Heritage Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Sugestie : Sugerez ca la garajele caselor sa fie schimbat interiorul acestuia ca un interior din GTA V: Cum crezi ca ar ajuta server-ul?: Toti cei ce detin o casa pot sa isi parcheze masinile mai bine, nu s-ar mai certa pe locurile de parcare si ar arata mult mai frumos. 1 Quote
Munkesy Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Sugestie: Daca un player iti face post si dupa iti cere mita sa retraga post, tu sa nu primesti nimic si el sa primeasca warn. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai putini p-h de lvl 3 care fac post ca sa ceara mita dupa. 1 Quote
MihaiDarkOrbit Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Sugestie: Sa fie chat pentru fiecare job in parte gen /j. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai cred ca ar face jocul mai real si multi playeri ar face un anumit job ca sa comunice cu playerii. Quote
Maliin. Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Sugestie: La banca sa te poti imprumuta de bani, gen dai o comanda precum /borrow sau alta comanda, si sa poti imprumuta maxim 100.000.000$, si cand e la plata sa poti plati in 'rate' sau sa-ti ia din payday gen 30%, si sa poti alege 3 variante gen: Plata in ratePlata din salariu Plata in rate si din salariu.Si dupa ce ai terminat dobanda sa poti scoate dinou la un anumit timp de ore/zile.Precum ai scos azi 20.06.2017 ora 20:11.Sa nu poti scoate pana pe data de 25.06.2017 ora 20:11. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred ca ar ajuta jucatorii incepatori care nu au bani sa-si ia o masina la lvl 3 pentru a face un job.Cred ca ar atrage si mai multi jucatori pe comunitate. Quote
Keedo Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Sugestie: Sa fie adaugat un sistem de curse undeva prin orasul San Fierro ( asa putem sa sporim si activitatea in SF ). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai aducem un plus comunitatii deoarece in orasul San Fierro nu se intampla absolut nimic si totodata am putea face ceva distractiv. Sugestie: Sa fie adaugata limita in DS, adica in momentul actual in DS sunt 9999 de infernusuri, mai bine lasam maxim 100 si asa facem o economie a serverului mai ok. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Economia o sa fie mai ok, nu toata lumea sa aiba aceeasi masina, adica infernus.. deoarece pe yellow ma uit la oricine si are infernus, si asa putem sa facem o economie mai ok, cum era inainte pe blue. Sugestie: Sa fie adaugat Hidden Object-ul pe server. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Stiu ca inainte era un event in care trebuia sa gasesti mai multe cadouri si iti dadeau jetpack, bani, arme, etc... si era chiar frumos.. ma gandeam sa fie activ zilnic deoarece asa mai sporim activitatea playerilor sa faca ceva util pe server. Sugestie: Sa fie adaugat un nou job in orasul San Fierro. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Dupa parerea mea, ar fii ok ca in orasul San Fierro sa se adauge un nou job deoarece se poate face o activitate mai mare si in acest oras, nu sa fie pustiu zilnic cum este spre exemplu pe orange, yellow si green... inclusiv red si blue cateodata... Sugestie: Sa fie adaugata o factiune noua in San Fierro Cum crezi ca ar ajuta serverul: O factiune noua, spre exemplu'... TTC (Tow Truck Company) sa fie facuta undeva prin mapa San Fierro si cu diferite baze in Los Santos si Las Venturas, mi se pare destul de frumos sa apara o factiune noua.. mai ales dupa stilul clasic ramas tocmai din 2013 pana acum... spun ca ar fii ok sa se adauge si alte lucruri. === Intr-o concluzie, vreau sa spun ca serverul ar trebui sa fie putin mai ok optimizat... adica la ce ma refer cand spun optimizat, ca ar trebui sa existe lucruri bune de facut, nu doar un simplu' paint si niste joburi... inca niste lucruri care sa ne atraga sa ne petrecem orele... eu