wait01 Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Sugestie: Sa se faca la paintball inca o arena(farm sau ceva mai mare, gen padurea de langa ciliad) cu armele deagle + rifle sau doar rifle. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cei din mafii ar fi bucurosi ca in sfarsit au un loc unde pot invata sa traga cu rifle. Quote
Vlad Chis Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Sugestie: Acordarea de /invite intr-un interval de 15 minute. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am observat ca foarte multe factiuni au 31/30 respectiv 52/50 membri, dureza putin pana se actualizeaza si pe panel si ii ofera liderului/coliderului sa bage jucatori peste limita in factiune. Quote
xTx Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Sugestie: Propun ca la job-ul BUS DRIVE sa se inchida automat autobuzul la fel ca la FARMER Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai am intanlit de multe ori playeri care aveau job-ul de BUS DRIVER si la un anumit checkpoint stateau si dadeau F scotandu-te din autobuz si apoi sa o iei iar de la primul checkpoint. Quote
UniQue Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Sugestie: Analog cu existenta raportului diminuat pentru helperi in cadrul departamentelor de politie, ar trebui sa existe o regula asemanatoare a raportului si in cazul factiunilor precum Taxi si Paramedic Department. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi egalitate intre factiuni, iar helperii nu ar mai urmari inactivitatea din departamentele de politie. Quote
Hutchinson Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 (edited) Â Sugestie: Sa se adauge factiuni gen Bus Driver sau Mechanic. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi niste factiuni interesante. Â nu vrei si factiune farmer Edited March 14, 2017 by CyberNeticK //warned Quote
GOTTiOFFiCiAL Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Sugestie: Propun ca la jobul de PizzBoy sa se bage: Skill 1: Faggio Skill 2: Quad Skill 3: Sanchez Skill 4: Bf-400 Skill 5: Fcr-900 Skill 6: Nrg-500 Â Cum crezi ca va ajuta serverul? Cred ca ar usura munca multor playeri cu skill mai mare la PizzaBoy. Quote
Spongbob Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Sugestii .. why arme dealer can sell guns and he can t get gun .. mechanic Can repair cars and he can t repair his car .. I hope to fix it.. Like drug dealer He can sell and he can use .. . Goodluck Quote
XCatalinX Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 (edited) Sugestie: Sa se adauge joburi in orasul San Fierro. Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar mai popula si San Fierro ca e prea pustiu. Edited March 13, 2017 by DragotaCatalin Quote
iBlake Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Sugestie: Propun ca jucatorii care detin functia de admin sau helper sa nu mai poata aplica pentru functia de lider.  Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca un helper respectiv un admin nu are suficient timp sa se ocupe in totalitate de indatoririle unui lider al factiunii deoarece se poate observa ca sa fii admin respectiv helper cere mult timp si intr-adevar te poti ocupa de reclamatii si aplicatii, dar a fi liderul unei factiuni nu inseamna doar atat. Inseamna sa fii prieten cu fiecare membru si sa te ocupi cu adevarat doar de factiunea ta, asa cum era mai demult, nu sa faci lucrurile astea cand ai liber de la indatoririle de admin, care nu sunt chiar putine.  Daca doresti sa aplici ca helper, scrie conditia asta: cei care vor obtine functia de helper si fac parte dintr-o factiune pe alt server de pe Bugged vor fi nevoiti sa renunte la factiune pe acel server. Daca indatoririle unui helper nu se pot intersecta cu indatoririle unui membru ce apartine de o factiune, cum ar putea un admin sa fie si lider?  Ar trebui sa se mai ofere sanse si jucatorilor de rand deoarece nu se stie niciodata ce fel de lideri exceptionali se pot afla si printre ei. Quote
Alex7 Official Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 (edited) Sugestie: Revenire la fost-ul sistem de rank up, clear fw, etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu mi se pare ok, ca lider sa nu faci nimic pentru factiune, sa fii doar omul cu fvr-ul. De exemplu, liderii de la Paramedic ce fac? Nimic. Reclamatii nu sunt, evidenta nu o mai fac ei, rank up nu mai dau ei. Am vazut ca ai spus ca daca x se cearta cu y si y este prieten cu co-lider-ul / lider-ul, x nu mai primeste rank up. Pai nu e vina noastra ca el se cearta cu toti. La mafii, nimeni nu mai face nimic, liderul o sa fie doar pentru fvr. O sa fie foarte greu sa iei lead tinand cont ca nici un lider nu e atat de prost sa renunte cand nu trebuie sa faca nimic. Edited March 14, 2017 by Alex7 Official 4 Quote
