Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: ac clientside gen cac/nac/ogshield

Cum crezi ca ar ajuta serverul: rezolvati problema cu codurile moca asi/o parte din loadere/injectabile

Posted
On 11/30/2024 at 6:26 PM, SOME Official said:

Sugestie: ANTICHEAT PENTRU MAFIOTI

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca daca acest lucru va fii implementat pe server, mafiotii vor creste, automat si jucatorii vor creste si placerea mafiotilor de a juca aici la wars va creste nu mult, extrem de mult!

M am reapucat dupa 4-5 ani aici, lucrurile s au schimbat foarte mult. Asta este cel mai mare lucru necesar mafiotilor, faceti macar un WAVE ban, un program sa citeasca codurile astea remastered si gratis, are unu programul, la distribuit toti membrilor si gata. Aseara la wars mi-a displacut maxim si mi pare rau ca spun acest lucru, adversarii mei au jucat doar full pe setari toata seara nu un war sau doua, toata seara am dat report si nu s a intamplat nimic, 10/10 din picioare, 3/3 din stun, nu mi a venit sa cred ce vad si in ce hal se joaca.

Multumesc de atentia acordata.

Dorm dorm și iar dorm și dacă dau ban dau ban pentru o fază de 5 secunde.

Dai /cheats pe ei și nimic.

• 2 weeks later...
Posted

Sugestie: Sa se interzica floor bug. Acest bug aduce un avantaj imens atunci cand tii o pozitie foarte greu accesibila, deoarece poti trage de dupa o bordura fara sa ti se vada corpul, ceea ce aduce un avantaj foarte imens si mi se pare ca se abuzeaza foarte mult. Daca c-bug, bugul cu health infinit de la explozie au fost interzise, ar trebui si acest bug sa fie interzis.

Aici niste detalii despre cum arata floor-bug din perspectiva jucatorului si din perspectiva celorlalti jucatori:

https://www.youtube.com/watch?v=fWof_4JYw2A

https://i.imgur.com/FV7tGTx.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar ajuta warurile sa fie un pic mai fair, deja e problema cu cheats, daca combini floor bug + full aimbot deja e un avantaj mult prea mare

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
Posted
On 7/3/2025 at 7:11 AM, inkshadow said:

Sa nu se mai dea ban pt aim. 

ai ziso sami traisca familia

On 7/12/2025 at 4:36 AM, electricianul3 said:

Sugestie: Sa se interzica floor bug. Acest bug aduce un avantaj imens atunci cand tii o pozitie foarte greu accesibila, deoarece poti trage de dupa o bordura fara sa ti se vada corpul, ceea ce aduce un avantaj foarte imens si mi se pare ca se abuzeaza foarte mult. Daca c-bug, bugul cu health infinit de la explozie au fost interzise, ar trebui si acest bug sa fie interzis.

Aici niste detalii despre cum arata floor-bug din perspectiva jucatorului si din perspectiva celorlalti jucatori:

https://www.youtube.com/watch?v=fWof_4JYw2A

https://i.imgur.com/FV7tGTx.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar ajuta warurile sa fie un pic mai fair, deja e problema cu cheats, daca combini floor bug + full aimbot deja e un avantaj mult prea mare

mentioneaza si fps unlocker/frameratevigilante/crashes ca nu toti au pcuri bune si se misca haotic rau astia de trec de 300fps

• Like 1
  • 2 months later...
Posted

Sugestie: 

Salut. In intervalul orar 19:00 - 22:00, playerii să nu aibă acces să pună [/contract] pe un lider de mafie, tot în acest interval orar, nici un membru din Hitman Agency să nu prindă contract pe un lider [/gethit].

Aș sugera să fie luat și în calcul orice membru care dispune de comanda [/atack].

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

A fost o discuție recentă pe chatul [/l], când un lider de mafie se pregătea de atack pe un anumit turf, iar asasinul era cu un pas înaintea mafiei.

Ar ajuta mult în desfășurarea și organizarea perfectă a war-ului între mafii.

• Upvote 1