Saher1337 Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 (edited) Sugestie: Atunci cand ai HP full sa nu poti lua heal de pe jos la war. Cum crezi ca ar ajuta server ul? Ar fi mai ok asa decat sa ia toti care au full hp sa ia heal de pe jos. Edited December 27, 2017 by SaherMAGNIF1CUL 2 Quote
MessiNVm Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Sugestie: Atunci cand ai HP full sa nu poti lua heal de le jos la war. Cum crezi ca ar ajuta server ul? Ar fi mai ok asa decat sa ia toti care au full hp sa ia heal de le jos. Quote
Myst1cally Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Sugestie: Cand tragi in aliati pe turf sa nu le ia dmg, doar cand esti pe turf Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar ajuta, cand tragi in ceilalti si vine unu in fata ta de la tine il omori pe el in loc de ala... Quote
AppLe Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Adauga ca masinile sa poata intra in turf. Quote
VortexManevra Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 M-am gandit la o noua mafie. Ce ziceti daca s-ar baga mafia Da Nang Boys? As vrea sincer, daca s-ar baga mafia sa fie bagata in San Fierro deoarece sunt numai 2 mafii in SF (The Italian Mafia si San Fierro Bikers) Si doar 2 mafii in SF...cam naspa asa. Voi ce ziceti? 1 Quote
RobyTDM Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Sugestie: Sa se mai adauge o mafie in San Fierro Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar echilibra mafiile.Cum sunt 3 mafii in LS si 3 in LV ar trebui sa fie si 3 in SF 1 Quote
SunDe.BuGGed Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Sugestie: Propun să se un sistem TeamViewer, să-l numesc așa. În ce constă acest sistem? În zilele cu war, la ora 19:50, toți mafioții trebuie să introducă datele TW / supremo prin comanda /datetw, unde să le apară un chatbox. În caz contrar, să primească kick. Când un admin teleportează un mafiot pentru un test, acesta să poate folosi comanda /checktw x, unde să-i apară datele. Bineînțeles, să se adauge și log-uri pentru această comandă, deoarece unii admin o să dea datele TW altor playeri pentru a face rău. În caz că datele nu sunt bune, acesta să fie banat din start pe motivul date false (TW), să zic așa. La fiecare relog să-ți ceară datele iarăși. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Totul ar decurge ok la waruri, e cam dificil să ascunzi codurile cu această metodă. #NakReal Buna sugestie eu iti dau +1 1 Quote
Popular Post silekov Official Posted January 4, 2018 Popular Post Posted January 4, 2018 Sugestie: Propun sa se adauge o noua mafie in orasul San Fiero ( va ganditi voi la nume, culoare, pozitie ). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multa activitate, echilibrare wars, ceva nou. 22 Quote
Roby.cs Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Sugestie: Propun ca un lider de mafii atat cat si pentru celelalte factiuni sa poata folosii comanda ”/fspec ID membru”. Cu ce consideri ca va ajuta serverul: Am decis sa fac aceasta sugestie pentru a evita deatmechul pe alti membrii ai factiunii. Liderul sa se poata pune spec pe un membru care face DM si sa-l sanctioneze. Quote
