G E O R G E Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Reporterii să poată vedea ce întrebare au trimis playerii di. /questions. Quote
Popular Post Shady Posted January 16, 2017 Popular Post Posted January 16, 2017 (edited) Sugestie: La factiunile de tip: Taxi LS/LV/SF / News Reporters / Paramedic & altele, sa se adauge mai multe sloturi. Nu sunt de ajuns pentru un server care aproape in fiecare seara sunt 1000 Online! Propun sa fie adaugate macar 10 sloturi pentru factiuni, inafara de mafii care sunt de ajuns. La politisti probabil este de ajuns avand in vedere raportul. Factiune: Taxi LS/LV/SF / News Reporters / Paramedic & altele Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai bine si nu cred ca ar fi o problema prea mare la lider deoarece Shad0w a anuntat de un update cu rank automat! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Edited January 16, 2017 by King.Shady 31 Quote
mitza999 Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Sugestie: Am si eu o sugestie referitoare la factiunea Hitman Agency. Cand un membru ia un contract pe un player, ar fi ok sa arate doar membrului respectiv, nu la toata factiunea, iar comanda [/checkcontract id] sa fie eliminata pentru a nu se mai putea afla cine pe cine are contract. Factiune: Hitman Agency. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred o sa ajute prin faptul ca nimeni nu o sa mai poata sa spuna playerului respectiv ca are X contract pe el, si ar fi mult mai ok dupa parerea mea. 4 Quote
iPwned_ Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Atunci cand un mafiot este in WV (Teste TW/WAR) sa nu ne mai pice contracte pe ei deoarece nici noua nu ne convine sa stam 5 minute pe loc. Quote
Fizzie11 Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Sugestie: Atunci când pui un contract pe cineva să primești o notificare / un email sau orice în joc când cel pe care ai pus contract a fost omorât sau dacă s-a deconectat. Factiune: Hitman Agency. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred că în acest mod vor fi mai multe contracte, mult mai multe. 2 Quote
IHateLemon Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Sugestie: Sugestia mea este : Atunci cand un hitman are un contract pe un player sa ii apara skin-ul acestuia undeva pe ecran. Factiune: Hitman Agency. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Membrii din H.A, nu mai trebuie sa verifice mereu pe panel ce skin are cel care trebuie sa fie asasinat + ca nu se mai omoara playeri aiurea din greseala. Quote
xXElectroBoyXx Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Propun la factiunea News Reporters sa poti da upgrade la masina ta pentru a putea da /news din propria masina. Quote
GeorgeBulzan. Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 (edited) Sugestie: Paramedicii sa aibă mașini de firetruck si sa fie un sistem gen odata la 3-5 minute sa apăra in chat la ei: "casa cu id-ul x a luat foc, tastează comanda /accept fire (casa id) pentru a te deplasa si stinge focul". Si la fiecare casa stinsă sa primească o suma de bani între $5.000-10.000$. Factiune: Paramedic SF/LV Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta paramedicii sa aibă inca o treaba de facut decât acordarea de heal. Edited January 29, 2017 by GeorgeBulzan. Quote
Fyzion Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Sugestie: atunci cand un hitman omoara tinta pe care are contract, victima sa nu poata da /call 112 deoarece practic hitmanul e undercover si nu stii cine te-a omorat. Factiune: hitman Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fii un beneficiu pentru membrii hitman Quote
Ierbicide Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Sugestie: Masinile de factiune taxi sa fie unice(cum sunt cele personale) si sa aiba kilometraj. Unele ar putea avea acum pana la 150.000km pe ele. Ar Factiune: Taxi LV / Taxi SF / Taxi LS Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai realist, ar ajuta la imersiunea in rolul de taximetrist. Quote