Size Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 (edited) >> Sugestie:  Salut, de cand s-a bagat raportul de activitate automat factiunea de tip News Reporters, de pe serverul Orange, are o mare problema. Sunt mai bine de  128 de live-uri pe saptamana, este cam imposibil sa facem acest raport de activitate daca nu putem sa dam si live-uri, inainte cei de rank 5 nu aveam de dat live-uri, acuma este mult mai complicat si foarte neplacut. Ar fi bine sa se scoata live-urile de la rank 5, pentru a putea sa ne facem toti raport-ul, astfel riscam sa primim uninvite sau lvie-urile pentru rank 5 pot fi micsorate la 1 livem pe saptamana.  >> Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Probabil nu vom primi uninvite si ne putem face fiecare raportul in voie, deoarece nu se fac 128 de cereri live pe saptamana pentru a putea lua fiecare cate unul. Edited March 14, 2017 by R Size Quote
V.Alin Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 (edited) Sugestie: Revenire la fost-ul sistem de rank up, clear fw, etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu mi se pare ok, ca lider sa nu faci nimic pentru factiune, sa fii doar omul cu fvr-ul. De exemplu, liderii de la Paramedic ce fac? Nimic. Reclamatii nu sunt, evidenta nu o mai fac ei, rank up nu mai dau ei. Am vazut ca ai spus ca daca x se cearta cu y si y este prieten cu co-lider-ul / lider-ul, x nu mai primeste rank up. Pai nu e vina noastra ca el se cearta cu toti. La mafii, nimeni nu mai face nimic, liderul o sa fie doar pentru fvr. O sa fie foarte greu sa iei lead tinand cont ca nici un lider nu e atat de prost sa renunte cand nu trebuie sa faca nimic. Â Edited March 31, 2017 by CyberNeticK //warned Quote
Hannahh Montana Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Ideea mea suna asa:  Satucul Angel Pine (pozitia acestuia pe harta o puteti vedea aici: http://www.cadeogame...59a_312x312.jpg), sau cum il stie lumea satucul de langa Chilliad, mi se pare un loc grozav pentru infrastructura serverului. Acest satuc ar putea fi dezvoltat foarte mult, dar din pacate el este pustiu.  Cateva lucruri ce se pot face in el:  1. Joburi:  a) Se poate face un nou loc pentru job-ul Arms Dealer, avand in vedere ca exista un Ammu Nation chiar acolo  http://vignette4.wik...=20090107152117 ,care ar pleca fix din Angel Pine si s-ar termina in San Fierro sau in Bayside. b] Se poate face o statie truck chiar in satuc, ar fii o ruta mai sigura pentru cei ce doresc sa faca job-ul Trucker. c) Se poate face un job NOU similar cu cel de PizzaBoy , avand in veder ca exista un Cluckin Bell acolo: http://i.imgur.com/2mnXIY5.jpg d) Se poate face un job NOU, acela de Dulgher sau Taietor de lemne, avand in vedere ca acolo exista o fabrica de cherestea adica aceasta: https://www.upload.e...920/sawmill.png  2. Case:  Aici nu ar fii nevoie decat de maxim 10 - 12 case: - Cele mici ar veni in zona rulotelor: http://vignette3.wik...=20100410203300 - Cateva case medii : https://cs4.gtaall.c...allery1539.jpg - Vreo 2 case cu interior de lux: casele ar fi ca aceasta: http://imgur.com/a/J1RUR - Ideea ar fi fara case big, avand in vedere ca este doar un satuc.  3. Bizzuri  a) Un bizz ar fii acest Cluckin Bell: http://i.imgur.com/2mnXIY5.jpg b] Un bizz ar fii acest Gun Shop: http://vignette4.wik...20090107152117 c) Si ar mai fii acest Gas Station: http://vignette2.wik...=20121204222021  4. Altele  Se poate face in aceasta locatie un sediu de politie, un sediu pe care sa-l foloseasca toate departamentele inclusiv National Guard si FBI, asa ar fii mai simplu pentru cei arestati cat si pentru cei care aresteaza, stiind locatia exacta unde acestia for fi incarcerati. Aceasta este cladirea care poate servi ca sectie de politie: http://vignette1.wik.../20100210091938   Mentionez ca ce am scris cu rosu sunt link-uri cu imagini ce va pot ajuta sa vedeti la ceea ce ma refer!   Cum cred ca ar ajuta? : Simplu s-ar extinde spatiul pe care playerii se desfasoara, ar aparea noi case, noi job-uri, plus ca privelistea e prea frumoasa ca acest loc sa moara pustiu.    Multumesc pentru timpul acordat, si chiar daca nu se poate face chiar tot ce am zis stiu sigur ca o parte se poate face, si sper ca sa am si suportul celorlati membrii ai comunitatii cu aceasta propunere! 5 Quote
Bogdan.G. Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 >> Sugestie: Când un lider / co-lider / rank 5 dă fvr să aibe un delay de câteva secunde pentru a se evita spamul cu fvr din greșeașă (la mafii cu bind-ul), câteva exemple: http://orangepanel.bugged.ro/profile/Jeremy. și http://orangepanel.bugged.ro/profile/Rohammer  >>Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai putea face spam cu fvr. Quote
.Iuli Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Ar fi bine sa poti intra in masina ta personala chiar daca  incuiata. Quote
Lion. Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Ar fi bine sa poti intra in masina ta personala chiar daca incuiata. Poti intra chiar daca e incuiata. Â Sugestie: Sa se adauge comanda /togad pentru a face ca playerul ce a tastat comanda sa nu mai vada anunturile puse de jucatori. Cu ce crezi ca ajuta serverul?: N-ar mai avea playerii asa mult spam. Quote
