Schalke Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 Sugestie: daca tot stam acasa si nu mergem la scoala macar sa fie wars de la 14:00 la 16:00. Cred ca vor fii mai multi playeri prezenti la war si mai putini pe server, ar ajuta la evitarea lagului. Quote
thron Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 6 hours ago, Schalke said: Sugestie: daca tot stam acasa si nu mergem la scoala macar sa fie wars de la 14:00 la 16:00. Cred ca vor fii mai multi playeri prezenti la war si mai putini pe server, ar ajuta la evitarea lagului. +1 si daca tot o sa putem iesii afara pe data pe 15 ma gandesc ca majoritatea seara sunt la spritzuri in oras, etc... Quote
Tiswen Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 (edited) Sugestie: Scoateti anticheatul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca este degeaba, dat fiind faptul ca cheat-urile tot merg. Este un " anticheat " de mantuiala, care nu isi are rostul. Veti spune, " pai da, da nu mai merg codurile free ". Va spun eu ca merg si alea free, daca stiti ce sa luati si cum sa le bagati, nu e problema de asta. Sa se revina la vechile moduri permise la waruri si sa se reia progamul de facut TW pe codati, pe langa topicul de aimbot ce se face din /spec. Acest anticheat a dat dovada de cat de " bun " este, asa ca, haideti sa ne trezim la realitate, sa ne dam seama ca cu orice tip de anticheat pe acest joc vor merge codurile, haideti sa il scoatem si sa revenim la normalitate, zic si eu. edit: sampcac.xyz , site ul oficial de la sampcac, care nu mai merge, posibil sa nu mai fie anticheatul :)))) Edited May 13, 2020 by Tiswen 7 Quote
CRsT Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 On 4/30/2020 at 12:59 AM, Schalke said: Sugestie: daca tot stam acasa si nu mergem la scoala macar sa fie wars de la 14:00 la 16:00. Cred ca vor fii mai multi playeri prezenti la war si mai putini pe server, ar ajuta la evitarea lagului. +1 treziti-va odata ca nu sta lumea in casa sa se joace samp Quote
Dannu Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 2 hours ago, Tiswen said: Sugestie: Scoateti anticheatul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca este degeaba, dat fiind faptul ca cheat-urile tot merg. Este un " anticheat " de mantuiala, care nu isi are rostul. Veti spune, " pai da, da nu mai merg codurile free ". Va spun eu ca merg si alea free, daca stiti ce sa luati si cum sa le bagati, nu e problema de asta. Sa se revina la vechile moduri permise la waruri si sa se reia progamul de facut TW pe codati, pe langa topicul de aimbot ce se face din /spec. Acest anticheat a dat dovada de cat de " bun " este, asa ca, haideti sa ne trezim la realitate, sa ne dam seama ca cu orice tip de anticheat pe acest joc vor merge codurile, haideti sa il scoatem si sa revenim la normalitate, zic si eu. edit: sampcac.xyz , site ul oficial de la sampcac, care nu mai merge, posibil sa nu mai fie anticheatul :)))) +1 Quote
Sick. Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 7 hours ago, Tiswen said: Sugestie: Scoateti anticheatul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca este degeaba, dat fiind faptul ca cheat-urile tot merg. Este un " anticheat " de mantuiala, care nu isi are rostul. Veti spune, " pai da, da nu mai merg codurile free ". Va spun eu ca merg si alea free, daca stiti ce sa luati si cum sa le bagati, nu e problema de asta. Sa se revina la vechile moduri permise la waruri si sa se reia progamul de facut TW pe codati, pe langa topicul de aimbot ce se face din /spec. Acest anticheat a dat dovada de cat de " bun " este, asa ca, haideti sa ne trezim la realitate, sa ne dam seama ca cu orice tip de anticheat pe acest joc vor merge codurile, haideti sa il scoatem si sa revenim la normalitate, zic si eu. edit: sampcac.xyz , site ul oficial de la sampcac, care nu mai merge, posibil sa nu mai fie anticheatul :)))) Nu prea cred ca se va scoate, oricum nu se prea uita shad0w peste sugesti In mare parte sunt de acord cu tine +1 Quote
