Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Sa se adauge cat mai repede ceva nou pe server ( joburi, questuri, bonusuri ), ceva sa atraga playerii deoarece toti se retrag de pe comunitate.

Cum crezi ar ajuta servarul? Playerii s-ar intoarce pe comunitate daca vad ca ownerii se implica din nou in comunitate.

Primul job: Sa mergi cu barca si sa extragi petrol din ocean. Cu cat avansezi in skill, cu atat vei putea colecta mai mult petrol. Poti extrage petrol ca la job-ul 'Garbage Man' sau poti extrage dintr-un singur loc. 

Al doilea job: Cu ajutorul unui 'Forklift' sa transporti butoaiele cu petrol din barci in depozite. Acest job ar putea fii pozitionat in docuri. Cu cat avansezi in skill, cu atat vei primi mai multi bani.

Al treilea job: Sa transporti petrol din depozit la benzinarie. Cu cat avansezi in skill, cu atat vei putea transporta mai mult.

Quest 1: Danseaza x secunde.

Quest 2: Mergi X kilometri cu masina personala.

Quest 3: Fura X masini cu comanda [/dropcar] cu job-ul Car Jacker.

Quest 4: Raspunde la X intrebari pe '/n'. {Pentru helperi}.

Quest 5: Rezolva X reporturi. {Pentru admini}.

Bonusuri: La atingerea unui numar x de playeri online (nu pe sleep) sa primim un bonus (o suma de bani, 1-2 RP-uri, 1-2 Rob Points).

+1

Posted

Sugestie: Sa se adauge cat mai repede ceva nou pe server ( joburi, questuri, bonusuri ), ceva sa atraga playerii deoarece toti se retrag de pe comunitate.

Cum crezi ar ajuta servarul? Playerii s-ar intoarce pe comunitate daca vad ca ownerii se implica din nou in comunitate.

Primul job: Sa mergi cu barca si sa extragi petrol din ocean. Cu cat avansezi in skill, cu atat vei putea colecta mai mult petrol. Poti extrage petrol ca la job-ul 'Garbage Man' sau poti extrage dintr-un singur loc. 

Al doilea job: Cu ajutorul unui 'Forklift' sa transporti butoaiele cu petrol din barci in depozite. Acest job ar putea fii pozitionat in docuri. Cu cat avansezi in skill, cu atat vei primi mai multi bani.

Al treilea job: Sa transporti petrol din depozit la benzinarie. Cu cat avansezi in skill, cu atat vei putea transporta mai mult.

Bonusuri: La atingerea unui numar x de playeri online (nu pe sleep) sa primim un bonus (o suma de bani, 1-2 RP-uri, 1-2 Rob Points).

+1

Posted

Sugestie: Sugerez sa se creeze un server bugged de zombi pe MTA sau SA:MP daca se poate.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar ajuta cu nimic serverele roleplay dar ar ajuta comunitatea bugged in a se face mai cunoscuta si prin alte moduri de joc ale san andreasului.

Posted

Posted

Sugestie:

Verificare cont prin email.

De ce?

M-am saturat ca toti noobi de lvl 1 sa-si creeze un cont si sa intre la cnn cu troll-hack.

Daca faceti verificare prin email cu siguranta se vor plictisii sa-si tot creeze email si sa confirme contul. 

Posted (edited)

Sugestie: Propun ca la toate bizzurile sa poti pune 2k.

Sau sa fie toate egale.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Sa nu existe discriminari intre bizzuri.

Edited by vally1502
Posted

Sugestie: Propun sa fie adaugat un job nou: Uber Driver, iar soferii vor folosi masini personale. Mai nou, tot mai multi soferi, in viata reala lucreaza ca Uber. Ar fi interesant sa chemi un uber si sa te duca la destinatie intr-un infernus. Bineinteles, nu ar mai fi cererile atat de mari pentru taximetristi probabil. ei bine,cred ca nu e o problema foarte mare si poate fi rezolvata. Tarifele de la acest job ar fi mai mari decat la taxi (sau nu neaparat) ex: 20k iar plata, sa fie transferata direct in contul bancar al soferului, din contul clientului. (ca in realitate).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Probabil multi jucatori ar vrea sa faca bani in acest mod, fara a se angaja ca taximetrist, folosind direct masina personala. Am vazut ca unii playeri ar vrea job-uri noi. am venit eu cu o idee. poate o sa le placa, poate nu. Multumesc pentru ca ati citit tot.

