Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Consider că instructorii se folosesc mult de comanda [/find], de cele mai multe ori pentru a afla locația unui client. În cele mai multe cazuri, aceștia nu dețin job-ul "Detective", ceea ce îngreunează situația și face întâlnirea cu clientul respectiv mult mai greu de realizat. Propunerea mea este ca acea comandă [/find] să fie implementată automat în comenzile facțiunii, cum au cei din PD-uri. Dacă considerați că este o propunere bună, nu ezitați să folosiți +1.

Factiune: School Instructors.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta atât instructorii, cât și clienții să se întâlnească atunci când este vorba de acordarea unei licențe.

+1

Posted

Sugestie: Propun sa se implementeze sunet la comenzile taxi, ca si cum ai da comanda in clever taxi, sa faca asa cand da cineva /service taxi.

Factiune: Taxi LS/SF/LV

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul, respectiv factiunile de tip Taxi, deoarece cum am spus si mai sus, ar fi mai usor sa acceptam apelurile de la clienti si am fi mai atenti.

(!) Daca consideri ca aceasta sugestie este buna, apasa pe +1. Multumesc

• Upvote 1
Posted

+1

Sugestie: Propun ca la toate factiuniile pasnice să fie adugată comanda (/duty), atunci când tastezi această comanda, fiind în HQ-ul facțiunii din care faci parte să îti dea skin-ul fațiunii din care esti. Și atunci când dai din nou (/duty), să îti dea skin de civil.

Factiune: Toate facțiuniile.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii un bonus + că multor membri le va place să poate skin de civil și atunci când esti în School Instructor / Taxi / Paramedic, etc. Multora în acest moment nu le place că doar în PD se poate folosi această comandă.

Sugestie: Eu zic să se adauge comanda (/taxi calls), pentru a vedea toate comenziile care sunt în taxi, așa poate da un player (/service taxi), și un taximetrist dă (/fare 500), după ce acel player a dat (/service taxi), și taximetristul poate da (/taxi calls), pentru a vedea comanda aceluia și să îi dea accept.

Factiune: Taxi Los Santos / San Fierro / Las Venturas.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai util pentru taximetriști când facem raport-ul. Și mult mai atrăgător.

+1

Posted

Sugestie: Propun ca la toate factiuniile pasnice să fie adugată comanda (/duty), atunci când tastezi această comanda, fiind în HQ-ul facțiunii din care faci parte să îti dea skin-ul fațiunii din care esti. Și atunci când dai din nou (/duty), să îti dea skin de civil.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii un bonus + că multor membri le va place să poate skin de civil și atunci când esti în School Instructor / Taxi / Paramedic, etc. Multora în acest moment nu le place că doar în PD se poate folosi această comandă.

Sugestie: Eu zic să se adauge comanda (/taxi calls), pentru a vedea toate comenziile care sunt în taxi, așa poate da un player (/service taxi), și un taximetrist dă (/fare 500), după ce acel player a dat (/service taxi), și taximetristul poate da (/taxi calls), pentru a vedea comanda aceluia și să îi dea accept.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai util pentru taximetriști când facem raport-ul. Și mult mai atrăgător.

+1, o sugestie forte buna!

Posted

+1 si eu am spus, ar fi o idee foarte buna cea cu /duty.

Posted

Sugestie: Propunerea mea consta in felul urmator. Cand taximetristul accepta apelul unui jucator, acelui jucator sa apara pe harta un checkpoint galben si distanta parcursa de taximetrist pana la el. In asa fel va stii jucatorul daca va da sau nu cancel taxi. Pe langa aceasta sa fie implementat un sistem de chat dintre jucator si taximetrist unde sa discute daca i-a fost avariata masina si trebuie sa o repare, daca intarzie, daca este blocat si asa mai departe. 

