Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:Adaugarea unei amenzi pentru parcare

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Playerii blocheaza cele 2 benzi iar tu ca sa treci trebuie sa o iei pe contrasens iar apoi o sa ramai fara permis.Cred ca este cea mai buna idee la ora actuala.

Posted

Sugestie:Infernus-ul de PD sa prinda o viteza m ai mare decat cel de civili.Cand te duci in urmarie si acel player are un infernus nu ai cum sa il prinzi pentru ca el merge cu 197km/h si tu tot cu 197km/h si daca el mai are si 10-15m avans in fata ta e foarte greu sa il prinzi.Adica daca stau cu radaru si trece unu cu un inf cu 170 eu pana plec de pe loc el are 197km/h pana prind si eu 197km/h el are mult avans fata de mine.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta foarte mult politistii pentru ca ar putea sa de-a mai usor amenzile si sa prinda mai usor infractorii.

Posted

Sugestie: Să fie adăugată o comandă pentru interdictie free, /interdiction <id> sau ceva de genul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta deoarece sunt unii politisti care dau free desi jucatorul are interdictie, asa respectivul jucator are interdictie si nu mai poate fi folosita comanda /free asupra sa. De asemenea, celor care dau interdictie aiurea se poate acorda AV la prima abatere, urmand ca la celelalte sa primeasca FW sau direct FW, cum doriti.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Sugerez sa se bage comanda /siren pe masinile personale adica sa fie politaiul on duty pentru a putea folosi /siren sa primeasca girofar pe masina si sa poata merge cu masina lui. de multeori este problema ca suntem attacati in strada si nu putem merge dupa ei ca nu avem masina de pd pana mergem de la rent/casa la un departament el este omorat de altu sau nu este infernus de pd.  Ar trebui inplementat si acel sistem daca id x are wanted si face dm de pe cladire si esti mai departe de el dar cu chin si vai reusesti si il omori cu m4 dar nu iei punct pentru ca nu esti aproape dar in chat apare ca ai omorat suspectul x

Edited by Dani.27
  • 3 weeks later...
Posted

Sugestie: Sugerez ca in dreptul fiecarui player din lista de wanted-uri sa se adauge si distanta la care este de respectivul politist.https://imgur.com/a/SrM7DHW

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai cateodata sunt 20+ playeri cu wanted si este foarte enervant sa ii iei pe rand sa vezi care este la cea mai mica distanta. 

• 2 weeks later...
Posted

Sugestie: 

Amenzi noi

- jucătorul circulă cu vehiculul avariat (amendă de 200.000$);

- jucătorul foloseşte telefonul în timp ce conduce (amendă de 200.000$);

- jucătorul opreşte / staţionează in locuri nepermise (amendă de 200.000$);

- ş.a

Cum crezi că ar ajuta server-ul?: S-ar face raport mai uşor în departamente şi ar fi mai role-play.

• Sad 1
  • 2 weeks later...
Posted

Sugestie:

Sa fie legalizata detinerea jobului 'Arms Dealer' precum si posesia de materiale, sa nu se mai primeasca FW din aceste 2 motive, insa sa fie adaugata o noua regula in ceea ce priveste anunturile de comercializare a materialelor.
Aceste anunturi sa fie interzise si sa fie sanctionate cu FW pe motiv 'Ad in vederea comercializarii materialelor' (aici sa fie incluse si panourile publicitare). Celelalte joburi ilegale sa fie in continuare interzise. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: 

Aceasta propunere vizeaza doar jobul 'Arms Dealer', deoarece acest job intra in lista celor din 'skills' si este ilogic ca datorita unei factiuni sa nu poti sa-ti cresti skill-ul la rank-ul 'Diamond'. 

Posted

Sugestie

Atunci cand dai /wanted sa apara si la ce distanta sunt/este suspectii/suspectul .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: 

Prin acest mod nu ar mai trebui sa fie verificati toti playerii cu wanted la ce distanta se afla , si in cazul in care este unul prin apropriere sa poti actiona mai rapid .

Posted

Sugestie:Propun sa se poata da wanted si celor care stau pe f si conduc masina, iar unul trage de pe g. Se poate da jail pentru dm in cazul asta, dar nu si wanted. O mica schimbare in regulament. Ar trebui pedepsiti amandoi in aceeasi masura, similar complicelui la rob sau jail-ului pentru dm.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca ar fi un dm-ist si unul fara wanted in aceeasi masina si l-ar ajuta sa scape sa fie si acela sanctionat, altfel nu poti face dm pe un player fara wanted... 

Posted

Sugestie: Sa fie băgate NRG-uri de pd adică stiti molentul ăla când aveți Rank 1 sau 2 și va este greu să găsiți unul eu zic că un NRG o sa ne ajute foarte mult sa facem raportul 

• 3 weeks later...
Posted

Sugestie: Ar trebui mărita viteza mașinilor de pd. Este foarte greu sa somezi un player care fuge de tine cu un Infernus pentru ca amândoi aveti aceeasi viteza. 

Cand dai /wanted, sa iti apara si distanța la care te afli de acel suspect. Este plictisitor sa ii iei pe toti la rând. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Munca polițiștilor ar fi mult mai ușoară 

• 2 weeks later...
Posted

Sugestie: Sugerez sa se bage in regulament un fel de somatie/wanted pentru jucatorii care fac trucker cu marfurile ilegale.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai , marfurile ilegale nu au niciun sens degeaba sunt ilegale daca un politist nu are motiv sa te opreasca sa te someze pentru un anumit motiv.

• 2 weeks later...
Posted

Sugestie: Sugerez sa fie schimbata regula la LSPD despre id-ul pe /d , cand cineva anunta de exemplu "Id 0 este in aer" , adica sa putem scrie id-ul ca oricare celelalte departamente . 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai usor sa scrii id-ul in loc de numele intreg.