Posted

Sugestie: Propun sa fie adaugat un job nou: Uber Driver, iar soferii vor folosi masini personale. Mai nou, tot mai multi soferi, in viata reala lucreaza ca Uber. Ar fi interesant sa chemi un uber si sa te duca la destinatie intr-un infernus. Bineinteles, nu ar mai fi cererile atat de mari pentru taximetristi probabil. ei bine,cred ca nu e o problema foarte mare si poate fi rezolvata. Tarifele de la acest job ar fi mai mari decat la taxi (sau nu neaparat) ex: 20k iar plata, sa fie transferata direct in contul bancar al soferului, din contul clientului. (ca in realitate).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Probabil multi jucatori ar vrea sa faca bani in acest mod, fara a se angaja ca taximetrist, folosind direct masina personala. Am vazut ca unii playeri ar vrea job-uri noi. am venit eu cu o idee. poate o sa le placa, poate nu. Multumesc pentru ca ati citit tot.

Posted

Singurele chestii de care Bugged are nevoie acuma sunt implementarea unor noi Update-uri la o perioada de timp.

Stiu ca nicio persoana mai importanta nu va citi asta dar uitati-va dragi jucători de Bugged, ultimul server deschis are la ora de vârf 450 de playeri, nemai spunând de celalte doua (Green si Orange) iar daca te uiti la bugged.ro/updates, vei vedea ca de vreo 2 ani nu a mai fost o imbunatatire a gamemodului in afara de raport automatizat si virtual world, cum ar fii:

1. Un job nou

2. O factiune noua

3. Questuri periodice intr-o zi ( la 30 min sa apară un obiect intr-un oras)

Toate acestea se găsesc pe servere recent deschise si aceste simple lucruri le fac populare.

Haideti sa luam atitudine noi toti cei care dorim aceste lucruri.

• Upvote 2
Posted

Degeaba scriem cu totii pareri/propuneri in legatura cu update-urile serverului , nimeni nu o sa le ia in considerare. M-am uitat putin pe youtube si am vazut ca la alte servere (nu dau nume) se face ce-l putin 1 update la 2-3 luni , aici se face un update la 2-3 ani.Aici ramane acelasi gamemode. . . absolut nimic nou , care sa atraga jucatorii , sa nu se plictiseasca. Chiar nu inteleg de ce nu se fac update-uri. Pe alt server, din ce am auzit se va face un update si se va face un alt mod de a juca, se va implementa sistem "Battlegrounds". Nu mai stiu ce sa zic , oricum , serverul va ramane acelasi , nu se va adauga nimic, un job , ceva curse , un script , un . . . .ceva nou care sa atarga jucatorii.

Posted

Sugestie: Liderul sa poata dezactiva raportul unui membru al factiunii sale pe o saptamana/doua. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In momentul actual nu se mai pot face cereri de inactivitate ceea ce mi se pare cam aiurea. Sa zicem ca esti intr-o mafie si ai un deces in familie. Daca nu intru 3 zile la war-uri o sa iau 3/3 si uninvite. Plec in vacanta cu parintii o saptamana si asta inseamna ca trebuie sa iau uninvite ca nu exista cereri de inactivitate?

Posted

Sugestie: Sa fie adaugat un sistem nou de rob, sau un quest special de vara (nu cum au alte comunitati, diferit), oricum, cred ca vorbesc singur, dar ok.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun sa se adauge aplicatii pentru clanuri si liderul sau co-liderul sa le accepte, propun sa adaugati masini la clanuri.

Cu ce ar ajuta servarul?: Playerii se vor distra mai mult si le va fi mai usor sa faca aplicatii.

Posted

Sugestie: Clanurile sa poata avea masini iar fiecare clan sa aiba masinile (infernus,bullet,sultan,turismo,pcj600,nrg500,huntley,comet) si clanurile sa aiba war-uri incare playeri din respectivele clanuri sa faca niste grafiti iar clanul advers sa in cucereasca.

Cum crezi ca va ajuta serverul: Playeri vor avea mai mute motive de a intra intr-un clan.

Posted

Sugestie: Inchiderea serverelor Yellow si Orange.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: As zice ca cum a facut aia de pe taims, au avut un esec total as zice ca blue acum face 800-900, red 500-600 si green/orange/yellow 300 jucatori max.

As zice ca sa se inchida si aia care au averi pe orange/yellow sa le transfere pe un cont de pe blue/red/green si asa toate serverele o sa fie 1000/1000, acum serverele nu mai sunt populate si nu mai sunt aceeleasi farmecuri, ar fi o sugestie ok si in plus la 300 jucatori nici factiunile nu au membri deajunsi si business-urile nu au profit.

