Panda07 Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Nick AlleXD Nick-uri anterioare: Nu am. Level: 74 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/AllexD Ore jucate: 1390 Cateva realizari pe acest server?: School Instructors SF Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Am auzit ca e bun acest clan Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Numele meu este Bogdan 21 ani din Constanta si descurcaret ,imi place sa ma distrez cu prietenii ,si sa joc fotbal,eu urasc cand sunt vorbit pe la spate de cei dragi mie. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?: Nu am. Aceeptat! Nick: CerBu.05 Nick-uri anterioare: BeBe.05, mi-a fost spart. Level: 20 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Cerbu.05 Ore jucate: 233 Cateva realizari pe acest server?: Deocamdata pe acest cont, rank 5 , 100 days + tester in Taxi SF. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca este organizat foarte bine de catre lider cat si de co lideri, am prieteni foarte multi si vechi in el. Ma inteleg bine cu lideru, si pentru ca aici am "copilarit"pot spune, am stat in el aproape 500days, de cand era AtreeT lider, dupa a fost Bock si acum JokerXL. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: N-am fost banat niciodata. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Normal. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut, ma numesc Stefan, am 16 ani si sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa. Ma consider de treaba, prietenos, stiu sa ma adaptez in orice grup, imi place sa ma joc SA:MP, in aceasta vara am facut o pauza de la el pentru ca asa am simtit nevoia. Imi place sa fiu respectat, normal, respect la randul meu. Imi place sa glumesc sa fac caterinca in limita bunului simt, stiu cand e de gluma si cand e ceva serios. Stiu de gluma, nu sunt un baiat suparacios. Cam atat pot spune despre mine. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Sper sa ma acceptati, sa imi acorda-ti o sansa. Bafta si va salut pe toti!!!!!!!! <3 Aceeptat
Andrewski Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 (edited) Nick: Mave. Nick-uri anterioare: Waky. >> Blue BuGGeD / JokerThresh >> Blue BuGGeD Level: Detin level 34. Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Mave. (Daca nu merge cautati Mave.) Ore jucate: Am 901 ore jucate. Cateva realizari pe acest server?: Realizarile mele sunt averea mea si prieteniile acumulate. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarce mi se pare un clan organizat, in care cred ca ma voi simiti bine. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Andrei si sunt un baiat simplu, glumet, prietenos si cu spirit de echipa. Imi place sa intalnesc persoane noi, pentru a ma imprietenii repede cu ele. In timpul liber, imi place sa ma joc SA:MP cu prietenii mei, sa vad un film sau sa ies la plimbare. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Nu cred ca mai am nimic de adaugat, peste ce am scris mai sus. Edited September 14, 2017 by Mave
Panda07 Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Nick: Mave. Nick-uri anterioare: Waky. >> Blue BuGGeD / JokerThresh >> Blue BuGGeD Level: Detin level 34. Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Mave. (Daca nu merge cautati Mave.) Ore jucate: Am 901 ore jucate. Cateva realizari pe acest server?: Realizarile mele sunt averea mea si prieteniile acumulate. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarce mi se pare un clan organizat, in care cred ca ma voi simiti bine. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Andrei si sunt un baiat simplu, glumet, prietenos si cu spirit de echipa. Imi place sa intalnesc persoane noi, pentru a ma imprietenii repede cu ele. In timpul liber, imi place sa ma joc SA:MP cu prietenii mei, sa vad un film sau sa ies la plimbare. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Nu cred ca mai am nimic de adaugat, peste ce am scris mai sus. Aceeptat!
MariuszOwN Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Nick: .MariusOwN Nick-uri anterioare: 0xig3n, Level: 22. Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.MariusOwN Ore jucate: Am 386 ore Cateva realizari pe acest server?: Nu am realizari momentan pe server. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarce este un clan cu membrii foarte apreciati, cu care poti sta de vorba. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Ionut si sunt din Moreni, Dambovita. Sunt de felul meu glumet, prietenos si cu spirit de echipa. Imi place sa joc baschet si fotbal, pentru simplul fapt ca munca in echipa da intotdeauna rezultate. In timpul liber, imi place sa ma joc jocuri de strategie, sa vizionez un film, sau sa ies cu prietenii in oras. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Mersi pentru ca mi-ati citit aplicatia.
