Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Propun sa se legalizeze Cleo / Asi in mafii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti mafiotii s-au saturat sa joace cu skin, tinta si arme.Ar fi frumos sa putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem cata stamina mai avem etc.Stiu ca exista coduri de forma .cs insa adminii isi pot da seama dupa dimensiunea fisierului daca este cod sau nu, simplu.

Posted

Sugestie: sa se poata vedea din nou Kills / Deaths pe panel.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fi mai bine pentru toata lumea.

• Upvote 3
Posted (edited)

d

Sugestie: Propun ca toti manageri TW sa se imparta in 3:
-manageri TW LS.
-manageri TW LV.
-manageri TW SF.
Fiecare manager sa-si creeze o frecventa unde sa fie adaugati doar lideri de mafie din acel oras. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai exista favorizari, adica managerul X face parte din clanul [Y] si in acel clan mai sunt 2 lideri de mafie, nu este normal sa se faca TW din toate mafiile, mai putin din acele 2 mafii. Cu aceasta sugestie s-ar reduce favorizarile, ms. 

// E D I T // - POZA PANEL: TdzyId6.png

disperat de +1

Staro POWER

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Sugestie: sa se poata vedea din nou Kills / Deaths pe panel.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai bine pentru toata lumea. Asa avem si noi cu ce sa ne laudam ca suntem mafioti codati.

+1 cine este de acord.

Posted

Sugestie: Propun să se adauge iar opțiunea de a se putea vedea scorul pe panel, deoarece a fost scoasă la ultimul update (la mafioți).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar putea mafioții să și vadă scorurile și ar fi ok pt mafii.

• Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie: Sa nu se mai dea ban-uri la mafioti daca nu se actualizeaza CMD.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ce inseamna daca nu se actualizeaza CMD? Nu e cod sau ceva, e doar un kkt de bug la windows 7 adica cel mai bun si toata lumea ia ban pt asa ceva, majoritatea mafiotiilor sa zic asa. Daca ai cod ai cod, nu ca daca nu se actualizeaza CMD sa iei ban.

Sugestie: Propun să se adauge iar opțiunea de a se putea vedea scorul pe panel, deoarece a fost scoasă la ultimul update (la mafioți).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar putea mafioții să și vadă scorurile și ar fi ok pt mafii.

Sugestie: Propun ca toti manageri TW sa se imparta in 3:

-manageri TW LS.

-manageri TW LV.

-manageri TW SF.

Fiecare manager sa-si creeze o frecventa unde sa fie adaugati doar lideri de mafie din acel oras. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai exista favorizari, adica managerul X face parte din clanul [Y] si in acel clan mai sunt 2 lideri de mafie, nu este normal sa se faca TW din toate mafiile, mai putin din acele 2 mafii. Cu aceasta sugestie s-ar reduce favorizarile, ms. 

// E D I T // - POZA PANEL: TdzyId6.png

idem

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

O sugestie pentru factiunea Hitman Agency: Atunci cand dai /contracts sa iti apara o lista cu persoanele care au contract pe ei, si suma in dreapta lor, si sa selectam la alegere, as ar fi mult mai placut. 

Si a doua sugestie. Sa se adauge mai multe vehicule de tip Maverick, deoarece constatam ca multi membrii iau rank mai usor cu acest nou update. 

Posted

Sugestie: Sa se faca un sistem anti-cheat care sa poata bloca toate codurile, deoarece sunt foarte multi codati in mafii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Consider ca ar ajuta server-ul prin jucatori, adica multi se joaca pentru mafii, iar daca bugged ar avea si un sistem anti-cheat la mafii, consider ca ar avea si mai multi jucatori.

Posted

Propun ca sa aiba si co-liderul acces la setarea grupari a unui mafiot.

Odata ce ii dau invite, sa-i pot pune si gruparea...zic ca ar fi mai ok.

• 2 weeks later...
Posted

Propun sa se mai adauge o mafie in orasul San Fierro.

Astfel o sa fie egalitate in cele 3 orase iar in sf nu vor mai fii war-uri doar intre 2 mafii.

