DASAEV Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 (edited) Sugestie - buy/sell car [Panel] M-am gândit să se adauge un sistem de vânzare/cumpărare a unui vehicul direct de pe panel, să se adauge o secţiune de genul ăsta ,unde semnifică 62 înseamnă câte maşini sunt puse la vânzare, în acea secţiune să ai maşinile în următorul fel când apeşi pe buy car să cumperi automat maşina si să îţi retragă suma de 173,500,000$ iar de pe profilul tău să poţi pune maşini la vânzare cu un preţ cu 10% mai mare decât e în această propunere se poate face şi la case sau business-uri în acelaşi fel. Edited April 3, 2017 by Dasaev 1 Quote
G E O R G E Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Sugestie -> propun adăugarea unei protecții mai bune în cazul conturilor sparte, când contul respectiv este in facțiune. Spre ex: dacă ai contul blocat, să nu ai acces la comenzile de bază (gen /su, /news, /d, /order 1 -> pt hitman, abuz de sniper, /clear, ș.a.m.d), să fie blocate precum este și pay/transfer, nemergând până la deblocarea contului de pe email. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: protecția conturilor muncite din facțiuni ar fi mai sporită fără a putea lua ban ca deținătorul principal să nu știe de ce / să nu fie implicat, vinovat. +1, poate se implementează. 5 Quote
Tudorel Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Sugestie: Propun sa se adauge o protectie in plus. Protectia ar fi cam asa: playerii cu functii(admin/lider/helper) sa isi poata seta un "PIN" sau un cod care consta in cateva cifre sau ceva de genul. Daca acestia nu introduc acel "PIN" cand se logheaza sa pot folosi nicio comanda, sau sa nu se poata conecta deloc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai bine, nu ar mai fi abuz in caz ca ii se sparge contul cuiva si nu cred ca ar fi greu de adaugat. Cum iti bagi parola la inceput, poti baga si 4 cifre foarte usor. 1 Quote
DARiUSXDR1 Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Sugestie: Propun sa se adauge o protectie in plus. Protectia ar fi cam asa: playerii cu functii(admin/lider/helper) sa isi poata seta un "PIN" sau un cod care consta in cateva cifre sau ceva de genul. Daca acestia nu introduc acel "PIN" cand se logheaza sa pot folosi nicio comanda, sau sa nu se poata conecta deloc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai bine, nu ar mai fi abuz in caz ca ii se sparge contul cuiva si nu cred ca ar fi greu de adaugat. Cum iti bagi parola la inceput, poti baga si 4 cifre foarte usor. 4 Quote
valikkk Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Sugestie: Propun ca liderii atunci cand au contul blocat sa nu aiba acces la comanda [/members] pentru ca asa nu s-ar intampla ceea ce s-a intamplat astazi. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai sparge conturi si nu am mai primi uninvite aiurea.: 2 Quote
AnV3rG0r_ Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 (edited) Sugestie:Sa fie masini multeeeeee Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multe masini Edited April 3, 2017 by Markelow_ Quote
Andrei- Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Sugestie: Propun ca liderii atunci cand au contul blocat sa nu aiba acces la comanda [/members] pentru ca asa nu s-ar intampla ceea ce s-a intamplat astazi. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai sparge conturi si nu am mai primi uninvite aiurea.: Propun aproximativ acelasi lucru, doar, cu mici exceptii. Cred ca toata lumea stie sistemul de la admin/helper, daca intra cineva din alta parte pe contul tau, se blocheaza, si trebuie deblocat de owner, sau nu stiu de altcineva. ~ Propun sa fie adaugat acest lucru si la functia de lider. Cu ce ne ajuta? Pai s-ar evita abuzul de functii la lider, conturile sparte mai ales, totusi, si liderii sunt la fel de importanti ca adminii/helperii, as putea spune.. *minciuna*, update face tot. Quote
Nedelcu.Marius Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 (edited) Propun aproximativ acelasi lucru, doar, cu mici exceptii. Cred ca toata lumea stie sistemul de la admin/helper, daca intra cineva din alta parte pe contul tau, se blocheaza, si trebuie deblocat de owner, sau nu stiu de altcineva. ~ Propun sa fie adaugat acest lucru si la functia de lider. Cu ce ne ajuta? Pai s-ar evita abuzul de functii la lider, conturile sparte mai ales, totusi, si liderii sunt la fel de importanti ca adminii/helperii, as putea spune.. *minciuna*, update face tot. Sunt de acord sa se blocheze contul de lider cand se logheaza altcineva din locatie diferita, sa nu aiba acces comanda /members si sa nu poata sa faca nimic ce tine de uninvite, FW s.a.m.d Edited April 30, 2017 by CyberNeticK //warned Quote
