JokerXL Posted September 3, 2017 Author Posted September 3, 2017 Nick : Krauch Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level: 10 Link de pe panel: http://redpanel.bugg...file/Krauch Ore jucate: 95 Cateva realizari pe acest server?: Nu am pana acum o realizare mare.Doar rank 2 in prima factiune. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Doresc sa intru in clanu air deoarece , acolo sunt membri maturi cu bun simt. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da , desigur ca voi respecta toti membri. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut. Ma numesc Draghescu Mihai , am varsta minunata de 16 ani. sunt din Judetu' Gorj. In timpu' liber joc fotbal ies cu baietii. sunt o fire mai timida , nu ma cert etc. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?: Nu , multumes de timpu' acordat. Aceeptat
LeutuBOMBARUSA Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Nick: []Keed.BuGGeD Nick-uri anterioare: Nu am detinut decat acest nume si cu zAllex si ArYaN_o9. Level: Detin nivel 20 Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/[]Keed.BUGGED Ore jucate:Detin 325 de ore jucate pe server. Cateva realizari pe acest server?: Singura mea realizare este aceea ca am resuit sa intru intr-o factiune si "averea" . Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da, da am mai facut parte. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa reintru fiindca este cea mai buna si ca am vrut sa ajung pana la rank 5. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, da contu acesta a fost banat o singura data pentru Troll Hack acum ceva timp. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da, ii voi respecta fiindca eu traiesc dupa fraza "Respecta ca sa fii respectat" Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un baiat glumet, îmi place sa îmi fac prieteni noi mereu si să cunosc oameni, îmi plac foarte mult jocurile şi să îi respect pe cei din jurul meu, chiar daca ei nu mă respectă la fel de mult si cred că am din toate câte ceva, asta înseamnă că sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, să reactionez ca atare atunci când trebuie, asta înseamnă că ai discernamânt şi nu laşi pe nimeni să te calce în picioare, dar ca orice om am şi mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cât aş încerca, adică nu pot pune la fund asa cum se zice în popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine să mă enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi mă bucur ca sunt aşa. Motto-ul clanului: Din cate am vazut in Rules, motto-ul este : "Respecta ca sa fii respectat" . Alte precizari?: Va multumesc enorm de mult ca ati citit aplicatia mea, sper sa va convinga .
leoleonard Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Nick:Relativ.[] Nick-uri anterioare:Dama/Exodus.[] Level:22 Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Relativ.[] Ore jucate:530. Cateva realizari pe acest server?:Acumulara a 60 de zile in lspd. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece este un clan cu renume pe server, Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Leonard si am varsta de 15 ani. Imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni, imi plac foarte mult jocurile si sa ii respect pe cei din jurul meu, chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred cam am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie, asta inseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, dar ca orice om am si mici defecte. Sunt super competitiv, am spirit de echipa, nu apreciez glumele proaste si sunt foarte social, cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului. Hobby-urile mele sunt: Fotbalul, si jocurile video. Imi place sa ies cu prieteni zilnic si sa ma distrez.Sunt o fire prietenoasa, amabila si incerc sa imi fac cat mai multi prieteni noi, sunt cinstit, ambitios si imi place sa joc mult SAMP si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult, Imi place foarte mult sa incerc lucruri noi. Motto-ul clanului:>> Respecta si vei fii respectat!! Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat.
Saco Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Nick: Saco Nick-uri anterioare: Luxu_23 Level: 25 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Saco Ore jucate: 600+ Cateva realizari pe acest server?: Nu am. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarce este un clan frumos, cu membrii foarte de treaba si staff-ul clanului este unul cu cap. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, 3/3 warns. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc George, am 15 ani si sunt din Judetul Iasi. Imi place sa lucrez in echipa si sa respect oamenii. Niciodata nu mi-a placut barfa, lauda si minciuna. Am cei 7 ani de acasa si sunt o persoana care se gandeste de doua ori inainte sa zica ceva. Cam atat despre mine. Motto-ul clanului: "Respecta si vei fi respectat". Alte precizari?: Multumesc.
