level: 37 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Shifty Ore jucate: 1106 Cateva realizari pe acest server?: Lider Paramedic LV, Rank 5 si tester in aceasi factiune, si fost admin. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece sunt membri cu factiune si foarte de treaba. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu, nu am fost banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt o fire sportiva , exigenta si careia ii plac lucrurile extreme. Practic sport de performanta, imi doresc sa urmez o cariera ca medic. Repsect toti oamenii. Stiu sa glumesc in limita bunului simt. Traiesc viata cat mai bine posibil si eficient. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?: Multumesc Respins! Banned. Nick: Vin_Diesel_09 Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level:19 Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/ViN_DieSel_09 Ore jucate:248 Cateva realizari pe acest server?: Majoritatea leam uitat. Ai mai facut parte din clanul [AIR ]?: Nu De ce vrei sa intri sau sa reintri in clanul [AIR ]?: Pentru ca este clanul meu de suflet. Ai fost banat vreodata ? Daca da , de ce? 3/3 Warn*s Vei respecta atat colliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur ca da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Mă numesc Florin , sunt un adolescent ca oricare altul, nici mai presus, nici cel mai prejos. Am vârsta de 17 ani, locuiesc în București. Niciodată nu las munca deoparte, când am început mă pun să o și termin. În general îmi plac jocurile de strategie, care îți pun mintea la contribuție și jocurile de Aventură. În weekend-uri ies cu prietenii afară sau la film. De obicei rămân pe SAMP și până la ora 2:00 Dimineața să râd / stau cu prietenii. Urăsc favorizările, respect persoanelor care își ating scopul pe spatele lor, nu cu ajutorul altora. Îmi place să termin ceea ce îmi propun, chiar daca asta nu se intampla mereu datorita factorilor externi. Cam atât am zis despre mine. Mulțumesc pentru timpul acordat. Motto-ul clanului respect si vei fi respectat. Alte precizari?: M-as bucura daca imi acordeti o sansa. Respins! Nu indeplinesti conditiile clanului! Nick: MalachE Nick-uri anterioare: MalachE Level: 10. Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/MalachE Ore jucate: 66. Cateva realizari pe acest server?: Invitatie in Las Venturas Paramedic. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece vreau sa fac parte dintr-un clan cu oameni civilizati si cu capul pe umeri. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Bineinteles. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut. Sunt din Moreni judetul Dambovita. Pasiunile mele sunt fotbalul si baschetul, practicand ambele sporturi cu placere. Sunt o persoana sincera, care nu accepta sa fie batjocorit. Imi plac plimbarile prin oras cu prietenii. Nu ma bag unde nu imi fierbe oala, pentru ca nu vreau sa fiu implicat in certuri si scandaluri. Motto-ul clanului: Respecta si vei respectat. Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat citirii aplicatiei. Respins! Nu indeplinesti conditiile clanului! Nick:STaTe. Nick-uri anterioare:PoGBa2000, ThePhaRaON, Abruzzi, Freddy si Jackie. Level:45. Link de pe panel:State's Profile - Bugged.ro SA:MP Server Ore jucate:1428. Cateva realizari pe acest server?:Cand am Intrat prima data intr-o factiune. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da am mai facut parte din acest clan de pe alt cont. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Vreu Sa intru in [AIR], deoarece este un clan cu membri respectuosi, cu bunul simt cat si liderul si co-lideri sunt respectuosi care organizeaza perfect acest clan. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da de cateva ori, dar nu mai stiu de ce. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ianus Iulian Andrei, sunt din Roman. Sunt o fire foarte calma, cu cei 7 ani de acasa, cu capul pe umeri, responsabil, nu imi plac scandalurile, nu vorbesc urat, eu consider ca am un comportament exemplar, sunt putin modest,nu imi plac persoanele arogante si laudaroase. In timpul liber joc fotbal, ies cu prietenii la suc, merg cu familia la cinema sau il ajut pe tata cu treburi la servici. Motto-ul clanului:Motto-ul clanului este:Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat! Acceptat!
