Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Sa se bage /dropgun si /pickupgun . Ce sunt?

/dropgun - arunci arma pe jos

Cand o arunci sa apara la picioarele tale jos si sa se vada ce e: deagle, m4, etc.

/pickupgun - iei arma de jos

Te duci langa ea, scrii si o iei.

Orice player ce o vede sa poata sa o ia.

Armele sniper, minigun si astea mari sa nu se poata arunca. Doar armele ce le pot detine playerii.

Atunci cand cineva moare si are deagle in mana sa ramana deagle ul jos in locul in care a murit iar ceilalti playeri sa il poata lua.

Armele sa ramana jos pana cand un player o ia sau, daca nu, dupa 60 minute sau 50 saau sa dispara.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fi frumix

Posted

Sugestie: Adaugarea comenzii [/togpaint] pentru dezactivarea chat-ului din paintball.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Poate unii ca mine nu vor sa vada chat-ul plin de suferinte sau spam aiurea.

Posted

Sugestie:La jobul de bus spre exemplu sa putem trece unii prin altii ca la PNS.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu cred ca ar ajuta serverul ci playerii deoarece eu cand fac bus/stau pe g la cineva bubuie bus-ul o iau de la capat si iar si iar.

Posted (edited)

Sugestie: As vrea ca playerii ce joaca pe BuGGeD sa poate cumpara din DealerShip: Barca si Avion personal.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cam cu nimic, dar sa fie adaugate masini noi.

+1 Daca si voi ati vrea asta.

Edited by Fadded.
Posted

Sugestie : Pick-upuri cu viata / arme la war.

Cum ar ajuta serverul? : War-urile s-ar desfasura mai bine, mafiotii ne mai avand un scor chiar mic, ar inbunatatii experienta de war.

Posted

Sugestii: 

1. Marirea castigului la job-uri. Ar mari activitatea.

2. Adaugarea de skill-uri la job-urile car jacker si drugs dealer. Spre ex. la car jacker de la un anumit skill sa poti fura o masina iar la de la un anumit skill la drugs dealer sa poti cumpara droguri. Ar fi mai frumos jocul.

Posted

Sugestie: Marirea minimului de bani care iti pot dropa la gift.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Unii oameni primesc 150k la gift care ii faci la ferma in maxim 1 ora, si eu joc 5 ore pentru asta? Sa se puna macar 500k minimul, sa se cunoasca diferenta.

Posted

Sall! Sugestia mea este aceasta:

Sa se adauge si [Paramedic Departament LosSantos] , deoarece nu exista si este un oras destul de mare ce ar trebui populat!

Aceasta factiune ar ajuta cum fac si celelalte 2 din SF SI LV!

Daca va hotarati sa adaugati aceasta factiune va rog sa ma contactati! As dorii eu sa fiu leader-ul!

Multumesc!

• Upvote 1
Posted

Sugestie : Ar fi misto ca odata pe luna sa fie permisa o zi in care este permis sa faci DM pe oricine , oriunde , sunt chiar curios cum va arata o asa zi. Ar mai fi frumos daca s-ar adauga pe server si alte creaturi/oameni/animale care ataca playerii noaptea.

Cum ar ajuta serverul:Asa jocul va fi mult , mult mai distractiv si mai interesant , parerea mea :)

Posted

Sugestie: L-a clan cand se da /quitclan sa se arata in chat-ul clanului ca persoana respectiva a dat /quitclan.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta pe cei care au clan, sa vada cine da /quitclan si ar fi mai frumos asa.

Posted

Sugestie:Ar trebui sa se bage mai multe job-uri,si sa se bage achievment-uri,la care cand le faci sa primesti rp,bani,pp sau altceva.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:playeri ar avea mai multe joburi de facut,si vor avansa mai rapid in nivel sau vor avea premium mai rapid.

userbar

Posted

Sugestie: Cei care detin o casa se plang tot mai mult de faptul ca cineva parcheaza masinile fara acord si intentionat pe proprietatea lor privata. Propunerea consta in realizarea unui sistem prin care comanda /park poate fi folosita in jurul casei NUMAI daca persoana are rent la casa respectiva, astfel proprietarul casei poate alege cine poate parca masinile si cine nu in locul respectiv.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am scapa de multele persoane care doresc doar sa "se joace" si multe reporturi fara rezolvare.

• Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie : Ar fi misto ca odata pe luna sa fie permisa o zi in care este permis sa faci DM pe oricine , oriunde , sunt chiar curios cum va arata o asa zi. Ar mai fi frumos daca s-ar adauga pe server si alte creaturi/oameni/animale care ataca playerii noaptea.

