Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sugestie: Atunci când ai un suspect cu wanted cu drept de predare pe "G" cu [/cuff], sa nu mai poată alt polițist să-i acorde wanted. Curând mi s-a întâmplat să ajung jos la arrest cu un suspect cu wanted cu drept de predare, iar eu neavând copcmd a trebuit sa scriu de mana [arrest ID] timp in care un polițist i-a acordat "cop attack", eu nu am observat și i-am dat arrest.

Cu ce ar ajuta serverul: Ar fii mai ok, sa nu mai stau după ce i dau cuff, până ajung cu el la arrest sa i verific de 10 ori [/mdc] sa nu i de-a altcineva wanted. Nu mi se pare normal. Atât timp cât l am preluat, i am pus cătușele, sa nu mai poată acorda wanted.

Edited by King.Fallen
  • Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Sugestie: Playeri care detin wanted sa nu mai poata lua avioane.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri dupa ce primesc wanted se duc cu avionul, noi find in pd trebuie sa mergem dupa ei cu heli, si ne vine foarte greu sa ii somam! 

Posted

Sugestie: Micsorarea raportului de activitate (Doar la playeri arestati/ucisi, nu si la ore).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cei din PD nu ar mai avea atatea batai de cap cu raportul + ca acum in timpul scoli au scazut numarul de plaiery si numarul politistilor este mult prea mare .

Posted

Sugestie: Sa mai adugam un skin pentru fete.

LNIK:  https://imgur.com/gallery/TXbIV

Cu ce ar ajuta serverul: Se mai schimba ceva in departamente, si sa fim                                                 seriosi te plictisesti cu acelasi skin, mai ales ca unele                                       fete stau mai mult de 100 zile,parerea mea! ;)

Posted

Sugestie: Propun sa se bage un sistem de radari, sa fie mai roleplay, de ex sa fie comanda [/startradar 100]

Cum crezii ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai palpitant pentru politist, si mult mai tare.

Cate un UP, va rog.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Wanted-ul sa nu mai expire dupa un anumit timp, ca acum ceva timp

Cum crezii ca ar ajuta serverul: Eu unul consider ca este mai ok pt raport-ul celor din departamente deoarece ar fi mai multi jucatori cu wanted.

Sugestie: Toti jucatorii sa intre la acelasi jail, ca acum ceva timp, fie LSPD, fie o inchisoare noua.

Cum crezii ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor sa se ia free.

• 4 weeks later...
Posted

Sugestie: Infernusul de rank 3 de la Police Departament să fie de rank 2.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Să nu se mai fure de la colegi și să fie mai ușor pentru raport atunci când cel de orice rank este luat.

Posted

Sugestie: Sa se construiasca un spatiu, nu stiu, o curte pentru jail. Pe langa acest lucru sa se adauge puncte de evadare, la 20 puncte de evadare sa poti iesi din jail cu wanted 2 zic sho... In acea curte sa poti face mai multe chestii, sa inveti alt stil de lupta etc..

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, 30 de minute la jail cand dai rob sau ai wanted 6 e prea plictisitor, inseamna sa stai 30 de minute degeaba, sa stai afk. Asa daca ar exista ceva cu care sa ne omoram timpu sa mai facem si noi cv ore etc eu zic ca ar atrage playeri.

• Upvote 4
Posted

Sugestie: Sa se construiasca un spatiu, nu stiu, o curte pentru jail. Pe langa acest lucru sa se adauge puncte de evadare, la 20 puncte de evadare sa poti iesi din jail cu wanted 2 zic sho... In acea curte sa poti face mai multe chestii, sa inveti alt stil de lupta etc..

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, 30 de minute la jail cand dai rob sau ai wanted 6 e prea plictisitor, inseamna sa stai 30 de minute degeaba, sa stai afk. Asa daca ar exista ceva cu care sa ne omoram timpu sa mai facem si noi cv ore etc eu zic ca ar atrage playeri.

Posted

Sugestie: Sa fie adaugate NRG-500 la fiecare departament si de la rank 4+ sa le poti folosi pentru raport 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Raportul s-ar face mai rapid si ideea ar ajuta mult departamentele, e chinuitor sa tot umblii cu HPV dupa playerii care au masini mai bune (ex: Infernus, Bullet etc.)

