Kedox Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Sugestie: Propun sa se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti mafiotii s-au saturat sa joace cu skin, tinta si arme.Ar fi frumos sa putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem cata stamina mai avem etc.Stiu ca exista coduri de forma .cs insa adminii isi pot da seama dupa dimensiunea fisierului daca este cod sau nu, simplu. Quote
Popular Post TaviXZarraX Posted April 11, 2017 Popular Post Posted April 11, 2017 (edited) Sugestie: Propun ca toti manageri TW sa se imparta in 3:-manageri TW LS.-manageri TW LV.-manageri TW SF.Fiecare manager sa-si creeze o frecventa unde sa fie adaugati doar lideri de mafie din acel oras. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai exista favorizari, adica managerul X face parte din clanul [Y] si in acel clan mai sunt 2 lideri de mafie, nu este normal sa se faca TW din toate mafiile, mai putin din acele 2 mafii. Cu aceasta sugestie s-ar reduce favorizarile, ms. // E D I T // - POZA PANEL: Edited April 11, 2017 by TaviXZarraX 66 Quote
MessiNVm Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Sugestie: sa se poata vedea din nou Kills / Deaths pe panel. Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fi mai bine pentru toata lumea. 3 Quote
AMSUSPENDDELAFANI Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 (edited) d Sugestie: Propun ca toti manageri TW sa se imparta in 3:-manageri TW LS.-manageri TW LV.-manageri TW SF.Fiecare manager sa-si creeze o frecventa unde sa fie adaugati doar lideri de mafie din acel oras. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai exista favorizari, adica managerul X face parte din clanul [Y] si in acel clan mai sunt 2 lideri de mafie, nu este normal sa se faca TW din toate mafiile, mai putin din acele 2 mafii. Cu aceasta sugestie s-ar reduce favorizarile, ms. // E D I T // - POZA PANEL: disperat de +1 Staro POWER Edited April 30, 2017 by CyberNeticK //warned Quote
Dulcetel Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Sugestie: sa se poata vedea din nou Kills / Deaths pe panel. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai bine pentru toata lumea. Asa avem si noi cu ce sa ne laudam ca suntem mafioti codati. +1 cine este de acord. Quote
DASAEV Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Sugestie: Propun să se adauge iar opțiunea de a se putea vedea scorul pe panel, deoarece a fost scoasă la ultimul update (la mafioți). Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar putea mafioții să și vadă scorurile și ar fi ok pt mafii. 3 Quote
Leo Stefan Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 (edited) o idee buna Edited April 30, 2017 by CyberNeticK //warned Quote
Wawe1337 Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 (edited) Sugestie: Sa nu se mai dea ban-uri la mafioti daca nu se actualizeaza CMD. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ce inseamna daca nu se actualizeaza CMD? Nu e cod sau ceva, e doar un kkt de bug la windows 7 adica cel mai bun si toata lumea ia ban pt asa ceva, majoritatea mafiotiilor sa zic asa. Daca ai cod ai cod, nu ca daca nu se actualizeaza CMD sa iei ban. Sugestie: Propun să se adauge iar opțiunea de a se putea vedea scorul pe panel, deoarece a fost scoasă la ultimul update (la mafioți). Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar putea mafioții să și vadă scorurile și ar fi ok pt mafii. Sugestie: Propun ca toti manageri TW sa se imparta in 3: -manageri TW LS. -manageri TW LV. -manageri TW SF. Fiecare manager sa-si creeze o frecventa unde sa fie adaugati doar lideri de mafie din acel oras. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai exista favorizari, adica managerul X face parte din clanul [Y] si in acel clan mai sunt 2 lideri de mafie, nu este normal sa se faca TW din toate mafiile, mai putin din acele 2 mafii. Cu aceasta sugestie s-ar reduce favorizarile, ms. // E D I T // - POZA PANEL: idem Edited April 30, 2017 by CyberNeticK //warned Quote