MaTTeo. Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Nick: MaTTeo Nick-uri anterioare: SunDe. Level: 41 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Matteo Ore jucate: 1109 Cateva realizari pe acest server?: Nu am chiar asa spectaculoase. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Nu am mai fost in accest clan dar imi doresc sa fac parte. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu,n-am fost banat nici-o data. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut,ma numesc Sebi am varsta de 16 ani,sunt din judetu: Botosani,sunt o persoana de treaba,sociabila si cu cei 7 ani de acasa pot spune,imi place fotbalu si sa-mp sa-l joc cu prieteni. Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat! Alte precizari?: Nu am.
.R3APPER. Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Nick: MaTTeo Nick-uri anterioare: SunDe. Level: 41 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Matteo Ore jucate: 1109 Cateva realizari pe acest server?: Nu am chiar asa spectaculoase. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Nu am mai fost in accest clan dar imi doresc sa fac parte. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu,n-am fost banat nici-o data. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut,ma numesc Sebi am varsta de 16 ani,sunt din judetu: Botosani,sunt o persoana de treaba,sociabila si cu cei 7 ani de acasa pot spune,imi place fotbalu si sa-mp sa-l joc cu prieteni. Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat! Alte precizari?: Nu am. Acceptat!
Gheliuc Costel Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Nick .Pr0.GaMeR._ Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level: 24 Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/.Pr0.GaMeR._ Ore jucate: 420 ore. Cateva realizari pe acest server?: Rank 3 Paramedic LV si am castigat un event mare. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca imi place clanul si membrii. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, pentru cheats speed Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Costel, sunt un om ajutator. Oamenii ma accepta asa cum sunt, chiar si in lumea virtuala. Nu trebuie sa imi spui de doua ori sa fac ceva, deoarece sunt ascultator. Am un comportament corespunzator. Nu jignesc pe nimeni, chiar daca altii o fac. Jocul meu preferat este SA:MP-ul, si mai ales pe acest server. Eu sunt un om cu simtul umorului si stiu sa gust o gluma, nu fac scandal daca mi s-a spus o gluma proasta, dar sunt si foarte serios cand trebuie. Sunt un om muncitor, deci niciodata nu ma vei vedea lenevi. Imi place sa citesc, dar mai mult sa ma joc pe PC. Sunt un baiat istet, la scoala am 9-10. Sunt un om curat. Nu imi place sa folosesc cheat-uri in alte jocuri. Ma mai joc si League of Legends dar mai rar. Am o multime de calitati, dar si defecte. Nu ma enervez foarte repede cum altii o fac. Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Mersi.
MalachE Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Nick MalachE Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level: 12 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/MalachE Ore jucate: 121 ore. Cateva realizari pe acest server?: Intrarea in Paramedic Department Las Venturas. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca este un clan respectat si pentru ca membrii sunt unii cu care pot sa socializez. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut. Ma numesc Ionut, si sunt din Moreni, judetul Dambovita. Pasiunile mele sunt fotbalul si baschetul, practicand aceste sporturi pentru ca imi place dinamica acestora si mai ales munca in echipa! Sunt o persoana sincera, careia nu ii place sa fie batjocorita. Nu ma bag unde nu imi fierbe oala, pentru ca nu vreau sa fiu implicat in certuri si in scandaluri. Apreciez persoanele care sunt sincere cu mine si nu ma trateaza cu spatele atunci cand am vreodata nevoie de catusi de putin ajutor. Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Chiar daca am atatea ore, si acest nivel, eu consider ca nu cred ca este vreun impediment in a intra intr-un clan de elita. Daca voi fi acceptat, promit sa nu dezamagesc, si voi fi loial si prietenos cu toate persoanele din clan.
RamsesOfficial Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Nick: RAMSES. Nick-uri anterioare: - Level: 17 parca. Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/RAMSES. ( cu punct la final ) Ore jucate: 228 Cateva realizari pe acest server?: In afara de prieteni nu am avut realizari. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Vreu Sa intru in [AIR], deoarece este un clan cu membri respectuosi, cu bunul simt cat si liderul si co-lideri sunt respectuosi care organizeaza perfect acest clan. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Nimrod, am 17 ani si sunt o fire calma, intelegatoare si cu cei sapte ani de acasa. Am simtul umorului si tin la glume, imi place foarte mult sa glumesc, dar asta nu inseamna ca iau totul in gluma. Imi place sa muncesc individual sau in grup, nu prea are importanta, imi place sa respect si sa fiu respectat. In timpul liber ma uit la filme, citesc si ies cu prietenii sau joc SA:MP. Ma integrez repede si-mi fac prieteni la fel de repede. Sarcasmul ma reprezinta, stiu sa imi fac prietenii sa rada si nu in ultimul rand, nu ma las niciodata batut indeferent de situatie. Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat!