Domnul Ketamina Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Sugestie: As dorii sa se adauge o alta factiune de acest tip in orasul San Fierro, deoarece sa fim cate 3 mafii in fiecare oras, iar factiunea noua din orasul San Fierro sa se numeasca Red Dragon Triads sau daca gasiti voi un alt nume. Iar pentru lideri, cand fac evidenta war, sa faca ei un anumit model de evidenta pentru viitorii lider, cum ar fii si acesta: Evidenta war din data de X (Ex. 01.08.2017) . Au fost X war-uri, trebuia sa fi-ti prezenti la minim X war-uri.Lider: Co-lider: Membri: (Aici se vor scrie membri din mafie) (!) Membri care au fost vor fi trecuti cu culoarea VERDE. (Sau ce culoare doreste acel lider)(!) Membri care nu au fost vor fi trecuri cu culoarea GRI. (Sau ce culoare doreste acel lider)(!) Membri banati vor fi trecuti cu culoarea ROSU. (Sau ce culoare doreste acel lider)(!) Membri care sunt invoiti sau care au intrat dupa ora 14:00 vor fi trecuti cu culoarea GALBEN. (Sau ce culoare doreste acel lider) Un chenar in care arata: Killurile , Dead-urile, punctele mafiei. Sper sa-mi fie aprobate macar unu dintre ele. Cu ce crezi ca va ajuta serverul: va fi totul mai bine sicred ca serverul va fi mai interesant. Quote
xTekken. Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Sugestie: Assist-uri la kill-uri. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cand 2 playeri trag intr-un rival si ambii reusesc sa ia gen cate jumatate din viata, iar unul il omoara, sa ia ambii punct, ar fi ceva frumos, nu e ok sa se fure mereu kill-urile. Sugestie: Sa nu mai poti da damage unui coleg la war, de obicei multi tragem din greseala si in colegi, ceea ce ii enerveaza si pe ei, si pe adversari. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai ok sa nu se moara la intamplare pe turf. 3 Quote
PoWerreD Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Sugestie:Un fel de tabel intr-un colt unde sa scrie scorurile de la war, adica sa apare de exemplu Grove Street 50 - 60 Los Vagos dar in timpul meciului! Cum crezi ca ar ajuta serverul:Playerii ar fi mai informati si isi vor da seama mai usor cat e scorul, eu cred ca o sa fie de mare folos. 8 Quote
PoWerreD Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Sugestie:In caz ca o mafie da /attack altei mafii si membrii din celalta mafie nu sunt on, cum s-a intamplat aseara, dupa 5 minute sa se opreasca war-ul daca mafia atacata nu se prezinta pe turf, iar mafia care a atacat sa ia turf-ul. Cum crezi ca ar ajuta serverul:S-ar reduce timpul pierdut in caz ca ceilalti membri nu pot sa vina. Quote
Popular Post EpiCu Posted January 20, 2018 Popular Post Posted January 20, 2018 (edited) Sugestie: Sugerez scoaterea permanentă a sampcac-ului din mai multe motive: - Scade FPS-uri, iar cei care nu au PC-uri performante le simt. - Unele moduri nu merg în regulă combinate. - Anti-virus-urile îl detectează drept Trojan, chiar dacă staff-ul susține faptul că nu este, unii playeri sunt nesiguri. - Ajută la răspândirea cheat-urilor mai ”performante”, și aici o să fiu puțin mai explicit: Din moment ce nu este acest anti-cheat, playerii ce nu sunt interesați vor juca cu coduri de pe net, ok, este un lucru rău, dar este mult mai ușor să banezi un astfel de codat decât unul care are un cheat care, aparent, nu este găsit la testele TW sau prin alte metode. Cheat-urile ”avansate”, despre care vorbesc și pun pariu că toți am auzit de ele, sunt făcute mult mai bine decât aimka/proaim, unde sare ținta. Sunt lider Grove Street pe black, și membrii mei se plâng de fiecare dată când primesc pereți ș.a.m.d., aud tot timpul: ”Ăla rupe și ia unban că nu-i apare cheat-ul pe filmare, mna, a dat 20 de euro pe el, face treabă, dar lasă că mi-a dat bunica bani de sorcovă și-mi iau și eu și o rezolv”, ceea ce mi se pare foarte aiurea, iar adminilor le este din ce în ce mai greu să-i baneze dacă setează