Functions Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Nick : MihaiMNT Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level: 30 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/MihaiMNT Ore jucate: 600+ Cateva realizari pe acest server?: Avere,in rest n-am avut cine stie ce realizari. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Sa-mi fac prieteni noi si in plus este un clan destul de populat. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu,nu am fost banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut,numele meu este Mihai si am varsta de 17 ani. Sunt un baiat descurcaret si cu cei 7 ani de acasa. Hobby-urile mele sunt football-ul si jocurile video. Cel mai mult imi place sa comunic si sa-mi fac prieteni noi. Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat! Alte precizari?: Succes in continuare cu clan-ul.
Bogdan555 Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Nick: NayaK Level: 20 Intervalul de timp în care sunteţi online: 8:00-18:00 (simplu, dublu, triplu): simplu Tip (1 / 2 / 3 / 4): 1 Alte precizări: Multumesc pentru interviu!
JokerXL Posted August 29, 2017 Author Posted August 29, 2017 Nick : MihaiMNT Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level: 30 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/MihaiMNT Ore jucate: 600+ Cateva realizari pe acest server?: Avere,in rest n-am avut cine stie ce realizari. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Sa-mi fac prieteni noi si in plus este un clan destul de populat. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu,nu am fost banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut,numele meu este Mihai si am varsta de 17 ani. Sunt un baiat descurcaret si cu cei 7 ani de acasa. Hobby-urile mele sunt football-ul si jocurile video. Cel mai mult imi place sa comunic si sa-mi fac prieteni noi. Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat! Alte precizari?: Succes in continuare cu clan-ul. Acceptat Nick: PaPRiS. Nick-uri anterioare: ReMBeR. Level: 12. Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/PaPRiS Ore jucate: 75. Cateva realizari pe acest server?: Factiunea, averea si prietenii cu cuare ma joc aici. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, nu am mai facut parte si imi doresc. De ce vrei sa intri sau sa intri in clanul [AIR]?: Deoarece fiecare player cu care am vorbit din clan a fost de treaba si nu a ezitat sa imi raspunda. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu, nu am fost banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur, respectul pe primul loc. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Octavian si sunt din Targoviste. Sunt respectuos, cu simtul umorului,intelegator,muncitor,imi place sa lucrez singur dar imi place si sa imi ajut apropiatii, hazliu,o fire calma, respect pe oricine chiar daca nu e reciproc, ajut persoanele la nevoie. Acord mult timp lucrurilor importante pentru mine. Imi place sa joc SA:MP si acord mult timp acestui joc. Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat. Alte precizari?: Multumesc de timpul acordat Acceptat A Nick: NayaK Level: 20 Intervalul de timp în care sunteţi online: 8:00-18:00 (simplu, dublu, triplu): simplu Tip (1 / 2 / 3 / 4): 1 Alte precizări: Multumesc pentru interviu! Ai gresit forumul.
Bogdan555 Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Nick NayaK Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level: 20 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/NayaK Ore jucate: 431 Cateva realizari pe acest server?: Masina la gift,sa imi fac prieteni,sa fac parte dintr-o factiune. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca vreau sa fac parte intr-un clan serios si sa imi fac prietenii,etc. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Bogdan,sunt din Bucuresti si imi place sa imi fac prietenii,sa petrec timp pe samp sau afara,Respect pe cine ma respecta,am cei 7 ani de acasa si nu ma las la greu atunci cand vine vorba de ceva important. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?: Multumesc pentru ca mi-ati acordat atentia necesara.
