Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:Sugerez adaugare unei functii pe panel pentru membrii "Police Department", pentru a putea suspenda licenta celor care dau /q, si nu mai intra pe server.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Serverul nu v-a fi ajutat foarte mult, cel mai mult vor fi ajutati cei din Police Department.

Posted (edited)

Sugestie: Ca unele vile, care au garaj vizibil, sa poti sa bagi masini in garaj. Numarul de sloturi din garaj sa coincida cu cel al slot-urilor tale de vehicule. Pentru abuz, nu ai acces sa intri cu masina in garaj daca ai wanted.

Beneficii: Proprietarii caselor cu garaj pot sa-si tina masinile acolo, decat in strada, asa se mai evita si lag-ul de pe server, provocat din cauza masinilor.

*COMUNITATEA NU MAI EXISTA, DECI NU ESTE RECLAMA*

Edited by KothalKHAN
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Când te loghezi de pe alt IP să nu ai acces la /quitgroup și când ești în PD să nu ai acces să dai wanted.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai sparge atât de multe conturi și nu s-ar mai face atâtea abuz-uri când este contul spart.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Salut, as vrea sa raspunde Tibi sau Shad0w.

Deci voiam sa va spun daca vreti sa facem o aplicatie pentru Android si pentru iOS, bugged. Pot face si un joc, doar sa va ganditi cum sa fie, sau o aplicatie care pur si simplu sa fie site-ul bugged.ro si de acolo sa poti accesa site-ul(ceva simplu). Nu vad rostul unei aplicatii de genu, dar al unui joc cam da. Putem sa facem un joc super greu, exact pe joc, cu skinuri din joc, care sa alerge in dreapta ecranului si sa colecteze puncte premiu(care sa apara foarte rar) sau altfel de coins care sa ii poti transforma in pp(zic de pp pentru ca asta e singura motivatie ca cineva sa joace jocul). Nu vin cu aceasta propunere fara sa am experiente, puteti cauta pe Google Play-> Full Bottle Flip.
Jocul este unul simplu si eu consider un succes total drumul pana aici. Pot face cam orice fel de joc 2D(astea prind, nu cele 3D, aici daca vrei sa ma contrazici as putea sa o fac toata noaptea cu tine). Bun, normal ca jocul o sa fie cu "bugged" peste tot, adica nu e problema. Deci cum este ideea? Am dat un exemplu cel cu caracterul care este un skin din samp, daca aveti si alte idei sunt deschis sa ascult, consider ca asta ar ajuta comunitatea destul de mult, mereu sa vina cu ceva nou.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Foarte multe.

Posted

Salut tinere Shad0w, daca ai putea sa creezi 2 echipe la paint, este greu fiecare pe contpropiu, ar fii frumos ca fiecare sa aibe vreo echipa

Ex: Politisti VS Teriristi.

Multumesc

Posted

Sugestie:  Deci scorul este acelasi ca in statistica war-urilor nu e normal sa primesc fw pentru ca un joc din anul 2004 sa hotarat sa imi ascunda data din nu stiu ce motiv. As propune ca liderii de mafie, sa faca singuri evidenta wars, din moment ce avem posibilitatea, sa verificam pe panel la statistici. Multi jucatori iau Fw, din acest motiv absurd. Am intels ca Cyber nu este de acord cu acest lucru, deoarece asa se mai vad modurile cleo, insa nu este corect sa primim fw aiurea, sa mergem degeaba la war pentru ca jocul se hotaraste sa ascunda data. Daca nu , in cazurile in care e data acoperita liderul sa verifice logs.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu am lua fw aiurea.

Posted

Sugestie:Salut, consider ca toti playerii care fac truck sa fie teleportati in virtual word.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:De ce ? Pai, tu ca un om calm te duci si faci truck ( explozibil ) si vine unu in tine si bubuie, nu iti mai arde de nici un truck daca vin toti in tine si te bubuie. Sper ca pe viitor truck-ul sa se faca in virtual word.

Posted

Sugestie: Sa fie adaugata o comanda in /shop Clear your sanctions. Sa se stearga toate sanctiunile primite de la admini.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu cred ca ar ajuta la bugetul serverului. Si mai multe sanse la functii. Sa fie un anumit pret de puncte premium pentru a fi cumparate.

Posted

Sugestie: Adaugarea unei functii pentru liderii clanurilor. 
Pentru liderii clanurilor, le-ar fi usor daca s-ar adauga in dreptul fiecarui player din clan (pe panel) un [x] care sa scoata acel membru afara din clan sau [rank-down] in caz ca un co-lider se apuca sa dea afara playerii din clan fara motiv. Ar fi folositor.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?
Eu cred ca ar ajuta cu mult serverul deoarece nu vor mai fi unele persoane tradatoare.

Posted

Sugestie: De exemplu muncim ca si Pizza Boy, la un moment dat vom ramane fara benzina/Pizza Boyul este avariat, nu crezi ca ar fi mai bine sa primeasca Refill si Repair la fiecare Check Point luat? Asta ar fi valabil si in cazul Truckerului, dar doar cand selectezi Legal/Ilegal, iar la Explosive sa primesca doar Refill. Sper sa iei in considerare propunerea mea, chiar daca sunt nou pe aceasta comunitate. Pizza Boy, Trucker(legal si ilegal, iar la explosive doar refill), Garbage Man. Dar presupun ca au mai fost astfel de sugestii, meh macar incerc sa contribui.

Posted

Salut !

Doresc sa se faca o securitate a conturilor cat mai buna,din motivul ca mai bine de un sfert din server se plang ca au conturile sparte si banate.

Eu unul am facut cerere un ban deoarece am avut contul spart si nimeni nu a vrut sa imi zica ip de pe care a fost logat.

