Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Propun adaugarea unui mod de World of Tanks, un fel de team deathmatch cu tancuri. Sa fie selectate anumite parti dintr-un oras, folsind acele parti pe post de harti pentru acest mod.

Castigatorul sa primeasca o suma de bani, 1 rp, 1 bugged point/1pp. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Parerea mea este ca ii va determina pe jucatori sa ramana aici, avand la dispozitie mai multe locuri unde sa-si "distruga" plictiseala.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Daca tot se face fuziune, averea sa fie transferata astfel: Tinand cont ca aici nu e ca si pe alte servere si stock in ds este in permanenta, masiniile sa fie mutate cu tot cu cont, adica? Daca am Infernus, Bullet, Sultan s.a.m.d pe Green, pe Black sau ce nume o sa aiba, sa le am pe toate acolo. Banii, tinand cont ca nu e diferenta prea mare intre economiile serverelor Red, Green, Orange, Yellow, sa iti fie mutati toti banii. Casele si biz-urile, toate casele si toate biz-urile sa fie mutate la AdmBot si bagat un giftbox sau licitatii si asa se obtin, exact ca si la o deschidere de server. Faction History-ul sa ramana asa cum este. Liderii sa fie alesi dupa Faction History-ul pe care l-a avut pe serverul de pe care vine, exact ca si la o deschidere de server.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca e cel mai ok asa.

• Upvote 9
Posted

ANONIMUL iAMALEX revine in fortza cu o propunere. Propun sa se adauge un job de tip "Bale Transporter" daca il pot numii asa. 

Cum poti face acest job?

Pai eu propun sa fie in 2. "X" se duce si face rost de un DF-400 sau cum se numeste pana cand "Z" merge cu o glorie/combina si face balotii. Cand "X" vine, acesta poate sa ineceapa sa incarce balotii. Cel cu gloria propun sa se implimbe cu ea ca sa faca balotii timp de 3 minute. Dupa ce acestia ii incarca, amndoi trebuie sa se duca la cu checkpoint anme pentru a golii balotii. Sa zicem ca la skill 1 sa dea in jur de 50-55k si sa ii imparta egal la amndoi jucatorii. Acum Shad0w decide daca vrea sa introduca acest job nou.

Eu sunt iAMALEX ANONiMUL si probabil o sa vad ce ideei o sa-mi mai vina.

P.S.: Job-ul nu este copiat de pe un alt server, mi-a venit mie in minte si am zis sa incerc poate o sa am sanse.

• Upvote 2
Posted (edited)

Am inteles ca se face fuziune, as dori sa se scoata acele 15 ore de jucat pentru a aplica in factiune, ca cei care se reintorc sa aplice direct in factiune.

Edited by Freeman.
  • Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: După părerea mea, cred că ar fi ok adăugarea unei modificări la iPhone, mai explicit, să poti face mai multe chestii cu acesta. Pe lângă faptul că poti da /block, /turn off calls si să ai număr din 4 cifre, cred că ar trebui să putem asculta muzică si de pe acesta. Spre exemplu, după ce ies din masină, scriu o comandă, cum ar fi (/imusic) iar caracterul să scoată telefonul si să poată asculta muzică. Sau dacă nu vă place această idee, m-am gândit la adăugarea unui mp3, ceva, cu care să putem asculta muzică.

Cu ce crezi că ar ajuta serverul?: Ar fi mult mai atractiv si distractiv tot odată. Nu ar mai fi nevoie să deschid browser-ul, să caut melodia / playlistul pe youtube, ci doar să folosesc telefonul / mp3-ul din joc.

Ar fi mai ok să poti asculta radio si după ce părăsesti interiorul unei masini / case / business.

Nu uitati, dacă sunteti de acord cu această sugestie, apăsati butonul de +1. Aceasta este doar o sugestie, pe viitor voi face altele mult mai ok. #nohate

Edited by Trik .
  • Upvote 7
Posted

Sugestie: Bun, deci. Am aflat mai multe informatii despre Fuziune, dar ce ma intristeaza e ca se uneste Orange cu Yellow. Asta nu este ok deloc deoarece se unesc doua servere cu putini jucatori, ceea ce inseamna ca nu o sa depaseasca 400 on. Cel mai ok era sa se uneasca Red cu Yellow ( deoarece este cel mai nepopulat ) si Green cu Orange; asa totul era echilibrat si jucatori pe masura.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Obtinerea mai multor jucatori.

