Popular Post pPiciu Posted July 31, 2017 Popular Post Posted July 31, 2017 (edited) Am considerat o fuziune între serverele Green-Orange-Yellow, Green să se transforme în Purple, o dată cu fuziunea. Rezolvarea FH-urilor, averilor, funcțiilor am gândit-o în felul următor: -Cei care dețin o funcție gen Helper/Admin pe Orange/Yellow ( pentru că aceste servere au mai puțini jucători ) să fie transferați cu tot cu funcție doar cei activi, cei care nu și-au dat interesul foarte mult, să aibe un grad special pe Panel, în genul 'Transfered from X' și desigur, să aibe șanse mai mari la funcții. -Cei care au făcut parte dintr-o facțiune sau au fost lideri/co-lideri, pur și simplu să le apară în Faction History, în cazul liderilor, să le apară și lor 'Transfered from X'. -Cei care dețin o casă sau un business pe Orange și Yellow, să primească cât au dat pe ele + o sumă mică în adaos. Dacă bunurile au fost câștigate la Giftbox, să se calculeze estimativ câți bani ar trebui dați jucătorului. -Desigur că toate conturile vor fi transferate cu tot cu averi, level, ore și toate cele. -Ca să nu existe favorizări și lucruri de genul pentru că sunt 3 owneri, toți 3 să primească admin 5, adică Zoko, Cyber și Sky, și să se ocupe Tibi de server până va găsi cel mai activ dintre aceștia, sau să rămână pur și simplu server-ul lui. Din punctul meu de vedere, este nevoie de foarte multe update-uri pentru a atrage playeri și a crește numărul de jucători online la o anumită oră. Pe la ore de war, pe Green, numărul de playeri este undeva pe la 400+. Este o scădere drastică, trebuie luată o decizie care la început, va primi Hate cel mai probabil, dar este pentru viitorul comunității. Shad0w este unul singur și nu e un băiat de 15 ani care nu are ce face mai bun decât să scripteze, e un om în toată firea, cred și eu că are nevoile lui și restul și desigur că nu poate încredința funcția de Scripter altcuiva, deoarece este în joc baza de date și toate lucrurile importante, deci nu știu cine a stat să citească tot romanul ăsta, dar mă rog. #WEWILLRISE Edited July 31, 2017 by Godven 21 Quote
Ionyy Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Sugestie: Propun ca mereu cand incepe un anotimp nou sa se puna cate un quest, de exemplu : Quest de toamna : Sa se culeaga frunzele dupa jos sau altceva legat de toamna, cel de iarna sa cureti strazile de zapada cu o masina speciala si tot asa si mai multe job uri, sunt putine si plictisitoare. 4 Quote
King.ImBalance21 Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Am considerat o fuziune între serverele Green-Orange-Yellow, Green să se transforme în Purple, o dată cu fuziunea. Rezolvarea FH-urilor, averilor, funcțiilor am gândit-o în felul următor: -Cei care dețin o funcție gen Helper/Admin pe Orange/Yellow ( pentru că aceste servere au mai puțini jucători ) să fie transferați cu tot cu funcție doar cei activi, cei care nu și-au dat interesul foarte mult, să aibe un grad special pe Panel, în genul 'Transfered from X' și desigur, să aibe șanse mai mari la funcții. -Cei care au făcut parte dintr-o facțiune sau au fost lideri/co-lideri, pur și simplu să le apară în Faction History, în cazul liderilor, să le apară și lor 'Transfered from X'. -Cei care dețin o casă sau un business pe Orange și Yellow, să primească cât au dat pe ele + o sumă mică în adaos. Dacă bunurile au fost câștigate la Giftbox, să se calculeze estimativ câți bani ar trebui dați jucătorului. -Desigur că toate conturile vor fi transferate cu tot cu averi, level, ore și toate cele. -Ca să nu existe favorizări și lucruri de genul pentru că sunt 3 owneri, toți 3 să primească admin 5, adică Zoko, Cyber și Sky, și să se ocupe Tibi de server până va găsi cel mai activ dintre aceștia, sau să rămână pur și simplu server-ul lui. Din punctul meu de vedere, este nevoie de foarte multe update-uri pentru a atrage playeri și a