JokerXL Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 Nick: Saco Nick-uri anterioare: Luxu_23 Level: 25 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Saco Ore jucate: 600+ Cateva realizari pe acest server?: Nu am. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarce este un clan frumos, cu membrii foarte de treaba si staff-ul clanului este unul cu cap. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, 3/3 warns. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc George, am 15 ani si sunt din Judetul Iasi. Imi place sa lucrez in echipa si sa respect oamenii. Niciodata nu mi-a placut barfa, lauda si minciuna. Am cei 7 ani de acasa si sunt o persoana care se gandeste de doua ori inainte sa zica ceva. Cam atat despre mine. Motto-ul clanului: "Respecta si vei fi respectat". Alte precizari?: Multumesc. Acceptat Nick: []Keed.BuGGeD Nick-uri anterioare: Nu am detinut decat acest nume si cu zAllex si ArYaN_o9. Level: Detin nivel 20 Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/[]Keed.BUGGED Ore jucate:Detin 325 de ore jucate pe server. Cateva realizari pe acest server?: Singura mea realizare este aceea ca am resuit sa intru intr-o factiune si "averea" . Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da, da am mai facut parte. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa reintru fiindca este cea mai buna si ca am vrut sa ajung pana la rank 5. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, da contu acesta a fost banat o singura data pentru Troll Hack acum ceva timp. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da, ii voi respecta fiindca eu traiesc dupa fraza "Respecta ca sa fii respectat" Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un baiat glumet, îmi place sa îmi fac prieteni noi mereu si să cunosc oameni, îmi plac foarte mult jocurile şi să îi respect pe cei din jurul meu, chiar daca ei nu mă respectă la fel de mult si cred că am din toate câte ceva, asta înseamnă că sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, să reactionez ca atare atunci când trebuie, asta înseamnă că ai discernamânt şi nu laşi pe nimeni să te calce în picioare, dar ca orice om am şi mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cât aş încerca, adică nu pot pune la fund asa cum se zice în popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine să mă enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi mă bucur ca sunt aşa. Motto-ul clanului: Din cate am vazut in Rules, motto-ul este : "Respecta ca sa fii respectat" . Alte precizari?: Va multumesc enorm de mult ca ati citit aplicatia mea, sper sa va convinga . Acceptat Nick:Relativ.[] Nick-uri anterioare:Dama/Exodus.[] Level:22 Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Relativ.[] Ore jucate:530. Cateva realizari pe acest server?:Acumulara a 60 de zile in lspd. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece este un clan cu renume pe server, Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Leonard si am varsta de 15 ani. Imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni, imi plac foarte mult jocurile si sa ii respect pe cei din jurul meu, chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred cam am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie, asta inseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, dar ca orice om am si mici defecte. Sunt super competitiv, am spirit de echipa, nu apreciez glumele proaste si sunt foarte social, cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului. Hobby-urile mele sunt: Fotbalul, si jocurile video. Imi place sa ies cu prieteni zilnic si sa ma distrez.Sunt o fire prietenoasa, amabila si incerc sa imi fac cat mai multi prieteni noi, sunt cinstit, ambitios si imi place sa joc mult SAMP si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult, Imi place foarte mult sa incerc lucruri noi. Motto-ul clanului:>> Respecta si vei fii respectat!! Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat. Acceptat
Xanoymakea Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Nick: Xanoymaki Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level: 29 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Xanoymaki Ore jucate: 553 ore. Cateva realizari pe acest server?: Intrarea pe Hall of Fame în School Instructors San Fierro și funcția de responsabil în facțiune. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da, acum mut timp. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Îmi doresc să reintru în acest clan deoarece ador numele clanului, îmi place colaborarea din acest clan, liderul îl cunosc de mult timp și îmi place cum evoluează clanul. Înca mai sunt pe grupul de pe wapp și sunt la zi cu ce vorbiti voi :D Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost niciodată și nici nu îmi doresc. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Bineînteles că voi respecta pe toata lumea nu numai pe lider și co-lider. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Numele meu este Silviu. Am 16 ani şi sunt un băiat energic, matur (chiar dacă nu par) , şi mereu gata să ajute, indiferent de ce s-ar întâmpla. Locuiesc în Iași, şi sunt un elev aproape model. În timpul liber, cânt la tobe, fiind modul suprem de a mă relaxa , şi socializez cu prietenii mei, ies la fotbal, prin oraş etc. Ca hobby, prefer jocurile video, si baschet. Îmi trăiesc viaţa, că am doar una, deşi lumea nu mă vede ca un petrecăreţ. Îmi place pop-ul, hip-hop-ul. Sunt energic, şi sunt devotat acestui server trup şi suflet. Cam atât. Motto-ul clanului: "Respecta si vei fi respectat". Alte precizari?: Mulțumesc pentru timpul acordat.
