[]Adi. Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Sugestie:Ar trebui sa se adauge la politisti cand scrii /hud sa alegi "Damage Informer" si cand trage cineva in tine sa iti apara cine a dat. Factiune: Politie Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cu raportul la politisti Quote
SSunde Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Sugestie:Propun noi questuri, si la aplicatiile refuzate de catre un lider sa fie un motiv obligatoriu ca sa stim de ce nu am fost acceptati  Cum crezi ca ar ajuta serverul:Mai multa diversitate 1 Quote
RaduStan26 Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Sugestie: Ca fiecare jucator sa poata imprumuta o suma de la banca. Aceasta sa fie trasa in timp la fiecare payday sau de fiecare data cand face bani. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mi se pare o idee buna mai ales pentru playerii de level 1,2 care trebuie sa mearga pe jos pana la ferma si inapoi pana isi cumpara un vehicul. Quote
UniQue Posted April 15, 2017 Posted April 15, 2017 ​Sugestie: ​La adresa bugged.ro/masini, pe panel, sa se poata aplica optiunea de 'Buy' asupra vehiculelor daca jucatorul este logat si detine suma necesara. Adica, pe scurt, sa poti cumpara masini direct de pe panel, adresa respectiva. Cum crezi ca ar ajuta server-ul?: ​Ar fi destul de role-play si nu ar strica aceasta optiune, deoarece i-ar scuti pe multi de un drum la Dealership. 1 Quote
Xenone Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 Sugestie: Cand cineva paraseste clanul cu [/quitclan], sa se anunte pe [/c] si in loguri pe panel. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am vedea cu exactitate cine a ramas in clan, daca mai trebuie sa recrutam. Quote
himalaya21 Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 (edited) Sugestie: Buna ziua, m-am gandit ca daca tot avem un top al jucatori pe panel la job-uri, acest top sa fie premitat, primii 5-10 jucatorii (LA ALEGEREA STAFF-ULUI) sa primesca un anumit premiu la fiecare final de saptamana (DUMINICA) si in acelasi timp top-ul sa fie resetat pentru urmatoarea saptamana. Premiile sa fie in functie de dificultatea job-ului (SAU CUM CONSIDERA STAFF-UL) aceste premii pot fi aceleasi la toate job-urile. Premiile fiind (RP, BANII, MATERIALE, DROGURI, ETC.) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Â Consider ca va fii o competitie intre playerii servarelor, fiecare va dori sa fie in top la un anumit job ca sa fie si el premiat. Edited April 16, 2017 by himalaya21 2 Quote
Blooragard Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 Sugestie: Propun sa se adauge un " iPod" la premium user sau la vip sau chiar sa poata fi cumparat cu puncte premium. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi foarte bun pentru noi , am putea asculta muzica si cand nu suntem in masina. Quote
vlam290 Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 Sugestie:Sa faceti un lift in fiecare HQ care sa duca la un/mai multe etaj/etaje si acolo sa poti da /sleep Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred ca ar ajuta serverul prin cei din factiunii sa nu mai trebuiasaca sa dea rent aiurea la o casa doar pentru a da /sleep Quote
Danutz026. Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 (edited) Sugestie:Vreau sa propun ca să faceți o metodă de a putea să dunez bani pe bugged din Republica Moldova sunt mulți playeri din Republica Moldova care vreau să doneze bani Shad0w faceți o metodă de a putea să donez bani pe bugged din Republica Moldova, Mulțumesc sper să gaseasca Shad0w o metoda de a dona bani pe bugged. Edited April 17, 2017 by DaNy MDA Quote
KmonN Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Sugestie: Propun sa se adauge in /v sau /shop optini separate pentru Clear Days&Km, adica doar Clear Days sau doar Clear Km. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai mai nou s-a pus in tema de catre playeri masinile de colectie insa din pacate acestea au asigurai de 50k+, deci cei care vor fi colectionari adevarati probabil vor dona si vor lua Clear Days, facand multi Km si zile putine gen 20-50 Days si 20k Km+ si masinile vor fi mult mai cautate si mai achizitionate decat cele cu multe zile, plus ca mult ar dona pt aceste Clear days, va asigur. Un +1 cine e de acord cu optiunea asta :)Â 1 Quote
rootdenis Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Salut , am si eu o propunere pentru cei ce detin cont V.I.P sa ne dea mai multi bani la payday adica cum este la cont premium iti da 10 k la fiecare payday sa iti dea si la vip o anumita suma de bani pentru ca nu toata lumea are cont V.I.P ! Sper sa fie de folos aceasta propunere Quote
