Stefan Cosmin Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Singurele chestii de care Bugged are nevoie acuma sunt implementarea unor noi Update-uri la o perioada de timp.Stiu ca nicio persoana mai importanta nu va citi asta dar uitati-va dragi jucători de Bugged, ultimul server deschis are la ora de vârf 450 de playeri, nemai spunând de celalte doua (Green si Orange) iar daca te uiti la bugged.ro/updates, vei vedea ca de vreo 2 ani nu a mai fost o imbunatatire a gamemodului in afara de raport automatizat si virtual world, cum ar fii:1. Un job nou 2. O factiune noua3. Questuri periodice intr-o zi ( la 30 min sa apară un obiect intr-un oras) si multe altele care se gasesc aici: http://forum.bugged....28#entry3356401 si care sunt sustinute si de un anumit numar de oameni.Toate acestea se găsesc pe servere recent deschise si aceste simple lucruri le fac populare.Haideti sa luam atitudine noi toti cei care dorim aceste lucruri. Quote
Emwazi Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Sa se poata vedea war-urile in desfasurare si timp-ul prin comanda /wars Cum ar ajuta serverul : Liderii si membrii nu ar mai trebui sa se streseze unii pe altii intreband "Time?" etc. Quote
lewALiEN Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Sugestie: Propun adăugarea comenzii /warstats pentru ca playerii din mafii sa isi vada propriul scor si cate puncte are fiecare mafie sau cine are war.Cu ce crezi că ar ajuta serverul: Ar aduce mai multi playeri pe bugged, cei care jucau inainte in mafii si s-au lăsat, poate ei asta isi doreau de la bugged. Quote
CreativeREAL Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Sugestie: Ca sa alegi un co-lider, acea persoana sa aiba minim 30 de zile in FH, nu 60. Daca la lider ai nevoie de 30 de zile, si la co-lider de 60 nu e ok, ar fi ok daca la ambele va fi 30 de zile. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar aduce mai multi playeri pe bugged, cei care jucau inainte in mafii si s-au lăsat, poate ei asta isi doreau de la bugged. Quote
Freeman Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 (edited) Sugestie: Propun sa se aduge scor pe panel. Scorul nu vreau sa arate gen (x kills/y deaths) pur si simplu vreau sa arate daca ai pe plus sau pe minus. Cei care au luat ban mai mare de 3 zile sa ii se stearga scorul si sa ii se puna in loc "Banned". Cu ce va ajuta serverul: Fiecare player si-ar dori sa vada ce poate sa faca la waruri. PS: Scorurile din imagine pe care le-am pus reprezinta doar un exemplu. Un link cu panelul modificat: http://imgur.com/hsySFJA Daca doriti sa se aplice sa apasati butonul de upvote. Edited July 14, 2017 by Yanis.AIM 5 Quote
Popular Post DariusZ Posted July 14, 2017 Popular Post Posted July 14, 2017 Sugestie: Sal la baietii, eu spun ca regula asta a lui bytza care spune ca un co-lider trebuie sa stea minim 30 days ca si co, nu e prea ok pentru simplul fapt ca sunt multe zile, si el daca ajuta mafia foarte mult in 15 zile, eu zic ca merita sa aiba in FH rank 6.. Este exagerat de mult 30 de zile, un lider nu tine 30 de zile de obicei.. E aiurea, eu spun sa se modifice la 15 zile minim. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii multumiti co-liderii si in acelasi timp si membrii/lider. 59 Quote
sunkare146 Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Sugerez ca scorurile per saptamana sa fie afisate pe forum, la members. Quote
Cris Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Sugestie: Sal la baietii, eu spun ca regula asta a lui bytza care spune ca un co-lider trebuie sa stea minim 30 days ca si co, nu e prea ok pentru simplul fapt ca sunt multe zile, si el daca ajuta mafia foarte mult in 15 zile, eu zic ca merita sa aiba in FH rank 6.. Este exagerat de mult 30 de zile, un lider nu tine 30 de zile de obicei.. E aiurea, eu spun sa se modifice la 15 zile minim. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii multumiti co-liderii si in acelasi timp si membrii/lider. am ras 1 Quote
Popular Post TaviXZarraX Posted July 15, 2017 Popular Post Posted July 15, 2017 Sugestie: Propun ca manageri de mafii din cele 3 orase sa organizeze cel mai bun gang / cea mai buna mafie. In ce costa acest eveniment? In fiecare saptamana toate mafiile sunt adunate in VW3, intr-o locatie si sunt puse sa lupte pentru o suma modesta de bani. Cu ce ar ajuta?: Lista de prime s-a modificat cu mult, acum daca ai rezultate bune nu o sa fii rasplatit cum trebuie. Cu suma castigata la eveniment, primele se vor mari in saptamana acea cu 1kk+. Exemplu: Mafia Grove isi aduna limita de membrii pentru a participa la eveniment si va castiga premiul, iar premiul este de X. Cu acel premiu X, liderul va trebui sa asigure o parte membriilor ce au participat o suma Y, iar cu banii ramasi sa mareasca primele cu Z. Daca sustii sugestia nu ezita sa apesi butonul upvote ( ) 22 Quote