JokerXL Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 Nick: Xanoymaki Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level: 29 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Xanoymaki Ore jucate: 553 ore. Cateva realizari pe acest server?: Intrarea pe Hall of Fame în School Instructors San Fierro și funcția de responsabil în facțiune. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da, acum mut timp. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Îmi doresc să reintru în acest clan deoarece ador numele clanului, îmi place colaborarea din acest clan, liderul îl cunosc de mult timp și îmi place cum evoluează clanul. Înca mai sunt pe grupul de pe wapp și sunt la zi cu ce vorbiti voi :D Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost niciodată și nici nu îmi doresc. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Bineînteles că voi respecta pe toata lumea nu numai pe lider și co-lider. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Numele meu este Silviu. Am 16 ani şi sunt un băiat energic, matur (chiar dacă nu par) , şi mereu gata să ajute, indiferent de ce s-ar întâmpla. Locuiesc în Iași, şi sunt un elev aproape model. În timpul liber, cânt la tobe, fiind modul suprem de a mă relaxa , şi socializez cu prietenii mei, ies la fotbal, prin oraş etc. Ca hobby, prefer jocurile video, si baschet. Îmi trăiesc viaţa, că am doar una, deşi lumea nu mă vede ca un petrecăreţ. Îmi place pop-ul, hip-hop-ul. Sunt energic, şi sunt devotat acestui server trup şi suflet. Cam atât. Motto-ul clanului: "Respecta si vei fi respectat". Alte precizari?: Mulțumesc pentru timpul acordat. Acceptat.
.AdryaN.. Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Nick:.AdryaN Nick-uri anterioare:J14,.Adrian[]. Level:Detin nivel 23. Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/.AdryaN Ore jucate:Am 415 ore jucate. Cateva realizari pe acest server?:Am avut un infernus vip si o casa frumoasa. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu,nu am mai facut parte din acest clan. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece este un clan cu un nume frumos si un tag excelent.Are niste membri de treaba si prietenosi,iar eu imi doresc sa fiu coleg cu ei. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Am fost banat pentru Necooperare teste TW,si pentru incercare inselatorie. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Ii voi respecta. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Adrian, am 14 ani si sunt din Suceava. M-am reapucat recent de SA:MP, sunt un microbist si jucator inrait de fotbal. In timpul liber imi place sa ies pe afara sau sa stau pe PC. Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat.
JokerXL Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 Nick:.AdryaN Nick-uri anterioare:J14,.Adrian[]. Level:Detin nivel 23. Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/.AdryaN Ore jucate:Am 415 ore jucate. Cateva realizari pe acest server?:Am avut un infernus vip si o casa frumoasa. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu,nu am mai facut parte din acest clan. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece este un clan cu un nume frumos si un tag excelent.Are niste membri de treaba si prietenosi,iar eu imi doresc sa fiu coleg cu ei. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Am fost banat pentru Necooperare teste TW,si pentru incercare inselatorie. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Ii voi respecta. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Adrian, am 14 ani si sunt din Suceava. M-am reapucat recent de SA:MP, sunt un microbist si jucator inrait de fotbal. In timpul liber imi place sa ies pe afara sau sa stau pe PC. Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat. Aceeptat
DertaMiX Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Nick: Giovanny Nick-uri anterioare: DertaMiX Level: 19 Link de pe panel: http://redpanel.bugg...rofile/GioVanNy Ore jucate: 314 ore Cateva realizari pe acest server?: Ca am reusit sa ajung in taxi. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu am mai facut parte. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan plin de oameni prietenosi si consider ca [AIR] este pe locul 1. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur, respectul este reciproc. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Matei, am 15 ani si sunt din Galati. Sunt un baiat simplu cu simtul umorului caruia ii place sa isi faca prieteni. Imi place sa ma joc SA:MP, dar mai joc si alte jocuri de strategie. Ma enervez destul de repede cand nu imi iese ceva, dar ma ambitionez pentru a duce obiectivul pana la capat. Motto-ul clanului: "Respecta si vei fii respectat!!" Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat!
