Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Propun sa se faca mai hard sistemul de rob cand ai lvl mai mare

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai  majoritatea playerilor au infernus si pot scapa foarte usor de politie

Posted

Sugestie: Sa se adauge ' Create House ' in [/shop], bineinteles, aceasta 'comanda' ar venii cu un sistem bine facut de Shad0w, spre exemplu:

1. Intri in /shop, dai pe Create House.

2. Iti deschide un meniu si te pune sa alegi ce fel de casa sa fie [small/Medium/Big].

3. Dupa ce alegi, apesi pe ceva buton spre exemplu ' Choose ', care ar fii un fel de 'Ok'.

4. Dupa ce alegi, apare in chat la admin un mesaj de genul ' NUME wants to create a house, type /checkhouse <id jucator> (si serverul da goto adminului la locul unde ar trebuii sa apara casa). Daca spawn-ul la casa este plasat bine, in fata unei usi a unei case, adminul poate tasta /accepthouse <id jucator>, iar casa o sa apara acolo, daca nu este in fata unei usi, adminul poate tasta /refusehouse <id jucator> iar comanda o sa fie respinsa, si PP-urile jucatoruli nu vor fii afectate.

Niste idei pentru preturi:

Big - 100pp

Medium - 50pp

Small - 25pp

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, aceasta comanda, pot spune ca poate ajuta Owner-ul, deoarece el nu mai trebuie sa stea sa creeze case noi, si de asemenea daca el crede ca sunt destule case, sa fie o comanda spre exemplu /ahousereqeusts (de la 'activate house requests') si /dhouserequests (de la 'deactivate house requests') 

Multumesc pentru timpul acordat propunerii mele.

• Upvote 5
Posted (edited)

Ideea mea suna asa:

Satucul Angel Pine (pozitia acestuia pe harta o puteti vedea aici: http://www.cadeogame.com.br/z1img/20_12_2007__23_30_5317109ecdc4b578cb5fe5c773a293bfb39d59a_312x312.jpg), sau cum il stie lumea satucul de langa Chilliad, mi se pare un loc grozav pentru infrastructura serverului.

Acest satuc ar putea fi dezvoltat foarte mult, dar din pacate el este pustiu.

Cateva lucruri ce se pot face in el:

1. Joburi:

a) Se poate face un nou loc pentru job-ul Arms Dealer, avand in vedere ca exista un Ammu Nation chiar acolo  http://vignette4.wikia.nocookie.net/crazybobs/images/f/f4/Angelpine.png/revision/latest?cb=20090107152117 ,care ar pleca fix din Angel Pine si s-ar termina in San Fierro sau in Bayside.

b] Se poate face o statie truck chiar in satuc, ar fii o ruta mai sigura pentru cei ce doresc sa faca job-ul Trucker.

c) Se poate face un job NOU similar cu cel de PizzaBoy , avand in veder ca exista un Cluckin Bell acolo: http://i.imgur.com/2mnXIY5.jpg

d) Se poate face un job NOU, acela de Dulgher sau Taietor de lemne, avand in vedere ca acolo exista o fabrica de cherestea adica aceasta: https://www.upload.ee/image/6206920/sawmill.png

2. Case:

Aici nu ar fii nevoie decat de maxim 10 - 12 case:

- Cele mici ar veni in zona rulotelor: http://vignette3.wikia.nocookie.net/gtawiki/images/a/ac/AngelPine-GTASA-Aerial.jpg/revision/latest?cb=20100410203300

- Cateva case medii : https://cs4.gtaall.com/screenshots/4dc09/2014-05/original/2bdabee7ad00b1a2bc171e29b25944c5658e56e4/183703-gallery1539.jpg 

- Vreo 2 case cu interior de lux: casele ar fi ca aceasta: http://imgur.com/a/J1RUR

- Ideea ar fi fara case big, avand in vedere ca este doar un satuc.

