AndreyOfficial1997 Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Sugestie: Propun sa fie schimbate interioarele la case,cred ca toata lumea sa plictisit de aceleasi interiorare naspa,si sunt sigur ca se poate adauga interioare noi la case Lux Frumos. 3 Quote
DeXoN Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Sugestie: ar trebui adaugat un dedicat cu mai multe sloturi la toate 4 servere sau deschis un alt server (fara beta) Cum crezi ca ar ajuta serverul: pai de exemplu acum sunt 1000/1000 pe fiecare server deoarece sa adaugat giftbox iar sunt playeri care nu pot intra si de ex un memrbu de factiune care vrea sa faca raport nu poate ca e serverul full. Quote
CrossHeat Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 (edited) Propun sa se faca job de shark hunter Cum ar functiona: in primul rand trebuie sa ai licenta de gun si de boat. Dupa trebuie sa te duci in mare si sa tastezi /baitshark . Dupa asta un rechin va veni spre tine si tu trebuie sa il omori si sa iei carnea, sa fie o limita de carne pe care o ai si dupa ce ai maxim de carne trebuie sa te duci la un burger shot sa vinzi carnea. Ciudat job dar interesant zic eu ;) ;) ;) EDIT: Rechinul poate sa impinga barca si sa te omoare. Edited February 6, 2017 by EdyREAPER. 2 Quote
Fizz Khalifa Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 (edited) Sugestie: Propun sa se scoata chestia cu ''stealing a vehicle'' atunci cand owner-ul masinii nu se afla la volan. Exemplu: Eu am primit key de la owner-ul masinii, am lasat-o descuiata si vine altul, si dupa ce dau [F], el poate da [/call 112] si imi acorda Wanted 1 pe motiv ''furt vehicul''. Normal si de drept, doar owner-ul masinii ar avea voie sa faca acest apel, nu oricine. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, nu o sa te mai ingrijorezi daca iti da acea persoana (inafara de owner-ul masinii) [/call 112] primind totodata Wanted 1. Edited February 6, 2017 by Hooligan Laviniia. 1 Quote
Antonel Bujor Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Sugestie:Faceti sa fie achievment-uri,la care sa primesti pp sau bani ori rp. Ajuta jucatori cu:Vor putea avea premium level sau bani mai rapid. :o :huh: :angry: :D :gs: Quote
Mihai Bostan Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Sugestie: Giftboxul sa fie activat si saptamana 13-19 ...deoarece este activ intr-o saptamana in care doar elevii au vacanta. NU uita de studenti(probabil sunt intr-un numar destul de mare), care acum suntem chiar in sesiune, si nu avem timp sa jucam si sa deschidem cadoul deoarece suntem destul de stresati cu invatatul. Vacanta o sa avem saptamana viitoare, deci sper sa fie inteleasa propunerea. Multumesc si succes tuturor. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Cred ca o sa fie multumititi atat studentii care nu pot fi activi saptamana asta..cat si ceilalti jucatori deoarece s-ar bucura toata lumea de giftbox. 1 Quote
Vladut AJr Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Sugestie: Sa se adauge comanda /rh. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai e mult mai util si mai usor sa scrii /rh decat /removehelmet. 2 Quote
Alcapone Official Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 (edited) Sugestie:Sa se adauge o orena de paintball noua, spre expemplu o arena in care se fie 2 ochipe a cativa jucatori, in care sa se intample ca la war-uri doar sa fie fara evidente, turfs etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu a fost adaugat nici un update recent pentru Paint asa ca ar fi nevoie, plus ca ar fi ceva unic, dupa parerea mea. Edited February 7, 2017 by Alcapone Official Quote