Gsbidfere Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 17 hours ago, Tiswen said: Sugestie: Scoateti anticheatul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca este degeaba, dat fiind faptul ca cheat-urile tot merg. Este un " anticheat " de mantuiala, care nu isi are rostul. Veti spune, " pai da, da nu mai merg codurile free ". Va spun eu ca merg si alea free, daca stiti ce sa luati si cum sa le bagati, nu e problema de asta. Sa se revina la vechile moduri permise la waruri si sa se reia progamul de facut TW pe codati, pe langa topicul de aimbot ce se face din /spec. Acest anticheat a dat dovada de cat de " bun " este, asa ca, haideti sa ne trezim la realitate, sa ne dam seama ca cu orice tip de anticheat pe acest joc vor merge codurile, haideti sa il scoatem si sa revenim la normalitate, zic si eu. edit: sampcac.xyz , site ul oficial de la sampcac, care nu mai merge, posibil sa nu mai fie anticheatul :)))) Sunt de acord cu aceasta sugestie, daca SAMPCAC-ul este scos, o sa ne mearga si vom putea juca. +1 Quote
Roelly Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 19 hours ago, Tiswen said: Sugestie: Scoateti anticheatul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca este degeaba, dat fiind faptul ca cheat-urile tot merg. Este un " anticheat " de mantuiala, care nu isi are rostul. Veti spune, " pai da, da nu mai merg codurile free ". Va spun eu ca merg si alea free, daca stiti ce sa luati si cum sa le bagati, nu e problema de asta. Sa se revina la vechile moduri permise la waruri si sa se reia progamul de facut TW pe codati, pe langa topicul de aimbot ce se face din /spec. Acest anticheat a dat dovada de cat de " bun " este, asa ca, haideti sa ne trezim la realitate, sa ne dam seama ca cu orice tip de anticheat pe acest joc vor merge codurile, haideti sa il scoatem si sa revenim la normalitate, zic si eu. edit: sampcac.xyz , site ul oficial de la sampcac, care nu mai merge, posibil sa nu mai fie anticheatul :)))) exact. +1 Quote
playboi Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Sugestie: War-uri de la 14:00 la 16:00. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ne-ar mai forta sa intram in casa la ora 20:00 ca avem war, multi suntem afara si e aiurea sa pleci ca sa joci la war. Quote
KewL.Si Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 21 hours ago, playboi said: Sugestie: War-uri de la 14:00 la 16:00. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ne-ar mai forta sa intram in casa la ora 20:00 ca avem war, multi suntem afara si e aiurea sa pleci ca sa joci la war. Toti vreti waruri de la 14 la 16 dar majoritatea mafilotilor nu mai sunt elevi, au un loc de munca, cum facem? Quote
NEiTH Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 Pe perioada pandemiei WARR-urile sa fie disputate între orele 15:00-17:00. Ar ajuta la desfășurarea acestora in mai mulți playeri. Toți vor afara și am ajuns sa jucam WARRuri cu 5-7 playeri on. Quote
RAF. Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 Vrem war-uri ca si pe programul de vara , practic e vacanta pentru toata lumea.. heiiiiii Quote
Sebinio Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 (edited) SUGESTIE: CREAREA UNUI TOPIC SONDAJ PENTRU A SCHIMBA PROGRAMUL WARURILOR Edited May 20, 2020 by Sebitii. Quote