Cum ar ajuta serverul:Asa jocul va fi mult , mult mai distractiv si mai interesant , parerea mea :)

Toti incercam sa scam de dm-isti man nu cred ca va fi introdus asa ceva in viitorul apropiat sau indepartat, si asta cu creaturile sau animelele cum vrei tu sa le spui ar fi o idee buna dar este foarte mult de lucru si cred ca se va adauga.

Edited by CyberNeticK
//warned
Posted

Sugestie:

1.Sa fie la /id ex: Nickname:TL.RedKode Faction Los Santos Police department (rank 1) Clan:The Legends (rank 5) Ping: 54 FPS: 60

2.Pe panel sa fie Clan History adica ex; RedKode has uninvite in clan The Legends days 10 rank 5 CWarn: 0/3.

3.Sa fie mai multe case pe orange.bugged.ro ca pe blue.bugged.ro

4.Sa fie giftbox cand suntem in vacante si cand sunt sarbatori ex: A inceput vacanta de iarna giftbox activat A inceput Craciunul giftbox activat Este ziua lui shad0w giftbox activat.

Cum ar ajuta serverul: Ar ajuta cu cea mai mare activitate de 1000/1000 sau 547/1000  si cu mult distractie!

• Upvote 1
Posted

Sugestie: La jobul farm sa poti  face mai multe ture de farm. De ex: Sa strangi 500Kg de faina si sa mergi sa le vinzi.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai profitabil nu tot sa mergi la fiecare tura terminata sa vinzi, sa fie o limita de  kg si sa poti merge sa le vinzi pe toate ceva gen cum e la Garbage.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Sugerez sa faceti eventuri mai des.

Cum crez ca ar ajuta server-ul: La gift-box-ul trecut erau la orice ora 800-1000 jucatori, iar acum, la o zi dupa incheierea event-ului deja au ramas 300 jucatori, sunt doar cateva ore cand sunt peste 800 jucatori.

Posted

Sugestie : Propun sa se adauge un update sa putem pune obiecte in casa pentru ca unele sunt              goale din script | Sau sa adaugati voi obiecte in cele goale.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul : Cu nimic mult in plus, doar sa fie toate casele complete                                      cu lucruri in ele

Posted

Propunere: Sa se aleaga din nou Designeri si tot felul de grade in zona de DESIGN , este o parte a forumului foarte populata, dar aproape nimeni nu se mai ocupa de ea, se mai ocupa ByK3nt cateodata de battle-uri si atat.

Cum ajuta ?: Ar reimprospata zona pentru Design, si s-ar face mult mai multa ordine in acea parte a forumului. De asemenea, poate se mai schimba si cereriile, deoarece aproximativ 1/2 din cereriile facute acolo, ori sunt gresite ori membrii nu indeplinesc cerintele, si incurca pe cei ce lucreaza in acele topic-uri. Si bineinteles, daca s-ar alege un designer, doi, sau chiar trei designeri, nu cred ca ar incurca pe cineva.

Mersi de timpul acordat, sper sa se ia in considerare.

Posted
Sugestia 1: Sa se adauge o comanda, gen '/raport' prin care membrii unei factiuni sa vada in ce consta raportul sau si cat mai are de facut din el.
Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Nu ar mai trebui sa te uiti mereu pe panel sa vezi cat mai ai de facut din raport.

Sugestia 2: Sa poti da /towcar tuturor masinilor pe care le detii.
Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: E cam enervant sa trebuiasca sa faci spam cu /towcar cand ai mai multe masini.

Sugestia 3: Sa fie adaugate questuri pentru toate factiunile de pe server.
Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Este cam nedrept pentru cei care nu sunt in PD sau in Paramedic si nu aibe niste quest-uri mai 'personalizate'.

• Upvote 3
Posted

salut as avea 2 propuneri interesante.

1. Ar fi bine ca la co-lideri accesul e uninvite sa fie acordat de pe Panel cum este si cu gradele de pe forum, sa dam numai la cine credem noi ca merita sa intamplat sa dau rank 6 la un membru si in maxim 4 zile m-am trezit cu clanul gol, si de aceia zic ca ar fi fain daca sar putea baga optinea sa se de-a acces la co-lideri de pe panel la optiunea uninvite.

2. ar mai fi fain daca se ar pune comanda /kill ca sa nu se mai ceara kill la un anumit jucator, zic eu ar fi mai usor daca mas afla undeva in pustierate as ramane fara masina si nu as avea posibilitatea de a ma omora ar fii mai util sa scriu /kill si sa mori. 

Sper sa fie acceptate aceste 2 propuneri eu zic ca sunt interesante. Astept parerile voastre salut.

Posted

Sugestie: Sugestia mea ar fi ca hidraulicele puse pe mașină sa rămână după ce dai relog. Dacă ai low rider trebuie să te duci de fiecare dată când reintri pe server să le pui

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu mai pierzi timpul repunandu-le.