Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick: .McGregor[]
Nick-uri anterioare:
Level: 31
Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/.McGregor[]
Ore jucate: 462
Cateva realizari pe acest server?: ''prietenii'' & averea
Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu
De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Consider ca este un clan de top ! 
Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:''Tentativa inselatorie''
Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur
Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Alex, am varsta de 19 ani, sunt o persoana calma, amabila, amuzanta cu simt de raspundere si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa incerc ceva nou mereu.
Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat.
Alte precizari?: -

Edited by .McGregor
Posted

Nick: .McGregor[]

Nick-uri anterioare:

Level: 31

Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/.McGregor[]

Ore jucate: 462

Cateva realizari pe acest server?: ''prietenii'' & averea

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Consider ca este un clan de top ! 

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:''Tentativa inselatorie''

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Alex, am varsta de 19 ani, sunt o persoana calma, amabila, amuzanta cu simt de raspundere si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa incerc ceva nou mereu.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat.

Alte precizari?: -

Aceeptat!

Posted

• Nick: Canon76
  • Nick-uri anterioare: N.am avut.
  • Level:21
  • Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Canon76
  • Ore jucate:478
  • Cateva realizari pe acest server?: Nimic special.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Imi place atmosfera.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:N.am fost banat.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Baiat de treaba, imi place sa invat lucruri noi.Ma integrez usor in societate, imi place sa comunic. Sunt genu de om in care poti avea incredere, nu.mi place barfa.
  • Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat!
  • Alte precizari?:Sper sa reintru in clan. :)

Respins!

Posted

• Nick Carina2717

• Nick-uri anterioare: Nu am avut.

Level: 18

Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Carina2717

Ore jucate:324

Cateva realizari pe acest server?:Nu am avut.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Nu am mai fost.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu am fost banata niciodata.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Bineinteles.

Descriete in minim 30 de cuvinte: Sunt o fata cu simtul umorului, cu cei 7 ani de acasa, ofer respect dar la randul meu il cel inapoi, sunt calma si imi place sa ajut cand este nevoie.

Motto-ul clanului:Din cate am vazut, motto-ul este  : "Respecta ca sa fii respectat! "

Alte precizari?:Multumesc.

Posted

• Nick Carina2717
  • Level: 18
  • Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Carina2717
  • Ore jucate:324
  • Cateva realizari pe acest server?:Nu am avut.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Nu am mai fost.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu am fost banata niciodata.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Bineinteles.
  • Descriete in minim 30 de cuvinte: Sunt o fata cu simtul umorului, cu cei 7 ani de acasa, ofer respect dar la randul meu il cel inapoi, sunt calma si imi place sa ajut cand este nevoie.
  • Motto-ul clanului:Din cate am vazut, motto-ul este  : "Respecta ca sa fii respectat! "
  • Alte precizari?:Multumesc.

Aceeptat!

• Upvote 1
Posted (edited)

• Nick:  .Mircea

• Nick-uri anterioare: Wozzi 

Level: 15

Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Mircea

Ore jucate: 180

Cateva realizari pe acest server?: 41 Days in Taxi , Rank 5 paramedic lv factiune curenta.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece caut de mult timp un clan serios in care sa ma dezvolt ca player. 

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Normal.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut, ma numesc Mircea am 15 ani si locuiesc in Jud.Buzau. Sunt o fire sensibila, imi place sa fiu respectat la randul meu respect daca sunt. Imi place sa imi fac prieteni noi sunt o fire sociabila in realitate sunt mai putin timid la inceput pana ma acomodez. Pe scurt sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa.

Motto-ul clanului: Respecta ca sa fii respectat !

Alte precizari?: Multumesc frumos pentru acordarea atentiei.

Edited by ..Mircea
Posted

• Nick: .Cristi.[.]

• Nick-uri anterioare: Sr.KekZ , []SeeK[].

Level: Detin level 22.

Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Cristi.[.]

Ore jucate: 396.

