Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Am si eu o sugestie referitoare la factiunea Hitman Agency. Cand un membru ia un contract pe un player, ar fi ok sa arate doar membrului respectiv, nu la toata factiunea, iar comanda [/checkcontract id] sa fie eliminata pentru a nu se mai putea afla cine pe cine are contract.

Factiune: Hitman Agency.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred o sa ajute prin faptul ca nimeni nu o sa mai poata sa spuna playerului respectiv ca are X contract pe el, si ar fi mult mai ok dupa parerea mea.

• Upvote 4
Posted

Atunci cand un mafiot este in WV (Teste TW/WAR) sa nu ne mai pice contracte pe ei deoarece nici noua nu ne convine sa stam 5 minute pe loc.

Posted

Sugestie: Atunci când pui un contract pe cineva să primești o notificare / un email sau orice în joc când cel pe care ai pus contract a fost omorât sau dacă s-a deconectat.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred că în acest mod vor fi mai multe contracte, mult mai multe.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Sugestia mea este : Atunci cand un hitman are un contract pe un player sa ii apara skin-ul acestuia undeva pe ecran.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Membrii din H.A, nu mai trebuie sa verifice mereu pe panel ce skin are cel care trebuie sa fie asasinat + ca nu se mai omoara playeri aiurea din greseala.

Posted (edited)

Sugestie: Paramedicii sa aibă mașini de firetruck si sa fie un sistem gen odata la 3-5 minute sa apăra in chat la ei: "casa cu id-ul x a luat foc, tastează comanda /accept fire (casa id) pentru a te deplasa si stinge focul". Si la fiecare casa stinsă sa primească o suma de bani între $5.000-10.000$.

Factiune: Paramedic SF/LV

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta paramedicii sa aibă inca o treaba de facut decât acordarea de heal.

Edited by GeorgeBulzan.
Posted

Sugestie: atunci cand un hitman omoara tinta pe care are contract, victima sa nu poata da /call 112 deoarece practic hitmanul e undercover si nu stii cine te-a omorat.

Factiune:  hitman

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fii un beneficiu pentru membrii hitman

Posted

Sugestie: Masinile de factiune taxi sa fie unice(cum sunt cele personale) si sa aiba kilometraj. Unele ar putea avea acum pana la 150.000km pe ele. Ar 

Factiune: Taxi LV / Taxi SF / Taxi LS

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai realist, ar ajuta la imersiunea in rolul de taximetrist.

Posted

Sugestie:Stiti ca sunt masinile de langa cnn de ambulanta care pot fi conduse doar de cei din Lv paramedic departament dar cei din sf nu au dreptul , asta mi se pare josnic din partea celui care a decis aceast chestie , sper sa se rezlve.

Factiune:San Fierro Paramedic Departament

Posted

Sugestie: As dori sa se schimbe regula la hitman care prevede faptul ca daca victima moare in explozia masini, hitmanul sa ia fail. Este foarte dura regula, tinand cont ca doar un glont de sniper ia foarte mult dmg din masina. Propun ca atunci cand tinta moare in masina, contractul nici sa nu fie finalizat, nici sa nu se ia fail

Factiune:  Hitman

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii un pas inainte pentru hitman, o schimbare cu care consider ca "viata in agentie" ar fii mai usurata.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Atunci cand dai /service taxi si un taximetrist iti raspunde la apel, sa se puna automat un checkpoint pe map unde este taximetristul

Factiune: Taxi 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar* ajuta neaparat serverul, ar' ajuta mai mult pe cei  care da /service taxi, adica taximetristilor li se pun checkpoint (ceea ce este si normal), dar la fel de normal mi' se pare ca si cel care da /service taxi sa i se puna checkpoint unde este taximetristul, nu de altceva dar sa stim si noi in ce an vine respectivul taximetrist.

Posted

1.La factiunea TAXI sa fie adaugat un elicopter de taxi.

2.La taxi ls masinile sa fie galbene,nu albe.

3.Liderul sa aleaga un singur co-lider care sa dea  salarii alaturi de el.

Posted

Sugestie: Sa fie implementate mai multe masini in factiuni de tip Taxi. Spre exemplu, la rank 4 sa fie Elegy, Buffalo, iar la rank 5 Infernus (                 cei de r5 au 30 de comenzi, nu cred ca este vreo problema daca au masina cu un loc liber).