Backy Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Sugestie: Sal la baietii, eu spun ca regula asta a lui bytza care spune ca un co-lider trebuie sa stea minim 30 days ca si co, nu e prea ok pentru simplul fapt ca sunt multe zile, si el daca ajuta mafia foarte mult in 15 zile, eu zic ca merita sa aiba in FH rank 6.. Este exagerat de mult 30 de zile, un lider nu tine 30 de zile de obicei.. E aiurea, eu spun sa se modifice la 15 zile minim. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii multumiti co-liderii si in acelasi timp si membrii/lider. +1 1 Quote
Saher1337 Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Sugestie: Propun ca manageri de mafii din cele 3 orase sa organizeze cel mai bun gang / cea mai buna mafie. In ce costa acest eveniment? In fiecare saptamana toate mafiile sunt adunate in VW3, intr-o locatie si sunt puse sa lupte pentru o suma modesta de bani. Cu ce ar ajuta?: Lista de prime s-a modificat cu mult, acum daca ai rezultate bune nu o sa fii rasplatit cum trebuie. Cu suma castigata la eveniment, primele se vor mari in saptamana acea cu 1kk+. Exemplu: Mafia Grove isi aduna limita de membrii pentru a participa la eveniment si va castiga premiul, iar premiul este de X. Cu acel premiu X, liderul va trebui sa asigure o parte membriilor ce au participat o suma Y, iar cu banii ramasi sa mareasca primele cu Z. Daca sustii sugestia nu ezita sa apesi butonul upvote ( ) +1 Quote
tabs Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Sugestie: Propun ca manageri de mafii din cele 3 orase sa organizeze cel mai bun gang / cea mai buna mafie. In ce costa acest eveniment? In fiecare saptamana toate mafiile sunt adunate in VW3, intr-o locatie si sunt puse sa lupte pentru o suma modesta de bani. Cu ce ar ajuta?: Lista de prime s-a modificat cu mult, acum daca ai rezultate bune nu o sa fii rasplatit cum trebuie. Cu suma castigata la eveniment, primele se vor mari in saptamana acea cu 1kk+. Exemplu: Mafia Grove isi aduna limita de membrii pentru a participa la eveniment si va castiga premiul, iar premiul este de X. Cu acel premiu X, liderul va trebui sa asigure o parte membriilor ce au participat o suma Y, iar cu banii ramasi sa mareasca primele cu Z. Daca sustii sugestia nu ezita sa apesi butonul upvote ( ) +1 Quote
FabiaNAdv Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 SUGESTIE: Propun sa se adauge comenzile "/wars" (pentru a vedea toate warurile de pe server) si comanda "/warstats" (pentru a vede scorul mafiei, punctele de expemplu "Grove Street 101 - 111 Ballas", si scorul tau cat este Deaths si Kills. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu cred ca ar ajuta serverul deoarece nu ar mai fi spam pe "/l", "/c", "/sms" etc cu: "Time?" , "Zi-mi si mie time la :10" etc, putea vedea scorul la mafie daca castigati turful sau il pierdeti si poti vedea scorul tau. Dacă doriti să se pună în aplicare, apăsați butonul upvote(). Quote
Drago Cvd Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Sugestie: Salut, propun chestia sa apara din nou scorul la war (cel de pe panel cu '' kills & deaths ''. Cum crezi ca ar ajuta serverul: V-a ajuta mafiotii din nou, ar fi mai ok, chiar cred ca ii v-a ajuta. 1 Quote
Adz0rEMBLEMA Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Sugestie: Propun ca manageri de mafii din cele 3 orase sa organizeze cel mai bun gang / cea mai buna mafie. In ce costa acest eveniment? In fiecare saptamana toate mafiile sunt adunate in VW3, intr-o locatie si sunt puse sa lupte pentru o suma modesta de bani. Cu ce ar ajuta?: Lista de prime s-a modificat cu mult, acum daca ai rezultate bune nu o sa fii rasplatit cum trebuie. Cu suma castigata la eveniment, primele se vor mari in saptamana acea cu 1kk+. Exemplu: Mafia Grove isi aduna limita de membrii pentru a participa la eveniment si va castiga premiul, iar premiul este de X. Cu acel premiu X, liderul va trebui sa asigure o parte membriilor ce au participat o suma Y, iar cu banii ramasi sa mareasca primele cu Z. Daca sustii sugestia nu ezita sa apesi butonul upvote ( ) +1 1 Quote