crește numărul de jucători online la o anumită oră. Pe la ore de war, pe Green, numărul de playeri este undeva pe la 400+. Este o scădere drastică, trebuie luată o decizie care la început, va primi Hate cel mai probabil, dar este pentru viitorul comunității. Shad0w este unul singur și nu e un băiat de 15 ani care nu are ce face mai bun decât să scripteze, e un om în toată firea, cred și eu că are nevoile lui și restul și desigur că nu poate încredința funcția de Scripter altcuiva, deoarece este în joc baza de date și toate lucrurile importante, deci nu știu cine a stat să citească tot romanul ăsta, dar mă rog. #WEWILLRISE O idee foarte buna, +1 Quote
Adi Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 (edited) Sugestie: Sa se bage un nu job. Cu ce ar ajuta serverul?: Am avea ce face si noi. Edited August 1, 2017 by The Legend Gabe Quote
mReXcess Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 (edited) Sugestie:Sa se creeze un server nou, Brown/Purple, iar serverele GREEN si ORANGE se vor inchide, urmand ca playerii sa isi rezerve conturile pe noul server, unde vor incepe cu level-ul, averea si FH-ul de pe serverele anterioare. Playerii care detineau BIZ-uri/Case, vor primi o suma care va fi stabilita ulterior, de exemplu, doar playerii care mai joaca/vor mai juca, sa deschida un Ticket unde arata casa pe care o aveau, urmand ca valoarea ei sa fie estimata, iar casa sa fie pusa la licitatii, la fel si pentru bizz-uri. Pentru Staff, se vor alege pentru inceput un numar de admini de pe fiecare server, de exemplu, 5 de pe orange, 5 de pe green. Acelasi lucru se va aplica si pentru helperi. Restul Staff-ului care va primi remove, va avea o sansa mai mare sa isi recapete functia in caz ca va fi nevoie. Nimeni nu va incepe in factiuni, tuturor li se va aduce FH-ul de pe celalalt server, dar vor incepe ca civili, iar cei care merita cu adevarat vor primi iar functia de lider, respectiv jucatorii vor intra in factiuni. Locurile factiunilor vor ramane la fel, economia de pe cele doua servere este in general apropiata, acestea fiind cele mai apropiate servere privind data deschiderii. Oricum liderii care au luat functie pe un server de 150 de playeri nu se poate spune ca sunt cu adevarat pregatiti, pe un server unde sunt mai multi playeri se va afla cine merita cu adevarat, fiind mai multe variante de alegere. Avand in vedere ca staff-ul nu va fi format doar din adminii/helperi de pe un singur server, nu se poate spune ca adminii o sa favorizeze deoarece adminul X juca pe serverulul unde juca X player, iar acela a luat lider, acestia fiind in numar egal de pe ambele servere. Cu ce ar ajuta serverul?: Pai e clar ca playerii vor creste, in acest moment in unele factiunii nici macar nu sunt umplute nici macar pe jumate, de exemplu, pe green, in NR sunt 20 de playeri, iar pe Orange 25, este doar un exemplu si asta la o factiune pasnica, nu mai vorbesc de mafii unde te chinui ca si lider sa faci 15 membrii in factiune. Consider ca aproape toti playerii ar avea o sansa sa intre in factiuni, pe niciunul dintre servere factiunile nu sunt populate prea mult incat sa fie o problema majora. Chiar ar fii nevoie de mai multi playeri pe servere, avand in vedere ca atunci cand nu sunt war-uri, pe green sunt ~250, iar pe orange ~200-220. O fuziune poate va face playerii sa munceasca mai mult pentru a reusi ceva, iar activitatea lor va creste. Edited August 1, 2017 by Seraphim mReXceSS 1 Quote
