CristixP-deleted Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Sugestie: Sa se micsoreze rapoartele in toate factiunile Cum crezi ca ar ajuta serverul: multi nu pot face raportul, datorita faptului ca sunt putini playeri, asta inseamna putini cu wanted, putini care au nevoie de licente, etc Multi ies pe 'fraudare raport' pentru ca alta metoda de a face raportul nu au. Ar ajuta mult si playerii si extinderea serverului Quote
Size Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Sugestie: Playerii care au wanted sa nu mai poata folosi elicopterele. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai usor pentru PD sa prinda un suspect cu wanted, acesta stand in aer nu are cum sa fie prins. Quote
kLs123 Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Sugestie: Sa se adauge raportul mai mic la departamente, dupa cum vedeti nu mai sunt 1000 de playeri pe servere sa poti face raport. Nu cred ca poti face 100 de misiuni si sa ai si o viata persoanala, pe fiecare seara cand toata lumea e acasa (nu la scoala) sunt 4-5 in wanted list ce l putin pe white si dupa aia 4-5 cu wanted sunt cate 7-8-9 pd si nu prea cred ca ai mari sanse sa iei punct daca el e in ls si tu lv, pentru a termina raportul cu 100 de misiuni la rank 1 trebuie sa stai ca lesinatul 24/24 si sa nu mai ai viata, eu stiu ca e greu sa faci un update dar totusi sa nu ne batem joc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta playerii sa faca raportul mai usor si sa aibe si viata persoanala. Quote
DJ.Geo Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Sugestie:Doresc sa fie micsorat raportul in FBI / NG, deoarece se face foarte greu. Adica, sunt foarte putini playeri pe server, si nu mai sunt asa multi cu wanted, abia am facut in 3 ore 20 de puncte la raport in FBI. Multumesc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu nimic, dar ar ajuta playerii ce fac parte din NG / FBI, nu trebuie sa mai fim 5 ore on, pentru 30 puncte la raport. Quote
AnoOriginal Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 Sugestie: Scaderea raportului din Police Department-uri. Cum crezi ca ar ajuta serverul: La ora de varf (20:00) sunt maxim 750 playeri on pe blue, pe celelalte servere probabil maxim 650-700, iar raportul se face foarte greu avand in vedere ca lista /wanted este constant cam..goala. Quote
DEEADSHOT Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Sugestie: Micsorare raport in toate departamentele de politie (P.D./F.B.I./N.G.), pe serverul black sunt 300 playeri si dintre care mult pe sleep, sunt in F.B.I. si fac aproximativ 4 puncte pe ora, au ajuns si pana cei de rank 1 din P.D. sa vina dupa Robbery. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sa nu mai apara la foarte multi playeri in F.H. uninvite pe motiv: incomplete raport. Quote
DeeLoW.SPARTAN Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Sugestie: Micsorare raport in toate departamentele de politie (P.D./F.B.I./N.G.), pe serverul black sunt 300 playeri si dintre care mult pe sleep, sunt in LVPD si fac aproximativ 5-6 puncte pe ora, e exagerat de mult , si jumatate din toti care au wanted sunt cu drept de predare , iau elicopter si nu-i mai poti prinde. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sa nu mai apara la foarte multi playeri in F.H. uninvite pe motiv: incomplete raport, sa fie mai usor pentru cei din Departamente Quote
cute.Dybala Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 Sugestie: Sa se adauge un text in chat cand esti omorat (fiind on duty) ca ai fost omorat de x, exact cum le arata si playerilor cand sunt omorati de un politist. Totusi, sa nu fie luat in considerare doar acest text cand un wanted este acordat. Ex: ai fost omorat de x, nu ai dovada ca el a tras dar tot iti apare in chat. Nu poti da wanted doar pe baza acelui text. Cum crezi ca ar ajuta serverul: E mai usor de verificat pentru leaderi si mai usor pentru politisti in acordarea unui wanted corect. Cum am mai precizat, acel text sa nu fie suficient pentru a reprezenta o dovada in cazul unui reclamatii, pe langa acel text sa fie adus si un video de catre politist in care sa se vada ca acel player a tras si ca l-a omorat. 1 Quote
TimoN Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 Sugestie:Sa fie masina diferita de politie sa nu i se poata sparge rotile.Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajunge la destinatie mai repede cu intrusii Quote