destul de low setările cheat-ului, dar tot fac punctaje pe spatele codurilor. Cu ce crezi că ar ajuta server-ul?: Sunt de părere că vor avea o influență foarte mare, iar mai jos o să vă dau câteva explicații: - Dacă sampcac-ul nu s-ar fi băgat de la bun început, poate nici acum nu ar fi apărut aceste cheat-uri contracost, care sunt nedetectabile de AC și trec, aparent, și de testele TW, care se pare că dau bătăi de cap mai mari decât aimka/proaim sau alte coduri vechi, care puteau fi găsite destul de ușor și chiar puteau să fie banați deținătorii lor din spec. - Chiar dacă pe viitor va fi dezvoltat și nu va mai da tendința de trojan și restul menționate mai sus, părerea mea e că tot se vor găsi mici portițe prin care vor reuși să treacă de acest AC, care mai nou este cunoscut sub numele de ”allow-cheat” printre mafioți, așa că în momentul de față mie mi se pare că doar ajutați la dezvoltarea producătorilor de cheat-uri, sper că înțelegeți ce am vrut să spun prin toate acestea, pentru că sunt interesat și doresc doar binele comunității. Edited January 20, 2018 by EpiCu 25 Quote
Morpheus. Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 (edited) Sugestie: Sugerez scoaterea permanentă a sampcac-ului din mai multe motive: - Scade FPS-uri, iar cei care nu au PC-uri performante le simt. - Unele moduri nu merg în regulă combinate. - Anti-virus-urile îl detectează drept Trojan, chiar dacă staff-ul susține faptul că nu este, unii playeri sunt nesiguri. - Ajută la răspândirea cheat-urilor mai ”performante”, și aici o să fiu puțin mai explicit: Din moment ce nu este acest anti-cheat, playerii ce nu sunt interesați vor juca cu coduri de pe net, ok, este un lucru rău, dar este mult mai ușor să banezi un astfel de codat decât unul care are un cheat care, aparent, nu este găsit la testele TW sau prin alte metode. Cheat-urile ”avansate”, despre care vorbesc și pun pariu că toți am auzit de ele, sunt făcute mult mai bine decât aimka/proaim, unde sare ținta. Sunt lider Grove Street pe black, și membrii mei se plâng de fiecare dată când primesc pereți ș.a.m.d., aud tot timpul: ”Ăla rupe și ia unban că nu-i apare cheat-ul pe filmare, mna, a dat 20 de euro pe el, face treabă, dar lasă că mi-a dat bunica bani de sorcovă și-mi iau și eu și o rezolv”, ceea ce mi se pare foarte aiurea, iar adminilor le este din ce în ce mai greu să-i baneze dacă setează destul de low setările cheat-ului, dar tot fac punctaje pe spatele codurilor. Cu ce crezi că ar ajuta server-ul?: Sunt de părere că vor avea o influență foarte mare, iar mai jos o să vă dau câteva explicații: - Dacă sampcac-ul nu s-ar fi băgat de la bun început, poate nici acum nu ar fi apărut aceste cheat-uri contracost, care sunt nedetectabile de AC și trec, aparent, și de testele TW, care se pare că dau bătăi de cap mai mari decât aimka/proaim sau alte coduri vechi, care puteau fi găsite destul de ușor și chiar puteau să fie banați deținătorii lor din spec. - Chiar dacă pe viitor va fi dezvoltat și nu va mai da tendința de trojan și restul menționate mai sus, părerea mea e că tot se vor găsi mici portițe prin care vor reuși să treacă de acest AC, care mai nou este cunoscut sub numele de ”allow-cheat” printre mafioți, așa că în momentul de față mie mi se pare că doar ajutați la dezvoltarea producătorilor de cheat-uri, sper că înțelegeți ce am vrut să spun prin toate acestea, pentru că sunt interesat și doresc doar binele comunității. v2 și v4 (înainte v3.7) erau și când nu erau anti cheat, adminii tot la fel de puține ban-uri dădeau, 2/3 se ocupau, restul stăteau în virtual world afk ;) aștept suspend că am zis adevărul Edited January 21, 2018 by Kronick //warned 1 Quote