KuznetslovGreen Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Sugestie: Mai bagati niste sloturi pe green ca nici la 12 nu ai loc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai sta playerii cate 30 min sa se conecteze. Quote
YoLamaita Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 (edited) Sugestie: On Bike Fall-Off pt faggio-urile de la job-ul Pizza Boy Cum crezi ca ar ajuta serverul:Le-ar usura munca celor de la Pizza Boy,deoarece multi nabi ii darama de pe scuter.Tot ce va trebui sa faci va fi sa activezi comanda /onb dupa ce dai /pizza si odata daramat sa apesti tasta ,,SPACE'' pentru a te putea ,,teleporta'' direct pe scuter.(undeva pe o raza de 100 de metri) Edited February 7, 2017 by Dober. BuGGeD Quote
MaDaLiN543 Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Sugestie:Sa se poate cumpara clear lp la playeri cu peste 500h in schimbul a 60pp sau mai multe. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Playerii incepatori care nu au stiut la inceput ca daca ai un lp murdar cu ban-uri, warn-uri nu o sa aibe niciodata sansa la o functie de helper. 1 Quote
CasperS Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Sugestie: Sa fie adaugat "un apartamen" adica o cladire gen "https://i.ytimg.com/vi/KiswQDzCgpA/hqdefault.jpg"si sa fie pe fiecare etaj cateva apartamente, normal cu lift si un hol, pe hol sa fie casele de unde pot fi cumparate sau vandute Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar fi ceva super, si ar fi multe "apartamente" intr-un loc, eu zic ca o sa fie cumparate. 1 Quote
BlaKa- Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Sugestie: Implementarea unor case in orasul Bayside pe serververele green/orange/red. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai cum sunt si pe blue, sa fie si 5-6 case si pe restul serverelor deoarece toate serverele sunt 1000/1000 si sunt foarte multi playeri ce isi doresc o casa intr-un loc nou si nepopulat. Cateva poze cu casele: http://imgur.com/a/gcZmM 2 Quote
PrograMeL Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Problema: Reject la factiuni fara a fii descris si motivul acesteia pe panel. Sugestie: Astazi am venit cu un subiect care nu ma deranjeaza doar pe mine ci si pe alti jucatori din comunitatea BuggeD. In primul rand, niciodata nu m-am suparat ca mi sa dat reject, asa a vrut liderul, asa s-a intamplat, ce nu-mi place mie deloc este non-motivarea rejectului. Normal ar fii ca dupa ce ai primit reject, sa ti se fie scris si motivul acesteia ca sa stii ce sa numai faci sau ce sa faci inainte sa dai iarasi aplicatie. Eu am primit de multe ori reject, poate o fii din cauza la level ori la orele jucate, dar niciodata nu am stiut de ce si cand am sunat liderii nici nu mi-au raspuns sau daca ar fii zis macar care este motivul acesteia. Exemplu [Aplicatia mea facuta catre SF Paramedics a primit reject, motivul :Necunoscut] http://orangepanel.b...lication/179204 Niciodata nu am stresat liderii, am aproape 100 de ore jucate, nivelul 10, dar motivul rejectului necunoscut. Va rog frumos faceti ceva in privinta asta, faceti ca motivul rejectului sa fie scris, ca sa stie lumea de ce am luat reject si sa numai repete greseala. 1 Quote
AndreyOfficial1997 Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 (edited) Problema: Reject la factiuni fara a fii descris si motivul acesteia pe panel. Sugestie: Astazi am venit cu un subiect care nu ma deranjeaza doar pe mine ci si pe alti jucatori din comunitatea BuggeD. In primul rand, niciodata nu m-am suparat ca mi sa dat reject, asa a vrut liderul, asa s-a intamplat, ce nu-mi place mie deloc este non-motivarea rejectului. Normal ar fii ca dupa ce ai primit reject, sa ti se fie scris si motivul acesteia ca sa stii ce sa numai faci sau ce sa faci inainte sa dai iarasi aplicatie. Eu am primit de multe ori reject, poate o