Sterie Ovidiu Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Sugestie: Sa se implementeze un nou job si sa fie , de exemplu pilot de avion si sa se faca transporturi cu avionul sau cu elicopterul . Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand nu ar mai fi atata aglomeratie pe strazi , multi s-ar reapuca de samp datorita acestui nou job . Ar fi mai frumos , sunt destul de putine joburi , si inafara de trucker , pizza , farmer si bus nu prea ai ce face. 1 Quote
Bugr Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Sugestie: Sa se adauge o noua lume la fiecare job, sau macar la cele mai aglomerate job-uri. De ex: La farmer acolo toti playerii care trec pe acolo merg direct prin camp si ne explodeaza tractoarele. Sau la Pizza Boy acolo sunt foarte multe scutere, masini etc.  Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai putin lag pe camp/drum. Quote
Nikitas Pintilii Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 (edited) Sugestie: Propun, la TW, la WinPrefetchView si sa fie verificat cu ajutorul mai multe programe, sa nu se dea ban-uri aiurea, e un bug la CMD pe Windows 7 / 8.1 Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa cum am zis, nu s-ar lua ban-uri aiurea, pentru un rahat de CMD. Edited April 19, 2017 by MiNDEXTH. Quote
Begov Raul Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Sugestie:Timpul la jobul mechanic cand dai repair e prea mult 100 de secunde dupa ce dai un repair si un refill sa astepti 100secunde e prea mult,max 50 de secunde. Desigur inca o sugestie,Gen cand ai nevoie de un mechanic e nevoie de /duty asa is 9 mechanici ii tot sun nici unu nu vine:) Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta playeri! Quote
TaviXZarraX Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 (edited) Sugestie: Propun ca pe  Yellow, cel de-al cincilea server al comunitatii Bugged, sa se accelereze cat de putin alegerea Staff-ului. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, dupa parerea mea a trecut destul timp de la deschidere, majoritatea s-au plictisit sa faca doar job-uri. Nu prea inteleg rostul job-urilor deoarece bizz-urile si casele nu sunt la licitatii, ci la giftbox. Astfel, cu lideri de PD / SI, macar, am putea sa mai dam un rob,  sa mai cumparam o licenta pentru DM, mai multe. Edited April 19, 2017 by TaviXZarraX 7 Quote
VaraNe.MoNdialu Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 (edited) Sugestie: Yellow.bugged.ro este cel de-al 5-lea server de pe comunitatea bugged, sugerez ca aceasta oportunitate sa fie considerata un punct forte.Sugerez, cu ocazia deschideri celui de-al 5-lea server sa se adauge o mafie si un job nou.De ce mafie? Deoarece in orasul orasele de pe San Andreas Multi Player sunt : -Los Santos : The Russian Mafia, Los Vagos, Grove Street.-Las Venturas : The Rifa, Los Aztecas, Ballas.-San Fierro : The Italian Mafia, SF Bikers, in orasul aceasta ar mai trebui adaugat o mafie, deoarece retrospectiva oraselor nu este aceasi, cele 2 orase Las Venturas Si Los Santos au cate 3 mafii, iar orasul San Fierro doar 2, ar fi mult mai bine si mult mai corect sa fie adaugat si in orasul San Fierro inca o mafie ''Corleone, Vitangi, Sicilian Mafia, etc'' dau doar cateva exemple de nume pentru cea dea 3 mafie din orasul San Fierro. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult server-ul, playeri vor avea o noua factiune unde pot fi membri, vor avea un job nou la care sa munceasca si poate acela va fi preferatul, credetima, cele 2 idei vor ajuta foarte mult la server.Cate un     daca va place aceasta idee. Multumesc. Edited April 19, 2017 by Grandi Official 1 Quote
TheTommy Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Un altfel de DealerShip   Sugestie  Adaugarea avioanelor / barcilor, cu preturi ( nu PP ) la DealerShip   Cum crezi ca ar ajuta serverul  Cum ati spus si voi: " Datorita [...] ce doresc un inceput nou pe SA:MP [...] ", multi isi doresc ceva NOU. Si care este singurul lucru ce lipseste pe acest server? Niste avioane, si cateva barci. Pai... mda.  Tropic. Un Yacht frumos. Putine xemplare se mai afla pe lumea Bugged-ului. De ce nu ar exista si la DealrShip? Nu poti face multe cu el, nu sunt multi pe apa, dar mine mi-ar readuce aceea placere de demult. Pretul ar fi cam de 10kk. Nu prea ati putea sa faceti multe cu o barca! Minciuni. Cate imi trec prin minte daca as avea o barca, a mea pe care as colorao cum as vrea, sau sa stiu ca dau eu /towcar si o am acolo. Ati fi surprinsi sa vedeti cat de multi ar detine o barca...  