Dennis Bugged Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 (edited) Sugestie: Sugerez scoaterea permanentă a sampcac-ului din mai multe motive: - Scade FPS-uri, iar cei care nu au PC-uri performante le simt. - Unele moduri nu merg în regulă combinate. - Anti-virus-urile îl detectează drept Trojan, chiar dacă staff-ul susține faptul că nu este, unii playeri sunt nesiguri. - Ajută la răspândirea cheat-urilor mai ”performante”, și aici o să fiu puțin mai explicit: Din moment ce nu este acest anti-cheat, playerii ce nu sunt interesați vor juca cu coduri de pe net, ok, este un lucru rău, dar este mult mai ușor să banezi un astfel de codat decât unul care are un cheat care, aparent, nu este găsit la testele TW sau prin alte metode. Cheat-urile ”avansate”, despre care vorbesc și pun pariu că toți am auzit de ele, sunt făcute mult mai bine decât aimka/proaim, unde sare ținta. Sunt lider Grove Street pe black, și membrii mei se plâng de fiecare dată când primesc pereți ș.a.m.d., aud tot timpul: ”Ăla rupe și ia unban că nu-i apare cheat-ul pe filmare, mna, a dat 20 de euro pe el, face treabă, dar lasă că mi-a dat bunica bani de sorcovă și-mi iau și eu și o rezolv”, ceea ce mi se pare foarte aiurea, iar adminilor le este din ce în ce mai greu să-i baneze dacă setează destul de low setările cheat-ului, dar tot fac punctaje pe spatele codurilor. Cu ce crezi că ar ajuta server-ul?: Sunt de părere că vor avea o influență foarte mare, iar mai jos o să vă dau câteva explicații: - Dacă sampcac-ul nu s-ar fi băgat de la bun început, poate nici acum nu ar fi apărut aceste cheat-uri contracost, care sunt nedetectabile de AC și trec, aparent, și de testele TW, care se pare că dau bătăi de cap mai mari decât aimka/proaim sau alte coduri vechi, care puteau fi găsite destul de ușor și chiar puteau să fie banați deținătorii lor din spec. - Chiar dacă pe viitor va fi dezvoltat și nu va mai da tendința de trojan și restul menționate mai sus, părerea mea e că tot se vor găsi mici portițe prin care vor reuși să treacă de acest AC, care mai nou este cunoscut sub numele de ”allow-cheat” printre mafioți, așa că în momentul de față mie mi se pare că doar ajutați la dezvoltarea producătorilor de cheat-uri, sper că înțelegeți ce am vrut să spun prin toate acestea, pentru că sunt interesat și doresc doar binele comunității. Codurile alea de care ai spus tu ''contra-cost'' raman si daca nu este sampcac. Deci daca s-ar scoate anticheat-ul, pe langa cei cu coduri contra-cost ar fi si cei cu aimka/proaim adica si mai multi codati. Eu cred ca e o idee foarte proasta scoaterea anticheat-ului. Edited January 21, 2018 by Kronick //warned Quote
Maxxiie Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 (edited) Sugestie: Sugerez scoaterea permanentă a sampcac-ului din mai multe motive: - Scade FPS-uri, iar cei care nu au PC-uri performante le simt. - Unele moduri nu merg în regulă combinate. - Anti-virus-urile îl detectează drept Trojan, chiar dacă staff-ul susține faptul că nu este, unii playeri sunt nesiguri. - Ajută la răspândirea cheat-urilor mai ”performante”, și aici o să fiu puțin mai explicit: Din moment ce nu este acest anti-cheat, playerii ce nu sunt interesați vor juca cu coduri de pe net, ok, este un lucru rău, dar este mult mai ușor să banezi un astfel de codat decât unul care are un cheat care, aparent, nu