fii din cauza la level ori la orele jucate, dar niciodata nu am stiut de ce si cand am sunat liderii nici nu mi-au raspuns sau daca ar fii zis macar care este motivul acesteia. Exemplu [Aplicatia mea facuta catre SF Paramedics a primit reject, motivul :Necunoscut] http://orangepanel.b...lication/179204 Niciodata nu am stresat liderii, am aproape 100 de ore jucate, nivelul 10, dar motivul rejectului necunoscut. Va rog frumos faceti ceva in privinta asta, faceti ca motivul rejectului sa fie scris, ca sa stie lumea de ce am luat reject si sa numai repete greseala. O idee buna,sa zica in geaca mea si de ce ne respinge mereu. Edited February 16, 2017 by CyberNeticK //warned Quote
Marian Zisu Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Sugestie: 1.La job-ul Trucker sa se adauge ceva.. Gen cand mergi sa iti iei job-ul sa intri la sef in birou si de acolo sa-ti iei job-ul si apoi sa iti iei un tir si sa mergi la sef sa-ti alegi marfa si sa nu ti-o dea direct pe tir pusa remorca...Sa mergi tu intr-o locatie sa o iei si sa o transporti..Ar fii mult mai fain..daca tot e server rpg. Quote
Al3Xy Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 (edited) Sugestie: Propun sa se adauge o comanda pentru jail sa poti sta linistit jail dupa ce ai dat un rob sau ai omoarat pe cineva ca te omoara in fiecare minut indiferent ca nu i-ai facut nimic... Sa o poata folosi doar civilii si cei din factiunii fara PD/FBI/NG, o cumpar cu pp daca e nevoie numai sa scap de nabi. Ms Edited February 8, 2017 by MarraKeCh Quote
Popular Post DixoN Official Posted February 9, 2017 Popular Post Posted February 9, 2017 Sugestie: Pai, propun adaugarea functiei de primar al fiecarui oras. Sa existe un primar in Los Santos, un primar in Las Venturas si un primar in San Fierro. Ce roluri ar avea acesta? Pai s-ar ocupa de administrarea acelui oras. Ar strange taxele business-urilor, al caselor si s-ar ocupa de diferite evenimente in respectivul oras din banii stransi. De asemenea, ar administra factiunile din acel oras, ma refer la alesul liderilor si raspunderea la anumite reclamatii (treaba de manager) si multe alte lucruri. Cum se alege acest primar? Pai o persoana isi depunde candidatura (de preferat un admin), iar playerii care au case, business-uri si /rentroom in respectivul oras au drept la vot. Daca un player sa zicem ca are business in Los Santos, dar el are rent in Las Venturas, ar avea drept de vot pentru Los Santos deoarece detine un bun. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai aproape de realitate, am scadea hate-ul asupra unui manager / lider, ar fii "democratie", deci cel ales ii reprezinta pe playerii ce l-au votat, n-ar fii motiv de cearta. Dar cel mai mult, este ceva role-play, ar fii o motivatie in plus pentru oricare player sa ajunga in staff pentru a deveni "primar". Sugestie: Sa se implementeze jobul de Pilot, transport de playeri intre orase cu ajutorul Shamalului (ca tot exista ID-ul interiorului acestui avion). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Un nou job, o noua experienta. Un plus adus serverului. Pentru pasionatii de aviatie si nu numai, ar fii ceva extraordinar. 15 Quote
FUTCHAPUK Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 sugestie Sugestie:Sa se adauge apartamente in samp,cum suna asta nu?Mi se pare o idee super buna,nu cred ca mai are vreun server asa ceva eu unul n-am intampinat asa ceva,si sa fie adaugate aici http://imgur.com/a/bM3fc http://imgur.com/a/0ytzV si sa fie adaugat un lift aici -> http://imgur.com/a/llTgD unde vei tasta /elevator sau cum se scrie si etajul dorit,mai exact unde ai apartamentul. Cu ce ar ajuta serverul?:Pai ar fi ceva original,si cred ca ai putea atrage multi playeri cu asa ceva. Quote