Niku Buzila Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Sugestie:Stiti ca sunt masinile de langa cnn de ambulanta care pot fi conduse doar de cei din Lv paramedic departament dar cei din sf nu au dreptul , asta mi se pare josnic din partea celui care a decis aceast chestie , sper sa se rezlve. Factiune:San Fierro Paramedic Departament Quote
Fyzion Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Sugestie: As dori sa se schimbe regula la hitman care prevede faptul ca daca victima moare in explozia masini, hitmanul sa ia fail. Este foarte dura regula, tinand cont ca doar un glont de sniper ia foarte mult dmg din masina. Propun ca atunci cand tinta moare in masina, contractul nici sa nu fie finalizat, nici sa nu se ia fail Factiune: Hitman Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii un pas inainte pentru hitman, o schimbare cu care consider ca "viata in agentie" ar fii mai usurata. 1 Quote
DaNN. SAMP Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Sugestie: Atunci cand dai /service taxi si un taximetrist iti raspunde la apel, sa se puna automat un checkpoint pe map unde este taximetristul Factiune: Taxi Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar* ajuta neaparat serverul, ar' ajuta mai mult pe cei care da /service taxi, adica taximetristilor li se pun checkpoint (ceea ce este si normal), dar la fel de normal mi' se pare ca si cel care da /service taxi sa i se puna checkpoint unde este taximetristul, nu de altceva dar sa stim si noi in ce an vine respectivul taximetrist. Quote
MariusX.x Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 1.La factiunea TAXI sa fie adaugat un elicopter de taxi. 2.La taxi ls masinile sa fie galbene,nu albe. 3.Liderul sa aleaga un singur co-lider care sa dea salarii alaturi de el. Quote
Popular Post Adi Posted February 12, 2017 Popular Post Posted February 12, 2017 (edited) Sugestie: Propun ca la facțiunea Hitman Agency atunci cand tastezi comanda /undercover sa iti dea un skin random care poate fi gasit in clothes cand ești civil pentru a evita reclamatiile de genul când jucatorii au find pe tine / este o ora la care nu sunt mulți hitmani online si post-hunterii incep sa faca reclamatii.Factiune: Hitman AgencyCum crezi ca ar ajuta serverul: Hitmanii ar avea un plus si nu s-ar mai primii atatea Faction Warn-uri pentru reclamatiile de genul. Iar serverul ar fii mai roleplay. Sugetie: Propun la factiunea School Instructors urmatoarele lucruri (si in general la toate factiunile): 1. La rank 6 sa apara pe panel la profil - "Faction co-leader" 2. La coordonatori / testeri sa apara pe panel sub premium user "Tester". 3. Pentru School Instructors & News Reporters sa fie adaugate misiuni zilnice. 4. Sa poata fii folosite elicopterele de la HQ pentru licente si sa fie adaugate niste NRG-500 si in SF, dar si in LV. Edited February 12, 2017 by Gabe . 12 Quote
KonNDor Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Sugestie: Sa fie implementate mai multe masini in factiuni de tip Taxi. Spre exemplu, la rank 4 sa fie Elegy, Buffalo, iar la rank 5 Infernus ( cei de r5 au 30 de comenzi, nu cred ca este vreo problema daca au masina cu un loc liber). Factiune: Taxi Ls, Lv, Sf. Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar stimula jucatorii sa atinga rank 5 si dece nu, chiar mai sus. Mai mult, aceasta diversificatie ar face mai frumoasa factiunea, mai placuta. 1 Quote
EpiCu Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Sugestie: Adăugarea unui sistem pe panel în care liderii Hitman Agency să poată seta minimul de metri pentru care un contract să fie fail sau nu, după rank-uri. Acesta să poată face asta doar la un interval de 2 săptămâni şi să existe o limită în care să fie cuprins şi mărirea la 50 de slot-uri în agenție şi totodată scăderea raportului obligatoriu. Cu ce crezi că va ajuta server-ul?: Consider că playerii server-ului ar fi mai încântați să facă nişte contracte chiar dificile, chiar dacă sunt ceva mai puține, decât să facă multe şi toate de la 100m. Mărirea slot-urilor este un beneficiu pentru toți playerii care doresc să se alăture agenției, şi credeți-mă, sunt foarte mulți. Quote
Party[R] Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 (edited) +1 Edited February 16, 2017 by CyberNeticK //warned Quote
AlexandruTz Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Sugestie:Daca un client ia crash sau da /q sa se puna un punct la raport taximetristilor. Factiune: Taxi Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai daca esti taximetrist si faci raport din 10 comenzi in minim 3 clientul ia crash sau da /q. ex: Il iei de la Spawn Civil si il duci pana la poalele Chiliadului. Cand sa il urci sus el ia crash, adica am mers 3000 de m cu el pentru nici un punct? Pe nici o comunitate nu am vazut sa nu se puna punct la raport cand clientul da /q sau ia crash. 3 Quote
JoKerSCS Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Sugestie: Mechanic la factions Factiune: Mechanic Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred că ar fii foarte bine, dacă mechanic ar fi trecut de la job, la facțiune. De ce ar ajuta serverul? În primul rând, toți playerii își doresc să rămână într-o facțiune din care să nu iasă. Pe server dacă chemi un mechanic, sigur nu v-a venii deoarece este job și toți vor 50k+ sau chiar 150k pentru un refill sau un repair, dar dacă este facțiune și este cu raport, sigur avantajează serverul cu mult. 3 Quote
Alin Grama Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Sugestie: Sa se bage quest pentru instructori si ca cei din School Instructors sa poata folosii comanda /find fara a detine job-ul. Factiune: School Instructors Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar face mai usoara si mai distractiva viata unui instructor Quote
XSpEarX Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Sugestie:Propun ca la hitman dupa ce rezolvi cu succes un contracte sa poti lua altul fara sa astepti cele 5 minute, doar atunci cand dai /cancelhit sau iesi din joc sa trebuiasca sa astepti pentru a evita abuzul. Factiune: Hitman Cum crezi ca ar ajuta serverul:Hitmanii si-ar face mult mai repede raportul. Quote
MariusX.x Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Sugestie:Cand chemi un taxi.Jucatorul care trebuie stansportat sa pune punct pe harta si sa ii arate si taximetristului. Factiune: Taxi LS/LV Cum crezi ca ar ajuta serverul: O sa fie mai usor pentru taximetristi. 1 Quote
Stefan100 Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Sugestie: Sa se adauge o factiune noua. Factiune: Sa se adauge Tow Truck Company. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul pentru ca este o noua factiune si asa playeri se mai dau si sanse la alti playeri sa intre in factiuni. Quote
xNoBabyX Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Pentru factiunea School Instructors Sugestie: 1. Salut, ce zici daca s-ar baga un sistem in care instructorii sa poata acorda licenta de condus, adica de la DMV sa ia licenta doar atunci cand ai level sub 3 sau nu sunt instructori on,(sau sa se bage sa poti cumpara licenta de la DMV pe X$$ si de la instructori cu xxx$$$) Cand un player cu level mai mare de 3 merge la DMV si scrie /exam sa ii apara in chat cu o culoare la alegere de voi ca are posibilitatea de a o primi de la instructor pe un pret mai mic si el sa aiba de ales dintre a alege de ex asa sa apese pe un buton dintre astea (ACCEPT EXAME DMV) sau (/REQUESLICENSEDMV). 2.Pe panel sa fie raportu in functe de tipul licentei, raportul sa se puna in functe de licenta acordata cand folosesi /givelicense (ID) (GUN) acesta sa se puna doar punct la GUN nu cum este acum licentele se aduna: Un mic exemplu: Name | Rank | FW | Days in faction | Last Online | Licences: DRIVE GUN FLY BOAT Money deposite []RoBo[] | X | X/3 | X days | 2017-03-04 02:32:53 | 0 1 0 0 0 Faydee | X | X/3 | X days | 2017-03-03 23:27:54 | 0 1 0 0 0 Jussen | X | X/3 | X days | 2017-03-03 22:08:18 | 0 1 0 0 0 Quote
Recommended Posts