unu spre exemplu dau ture de Las Venturas sa fac ore... si ma plictisesc.. asa cu un sistem de race ar fii totul mai ok. Economia, este la pamant.... toata lumea isi permite orice pe majoritatea serverelor... eu zic ca masinile sa fie restrictionate la o limita de minim 50-100 masini in DS si cateodata cand sunt 0 masini in DS sa fie adaugate cate 10-15 sau 100 iar. San Fierro este cel mai pustiu oras, mai populat este desertul din Las Venturas decat San Fierro, si vreau sa fie schimbata chestia asta... parerea mea... Shad0w stiu ca nu prea te intereseaza aceste 'sugestii' dar sper macar sa intelegi la ce bat apropo. 1 Quote
XeLLoNVm Posted June 21, 2017 Posted June 21, 2017 (edited) Sugestie: Un program de tip 'Scut' pentru a impiedica membrii mafiilor sa mai intre pe SA:MP cu programe care ruleaza in fundal, fiind ele coduri sau nu. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Stiti acel sentiment cand joci pe bugged de 5 ani si iti aduci aminte de primele war-uri de pe server? Unii nu cred ca au prins acele vremuri, insa pentru mine sunt amintiri placute pe care le-am avut pe acest server, si in prezent sunt vise care vor sa devina realitate pe viitor. Au trecut vremurile cand jucai la war DE PLACERE, acum daca ai o alocatie poti fi rege pe SA:MP si tot odata la war-uri si paint. Inteleg ca adminii fac teste TW, dar nu este suficient. Recent am avut parte de o 'surpriza' sa stau pe teamspeak cu un grup de baieti care erau toti intr-o mafie, bineinteles pe un server al comunitatii buGGed. Un membru a fost luat la teste TeamViewer de catre un admin al serverului Orange. Acel jucator avea cod 'nedetectabil', cum se mai spune acum, si a spus ca nu va lua ban cu el. Dupa ce se termina testul TW, acesta intra din nou pe TeamSpeak, spunand 'hai ca am fost si la tw, pe ce turf avem war?'. Chestia asta m-a deranjat enorm, indiferent ca acel jucator a fost in mafie cu mine sau nu. Nu se stie niciodata. Mai devreme, in urma cu 15 minute inainte de a face aceasta sugestie am fost la paint. Jucatori cu rank 3+ in mafii, care joaca la paint cu coduri. Nu va ganditi ca 'sunt buni', joc SA:MP de 8 ani si vad diferenta dintre 'bun' si codat'. Nu sunt singurul deranjat de aceasta problema, dar codatii si-au facut loc pe server in ultimul timp. Pe orange sunt doar cativa admini care fac teste TeamViewer, si asta nu este ok. Din 17 admini la momentul actual, doar 3 dintre acestia sa isi faca timp si pentru factiunile de tip mafie? Dupa parerea mea, mafiile au fost mereu defarozitate de catre admini, nefiind atat de importante. Am auzit un zvon, ca, pe blue adminii fac mai mult teste TeamViewer decat reporturi cu 'stuck' si 'deathmatch'. De ce? Diferenta dintre blue si orange este una gigantica, fiind vorba de cel mai jucat server al comunitatii, si, nu pot sa zic ca serverul orange este cel mai slab, deoarece atinge un numar impresionant in ziua de astazi. Doar ca serverul blue este superior din toate punctele de vedere. Revenind la sugestie, un sistem de tip 'Scut' ar fi cel mai bun pentru jucatorii care detin astfel de programe zise si 'coduri'. Daca stau sa numar zilele in mafii ajung undeva la 300 de zile petrecute DOAR in aceste factiuni. Nu stiu daca un astfel de sistem va fi implementat, insa am simtit nevoia sa imi exprim parerea aici. Vreau war-urile in care jucai de placere inapoi, nu sa incerci din toate puterile sa cuceresti un turf, cum ar fi '17' (Hangar Aero. Las Venturas), pe care toata mafia Los Aztecas ia crash atunci cand are war cu Los Vagos. De ce? Si asta nu se intampla doar pe turf 17. Problema asta am intampinat-o si pe turf '16' (Locul unde se colecteaza materialele - LV) unde este un loc numit 'groapa', in care daca sunt mai mult de 20 de membri acel turf este cucerit garantat. O alta problema ar fi adminii care stau pe TeamSpeak cu codatii, si le spun 'da mai incet cu codul ala ca e X