Aliona Fratescu Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Sugestie: Sa se adauge Private Message pe panel. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: De exemplu, daca doresti s-a discuti cu cineva online pe panel sa se adauge un text (buton) pe care ii dai o invitatie prietenului de a intra in conversatie cu tine, si cand primesti un mesaj s-a primesti si in joc ca de ex: 'Ai primit un nou mesaj de la X, intra pe panel pentru al vedea'. Sugestie: Stergerea celor 15 ore jucate pentru o aplicatie. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Este o pierdere timp acest mod avand in vedere ca pe green/orange/yellow factiunile au mai mereu aplicatiile deschise si cu 30/50 membri si unii jucatorii nu se joaca catva timp si trebuie sa astepte inutil 15 ore pentru a intra intr-o factiune, as zice ca factiunile ar creste intr-o proportie destul de mare. Sugestie: Adaugarea unui system de Race. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Adaugarea unui system de Race ar atrage jucatorii avand in vedere ca multi au plecat deoarece Ionel nu mai pune update-uri, un update pe an. As zice ca ar fi ceva fain si cand ai chef de o liniuta sa poti pleca pentru a te relaxa, aceasta este o inspiratie. Sugestie: Adaugarea unui system de Clan Wars. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi smecher ca clanurile sa se poata lupta intre ele si ca cei care castiga o lupta intr-o arena sa primeasca o suma de puncte ex: Clan Points 10+ sa se adauge si un /clanshop pentru lider in care sa poata cumpara diferite lucruri materiale/droguri/masini al clanului, ar fi fain. 4 Quote
ZambetHD Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Sugestie:as dori sa se bage job-uri noi deoarece aceste job-uri sunt invechite si plictisitoare. Quote
Beanny Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Sugestie: Dupa cum a zis si Bytza intr-un live ar fi tare ca atunci cand muncesti la jobul 'Arms dealer' sa-ti poti creea arme, dar nu arme diferite de cele accesibile pe server, sa-ti apara in dialog cu toate armele "aka-47, desert eagle, m4a1, si tot asa (armele care se afla si la gun shop.)", iar atunci cand tu iti alegi o arma sa-ti ia o diferita suma de materiale care sa difera de la arma la arma, spre exemplu deagle-ul sa ia: 1300 mats iar aka-47-ul sa ia 1000 (cate materiale se va lua de la arma la arma va fi ales de voi, adminii). iar dupa sa existe alt dialog in care sa scrie "Esti sigur ca vrei sa dai X materiale pentru arma Y?" iar dupa sa fie o animatie in care primesti freeze si trebuie sa astepti X secunde ca arma sa ti se creeze insa daca vei face dm cu aceste arme sa primesti jail, + aceasta sugestie at putea fi implementata si intr-un system de rob mai nou. ---------------------------------------Cum crezi ca-r ajuta server-ul?: vor putea fi mai multi jucatori/mafioti care sa aiba acest job si in timp ce faci si mats sa poti face si arme, acest job ne-at putea ajuta si la /rob.Sugestie 2: Incearcati sa adaugati in nou job, ideei de job-uri nu cred ca as avea de ce sa va dau deoarece aveti multe:), insa aceasta sugestie at aduce mai multi jucatori pe server si s-at putea repopula.Cum crezi ca-r ajuta server-ul?: at aduce mult mai multi jucatori pe servere.Sugestie 3: Stiu ca multi nu o sa vrea, insa at fi bine sa existe o fuziune intre 2 servere, iar cele 2 servere sa se faca intr-unu, mai ales ca s-a zis ca va fi in update la samp in care vei putea pune mai multe sloturi, ari fi foarte ok, iar pe panel-ul serverului in care o sa existe fuziunea sa fie o optiune unde sa scrie "vrei sa-ti muti contul pe server-ul X, ai timp pana pe data Y sa faci acest lucru, daca nu vei face asta contul tau va putea fi sters", sau sa fie cu baza de date salvata.. nu stiu exact, asta at aduce mai multi jucatori pe servere. :>Cum crezi c-at ajuta server-ul?: at putea fi mai multi jucatori pe in singur server, insa nu stiu daca doresc multi aceasta chestie DACA TI-AU PLACUT PROPUNERILE MELE, NU EZITA SA APESI BUTONUL "+1". Quote
Popular Post Danni Posted August 2, 2017 Popular Post Posted August 2, 2017 (edited) Sugestie: Avand in vedere ca se apropie toamna, ar fi frumos sa fie un quest special in care sa maturam frunzele de la cate 30 de copaci zilnic si sa primim un premiu special. Vara deja aproape ca a trecut, pana la quest ar trebui pus un job nou si reparate bug-urile. (probabil ca ar trebui sa facem acest quest folosind acea masina de taiat iarba) Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Cu playeri, ar fi ceva unic si frumos. Edited August 2, 2017 by iAdriaN. 25 Quote