Clev Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 O sugestie pentru factiunea Hitman Agency: Atunci cand dai /contracts sa iti apara o lista cu persoanele care au contract pe ei, si suma in dreapta lor, si sa selectam la alegere, as ar fi mult mai placut. Si a doua sugestie. Sa se adauge mai multe vehicule de tip Maverick, deoarece constatam ca multi membrii iau rank mai usor cu acest nou update. Quote
nnxdd Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Sugestie: Sa se faca un sistem anti-cheat care sa poata bloca toate codurile, deoarece sunt foarte multi codati in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Consider ca ar ajuta server-ul prin jucatori, adica multi se joaca pentru mafii, iar daca bugged ar avea si un sistem anti-cheat la mafii, consider ca ar avea si mai multi jucatori. Quote
No0r Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Propun ca sa aiba si co-liderul acces la setarea grupari a unui mafiot. Odata ce ii dau invite, sa-i pot pune si gruparea...zic ca ar fi mai ok. Quote
KrazZzy Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Propun sa se mai adauge o mafie in orasul San Fierro. Astfel o sa fie egalitate in cele 3 orase iar in sf nu vor mai fii war-uri doar intre 2 mafii. Quote
Blase Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Sugestie: Sa poata si adminii sa fie mafioti ex: Cand esti intr-o mafie ca adm si intrii pe turf Admbot sa iti dea remove sau sa iti interzica sa mai folosesti comenzi de adm si sa opresca chatul adminilor si cand s-a terminat runda sa ii se bage la loc adminul . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Si adminii sa fiu mafioti Quote
Popular Post TaviXZarraX Posted May 8, 2017 Popular Post Posted May 8, 2017 Sugestie: Propun legalizarea push-ului. Cu ce crezi ca ar ajuta server-ul?: Mi se pare ceva aiurea sa fie scoasa, tocmai aseara am observat cand mi-am distrus lp-ul cu un warn pentru inaccesibila. Din cate stiu, domnul owner Shad0w dorea sa bage maverick-uri la war, pai cum sa se bage maverick-uri cand nici push-ul nu este legal? Push-ul a fost descoperit de catre noi mafioti si ar trebui sa fie legalizat deoarece este meritul nostru, dupa cum stiti push-ul se realizeaza in minim 2, pai o mafie trebuie sa lucreze in echipa nu de unii singuri. @@Tibi, @, 79 Quote
Popular Post TonYySss Posted May 9, 2017 Popular Post Posted May 9, 2017 1. Sugestie: Sa se adauge a 3-a mafie in SF, sa fie la egal cu mafiile din LS si LV. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti mafiotii cred ca-si doresc a 3-a mafie in SF. 2. Sugestie: Sa se faca toate teritoriile egale la marime, gen patrate. Si in asa fel sa cuprinda si HQ-urile, cum ar fi mafiilor din LS (Grove, Russian, Vagos) si mafiei din SF (Bikers). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi toate la fel, nu unele mai mari, iar altele mai mici. In LS majoritatea teritoriilor sunt dreptunghiulare, iar in SF sunt aproape patrate... 3. Sugestie: Ca cei din afara turfului sa nu ia hp cand trag in cei de pe turf. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai corect, daia este facuta zona de war sa te bati in ea, nu in afara ei. 4. Sugestie: In timpul war-ului in dreapta jos sa-ti apara scorul war-ului si scorul tau, impreuna cu cat timp mai e pana se termina war-ul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Fiecare mafiot nu ar mai trebui sa tina contul la cate kill-uri a facut sau de cate ori a murit, iar mafiile care se bat ar stii daca sunt in avantaj sau nu. 5. Sugestie: Ca pe panel la 'War-uri' sa arate de la cel care are cel mai bun scor pana la cel mai prost scor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-ar ajuta pe noi 'mafiotii' sa stim cum am stat in acel war, daca am fost aproape de best sau nu. Stiti la ce ma refer, pe panel arata random, daca tot este facut acest lucru sa-l facem cum trebuie sa ne placa tuturor. 