Raca20005 Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Nick:DavidRacer Nick-uri anterioare:RaCa20005 Level:20 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/DavidRacer: Ore jucate:207. Cateva realizari pe acest server?:Cand am ajuns in prima factiune. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Pentru ca este un clan cu potential si cu membri de treaba. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da, pentru /q la tw. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Salut.Ma numesc David si sunt din judetul Iasi.Imi place sa vizitez locuri frumoase acestei tari.Sunt un baiat cu capul pe umeri si respectuos.Imi place sa ajut oameni nevoiasi si batrani.Hobbyurile mele sunt:sa joc sa:mp si cs:go.Respect toti oameni din jurul meu.Sunt o fire ambitioasa si rabdatoare.Imi place sa ies cu prieteni in oras.Nu imi plac glumele proaste.Imi place cel mai mult sa ma joc jocuri foarte faine pe calculator. Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?:Bft.
Albert Condurachi Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Nick:DavidRacer Nick-uri anterioare:RaCa20005 Level:20 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/DavidRacer: Ore jucate:207. Cateva realizari pe acest server?:Cand am ajuns in prima factiune. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Pentru ca este un clan cu potential si cu membri de treaba. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da, pentru /q la tw. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Salut.Ma numesc David si sunt din judetul Iasi.Imi place sa vizitez locuri frumoase acestei tari.Sunt un baiat cu capul pe umeri si respectuos.Imi place sa ajut oameni nevoiasi si batrani.Hobbyurile mele sunt:sa joc sa:mp si cs:go.Respect toti oameni din jurul meu.Sunt o fire ambitioasa si rabdatoare.Imi place sa ies cu prieteni in oras.Nu imi plac glumele proaste.Imi place cel mai mult sa ma joc jocuri foarte faine pe calculator. Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?:Bft. Respins! Nick: Giovanny Nick-uri anterioare: DertaMiX Level: 19 Link de pe panel: http://redpanel.bugg...rofile/GioVanNy Ore jucate: 314 ore Cateva realizari pe acest server?: Ca am reusit sa ajung in taxi. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu am mai facut parte. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan plin de oameni prietenosi si consider ca [AIR] este pe locul 1. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur, respectul este reciproc. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Matei, am 15 ani si sunt din Galati. Sunt un baiat simplu cu simtul umorului caruia ii place sa isi faca prieteni. Imi place sa ma joc SA:MP, dar mai joc si alte jocuri de strategie. Ma enervez destul de repede cand nu imi iese ceva, dar ma ambitionez pentru a duce obiectivul pana la capat. Motto-ul clanului: "Respecta si vei fii respectat!!" Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat! Acceptat.
CatalinDC Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 (edited) Nick Wicked[] Nick-uri anterioare: [AR]Dolph Level: 40 Link de pe panel: Wicked[] Ore jucate: 1524 Cateva realizari pe acest server?: - Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Clan unit Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: - Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un baiat de 19 ani din Brasov, am un frate mai mare, sunt un baiat optimist, pozitiv, iertator. Imi place sa-mi fac prieteni noi si sa colaborez cu alte persoane, sa ma distrez si imi place sa ascult muzica. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: - Edited September 6, 2017 by Catalin Vw Lover
Panda07 Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Nick Wicked[] Nick-uri anterioare: [AR]Dolph Level: 40 Link de pe panel: Wicked[] Ore jucate: 1524 Cateva realizari pe acest server?: - Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Clan unit Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: - Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un baiat de 19 ani din Brasov, am un frate mai mare, sunt un baiat optimist, pozitiv, iertator. Imi place sa-mi fac prieteni noi si sa colaborez cu alte persoane, sa ma distrez si imi place sa ascult muzica. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: - Aceeptat
stefan2001. Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 >>Model: Nick : KroKo.PHENOMEN Nick-uri anterioare:- Level:20. Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/KroKo.PHENOMEN Ore jucate:322. Cateva realizari pe acest server?:Nu. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Vreau sa intru in accst clan pentru ca am foarte multi amici si am auzit ca e un clan de treaba cu membri cu cei 7 ani de acasa. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da,RenK0. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un baiat ambitios, cu capul pe umeri, capabil si cu cei sapte ani de acasa. Imi place sa ies cu prietenii si sa joc fotbal. Am simtul umorului foarte bine dezvoltat, imi place sa fac o gluma buna atunci cand simt ca este nevoia sa destind putin atmosfera. Ma integrez foarte repede in grupuri noi, imi place sa imi fac prietenii si sa dau o mana de ajutor acolo unde este cu adevarat nevoie. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?:Succes.