Cateva realizari pe acest server?: Am fost in factiunea Taxi San fierro company dar sa dat wipe si detin un infernus vip.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau findca m-iam dat seama ce clan este si are un potential foarte ridicat pe servar.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu,nu am fost banat niciodata deoarece respect tot staful White Bugged si toti playeri acestei comunitati.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salutare, ma numesc Rares Zlatea Zaharia, am varsta de 15 ani, sunt nascut in Sibiu dar traiesc in Spania de 11 Ani , cat despre mine as putea zice ca sunt o persoana plina de viata si dornica sa invete lucruri noi, cat si sa cunoasca persoane noi. Imi place foarte mult partea IT, sunt un impatimit al calculatoarelelor si tot ce tine de ele, nu imi plac persoanele false, as prefera sa mi se spuna totul in fata de cat sa fiu mintit sau barfit pe la spate, eu sunt o persoana dintr-o "bucata" daca pot spune asa. Muzica ca pentru orice alt tanar, sau orice alta persoana este la randul ei un mod de relaxare, ascult muzica mereu cu placere, chiar si cand ma joc sau lucru, prefer muzica Rap sau hip-hop, dar ascult si alt genuri muzicale, sunt un tip destul de sportiv.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat!

Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat acestei aplicatii,sper sa imi acordati si mie o sansa sa ma alatur in aceasta factiune minunata.

Posted

• Nick:  .Mircea
  • Nick-uri anterioare: Wozzi 
  • Level: 15
  • Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Mircea
  • Ore jucate: 180
  • Cateva realizari pe acest server?: 41 Days in Taxi , Rank 5 paramedic lv factiune curenta.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece caut de mult timp un clan serios in care sa ma dezvolt ca player. 
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Normal.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut, ma numesc Mircea am 15 ani si locuiesc in Jud.Buzau. Sunt o fire sensibila, imi place sa fiu respectat la randul meu respect daca sunt. Imi place sa imi fac prieteni noi sunt o fire sociabila in realitate sunt mai putin timid la inceput pana ma acomodez. Pe scurt sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa.
  • Motto-ul clanului: Respecta ca sa fii respectat !
  • Alte precizari?: Multumesc frumos pentru acordarea atentiei.
  •  

21lQQ02.png

• Nick: .Cristi.[.]
  • Nick-uri anterioare: Sr.KekZ , []SeeK[].
  • Level: Detin level 22.
  • Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Cristi.[.]
  • Ore jucate: 396.
  • Cateva realizari pe acest server?: Am fost in factiunea Taxi San fierro company dar sa dat wipe si detin un infernus vip.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau findca m-iam dat seama ce clan este si are un potential foarte ridicat pe servar.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu,nu am fost banat niciodata deoarece respect tot staful White Bugged si toti playeri acestei comunitati.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salutare, ma numesc Rares Zlatea Zaharia, am varsta de 15 ani, sunt nascut in Sibiu dar traiesc in Spania de 11 Ani , cat despre mine as putea zice ca sunt o persoana plina de viata si dornica sa invete lucruri noi, cat si sa cunoasca persoane noi. Imi place foarte mult partea IT, sunt un impatimit al calculatoarelelor si tot ce tine de ele, nu imi plac persoanele false, as prefera sa mi se spuna totul in fata de cat sa fiu mintit sau barfit pe la spate, eu sunt o persoana dintr-o "bucata" daca pot spune asa. Muzica ca pentru orice alt tanar, sau orice alta persoana este la randul ei un mod de relaxare, ascult muzica mereu cu placere, chiar si cand ma joc sau lucru, prefer muzica Rap sau hip-hop, dar ascult si alt genuri muzicale, sunt un tip destul de sportiv.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat!
  • Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat acestei aplicatii,sper sa imi acordati si mie o sansa sa ma alatur in aceasta factiune minunata.

21lQQ02.png

Posted (edited)

• NickAndokaQ

• Nick-uri anterioare:Nu am.