Posted

Sugestie: Sa poata si adminii sa fie mafioti ex: Cand esti intr-o mafie ca adm si intrii pe turf Admbot sa iti dea remove sau sa iti interzica sa mai folosesti comenzi de adm si sa opresca chatul adminilor si cand s-a terminat runda sa ii se bage la loc adminul .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Si adminii sa fiu mafioti

Posted

Sugestie: Propun legalizarea push-ului. 
Cu ce crezi ca ar ajuta server-ul?: Mi se pare ceva aiurea sa fie scoasa, tocmai aseara am observat cand mi-am distrus lp-ul cu un warn pentru inaccesibila. Din cate stiu, domnul owner Shad0w dorea sa bage maverick-uri la war, pai cum sa se bage maverick-uri cand nici push-ul nu este legal? Push-ul a fost descoperit de catre noi mafioti si ar trebui sa fie legalizat deoarece este meritul nostru, dupa cum stiti push-ul se realizeaza in minim 2, pai o mafie trebuie sa lucreze in echipa nu de unii singuri.

@Tibi,  @Shad0w,

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: Propun ca cei care vor sa intre in mafie sa aiba Skill 6 ca Arms Dealer 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar diminua imens numarul de conturi bagate in mafie doar pentru a se juca cu cod. 

@Tibi,  @Shad0w

Edited by BuldoGG
  • Upvote 3
Posted

Sugestie: Să se pună turf timer mai jos. Pentru cei cu rezoluții de minim 1024 nu e o problemă, pt cei de 860 și 640 este o problemă, turf timer intră în kill list și poate aceștia nu doresc să modifice rezoluția poate pentru că pe o rezoluție mai mare ar avea lag, o dovadă

video cu 860x320

video cu 640

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai frumos pentru mafioți, nu e ceva greu zic eu.

• Upvote 4
Posted

Orice sugestie postata cu copy-paste va primi +30% warn.

Ideea topicului e sa se posteze sugestii, iar adminii sa poata citi sugestiile.

Daca postati aceasi sugestie de 100 de ori, o sa fie ignorat tot topicul si cam atat.

Daca esti de acord cu o sugestie, apasa butonul de reputatie.

• Upvote 9
Posted (edited)

Sugestie:Atunci cand un inamic moare sa ii cada gloantele de la arme si heal 25-50

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ajuta la war, uneori uiti sa iei drugs, sau nu poti da deoarece 

nu am trecut 5 minute.

Edited by EyEyE
Posted (edited)

Sugestie:Atunci cand un inamic moare sa ii cada gloantele de la arme si heal 25-50

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ajuta la war, uneori uiti sa iei drugs, sau nu poti da deoarece 

nu am trecut 5 minute.

Din cate am auzit acum cateva saptamani, o sa se implementeze ceva de genu.

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Sugestie:Sa se scoata atunci cand omori un adversar pe turf, sa primesti un pick si 20hp, ba oamenilor ne transformam in rivala? Intai ne luati pushul, acum bagati reguli penibile...

Se chinuie un om sa omoare un codat ca normal, adminii nu sunt in stare sa ii baneze si ala cand il lasi low, hello isi ia 20hp ca te-a omorat, regula 2k17 smr....

Am ales bugged ca nu era asa la war, nu pentru ' staff ' ca oricum nu face nimic...

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Multi mafioti ar revenii inapoi pe bugged daca ati legaliza pushul si ati scoate aceasta regula...

Cine e cu mine sa dea MultiQoute:D 

@Tibi   @Shad0w

• Upvote 4
Posted

Sugestie: Propun sa se adauge un sistem anti-cheat | client anti cheat creat de Shad0w.

Cu ce crezi ca ar ajuta?: Pai ar disparea codati, de ce cred ca s-ar putea adauga? Pai am vazut ca pe comunitatiile mai mici exista un astfel de sistem si nu vad de ce nu se adauga si la noi, fiind cea mai mare comunitate de SA:MP din Romania. 

• Upvote 8
Posted (edited)

Sugestie: Propun sa se adauge un sistem anti-cheat | client anti cheat creat de Shad0w.

Cu ce crezi ca ar ajuta?: Pai ar disparea codati, de ce cred ca s-ar putea adauga? Pai am vazut ca pe comunitatiile mai mici exista un astfel de sistem si nu vad de ce nu se adauga si la noi, fiind cea mai mare comunitate de SA:MP din Romania. 

Cea mai tare idee.

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted (edited)

#SustinemMafiotii #NoCheats

Edited by CyberNeticK
//warned