CosminL Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Nick [email protected] Nick-uri anterioare: Nu am avut alt nick. Level: 38. Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/[email protected] Ore jucate: 1063. Cateva realizari pe acest server?: Rank 5 in Taxi Las Venturas. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu am fost niciodata in [A.I.R]. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa intri in clanul [A.I.R] deoarece este un clan foarte activ. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat niciodata Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur ca da . Descrie-te in minim 30 de cuvinte:. Ma numesc Valentin sunt din Braila sunt un baiat prietenos, respectuos si cu cei 7 ani de acasa.Imi place sa imi fac prieteni noi si ma integrez repede intr-un grup de persoane , in timpul liber imi place sa ies cu prieteni , sa joc fotbal si sa ma joc SA-MP. Motto-ul clanului: Respacta si vrei fi respectat. Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat. Respins. Edited August 30, 2017 by Lazar Cosmin
LeutuBOMBARUSA Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Nick: zAllex Nick-uri anterioare: Nu am detinut decat acest nume si cu ArYaN_o9. Level: Detin nivel 20 si rank 2 in San Fierro Paramedic departament cu aproape 40 de ore in ultimile 7 zile. Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/zAllex Ore jucate:Detin 302 de ore jucate pe server. Cateva realizari pe acest server?: Singura mea realizare este aceea ca am resuit sa intru intr-o factiune si "averea" . Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, nu am mai facut parte, de aceea vreau sa am experienta . De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa intru fiindca este in top 5 clan-uri bune si fiindca mereu mi-am dorit sa am alaturi jucatori activi, de treaba ci nu post - hunteri. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, da contu acesta a fost banat o singura data pentru Troll Hack acum ceva timp. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da, ii voi respecta fiindca eu traiesc dupa fraza "Respecta ca sa fii respectat" Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un baiat glumet, îmi place sa îmi fac prieteni noi mereu si să cunosc oameni, îmi plac foarte mult jocurile şi să îi respect pe cei din jurul meu, chiar daca ei nu mă respectă la fel de mult si cred că am din toate câte ceva, asta înseamnă că sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, să reactionez ca atare atunci când trebuie, asta înseamnă că ai discernamânt şi nu laşi pe nimeni să te calce în picioare, dar ca orice om am şi mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cât aş încerca, adică nu pot pune la fund asa cum se zice în popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine să mă enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi mă bucur ca sunt aşa. Motto-ul clanului: Din cate am vazut in Rules, motto-ul este : "Respecta ca sa fii respectat" . Alte precizari?: Va multumesc enorm de mult ca ati citit aplicatia mea, sper sa va convinga .
xbistro Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Nick DooM[] Nick-uri anterioare: qEquin0X Level: 20 si 250+ respect points. Link de pe panel: redpanel.bugged.ro/profile/DooM[] Ore jucate: 479. Cateva realizari pe acest server?: Tester in San Fierro Paramedic Department si cel mai important prieteniile ce le-am legat aici. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan al carui nume rasuna pe server, condus bine de Joker si de ai sai co-lideri. Este un clan respectat, cu membrii de elita. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, am fost banat pentru abuz in functie. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Absolut, mi se pare firesc si de bun simt acest lucru. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Nu o sa va spun 30 de cuvinte care m-ar descrie deoarece mai mult de 15 vor fi false. Deci in general sunt timid, dar si indraznet. Respectuos si silitor de fel. Sunt pasionat de istoria Romaniei si de istoria celor 2 Razboaie Mondiale. Respectul si prietenia le pun pe primul loc. Nu accept sa fiu insultat aiurea sau sa fiu provocat. Nu imi plac prietenii ce stau langa mine doar din interes. Ii ajut pe toti cei ce-mi cer ajutorul, chiar daca nu am cum, fac tot posibilul sa le fac pe plac. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Nu am nimic de adaugat.
Valy C. Valentin Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Nick G0leM Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level: 19 Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/G0leM Ore jucate: 300 Cateva realizari pe acest server?: 1.Cand mi am luat NRG-500. ,2. Cand am intrat in factiune. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu . De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece au membri foarte respectuosi si buni, liderul si co-liderul sunt foarte organizati si a trea este ca imi doresc sa intru foarte mult in acest clan. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat niciodata. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un baiat de 16 ani, locuiesc in judetul Arges imi place foarte mult fotbalul. Cred ca sunt un baiat muncitor,ascultator si prietenos.Imi place foarte mult sa descopar lucruri.Nu imi palce sa critic persoanele de langa mine si sa ma bag unde nu stiu. Motto-ul clanului: Respecta ca sa fi respectat! Alte precizari?: Multumesc pentru atentia acordata.Va urez o zi/o seara frumoasa in continuare. Edited August 31, 2017 by Edi Aka Valy