• Upvote 8
Posted (edited)

Sugestie: Ar trebuii un mare update, dar desigur Shad0w se uita doar cand face live ca sa nu zica lumea ca nu se uite, vorba lui @Andrews

Totusi ar trebuii sa se implementeze mai multe quest-uri gen: Stai scufundat in apa pentru x secunde sau daca s-ar adauga un sistem de race: participa la un race etc. Ca playerii sa joace pe BuGGeD ar trebuii adaugat neaparat un sistem de mini-games, si daca te gandesti ca se strica modul RPG, nu-i asa, adica participi si tu la un joc mno., Jocuri de minigame: Race, parkour si stunt (cu NRG) dar totusi poti sa mai adaugi si tu dar sigur nu te uiti Shad0w totusi in live sper sa vezi asta. Stiu ca esti si tu ocupat frate, dar totusi exista si un timp liber pe-acolo. In plus ar trebuii sa se adauge si o noua factiune cum ar fii 'Muncitor de cariera' unde se poate face la groapa aia din LV, iti da masina si la skill 3 sa iti de-a o alta masina si la fel la skill 5, urmesti un checkpoint dupa te duci iar inapoi. Trebuie sa fie si mai multe accese in cladiri, ar merge la cladirea aia uriasa din Los Santos sa faci un sky diving, sau simplu sa sari cu parasuta. Mai multe arme sa fie adaugate. Ar merge sa se adauge un job de mers la niste checkpoint-uri cu barca, ori taietor de iarba (a fost stiu) dar ar trebuii readaugat.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multi playeri, un nou mod de gameplay, Shad0w ai face si mai multi bani totusi, poti pune si tu pe bucata cand ai liber. Omule eu chiar te cred ca nu prea ai timp totusi exista un liber acolo.

Daca crezi ca acest update ar merita in aplicare, dati +1.

Edited by iCRiSTi.
  • Upvote 7
Posted (edited)

Bun, nustiu de unde sa incep dar vreau sa spun cateva lucruri in privinta numarului redus de playeri si Gamemode-ul destul de plictisitor.

Acum maxim 4 luni, blue avea 1000/1000, iar celelalte servere ale comunitatii inafare de Beta, in jurul sumei de 600-800 playeri online(cu aproximatie) in intervalul 14:00-23:30(cu aproximatie).

In prezent, pe la 14:00, pe Blue sunt in jur la 600 playeri, Pe Yellow in jur la 350.

Nu cred ca sunt singurul care considera ca e o scadere foarte mare.

Sunt singurul care considera ca trebuie facute update-uri multe, deoarece Gamemode-ul este unul foarte plictisitor?

prin acest fapt NU vreau sa zic ca Shad0w nu a depus munca.

Majoritatea playerilor cer update-uri.

Faceti ceva unic pentru aceasta comunitate.

Cum celelalte comunitati pot face update-uri unice, zic ca si Bugged ar putea face asta pentru a recupera playerii.

#Ideea nu imi apartine mie, acest plan apartine lui Dakota.

Fa niste update-uri Ionel, ca ramanem fara playeri... Propun ca serverul yellow sa se inchida deoarece a fost un esec total. 

Edited by Emwazi
  • Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie: O presiune mai mare a jucatorilor cu cheats anumit Troll-hack sau cheats-uri a dezbaterea jocului sa nu fie ban simplu asa dar banip ar fi o cauza mai buna.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nabii astia isi fac conturi la misto ex: ionelRevine sau chestii si incep cu troll, ar fi mai ok sa se opreasca troll-ul pe server.

Inchiderea serverelor orange si yellow e cea mai buna metoda ca s-a fim din nou 1000/1000 si ca sa fie servere pline, nu platite pentru 1000 sloturi si doar 300 jucatori la ora 22:00.

Edited by KaveN
Posted

Sugestie: Propun sa se tina cont de toate sugestile playerii-lor ce au logica si pot fi realizate.

Cum crezi ca ar ajuta servarul: l-ar scoate din starea de rahat si de plictiseala in care se afla.

Posted (edited)

Sugestie:Sa se adauge cel putin 2-3 joburi noi,sistem de "Nascar", sistem de "Motor Racing",sistem de "Last Car Standing"

1.Un job destul de frumos si interesant este jobul "Courier",se gaseste pe multe servere deci nimeni nu poate sa zica ca jobul ala e furat de la x si y.

2.Un alt job frumos este "Miner",si acest job se gaseste pe majoritatea serverelor,un exemplu sa il faceti mai diferit:Trebuie sa iei un tarnacop de la zona jobului,sa iei masina din zona jobului apoi sa mergi sa minezi. [Daca dai de o piatra foarte tare tarnacopul tau se va sparge si trebuie sa te intorci sa iei altul.] Dupa ce ai colectat minereuri iti alegi zona unde vrei

sa le descarci ca la garbage si odata ajuns acolo trebuie sa te dai jos si sa cobori unu cate unu din masina.