Bogdan Madar Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Nick KeseN Nick-uri anterioare: Shoppy Level: 33 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/KeseN Ore jucate: 705. Cateva realizari pe acest server?: Cea mai mare realizare a fost de a ajunge la 113 days in factiunea Las Venturas Police Department si rank 5. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Pe acest cont, nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca sunt membri de treaba si un lider, nu am ce sa zic despre el, jos palaria! Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat niciodata. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Bogdan, am 15 ani si sunt din judetul Bihor. Sunt o persoana calma, cu cei sapte ani de acasa si glumet. Imi place glumesc, dar stiu sa ma si opresc atunci cand trebuie, cam acesta sunt eu in cateva cuvinte. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Va multumesc pentru atentia acordata aplicatiei mele.
Panda07 Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Nick KeseN Nick-uri anterioare: Shoppy Level: 33 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/KeseN Ore jucate: 705. Cateva realizari pe acest server?: Cea mai mare realizare a fost de a ajunge la 113 days in factiunea Las Venturas Police Department si rank 5. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Pe acest cont, nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca sunt membri de treaba si un lider, nu am ce sa zic despre el, jos palaria! Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat niciodata. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Bogdan, am 15 ani si sunt din judetul Bihor. Sunt o persoana calma, cu cei sapte ani de acasa si glumet. Imi place glumesc, dar stiu sa ma si opresc atunci cand trebuie, cam acesta sunt eu in cateva cuvinte. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Va multumesc pentru atentia acordata aplicatiei mele. Acceptat. Nick: .MariusOwN Nick-uri anterioare: 0xig3n, Level: 22. Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.MariusOwN Ore jucate: Am 386 ore Cateva realizari pe acest server?: Nu am realizari momentan pe server. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarce este un clan cu membrii foarte apreciati, cu care poti sta de vorba. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Ionut si sunt din Moreni, Dambovita. Sunt de felul meu glumet, prietenos si cu spirit de echipa. Imi place sa joc baschet si fotbal, pentru simplul fapt ca munca in echipa da intotdeauna rezultate. In timpul liber, imi place sa ma joc jocuri de strategie, sa vizionez un film, sau sa ies cu prietenii in oras. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Mersi pentru ca mi-ati citit aplicatia. Acceptat.
None7 Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Nick: None. Nick-uri anterioare: None Level: 48 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/None. Ore jucate: Am 1766 de ore jucate. Cateva realizari pe acest server?: Am fost admin pe serverul green, am un faction history frumos. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu am mai avut placerea de a intra in acest clan. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca acest clan este un colectiv serios si sociabil. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat niciodata. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Bineinteles. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salutare.Ma numesc Radu , sunt din Constanta, Romania si am 20 ani. Sunt student in cadrul Academiei Navale "Mircea Cel Batran". In viata reala, m-as caracteriza ca fiind o persoana deschisa, sociabila si serioasa. Imi place sa dedic timpul activitatilor recreative, dar si scolii. Firea sociabila m-a ajutat mereu sa imi fac prieteni rapid si sa ma integrez in noile colectivitati, nu creez probleme si incerc sa aduc valoare adaugata echipei. Firea prietenoasa m-a ajutat sa pastrez prieteniile legate si sa le transform in unele trainice. Mai mult decat atat, sunt serios si implicat, trasaturi ce se vor vedea in rezultatele pe care le voi avea in cadrul clanului, daca voi primi aceasta onoare. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Va multumesc pentru timpul acordat.
Panda07 Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Nick: None. Nick-uri anterioare: None Level: 48 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/None. Ore jucate: Am 1766 de ore jucate. Cateva realizari pe acest server?: Am fost admin pe serverul green, am un faction history frumos. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu am mai avut placerea de a intra in acest clan. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca acest clan este un colectiv serios si sociabil. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat niciodata. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Bineinteles. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salutare.Ma numesc Radu , sunt din Constanta, Romania si am 20 ani. Sunt student in cadrul Academiei Navale "Mircea Cel Batran". In viata reala, m-as caracteriza ca fiind o persoana deschisa, sociabila si serioasa. Imi place sa dedic timpul activitatilor recreative, dar si scolii. Firea sociabila m-a ajutat mereu sa imi fac prieteni rapid si sa ma integrez in noile colectivitati, nu creez probleme si incerc sa aduc valoare adaugata echipei. Firea prietenoasa m-a ajutat sa pastrez prieteniile legate si sa le transform in unele trainice. Mai mult decat atat, sunt serios si implicat, trasaturi ce se vor vedea in rezultatele pe care le voi avea in cadrul clanului, daca voi primi aceasta onoare. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Va multumesc pentru timpul acordat. Acceptat.