AlbertoaX Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Sugestie:Propun ca in zona All Saints General Hospital care se afla imediat langa CNN Los Santos sa fie adaugata pe langa ambulanta celor din Paramedic LV si o ambulanta a paramediciilor ce fac parte din SF. Cred ca ar ajuta membrii ce fac parte din San Fierro Paramedic Departament pentru ca HQ-ul nostru se afla foarte departe. Poate un membru vrea sa se apuce de raport, dar in acel moment este in Los Santos si drumul pana in SF este destul de lung. http://imgur.com/a/5WP2V Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta membrii factiuni San Fierro Paramedic Departament Quote
.AIM.Surowiakk. Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Sugestie:2 sugestii foarte bune luate din gta 5. 1.Cand te urci intr-un taxi, iar taximetrist-ul te intreaba unde vrei sa mergi, tu sa pui checkpoint pe harta, si sa il puna si taximetrist-ului, ca in gta 5. 2.Sa poti trage cu arma de la volan, ca in gta 5. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta foarte mult mai ales prima sugestie, si ar fi mai usor pentru taximetristi Quote
Seby_Blaj25 Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Sugestie: Ar trebui adaugat la comanda /rob sa putem sa jefuim si playerii pe strada...asa ca in viata reala Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai distractiv si ar fi mai aproape de viata reala...Si playeri s-ar distra mai mult ar fi mult mai activi Quote
PoisonSmoke Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Sugestie: Să se adauge cd player cu căști la 24/7 și să poți asculta radio oriunde, adică nu numai atunci cand ești in mașină. / Îl puteți introduce doar pentru jucătorii care au PREMIUM/VIP.Cum crezi că ar ajuta serverul: De multe ori când fac ceva, de exemplu fish și imi place melodia care este la radio, sunt forțat să o opresc atunci când mă dau jos din mașină. Cu un astfel de cd player am putea să ascultăm muzica oricănd și oriunde fără întreruperi daca asta dorim, putem asculta posturile de radio puse la dispoziție de server chiar si la paint cu un cd player. 1 Quote
xhaZe Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Sugestie: Propun adaugarea unei protectii pentru comanda "/fvrepawn". Va veti intreba "cum adica protectie pentru comanda /fvrespawn". Ei bine, in departamente nu poti folosi comanda /so decat o data la 5 secunde pentru evidarea abuzurilor. In ultima vreme foarte multi lideri au fost sanctionati pentru spam cu /fvrepsawn din diverse motive... ori au incurcat keybinderul cu cel de /attack, ori kaybinder-ul s-a blocat. Asa ca propun ca, comanda "/fvrespawn" sa nu poata fi folosita decat o data la 5 secunde pentru a nu mai exista riscul unui posibil abuz. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta foarte mult serverul aceasta protectie, numai pe serverul orange cunosc 3 lideri de mafie ce au fost sanctionati cu uninvite din cadrul functiei pe motivul "abuz de functie" (spam cu /fvr neintentionat bineinteles). 1 Quote
qAaLexRo Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Sugestie: La jobul Pizza Boy sa existe si masini pentru livrarea pizzei. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ii ajuta pe playeri sa livreze pizza cat mai rapid si sa faca skill. Quote
GabytzaS Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Sugestie: Propun ca odată cu acest nou update implementat liderii să nu mai aibă dreptul sa dea wipe, odată cu schimbarea liderului sa fie doar schimbarea liderului nu schimbarea întregii facţiuni. Pâna la urmă se alege liderul nu o nouă facţiune.. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Este foarte aiurea ca la orice rank fiind să primeşti wipe, dar mai ales rank 1, 2 şi 3. Sunt persoane care "luptă" mult timp pentru a intra în facţiune, şi când reuşesc au şansa să primească wipe doar fiindcă aşa vrea "caltaboşul" liderului. 2 Quote
lAlexzShaD0w Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Sugestie: Daca un jucator este intr-o factiune de exemplu News Reporters sa poata sa primeasca Quest gen "Publica 5 anunturi role-play" sau "Participa la o sesiune de anunturi gratuite", la fel sa fie la fiecare factiune, si la mafii sa fie "Colecteaza 10 drog-uri si depoziteaza-le in HQ" si "Colecteaza X materiale si depoziteaza-le in HQ". Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar tine fiecare jucatori din factiuni mult mai activi. 1 Quote
Popular Post xXdaniel20Xx Posted March 20, 2017 Popular Post Posted March 20, 2017 Sugestie: Propun ca fiecare factiune sa aibe mai multi responsabili care pot folosi comanda '/gfine', alesi de lider. Se poate intampla ca liderul sa nu fie online si unii sa incalce regulamentul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Membrii factiunii ar fi mai seriosi cand liderul nu este online. 11 Quote
Recommended Posts