Panda07 Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Nick: zAllex Nick-uri anterioare: Nu am detinut decat acest nume si cu ArYaN_o9. Level: Detin nivel 20 si rank 2 in San Fierro Paramedic departament cu aproape 40 de ore in ultimile 7 zile. Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/zAllex Ore jucate:Detin 302 de ore jucate pe server. Cateva realizari pe acest server?: Singura mea realizare este aceea ca am resuit sa intru intr-o factiune si "averea" . Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, nu am mai facut parte, de aceea vreau sa am experienta . De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa intru fiindca este in top 5 clan-uri bune si fiindca mereu mi-am dorit sa am alaturi jucatori activi, de treaba ci nu post - hunteri. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, da contu acesta a fost banat o singura data pentru Troll Hack acum ceva timp. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da, ii voi respecta fiindca eu traiesc dupa fraza "Respecta ca sa fii respectat" Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un baiat glumet, îmi place sa îmi fac prieteni noi mereu si să cunosc oameni, îmi plac foarte mult jocurile şi să îi respect pe cei din jurul meu, chiar daca ei nu mă respectă la fel de mult si cred că am din toate câte ceva, asta înseamnă că sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, să reactionez ca atare atunci când trebuie, asta înseamnă că ai discernamânt şi nu laşi pe nimeni să te calce în picioare, dar ca orice om am şi mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cât aş încerca, adică nu pot pune la fund asa cum se zice în popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine să mă enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi mă bucur ca sunt aşa. Motto-ul clanului: Din cate am vazut in Rules, motto-ul este : "Respecta ca sa fii respectat" . Alte precizari?: Va multumesc enorm de mult ca ati citit aplicatia mea, sper sa va convinga . Acceptat! Nick DooM[] Nick-uri anterioare: qEquin0X Level: 20 si 250+ respect points. Link de pe panel: redpanel.bugged.ro/profile/DooM[] Ore jucate: 479. Cateva realizari pe acest server?: Tester in San Fierro Paramedic Department si cel mai important prieteniile ce le-am legat aici. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan al carui nume rasuna pe server, condus bine de Joker si de ai sai co-lideri. Este un clan respectat, cu membrii de elita. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, am fost banat pentru abuz in functie. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Absolut, mi se pare firesc si de bun simt acest lucru. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Nu o sa va spun 30 de cuvinte care m-ar descrie deoarece mai mult de 15 vor fi false. Deci in general sunt timid, dar si indraznet. Respectuos si silitor de fel. Sunt pasionat de istoria Romaniei si de istoria celor 2 Razboaie Mondiale. Respectul si prietenia le pun pe primul loc. Nu accept sa fiu insultat aiurea sau sa fiu provocat. Nu imi plac prietenii ce stau langa mine doar din interes. Ii ajut pe toti cei ce-mi cer ajutorul, chiar daca nu am cum, fac tot posibilul sa le fac pe plac. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Nu am nimic de adaugat. Acceptat!
SheWanst18 Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 (edited) Nick SUJiON Nick-uri anterioare: MegaTominator1 Level: 19 Link de pe panel: http://redpanel.bugg.../profile/SUJiON Ore jucate: 292 Cateva realizari pe acest server?: castigarea unui NRG-500 la gift box Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan cu membrii maturi. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, de autoclicker cand aveam level 9 Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Categoric Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un preadolescent având minunata vârsta de 15 ani, îmi place sa îmi petrec timpul cu prietenii, să mă joc SA-MP si sa îmi fac cât mai mulți prieteni. Sunt o fire sociabila, țin la glumă, îmi place să ajut. Ma mai supăr dar îmi trece foarte repede. Consider că respectivul trebuie câștigat și asta este ceea ce încerc să fac la orice început. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Multumesc de timpul acordat Edited August 31, 2017 by SUJiON
gusterr Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 (edited) Nick gusterr Nick-uri anterioare: Nu am avut Level: 20 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/gusterr Ore jucate: 565 Cateva realizari pe acest server?: Sa intru in Las Venturas Police Departament si sa imi fac prieteni Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan respectat. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Bineinteles Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut! Eu sunt Denis si am 17 ani. Sunt perseverent, daca un lucru nu imi iese din prima incercare, nu ma dau batut. Sunt genul de persoana careia ii place linistea si armonia, in niciun caz cearta. Am capabilitatea de a lucra in echipa, stiu sa apreciez o gluma buna. Recunosc ce este bun la o persoana. Intotdeauna am incercat sa fiu remarcat, prin munca pe care am depus-o Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Multumesc de timpul acordat Edited September 1, 2017 by gusterr