Seth.GoD black Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Sugestie: Avand in vedere ca se apropie toamna, ar fi frumos sa fie un quest special in care sa maturam frunzele de la cate 30 de copaci zilnic si sa primim un premiu special. Vara deja aproape ca a trecut, pana la quest ar trebui pus un job nou si reparate bug-urile. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Cu playeri, ar fi ceva unic si frumos. Zici bine man! Bafta! Quote
Popular Post Killing_Joke Posted August 2, 2017 Popular Post Posted August 2, 2017 (edited) Sugestie: Sa se introducă un nou sistem de tip ,,Hunger Games". Ce face acest lucru? E simplu, sa fie plasat in zona CNN lângă paint un loc unde folosim comanda (/fight). Toti playerii vor fi trimisi intr-o arena. Dupa unfreeze acestia trebuie sa fuga si sa-si caute arme (3 min). Dupa ce timpul s-a terminat, playerii vor putea incepe sa se lupte. Timpul de lupta va fi de 5 min. Daca de exemplu raman 3 care nu vor sa se lupte vor fi descalificati automat. Daca rămâne un singur player inainte de a se termina timpul castiga. Cu crezi ca ar ajuta serverul?: Pai pur si simplu o sa atragă playerii. ❤Daca doriti sa se introducă dati si voi un +1 . Bafta! Edited August 2, 2017 by AleZz.BuGGed 25 Quote
Seth.GoD black Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Sugestie: Sa se implementeze comanda [/race id si suma] pentru a face "liniute" cu masinile noastre. Sa poti da , de exemplu /race 69 200000 sa faceti cursa pe 200k pana la un punct stabilit random de server(sau ca la paint cum ai alege arena). Dar sa nu se poata folosi daca diferenta de pret dintre masinile competitorilor este mai mare de 30% (pretul din DS)Exemplu: Daca eu vin cu un Uranus care este 10kk in DS nu pot da /race daca cel cu care vreau sa concurez are un Turismo , deoarece diferenta dintre preturile lor din DS este prea mare(mai mare de 30%). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta playerii care nu au factiune sau care nu le au cu paint-ul sa nu se plictiseasca pana aplica intr-o factiune. +Zic eu ca ar mai creste numarul de playery (in special de pe Green , unde joc si eu). Quote
DownHuLL. Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Sugestie : 3 job-uri noi Cautator De Perle - Playerii trebuie sa mearga la Plaja Santa Maria din Los Santos pentru a putea da /getjob. Dupa ce au luat job-ul , pot folosii comanda /work. Vor trebuii sa caute perle ascunse prin fundul marii si sa se intoarca la suprafata cu ele fara sa se inece. Odata ajunsi acolo vor primii o suma de bani si vor avansa in skill. Curier - Playerii trebuie sa livreze marfa din oras in oras cu masina de job. Taietor De Iarba - Playerii trebuie sa taie iarba din zona Glen Park a orasului Los Santos , dupa care vor fii rasplatiti cu o suma de bani si vor avansa in skill. Cum crezi ca ar ajuta server : Ceva nou si frumos , ar fii cazul sa se adauge niste job-uri noi iar acestea sunt ideile mele. Quote
Andutzu Andrei Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Sugestia 1 » Propun să se adauge mai multe skin-uri în Clothing Store deoarece toţi ne-am săturat de acele skin-uri. Sugestia 2 » Să se mai scoată câteva facţiunii deoarece sunt prea mulţi playeri în facţiunii şi raportul se face greu. Sugestia 3 » Propun să se adauge facţiunea Tow Car Company, ştiu că este si pe alte servere dar această facţiune este interesantă dar tot trebuie să se scoată câteva facţiuni. Sugestia 4 » Propun să mai scadă nivelul minim pentru a intra într-o mafie pe server-ul blue. Înloc de level 20 să fie 15 şi pentru departamentele de poliţie să fie level 10. Sugestia 5 » Să se adauge un job nou cât mai repede si să fie mult mai profitabil decât celălalte job-uri de pe server. Cred că aceste sugestii ar ajuta server-ul să mai crească în playeri si atmosfera jocului o să fie mult mai plăcută. 7 Quote