Andrei3174 Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Sugestie: Un nou Tag pe panel, asa cum liderii au tagul "Faction Leader" propun ca si co-liderii sa aiba un tag asemanator "Faction Co-Leader" Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu este cine stie ce, dar este o mica sugestie acolo, nu cred ca ar strica un mic "touch" pe panel acolo. Quote
Mash.GFX Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Sugestie: YouTube Playlist Player la [/carradio] Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multa lume prefera sa isi puna melodiile lor preferate, si mie unul spre exemplu mi-e foarte sila sa stau sa pun fiecare link in parte, pur si simplu poti sa iti pui playlistul si sa ai mai multe melodii pe un singur link. Quote
Andrei Gabriel Butan Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Sugestie: Ar fi bine sa se faca ceva in care sa poti da g la avioane deoarece unii playeri vor sa se plimbe cu avionul si nu pot lu-a pe numeni cu ei. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi ceva nou si toate serverele or sa profite de acest update, ar fi ca in viata reala sa poti sa fi pasager in avion. Quote
Mash.GFX Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 (edited) Sugestie: Ar fi bine sa se faca ceva in care sa poti da g la avioane deoarece unii playeri vor sa se plimbe cu avionul si nu pot lu-a pe numeni cu ei. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi ceva nou si toate serverele or sa profite de acest update, ar fi ca in viata reala sa poti sa fi pasager in avion. E putin mai greu pentru ca din mecanicile jocului single-player nu poti face asa ceva, deci automat o sa fie greu sa scriptezi ceva de genul de la 0 Edited April 30, 2017 by CyberNeticK //warned Quote
GreeN00 Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 (edited) Sugestie: Actualizata si corectata definitia actiunii "Drive-by"Cum crezi ca ar ajuta asta serverul: Pur si simplu, playerii ar invata ce inseamna defapt Drive-by. Drive-by: -cand calci pe cineva cu masina (gresit) -cand, fiind pe H intr-o masina/motor, tragi in cineva/omori pe cineva cu ajutorul unei arme.(corect) 1.Chiar si in misiunea http://gta.wikia.com/wiki/Drive-By, se poate observa clar, cine cunoaste misiunea, ca este vorba de impuscarea celor din Ballas din masina de catre cei din Grove. 2.Cand iubita lui CJ, Denise, este scoasa la intalnire aceasta vrea sa faca drive-by. ex: https://www.youtube.com/watch?v=ahN759aZyc8. Acestea fiind spuse, dati definitia clara, va multumesc. 3.Sa se inlocuiasca cu "run over by car", ce inseamna a accidenta/omora pe cineva cu masina. Ar avea mai multa logica. Edited April 6, 2017 by GreeN00 Quote
contra_samp Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 (edited) Sugestie: Propun sa se implementeze job-urilor si in celelalte orase, iar la inregistrare jucatorul sa aleaga din ce oras va face parte LS / LV / SF, propun acest lucru ca celelate orase sa nu ramana goale, iar preturile caselor si a bizz-urilor sa nu fie asa de ieftine, sa fie o balanta intre orase, nu LS sa fie plin, iar celelalte cu 2-3 jucatori ! Edited April 7, 2017 by contra_samp Quote
Andrei Gabriel Butan Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Sugestie: Ar fi bine sa se bage barci de cumparat pe server deoarece majoritatea playerilor ar vrea asta, sau macar sa pice la gift. O barca personala ar fi perfecta pentru playeri. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai atractiv si playerii ar beneficia de acest lucru. Quote
Dulcetel Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 (edited) Sugestie: Propun ca liderii atunci cand au contul blocat sa nu aiba acces la comanda [/members] pentru ca asa nu s-ar intampla ceea ce s-a intamplat astazi. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai sparge conturi si nu am mai primi uninvite aiurea.: Sunt de acord cu el, deoarece s-au intamplat multe chestii in ultimul timp cu spargerea conturilor. Cine este de acord sa-mi dea +1/ Edited April 30, 2017 by CyberNeticK //warned Quote