JokerXL Posted September 1, 2017 Author Posted September 1, 2017 Nick gusterr Nick-uri anterioare: Nu am avut Level: 20 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/gusterr Ore jucate: 565 Cateva realizari pe acest server?: Sa intru in Las Venturas Police Departament si sa imi fac prieteni Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan respectat. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Bineinteles Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut! Eu sunt Denis si am 17 ani. Sunt perseverent, daca un lucru nu imi iese din prima incercare, nu ma dau batut. Sunt genul de persoana careia ii place linistea si armonia, in niciun caz cearta. Am capabilitatea de a lucra in echipa, stiu sa apreciez o gluma buna. Recunosc ce este bun la o persoana. Intotdeauna am incercat sa fiu remarcat, prin munca pe care am depus-o Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Multumesc de timpul acordat Aceptat. Nick SUJiON Nick-uri anterioare: MegaTominator1 Level: 19 Link de pe panel: http://redpanel.bugg.../profile/SUJiON Ore jucate: 292 Cateva realizari pe acest server?: castigarea unui NRG-500 la gift box Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan cu membrii maturi. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, de autoclicker cand aveam level 9 Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Categoric Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un preadolescent având minunata vârsta de 15 ani, îmi place sa îmi petrec timpul cu prietenii, să mă joc SA-MP si sa îmi fac cât mai mulți prieteni. Sunt o fire sociabila, țin la glumă, îmi place să ajut. Ma mai supăr dar îmi trece foarte repede. Consider că respectivul trebuie câștigat și asta este ceea ce încerc să fac la orice început. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Multumesc de timpul acordat Acceptat
fOOd Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 (edited) Nick: fOOd Nick-uri anterioare:- Level:20 Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/fOOd Ore jucate:282 Cateva realizari pe acest server?: Am intrat in Taxi LV si am cadtigat un NRG-500 la giftbox-ul anterior Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca este cel mai respectat clan de pe acest server Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: 3/3 warns Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un băiat grijuliu, îmi plac persoanele cu bunul simț și simțul umorului. Îmi place să îi ajut pe cei aflați în pericol. Îmi plac jocurile video și ieșirile cu prietenii. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat Alte precizari?: Bafta la lider Edited September 1, 2017 by fOOd
JokerXL Posted September 1, 2017 Author Posted September 1, 2017 Nick: fOOd Nick-uri anterioare:- Level:20 Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/fOOd Ore jucate:282 Cateva realizari pe acest server?: Am intrat in Taxi LV si am cadtigat un NRG-500 la giftbox-ul anterior Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca este cel mai respectat clan de pe acest server Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: 3/3 warns Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un băiat grijuliu, îmi plac persoanele cu bunul simț și simțul umorului. Îmi place să îi ajut pe cei aflați în pericol. Îmi plac jocurile video și ieșirile cu prietenii. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat Alte precizari?: Bafta la lider Acceptatus
DertaMiX Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 (edited) Edited September 1, 2017 by GioVanNy
Panda07 Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Nick G0leM Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level: 19 Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/G0leM Ore jucate: 300 Cateva realizari pe acest server?: 1.Cand mi am luat NRG-500. ,2. Cand am intrat in factiune. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu . De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece au membri foarte respectuosi si buni, liderul si co-liderul sunt foarte organizati si a trea este ca imi doresc sa intru foarte mult in acest clan. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat niciodata. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un baiat de 16 ani, locuiesc in judetul Arges imi place foarte mult fotbalul. Cred ca sunt un baiat muncitor,ascultator si prietenos.Imi place foarte mult sa descopar lucruri.Nu imi palce sa critic persoanele de langa mine si sa ma bag unde nu stiu. Motto-ul clanului: Respecta ca sa fi respectat! Alte precizari?: Multumesc pentru atentia acordata.Va urez o zi/o seara frumoasa in continuare. Acceptat.
ValentinCT Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Nick C0br@ Nick-uri anterioare: Nu am avut alt nick. Level: 38. Link de pe panel: http://redpanel.bugg...o/profile/C0br@ Ore jucate: 1063. Cateva realizari pe acest server?: Rank 5 in Taxi Las Venturas, 59 pp la giftbox, mica mea colectie de masini. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan respectat si organizat. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat niciodata. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:. Ma numesc Valentin sunt din Braila sunt un baiat prietenos, respectuos si cu cei 7 ani de acasa.Imi place sa imi fac prieteni noi si ma integrez repede intr-un grup de persoane , in timpul liber imi place sa ies cu prieteni , sa joc fotbal si sa ma joc SA-MP. Motto-ul clanului: Respacta si vrei fi respectat. Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.