Lexus Reborned Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 Sugestie: Sa se micșoreze raportul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, mai ales cum cand serverele bugged au scazut cam drastic ar trebui sa se micsoreze si rapoartele pentru ca nu poti sa faci raport ca inainte pe 800-900 de playeri. Am auzit pe multi si am si prieteni care ziceau ca vor sa se lase pentru ca se face greu raportul, cel putin in politie si acest lucru ar duce la scaderea mai mare a numarului jucatorilor. Quote
Ionut_210 Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Sugestie: Viteza masinilor de police departament. Masinile HPV si LVPD car au o viteza intre 120 si 150 si sunt foarte lente, unele masini care jucatorii le detin sunt foarte puternice eu propun sa fie marita viteza cu care poate merge acele vehicule. 2 Quote
Roby Giuroniu Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Sugestie: Doresc sa se faca o anumita functie ca un player cu wanted sa nu mai poata folosii elicopter/avion, deoarece acesta poate scapa de wanted fara a fii prins iar in cel mai rau caz poate fii player cu drept de predare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Politisti o sa prinda mai usor suspectul fara sa il alerge dintr-un oras in altu, acesta nu se mai poate sui pe cladiri inaccesibile avand, desigur o arma cu care se poate apara in intervalul wanted-ului avut. Quote
Boris Cosneanu Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Sugestie pentru FBI: Ar fi bine ca membrii FBI sa poate da uninvite la toti cei din Armata sau Politie s-au FW daca incalca regulamentul sau nu se supune unui agent FBI. Asa se va respecta rangurile si liderii nu vor avea multe batai de cap. Desigur agentul FBI trebuie sa aiba dovezi cand sanctioneaza un Politist sau Soldat. Agentii FBI nu trebuie sa se ocupe de wanted list. Doar cei cu wanted 5 si 6 in rest PD trebuie sa se ocupe. PS la fel si Armata. Sugestie Armata (NR) : In armata ar fi bine sa aducem inbunatatiri. Trebuie sa facem asa ca sa fie cel mai usor de intrat in armata. Toti playerii pot intra. Aplicatiile pe Panel nu prea se merita pentru armata. Eu am asa o ideie geniala: Odata pe zi la Spitalul din LS SF LV sa fie organizat o comisie care sa evalueze si sa intrebe civilii inainte de a fi primiti in armata. Odata primiti ei intra la rank 1 si trebuie sa asculte de rankurile 4 si mai mari. Deobicei armata in viata reala nu trebuie sa stea pe strazi. Nui prea vezi. De aceea ei trebuie sa pazeasca bazele militare. Sa stea la posturi. Orele care le stau la posturi se introduc la raport si odata in 2 saptamani liderul sau coliderul face adunare cu toata armata (Cei ce nu se prezinta nu primesc rank up.). La adunare, cei prezenti primesc rank up daca au fost cat de cat activi. Soldatii pana la rang 4,5 nu pot iesi de pe teritoriului bazei militare. Dupa 4, 5 pot iesi. In acest fel armata o sa devina o explozie pentru tot serverul. Toti vor dori sa intre in armata. Totodata cei cu rangurile mai mari pot crea diferite departamente. Spre exemplu: departamentul parasutistilor sau pilotii de avioane militare care doar ei au dreptul sa conduca tehnica aeriana. Tot asa se poate si cu tankurile. Patrularea, statul pe la posturi va face playerii sa se simta ocupati in factiune si fiindca totul este organizat vor dori s creasca in rang si pentru asta vor asculta pe cei mai mari. Asta asa a fost o ideie de a mea ce mea. Am furato de pe un server rusesc. Am avut momente frumoase cand eram in armata de acest tip. Quote
Moraru. Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Sugestie: Doresc sa fie luat in considerare free-urile acordate de catre politisti in /skills. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi politisti nu pot face skill la rob, asa ca m-am gandit sa va sugerez sa faceti cumva sa fie luate in considerare si free-urile acordate, pentru a creste skill-ul, sau sa creeati un nou skill pentru free. Multor politisti cred ca le-ar fi de folos aceasta optiune. Multumesc pentru intelegere si sper sa fie luat in considerare acest topic. Quote
VolodimirZelenski Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Sugestie: Un nou skin pentru fetele din departamente: https://i.imgur.com/lI6kB57.png Cum crezi ca ar ajuta serverul: Se adauga ceva nou. Quote
RewardK Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Am o foarte mare problema. Shad0w a facut tot posibilul sa incurce politistii.Dupa ce ca am rank 1 si n-am voie no drept, mai sunt si o gramada de playeri care vor sa faca quest-ul cu 'Scapa de wanted' si mai si fug cu mave.Nu vreau raspuns 'poti sa iei hidra / hunter'. Nu, nu pot pentru ca am rank 1.Zice-ti-mi mie, ce as putea sa fac eu in privinta asta?Fuge cu maverick, ia hidra. F la hidra: You don't have rank 2+.Ori puneti sa nu se mai poata urca in mave cand are wanted, ori spune-ti-le liderilor sa puna rank 1.Concluzia: Ce pot face eu? Primeste wanted, se duce in mave. Incerc sa iau hydra / hunter, you don't have rank 2+. Robbery si no drept n-am voie. Ce pot face eu? Quote