6. Sugestie: Ca evidenta war sa fie facuta de lider, sa se uite cine a fost sau nu la war direct pe panel. Sa fie facut un script prin care ii bifeaza pe cei care au fost la toate war-urile si pe cei care nu au fost. Iar cei care nu au fost ii poate sanctiona direct de pe panel. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Castig de timp pentru lider, in timpul care se uita pe forum la cei care au postat evidenta, ar putea sa se uite direct pe panel. PS: Acestea sunt propunerile mele, poate am mai vazut cate putin din ce au propus unii playeri si am schimbat eu cum as crede ca ar fi mai bine. Da, stiu ca e un pic ca pe rivala, dar oricat am incerca sa nu copiem ceva, tot am face-o la un moment dat. Mai bine sa ne iasa noua ceva frumos, chiar daca esta la fel ca la alte servere, dar sa ne bucuram de el. Jos sunt unele propuneri pe care le-am vazut in urma si mi-au parut bune, si am zis sa readuc aminte de ele. 7. Sugestie: Propun ca toti manageri TW sa se imparta in 3:-manageri TW LS.-manageri TW LV.-manageri TW SF.Fiecare manager sa-si creeze o frecventa unde sa fie adaugati doar lideri de mafie din acel oras. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai exista favorizari, adica managerul X face parte din clanul [Y] si in acel clan mai sunt 2 lideri de mafie, nu este normal sa se faca TW din toate mafiile, mai putin din acele 2 mafii. Cu aceasta sugestie s-ar reduce favorizarile, ms. // E D I T // - POZA PANEL: 8. Sugestie: Sa se faca o comanda '/wars' in care toate mafiile si toti membrii sa poata vedea war-urile in desfasurare, timpul si turful care este atacat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Liderul si co-liderul o sa stie cand sa dea attack si s-ar evita /sms-ul cu intrebarea 'time' Ca exemplu: : 9. Sugestie: Propun sa se scoata sistemul ANTI-DM din zona joburilor unde se afla turf-uri pe timpul war-urilor.De exemplu, pe turf 12, cand te duci la corabie primesti disarm automat iar nimeni nu poate trage in tine, dar tu poti trage in ei.Consider ca este un avantaj pentru cei care stau acolo jos. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Egalitate ! 10. Sugestie: In timpul warului sa nu ii poti scade viata propriului coleg. Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar evita problemele in care te bati cu un adversar si din greseala un coleg se baga in tinta ta si ii scazi hp-ul fara sa vrei. 11. Sugestie: La war cand omori un inamic, acestuia sa-i cada arma si 25% viata. Cum crezi ca ar ajuta serverul: O experienta mai mare la war-uri. 73 Quote
kiazim Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Sugestie: Propun legalizarea push-ului. Cu ce crezi ca ar ajuta server-ul?: Mi se pare ceva aiurea sa fie scoasa, tocmai aseara am observat cand mi-am distrus lp-ul cu un warn pentru inaccesibila. Din cate stiu, domnul owner Shad0w dorea sa bage maverick-uri la war, pai cum sa se bage maverick-uri cand nici push-ul nu este legal? Push-ul a fost descoperit de catre noi mafioti si ar trebui sa fie legalizat deoarece este meritul nostru, dupa cum stiti push-ul se realizeaza in minim 2, pai o mafie trebuie sa lucreze in echipa nu de unii singuri. @Tibi, @Shad0w, 2 Quote
Emwazi Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 (edited) Sugestie: Propun ca cei care vor sa intre in mafie sa aiba Skill 6 ca Arms Dealer Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar diminua imens numarul de conturi bagate in mafie doar pentru a se juca cu cod. @Tibi, @Shad0w Edited May 11, 2017 by BuldoGG 3 Quote