Razvy_FK Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Nick: Braine Nick-uri anterioare:Nu am. Level:25. Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/BraiNe Ore jucate:373 Cateva realizari pe acest server?:Am intrat Russian Mafia !Si am avut rank 4 News Reporters . Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da ,dar pe alt cont . De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa intru pe acest cont ,deoarece acela pe care eram in A.I.R mi-a fost spart. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu,nu am fost banat niciodata. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Normal . Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Pentru a ma face cunoscut pot spune ca sunt o persoana foarte sociabila, amuzanta, increzatoare, sincera, puternica, ambitioasa, si plina de energie. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente, si traiasc viata pe deplin bucurandu-ma de fiecare clipa. Imi petrec foarte mult timp in fata calculatorului, deoarece sunt un pasionat inrait, dar cu toate astea, imi organizez timpul asa de bine incat pot desfasura orice activitate imi propun, printe care iesitul cu prieteni pe parcursul zilei sau seara in functie de orarul fiecaruia, joc fotball, ma plimb cu bicicleta, si particip la orice activitate mi se propune si cred ca mi se potriveste. Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat ! Alte precizari?:Multumesc pentru atentie !
Just4KiLL.. Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Nick Just4KiLL. Nick-uri anterioare:Nu am mai avut. Level:22. Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Just4KiLL. Ore jucate:391 Cateva realizari pe acest server?:Cand am castigat 100kk la barbut si cand am luat 22pp de la getgift. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Pentru ca este cel mai bun clan. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da,desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Salut, ma numesc Albert, am 15 ani si locuiesc in orasul Suceava. Pot spune despre mine ca sunt putin timid, datorita acestui fapt, dupa parerea mea, sunt si serios, dar si glumet cu cine imi permit. In timpul liber obisnuiesc sa ma joc pe PC: SA:MP si League Of Legends, dar si sa ies pe afara cu prietenii,mai sunt si un tip milos,imi place sa ma distrez cu prieteni mei de pe samp,sunt pasionat de filme horror,Ma comport diferit si ma pot adapta cu foarte mare lejeritate in functie de tipul de persoana sau grupul de persoane ce ma inconjoara. Totodata ma consider sociabil si pot spune ca nu sunt genul ala de om care sa se supere din cauza unei glumite. Motto-ul clanului:Respecta si vei fii respectat. Alte precizari?:Salut
Albert Condurachi Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Nick: C0br@ Nick-uri anterioare: Nu am avut alt nick. Level: 38. Link de pe panel: http://redpanel.bugg...o/profile/[email protected] Ore jucate: 1063. Cateva realizari pe acest server?: Rank 5 in Taxi Las Venturas, 59 pp la giftbox, mica mea colectie de masini. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan respectat si organizat. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat niciodata. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:. Ma numesc Valentin sunt din Braila sunt un baiat prietenos, respectuos si cu cei 7 ani de acasa.Imi place sa imi fac prieteni noi si ma integrez repede intr-un grup de persoane , in timpul liber imi place sa ies cu prieteni , sa joc fotbal si sa ma joc SA-MP. Motto-ul clanului: Respacta si vrei fi respectat. Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat. Respins. Nick Just4KiLL. Nick-uri anterioare:Nu am mai avut. Level:22. Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Just4KiLL. Ore jucate:391 Cateva realizari pe acest server?:Cand am castigat 100kk la barbut si cand am luat 22pp de la getgift. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Pentru ca este cel mai bun clan. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da,desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Salut, ma numesc Albert, am 15 ani si locuiesc in orasul Suceava. Pot spune despre mine ca sunt putin timid, datorita acestui fapt, dupa parerea mea, sunt si serios, dar si glumet cu cine imi permit. In timpul liber obisnuiesc sa ma joc pe PC: SA:MP si League Of Legends, dar si sa ies pe afara cu prietenii,mai sunt si un tip milos,imi place sa ma distrez cu prieteni mei de pe samp,sunt pasionat de filme horror,Ma comport diferit si ma pot adapta cu foarte mare lejeritate in functie de tipul de persoana sau grupul de persoane ce ma inconjoara. Totodata ma consider sociabil si pot spune ca nu sunt genul ala de om care sa se supere din cauza unei glumite. Motto-ul clanului:Respecta si vei fii respectat. Alte precizari?:Salut Respins! Nick: Braine Nick-uri anterioare:Nu am. Level:25. Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/BraiNe Ore jucate:373 Cateva realizari pe acest server?:Am intrat Russian Mafia !Si am avut rank 4 News Reporters . Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da ,dar pe alt cont . De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa intru pe acest cont ,deoarece acela pe care eram in A.I.R mi-a fost spart. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu,nu am fost banat niciodata. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Normal . Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Pentru a ma face cunoscut pot spune ca sunt o persoana foarte sociabila, amuzanta, increzatoare, sincera, puternica, ambitioasa, si plina de energie. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente, si traiasc viata pe deplin bucurandu-ma de fiecare clipa. Imi petrec foarte mult timp in fata calculatorului, deoarece sunt un pasionat inrait, dar cu toate astea, imi organizez timpul asa de bine incat pot desfasura orice activitate imi propun, printe care iesitul cu prieteni pe parcursul zilei sau seara in functie de orarul fiecaruia, joc fotball, ma plimb cu bicicleta, si particip la orice activitate mi se propune si cred ca mi se potriveste. Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat ! Alte precizari?:Multumesc pentru atentie ! Acceptat!