STaTE. Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 Nick:STaTE Nick-uri anterioare:Jackie, Abruzzi si Freddy. Level:46. Link de pe panel:State's Profile - Bugged.ro SA:MP Server Ore jucate:1485. Cateva realizari pe acest server?: Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece este un clan foarte bun, cu membrii de elita, sinceri, respectuosi cu care poti tine o conversatie si au cei sapte ani de acasa. Liderul si co-liderii fac o treaba extraordinara cu organizarea acestui clan. Si nu in ultimul rand, as dori sa mai fac parte in clanul Atentie Intra Regele, deoarece aici am multi prieteni cu care ma inteleg foarte bine. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da am fost banat de 2 ori, dar nu mai stiu de ce. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur ca-i voi respecta. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ianus Iulian Andrei, am 14 ani si sunt din orasul Roman Judetul Neamt. Pot spune ca sunt o fire rezonabila cu cei sapte ani de acasa, sunt respectuos cu cei din jurul meu, nu dau lipsa de respect nimanui. Imi place sa joc SA:MP, Sah si Handbal. Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?:Va multumesc pentru timpul acordat aplicatiei mele. Multa bafta cu organizarea clanului!
.R3APPER. Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Nick MalachE Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level: 12 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/MalachE Ore jucate: 121 ore. Cateva realizari pe acest server?: Intrarea in Paramedic Department Las Venturas. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca este un clan respectat si pentru ca membrii sunt unii cu care pot sa socializez. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut. Ma numesc Ionut, si sunt din Moreni, judetul Dambovita. Pasiunile mele sunt fotbalul si baschetul, practicand aceste sporturi pentru ca imi place dinamica acestora si mai ales munca in echipa! Sunt o persoana sincera, careia nu ii place sa fie batjocorita. Nu ma bag unde nu imi fierbe oala, pentru ca nu vreau sa fiu implicat in certuri si in scandaluri. Apreciez persoanele care sunt sincere cu mine si nu ma trateaza cu spatele atunci cand am vreodata nevoie de catusi de putin ajutor. Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Chiar daca am atatea ore, si acest nivel, eu consider ca nu cred ca este vreun impediment in a intra intr-un clan de elita. Daca voi fi acceptat, promit sa nu dezamagesc, si voi fi loial si prietenos cu toate persoanele din clan. Acceptat! Nick: RAMSES. Nick-uri anterioare: - Level: 17 parca. Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/RAMSES. ( cu punct la final ) Ore jucate: 228 Cateva realizari pe acest server?: In afara de prieteni nu am avut realizari. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Vreu Sa intru in [AIR], deoarece este un clan cu membri respectuosi, cu bunul simt cat si liderul si co-lideri sunt respectuosi care organizeaza perfect acest clan. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Nimrod, am 17 ani si sunt o fire calma, intelegatoare si cu cei sapte ani de acasa. Am simtul umorului si tin la glume, imi place foarte mult sa glumesc, dar asta nu inseamna ca iau totul in gluma. Imi place sa muncesc individual sau in grup, nu prea are importanta, imi place sa respect si sa fiu respectat. In timpul liber ma uit la filme, citesc si ies cu prietenii sau joc SA:MP. Ma integrez repede si-mi fac prieteni la fel de repede. Sarcasmul ma reprezinta, stiu sa imi fac prietenii sa rada si nu in ultimul rand, nu ma las niciodata batut indeferent de situatie. Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat! Respins! Nick:STaTE Nick-uri anterioare:Jackie, Abruzzi si Freddy. Level:46. Link de pe panel:State's Profile - Bugged.ro SA:MP Server Ore jucate:1485. Cateva realizari pe acest server?: Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece este un clan foarte bun, cu membrii de elita, sinceri, respectuosi cu care poti tine o conversatie si au cei sapte ani de acasa. Liderul si co-liderii fac o treaba extraordinara cu organizarea acestui clan. Si nu in ultimul rand, as dori sa mai fac parte in clanul Atentie Intra Regele, deoarece aici am multi prieteni cu care ma inteleg foarte bine. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da am fost banat de 2 ori, dar nu mai stiu de ce. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur ca-i voi respecta. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ianus Iulian Andrei, am 14 ani si sunt din orasul Roman Judetul Neamt. Pot spune ca sunt o fire rezonabila cu cei sapte ani de acasa, sunt respectuos cu cei din jurul meu, nu dau lipsa de respect nimanui. Imi place sa joc SA:MP, Sah si Handbal. Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?:Va multumesc pentru timpul acordat aplicatiei mele. Multa bafta cu organizarea clanului! Respins!