.Ivaan Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 (edited) Nick: .McGregor[] Nick-uri anterioare: IvaNoV69 Level: 29 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/.McGregor[] Ore jucate: 420 Cateva realizari pe acest server?: ''Amicii'' Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Am cateva cunostinte si cum o sa vedeti si mai jos incerc ceva nou ! Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: ''Tentativa inselatorie'' Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut ma numesc Alex, sunt din Barlad am varsta de 19 ani, sunt o persoana calma, amabila, amuzanta cu simt de raspundere si cu cei 7 ani de acasa sunt ''om'' cu cine merita.Imi face placere sa'i ajut pe cei din jur cu un sfat depinde de problema ! Imi place sa incerc ceva nou mereu. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?:Bafta ! Edited September 9, 2017 by .McGregor
CosminL Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Nick: .McGregor[] Nick-uri anterioare: IvaNoV69 Level: 29 Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/.McGregor[] Ore jucate: 420 Cateva realizari pe acest server?: ''Amicii'' Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Am cateva cunostinte si cum o sa vedeti si mai jos incerc ceva nou ! Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: ''Tentativa inselatorie'' Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut ma numesc Alex, sunt din Barlad am varsta de 19 ani, sunt o persoana calma, amabila, amuzanta cu simt de raspundere si cu cei 7 ani de acasa sunt ''om'' cu cine merita.Imi face placere sa'i ajut pe cei din jur cu un sfat depinde de problema ! Imi place sa incerc ceva nou mereu. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?:Bafta ! Acceptat!
Andrei Gabriel Butan Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Nick Misterix_24 Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level: 30. Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Misterix_24 Ore jucate: 638. Cateva realizari pe acest server?: Rank 5 in factiune. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece sunt membrii de treaba si foarte amuzanti. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: De 2 ori pentru speed si teleport. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da, Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Mă numesc Andrei, am 17 ani si practic diferite chestii. Imi place să joc fotbal, îmi place foarte mult să îi ajut pe cei ce au nevoie, am cei 7 ani de acasă, sunt de treabă, nu suport glumele proaste. Nu îmi place să jignesc, sunt foarte serios la nevoie, conştientizez foarte mult diferenţa dintre muncă si distracţie. Îmi place munca in echipă si cooperez foarte usor cu playerii care mă respectă. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat, Alte precizari?: Nimic.
Panda07 Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Nick Misterix_24 Nick-uri anterioare: Nu am avut. Level: 30. Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Misterix_24 Ore jucate: 638. Cateva realizari pe acest server?: Rank 5 in factiune. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece sunt membrii de treaba si foarte amuzanti. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: De 2 ori pentru speed si teleport. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da, Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Mă numesc Andrei, am 17 ani si practic diferite chestii. Imi place să joc fotbal, îmi place foarte mult să îi ajut pe cei ce au nevoie, am cei 7 ani de acasă, sunt de treabă, nu suport glumele proaste. Nu îmi place să jignesc, sunt foarte serios la nevoie, conştientizez foarte mult diferenţa dintre muncă si distracţie. Îmi place munca in echipă si cooperez foarte usor cu playerii care mă respectă. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat, Alte precizari?: Nimic. Aceeptat!
FlashGun Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Nick: FlashGun Nick-uri anterioare: Nu am nick-uri anterioare. Level: 34 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/FlashGun Ore jucate: 1054. Cateva realizari pe acest server?: Am fost lider la factiunea Los Aztecas si am acumulat destul de multe zile in departamente. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Nu am mai fost. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, am fost banat pentru moduri ilegale cleo/asi in mafie timp de 7 zile. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da, ii voi respecta. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt o persoana foarte sociabila, amuzanta, sincera, puternica, ambitioasa si plina de energie. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente si traiesc viata pe deplin bucurandu-ma de fiecare clipa. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.