zAndy Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Nick ZmExX Nick-uri anterioare: Winston[] Level:26 Link de pe panel:http://redpanel.bugg...o/profile/ZmExX Ore jucate:592 Cateva realizari pe acest server?:Prietenii Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa fac parte dintr-o grupare de mebrii seriosi cu factiune. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Am fost pentru coduri si crash la tw. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Cosmin am varsta de 16 ani sunt un tip amabil, glumet cu spirit de echipa. Cam atat. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?:Nu.
DanielLaurentiu Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Nick Nick-uri anterioare: Level:14 Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Laurentiu_2.0 Ore jucate:173 Cateva realizari pe acest server?: Nu am. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu am facut parte din aces clan. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa intru in acest clan pentru ca imi place tag-ul si ca membrii din acest clan sunt cu capul pe umeri. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost niciodata banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt o fire sociabila, cu simtul umorului si a tolerantei. Am un caracter nelipsit de cei 7 ani de acasa, având o mentalitate ok pentru vârsta în care ma încadrez. Îmi place sa fiu responsabil si sa îmi îndeplinesc propunerile, astfel având o satisfactie aparte la sfârsitul realizarii. Urasc persoanele false care se dau drept prieteni, fiindca deseori pot fi mai periculoase decât un dusman Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?: Sper sa imi dati o sansa.
zAndy Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Nick ZmExX Nick-uri anterioare: Winston[] Level:26 Link de pe panel:http://redpanel.bugg...o/profile/ZmExX Ore jucate:592 Cateva realizari pe acest server?:Prietenii Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa fac parte dintr-o grupare de mebrii seriosi cu factiune. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Am fost pentru coduri si crash la tw. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Cosmin am varsta de 16 ani sunt un tip amabil, glumet cu spirit de echipa. Cam atat. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?:Nu.
Panda07 Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Nick ZmExX Nick-uri anterioare: Winston[] Level:26 Link de pe panel:http://redpanel.bugg...o/profile/ZmExX Ore jucate:592 Cateva realizari pe acest server?:Prietenii Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa fac parte dintr-o grupare de mebrii seriosi cu factiune. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Am fost pentru coduri si crash la tw. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Cosmin am varsta de 16 ani sunt un tip amabil, glumet cu spirit de echipa. Cam atat. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?:Nu. Acceptat. 1
Krauch. Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Nick : Krauch Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level: 10 Link de pe panel: http://redpanel.bugg...file/Krauch Ore jucate: 95 Cateva realizari pe acest server?: Nu am pana acum o realizare mare.Doar rank 2 in prima factiune. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Doresc sa intru in clanu air deoarece , acolo sunt membri maturi cu bun simt. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da , desigur ca voi respecta toti membri. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut. Ma numesc Draghescu Mihai , am varsta minunata de 16 ani. sunt din Judetu' Gorj. In timpu' liber joc fotbal ies cu baietii. sunt o fire mai timida , nu ma cert etc. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?: Nu , multumes de timpu' acordat. Nick : Krauch Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level: 10 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Krauch Ore jucate: 95 Cateva realizari pe acest server?: Nu am pana acum o realizare mare.Doar rank 2 in prima factiune. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Doresc sa intru in clanu air deoarece , acolo sunt membri maturi cu bun simt. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da , desigur ca voi respecta toti membri. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut. Ma numesc Draghescu Mihai , am varsta minunata de 16 ani. sunt din Judetu' Gorj. In timpu' liber joc fotbal ies cu baietii. sunt o fire mai timida , nu ma cert etc. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?: Nu , multumes de timpu' acordat.
Recommended Posts