• Upvote 1
Posted

Salut, ca tot v-am auzit pe toti ca va fii fuziune pe BuGGeD, unii din factiunii doresc sa intre pt FH si cand va fii aceasta fuziunea o sa primi uninvite, asa ca propun timp de 3-5-7-x zile sa fie Clear FH free, pentru ca unii intra pentru Faction History. Cine este de acord cu mine, +1!

• Upvote 5
Posted

Sugestie Taxi: Cand clientul intra in taxi sa aiba optiunea de a alege un CP pe harta, deoarece sunt foarte multi Post-Hunteri care te trimit in Hanky Panky Point si d'astea de care nici D-zeu nu a auzit.

Posted

Sugestie: Propun ca in /buggedshop sa se bage licente pentru 500 de ore.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta playerii sa nu mai caute un instructor cu orele pentru a-i acorda o licenta.

• Upvote 1
Posted (edited)

Ceva unic pana acum pe serverele de samp ar fii un update prin care sa se creeze stamina pentru fiecare jucator in parte, dupa sistemul de job, uite si un exemplu ca sa intelegi la ce ma refer: Dupa cum bine stii, alergi cu caracterul, iar dupa o perioada de timp acesta oboseste, propun sa faci un update in care sa se foloseasca tot sistemul de la joburi, spre exemplu, alerg un numar de kilometri cu caracterul, iar acestuia sa ii creasca stamina la nivelul 2, putand sa alerg mai mult cu el fata de cei care au nivel 1 in stamina si tot asa pana la nivel 6, nu numai ca ajuta toti jucatorii, dar te distrezi si mai mult, sincer fiind, iar de asemenea, poti sa pui o arena, gen stadion, in care playerii sa intre si sa alerge acolo pentru a isi creste stamina caracterului, aceasta mi se pare o idee interesanta si ceva nou, care nu mai este pe nici un server de samp si o idee care mai mult ca sigur ar atrage playerii catre Bugged, iar o alta idee utila ar fi un nou sistem de paint, cu totii ne-am plictisit de vechiul paintball, sa fim sinceri, ceva mai nou, mai competitiv [gen battlegrounds], aceasta idee nu numai ca ar atrage o multime de jucatori spre serverele Bugged, dar ar crea si diversitate in joc, multi jucatori plictisindu-se de raportul factiunii si job, multi dintre noi avand skill 6 la joburi. De asemenea, in legatura cu ideea de stamina a caracterului, poti sa adaugi ceva gen'Antrenament pe caracter', stamina fiind prima dintre ele, pe parcurs poti adauga idei noi, cum ar veni rezistenta la gloante, hp crescut si alte idei, nu-mi vin acum, desigur, pentru acestea, jucatorii vor trebui sa faca nivel facand diverse lucruri, aceste idei vor diversifica jocul atat pentru civili care nu au factiune si nici raport, cat si pentru membrii factiunilor, sper ca vei lua in considerare, succes.

Edited by Fallan Reborned
Posted (edited)

Sugestie: Cand mergi cu masina sa te poti muta pe locul din dreapta sau pe bancheta din spate si la loc la volan, cum poti sa faci in H1Z1 sau PUBG. Si din cand in cand sa se adauge diferite masi in DS de exemplu ( RC BANDIT, Utility Van, Mower, Tug si de ce nu si Hotdog daca exista masina de inchetata). Si cei ce au cont VIP sa aiba mai multe skinuri in loc de cei care nu au cont VIP. B)  B)  B) 

Edited by dAreK Taximetristul
Posted

Sugestie: La fiecare  skill up sa primesti 10 Bugged Point's,

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, ar readuce cativa playeri inapoi pentru ca ar face mai usor bugged point's, si este un motiv in plus sa faci skill up la job-uri.

Posted

Sugestie: Adaugarea 'Music Upgrade' pentru case la 'Bugged points shop', la un pret de 150bp.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Music Upgrade este un upgrade foarte cerut de playeri, insa nu toti isi permit sa doneze, chiar si pentru acele 15pp.

• Upvote 2
Posted

Bun, in primul rand salut. Vreau si eu sa spun cateva lucruri despre aceasta actiune renumita 'fuziune'.