sau Y spec pe tine'. Asa am ajuns? In loc sa imbunatatim serverul noi incurajam codatii sa joace la war cu acele coduri? Nu sunt foarte experimentat in coduri deoarece nu am jucat niciodata cu astfel de programe, insa sunt unii care vor sa fie cei mai buni si cei mai 'renumiti' pentru ca ei au coduri foarte bune si nu sunt prinsi la TW. Sper ca macar peste 2-3 ani sa se rezolva problema asta. Va multumesc pentru timpul acordat acestei sugestii si sper sa se faca ceva cu acesti jucatori care se cred 'buni', dar ei de fapt sunt 'vedete peste noapte', cum ar zice bunul meu prieten Darius[], care stie exact cum este acel sentiment cand incerci sa faci un lucru, si HOP! Apare un codat care sa dea prin toti peretii si sa nu se intample nimic. Edited June 21, 2017 by .XeLLo 4 Quote
SiRCH Posted June 21, 2017 Posted June 21, 2017 (edited) Sugestie: Propun adaugarea unui sitem de pariuri pe war-urile dintre mafii. +1 Edited June 27, 2017 by CyberNeticK //warned Quote
.DeeJaY. Posted June 21, 2017 Posted June 21, 2017 Sugestie: Un tutorial mai interactiv cu jucatorul. Cand un jucator intra pentru prima oara pe server e mai greu pentru el, eu propun un tutorial ami interactiv cu ceck pointuri cate te ajuta sa iti iei licenta de condus, apoi sa iti cumperi un numar de telefon, sa iti schimbi skinul, apoi sa iti alegi un job, cum sta treaba cu DM-ul si cu limbajul si pe masura ce avenzezi nivelul sa iti apare pe chat ceva nou deblocat si sa incepi din nou un nou tutorial care iti explica cum sta treaba cu lucrurile noi aparute odata cu nivelul up. Sa ii explice cum sta treaba si regulilie de baza, cum ar fi la masini faptul ca iti apare un dialog sa fie extrem de atent la el sau cu bank sa iti zica ca nu sunt resposabili admini in cazul in care gresesti id-ul la care ai transferat bani si cum e cu factiunile cu casele si cu bizurile. Acest tutorial sa fie in engleza si romana. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi atractiv pentru jucatori care intra pentru prima data pe server. 2 Quote
Ad Ad Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Sugestie:Masinile playeri ce au ban permanet sa fie scoase la licitatie la fel ca, casele. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai poate sunt masini ieftine si anumiti playeri care nu am o suma impresionata sa isi ia o masina decenta Quote
Axel012 Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Sugestie: Masinile jucatorilor care primesc ban permanent sa fie scoase la licitatie. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar scadea economia deoarece ca in cauzt bizz-urilor pretul final va fi de 2-3 sau chiar 4 ori mai mult decat valoarea masinii scoase la licitatie. Quote
DiESSEL. Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 (edited) Sugestie: De ce nu se pot adauga la gift avioane personale gen Dodo, Shamal, etc ? Edited June 22, 2017 by Tudor_Fresh999 Quote
rus_adrian Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 (edited) Am si eu o sugestie, nu este corect sa fie sanctionat un jucator care doar face un bug fara sa il ajute cu ceva, de exemplu mega-jump, este un bug relativ usor de facut chiar daca nu ai auzit de el sau cum se face acesta si se poate face foarte usor DIN GRESEALA. Gen daca eu fac mega-jump pe loc neabuzand de ea gen sa ma urc pe cladiri sau ceva de genu nu vad de ce ar trebuii sa fiu sanctionat, pentru as face adminul mai rapid raportul? Macar prima sugestie sa fie apropbata, lafel si la c-bug ,daca eu fac c-bug pe pereti fara sa trag intr-un player sau ceva de genul, de ce sa fiu sanctionat? Gen eu nu deranjez cu nimic pe nimeni daca trag in perete cu cbug. De ce doar bugul ca sa intrii prin mapa este sanctionat si restul nu? Adica daca ma bag prin mapa fara wanted, logic, nu deranjez pe nimeni dar daca fac cbug pe pereti sau sar cu mega-jump pe loc fara un motiv anume sunt sanctionat? Unele reguli