3. Bizzuri

a) Un bizz ar fii acest Cluckin Bell: http://i.imgur.com/2mnXIY5.jpg

b] Un bizz ar fii acest Gun Shop: http://vignette4.wikia.nocookie.net/crazybobs/images/f/f4/Angelpine.png/revision/latest?cb=20090107152117 

c) Si ar mai fii acest Gas Station: http://vignette2.wikia.nocookie.net/gtawiki/images/2/24/GAS_Whetstone.jpg/revision/latest?cb=20121204222021

4. Altele

Se poate face in aceasta locatie un sediu de politie, un sediu pe care sa-l foloseasca toate departamentele inclusiv National Guard si FBI, asa ar fii mai simplu pentru cei arestati cat si pentru cei care aresteaza, stiind locatia exacta unde acestia for fi incarcerati.

Aceasta este cladirea care poate servi ca sectie de politie: http://vignette1.wikia.nocookie.net/gtawiki/images/b/b1/AngelPineSheriff-GTASA.jpg/revision/20100210091938

Mentionez ca ce am scris cu rosu sunt link-uri cu imagini ce va pot ajuta sa vedeti la ceea ce ma refer!

Cum cred ca ar ajuta? : Simplu s-ar extinde spatiul pe care playerii se desfasoara, ar aparea noi case, noi job-uri, plus ca privelistea e prea frumoasa ca acest loc sa moara pustiu.

Multumesc pentru timpul acordat, si chiar daca nu se poate face chiar tot ce am zis stiu sigur ca o parte se poate face, si sper ca sa am si suportul celorlati membrii ai comunitatii cu aceasta propunere!

Edited by Joser.Beleaua
  • Upvote 5
Posted

Sugestie: Să se adauge comenzile /tibiskin, /cybernetickskin, /eugenskin și /zokoskin la fel ca comanda /shad0wskin. În data în care s-au născut acești owneri, să poți folosii acele comenzi, la fel ca la Shad0w. Însă, doar pe serverul pe care este owner unul dintre cei patru de mai sus să fie comanda. Adică, CyberNeticK este owner pe orange și doar pe orange să putem scrie /cybernetickskin. La fel și la ceilalti owneri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi frumos să putem știi când este ziua fiecăruia și să le putem purta skin-ul.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Prima sugestie ar fii ca si proprietarul casei sa poata folosi o comanda gen[/createhouse] pentru a-si putea mobila casa, gen sa poata sa isi puna pat unde doreste, canapea, TV, frigider, aragaz...etc

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar atrage mai multi jucatori+ca ar fii ceva nou, ne mai intalnit.

Sugestie: Sunt multe blocuri destul de mari nefolosite, in acele blocuri sa se adauge apartamente. Gen in Los Santos sunt destul de multe blocuri care nu folosesc la nimic, in acele blocuri ar putea sa se construiasca 2-3 etaje pe care noi sa le accesam si la fiecare etaj creat cate un apartament, numarul de case ar creste, dar se poate scoate din casele care oricum vin statului deoarece playerii le cumpara apoi nu mai joaca sau casele in pustietate(playerii ce detin acele case sa primeasca o suma de bani cand casele sunt scoase, preturile ar putea fii in functie de zona si de casa.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar atrage mai multi playeri deoarece nici un alt server nu dispune de un astfel de sistem, numarul playerilor ar creste, serverul ar parea mult mai real.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun sa se adauge o comanda prin care iti poti lua un skin mai smecher [diferit] de ce este in Binco, sa il poti cumpara cu 2-3 PP. 
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar fii mai multe donatii, poate pe 80% playeri ii vor incanta acest lucru.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Salut. Sugestia mea este, pinul la banca. Adica, cand incercam sa transferam bani, sau sa ii scoatem din banca, sa ne ceara un pin code, desigur, playerul sa aleaga daca isi baga pin, si sa isi aleaga pinul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul destul de mult, in primul rand, se sparg foarte multe conturi in ziua de azi, macar asa nu ar putea sa fure banii munciti de noi. In plus, este mult mai realistic. Asa este si in realitate. Sper ca aceasta sugestie o sa fie luata in calcul de catre dumneavoastra. O zi buna !