Posted

Ar trebui ca bugged sa sustina youtuberii, pentru ca stim cu toti ca youtuberi ajuta la popularea server-ului.

Stiu un server de metin2 care distribuie live-urile facute pe acel server, doar la youtuberii cu peste 1.000 abonati.
Ar trebui ca si pe bugged sa fie la fel, sau sa dea share la youtuberii cu 5.000 de abonati.

Deoarece, multi ar face live-uri si multi ar intra pe samp doar ca sa joace cu youtuber-ul lor preferat.
Eu am 5,700 de abonati si cand fac live, nici macar /ad nu ma lasa sa dau adminii. Si totusi noi ajutam la popularea server-ului.

• Upvote 1
Posted

N-ar fi rau sa se bage in plus ceva pentru YouTuberi si pentru VIP. Tot ati zis ca adaugati dar nu ati facut nimic...

Aceste sugestii eu le propun pentru ambele categorii, se poate implementa pentru oricare

Sugestie: Sa se dea o masina speciala, pentru YouTuberi in functie de abonati, la VIP poate in functie de cate PP ai donat (dar n-ar fi rau sa se adune toate si de pe celelalte servere, de ex pe red eu am pe contul Robberty 315pp donate si pe green mai am inca 500).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar face mai multa lume sa se apuce de YouTube serios sau sa ia cont VIP.

Sugestie:  Sa primesti sloturi de masini pentru.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Ar face mai multa lume sa se apuce de YouTube serios sau sa ia cont VIP.

Sugestie: Sa poti avea 2 case.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar face mai multa lume sa se apuce de YouTube serios sau sa ia cont VIP.

Sugestie: Sa poti tine mai multe puncte de RP / Free / Rob.

Sugestie: Sa poti primi mai multe puncte de RP / Free / Rob la fiecare PayDay.

Sugestie: Sa poti sa iesi din jail mai repede.

Sugestie: Sa primesti mai multi bani la job-uri.

Sugestie: Sa poti primi functia de YouTube si VIP pe forum unde sa ai noi camere de discutie.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Adaugare skin-uri celor ce detin cont VIP. Ar fi grozav sa se adauge mai multe skin-uri la playerii cu cont VIP, skin-uri ce nu se afla in Cloting Store. Cei ce au cont VIP sa poata purta aceste skin-uri chiar daca sunt intr-o factiune sau nu. Sunt sigur ca cei cu cont VIP vor fi foarte bucurosi sa poata folosi aceste skin-uri.

Cateva skin-uri pe care playerii le-ar purta:

1.Skin_167.png          2.Skin_217.png          3.Skin_292.png          4.Skin_299.png          5.Skin_294.png          6.Skin_195.png          7.Skin_119.png     

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult comunitatea, prin faptul ca, vor dona foarte multi, doar pentru a purta aceste skin-uri. Numarul de playeri cu cont VIP va creste considerabil. Sper sa va placa sugestia mea. Sper sa se adauge.

• Upvote 4
Posted

Propun sa se adauge semnalizarea! Sa putem semnaliza, alaturi de un nou job!

In acel job sa fie vorba de conductor! Sa putem merge sa conducem trenul si la fiecare statie sa putem primi 10.000 bani , ca la autobuz si sa putem trece prin noi sa nu ne lovin, deoarece sunt putine sine

Astept comentarii!

Posted

Sugestie: La giftbox sa nu mai primesti 500 de ore la licente, ci sa primesti reinnoirea lor indiferent de cate ore mai au pana expira.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai bine.

Posted

Sugestie: Sa poti da /members orice rank ai avea insa doar pentru a vedea zilele si FW-urile fara a putea face altceva din members.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar scuti playerii sa mai stea sa deschida browser-ul, sa caute si tot asa.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:propun sa modificati traseul de la jobul bus driver

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fi interesant sa vedem un traseu care sa treaca si prin sf

Posted

SALUT! Poate unii dintre voi s-au lasat o perioada de SA:MP si nu mai au ore pentru a aplica intr-o factiune(30 de ore) si va este greu sa le faceti.

Sugestie: PROPUN sa se adauge in SHOP: **1 ORA JUCATA = 1 Premium Point si 30 de ORE JUCATE = 30 Premium Points.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Probabil playerii inactivi, care nu isi pot face orele o sa redevina activi intr-o factiune.

• Upvote 1
Posted (edited)

1.Sugestie: La jobul de mechanic sa se adauge comanda /find ID

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta mechanicul sa ajunga mai usor la client

2.Sugestie: Cand aplici la o factiune si primesti reject , sa primesti si motiv pentru a asi imbunatatii calitatile.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi jucatorii vor sti de ce nu au fost acceptati.

Multumesc.

Edited by Costy Dijmarescu4
Posted

Sugestie: Propun sa se introduca ceva (nu stiu daca-i posibil) sa blocheze posibilitatea de a schimba/sterge hidd-urile  de pe masina in momentul , pe durata, unei tranzactii de tip /tradecar sau /sellcar .

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar elimina de tot un nou tip de scam ce sper sa nu prinda amploare la fel ca si "bike +50kk pe masina". Si nu vad parti negative aici, 2  minute timp de asteptare pana ce expira oferta nu e o vesnicie  daca vrei sa schimbi hidd-ul pe masina chiar in acel moment. Astfel amandoua partile primesc masinile respective asa cum le-au fost prezentata si nu se trezesc cu o masina fara hidd la pretul uneia cu hidd . Idem si in cazul /sellcar.

P.S : Nu stiu daca se uita cineva peste aceste propuneri dar aceasta chiar ar trebui luata in considerare.