Radw Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 (edited) Nick: .[]Silence[]. Nick-uri anterioare: Nu am nick-uri anterioare. Level: 26 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.[]Silence[]. Ore jucate: 505. Cateva realizari pe acest server?: Nu am avut realizări mărete pana acum. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Nu am mai fost. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost niciodată banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da, ii voi respecta. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt o persoana foarte sociabila, amuzanta, sincera, puternica, ambitioasa si plina de energie. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente si traiesc viata pe deplin bucurandu-ma de fiecare clipa. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat. Edited September 11, 2017 by Radu.V
stefan2001. Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 >>Model: Nick : KroKo.PHENOMEN Nick-uri anterioare:- Level:20. Link de pe panel:http://redpanel.bugg.../KroKo.PHENOMEN Ore jucate:322. Cateva realizari pe acest server?:Nu. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Vreau sa intru in accst clan pentru ca am foarte multi amici si am auzit ca e un clan de treaba cu membri cu cei 7 ani de acasa. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da,RenK0. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un baiat ambitios, cu capul pe umeri, capabil si cu cei sapte ani de acasa. Imi place sa ies cu prietenii si sa joc fotbal. Am simtul umorului foarte bine dezvoltat, imi place sa fac o gluma buna atunci cand simt ca este nevoia sa destind putin atmosfera. Ma integrez foarte repede in grupuri noi, imi place sa imi fac prietenii si sa dau o mana de ajutor acolo unde este cu adevarat nevoie. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?:Succes.
Panda07 Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Nick: FlashGun Nick-uri anterioare: Nu am nick-uri anterioare. Level: 34 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/FlashGun Ore jucate: 1054. Cateva realizari pe acest server?: Am fost lider la factiunea Los Aztecas si am acumulat destul de multe zile in departamente. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Nu am mai fost. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, am fost banat pentru moduri ilegale cleo/asi in mafie timp de 7 zile. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da, ii voi respecta. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt o persoana foarte sociabila, amuzanta, sincera, puternica, ambitioasa si plina de energie. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente si traiesc viata pe deplin bucurandu-ma de fiecare clipa. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat. Aceeptat! >>Model: Nick : KroKo.PHENOMEN Nick-uri anterioare:- Level:20. Link de pe panel:http://redpanel.bugg.../KroKo.PHENOMEN Ore jucate:322. Cateva realizari pe acest server?:Nu. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Vreau sa intru in accst clan pentru ca am foarte multi amici si am auzit ca e un clan de treaba cu membri cu cei 7 ani de acasa. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da,RenK0. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un baiat ambitios, cu capul pe umeri, capabil si cu cei sapte ani de acasa. Imi place sa ies cu prietenii si sa joc fotbal. Am simtul umorului foarte bine dezvoltat, imi place sa fac o gluma buna atunci cand simt ca este nevoia sa destind putin atmosfera. Ma integrez foarte repede in grupuri noi, imi place sa imi fac prietenii si sa dau o mana de ajutor acolo unde este cu adevarat nevoie. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?:Succes. Aceeptat!
Cerbu.05 Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Nick: CerBu.05 Nick-uri anterioare: BeBe.05, mi-a fost spart. Level: 20 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Cerbu.05 Ore jucate: 233 Cateva realizari pe acest server?: Deocamdata pe acest cont, rank 5 , 100 days + tester in Taxi SF. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca este organizat foarte bine de catre lider cat si de co lideri, am prieteni foarte multi si vechi in el. Ma inteleg bine cu lideru, si pentru ca aici am "copilarit"pot spune, am stat in el aproape 500days, de cand era AtreeT lider, dupa a fost Bock si acum JokerXL. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: N-am fost banat niciodata. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Normal. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut, ma numesc Stefan, am 16 ani si sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa. Ma consider de treaba, prietenos, stiu sa ma adaptez in orice grup, imi place sa ma joc SA:MP, in aceasta vara am facut o pauza de la el pentru ca asa am simtit nevoia. Imi place sa fiu respectat, normal, respect la randul meu. Imi place sa glumesc sa fac caterinca in limita bunului simt, stiu cand e de gluma si cand e ceva serios. Stiu de gluma, nu sunt un baiat suparacios. Cam atat pot spune despre mine. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Sper sa ma acceptati, sa imi acorda-ti o sansa. Bafta si va salut pe toti!!!!!!!! <3
Vercetti03 Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Nick AlleXD Nick-uri anterioare: Nu am. Level: 74 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/AllexD Ore jucate: 1390 Cateva realizari pe acest server?: School Instructors SF Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Am auzit ca e bun acest clan Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Numele meu este Bogdan 21 ani din Constanta si descurcaret ,imi place sa ma distrez cu prietenii ,si sa joc fotbal,eu urasc cand sunt vorbit pe la spate de cei dragi mie. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?: Nu am.
Recommended Posts