Level:18 

Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/AndokaQ

Ore jucate:233

Cateva realizari pe acest server?:Rank 6 ballas , Rank 4 grove

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece este un clan de top al serverului.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Am fost banat m-am enervat si am jucat cu hack.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Bogdan , am o varsta frumoasa de 14 ani si sunt din Deva , judetul Hunedoara.Imi place foarte mult munca in echipa si sa glumesc , dar sa fiu si serios cand trebuie.Sunt un baiat serios , ce isi face treaba.Hobby-urile mele sunt fotbalul, tenisul de masa si inotul, iar timpul liber mi-l ocup cu fel şi fel de activitat

Motto-ul clanului:Respecta si vei fii respectat

Alte precizari?:

Edited by StarkH.Power
Posted

• NickAndokaQ
  • Nick-uri anterioare:Nu am.
  • Level:18 
  • Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/AndokaQ
  • Ore jucate:233
  • Cateva realizari pe acest server?:Rank 6 ballas , Rank 4 grove
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece este un clan de top al serverului.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Am fost banat m-am enervat si am jucat cu hack.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Bogdan , am o varsta frumoasa de 14 ani si sunt din Deva , judetul Hunedoara.Imi place foarte mult munca in echipa si sa glumesc , dar sa fiu si serios cand trebuie.Sunt un baiat serios , ce isi face treaba.Hobby-urile mele sunt fotbalul, tenisul de masa si inotul, iar timpul liber mi-l ocup cu fel şi fel de activitat
  • Motto-ul clanului:Respecta si vei fii respectat
  • Alte precizari?:

21lQQ02.png

Posted

• Nick: T3utZzu

• Nick-uri anterioare: Turbo_Black

Level:20

Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/T3utZzu

Ore jucate:393

Cateva realizari pe acest server?:Realizarii mhhhhh ce-a mai mare realizare a fost cand am intrat in mafii...

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa intru deoarece mi se pare un clan decent nu cu un nume kilometric, si cu o tenta de supunere.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da de mai multe ori... mi s-a fost spart contu si am luat 90 de zile pt aim ....

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Teodor sunt din Buzau. Invat la liceul Hasdeu....Pasiunile mele ar fii: pe langa jucat pe PC care e un mod de relaxare , imi place sa ies cu prietenii la un suc sa citesct si ma plimb. Ador sa ma plimb.

Motto-ul clanului:Respecta si vei fii respectat

Alte precizari?:Sper sa imi acordati o sansa. Salut.

Posted

• Nick: T3utZzu
  • Nick-uri anterioare: Turbo_Black
  • Level:20
  • Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/T3utZzu
  • Ore jucate:393
  • Cateva realizari pe acest server?:Realizarii mhhhhh ce-a mai mare realizare a fost cand am intrat in mafii...
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa intru deoarece mi se pare un clan decent nu cu un nume kilometric, si cu o tenta de supunere.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da de mai multe ori... mi s-a fost spart contu si am luat 90 de zile pt aim ....
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Teodor sunt din Buzau. Invat la liceul Hasdeu....Pasiunile mele ar fii: pe langa jucat pe PC care e un mod de relaxare , imi place sa ies cu prietenii la un suc sa citesct si ma plimb. Ador sa ma plimb.
  • Motto-ul clanului:Respecta si vei fii respectat
  • Alte precizari?:Sper sa imi acordati o sansa. Salut.
  •  

v8BCQre.png

Posted

• Nick: AndreiQuit

Level:19

Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/AndreiQuit

Ore jucate:247

Cateva realizari pe acest server?: Nu prea am avut.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, din pacate.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan serios si bine organizat cu membrii prietenosi.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Pe motivul reclama.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un baiat activ, serios, generos, capabil, imi place foarte mult sa incerc lucruri noi, sunt respectuos, sunt glumet atunci cand este cazul, imi place sa disting atmosfera, imi place sa spun lucrurilor pe nume, sunt foarte descurcaret indiferent de situatie, sunt matur, am cei 7 ani de acasa, urasc certurile.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat.

Alte precizari?:Sanatate.

Posted

• Nick: AndreiQuit
  • Level:19
  • Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/AndreiQuit
  • Ore jucate:247
  • Cateva realizari pe acest server?: Nu prea am avut.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, din pacate.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan serios si bine organizat cu membrii prietenosi.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Pe motivul reclama.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un baiat activ, serios, generos, capabil, imi place foarte mult sa incerc lucruri noi, sunt respectuos, sunt glumet atunci cand este cazul, imi place sa disting atmosfera, imi place sa spun lucrurilor pe nume, sunt foarte descurcaret indiferent de situatie, sunt matur, am cei 7 ani de acasa, urasc certurile.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat.
  • Alte precizari?:Sanatate.