Andrewski Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Nick: Mave. Nick-uri anterioare: Waky. --> Blue BuGGeD, JokerThresh --> Blue BuGGeD Level: 35 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Mave. (Daca nu merge cautati Mave. Ore jucate: Detin 921 ore jucate. Cateva realizari pe acest server?: Realizarile mele sunt averea mea si prieteniile acumulate. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da, dar l-am parasit din cauza unei certe. Dar promit ca nu se va mai repeta. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece mi se pare cel mai stabil clan de pe server. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Andrei, si sunt un baiat simplu, glumet, prietenos si cu spirit de echipa. Imi place sa intalnesc persoane noi, pentru a ma imprietenii repede cu ele. In timpul liber, imi place sa ma joc SA:MP cu prietenii mei, sa vad un film sau sa ies la plimbare. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Nu mai am nimic de adaugat, peste ce am scris mai sus.
LUCiANIWNL Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 (edited) Nick: Mave. Nick-uri anterioare: Waky. --> Blue BuGGeD, JokerThresh --> Blue BuGGeD Level: 35 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Mave. (Daca nu merge cautati Mave. Ore jucate: Detin 921 ore jucate. Cateva realizari pe acest server?: Realizarile mele sunt averea mea si prieteniile acumulate. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da, dar l-am parasit din cauza unei certe. Dar promit ca nu se va mai repeta. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece mi se pare cel mai stabil clan de pe server. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Andrei, si sunt un baiat simplu, glumet, prietenos si cu spirit de echipa. Imi place sa intalnesc persoane noi, pentru a ma imprietenii repede cu ele. In timpul liber, imi place sa ma joc SA:MP cu prietenii mei, sa vad un film sau sa ies la plimbare. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Nu mai am nimic de adaugat, peste ce am scris mai sus. Acceptat! Edited September 18, 2017 by Just4You Official
KeyShr3kt Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Nick : KeyShr3kt Nick-uri anterioare: Nu am Level: 21 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/KeyShr3kt Ore jucate: 291 Cateva realizari pe acest server?: Sa fac R5 LV Paramedic, sa detin averea mea actuala, sa fiu in St. pentru 1 zi :3 Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Doresc sa reintru in [AIR] deoarece este un clan cu vechime, unul printre cele mai bune, dupa St., [A] etc. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu, nu am fost. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur. Am mai fost si m-am inteles bine cu toti. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Ionut, am 15 ani, locuiesc in Ploiesti. Imi place sa joc biliard, fac asta destul de des. Am facut 3 ani de karate si ma consider destul de bun in acest sport. In timpul liber stau la calculator jucandu-ma diferite jocuri. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?: Va multumesc pentru timpul acordat citirii aplicatiei.
Panda07 Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Nick : KeyShr3kt Nick-uri anterioare: Nu am Level: 21 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/KeyShr3kt Ore jucate: 291 Cateva realizari pe acest server?: Sa fac R5 LV Paramedic, sa detin averea mea actuala, sa fiu in St. pentru 1 zi :3 Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Doresc sa reintru in [AIR] deoarece este un clan cu vechime, unul printre cele mai bune, dupa St., [A] etc. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu, nu am fost. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur. Am mai fost si m-am inteles bine cu toti. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Ionut, am 15 ani, locuiesc in Ploiesti. Imi place sa joc biliard, fac asta destul de des. Am facut 3 ani de karate si ma consider destul de bun in acest sport. In timpul liber stau la calculator jucandu-ma diferite jocuri. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?: Va multumesc pentru timpul acordat citirii aplicatiei. Acceptat
JeSuisLejeru Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 (edited) Nick: JeSuisLejeru Nick-uri anterioare: R3FL3X Level: 40 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/JeSuisLejeru Ore jucate: 483 Cateva realizari pe acest server?: Rank 7 In Clanul Hooligans , Rank 5 - SI LV , Rank 6 In Yakuza Family Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Este un clan bine organizat cu membrii maturi. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt o fire bataioasa, nu accept sa fiu calcat in prioare, ma adaptez usor la orice situatie. Sunt bun dat sunt si nebun. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?: Salut tot clanul AIR Edited September 20, 2017 by JeSuisLejeru
Panda07 Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Nick: .[]Silence[]. Nick-uri anterioare: Nu am nick-uri anterioare. Level: 26 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.[]Silence[]. Ore jucate: 505. Cateva realizari pe acest server?: Nu am avut realizări mărete pana acum. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Nu am mai fost. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost niciodată banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da, ii voi respecta. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt o persoana foarte sociabila, amuzanta, sincera, puternica, ambitioasa si plina de energie. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente si traiesc viata pe deplin bucurandu-ma de fiecare clipa. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat. Aceeptat! Nick: JeSuisLejeru Nick-uri anterioare: R3FL3X Level: 40 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/JeSuisLejeru Ore jucate: 483 Cateva realizari pe acest server?: Rank 7 In Clanul Hooligans , Rank 5 - SI LV , Rank 6 In Yakuza Family Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Este un clan bine organizat cu membrii maturi. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt o fire bataioasa, nu accept sa fiu calcat in prioare, ma adaptez usor la orice situatie. Sunt bun dat sunt si nebun. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?: Salut tot clanul AIR Aceeptat!