3. Jobul Street cleanser [Curatator de strazi] este un job undeva nu te vei plictisii foarte repede. Fiind 3 orase trebuie sa iti alegi orasul unde vrei sa incepi munca,sa fie cate 2-3 rute in fiecare oras.Daca alegi orasul Los Santos de unde iti iei jobul o sa primesti mai putini bani deoarece este aproape ruta de job,daca alegi Las Venturas o sa primesti o suma mai mare,iar daca alegi San Fierro o sa primesti cei mai multi bani.

In ce consta sistemul de "Nascar" ? Haide sa va explic. In GTA este o arena de curse [Nu aceea unde este biz-ul cu eventuri] O poza cu arena:http://imgur.com/a/B8KDd

Ca lagul sa nu isi faca aparitia o sa fie maxim 5-10 playeri in arena.

In ce consta sitemul de "Motor Racing" Haide sa va explic. In Gta se afla o arena speciala pentru Motor Racing, o poza cu aceasta:http://imgur.com/a/S3Iza

Tot ca la sistemul de "Nascar" o sa poata intra 5-10 playeri maxim.

In ce consta sistemul de "Last Car Standing" : Foarte multi stiti ca pe serverele Bugged se fac eventuri de genu,dar aici trebuie ceva diferit. O poza cu arena:http://imgur.com/a/fuR4k

In poze se poate observa ca sunt 2 in masina,noi nu o sa facem asa. Odata intrat in masina o sa primesti o arma random "Mp5" sau "Tec-9". Dupa ce au intrat numarul maxim de playeri cursa incepe si trebuie sa tragi in ceilalti jucatori din masina,pe mapa o sa se spawneze cateva mici ajutoare:Masina ta sa fie reparata sau cateva gloante adaugate in plus.

O poza cu arena la care trebuie sa te duci pentru fiecare sitem mentionat mai sus : http://imgur.com/a/ixlsv

Cate mai multe voturi si +1 pentru a vedea si shad0w aceasta propunere!!!

HAIDE SA NU INVATAM DOAR SA DESCHIDEM ALTE SERVERE CA SI ALTII FAC ASTA.

Shad0w stiu ce vezi asta pe live sau unde il vezi,toti jucatorii sunt disperati,nu mai ai ce sa faci pe server,dai 2 ture de lv si /q

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multi playeri o sa revina cand vor vedea update-uri si serverele orange/green/yellow o sa isi revina

Edited by HeRo..
  • Upvote 5
Posted

Sugestie : nu cred ca sunt singurul care a observat lipsa de jucatori pe servere , inainte de yellow era pe blue 1000/1000 si pe red , orange , green , erau undeva pe la 600-700 dar acum cu noul server au scazut foarte mult propun sa se inchida un server din comunitate 

Cum crezi ca ar ajuta serverul : cred ca ar creste numarul de jucatori pe celelalte servere , ca ajung sa stau pe sv si fara 200 de jucatori 

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Eu sugerez ca pe toate serverele [buGGed],sa se lucreze la un sistem de [achievements].

Cum crezi ca ar ajuta serverul:La fiecare [achievement] realizat sa,se dea automat playerului o suma de bani intre 30.000$-200.000$ pentru ca ar fi mai frumos.

Sper sa luati in considerare acest topic si va multumesc ca vati uitat peste el.

O zii buna.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Poti sa faci un job nou! Si sa se numeasca "Programator" si din primarie sa iei job-ul si in primarie sunt niste Calculatoare si la  Calculator sa scrie ceva de genul "Repara Calculatorul" si acolo pui o animatie gen /bomb sau ceva de genu si repari calculatorul. Sper ca ai inteles din ce am zis :)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: O sa fie un job nou.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun ca liderii factiunilor sa aiba optiunea de a seta pe panel Ora si Data sedintei. In cazul mafilor, sa se seteze automat war-urile. Cu o zi inainte si cu o ora inainte de fiecare eveniment, userii sa primeasca prin Panel e-mail.

Cum crezi ca ar ajuta servarul: Playerii nu ar mai uita sa vina la sedinte, war-uri (ar mai fi si ca atunci cand se schimba zilele war-urilor, cum a fost Saptaman asta - au luat FW aiurea pentru ca nu au venit Marti si au fost inactivi).

. Ideal ar fi sa primeasca si E-mail.

Dati +1 daca va place aceasta idee.