Morpheus. Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Sugestie: Să se pună turf timer mai jos. Pentru cei cu rezoluții de minim 1024 nu e o problemă, pt cei de 860 și 640 este o problemă, turf timer intră în kill list și poate aceștia nu doresc să modifice rezoluția poate pentru că pe o rezoluție mai mare ar avea lag, o dovadă video cu 860x320 video cu 640 Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai frumos pentru mafioți, nu e ceva greu zic eu. 4 Quote
Shad0w Posted May 13, 2017 Author Posted May 13, 2017 Orice sugestie postata cu copy-paste va primi +30% warn. Ideea topicului e sa se posteze sugestii, iar adminii sa poata citi sugestiile. Daca postati aceasi sugestie de 100 de ori, o sa fie ignorat tot topicul si cam atat. Daca esti de acord cu o sugestie, apasa butonul de reputatie. 9 Quote
EyEyE Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 (edited) Sugestie:Atunci cand un inamic moare sa ii cada gloantele de la arme si heal 25-50 Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ajuta la war, uneori uiti sa iei drugs, sau nu poti da deoarece nu am trecut 5 minute. Edited May 14, 2017 by EyEyE Quote
Emwazi Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 (edited) Sugestie:Atunci cand un inamic moare sa ii cada gloantele de la arme si heal 25-50 Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ajuta la war, uneori uiti sa iei drugs, sau nu poti da deoarece nu am trecut 5 minute. Din cate am auzit acum cateva saptamani, o sa se implementeze ceva de genu. Edited May 30, 2017 by CyberNeticK //warned Quote
ElAlecs Official Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Sugestie:Sa se scoata atunci cand omori un adversar pe turf, sa primesti un pick si 20hp, ba oamenilor ne transformam in rivala? Intai ne luati pushul, acum bagati reguli penibile... Se chinuie un om sa omoare un codat ca normal, adminii nu sunt in stare sa ii baneze si ala cand il lasi low, hello isi ia 20hp ca te-a omorat, regula 2k17 smr.... Am ales bugged ca nu era asa la war, nu pentru ' staff ' ca oricum nu face nimic... Cum crezi ca ar ajuta serverul:Multi mafioti ar revenii inapoi pe bugged daca ati legaliza pushul si ati scoate aceasta regula... Cine e cu mine sa dea MultiQoute:D @Tibi @Shad0w 4 Quote
TaviXZarraX Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Sugestie: Propun sa se adauge un sistem anti-cheat | client anti cheat creat de Shad0w. Cu ce crezi ca ar ajuta?: Pai ar disparea codati, de ce cred ca s-ar putea adauga? Pai am vazut ca pe comunitatiile mai mici exista un astfel de sistem si nu vad de ce nu se adauga si la noi, fiind cea mai mare comunitate de SA:MP din Romania. 8 Quote
Sian Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 (edited) Sugestie: Propun sa se adauge un sistem anti-cheat | client anti cheat creat de Shad0w. Cu ce crezi ca ar ajuta?: Pai ar disparea codati, de ce cred ca s-ar putea adauga? Pai am vazut ca pe comunitatiile mai mici exista un astfel de sistem si nu vad de ce nu se adauga si la noi, fiind cea mai mare comunitate de SA:MP din Romania. Cea mai tare idee. Edited May 30, 2017 by CyberNeticK //warned Quote
joZedD Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 (edited) Sugestie: Propun sa se adauge un sistem anti-cheat | client anti cheat creat de Shad0w. Cu ce crezi ca ar ajuta?: Pai ar disparea codati, de ce cred ca s-ar putea adauga? Pai am vazut ca pe comunitatiile mai mici exista un astfel de sistem si nu vad de ce nu se adauga si la noi, fiind cea mai mare comunitate de SA:MP din Romania. #SustinemMafiotii #NoCheats Edited May 30, 2017 by CyberNeticK //warned Quote
Recommended Posts