• 1 month later...
Posted

Sugestie: Sa fie adaugata masina de tip Sultan pentru departamente. Masina are 4 locuri si este mai rezistenta decat Premier-ul. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi o imbunatatire pentru server si pentru cei ce vor sa faca 'robbery'. Masina sa fie adaugata de la rank 2.

Posted

Sugestie: Sa se faca fuziune intre cele 3 servere.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar aduce mai multi playeri.

• 2 weeks later...
Posted

Sugestie: Propun sa se adauge o regula pentru cazul respective. Daca eu i-am acordat wanted lui X pe data de 2/2/2019. X a iesit de pe server avand wanted. Pe data de 5/2/2019, X a intrat pe server iar wanted-ul a fost restabilit. Deoarece eu I-am acordat wanted pe data de 2/2/2019, a ramas in /mymdc. X mi-a facut o reclamatie cu dovezile fiind [/mymdc]. De ce sa mi se ceara dovezi daca respectivul nu a pus dovada cand I-am acordat wanted [You have committed a crime. Cop attack reported by Osiris. (sau cum scrie in chat)] linia rosie mai precis. Deoarece nu a pus dovada cu linia rosie cand I-am acordat wanted, de ce sa fiu sanctionat sau sa mii se ceara dovezi? Eu poate am sters doveziile din Bandicam pe data de 4/2/2019 si nu mai am dovada.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai mult ar ajuta politistii care nu mai au doveziile dupa 24hr. Ar fii o regula destul de "useful".

• 1 month later...
Posted

Sugestie: Cand mergi dupa un jucator ce are wanted cu drept de predare si trage in tine cu o arma sa nu mai fi nevoit neaparat sa acorzi cele 3 somatii necesare sau sa ii acorzi wanted fara drept, ci direct sa-i dai kill daca ai dovada ca te-a atacat.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar face raport mai usor in unele situatii.

• 1 month later...
Posted

Sugestie: Cand un player are wanted acesta sa nu mai poata folosi bike/mountain bike.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar face viata mai usoara politistilor scapand de playerii care te alerga cu bicicleta pe dealuri

Posted

Sugestie: Propun modifcarea de a se putea mari fee-urile PNS-urilor, deoarece mi se pare ca pentru economia serverului 500$ este prea putin, iar egalitatea cu celelalte biz-uri nu exista!

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar aduce mai mult interes pentru jucatori in a cumpara un biz de tipul PNS, desigur ma repet, pt. economia serverului acest pret este prea mic. Egalitate cu celelalte biz-uri pls!

• 4 weeks later...
Posted

Sugestie: Propun ca în facțiunea National Guard, membrii care omoară un wanted fără drept de predare să primească mai mulți bani decât cei din LSPD, SFPD și LVPD când omoară un wanted, deoarece National Guard este o instituție superioară de apărare, iar LSPD-ul, LVPD-ul și SFPD-ul fac mai mulți bani decât NG-ul din amenzi (asta pe lângă omorârea jucătorilor cu wanted), ceea ce nu este tocmai Roleplay, deoarece în viața reală, forțele speciale precum NG-ul sunt superioare poliției și au salarii mai mari, în plus și riscul e altul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi NG-ul este o instituție superioară care se ocupă cu neutralizarea suspecților în viața reală și au salarii mai mari, iar aici pe server NG-ul nu prea face bani precum face PD-ul din amenzi și free-uri. PD-ul face mai mulți bani decât NG-ul aici pe server, ceea ce nu este tocmai roleplay și am explicat mai sus de ce.

Posted (edited)

Sugestie: Propun ca National Guard-ul să își schimbe numele în "Special Forces", deoarece cum e server de RPG, LSPD, SFPD și LVPD nu au echipa tactică (SWAT), iar National Guard-ul este o facțiune de forțe speciale, iar cum în LSPD, SFPD, LVPD nu este SWAT, să fie în National Guard. Deși am văzut că de la rank 4 ai voie cu skin de SWAT, însă SWAT nu face parte din National Guard.

Cum crezi că ar ajuta server-ul: Cum în LSPD, SFPD și LVPD nu există SWAT, numele de "National Guard" nu își are locul având în vedere că sunt o echipă ce se ocupă cu servirea wanted-urilor.

Edited by Andrei Szaviczky
Posted (edited)

Sugestie: Propun sa se faca un Update la Jail sa se facă un jail cu o curte in care toti jucatori sa practice un job, si sa se puna si puncte escape.

Edited by Andrei95..
  • 4 weeks later...
Posted

Salut! Vin si eu cu o mica sugestie.

Sugestie: adaugarea unui channel pentru politai, ca un fel de Ts3 unde pot discuta cei din poliție despre wanted, cand se face DM intru-un anumit loc sau cand se doreste sa se zica sa nu se acorde free într-un departament dintr-un anumit motiv "permis" sau alte chestii. Vreau ca sa dati si voi un reply si sa fiti de acord pentru ca este foarte util sa se comunice printr-un radio vocal despre wanted sau alte interventii care se pot rezolva mai usor. Multumesc frumos!

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Sugestie:

Propun adaugarea unei comenzi in care putem sa vedem ultimele free-uri acordate in ultimele 10 minute din toate inchisorile.

Aceasta comanda ar putea fi foarte avantajoasa pentru cei care pun o interdictie pe un jucator pentru a confisca permisul, pentru ca face dm, etc...

Se intampla deseori ca, chiar daca se pune interdictie, avand in vedere ca nu exista o modalitate prin care putem sa vedem acest lucru, prietenii isi dau free intre ei si interdictia nu isi are rostul.

• Upvote 1