21lQQ02.png

Posted (edited)

• Nick Romanu

• Nick-uri anterioare: CaoeR_OnE , []CoKe[] , CaoeR , .Matrix

Level: 24

Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Romanu

Ore jucate: 759

Cateva realizari pe acest server?: Nu am nici o realizare..

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa REintru in clanu acesta deaoarece este bine format si liderul este intelegator cu cei din clanu lui.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da , da am fost 3/3 warn.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Ganea Andrei , sunt din Craiova , am varsta de 16 ani. La prima vedere par o persoana de treaba, glumeata, intelegatoare. Am cei 7 ani de acasa si sunt serios in ceea ce priveste munca. Sunt indemanatic, nu imi plac persoanele arogante sau pline de sine. Nu imi plac persoanele care cred ca este amuzant sa te iei de o persoana cu dizabilitati sau cu diferite probleme de sanatate. Imi place sa imi petrec timpul pe calculator jucandu-ma sa:mp si fotbal.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat.

Alte precizari?: Va multumesc.

Edited by CaoeR_OnE
Posted

• Nick Romanu
  • Nick-uri anterioare: CaoeR_OnE , []CoKe[] , CaoeR , .Matrix
  • Level: 24
  • Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Romanu
  • Ore jucate: 759
  • Cateva realizari pe acest server?: Nu am nici o realizare..
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa REintru in clanu acesta deaoarece este bine format si liderul este intelegator cu cei din clanu lui.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da , da am fost 3/3 warn.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Ganea Andrei , sunt din Craiova , am varsta de 16 ani. La prima vedere par o persoana de treaba, glumeata, intelegatoare. Am cei 7 ani de acasa si sunt serios in ceea ce priveste munca. Sunt indemanatic, nu imi plac persoanele arogante sau pline de sine. Nu imi plac persoanele care cred ca este amuzant sa te iei de o persoana cu dizabilitati sau cu diferite probleme de sanatate. Imi place sa imi petrec timpul pe calculator jucandu-ma sa:mp si fotbal.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat.
  • Alte precizari?: Va multumesc.

v8BCQre.png

Posted

• Nick:TheSilvaruM

• Nick-uri anterioare:Nu am avut .

Level:25

Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/TheSilvaruM

Ore jucate:297

Cateva realizari pe acest server?:Am fost in LSPD si am castigat Turismo la gift.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu .

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece este un clan de prestigiu ,in care sunt doar oameni respectati pe serveri .

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu am fost banat niciodata.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur .

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un adolescent ambitios , daca imi pun ceva in cap nu ma poate opri nimeni si nimic sa indeplinesc ceea ce mi-am propus , am un spirit foarte competitiv , sunt serios si mereu tratez situatiile serioase ca atare .

Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat !

Alte precizari?:Sper sa fiu acceptat ! 

Posted

• Nick Dam0n.

• Nick-uri anterioare: Mihaiweed,Mihaitza.

Level: 34

Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Dam0n.

Ore jucate: 1350

Cateva realizari pe acest server?: Toti prieteni creati pe acest server sunt cea mai mare realizare.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa reintru deoarece este un clan bun si respectat pe server ,cu un lider si co-lideri care stiu sa il conduca.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da ,3/3 warn's.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut ma numesc Mihai ,sunt din Craiova ,am 19 ani.Sunt o persoana de treaba ,glumeata,serioasa .Am cei 7 ani de acasa, nu imi plac persoanele arogante, imi place sa imi petrec timpul liber jucand sa:mp cu prieteni ,sa ies pe afara ,la fotbal.

Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat !

Alte precizari?:Multumesc frumos pentru timpul acordat citiri aplicatiei mele.