Razvan_George Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Nick: Webb Nick-uri anterioare: THIS Level: 22 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Webb Ore jucate: 406 Cateva realizari pe acest server?: Averea si prietenii. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Nu vreau sa reintru, ci sa intru pentru prima data in acest clan. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da am fost banat, pentru 3/3 warns, in 2015. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur, toti suntem o familie si trebuie sa ne respectam intre noi. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Razvan, am 14 de ani si sunt din judetul Brasov. Sunt o persoana sociabila, imi place sa comunic cu cei din jurul meu. Imi place sa glumesc si apreciez o gluma buna. Un lucru deosebit la mine este faptul ca desi prefer sa nu cer ajutorul, imi place sa ajut pe oricine care are nevoie. Motto-ul "Respecta si vei fii respectat" este cel dupa care ma ghidez si in viata reala. Motto-ul clanului: "Respecta si vei fii respectat" Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat, respect membriilor acestui clan si liderului si co-liderului/co-liderilor.
Smecheru Hc Claudiu Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Nick: Florin() Nick-uri anterioare: Am avut Multe Level:54 Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Florin() Ore jucate:1264 Cateva realizari pe acest server?: Sa imi cumpar 10 Masini Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Nu am mai fost Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu , Nu am fost Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un tip Normal, Fara pretentii si mofturi Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat ! Alte precizari?: Niciuna.
CosminL Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 (edited) Nick: Florin() Nick-uri anterioare: Am avut Multe Level:54 Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Florin() Ore jucate:1264 Cateva realizari pe acest server?: Sa imi cumpar 10 Masini Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Nu am mai fost Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu , Nu am fost Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un tip Normal, Fara pretentii si mofturi Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat ! Alte precizari?: Niciuna. Respins! Edited May 1, 2017 by Lazar Cosmin
JokerXL Posted May 1, 2017 Author Posted May 1, 2017 Nick: Webb Nick-uri anterioare: THIS Level: 22 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Webb Ore jucate: 406 Cateva realizari pe acest server?: Averea si prietenii. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Nu vreau sa reintru, ci sa intru pentru prima data in acest clan. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da am fost banat, pentru 3/3 warns, in 2015. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur, toti suntem o familie si trebuie sa ne respectam intre noi. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Razvan, am 14 de ani si sunt din judetul Brasov. Sunt o persoana sociabila, imi place sa comunic cu cei din jurul meu. Imi place sa glumesc si apreciez o gluma buna. Un lucru deosebit la mine este faptul ca desi prefer sa nu cer ajutorul, imi place sa ajut pe oricine care are nevoie. Motto-ul "Respecta si vei fii respectat" este cel dupa care ma ghidez si in viata reala. Motto-ul clanului: "Respecta si vei fii respectat" Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat, respect membriilor acestui clan si liderului si co-liderului/co-liderilor. Acceptat! Bine ai venit. Te rog sa contactezi unu din numerele [/sms 4660], [/sms 52869], [/sms 4849], pentru a primi cinvite.