este găsit la testele TW sau prin alte metode. Cheat-urile ”avansate”, despre care vorbesc și pun pariu că toți am auzit de ele, sunt făcute mult mai bine decât aimka/proaim, unde sare ținta. Sunt lider Grove Street pe black, și membrii mei se plâng de fiecare dată când primesc pereți ș.a.m.d., aud tot timpul: ”Ăla rupe și ia unban că nu-i apare cheat-ul pe filmare, mna, a dat 20 de euro pe el, face treabă, dar lasă că mi-a dat bunica bani de sorcovă și-mi iau și eu și o rezolv”, ceea ce mi se pare foarte aiurea, iar adminilor le este din ce în ce mai greu să-i baneze dacă setează destul de low setările cheat-ului, dar tot fac punctaje pe spatele codurilor. Cu ce crezi că ar ajuta server-ul?: Sunt de părere că vor avea o influență foarte mare, iar mai jos o să vă dau câteva explicații: - Dacă sampcac-ul nu s-ar fi băgat de la bun început, poate nici acum nu ar fi apărut aceste cheat-uri contracost, care sunt nedetectabile de AC și trec, aparent, și de testele TW, care se pare că dau bătăi de cap mai mari decât aimka/proaim sau alte coduri vechi, care puteau fi găsite destul de ușor și chiar puteau să fie banați deținătorii lor din spec. - Chiar dacă pe viitor va fi dezvoltat și nu va mai da tendința de trojan și restul menționate mai sus, părerea mea e că tot se vor găsi mici portițe prin care vor reuși să treacă de acest AC, care mai nou este cunoscut sub numele de ”allow-cheat” printre mafioți, așa că în momentul de față mie mi se pare că doar ajutați la dezvoltarea producătorilor de cheat-uri, sper că înțelegeți ce am vrut să spun prin toate acestea, pentru că sunt interesat și doresc doar binele comunității. +1. Ai dreptate. Edited January 21, 2018 by Kronick //warned Quote
iWinneR Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 (edited) Sugestie: Sugerez scoaterea permanentă a sampcac-ului din mai multe motive: - Scade FPS-uri, iar cei care nu au PC-uri performante le simt. - Unele moduri nu merg în regulă combinate. - Anti-virus-urile îl detectează drept Trojan, chiar dacă staff-ul susține faptul că nu este, unii playeri sunt nesiguri. - Ajută la răspândirea cheat-urilor mai ”performante”, și aici o să fiu puțin mai explicit: Din moment ce nu este acest anti-cheat, playerii ce nu sunt interesați vor juca cu coduri de pe net, ok, este un lucru rău, dar este mult mai ușor să banezi un astfel de codat decât unul care are un cheat care, aparent, nu este găsit la testele TW sau prin alte metode. Cheat-urile ”avansate”, despre care vorbesc și pun pariu că toți am auzit de ele, sunt făcute mult mai bine decât aimka/proaim, unde sare ținta. Sunt lider Grove Street pe black, și membrii mei se plâng de fiecare dată când primesc pereți ș.a.m.d., aud tot timpul: ”Ăla rupe și ia unban că nu-i apare cheat-ul pe filmare, mna, a dat 20 de euro pe el, face treabă, dar lasă că mi-a dat bunica bani de sorcovă și-mi iau și eu și o rezolv”, ceea ce mi se pare foarte aiurea, iar adminilor le este din ce în ce mai greu să-i baneze dacă setează destul de low setările cheat-ului, dar tot fac punctaje pe spatele codurilor. Cu ce crezi că ar ajuta server-ul?: Sunt de părere că vor avea o influență foarte mare, iar mai jos o să vă dau câteva explicații: - Dacă sampcac-ul nu s-ar fi băgat de la bun început, poate nici acum nu ar fi apărut aceste cheat-uri contracost, care sunt nedetectabile de AC și trec, aparent, și de testele TW, care se pare că dau bătăi de cap mai mari decât aimka/proaim sau alte coduri vechi, care puteau fi găsite destul de ușor și chiar