Popular Post silekov Official Posted May 21, 2020 Popular Post Posted May 21, 2020 SCHIMBAREA PROGRAMULUI DE WARS LUNI - VINERI ( 20-22 ) sau ( 14-16 ) in functie cum doresc toti mafiotii de pe aceasta comunitate. PROPUN CREAREA UNUI SONDAJ UNDE PUTEM VOTA !! un +1 ajuta maxim, let's go boys 7 16 1 4 Quote
MOJiOssssss Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 On 4/30/2020 at 12:59 AM, Schalke said: Sugestie: daca tot stam acasa si nu mergem la scoala macar sa fie wars de la 14:00 la 16:00. Cred ca vor fii mai multi playeri prezenti la war si mai putini pe server, ar ajuta la evitarea lagului. +1 1 Quote
SiRCH Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 12 minutes ago, silekov Official said: SCHIMBAREA PROGRAMULUI DE WARS LUNI - VINERI ( 20-22 ) sau ( 14-16 ) in functie cum doresc toti mafiotii de pe aceasta comunitate. PROPUN CREAREA UNUI SONDAJ UNDE PUTEM VOTA !! un +1 ajuta maxim, let's go boys +1 1 Quote
Tony Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 Sugestie: daca tot stam acasa si nu mergem la scoala macar sa fie wars de la 14:00 la 16:00. Cred ca vor fii mai multi playeri prezenti la war si mai putini pe server, ar ajuta la evitarea lagului. +1 treziti-va odata ca nu sta lumea in casa sa se joace samp Quote
..Julien Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 19 minutes ago, silekov Official said: SCHIMBAREA PROGRAMULUI DE WARS LUNI - VINERI ( 20-22 ) sau ( 14-16 ) in functie cum doresc toti mafiotii de pe aceasta comunitate. PROPUN CREAREA UNUI SONDAJ UNDE PUTEM VOTA !! un +1 ajuta maxim, let's go boys +1 Quote
MOJiOssssss Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 33 minutes ago, silekov Official said: SCHIMBAREA PROGRAMULUI DE WARS LUNI - VINERI ( 20-22 ) sau ( 14-16 ) in functie cum doresc toti mafiotii de pe aceasta comunitate. PROPUN CREAREA UNUI SONDAJ UNDE PUTEM VOTA !! un +1 ajuta maxim, let's go boys +1 Quote
m3ssybanditu Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 38 minutes ago, silekov Official said: SCHIMBAREA PROGRAMULUI DE WARS LUNI - VINERI ( 20-22 ) sau ( 14-16 ) in functie cum doresc toti mafiotii de pe aceasta comunitate. PROPUN CREAREA UNUI SONDAJ UNDE PUTEM VOTA !! un +1 ajuta maxim, let's go boys +1 Quote
MariaTSA Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 51 minutes ago, silekov Official said: SCHIMBAREA PROGRAMULUI DE WARS LUNI - VINERI ( 20-22 ) sau ( 14-16 ) in functie cum doresc toti mafiotii de pe aceasta comunitate. PROPUN CREAREA UNUI SONDAJ UNDE PUTEM VOTA !! un +1 ajuta maxim, let's go boys +1 1 Quote
Tiswen Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 1 hour ago, silekov Official said: SCHIMBAREA PROGRAMULUI DE WARS LUNI - VINERI ( 20-22 ) sau ( 14-16 ) in functie cum doresc toti mafiotii de pe aceasta comunitate. PROPUN CREAREA UNUI SONDAJ UNDE PUTEM VOTA !! un +1 ajuta maxim, let's go boys +1 Quote
CRsT Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 2 hours ago, silekov Official said: SCHIMBAREA PROGRAMULUI DE WARS LUNI - VINERI ( 20-22 ) sau ( 14-16 ) in functie cum doresc toti mafiotii de pe aceasta comunitate. PROPUN CREAREA UNUI SONDAJ UNDE PUTEM VOTA !! un +1 ajuta maxim, let's go boys +10 Quote
S I N K O D E Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 On 5/20/2020 at 1:05 AM, .KiLL. said: Toti vreti waruri de la 14 la 16 dar majoritatea mafilotilor nu mai sunt elevi, au un loc de munca, cum facem? tu ai 17 ani, n-ai dreptul sa comentezi Quote
khristen Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 4 hours ago, silekov Official said: SCHIMBAREA PROGRAMULUI DE WARS LUNI - VINERI ( 20-22 ) sau ( 14-16 ) in functie cum doresc toti mafiotii de pe aceasta comunitate. PROPUN CREAREA UNUI SONDAJ UNDE PUTEM VOTA !! un +1 ajuta maxim, let's go boys +1 Quote
Recommended Posts