Cristi Panfiloiu Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 (edited) Nick Cristiasul2013. Nick-uri anterioare: -. Level: 39. Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/CristiAsul2013 Ore jucate: 1460. Cateva realizari pe acest server?: Prima factiune. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca este un clan serios si de top. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Nu o să încep spunând cum mă cheamă și de unde sunt, deoarece nu asta contează aici. Ceea ce contează este defapt, caracterul meu și modul în care gândesc. Îmi place să fiu optimist, mereu cred că este loc de mai bine. Încerc să fiu pe placul tuturor, chiar dacâ unii mă văd cu alți ochi decât mă văd ceilalți. Înainte să iau o decizie, dacă nu sunt sigur întreb pe cineva mai experimentat decât mine și încerc sa "procesez" cat mai bine, punând în balanță toate situațiile posibile. Mereu am încercat să ajut pe oricine, din puținul meu, fără a aștepta ceva în schimb. Pur și simplu încerc să mă pun în locul persoanei respective si, imediat vine și voința de a da / de a ajuta. Vorbesc cu oricine, nu contează dacă îl cunosc de x ani, sau că are y funcții. Comunicarea este, defapt, "lipiciul" în legarea unor noi prietenii. Sunt foarte atent la ceea ce fac și nu abandonez niciodată un plan deja început. Motto-ul clanului: Respect si vei fii respectat. Alte precizari?: Salut. Edited May 1, 2017 by CristiAsul2013
Kemy Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Nick: Kemy Nick-uri anterioare: - Level: 21 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Kemy# Ore jucate: 322h. Cateva realizari pe acest server?: Am reusit sa intru in The Rifa si am ajuns sa detin o anumita suma de bani. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa intru in clanul [AIR] deoarece este unul cunoscut, are o organizare buna si se vorbeste un limbaj recent. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, am fost banat o data acum mult timp pe motivul 3/3 warn. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Bineinteles. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Ovidiu , am varsta de 15 ani si sunt din TG.Mures. Sunt un baiat care las loc de buna ziua si bunu' simt. Imi propun sa fac lucruri aproape imposibile si nu ma las pana nu termin . Omul care ma respect il respect cu mare drag si creez o mare prietenie cu acest baiat. Sunt foarte iubaret si foarte atent cu prieteni dragi mie. Pot sa zic ca sunt un baiat glumet , am cei 7 ani de acasa , si ca am bunu' simt. Aceste caracterizari sunt in mare parte ale mele. Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat <3 Alte precizari?: Va multumesc pentru timpul acordat!
JokerXL Posted May 1, 2017 Author Posted May 1, 2017 Nick Cristiasul2013. Nick-uri anterioare: -. Level: 39. Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/CristiAsul2013 Ore jucate: 1460. Cateva realizari pe acest server?: Prima factiune. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca este un clan serios si de top. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Nu o să încep spunând cum mă cheamă și de unde sunt, deoarece nu asta contează aici. Ceea ce contează este defapt, caracterul meu și modul în care gândesc. Îmi place să fiu optimist, mereu cred că este loc de mai bine. Încerc să fiu pe placul tuturor, chiar dacâ unii mă văd cu alți ochi decât mă văd ceilalți. Înainte să iau o decizie, dacă nu sunt sigur întreb pe cineva mai experimentat decât mine și încerc sa "procesez" cat mai bine, punând în balanță toate situațiile posibile. Mereu am încercat să ajut pe oricine, din puținul meu, fără a aștepta ceva în schimb. Pur și simplu încerc să mă pun în locul persoanei respective si, imediat vine și voința de a da / de a ajuta. Vorbesc cu oricine, nu contează dacă îl cunosc de x ani, sau că are y funcții. Comunicarea este, defapt, "lipiciul" în legarea unor noi prietenii. Sunt foarte atent la ceea ce fac și nu abandonez niciodată un plan deja început. Motto-ul clanului: Respect si vei fii respectat. Alte precizari?: Salut. Acceptat! Bine ai venit. Te rog sa contactezi unu din numerele [/sms 4660], [/sms 52869], [/sms 4849], pentru a primi cinvite. Nick: Kemy Nick-uri anterioare: - Level: 21 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Kemy# Ore jucate: 322h. Cateva realizari pe acest server?: Am reusit sa intru in The Rifa si am ajuns sa detin o anumita suma de bani. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa intru in clanul [AIR] deoarece este unul cunoscut, are o organizare buna si se vorbeste un limbaj recent. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, am fost banat o data acum mult timp pe motivul 3/3 warn. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Bineinteles. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Ovidiu , am varsta de 15 ani si sunt din TG.Mures. Sunt un baiat care las loc de buna ziua si bunu' simt. Imi propun sa fac lucruri aproape imposibile si nu ma las pana nu termin . Omul care ma respect il respect cu mare drag si creez o mare prietenie cu acest baiat. Sunt foarte iubaret si foarte atent cu prieteni dragi mie. Pot sa zic ca sunt un baiat glumet , am cei 7 ani de acasa , si ca am bunu' simt. Aceste caracterizari sunt in mare parte ale mele. Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat <3 Alte precizari?: Va multumesc pentru timpul acordat! Acceptat! Bine ai venit. Te rog sa contactezi unu din numerele [/sms 4660], [/sms 52869], [/sms 4849], pentru a primi cinvite.