puteau să fie banați deținătorii lor din spec. - Chiar dacă pe viitor va fi dezvoltat și nu va mai da tendința de trojan și restul menționate mai sus, părerea mea e că tot se vor găsi mici portițe prin care vor reuși să treacă de acest AC, care mai nou este cunoscut sub numele de ”allow-cheat” printre mafioți, așa că în momentul de față mie mi se pare că doar ajutați la dezvoltarea producătorilor de cheat-uri, sper că înțelegeți ce am vrut să spun prin toate acestea, pentru că sunt interesat și doresc doar binele comunității. Edited January 21, 2018 by Kronick //warned Quote
King.iCristiaN Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 (edited) Sugestie: Sugerez scoaterea permanentă a sampcac-ului din mai multe motive: - Scade FPS-uri, iar cei care nu au PC-uri performante le simt. - Unele moduri nu merg în regulă combinate. - Anti-virus-urile îl detectează drept Trojan, chiar dacă staff-ul susține faptul că nu este, unii playeri sunt nesiguri. - Ajută la răspândirea cheat-urilor mai ”performante”, și aici o să fiu puțin mai explicit: Din moment ce nu este acest anti-cheat, playerii ce nu sunt interesați vor juca cu coduri de pe net, ok, este un lucru rău, dar este mult mai ușor să banezi un astfel de codat decât unul care are un cheat care, aparent, nu este găsit la testele TW sau prin alte metode. Cheat-urile ”avansate”, despre care vorbesc și pun pariu că toți am auzit de ele, sunt făcute mult mai bine decât aimka/proaim, unde sare ținta. Sunt lider Grove Street pe black, și membrii mei se plâng de fiecare dată când primesc pereți ș.a.m.d., aud tot timpul: ”Ăla rupe și ia unban că nu-i apare cheat-ul pe filmare, mna, a dat 20 de euro pe el, face treabă, dar lasă că mi-a dat bunica bani de sorcovă și-mi iau și eu și o rezolv”, ceea ce mi se pare foarte aiurea, iar adminilor le este din ce în ce mai greu să-i baneze dacă setează destul de low setările cheat-ului, dar tot fac punctaje pe spatele codurilor. Cu ce crezi că ar ajuta server-ul?: Sunt de părere că vor avea o influență foarte mare, iar mai jos o să vă dau câteva explicații: - Dacă sampcac-ul nu s-ar fi băgat de la bun început, poate nici acum nu ar fi apărut aceste cheat-uri contracost, care sunt nedetectabile de AC și trec, aparent, și de testele TW, care se pare că dau bătăi de cap mai mari decât aimka/proaim sau alte coduri vechi, care puteau fi găsite destul de ușor și chiar puteau să fie banați deținătorii lor din spec. - Chiar dacă pe viitor va fi dezvoltat și nu va mai da tendința de trojan și restul menționate mai sus, părerea mea e că tot se vor găsi mici portițe prin care vor reuși să treacă de acest AC, care mai nou este cunoscut sub numele de ”allow-cheat” printre mafioți, așa că în momentul de față mie mi se pare că doar ajutați la dezvoltarea producătorilor de cheat-uri, sper că înțelegeți ce am vrut să spun prin toate acestea, pentru că sunt interesat și doresc doar binele comunității. Edited January 21, 2018 by Kronick //warned 1 Quote
Haarp.Cord Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Sugestie:Atunci cand faci 5 kill-uri la war fara sa mori, sa primesti o suma de bani, un respect point si 1 bugged points. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu stiu cum ar ajuta asta server-ul, dar este ceva mai distractiv , va fi competitie. Bineinteles, sa se adauge la fiecare factiune cate ceva nou, sper sa faceti si voi cate un update din cand in cand.. Quote