sunt total aiurea si nu isi au rostul. Sugestie: Ca la jobul bus driver sa nu mai primim fail daca ne dam jos deoarece 1.Poti apasa f din greseala 2.Ramai fara heal si nu poti termina 3.Multe alte motive Cu ce crezi ca ar ajuta asta serverul:Mult mai multi playeri ar face jobul bus driver deoarece acest job nu are nici lock la masina si multi doar te dau jos ca asa vor ei fara un motiv anume si nu ar mai trebuii sa luam heal de fiecare data cand terminam o cursa deoarece ca sa termini o cursa ai nevoie de cam 60-70 hp daca nu chiar mai mult. Sugestie:Nu mii se pare corect ca daca esti luat la teste tw pentru ca esti suspect de coduri de tras mai bine sa fii banat pentru teleport hack sau speed hack sau orice alt cheat care nu tine de trasul mai bine. Cu ce ar ajuta asta serverul: Nu ar mai luat atatia ban aiurea, gen eu ma filmez ca joc curat ,sunt luat teste tw ii arat video dar imi da ban pentru cmd deschis sau pentru speed hack. Edited June 22, 2017 by iAdrianN 1 Quote
Kristyan Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Doresc sa fac o sugestie legata pentru admini. In multe dovezi de DM admin-ul da /gotocar pentru a vedea ID-ul masinii si de aici apare problema ca nu se teleporteaza fix pe masina cand ea merge. Aici este un site Shad0w http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=298656 ce priveste [/spec] pentru masina. Quote
zoinkzbugged Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Sugestie: Doresc să fac această sugestie, deoarece consider că ar fi nevoie de un update, toti playerii ce au wanted (nu contează wanted-ul), să nu poată intra în tuning-urile pentru mașini. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider că ar ajuta prin eviatarea sancțiunilor acelor playeri ce abuză de acest lucru, stând în Tuning cu wanted, iar playerii ce sunt în departamentele de poliție, să nu mai astepte până când un admin preia /report-ul, daca este / sau dacă nu este online v-a sancționa acel jucător. Pur și simplu să nu se mai deschidă acea poartă de la business. 9 Quote
qAlby Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 Sugestie: La lista din /friends sa poata fi adaugata o notatie. Exemplu: qAlby, baiatul care vinde NRG. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta ca la fiecare prieten din lista sa il recunoasca dupa un anumit criteriu. 2 Quote
Panyk Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 Sugestie: Sa se modifice putin wanted list-ul. De exemplu, suspectii cu wanted sa fie impartiti pe locatii, acestea fiind cele 3 orase.De exemplu, cand dau /wanted sa-mi apara suspectii care sunt in LS, sub titlul cu acelasi nume.Cu ce ar ajuta? Ar fi mai usor pentru politisti sa vada suspectii care sunt deja in apropierea lor. Quote
pilaf Posted June 26, 2017 Posted June 26, 2017 Sugestie: Adaugarea unui nou job in San Fierro. Dupa cum am mai spus, nu este niciun job unic in San Fierro, iar lumea s-a plictisit sa faca acelasi job over and over again, deci ma gandeam la un job, sa spunem ca-l numim 'Sofer VIP' sau nu stiu, ceva de genul. O locatie potrivita, spun eu, este hotelul asta http://imgur.com/a/f1tB0 - cred ca e hotel, de unde ai putea spawna in fata lui cu /work o limuzina pe care o duci intr-un anumit loc fara sa piarda mai mult de 250HP saau intr-un anumit timp, daca nu doar sa ajungi la destinatie iari daca nu avariezi vehiculul sau te incadrezi in timp, primesti un bonus. Mesaj in caz ca vehiculul pierde mai mult de 250hp -> job esuat, VIP-ul este nemultumit de felul in care conduci', iar daca ajungi la checkpoint cu bine, primesti un sms precum cel de la "Aurel.Tractoristul" cu: 'Urmatorul client te asteapta, grabeste-te !'. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Paai, economia se va imbunatati, casele si biz-urile se vor da pe mai mult de 1kk la stat, si jucatorii se vor distra deoarece vor munci la alte joburi fata de cele vechi si plictisitoare 4 Quote