SiRCH Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Sugestie: Propun adăugarea comenzii /warstats, sau /war, unde mafiotii să poată vedea scorul personal și scorul mafiei Cu ce crezi că ar ajuta serverul: ar ajuta. Nu cred ca ar fi o idee buna deoarece daca gen mafia Ballas ataca mafia Grove si intre timp Grove fac 50 de puncte peste Ballas, ei poate numai vor sa vina pe turf si asa se pierde timp degeaba! Quote
Zarel Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 (edited) Sugestie:Sugerez sa se faca un anti cheat gen Bugged Shield,sa fie un fisier .asi si sa blocheze orice cod executabil si .dll coduri,si sa mai blocheze orice fisier cleo,si sa nu poata fie decriptat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai,in ultimu timp Bugged-u scade din cauza codatiilor la war,si va creste mult mai mult serveru cu playeri. Edited July 17, 2017 by Zarel Quote
sunkare146 Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 Sugestie: sa se poata vedea din nou Kills / Deaths pe panel. Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fi mai bine pentru toata lumea 3 Quote
Lovren Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Sugestie: Propun să se facă un sistem anti cheats mult mai complex, adică când intrii pe Samp să nu mai poți deschide alte programe pe lângă el, in caz contrar să primești kick Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asta ar duce la scăderea în masă a codaților, s-a umplut pe toate serverele de codați și chiar dacă se face tw nu este suficient, ei își pot face alte conturi și continuă așa de fiecare dată, dacă ați observat că încep să se vândă coduri și se promovează peste tot de ce nu luați măsuri pentru a sporii și a atrage playerii, poate unii se lasă din cauza acestora, iar comunitatea începe să scadă și să piardă foarte mulți playeri. Bun, poate că o să ziceți că unii nu sunt în mafii și nu îi interesează, dar dacă stăm să ne gândim, marea majoritate a playeriilor se filmează și postează pe site-uri, ceea ce aduce promovare serverului, de ce să nu vă gândiți și la mafioți? Dacă sunteți de acord puteți să da-ti +1 poate se vor lua măsuri...dar puțin cred că se va întâmpla. 1 Quote
Sideway.ATENTAT Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Sugestie:Sa fie legalizat modul de crashes.asi.Acest mod inchide chrome si timecyc la culoare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar ajuta mafioti in special pentru sporirea cheflui de jucat la waruri 1 Quote
NARCO Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Sugestie:Să se adauge din nou accesul la war cu sa-mp.exe original.. Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Multi se plâng de lag si este aiurea ca cei cu win10 să trebuiască să închidă windows defender pt a putea instala samp ac corect.Multi nu își bat capul să dea mereu pe off defenderul.. si se pierde din numărul de mafioți..Nu încurajez codurile deloc, dar frate, fă-l să putem instala fără să dăm pe off mereu. 1 Quote
TaviXZarraX Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Sugestie: Propun ca pana miercuri acest anti-cheat sa fie scos pana cand o sa fie testat 100%, nu ca au testat cativa admini care au i7 si nu stiu ce alte componente. A trebuit sa-mi reinstalez windows-ul din cauza acestui program deoarece PC-ul meu se reseta din 5 in 5 minute si nu era de la cooler sau altceva. De ce crezi ca e ok?: Pana miercuri sau joi ar fi ok sa jucam normal deoarece nu poti juca in 01 fps la war. Sper ca sunteti si voi constienti 7 Quote
Tufan Ionut Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Sugestie: Propun sa se legalizeze mapa patrata in mafii si sa ne arate scorul pe care il avem la war direct in joc Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar aduce o adrenalina mai frumoasa in mafii, si cred ca multi mafioti vor asta Quote
Popular Post xTekken. Posted July 25, 2017 Popular Post Posted July 25, 2017 Sugestie: Atunci când faci spam cu [/attack], să nu mai primești mute, deoarece astfel, liderul, cât și coliderul nu pot organiza mafia, ieșind un mare dezastru, membrii mafiei neștiind tactica ce trebuie practicată la war. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Liderul și coliderul ar organiza mult mai ușor mafia. Dacă crezi că această sugestie este una bună, puteţi da +1. 21 Quote
JaSKay Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Sugestie:Propun sa fie adaugat un program "Shield" . Acest program interzice intrarea pe server cu Coduri sau cu alte programe interzise. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu ar mai fii codati la wars. Quote
Recommended Posts