DASAEV Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 (edited) Descriere: Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, caci oamenii trebuie sa infrunte orcii pentru a indeplini o data pentru totdeauna balanta unei confruntari milenare. Oamenii se unesc in alianta condusa de Anduin Lothar, un erou de razboi care a sacrificat totul in lupta. Cu regele Llane Wrynn si regina Taria de partea sa, Anduin trebuie sa faca tot ce ii sta-n puteri pentru ca omenirea sa castige razboiul. De cealalalta parte a brigadei se afla Orgrim, liderul Hoardei de orci, si el dispus sa sacrifice totul pentru a-si salva poporul si familia de la disparitie. Orgrim se va dovedi un redutabil inamic in razboiul ce va schimba o data pentru totdeauna Azeroth. Genul: Acţiune, aventuri, fantastic. Anul: 2016. Trailer: Edited January 14, 2017 by Dasaev 1 Quote
Pyrvu96 Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 L-am vazut, e super, unul dintre cele mai bune filme aparute in 2016. Quote
Andrewski Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 L-am vazut doar pentru ca juca actorul care-l joaca pe Ragnar din Vikings, dar a fost peste asteptarile mele. Recomand. Quote
Recommended Posts