Ati vazut acel moment cand... te duci mandru sa iei un avion de la aeroport dar... A DISPARUT? Mda... .Mi se intampla adesea. Apoi ori astepti ca un disperat sa til spawneze, ori te duci in alt aeroport, unde constati ca njici acolo nu se afla. Am eu solutia. De ce sa nu existe avioane, care pot fi cumparate de la DealerShip. Stuntplane, Cropduster, Dodo. Niste mini-avioane pe care de ce nu le-am avea? Meritam si noi! Nu? Pretul ar fi tot 10kk. Pai de ce? Nu numai ca nu am eu atatia bani dar... Sunt avioane mici, care se strica foarte repede si pe care nu le poti intrebuinta in cine stie ce! Sa zic ca le putem folosii ca un fel de " Agrement Aerian ". V-ati plictisit sa cititi? Mai este " putin ". Cum ari fa sa ma scol dimineata, sa intru pe BuGGed, si sa dau /towcar si sa vad acolo avionul meu. Viata mea ar capata aripi. Am facut un sondaj, unde majoritatea playerilor le lipsesc... Stati asa ca ma duc sa ma uit si va scriu primele 3 cele mai intalnite probleme de pe BuGGed. ... 1) Lispa a mai multor jobb-uri 2) Lipsa avioanelor / barcilor 3) Lipsa a mai multor facetiuni precum: - Paramedic Los Santos                               - School Instructors Los Santos  Asta a fost propunerea mea, daca va place va rog sa scrieti Pro ( Si de ce v-a placut )   Contra ( Sice nu v-a placut )  De vreti nu vreti, nu am sa ma las pana nu vor fi adaugate macar avioanele pe aceasta omunitate de nota 1000.  Eu am fost TheTommy si va urez o zi minunata! 1 Quote
lewALiEN Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 (edited)  Sugestie: Yellow.bugged.ro este cel de-al 5-lea server de pe comunitatea bugged, sugerez ca aceasta oportunitate sa fie considerata un punct forte. Sugerez, cu ocazia deschideri celui de-al 5-lea server sa se adauge o mafie si un job nou. De ce mafie? Deoarece in orasul orasele de pe San Andreas Multi Player sunt : -Los Santos : The Russian Mafia, Los Vagos, Grove Street. -Las Venturas : The Rifa, Los Aztecas, Ballas. -San Fierro : The Italian Mafia, SF Bikers, in orasul aceasta ar mai trebui adaugat o mafie, deoarece retrospectiva oraselor nu este aceasi, cele 2 orase Las Venturas Si Los Santos au cate 3 mafii, iar orasul San Fierro doar 2, ar fi mult mai bine si mult mai corect sa fie adaugat si in orasul San Fierro inca o mafie ''Corleone, Vitangi, Sicilian Mafia, etc'' dau doar cateva exemple de nume pentru cea dea 3 mafie din orasul San Fierro. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult server-ul, playeri vor avea o noua factiune unde pot fi membri, vor avea un job nou la care sa munceasca si poate acela va fi preferatul, credetima, cele 2 idei vor ajuta foarte mult la server.  Cate un     daca va place aceasta idee. Multumesc.  foarte frumos, dar păcat că nu ascultă nimeni Edited April 30, 2017 by CyberNeticK //warned 1 Quote
Skoll Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Sugestie: la farm sa fie implementat un sistem identic cu cel de la PNS uri, adica playerii sa poata trece cu tractoarele si masinile prin alte tractoare. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi mai bine pentru toti, nu ne-am mai rasturna asa des 1 Quote
Danni Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 (edited) Sugestie: Ferma sa fie mutata in Blueberry Acres si job-ul trucker sa fie mutat inapoi langa ferma. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: S-ar reduce lagul produs pe server si am face farm mai rapid. la clucking bell-ul din fort carson. Edited April 20, 2017 by iAdriaN.47 2 Quote
Begov Raul Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Sugestie:La jobul mecanic dupa ce dai un repair+refill trebuie sa astepti 100 de secunde..Se poate pune maxim la 40,50 ar ajuta super mult+ cand dai /tow la o masina uneori e un checkpoint putin mai departe si tot 15000 primesti,Ar ajuta daca ai primi sa spunem 30000 Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta foarte mult playeri Quote
Gal Gadot Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Sugestie : Sa putem da /lock la jobul bus.Este foarte enervand cand esti aproape de un punct de skill sa-l termini si vine un noob si da F la tine si pierzi tura, pe langa faptu' ca o sa si plece cu el cateodata. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ne-ar mai incurca la job. Quote
WeeK Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 (edited) Sugestie: Propun adaugarea unei rulete pe panel ( Gen cum este la CS:GO sau Roullete European ). Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand la ruleta sa se poata juca doar $$$ nu si puncte premium sau alte chestii, ar fii un mod mai usor de a face rost de bani, sunt sanse 50/50 de a pierde dar si de a castiga. Rog cate un +1 daca sunteti de acord cu aceasta idee. Edited April 21, 2017 by RAMSES1989 2 Quote
Yoda Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Sugestie: Ca politistii sa poata face skill la rob propun sa se adauge un sistem ca la 3 free-uri date sa primesti un punct pentru rob (3 free-uri=9puncte) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar putea face si politistii skill la rob odata cu playerii normali. 5 Quote
Recommended Posts