George Madalin12345 Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 (edited) Propun sa se adauge urmatoarele skin-uri in Clothing Store pentru civili: (ID4) (ID82) (ID84) (ID83) (ID26) (ID128) (ID204) (ID241) Edited April 8, 2017 by Alcan2k17 Quote
zoinkzbugged Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 (edited) Propun sa se adauge urmatoare skin-uri in Clothing Store pentru civili: (ID4) (ID82) (ID84) (ID83) (ID26) (ID128) (ID204) (ID241) O propunere destul de buna. Edited April 30, 2017 by CyberNeticK //warned Quote
Adness Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Salut, propun ca atunci cand termini un quest, pe langa acei bani si acel RP, sa iti mai scada un FP (daca ai), eu zic ca ar fi ok, totusi, 2 FP-uri pe zi daca se fac amandoua quests, ar fi ceva. In concluzie, la terminarea unui quest sa iti mai scada si un FP (daca ai). 2 Quote
kiazim Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) Salut, propun ca atunci cand termini un quest, pe langa acei bani si acel RP, sa iti mai scada un FP (daca ai), eu zic ca ar fi ok, totusi, 2 FP-uri pe zi daca se fac amandoua quests, ar fi ceva. In concluzie, la terminarea unui quest sa iti mai scada si un FP (daca ai). Ar fi ok, mi se pare o parere buna. Eu am postat aceasta propunere prima data si am avut +5 la ea, deci, sper sa se bage. Edited April 30, 2017 by CyberNeticK //warned Quote
Kedox Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Sugestie: Propun sa se legalizeze Cleo / Asi in mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti mafiotii s-au saturat sa joace cu skin, tinta si arme.Ar fi frumos sa putem pune si noi un colormod, un interface editor, un DigiInfo sa vedem cata stamina mai avem etc.Stiu ca exista coduri de forma .cs insa adminii isi pot da seama dupa dimensiunea fisierului daca este cod sau nu, simplu. Quote
UniQue Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 Sugestie: Un jucator sa poata detine pana la doua case. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Fiecare va putea folosi cu usurinta /spawnchange in momentul in care vrea sa ajunga intr-un loc anume, mai repede, casa respectiva fiind mai apropiata. In afara de asta, ar contribui la role-play, mai ales ca multe case sunt la licitatii in ultima vreme, deci daca nimeni nu le vrea, macar sa le aiba altcineva care chiar o vrea, dar are alta in acelasi timp. Astfel, licitatiile ar fi mai putine, iar jucatorii ar fi multumiti de acest update. 6 Quote
W I C K E N D E S S Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Sugestie:Pentru o securitate mai buna a unui cont, recomand o noua functie si aceasta fiind setarea unui numar de telefon, la fel ca si pe yahoo mail, poti sa iti setezi numaru de telefon, si daca cineva iti sparge contul poti sa iti schimbi parola cu ajutorul unui cod trimis pe telefon. Sa poti sa iti setezi mai multe nr de telefon, adica daca iti pierzi telefonul si ai pierdut un nr, sa poti sa iti recapeti parola de pe alt telefon. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Securitatea conturilor ar fi mult mai buna, eu unul cred ca toti playerii ar fi fericiti de un astfel de update deoarece nu s-ar mai plange asa multi playeri ca si-au pierdut contul. 1 Quote
Amenadiel Reborned Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Sugestie:Un player sa poata cumpara mai multe slot-uri, nu doar daca castigi la gift slot sa poti avea peste 10. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai, multi playeri isi doresc colectii mai mari, de exemplu sau Acesta ar fi un exemplu. Multumesc pentru atentia acordata. 1 Quote
OvedenieAlex777 Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Sugestie:In momentul in care iti cade remorca de la jobul "Trucker", sa ti se puna inapoi singura. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu ar mai trebuii sa te duci dupa remorca in momenutul in care iti cade si poate prevenii si faptul in care iti cade in apa sa nu iti mai pierzi cursa, sau cand intra cineva in tine, sau sa nu se mai poata face NON-RP pe servere, deoarece atunci cand iti cade remorca multa lume care face NON-RP intrand in remorca ta si aruncand-o. Quote
Recommended Posts