Factiune: Taxi Ls, Lv, Sf.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar stimula jucatorii sa atinga rank 5 si dece nu, chiar mai sus. Mai mult, aceasta diversificatie ar face mai frumoasa factiunea, mai placuta.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Adăugarea unui sistem pe panel în care liderii Hitman Agency să poată seta minimul de metri pentru care un contract să fie fail sau nu, după rank-uri. Acesta să poată face asta doar la un interval de 2 săptămâni şi să existe o limită în care să fie cuprins şi mărirea la 50 de slot-uri în agenție şi totodată scăderea raportului obligatoriu.

Cu ce crezi că va ajuta server-ul?: Consider că playerii server-ului ar fi mai încântați să facă nişte contracte chiar dificile, chiar dacă sunt ceva mai puține, decât să facă multe şi toate de la 100m. Mărirea slot-urilor este un beneficiu pentru toți playerii care doresc să se alăture agenției, şi credeți-mă, sunt foarte mulți.

Posted

Sugestie:Daca un client ia crash sau da /q sa se puna un punct la raport taximetristilor. 

Factiune: Taxi

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai daca esti taximetrist si faci raport din 10 comenzi in minim 3 clientul ia crash sau da /q. ex: Il iei de la Spawn Civil si il duci pana la poalele Chiliadului. Cand sa il urci sus el ia crash, adica am mers 3000 de m cu el pentru nici un punct? Pe nici o comunitate nu am vazut sa nu se puna punct la raport cand clientul da /q sau ia crash.

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Mechanic la factions

Factiune: Mechanic

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred că ar fii foarte bine, dacă mechanic ar fi trecut de la job, la facțiune. De ce ar ajuta serverul? În primul rând, toți playerii își doresc să rămână într-o facțiune din care să nu iasă. Pe server dacă chemi un mechanic, sigur nu v-a venii deoarece este job și toți vor 50k+ sau chiar 150k pentru un refill sau un repair, dar dacă este facțiune și este cu raport, sigur avantajează serverul cu mult.

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Sa se bage quest pentru instructori si ca cei din School Instructors sa poata folosii comanda /find fara a detine job-ul.

Factiune: School Instructors

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar face mai usoara si mai distractiva viata unui instructor

• 2 weeks later...
Posted

Sugestie:Propun ca la hitman dupa ce rezolvi cu succes un contracte sa poti lua altul fara sa astepti cele 5 minute, doar atunci cand dai /cancelhit sau iesi din joc sa trebuiasca sa astepti pentru a evita abuzul.

Factiune: Hitman

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Hitmanii si-ar face mult mai repede raportul.

• 2 weeks later...
Posted

Sugestie:Cand chemi un taxi.Jucatorul care trebuie stansportat sa pune punct pe harta si sa ii arate si taximetristului.

Factiune: Taxi LS/LV

Cum crezi ca ar ajuta serverul: O sa fie mai usor pentru taximetristi.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa se adauge o factiune noua.

Factiune: Sa se adauge Tow Truck Company.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul pentru ca este o noua factiune si asa playeri se mai dau si sanse la alti playeri sa intre in factiuni.

Posted
Pentru factiunea School Instructors

Sugestie:

1. Salut, ce zici daca s-ar baga un sistem in care instructorii sa poata acorda licenta de condus, adica de la DMV sa ia licenta doar atunci cand ai level sub 3 sau nu sunt instructori on,(sau sa se bage sa poti cumpara licenta de la DMV pe X$$ si de la instructori cu xxx$$$)

Cand un player cu level mai mare de 3  merge la DMV si scrie /exam sa ii apara in chat cu o culoare la alegere de voi ca are posibilitatea de a o primi de la instructor pe un pret mai mic si el sa aiba de ales dintre a alege de ex asa sa apese pe un buton dintre astea (ACCEPT EXAME DMV) sau (/REQUESLICENSEDMV).

2.Pe panel sa fie raportu in functe de tipul licentei, raportul sa se puna in functe de licenta acordata cand folosesi /givelicense (ID)  (GUN) acesta sa se puna doar punct la GUN nu cum este acum licentele se aduna:  

Un mic exemplu:

Name       | Rank   | FW   |  Days in faction        |  Last Online          | Licences:  DRIVE           GUN        FLY          BOAT     Money deposite

[]RoBo[]    |    X  |     X/3   |       X days             |   2017-03-04 02:32:53  |                 0                  1          0               0                   0

Faydee   |    X  |     X/3   |       X days             |   2017-03-03 23:27:54 |                 0                  1          0               0                   0

Jussen     |    X  |     X/3   |       X days             |    2017-03-03 22:08:18 |                  0                  1          0               0                   0