Sper sa nu se ia in nume de rau ci ca pe o propunere.
Sa o luam altfel, in cazul nostru Green cu Red, credeti ca dupa fuziune o sa avem 1000/1000? NU in niciun caz, cel putin 500 o sa fim, suntem in 2017 multi jucatori se lasa de samp datorita varstei si alte chestii, joc vechi oricum. In al doilea rand, in legatura cu liderii / helperii / adminii, de ce cei de pe RED sa ramana iar noi fraierii de pe Green dupa atata munca am reusit si noi sa atingem o functie si acum cineva sa isi bata joc de ea? Nu este nici pic corect. In al doilea rand, cand o sa se aleaga un lider / helper pe 'White' ce o sa se intample? Va spun eu, o sa fie un intreg scandal. De ce? Pentru ca e si normal staff-ul de pe red sa vrea pe cineva de pe red iar staff-ul de pe green sa vrea pe cineva de pe Green si sa fim seriosi, nu putem avea 2 lideri..
Acum, yellow cu orange, Yellow 170 playeri Orange 250 dupa fuziune = 400, cu ce va alegeti? Chiar nici 400 pentru ca multi o sa se lase pentru ca nu ganditi inainte sa faceti ceva si va bateti joc de munca lor. 
Nu e corect faptul ca unii lider de pe RED pe langa zile (400-500-600-800) plus o functie precum liderul LSPD (nu am nimic personal cu tine), NG (nici cu tine), Paramedic si multe altele, admini / helperi, iar faptul ca tot ei sa ramana lideri iar noi ca niste fraieri sa venim civili, e cu totul O BATAIE DE JOC.
In legatura si cu helperii, din cate am inteles pot veni doar 15 de pe green, de ce? Si cei de pe red sa ramana 22? Nu e nimic CORECT.
Toata aceasta treaba este facuta fara sa va ganditi la ceva logic si ceva care sa multumeasca toti playerii de pe Bugged. La fel si cu deschiderea altor 2 servere.. o idee proasta.
Astept critici / jigniri din partea celor de pe RED / ORANGE / YELLOW dar asta e ADEVARUL MANILOR!
Era mult mai ok fara cele doua servere deschise recent plus ca au scazut mult playerii si din cauza acelei rivale.

Sper ca macar 5 din 50 de persoane sa citeasca ce am scris, iar daca si voi sunteti de acord cu ce am zis lasati un +1 Like daca nu, puteti sa ma injurati prin PM.

Nu fuziunea rezolva playerii, un update bomba este mult mai ok.

#fara suparare

#vrem bugged power
#1000/1000

Ăsta e adevărul, o să iau 10 warning points dar  n-am putut rezista fără să dau quote.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Jucătorii care intră sau zboară deasupra HQ-ului National Guard (Area 69) să primească wanted 4 pe motiv: zonă restricţionată. (Excepţie la poliţişti, agenţi FBI şi soldaţi)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai realistic.

Sugestie: Să existe o nouă licenţă şi anume: licenţa de pescuit (Fishing License). Această licenţă să se obţină de la instructori în schimbul sumei de 50.000$ şi un mic test cu 2-3 întrebări.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta mult instructorii la raport şi ar da o tentă de realitate mai mare jocului.

Sugestie: Casele să aibă o nouă proprietate la /hupgrade şi anume: Wardbrobe (Dulap). Poliţiştii să poată da /duty doar într-o casă cu dulap unde îşi schimbă hainele. Upgrade-ul să coste 75.000$.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Oferă o tentă de realitate şi noi caracteristici caselor.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Adaugarea unui mod de nunta.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Tuturor le-ar placea, s-ar distra la astfel de "evenimente" in joc. Ar fi foarte funny, sa se poata inchiria un bar/fastfood/cluckin bell si sa se desfasoare nunti. Nuntasii vor primi o suma de bani de la fiecare player care a fost invitat sau a venit.  

Cred ca ar creste considerabil populatia serverelor de samp, deoarece nici un alt server nu foloseste un mod ca acesta. Sunt sigur ca Shadow se va descurca sa il faca deoarece e un scripter foarte foarte bun.

Daca va place apasati +1. 

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sistem de loterie:

In fiecare zi sa existe o loterie pe server si sa functioneze astfel:

Fiecare player va putea sa foloseasca comanda /lotto [Numar] [suma] o singura data pe zi pana la extragere.

Extragerea se va face in fiecare zi la ora 20:00 si se va anunta pe chat-ul globul cine a castigat si cat.

Suma castigata este suma pariata in total de catre toti care au bagat la loterie.

Numarul castigator sa fie random, de la 0 la 49, daca mai multi playeri aleg acelasi numar castigator, sa primeasca toti premiul impartit.

Ex: X a pariat suma de 1.000.000$ pe numarul 5.

Y a pariat suma de 1.000.000$ pe numarul 6.

Numarul castigator este 5, iar X va primi 2.000.000$.

EX: X a pariat suma de 100.000$ pe numarul 10.

Y a pariat suma de 1.000.000$ pe numarul 10.

Z a pariat suma de 10.000.000$ pe numarul 40.