• Upvote 3
Posted

Sugestie:Salut. Sugestia mea este, pinul la banca. Adica, cand incercam sa transferam bani, sau sa ii scoatem din banca, sa ne ceara un pin code, desigur, playerul sa aleaga daca isi baga pin, si sa isi aleaga pinul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul destul de mult, in primul rand, se sparg foarte multe conturi in ziua de azi, macar asa nu ar putea sa fure banii munciti de noi. In plus, este mult mai realistic. Asa este si in realitate. Sper ca aceasta sugestie o sa fie luata in calcul de catre dumneavoastra. O zi buna !

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Propun sa fie adaugate mai multe quest uri, la truck de exemplu.

Se anunta deschiderea unui nou server? Yellow?

Edited by Khen
Posted

Sugestie: Sa se puna numar de telefon pe cont, sa fie privat doar cand esti logat sa-l vezi, dar e chiar o idee buna si daca e, poti da sa iti dea pe telefon coduri pe care le pui sa resetezi parola/sa schimbi mail.

Posted

Sugestie: La jobul de trucker sa primesti un anumit hp la truck, deoarece mereu trebuie sa mergi in PNS sa repari si la bus e la fel, sa iei hp la fiecare cp.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta playerii sa faca banii mai repede spun eu.

Posted

Sugestie: Cred ca ar fi bine sa faceti un fel de 'safezone' la cnn si in alte locuri, sa nu putem face dm, sa nu ne scada viata, sa nu luam dm de la explozi, etc.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai lua atatea warn-uri pentru kamikaze, cand explodeaza cineva la cnn nu mai explodeaza si alte masin s.a.m.d.

Posted

Sugestie: propun scoaterea amenzi de MOS

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand, de cand este aceasta amenda sv. nu mai este asa populat. Scad foarte tare preturile la bizz-uri de top tuning.

Posted (edited)

Adaugarea unui nou job - Street Cleaner

Ideea job-ului e simpla, tu doar te plimbi cu un vehicul pe un drum bine stabilit cu un anumit tip de vehicul.

Vehicle_572.jpg - Mower ( 572 )

Vehicle_574.jpg - Sweeper ( 574 )

Job-ul poate fi practicat doar in Ocean Docks.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul ? : Evident adaugarea a mai multor job-uri in mai multe zone nepopulate reusesc sa populeze unele parti ale hartii, fiind un echilibru mai mare.

Edited by Klaz69
  • Upvote 4
Posted

Sugestie: Propun sa se adauge comanda [/changemail], deoarece panelul cateodata mai pica si poate cineva a spart contul lui X de mail si vrea sa il schimbe.
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai nu ar mai trebuii sa intram mereu pe panel si ar fii mai usor pentru noi.

Posted
Sugestie:

1. Salut, ce zici daca s-ar baga un sistem in care instructorii sa poata acorda licenta de condus, adica de la DMV sa ia licenta doar atunci cand ai level sub 3 sau nu sunt instructori on,(sau sa se bage sa poti cumpara licenta de la DMV pe X$$ si de la instructori cu xxx$$$)

Cand un player cu level mai mare de 3  merge la DMV si scrie /exam sa ii apara in chat cu o culoare la alegere de voi ca are posibilitatea de a o primi de la instructor pe un pret mai mic si el sa aiba de ales dintre a alege de ex asa sa apese pe un buton dintre astea (ACCEPT EXAME DMV) sau (/REQUESLICENSEDMV).