Crysti Vintila Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Propun ca si mafioti sa ai o comanda gen /creategun sau ceva de genul si sa iti creezi singur arma sa nu mai ceri rifle si etc pe turf. :D Quote
Popular Post ADRiAN bUdYOwN VALENTiN Posted February 24, 2018 Popular Post Posted February 24, 2018 Sugestie: 1/ Playerii care au 2 conturi banate pentru cheats ( aimbot, mega-jump, wall-hack, etc ) sa primeasca interdictie in mafie pe ip. 2. Sa poti face o cerere prin care sa ceri interdictia jucatorilui in mafii daca are destule dovezi cum ca playerul are aimbot sau alte coduri. 3. In timpul vacantei, fie de o saptamana sau doua sa avem war-uri zilnice de la 20:00 - 22:15. 4. Sa poti merge cu masina personala la war. 5. Sa fiu adaugate scorurile pe panel. 6. Rifle sa il poti lua de la rank 3. 7. Playerii ce folosesc aimbot sa primeasca ban 120 de zile pentru folosirea codului. Cum crezi ca ar ajuta serverul: scapam de codati 35 Quote
SpOk. Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Puteti sa puneti mai multe turf-uri in Ls-LV-SF Propun ca si mafioti sa ai o comanda gen /creategun sau ceva de genul si sa iti creezi singur arma sa nu mai ceri rifle si etc pe turf. :D Da,ar fii frumos Sugestie:Atunci cand faci 5 kill-uri la war fara sa mori, sa primesti o suma de bani, un respect point si 1 bugged points. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu stiu cum ar ajuta asta server-ul, dar este ceva mai distractiv , va fi competitie. Bineinteles, sa se adauge la fiecare factiune cate ceva nou, sper sa faceti si voi cate un update din cand in cand.. Si asta ar ajuta pe muiti playeri din mafii. +1 +1 Sugestie: As dorii sa se adauge o alta factiune de acest tip in orasul San Fierro, deoarece sa fim cate 3 mafii in fiecare oras, iar factiunea noua din orasul San Fierro sa se numeasca Red Dragon Triads sau daca gasiti voi un alt nume. Iar pentru lideri, cand fac evidenta war, sa faca ei un anumit model de evidenta pentru viitorii lider, cum ar fii si acesta: Evidenta war din data de X (Ex. 01.08.2017) . Au fost X war-uri, trebuia sa fi-ti prezenti la minim X war-uri.Lider: Co-lider: Membri: (Aici se vor scrie membri din mafie) (!) Membri care au fost vor fi trecuti cu culoarea VERDE. (Sau ce culoare doreste acel lider)(!) Membri care nu au fost vor fi trecuri cu culoarea GRI. (Sau ce culoare doreste acel lider)(!) Membri banati vor fi trecuti cu culoarea ROSU. (Sau ce culoare doreste acel lider)(!) Membri care sunt invoiti sau care au intrat dupa ora 14:00 vor fi trecuti cu culoarea GALBEN. (Sau ce culoare doreste acel lider) Un chenar in care arata: Killurile , Dead-urile, punctele mafiei. Sper sa-mi fie aprobate macar unu dintre ele. Cu ce crezi ca va ajuta serverul: va fi totul mai bine sicred ca serverul va fi mai interesant. Adv Quote
Zarelele Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Sugestie: 1/ Playerii care au 2 conturi banate pentru cheats ( aimbot, mega-jump, wall-hack, etc ) sa primeasca interdictie in mafie pe ip. 2. Sa poti face o cerere prin care sa ceri interdictia jucatorilui in mafii daca are destule dovezi cum ca playerul are aimbot sau alte coduri. 3. In timpul vacantei, fie de o saptamana sau doua sa avem war-uri zilnice de la 20:00 - 22:15. 4. Sa poti merge cu masina personala la war. 5. Sa fiu adaugate scorurile pe panel. 6. Rifle sa il poti lua de la rank 3. 7. Playerii ce folosesc aimbot sa primeasca ban 120 de zile pentru folosirea codului. Cum crezi ca ar ajuta serverul: scapam de codati bagati ba ce zice baiatu asta nu bagati job nou, ca nu ne trb asa cv Quote
Recommended Posts