carol19 Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Nick: VGV Nick-uri anterioare: - Level: 24 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/vGv Ore jucate: 343 Cateva realizari pe acest server?: Momentan nu am avut chiar o relizare... Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Doresc sa reintru in clanu AIR deoarece estu unul dintre cele mai puternice clanul ale saravarului cu un lider capabilii si membrii prietenosi si foarte activi. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut , ma numesc Sorin am 19 ani si sunt din Arad. Sunt un baiat cu cei sapte ani de acasa, linistit, prietenos, amuzant. Imi place sa imi fac prietenii noi. Imi place sa fiu respectat si sa respect si eu la randul meu. Nu imi plac glumele proaste si si persoanele false. In timpul liber imi place sa joc SA:MP, sa ies cu prietenii si sa merg la sala. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat!
Raca20005 Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 (edited) Nick: VGV Nick-uri anterioare: - Level: 24 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/vGv Ore jucate: 343 Cateva realizari pe acest server?: Momentan nu am avut chiar o relizare... Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Doresc sa reintru in clanu AIR deoarece estu unul dintre cele mai puternice clanul ale saravarului cu un lider capabilii si membrii prietenosi si foarte activi. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut , ma numesc Sorin am 19 ani si sunt din Arad. Sunt un baiat cu cei sapte ani de acasa, linistit, prietenos, amuzant. Imi place sa imi fac prietenii noi. Imi place sa fiu respectat si sa respect si eu la randul meu. Nu imi plac glumele proaste si si persoanele false. In timpul liber imi place sa joc SA:MP, sa ies cu prietenii si sa merg la sala. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat! Respins! Edited May 2, 2017 by Raca20005
Smecheru Hc Claudiu Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Nick: Florin() Nick-uri anterioare: Am avut Multe Level:54 Link de pe panel:http://redpanel.bugg...rofile/Florin() Ore jucate:1264 Cateva realizari pe acest server?: Sa imi cumpar 10 Masini Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Nu am mai fost Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu , Nu am fost Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un tip Normal, Fara pretentii si mofturi Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat ! Alte precizari?: Niciuna.
SamboTHeGOOD Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Nick:hassankoko220 Nick-uri anterioare:- Level:37 Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/hassankoko220 Ore jucate:1244 Cateva realizari pe acest server?:Castigat Stretch la gift, am castigat 80 kk barbut. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Pentru ca imi place aceasta familie si iubesc clanul cu bune si cu Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc hassan, sunt un om cu suflet mare si ajutator. Sunt ceva de genul "intorc si celalalt obraz". Oamenii ma accepta asa cum sunt, chiar si in lumea virtuala. Nu trebuie sa imi spui de doua ori sa fac ceva, deoarece sunt ascultator. Am un limbaj decent si un comportament corespunzator. Nu jignesc pe nimeni, chiar daca altii o fac. Jocul meu preferat este SA:MP-ul, si mai ales pe acest server. Eu sunt un om cu simtul umorului si stiu sa gust o gluma, nu fac scandal daca mi s-a spus o gluma proasta, dar sunt si foarte serios cand trebuie. Sunt un om muncitor, deci niciodata nu ma vei vedea lenevi. Imi place sa citesc, dar mai mult sa ma joc pe PC. Sunt un baiat istet, la scoala am 9-10. Sunt un om curat Nu imi place sa folosesc cheat-uri in alte jocuri. Ma mai joc si League of Legends dar mai rar. Am o multime de calitati, dar si defecte. Nu ma enervez foarte repede cum altii o fac. Aceasta este descrierea mea sper sa va placa! Motto-ul clanului:Respecta si vei fii respectat Alte precizari?:Mersi.