Numarul castigator  este 10, iar suma totala este de 11.100.000$, asta insemnand ca X a castigat 5.500.000$ iar Y 5.500.000$.

Dupa ce ati pariat pe un numar si pe o suma, nu veti mai putea folosi comanda din nou pana se va face extragerea, iar dupa ora 20:00 pana a doua zi la ora 20:00 veti putea paria din nou.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar aduce o noua metoda jucatorilor de a face bani intr-un mod foarte simplu si se vor distra.

• Upvote 4
Posted

Propunere: Ideaa jocului Rocket League sa fie oarecum integrat in SA:MP, gasita o arena precum cea din Los Santos, langa East Beach, dupa care sa existe X vs X jucatori care sa poata juca un meci pentru un anumit interval de timp, iar echipa castigatoare sa fie recompensata in plus fata de cea pierzatoare. Cu alte cuvinte, sa existe un joc la arena respectiva cu masini, precum Sandking spre exemplu, din care nu te poti da jos, nu poti exploda, insa te poti juca fotbal cu ele. Evident, sunt mai multe concepte ce trebuiesc luate in vedere, eu am incercat doar sa prezint ideea.

Cu ce crezi ca ar ajuta server-ul?: Ar fi ceva nou si unic care, zic eu, ar atrage cat de putini jucatori.

• Upvote 3
Posted (edited)

! PENTRU FUZIUNE !

Sugestie: Sugerez sa se dubleze conturiile pentru a fi mai usor fuziunea si transferul. De ex:

Eu am cont pe red level 20, 2kk, 10 rob-uri, 3 artificii...s.a.m.d, ne unim cu green unde am sa zicem level 21, 3kk, 9 rob, 2 artificii....ei bine, sa nu pierd nimic din asta, sa se dubleze...adica sa se adune la un loc, in loc de lv 20 sau 21 sa am 41 si tot asa...pentru fanction history e usor ca se vor adauga factiuniile red + green intr-un singur fh... 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult si e mai ok.

Sugestie: Sugerez ca, daca tot se va da wipe la lideri/membrii si last punish sa fie clear. Fh nu, deoarece s-au chinuit fiecare...

! In caz ca Shad0w nu vrea !

Sugestie: Sugerez ca, daca eu am cont nick Blaskowski pe red si pe green la fel...odata cu unirea unul din conturi sa primeasca tag-ul [ RED ] sau [ green ]...asta deja ar fii urat si pe server nu prea ar da bine nici la nume + ca daca intri in clan...e naspa..si fiecare player sa aiba asa...e naspa.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Varianta 2 ar fi asta, ca sa nu se piarda nimic, sa fie toti fericiti....eu si-asa nu mai joc :D.

Edited by Blaskowski
Posted (edited)

! PENTRU FUZIUNE !

Sugestie: Sugerez sa se dubleze conturiile pentru a fi mai usor fuziunea si transferul. De ex:

Eu am cont pe red level 20, 2kk, 10 rob-uri, 3 artificii...s.a.m.d, ne unim cu green unde am sa zicem level 21, 3kk, 9 rob, 2 artificii....ei bine, sa nu pierd nimic din asta, sa se dubleze...adica sa se adune la un loc, in loc de lv 20 sau 21 sa am 41 si tot asa...pentru fanction history e usor ca se vor adauga factiuniile red + green intr-un singur fh... 

Sugestie: Sugerez ca, daca tot se va da wipe la lideri/membrii si last punish sa fie clear. Fh nu, deoarece s-au chinuit fiecare...

! In caz ca Shad0w nu vrea !

Sugestie: Sugerez ca, daca eu am cont nick Blaskowski pe red si pe green la fel...odata cu unirea unul din conturi sa primeasca tag-ul [ RED ] sau [ green ]...asta deja ar fii urat si pe server nu prea ar da bine nici la nume + ca daca intri in clan...e naspa..si fiecare player sa aiba asa...e naspa.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Varianta 2 ar fi asta, ca sa nu se piarda nimic, sa fie toti fericiti....eu si-asa nu mai joc :D.

E urat asta cu tag

Edited by Alliance Gustavo
Posted

Sugestie: Eliminarea multor case din fiecare oras in parte.

Cum crezi ca ar ajuta server-ul?: De la ultimul update ce a avut legatura cu casele, tot saracul are dreptul sa aiba o casa. Inainte erai cineva daca prindeai o casa, nu erau foarte multe disponibile. Ba chiar, majoritatea de SF / LV stau la licitatii saptamana de saptamana, deci ar fi mai bine sa nu mai existe deloc.