Factiune: Taxi

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu vor mai exista conflicte intre jucatori si taximetristi.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Sugestie:Adaugare extinctor ajutator factiunii Paramedic, quest aditional pentru Paramedici

Factiune:Paramedic

Cum crezi ca ar ajuta serverul:1.Adaugarea unui extinctor membrilor din factiunea Paramedic ii ajuta in momentul in care are loc un kamikaze, dupa explozia masinii/avionului(depinzand de caz) Paramedicul din apropriere poate stinge focul fara extinderea acestuia si la alte masini din apropriere.

Mai poate fii folosit pe post de arma in protectia personala, cand un player il agreseaza, scazandu-i puncte de HP.

Exista masina de pompieri, dar aceasta poate fii accesata de la un rank superior, extinctorul fiind benefic pentru cei de rank 1 adaugand un plus la farmecul factiunii.

2.Membrii din factiunea precizata mai sus, pot beneficia de un quest in care sunt obligati sa vindece un anumit numar de playeri(ex:"Vindeca x playerii) sau cu ajutorul extinctorului(ex:"Stinge x focuri cu ajutoru extinctorului").

Concluzie:Factiunea Paramedic o sa dispuna de un up-date interesant si ajutator, iar membrii o sa foloseasca o noua unealta in drumul lor.

Situatie corespunzatoare pentru folosirea unui extinctor: https://imgur.com/a/rHHhy

Edited by Transsscendence
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Membrii factiunii School Instructors sa poata detine doua job-uri, cum este si la pd & ha, job-ul de detective default si un job ales de player.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi instructori vor sa faca job-uri si in acelasi timp sa poata acorda si licente, problema este ca e mai greu sa te duci la un client din diverse motive daca nu ai detective, ar fii mult mai bine daca si instructorii ar putea detine un job in plus.

• Upvote 2
Posted

Sugestie:Micirea sloturilor factiunilor de timp School Instructors sau raportul acestora.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:L-ar ajuta prin a nu mai iesi toti instructorii noi pe motiv :Raport incomplet,este o munca foarte mare pentru un instructor avand in vedere ca sunt putini jucatori.

Posted

Sugestie: Maverick la factiunea San Fierro Paramedic Departament

Factiune: San Fierro Paramedic Departament

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta medici deoarece este mai rapid si parerea mea este ca e mai usor de manevrat.

Posted

Sugestie: Dacă esti instructor, să poti da /find fără să ai job-ul Detective!
Factiune: School Instructors

Cum crezi ca ar ajuta serverul: În primul rând, fără job-ul Detective nu poti da find ca instructor, si dacă si Hitmanii au această posibilitate să folosească find fără job, noi de ce nu ? +poate fac un anumit job, si îmi dă un jucător SMS că vrea licente si nu stie locatiile, cum mă duc la el ? sau, să pot să fac materiale în timpul în care nu am job Detective. Ar fii foarte folositor să băgati find fără job detective.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa pui locatia dorita din ESC->MAP->CHECKPOINT

Factiune: Taxi Ls/Lv/Sf.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Deoarece pentru unele persoane care vor sa fie duse intr-un loc anume si nu stiu cum se numeste locatia, sa pun direct checkpoint pe mapa, pe care o sa il vada si taximetristul respectiv pe mapa lui.

Adica eu urc in taxi, si pun checkpoint la mine in locatia Ds-ului, iar taximetrist-ul pe mapa lui, va vedea unde am pus eu checkpoint-ul.

Posted

Sugestie: Miscorare raport Co-Leader Paramedic.

Factiune: Paramedic Department/SF

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, cand de ex. un player de r1 si r6 stau la un loc, oamenii care vor sa dea G, vor da la cel cu rank mai mare, iar raportul acestuia este prea mare si nu ar lasa membrul respectiv sa faca raportul. Plus ca raportul la tester este mai mic fata de cel de r6. In unele zile trebuie sa stai ore intregi pentru raport, iar evident in aceste ore trebuie sa dai amenzi, sa accepti/respingi aplicatii etc. De aceea va rog sa miscorati raportul, numai la paramedic e raportul de r6 mai mare ca tester.