MuzikStyle Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Sugestie => Sa se faca BattleGrounds. Stiu ca voi credeti ca "copiem" serverele celelalte. Dar ar fi foarte frumos sa facem si noi asa ceva. Ar atrage mai multi player. Daca ti-a placut nu uita sa dai un "+1" 2 Quote
AIM Volt Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Sugestie: Avand in vedere ca se apropie toamna, ar fi frumos sa fie un quest special in care sa maturam frunzele de la cate 30 de copaci zilnic si sa primim un premiu special. Vara deja aproape ca a trecut, pana la quest ar trebui pus un job nou si reparate bug-urile. (probabil ca ar trebui sa facem acest quest folosind acea masina de taiat iarba) Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Cu playeri, ar fi ceva unic si frumos. crezi ca un update aduce jucatorii inapoi? din contra, o sa fie si mai penibil ca o sa copieze cea mai buna comunitate de samp din romania. 2 Quote
Popular Post D O W N Posted August 3, 2017 Popular Post Posted August 3, 2017 Sugestie: Să se adauge un nou job / season event. Am observat că (,) ca si civil nu ai prea multe lucruri de făcut, job-urile sunt aceleași de mulți ani. Deci, m-am gândit la un job nou, numit ”Ice Cream Seller”. După denumire, în acest job va trebui să vinzi înghețata la niste tarabe - poza - dar pentru acest lucru trebuie amplasate mai multe tarabe pe server. Mașina de lucru trebuie să fie mașina de înghețată (Mr.Whoopee) - poză. Locul job-ului este un General Store din Las Venturas, situat pe lăngă Hq-ul mafiei The Rifa - poză. Ideea de lucru ar fi urmatoarea: după ce iei job-ul de la locatia specificată mai sus, te urci într-o masină de înghețată (eu mă gândeam că vor fi puse mai multe masini in acel loc, ca la Garbage Man), apoi trebuie să tastezi comanda /SellIceCream (am scris cu majuscule ca să se vadă comanda) si să primesti un checkpoint random la o tarabă de pe server. Ideea de lucru să fie ca la Pizza, cu cat mai mare distanța, cu atât mai mult primești mai mulți bani, iar în funcție de skill să primești cu x la sută mai multi. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi o idee de job nouă, playerii (în special civilii) ar avea ceva în plus să facă. 99 Quote
LinQ. Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Ar fi frumos ca in unele zonele populate din orasele LS-LV-SF sa fie adaugata o limita de viteza(ex:100km/h). Iar la polititsti sa fie adaugata comanda [/radat x] x= viteza minima adminsa in acea zona, exemplu [/radat 100] in zona CNN LS.Depasirea vitezei sa fie pedepsita cu o amenda in valoare de $25.000 -$50.000. Daca player-ul care nu se opreste la somatia politistului care l-a surprins cu viteza mai mare decat cea legala, dupa 3 somatii ii se acorda wanted 3 neconformare ordin, exact ca la permise. Asa isi pot face si politistii raport in legatura cu amenzile mai repede si s-ar creea si o liniste in zonele mai populate. Quote
JAN. Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Sugestie:Adaugarea jobului electrician, sa se foloseasca la acest job masina Utility Van id(552) si sa te duci sa verifici tranzistoarele de curent (sunt multe pe mapa asa ca la intrarea in masina si folosirea comenzi /work sa iti apara un cp pe mapa unde e acel tranzistor si sa te duci la el sa te dai jos din masina utility van si sa verifici acel tranzistor) cand playerul ajunge in cp puteti sa in puneti sa foloseasca animatia /bomb pt a fi mai roleplay in timp ce verfica daca gaseste vr-un defect acesta sa primeasca dublu pt ca a gasit acel defect,dupa ce a terminat sa se urce iar in masina si sa se duca sa verifice alte tranzistoare. Vreau sa va spun ca este un job unic si nu te plictisesti facand asa ceva. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta cresterea serverului si nu ar mai plictisi playeri avand ce sa faca , nu este un job greu ci este unul folositor si activ. Am decis sa fac si trailer pt acest job:https://youtu.be/v1kVLixB4m0 Ofer suport pt a va arata toate tranzistoarele de pe mapa pt a va usura munca si pt a va lamuri mai bine putem sa discutam fata in fata. Joc pe orange cu nick:Sevastrin Daca iti place acest job te rog sa i dai +1 ar fi de folos sa ajutam comunitatea sa faca mai multe update-uri cum e acesta la job. 7 Quote
ReioK Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Sugestie: Pentru a face in factiuni daca un lider a respins cu abuz si fara motiv a lua LW pentru ca a vedea cati lideri resping aplicatii fara motiv si el arata ca un profesionistCum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca va fi bun si usor pentru jucatorii newbie pentru a afla mai multe despre factiuni si nu a plecat BUGGED pentru ca stiu in acel moment bugged a pierdut mai multi jucatori mai buni in bluee / red / green / orange / yellow Quote
Beanny Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Sugestie: Atunci cand unn jucator detine/are rent la o casa, sa existe unn chat al chiriasilor si al detinatorului (cel care are casa), si comanda sa fie /hc (hosue chat) sau cum vreti voi, si sa fie unn exemplu ca asta:"Chirias Beanny: Salut!" "Renter Beanny: Hi!""Detinator Beanny: Salut!" "Owner Beanny: Hi!"Iar sa se mai poata adauga unn "customizable" al acestei comenzi, adica la numele fiecarui rank sa il poti modifica tu in 2 optiuni la alegerea ta: La renter sa fie: "Renter" OR "Chirias", Owner: "Propietar" OR "Owner". (Aceste "prefixe" at fii oarecum in Romana sau in engleza)Cum arr ajuta/fi de folos: Pai, cu acest chat ai putea discuta cu ownerul/chiriasii, iar daca tu esti owner si vrei sa organizezi in eveniment o poti face mult mai usor, iar daca vrei ca chirias sa discuti cu alt chirias/owner o poti face. DACA ITI PLACE IDEEA MEA, TE ROG SUSTINE-MA CU UN "+1"!POWEEEEEEER BUGGED Edited August 4, 2017 by Beanny 2 Quote
Razvanul Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Propun adaugarea unui sistem ce chat intre chiriasii si ownerul unei case. Edited August 4, 2017 by R.A.Z.V.A.N R Quote
Andrei Gabriel Butan Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Sugestie: Sugerez ca pe panel sa se adauge o casuta la fiecare player si sa ii poti trimite un mesaj privat care apare si la notificari. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai simplu de lu-at legatura cu cineva in caz ca nu poti intra pe joc sau din alt motiv si ar fi ceva nou pentru comunitate care ar putea ajuta. Quote
Bagwell Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Sugestie: Hei salut, am venit și eu cu o sugestie bună, shad0w, nu mai bine ai face tu doar un server BUGGED RPG ca înainte? Să fie măcar așa full, ai muta toate conturile de pe celelalte servere ale comunității și le-ai pune într-o bază, așa măcar vei avea și tu serverul full, eu unul m-am săturat sa fie doar 200-300 on maxim pe red/green/orange/yellow, blue e mai ridicat puțin din cauza averilor, a venit Awake cu serverul lui (fantomă) și te-a băgat in jos, deci ar fi mai bine, totuși va apărea curand o nouă versiune de samp unde vei putea pune 10.000 sloturi.! Cum crezi că ar ajuta serverul?: Păi ar fi serverul full mereu, mii dor de acele timpuriCine e de acord, să lase +1! Edited August 4, 2017 by .KaKy.KOV. 3 Quote
Popular Post RoL3x TSA Posted August 6, 2017 Popular Post Posted August 6, 2017 Sugestie: Propun sa se scoata regula aia cu co-liderul. Este exagerat de mult sa stai 30 days ca si co-lider. Spun ca 14-15 zile sunt de ajuns. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am fi mai multi playeri. 19 Quote
Recommended Posts