FloriNNN. Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Propun ca atunci cand un player alege sa-si stearga Faction History-ul, sa aiba posibilitatea de a alege factiunea / factiunile carora ar vrea sa le dea clear. Sigur sunt multi care la inceput au inceput cu stangul si dupa si-au 'retusat' intr-un fel Faction History-ul si probabil ca ar vrea sa-si stearga factiunea / factiunile trecute ce dau urat. Cred ca asta ar ajuta putin, pentru ca sa zicem ca ai un Faction History de 10 factiuni din care 5 factiuni ai 90-100 days si restu de 5 factiuni sunt 10-14 days sau 7-10 days cu /quitgroup sau wipe si nu vrei sa stergi tot asa sa poti sterge doar alea 5 "rele". 1 Quote
OvedenieAlex777 Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 (edited) Sugestie:Propun ca in urmatorul giftbox, cand se v-a adauga si acel 'quest' special, sa iti acorde ca si premiu de la '1-10pp', mi se pare ceva frumos si o sansa ca playerii sa castige si altfel "Premium points". Cum crezi ca ar ajuta serverul:Serverul nu v-a beneficia de un mare ajutor, dar playerii vor avea o satisfactie in plus la indeplinirea questului. :D Sugestie:Sa se poate cumpara clear lp la playeri cu peste 500h in schimbul a 60pp sau mai multe. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Playerii incepatori care nu au stiut la inceput ca daca ai un lp murdar cu ban-uri, warn-uri nu o sa aibe niciodata sansa la o functie de helper. ;) Edited February 16, 2017 by CyberNeticK //next warned Quote
Geo George Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Sa se adauge comanda /skip la tutorial. Quote
DaNN. SAMP Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Propun ca atunci cand, dai pe un prieten din lista ''/friends'', sa-ti apara ''Call Friend''/''SMS Friend''/''Remove Friend'' , acum e foarte nasol, deoarece apare doar ''Remove Friend'' si ''View Phone Number Friend'', sper sa se implementeze :D Quote
DeXoN Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 (edited) Problema: Reject la factiuni fara a fii descris si motivul acesteia pe panel. Sugestie: Astazi am venit cu un subiect care nu ma deranjeaza doar pe mine ci si pe alti jucatori din comunitatea BuggeD. In primul rand, niciodata nu m-am suparat ca mi sa dat reject, asa a vrut liderul, asa s-a intamplat, ce nu-mi place mie deloc este non-motivarea rejectului. Normal ar fii ca dupa ce ai primit reject, sa ti se fie scris si motivul acesteia ca sa stii ce sa numai faci sau ce sa faci inainte sa dai iarasi aplicatie. Eu am primit de multe ori reject, poate o fii din cauza la level ori la orele jucate, dar niciodata nu am stiut de ce si cand am sunat liderii nici nu mi-au raspuns sau daca ar fii zis macar care este motivul acesteia. Exemplu [Aplicatia mea facuta catre SF Paramedics a primit reject, motivul :Necunoscut] http://orangepanel.b...lication/179204 Niciodata nu am stresat liderii, am aproape 100 de ore jucate, nivelul 10, dar motivul rejectului necunoscut. Va rog frumos faceti ceva in privinta asta, faceti ca motivul rejectului sa fie scris, ca sa stie lumea de ce am luat reject si sa numai repete greseala. Idee foarte buna sper sa se gandeasca cineva la ea Edited February 16, 2017 by CyberNeticK //warned Quote
vL_BoYk. Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Sugestie:Propun sa mai faceti si voi un update ceva mai sofisticat, nu un update odata la 3 luni si acela sa contina decat un lucru din punctul meu inutil. Aveti la sugestii ogramada de lucruri interesante, nu postate doar de 1 singur player de mai multi, dece nu ii ascultati oare? Acele sugestii pot face serverul mult, mult mai frumos. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu ar mai fii asa monotonie pe servere. 1 Quote
Recommended Posts