JokerXL Posted May 2, 2017 Author Posted May 2, 2017 Nick:hassankoko220 Nick-uri anterioare:- Level:37 Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/hassankoko220 Ore jucate:1244 Cateva realizari pe acest server?:Castigat Stretch la gift, am castigat 80 kk barbut. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Pentru ca imi place aceasta familie si iubesc clanul cu bune si cu Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc hassan, sunt un om cu suflet mare si ajutator. Sunt ceva de genul "intorc si celalalt obraz". Oamenii ma accepta asa cum sunt, chiar si in lumea virtuala. Nu trebuie sa imi spui de doua ori sa fac ceva, deoarece sunt ascultator. Am un limbaj decent si un comportament corespunzator. Nu jignesc pe nimeni, chiar daca altii o fac. Jocul meu preferat este SA:MP-ul, si mai ales pe acest server. Eu sunt un om cu simtul umorului si stiu sa gust o gluma, nu fac scandal daca mi s-a spus o gluma proasta, dar sunt si foarte serios cand trebuie. Sunt un om muncitor, deci niciodata nu ma vei vedea lenevi. Imi place sa citesc, dar mai mult sa ma joc pe PC. Sunt un baiat istet, la scoala am 9-10. Sunt un om curat Nu imi place sa folosesc cheat-uri in alte jocuri. Ma mai joc si League of Legends dar mai rar. Am o multime de calitati, dar si defecte. Nu ma enervez foarte repede cum altii o fac. Aceasta este descrierea mea sper sa va placa! Motto-ul clanului:Respecta si vei fii respectat Alte precizari?:Mersi. Acceptat! Bine ai venit. Te rog sa contactezi unu din numerele [/sms 4660], [/sms 52869], [/sms 4849], pentru a primi cinvite. Nick: Florin() Nick-uri anterioare: Am avut Multe Level:54 Link de pe panel:http://redpanel.bugg...rofile/Florin() Ore jucate:1264 Cateva realizari pe acest server?: Sa imi cumpar 10 Masini Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Nu am mai fost Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu , Nu am fost Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un tip Normal, Fara pretentii si mofturi Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat ! Alte precizari?: Niciuna. Respins! Ai mai aplicat odata si ai fost respins, deoarece nu ai respectat cerintele aplicatiei, mai exact "descriete in minim 30 de cuvinte".
LUCiANIWNL Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Nick: []Raffw Nick-uri anterioare: []BiJu Level: 20 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/[]Raffw Ore jucate: 404 Cateva realizari pe acest server?: Rank 5 Los Vagos si Rank 4 Taxi LS Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece de la ultima iesire consider ca am facut o mare greseala si vreau sa ma intorc la familia mea. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Lucian, am 14 ani si sunt o fire sociabila si prietenoasa.Intotdeauna am avut loc pentru "Buna Ziua!" sau pentru ""Buna Seara!".Stiu sa imi respect colegii si prieteni,dar mai ales familia care este pe primul loc.Practic diverse activitati extrascolare,dar cel mai mult ma axez pe fotbal deoarece il practic de 7 ani si acolo e a 2-a mea familie.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am fost rank 5 Los Vagos 55 days dar acuma sunt Taxi LS si mi-am propus sa stau pana la 100 days. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?: O seara placuta.
leoleonard Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Nick:iPweed Nick-uri anterioare:Blox. Level:27 Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/iPweed Ore jucate:566 Cateva realizari pe acest server?:Un infernus cu 25k km. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da dar acum foarte mult timp. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece este un clan complet. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur respectul este una din calitatile mele. Descrie-te in minim 30 de cuvinteMa numesc Dani, sunt o persoana ce refuza sa vada partea goala a paharului, mereu optimist si increzator, nu renunt nici o data la ceea ce am inceput si incerc mereu sa fiu cel mai bun in ceea ce fac. Ofer mereu ajutor celor ce au nevoie. Imi place sa cunosc persoane noi si sa socializez cu acestea, ma bazez pe lucrul in echipa, deoarece mereu vei primi sprijunul necesar si deasemenea iti poti ajuta coechipierii deasemenea imi asum mereu raspunderea pentru faptele mele si imi recunosc intotdeauna greselile.: Motto-ul clanului:Respecta si vei fii respectat!! Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat.
Recommended Posts