Posted

Sugestie: De la adaugarea sistemului de Hunger Games, tot mai multi membrii Hitman Agency se plang de faptul ca nu pot completa contractele la arena. De aceea propun sa se faca ceva in aceasta privinta, sa poate membrii da [/cancelhit] fara sa astepte 5 minute dupa sau contractele sa nu se poata primii  decat pe playerii care sunt inafara arenei(cei care asteapta sa intre).

Factiune: Hitman Agency.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar scapa mare parte din membrii Hitman de o bataie de cap.

• Upvote 7
Posted

Sugestie: De la adaugarea sistemului de Hunger Games, tot mai multi membrii Hitman Agency se plang de faptul ca nu pot completa contractele la arena. De aceea propun sa se faca ceva in aceasta privinta, sa poate membrii da [/cancelhit] fara sa astepte 5 minute dupa sau contractele sa nu se poata primii  decat pe playerii care sunt inafara arenei(cei care asteapta sa intre).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar scapa mare parte din membrii Hitman de o bataie de cap.

+1

Posted

+1

Posted

+1

Posted

Sugestie: Sa nu mai poti sa iei un contract pe numele tau pe un jucător care este in arena Hunger Games.

Factiune: Hitman Agency

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Noi cei din hitman luam zeci de contracte pe playerii care sunt in HG si nu puteam sa ne facem raportul din aceasta cauza. Stam aiurea din nou 5 minute fiindca suntem obligati sa dam /canacelhit.

• Upvote 1
Posted (edited)

Edited by Tzepy
Posted

Sugestie: Micsorarea raportului pe server-ul Black. Cei din Hitman au un raport extrem de mare la rank 1. Pe blue/white unde seara sunt 1000 de playeri cei din hitman au de facut 30 de contracte saptamanal. Pe black unde seara server-ul dabea daca atinge 500 de jucatori, hitmanii au de facut tot 30 de contracte de efectuat. Nu mi se pare corect acest lucru deoarece stam si alergam 10 - 20 de minute dupa un player si dabea, dabea il omoram ( daca mai da si /q sau merge non-stop nu mai am ce sa mai zic ) Intre orele 23 - 14 rareori cand prindem un contract deoarece nu sunt jucatori care pun contracte si noi trebuie sa stam sa ne rugam pe /c ca lumea sa pune contracte sa putem face si noi raport. 

• Upvote 4
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Sugestie:ugerez ca, dupa ce / gethit si / mycontract ca pielea tintei va aparea pe ecran pentru a sti cine este tinta, nu ucide jucatorul gresit, va ajuta membrii agentiei hitman si imi explic ideea in imagine ne poate ajuta sa intelegem ce vreau să spun

En:i suggest that after /gethit and /mycontract that the skin of the target will apear in screen to know who is the target , dont kill wrong player, it will help hitman agency members and i explain my idea in picture it can help us to understand what i mean.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: https://imgur.com/a/2JRF0

En:in this picture you can know who is the target that you will kill from the picture of his skin in game.

Ro:în această imagine puteți ști cine este ținta pe care o veți ucide din imaginea pielii sale în joc.

inca odata sugestie:In hitman atunci cand esti undercover sa nu poata sa dea nimeni find pe tine decat politistii dar doar atunci cand ai wanted.  Atunci cand gresesti tinta si dai dupa altcineva sa nu-l omoare pentru a evita orice abuz cu sniper.

mulțumesc

Edited by St.BaRoN
Posted (edited)

Sugestie: Automatic FW pentru fail sub 100m, not undercover , phone /turned on, there are some members in hitman can escape from FW and not send dovada to leader, or automatic send email for the leader and co-lider with details of the member that failed in contract and leader allowed to screen shot and give him FW without dovada or PM in Fourm.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: it helps the leaders of faction Hitman Agency.

Edited by St.BaRoN