Valentin..[] Posted June 26, 2017 Posted June 26, 2017 (edited) Sugestie:Sa se puna ca a doua masina la job-ul Garbage man acea fiind "Utility Van"pentru ca acea masina "Trashmaster" este prea lenta si playerii se plictisesc repede,masina Utility Van sa o poti conduce la skill 3+. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii ar muncii mai cu drag fara sa se plictiseasca ca acea masina este foarte lenta. Edited June 26, 2017 by TL.Valentin 2 Quote
HoRiA02 Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 (edited) Sugestie: Adaugarea mai multor beneficii pentru VIP. Pentru inceput,daca facem un calcul simplu, 500pp ar veni 200 lei si ceva.Ma gandeam sa mai adaugati si voi ceva facilitati pentru cei care detin cont VIP.Totusi acesti playeri au bagat 3 alocatii(de la Ponta in coace) sau 6 alocatii pe stil vechi. Propunerile ar fi: -Pe forum, sub poza de profil sa scrie "VIP user",nu Premium user ,deoarece nu e acelasi lucru. -Posibiliatea schimbarii numelui de mai multe ori, pe forum. -Existenta comenzii /viplist ,prin care orice player de pe server ii poate vedea pe cei "Foarte importanti"de pe server. -Diminuarea sanctiunilor Cu ce ar ajuta: Mai multa lume ar fi incurajata sa cumpere PP si cei care au VIP deja vor fi recompensati. Astept sugestii de la oricine pe PM,si le voi adauga aici! Edited June 29, 2017 by King.DeckerBoy Quote
ZLATE Official Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 T Sugestie: Adaugarea mai multor beneficii pentru VIP. Pentru inceput,daca facem un calcul simplu, 500pp ar veni 200 lei si ceva.Ma gandeam sa mai adaugati si voi ceva facilitati pentru cei care detin cont VIP.Totusi acesti playeri au bagat 3 alocatii(de la Ponta in coace) sau 6 alocatii pe stil vechi. Propunerile ar fi: -Pe forum, sub poza de profil sa scrie "VIP user",nu Premium user ,deoarece nu e acelasi lucru. -Posibiliatea schimbarii numelui de mai multe ori, pe forum. -Existenta comenzii /viplist ,prin care orice player de pe server ii poate vedea pe cei "Foarte importanti"de pe server. -Diminuarea sanctiunilor Cu ce ar ajuta: Mai multa lume ar fi incurajata sa cumpere PP si cei care au VIP deja vor fi recompensati. Astept sugestii de la oricine pe PM,si le voi adauga aici! Toate astea sunt pe server sau existente. Quote
HoRiA02 Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 T Toate astea sunt pe server sau existente. Sunt vip pe panel,si aici pe forum scrie premium...cum poti zice sa sunt toate? Quote
Alliance FusionCop Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Sugestie: Sanctionarea playerilor care fac post-uri, in care este dovedit ca reclamantul nu are dreptate Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar diminua post-hunterii, acestia stiind ca daca fac un post, au sansa de a fi chiar ei sanctionati. Quote
AcidWolf Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Sugestie: Sa putem cumpara mai mult de 10 sloturi. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand toti am vrea sa cumparam mai mult de 10 sloturi. Eu as lua in fiecare zi cate unul deoarece am 14 masini si nu imi ajung. Quote
Andrei_Voievod Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 (edited) Sugestie: La joburi ex: fish, farm și truck sa se bage non-colision deoarece sunt multi noob care te explodează. Cum crezi ca ar ajuta server-ul: Pai ar evita accidentele și înjurăturile plăyerilor. Edited July 1, 2017 by Andrei_Voievod Quote
Yose Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Sugestie:In orasul Los Santos exista doua spitale care le apartin celor din Paramedic LV(numai ei pot lua ambulantele de acolo) .Nu este corect fata de cei din Sf care au hq-ul foarte departe. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Iar ajuta foarte mult pe paramedicii din Sf care de cele mai multe ori in drumul spre LS se rastoarna. 1 Quote
Recommended Posts