Posted

• Nick:TheSilvaruM
  • Nick-uri anterioare:Nu am avut .
  • Level:25
  • Link de pe panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/TheSilvaruM
  • Ore jucate:297
  • Cateva realizari pe acest server?:Am fost in LSPD si am castigat Turismo la gift.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu .
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece este un clan de prestigiu ,in care sunt doar oameni respectati pe serveri .
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu am fost banat niciodata.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur .
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un adolescent ambitios , daca imi pun ceva in cap nu ma poate opri nimeni si nimic sa indeplinesc ceea ce mi-am propus , am un spirit foarte competitiv , sunt serios si mereu tratez situatiile serioase ca atare .
  • Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat !
  • Alte precizari?:Sper sa fiu acceptat ! 

v8BCQre.png

• Nick Dam0n.
  • Nick-uri anterioare: Mihaiweed,Mihaitza.
  • Level: 34
  • Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Dam0n.
  • Ore jucate: 1350
  • Cateva realizari pe acest server?: Toti prieteni creati pe acest server sunt cea mai mare realizare.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa reintru deoarece este un clan bun si respectat pe server ,cu un lider si co-lideri care stiu sa il conduca.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da ,3/3 warn's.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut ma numesc Mihai ,sunt din Craiova ,am 19 ani.Sunt o persoana de treaba ,glumeata,serioasa .Am cei 7 ani de acasa, nu imi plac persoanele arogante, imi place sa imi petrec timpul liber jucand sa:mp cu prieteni ,sa ies pe afara ,la fotbal.
  • Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat !
  • Alte precizari?:Multumesc frumos pentru timpul acordat citiri aplicatiei mele.

v8BCQre.png

Posted (edited)

• Nick Kiba

• Nick-uri anterioare: [Rares]

Level:25

Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Kiba

Ore jucate: 479

Cateva realizari pe acest server?: Singurele realizari pe acest server sunt prietenii si timpul petrecut cu ei.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, nu am mai facut parte.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Doresc sa intru in acest clan deoarece a fost, este si va fi un clan respectat cu membrii de calitate.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, am fost banat pentru funny aniamtions.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da, ii voi respecta cu desavarsire.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt o fire deschsia careia ii place sa prieasca si sa dea sfaturi. Imi place sa fac cat mai multe cunostinte si sa ma implic in diferite activitati.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat !

Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat si sper sa fiu acceptat!

Edited by Kiba
Posted

• Nick Kiba
  • Nick-uri anterioare: [Rares]
  • Level:25
  • Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Kiba
  • Ore jucate: 479
  • Cateva realizari pe acest server?: Singurele realizari pe acest server sunt prietenii si timpul petrecut cu ei.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, nu am mai facut parte.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Doresc sa intru in acest clan deoarece a fost, este si va fi un clan respectat cu membrii de calitate.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, am fost banat pentru funny aniamtions.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da, ii voi respecta cu desavarsire.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt o fire deschsia careia ii place sa prieasca si sa dea sfaturi. Imi place sa fac cat mai multe cunostinte si sa ma implic in diferite activitati.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat !
  • Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat si sper sa fiu acceptat!

v8BCQre.png

Posted (edited)

• Nick Radu

• Nick-uri anterioare: Lorent.2k17

Level:14

Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Radu

Ore jucate: 136.

Cateva realizari pe acest server?: Momentan nu am avut nicio realizare.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, nu am mai facut parte.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Doresc sa intru in acest clan deoarece a fost, este si va fi un clan respectat cu membrii de calitate.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, am fost banat pentru auto-clicker.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da, ii voi respecta.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Numele meu este Radu imi place sa joc cu prietenii mei SA:MP si fotbal, sunt un baiat respectuos, am cei 7 ani de acasa, imi place lucrul in echipa, imi place sa-mi ajut prietenii, stiu sa respect pe cei din jurul meu.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat !

Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat si sper sa fiu acceptat!

Edited by Radu_VR
Posted

• Nick Radu
  • Nick-uri anterioare: Lorent.2k17
  • Level:14
  • Link de pe panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Radu
  • Ore jucate: 136.
  • Cateva realizari pe acest server?: Momentan nu am avut nicio realizare.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, nu am mai facut parte.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Doresc sa intru in acest clan deoarece a fost, este si va fi un clan respectat cu membrii de calitate.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, am fost banat pentru auto-clicker.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da, ii voi respecta.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Numele meu este Radu imi place sa joc cu prietenii mei SA:MP si fotbal, sunt un baiat respectuos, am cei 7 ani de acasa, imi place lucrul in echipa, imi place sa-mi ajut prietenii, stiu sa respect pe cei din jurul meu.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat !
  • Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat si sper sa fiu acceptat!

v8BCQre.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp