Dacistu01 Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Sugestie: Sa scoateti regula ocolirii. Factiune; taxi ls/lv/sf. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In factiunea Taxi sunt multi post-hunteri care fac post foarte mult din regula ocolirii, eu cred ca daca taximetristii merg pe drumuri principale nu irosesc banii clientilor. Quote
GumBaLl Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Revin cu aceeasi sugestie de acum aproape 2 saptamani, nu cred ca a citit cineva asta sau ca intereseaza pe cineva dar mna. Sugestie: Adaugarea a inca 10 slots, factiunilor de tip Taxi, in loc de 30, sa fie 40. Factiune: Taxi Los Santos / Taxi San Fierro / Taxi Las Venturas. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Avand in vedere ca inainte de fuziune, factiunile de tip Taxi au avut 60 slots, si atunci erau 500 playeri constant pe Blue, iar dupa fuziune sunt 900 constant, cred ca injumatatirea sloturilor nu este o idee prea buna, nu se mai pot acorda sanse playerilor, decat cei ce au Faction History si Last Punish ok pot intra. Taxi este o factiune de inceput pentru cei ce vor un Faction History frumos, si cred ca ar trebui marite sloturile la 40 macar. Multi playeri vor sa intre intr-o factiune, si nu au unde, Taxi a ajuns sa aiba 30 slots ca mafiile? 1 4 Quote
Dizy Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Sugestie: Trasare Checkpoint + gps pe mapa pe m din esc - map (sa poti pune un cp pentru taximetristi care sa aiba si gps pe mapa pe m, exact ca pe gta v) Factiune: Taxi Los Santos, Taxi San Fierro si Taxi Las Venturas. Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1.Taximetristii nu se vor mai ferii asa mult de post-hunteri. 2.Taximetristilor le va fii mult mai usor sa gaseasca scurtaturile catre destinatie Exemplu 1: X intra in TAXI si cere palomino creeck, taximetristul de asemenea poate zice ''Va rog frumos sa imi trasati un checkpoint pentru locatia dorita.'' Exemplu 2: X intra in TAXI si vrea sa ajunga la o casa, hq clan etc, dar playerul respectiv cunoaste zona unde se afla casa, dar nu stie ID-ul casei, poate sa puna taximetristului un checkpoint pentru a nu a mai fii nevoiti playerii sa zica ''mai in fata, mai in fata, acuma stanga si dupa la dreapta'' asa si playerul ar ajunge mai rapid la destinatie si taximetristul ar termina comanda mai rapid. Quote
donbogdanboss Posted July 31, 2019 Posted July 31, 2019 Sugestie:Propun sa se adauge comanda /service instructor . Factiune: School Instructors. Cum crezi ca ar ajuta serverul ; Ar fi mai usor pt playeri si pt instructori nu ar trb sa mai suni pe pe rand instructorii. 1 Quote
Doditza Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 Sugestie: Adaugare /service instructors Factiune: Schools instructors Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand cred ca ar fii mult mai usor pentru instructori sa gaseasca playeri care au nevoie de licente. In al doilea rand nu ar mai fi probleme cu playerii care suna la toti instructorii online si asteapta sa vina toti la el dupa care iti spun ca deja au vorbit cu altcineva. Quote
S I N K O D E Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 Sugestie: Propun sa se bage "break doors" la HQ Clans, noi, hitmanii cand avem contract pe un player, iar el s-a pus AFK in HQ-ul Clanului, nu putem intra, si suntem nevoiti de multe ori sa dam [/cancelhit] sau sa asteptam uneori foarte mult pana iese. Factiune: Hitman Agency Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-ar ajuta pe noi, asasini sa putem "sparge usile" HQ Clanurilor, pentru a putea asasina tinta. Quote
Popular Post LiNKiN. Posted November 11, 2019 Popular Post Posted November 11, 2019 On 4/5/2019 at 6:54 PM, LiNKiN. said: Sugestie: 1. Doar polițiștii pot folosi /find pe hitman atunci când sunt /undercover. 2. Atunci când un hitman utilizează /undercover, acesta anunță pe /f chat. 3. Atunci când o țintă merge la /sleep sau /paint, contractul ar trebui să se anuleze automat dacă ținta nu iese în 1 minut. 4. Jucătorul care pune contractul pe cineva trebuie să știe când contractul său este completat cu /email. Factiune: Hitman Agency Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1. Jucătorii vor înceta să abuzeze /find pe hitman. De asemenea, este non-rp să găsească identitatea lui Hitman cu detective job. "Example" 2. Acest lucru va împiedica pe hitman să abuzeze /undercover. Lider/sub-lider/ verificatorul poate solicita oricând dovezi de /mycontract si /undercover. 3. Deci hitmans nu va trebui să piardă 5 minute după anularea contractului. Este destul de inutil. "Example" si image 4. Acest lucru va fi mai mult RP. Jucătorii ar trebui să știe când dușmanul lor este mort. bump @Shad0w 5 7 Quote
S I N K O D E Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 1 hour ago, LiNKiN. said: bump @Shad0w @Shad0w ok Quote
Mostafa Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 1 hour ago, LiNKiN. said: bump @Shad0w Good job @Shad0w Quote
Stefi. Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 18 hours ago, LiNKiN. said: bump @Shad0w @Shad0w 1 Quote
Err0r 404 Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Sugestie: Adaugarea a inca 10 slots, factiunilor de tip Taxi, in loc de 30, sa fie 40. Factiune: Taxi Los Santos / Taxi San Fierro / Taxi Las Venturas. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Avand in vedere ca inainte de fuziune, factiunile de tip Taxi au avut 60 slots, si atunci erau 500 playeri constant pe Blue, iar dupa fuziune sunt 900 constant, cred ca injumatatirea sloturilor nu este o idee prea buna, nu se mai pot acorda sanse playerilor, decat cei ce au Faction History si Last Punish ok pot intra. Taxi este o factiune de inceput pentru cei ce vor un Faction History frumos, si cred ca ar trebui marite sloturile la 40 macar. Multi playeri vor sa intre intr-o factiune, si nu au unde, Taxi a ajuns sa aiba 30 slots ca mafiile? Quote
Kirin13 Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Salut. Tinand cont de economia de pe server, faptul ca unu de lvl 3 isi permite un inf vip cu nush ce detalii "impresionante", cred ca o marire a sumei minime pe contract ar fi foarte potrivita. Multumesc. Nu ma intereseaza daca a mai fost postata ideea. Dar nu s-a intamplat nimic pana acum. 1 Quote
Kirin13 Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 12 minutes ago, Kirin13 said: Salut. Tinand cont de economia de pe server, faptul ca unu de lvl 3 isi permite un inf vip cu nush ce detalii "impresionante", cred ca o marire a sumei minime pe contract ar fi foarte potrivita. Multumesc. Nu ma intereseaza daca a mai fost postata ideea. Dar nu s-a intamplat nimic pana acum. Asa cum s-au modificat preturile licentelor sau amenzilor, cred ca ar fi cazul sa se aduca o schimbare si la hitmani. Quote
LiNKiN. Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 Sugestie: 1. Schimbati suma pentru plasarea unui contract la $20,000 (civil) si $200,000 (politist). 2. Creati "Contract Logs” pe panel . La fel ca "Resignations” acesta va fi vizibil doar pentru membrii hitmanului. 3. Jucatorul care pune contractul pe cineva trebuie sa stie cand contractul sau este completat cu /email. Factiune: Hitman Agency Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1. Nu se simte rasplatitor dupa ce ai urmarit o tinta timp de 30-40 de minute si primesti doar $10,000. 2. Acesta va ajuta liderul / co-liderul sa stie cine a luat fail la un contract, atunci cand nu sunt online. De asemenea, va ajuta la prinderea "/undercover aiurea”. 3. Asta e important, deoarece nu are sens sa puneti contract, daca nu stiti cand a fost asasinat dusmanul.@Shad0w 1 3 Quote
Robi1337 Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 stie: 1. Schimbati suma pentru plasarea unui contract la $20,000 (civil) si $200,000 (politist). 2. Creati "Contract Logs” pe panel . La fel ca "Resignations” acesta va fi vizibil doar pentru membrii hitmanului. 3. Jucatorul care pune contractul pe cineva trebuie sa stie cand contractul sau este completat cu /email. Factiune: Hitman Agency Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1. Nu se simte rasplatitor dupa ce ai urmarit o tinta timp de 30-40 de minute si primesti doar $10,000. 2. Acesta va ajuta liderul / co-liderul sa stie cine a luat fail la un contract, atunci cand nu sunt online. De asemenea, va ajuta la prinderea "/undercover aiurea”. 3. Asta e important, deoarece nu are sens sa puneti contract, daca nu stiti cand a fost asasinat dusmanul. Sugestie: 1. Doar polițiștii pot folosi /find pe hitman atunci când sunt /undercover. 2. Atunci când un hitman utilizează /undercover, acesta anunță pe /f chat. 3. Atunci când o țintă merge la /sleep sau /paint, contractul ar trebui să se anuleze automat dacă ținta nu iese în 1 minut. 4. Jucătorul care pune contractul pe cineva trebuie să știe când contractul său este completat cu /email. Factiune: Hitman Agency Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1. Jucătorii vor înceta să abuzeze /find pe hitman. De asemenea, este non-rp să găsească identitatea lui Hitman cu detective job. "Example" 2. Acest lucru va împiedica pe hitman să abuzeze /undercover. Lider/sub-lider/ verificatorul poate solicita oricând dovezi de /mycontract si /undercover. 3. Deci hitmans nu va trebui să piardă 5 minute după anularea contractului. Este destul de inutil. "Example" si image 4. Acest lucru va fi mai mult RP. Jucătorii ar trebui să știe când dușmanul lor este mort. @Shad0w Quote
goth angel sinner Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Sugestie: 1. Schimbati suma pentru plasarea unui contract la $20,000 (civil) si $200,000 (politist). 2. Creati "Contract Logs” pe panel . La fel ca "Resignations” acesta va fi vizibil doar pentru membrii hitmanului. 3. Jucatorul care pune contractul pe cineva trebuie sa stie cand contractul sau este completat cu /email. Factiune: Hitman Agency Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1. Nu se simte rasplatitor dupa ce ai urmarit o tinta timp de 30-40 de minute si primesti doar $10,000. 2. Acesta va ajuta liderul / co-liderul sa stie cine a luat fail la un contract, atunci cand nu sunt online. De asemenea, va ajuta la prinderea "/undercover aiurea”. 3. Asta e important, deoarece nu are sens sa puneti contract, daca nu stiti cand a fost asasinat dusmanul.@Shad0w 1 1 Quote
.ShadowDenis. Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Sugestie: M-am gandit ca ar fi ok,pentru noi paramedicii din SF,sa avem acces la ambulantele din LS,mai exact cele 2 ambulante de la CNN LS si la ambulantele de la spitalul de langa skatepark. Factiune: San Fierro Paramedic Department Cum crezi că ar ajuta facţiunea?: Deoarece paramedicii din SF,trebuie sa vina cu ambulantele din SF,iar cei din LV le pot lua cu usurinta din LS. Am economisii mult mai mult timp daca am putea lua si noi ambulantele din LS. 2 Quote
.Expres. Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Sugestie: Sa se modifice culoarea casetei de la taxi ( https://files.prineside.com/gtasa_samp_model_id/blue/19308_b.jpg ) in verde daca taxiul este liber, in rosu daca taxiul este ocupat. Factiune: Taxi SF/ Taxi LV/ Taxi LS Cum crezi ca ar ajuta serverul: Aspect placut, playerii nu s-ar mai urca in taxi aiurea daca ar vedea de la distanta ca taxiul e ocupat. Quote
goth angel sinner Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Sugestie: 1. Schimbati suma pentru plasarea unui contract la $20,000 (civil) si $200,000 (politist). 2. Creati "Contract Logs” pe panel . La fel ca "Resignations” acesta va fi vizibil doar pentru membrii hitmanului. 3. Jucatorul care pune contractul pe cineva trebuie sa stie cand contractul sau este completat cu /email. Factiune: Hitman Agency Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1. Nu se simte rasplatitor dupa ce ai urmarit o tinta timp de 30-40 de minute si primesti doar $10,000. 2. Acesta va ajuta liderul / co-liderul sa stie cine a luat fail la un contract, atunci cand nu sunt online. De asemenea, va ajuta la prinderea "/undercover aiurea”. 3. Asta e important, deoarece nu are sens sa puneti contract, daca nu stiti cand a fost asasinat dusmanul.@Shad0w 2 2 Quote
Recommended Posts