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Sugestie: Să se scadă raport-ul, deoarece sunt prea mulți politiști la un aproximativ 500 de playeri online, aici ma refer pe black.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am putea termina raport-ul mult mai usor deoarece sunt prea putini playeri si foarte multi in departamente.

Posted

Sugestie:Sa fie implementata comanda /startradar 
Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Findca multi merg cu viteza extrema de mare iar sunt cazuri în care jucătorul te lovește și mașină îți ia foc. 
Alte detalii: Asa ar fi mai puține cazuri de avariații și mai multi playeri care ar conduce regulamentar ! 

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Sa se adauge Sultan-uri la departamente si sa se faca un helipad la fiecare pd unde putem duce infractorii pt arrest cu elicopterul.
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sultan-urile ar fi mult mai practice cand mergem in grup dupa cei cu wanted fara drept de predare iar helipad-ul ar ajuta atunci cand sunt jucatori cu drept de predare pe cladiri, pentru a le putea acorda somatiile si a putea fi dusi direct la un punct de arrest.

Posted

Sa nu mai fi sancționat atunci cand mergi cu Hunter-ul / hydra atunci cand suspectul se afla cumva la sol. Nu ma referi sa tragi in el cu hunter-ul sau ceva de genu, doar sa se elimine motivul ( folosire hunter aiurea)

Astfel nu s-ar mai face abuzuri gen un suspect sa fie air si acesta sa bubuie revenind la sol doar ca sa faca post politistului ca a venit cu hunter dupa el daca intelegeti ce vreau sa zic.http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/928837

Posted

Sugestie: Sa se faca un sistem la departamente in care sa apara un text de permise, etc fara a fi nevoie de moduri gen copcmd.

Exemplu: /permis, sa apara textul de somatie pentru mersul pe contrasens.

/casca, sa apara textul pentru condus fara casca.

/mdcc, sa arate playerii cu wanted din jurul tau.

etc.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai trebuii sa cautam noi moduri pentru aceasta chestia care ar putea fi implementata pe server si am mai scapa de unele moduri cu keyloger si alte hack-uri.

userbar

Posted

Sugestie: Unii au intrat in PD si nu ai skill la rob ci la skill 1 poti avea maxim 20 puncte de free. Sugestia mea este atunci cand acorzi un free peste suma de ex: "50,000$+" sau 100,000$+" sa faci cate un puct la skilul de rob.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai nu ar fi ok sa iesi din PD sa faci skill la rob si apoi sa intrii sa poti detine mai multe puncte de free ca sa poti acorda. Parerea mea, ar fi ok.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Unii au intrat in PD si nu ai skill la rob ci la skill 1 poti avea maxim 20 puncte de free. Sugestia mea este atunci cand acorzi un free peste suma de ex: "50,000$+" sau 100,000$+" sa faci cate un puct la skilul de rob.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai nu ar fi ok sa iesi din PD sa faci skill la rob si apoi sa intrii sa poti detine mai multe puncte de free ca sa poti acorda. Parerea mea, ar fi ok.

. +1
  • 2 weeks later...
Posted

Sugestie: Atunci cand un cop da kill unui player de la distanta putin mai mare, am vazut ca nu se pune, ar fi mai bine sa se puna si lui/ei punct la raport fiindca pana la urma el/ea l-a omorat

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta membrii departamentelor la raport.

Posted

Sugestie: Adăugarea regulei în regulamentul serverului, când un politist trebuie să îi ia permisul unui player și acesta dă /quit și revine după 10-15 minute și primește free și după te duci după el și iarași își dă quit și repetand această metodă să fie sanctionat, ca nu are cum să fie sanctionat pentru asta.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi, nu s-ar mai abuza de /quit-ul ăsta când trebuie să mă duc să-i confisc permisul.

Posted

Sugestie:Sa se adauge la Toate Departmentele De Politie LS/LV/SF.FBI,NG in Regulament Raport-urile de activitate cum si cat avem.Pentru cei care citesc regulamentul poate ar dori sa stie si aceste detalii,poate vor fi intrebati la Test si nu vor sti.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Va ajuta cu ceva server-ul.