AdelinLupsaValentin68 Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Nick:T0ok. Nick-uri anterioare:PisoK., BreakingBad. Level:Am nivel 13. Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/T0ok. Ore jucate:Am 132 de ore jucate. Cateva realizari pe acest server?: Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu, nu am mai facut. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Doresc sa intru in clanul [AIR] deoarece, consider ca are niste membrii de treaba, cu simtul umorului si care stiu sa lucreze in echipa. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu, nu am fost. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da, ii voi respecta pe toti. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Adelin, am 14 ani si sunt din orasul Buzau. Imi place foarte mult sa lucrez in echipa si sa glumesc cu oricine. Mereu sunt dispus sa imi fac prieteni noi cu care ma pot intelege foarte bine. Cam atat pot spune despre mine. Motto-ul clanului:Motto-ul clanului este: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat de a viziona aplicatia mea.
Panda07 Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Respins! Nick:T0ok. Nick-uri anterioare:PisoK., BreakingBad. Level:Am nivel 13. Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/T0ok. Ore jucate:Am 132 de ore jucate. Cateva realizari pe acest server?: Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu, nu am mai facut. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Doresc sa intru in clanul [AIR] deoarece, consider ca are niste membrii de treaba, cu simtul umorului si care stiu sa lucreze in echipa. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu, nu am fost. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da, ii voi respecta pe toti. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Adelin, am 14 ani si sunt din orasul Buzau. Imi place foarte mult sa lucrez in echipa si sa glumesc cu oricine. Mereu sunt dispus sa imi fac prieteni noi cu care ma pot intelege foarte bine. Cam atat pot spune despre mine. Motto-ul clanului:Motto-ul clanului este: Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat de a viziona aplicatia mea. Respins!
VadimK0V Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Nick-uri anterioare:Vadim_MD,VadimK0V si acm Mr.Vadim Level:30 Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Mr.Vadim Ore jucate:870 Cateva realizari pe acest server?:Da,worster Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:E un clan capabil. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un baiat cu cei sapte ani de acasa. Motto-ul clanului:Nu-l stiu. Alte precizari?:https://imgur.com/a/4AuGI
Albert Condurachi Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Nick-uri anterioare:Vadim_MD,VadimK0V si acm Mr.Vadim Level:30 Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Mr.Vadim Ore jucate:870 Cateva realizari pe acest server?:Da,worster Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:E un clan capabil. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un baiat cu cei sapte ani de acasa. Motto-ul clanului:Nu-l stiu. Alte precizari?:https://imgur.com/a/4AuGI Respins!