Va pot ajuta eu cu tot ce trebuie pentru acest sistem, testu de sustinere, ce sa fie nou in regulament cu implementarea sistemului

2.Pe panel sa fie raportu in functe de tipul licentei, raportul sa se puna in functe de licenta acordata cand folosesi /givelicense (ID)  (GUN) acesta sa se puna doar punct la GUN nu cum este acum licentele se aduna:  

Un mic exemplu:

Name       | Rank   | FW   |  Days in faction        |  Last Online          | Licences:  DRIVE           GUN        FLY          BOAT     Money deposite

[]RoBo[]    |    X  |     X/3   |       X days             |   2017-03-04 02:32:53  |                 0                  1          0               0                   0

Faydee   |    X  |     X/3   |       X days             |   2017-03-03 23:27:54 |                 0                  1          0               0                   0

Jussen     |    X  |     X/3   |       X days             |    2017-03-03 22:08:18 |                  0                  1          0               0                   0

Ce ce crezi ca ar ajuta serverul: La dezvoltarea acestuia si prin sistemul acesta de licenta DRIVE de la instructori, este ceva ce nu am mai intalnit.
Posted

Factiuni!

Sugestie:Ar fi frumos ca in factiuni sa poti intra mai usor...nu ma refer la level...adica stai 2-3 ore sa pregatesti o aplicatie calumea,si dupa cand esti nerabdator sa vezi raspunsul vezi Reject.Mie mi s-a intamplat de foarte multe ori sa primesc numai reject....si in zilele astea numai reject....

Cu ce ar putea ajuta server-ul?:Mult mai multi jucatori ar avea ce face in afara de job-uri,rob-uri,paintball etc.

Posted (edited)

Sugestie:Propun ca la fiecare arena din fiecare oras (SF http://imgur.com/a/1E6R7 /LV http://imgur.com/a/Ntx5K /LS http://imgur.com/a/8c7b2 )sa fie ceva sa putem intra  acolo la curse(gen NASCAR ,cu hot-uri),apoi  castigatorii (1,2,3 sa castiige o suma de bani).

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Mai multa activitate si ar ajuta si playerii care sunt la inceput de drum pe  server.

Multumesc  timpului acordat !

Edited by Oase.
Posted

Sugestie: Sa se adauge factiuni gen Bus Driver sau Mechanic.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi niste factiuni interesante.

Posted

Sugestie: Multi playeri parcheaza masinile langa checkpointul pentru /getmats pentru ca unii playeri ce vor sa faca mats si nu au masini sa le poata lua dar cei cu masini deja care vin la /getmats trebuie sa suporte aglomeratia si multe masini care sunt puse exact peste Checkpoint si noi trebuie sa ne dam jos din masini.

(1)Propunerea mea ar fii ca in acea zona de la getmats sa nu se mai poata parca masinile personale, sa fie ca un fel de restrictie. Asa s-ar evita aglomeratia de la acel Checkpoint.
(2)Statia de autobuz de la /getmats sa fie mutata  dupa intersectie(5 metrii mai in fata) asa soferii de autobuz nu ne-ar mai bloca in timpul in care ei stau in statie si asa ar evita si ei sa fie busiti de playerii ce fac materiale.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fii asa aglomerata acea portiune, playerii ce vor sa fac materiale nu si-ar mai face nervi ca nu pot ajunge la Checkpoint din cauza masinilor parcate sau ca soferii de autobuz ca le este distrus autobuzul din cauza celor ce intra in ei doar pentru a ajunge la /getmats.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:La comanda [/service] sa fie adauga si Mechanic, ex: [/service taxi,medic,mechanic] ,si cand player-ul da [/service mechanic] instant el va cere un Mecanic care sa vina la el,si toti mecanicii Online,va primii ceva de genul "x are nevoie de un mecanic" , si mecanicii sa poata accepta prin comanda [/accept mechanic (ID)] 

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Spun ca ar fii mai de folos,deoarece cred ca multi playeri raman fara benzina sau le este stricata masina,asa cu aceasta comanda va fii mai usor sa cheme un mecanic.

Sugestie By KiLLeR_HD

Posted

Sugestie: Pe server-ul de Blue, nu stiu daca este si pe celelalte ca nu joc, ca in acel bloc de langa plaja, in care piti urca cu liftul, gen sa se mai amenajeze putin prin el si sa se faca case si in el, adica daca ai casa 988 aceasta sa fie la un etaj din acel bloc, ar fi foarte fain sa iesi din casa si sa iesi din bloc + ca are si parcare si o priveliste inimaginabila, si sa fie case small, medium si big care sa coste 50-200kk sau mai mult, trebuie putin decorat, ceva usi la case, plante.