AtIas Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Sugestie: Adaugare roadblock / spike-uri in departamente. Cum crezi ca ar ajuta serverul? : In primul rand ar ajuta membrii din departamente, deoarece multi au wanted cu masini sport / offroad si sunt foarte greu de prins. Quote
RaZor07 Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 Sugestie: Sa se scada raportul pentru Departamentele de Politie (LS/LV/SF Police Departament) E foarte stresant sa faci 5 permise, adica daca il prinzi pe unu pe contrasens il alergi jumatate de ore si cand moare da /q si nu mai intra 24h, si dovada expira, prin urmare permisul nu-i mai poate fi confiscat. La momentul actual la Rank 2,3,4,5 ai de confiscat 5 permise si sunt foarte multe, la fel si cu amenzile , La rank 1,2,3,4,5 ai de dat 5 amenzi. Cu orele si arresturile/killuri mi se pare foarte ok. As propune sa se schimbe raportul si anume: Orele/killurile sa ramana la fel dar Amenzile/Permisele sa fie schimbate: Rank 2- 5 permise , 5 amenzi Rank 3- 4 permise, 4 amenzi Rank 4- 3 permise, 3 amenzi Rank 5- 2 permise, 2 amenzi Rank 6- 1 permis, 1 amenda Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta politistii extrem de mult si nu mi se pare normal sa stau cu orele sa fac 5 permise. In loc sa ma distrez, imi fac si nervi. Sper sa se adauge sugestia asta cat mai curand. Quote
Rosenrot Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Sugestie: Adaugarea unui skill pentru lawyer, asemanator celui pentru rob. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Un jucator care joaca doar in departamente are un numar limitat de lawyer points in functie de skill-ul la rob, iar acesta nu-l poate creste. Asa ar ajuta acesti jucatori. Quote
Onofrew Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 Sugestie: Cel care omoara un suspect si este la distanta de acesta sa primeasca punct la raport. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar disparea frustrarea celor care se chinuie sa omoare un jucator cu m4 sa zicem si nu primesc punct. De exemplu, :https://imgur.com/a/9jbJO7K Quote
.WaNTeD Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Sugestie:Daca tot ati implementat chestia cu radarul , ar fi misto ca politisti nu numai sa dea amende ci sa si poata da avertismente si sa confiste permise in functie de viteza. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cu roleplay ul general pe server. Quote
MeTTin Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Sugestie: Cand primesti pe chat :RADAR ai depasit limita x, sa iti scrie si numele politistului care te'a prins. Quote
IcyAndrei Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 Salut, sugestia mea consta în anuntarea pe "/d" a free-urilor. Adica ? Ce inseamnă asta si in ce consta? Consider că este destul de frustrant pentru cei din LSPD/SFPD/LVPD să anunte pe /d o restrictie de permis si aceasta să nu fie respectata. De multe ori se intampla sa se anunte pe /d "Fara free ID X permis" iar aceasta sa fie incalcata poate in mod intentionat, poate in mod neintentionat acestia ramanand cu buza umflata. Astfel prin acest "script" sa apara pe /d fix cine a dat free si cui. Am creeat si un poll legat de acest lucru pentru cine doreste să voteze link-ul este acesta : https://www.strawpoll.me/16585926 multumesc frumos pentru atentie si un joc cat mai placut, salut ! 4 Quote
dragonlord Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Sugestie: Sa se scoata Radar-ul de pe white.bugged Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este inutil "radar-ul" deoarece nu incurca cu nimic viteza si multi playeri renunta la server din cauza asta! Quote
hundos Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 On 4/23/2018 at 9:05 AM, Lexus Reborned said: Sugestie: Sa se micșoreze raportul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, mai ales cum cand serverele bugged au scazut cam drastic ar trebui sa se micsoreze si rapoartele pentru ca nu poti sa faci raport ca inainte pe 800-900 de playeri. Am auzit pe multi si am si prieteni care ziceau ca vor sa se lase pentru ca se face greu raportul, cel putin in politie si acest lucru ar duce la scaderea mai mare a numarului jucatorilor. Quote
Recommended Posts