..Kenzo[] Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 (edited) Nick []SeeK[] Nick-uri anterioare: Sr.KekZ. Level: 21. Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/[]SeeK[]. Ore jucate: 368 Cateva realizari pe acest server?: Un infernus vip si o casa intrare LV si rank 2 in Taxi SF. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu,niciodata. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: - Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu ,deoarece respect regurile si am un limbaj adecvat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Salutare, ma numesc Rares Zlatea Zaharia, am varsta de 15 ani, sunt nascut in Sibiu dar traiesc in Spania de 11 Ani , cat despre mine as putea zice ca sunt o persoana plina de viata si dornica sa invete lucruri noi, cat si sa cunoasca persoane noi. Imi place foarte mult partea IT, sunt un impatimit al calculatoarelelor si tot ce tine de ele, nu imi plac persoanele false, as prefera sa mi se spuna totul in fata de cat sa fiu mintit sau barfit pe la spate, eu sunt o persoana dintr-o "bucata" daca pot spune asa. Muzica ca pentru orice alt tanar, sau orice alta persoana este la randul ei un mod de relaxare, ascult muzica mereu cu placere, chiar si cand ma joc sau lucru, prefer muzica Rap sau hip-hop, dar ascult si alt genuri muzicale, sunt un tip destul de sportiv. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Multumesc pentru timpu-l acordat acestei aplicatii sper sa am o sansa pentru a intra in acest clan Edited September 24, 2017 by Mr.Kora
JokerXL Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 Nick []SeeK[] Nick-uri anterioare: Sr.KekZ. Level: 21. Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/[]SeeK[]. Ore jucate: 368 Cateva realizari pe acest server?: Un infernus vip si o casa intrare LV si rank 2 in Taxi SF. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu,niciodata. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: - Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu ,deoarece respect regurile si am un limbaj adecvat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Salutare, ma numesc Rares Zlatea Zaharia, am varsta de 15 ani, sunt nascut in Sibiu dar traiesc in Spania de 11 Ani , cat despre mine as putea zice ca sunt o persoana plina de viata si dornica sa invete lucruri noi, cat si sa cunoasca persoane noi. Imi place foarte mult partea IT, sunt un impatimit al calculatoarelelor si tot ce tine de ele, nu imi plac persoanele false, as prefera sa mi se spuna totul in fata de cat sa fiu mintit sau barfit pe la spate, eu sunt o persoana dintr-o "bucata" daca pot spune asa. Muzica ca pentru orice alt tanar, sau orice alta persoana este la randul ei un mod de relaxare, ascult muzica mereu cu placere, chiar si cand ma joc sau lucru, prefer muzica Rap sau hip-hop, dar ascult si alt genuri muzicale, sunt un tip destul de sportiv. Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?: Multumesc pentru timpu-l acordat acestei aplicatii sper sa am o sansa pentru a intra in acest clan A dat, domnul. Acceptat
Canon76 Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Nick: Canon76 Nick-uri anterioare: N.am avut. Level:21 Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Canon76 Ore jucate:478 Cateva realizari pe acest server?: Nimic special. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Imi place atmosfera. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:N.am fost banat. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Baiat de treaba, imi place sa invat lucruri noi.Ma integrez usor in societate, imi place sa comunic. Sunt genu de om in care poti avea incredere, nu.mi place barfa. Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat! Alte precizari?:Sper sa reintru in clan. :)
BogdanDO Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Nick.Savage Nick-uri anterioare:Nu am avut. Level:50 Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Savage Ore jucate:1229 Cateva realizari pe acest server?:Rank 3 in hitman 50 de zile. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da, dar mai demult prin anul 2015. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece este un clan foarte bun pe server. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Bogdan, am varsta de 16 ani si sunt din orasul Targu-Jiu. Sunt o fire calma, respectoasa si prietenoasa cu cine nu ma vorbeste pe la spate. Nu suport oameni falsi, incerc sa evit aceste tipuri de oameni pentru a avea o imagine buna peste tot unde ma duc. Aceasta este caracterizarea mea va las pe voi sa ma caracterizati in continuare. Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?:Multumesc.
Panda07 Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Nick.Savage Nick-uri anterioare:Nu am avut. Level:50 Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Savage Ore jucate:1229 Cateva realizari pe acest server?:Rank 3 in hitman 50 de zile. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da, dar mai demult prin anul 2015. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece este un clan foarte bun pe server. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Bogdan, am varsta de 16 ani si sunt din orasul Targu-Jiu. Sunt o fire calma, respectoasa si prietenoasa cu cine nu ma vorbeste pe la spate. Nu suport oameni falsi, incerc sa evit aceste tipuri de oameni pentru a avea o imagine buna peste tot unde ma duc. Aceasta este caracterizarea mea va las pe voi sa ma caracterizati in continuare. Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?:Multumesc. Aceeptat!
Stefy Udeanu Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 NickStefy45 Nick-uri anterioare:- Level:25 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/stefy45 Ore jucate:662 Cateva realizari pe acest server?: R5 in Paramedic si o mica avere. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece e inca un clan misto cu membrii de treaba. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Salut, ma numesc Stefy, am 14 ani si sunt din Bucuresti. Sunt un baiat glumet, cu cei 7 ani de acasa si bunul simt. Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?:Nup.
Panda07 Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 NickStefy45 Nick-uri anterioare:- Level:25 Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/stefy45 Ore jucate:662 Cateva realizari pe acest server?: R5 in Paramedic si o mica avere. Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da. De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece e inca un clan misto cu membrii de treaba. Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu. Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da. Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Salut, ma numesc Stefy, am 14 ani si sunt din Bucuresti. Sunt un baiat glumet, cu cei 7 ani de acasa si bunul simt. Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat. Alte precizari?:Nup. Aceeptat!
Recommended Posts