Cu ce ar ajuta server-ul?: Ar fi mai multe case si ar fi un lucru foarte tare.

Posted

Sugestie:

Salut! Am stat , m-am gandit si mi-a venit o idee. Tow Car Company. Aceasta factiune va avea in vedere tractarea masinilor / datul de fill sau repair. Pentru ca tot exista comanda / mechanics , de ce nu ar devenii  o factiune. Aceasta factiune va veni la playerii ce vor tasta comanda /service mechanics, acestia vor veni si pentru repair sau fill vor platii suma de 3000$. Aceasta factiune exista si pe alte servere , confirmat de mine. Aceasta factiune ar trebuii sa se poate aplica pentru level 7. Ar trebui sa existe Tow Car Company LS si Tow Car Company LV. in LV HQ-ul sa existe unde este chiar si job-ul , iar in LS , unde se afla locul acela de unde se iau masinile, langa CNN, un loc extrem de bun pntru un HQ.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

Aceasta propunere ar ajuta playerii sa ai ba mai multe sanse sa-si gaseasc a o factiune potrivita pentru ei, si ar avea sansa sa mintr intr-o factiune la un level mai mic.

Aceasta factiune este una potrivita npentru acest server, mai ales pt LS , unde cu totii stim ce bine arata locul acela unde se gasesc masinile.

Daca va ganditi sa adaugati aceasta factiune , chiar mi-ati face o favoara ma puteti contacta. Cum am mai zis in cazul in care o adaugati mi-as dorii eu sa fiu leader in LS sau LV , depinde.

Daca va este greu sa faceti regulament / etc. ma puteti contacta. As face orice pentru a-ti adauga aceasta factiune.

• Upvote 1
Posted

Sugestie : Propun ca job-ul drugs dealer sa fie un pic schimbat. In primul rand, sa se adauge skill la acest job. In al doilea rand, schimbarea ar consta in preluarea drogurilor de la ##### (eventual inca alte 2 locatii pentru lv si sf) (ex : Skill 1 - 4g, skill 2- 8, skill 3-16, skill 4-24, skill 5 - 30, skill 6 -36 ) si depozitarea lor intrucat sa nu poti lua alte droguri cat timp ai altele la tine . Costul drogurilor de la ##### ( eventual celorlalte 2 locatii ) sa fie ceva de genu` 100$ . Daca acest lucru ar fi posibil, atunci ar trebuii un "seif" in spawn-urile fiecarei mafii, unde fiecare player (care face parte dintr-un gang) poate sa-si depuna / retraga materialele, respectiv drogurile (personale) dupa bunul plac. Revenind la droguri, sa nu existe o limita in ceea ce priveste cantitatea pe care o poti purta cu tine. 

Cu ce crezi ca ajuta serveru : In acest caz, drogurile vor capata o valoarea, fiind putand fi comercializate, iar economia zic eu ca s-ar putea extinde, drogurile putand devenii in unele cazuri un fel de inlocuitor al banilor ( ex.: dau nrg pe 30kk si 8kg droguri) ..

Posted (edited)

Sugestie: Pe server-ul de Blue, nu stiu daca este si pe celelalte ca nu joc, ca in acel bloc de langa plaja, in care piti urca cu liftul, gen sa se mai amenajeze putin prin el si sa se faca case si in el, adica daca ai casa 988 aceasta sa fie la un etaj din acel bloc, ar fi foarte fain sa iesi din casa si sa iesi din bloc + ca are si parcare si o priveliste inimaginabila, si sa fie case small, medium si big care sa coste 50-200kk sau mai mult, trebuie putin decorat, ceva usi la case, plante.

Cu ce ar ajuta server-ul?: Ar fi mai multe case si ar fi un lucru foarte tare.

a fost ideea.

Edited by CyberNeticK
//warned