Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Propun sa se bage o limita sa nu poti vinde o masina cu mai putin decat este in ds. Pentru ca am vazut ca pe black un infernus cu dublu hidden se vinde cu 60kk si el este 70kk in ds. In cativa ani infernusul o sa coste 1kk. Si sunt multi care dau 2 masini pentru una, in acest caz propun sa se adauge si un sistem de trade.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai scadea preturile la masini. In 2014/2015 pe red un inferus cu dublu hidden era undeva la 90/90 si ceva kk iar acum este 60.

Posted

Sugestie: Propun sa se adauge comanda /wtcolors, cum exista si la clan o anumita comanda pentru a schimba culoarea scrisului din clan, asa sa existe si la frecventa, deoarece uneori cand este spam, ex: Cand trecem pe langa CNN, nu realizam cand cineva scrie pe frecventa. Culoarea chat-ului de pe /wt este slab vizibila.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta in comunicare cat mai eficienta.

Posted

Sugestie: Membrii factiuniilor de tip taxi company, cand sustin examenul auto (fie ca le-a expirat sau a fost confiscat) sa il poata primii din nou doar daca ajungi la checkpoint intr-un timp rapid stabilit sau cu car hp 900+ sau o limita.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: parerea mea este ca ar fii mai frumos/rp

Posted

Sugestie: Un sistem de [/buygun] prin textdraw.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ridica dispozitia jucatorilor.

Sugestie: Un fel de sistem de gunoi pentru cei care detin o casa, deci la fiecare payday proprietarul trebuie sa foloseasca o comanda si incepe sa faca curatenie prin casa apoi acesta primeste un sac de gunoi pe care acesta trebuie sa il duca la un tomberon (creati tomberoane mai faine prin ls).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ridica dispozitia jucatorilor.

Sugestie: Adaugare mai multe questuri la daily quests.

Sugestie: Sistem de drona.

Sugestie: Un fel de sistem in care sa poti cumpara o masinuta de aia RC si sa o poti controla.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Unii stiu de asta, se foloseste comanda /rc cand e gift on dar asta sa fie personala.

Posted

Sugestie: Cand un cont este blocat sa iei kick automat, deoarece cand un cont este spart, noul "detinator" o sa faca ce vrea el cu noul cont (sa joace cu cheats, reclama, abuz de functie, s.a.m.d.)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi foarte ok pentru toti.

Sugestie: Un nou sistem de fotbal.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi ceva unic.

Sugestie: In jail-uri sa se poata asculta muzica, pusa de catre un admin prin comanda (/jailmusic)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Dupa ce intri in jail e foarte plictisitor, macar asa poti asculta muzica.

Sugestie: "Achievements" pe joc. De exemplu: 

- Cand faci 100 ore sa primesti X Respect Points-uri si o suma de bani.

- Cand faci skill 6 la toate joburile sa primesti X suma de bani.

- Dupa ce intri in prima factiune sa primesti X suma de bani.

- Dupa ce faci 1000 ore sa primesti un premiu random.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: E foarte frumos asa.

Sugestie: Cand dai "Clear Faction History" sa dai clear la anumite factiuni, nu la tot FH-ul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca de exemplu tu esti in factiune, s-a stricat PC-ul si tu ai doar rank 5 in fh, logic ca nu ti-ar place sa dai clear la tot FH-ul deoarece ai luat uninvite din factiune.

Sugestie: Propun sa se faca un sistem pentru cei care fac afaceri ilegale. Cand cineva cumpara un cont/avere sa primeasca BAN permanent.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, tu stai 24/24 la Pizza Boy si altu la level 3 are colectie de masini, bani, s.a.m.d

Sugestie: Sa se adauge un sistem de Evenimente [/requestevent], iar cel care organizeaza eventul sa fie ajutat de catre un admin

Cum crezi ca ar ajuta serverul: E mai ok asa, decat sa iei warn/ban pe motiv "Fake-Event".

Sugestie: Pe panel sa fie o noua sectiune numita Car Fair sau Targ de masini ca sa-ti poti vinde masinile cand esti offline.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi foarte frumos pentru cei ce nu pot sta mult pe joc si vor sa faca afaceri cu masini.

Sugestie: Sa se adauge Roata Norocului, acolo sa poti castiga un premiu random. Aceasta sa fie activa doar Sambata si Duminica.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai multa activitate pe server.

• Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie: Eu zic ca ar trebui sa se implementeze niste comenzi noi la contul legend cum ar fi /legendnos sa poti adauga nos temporar la orice masina pe care o conduci si /legendrep sa poti repara masina gratis odata la 1-2 minute deoarece mai mereu dai peste niste nabletincare fac dm si iti bubuie masina.

2. Un panel nou si atragator pentru playeri in care sa iti fie drag sa intri, eu unul deja m-am plictisit de acest panel.

3. Un sistem in care poti da upgrade la masini. (Motor, level 1.2.3.4 si fiecare level sa aiba o putere anume. EX: Infernus. Engine level 1 - 197 km/h, Engine level 2 - 205 km/h si asa mai departe.) (Masinile de politie sa fie upgradate la maxim)(Daca vrei upgrade la motor trebuie sa platesti anumite sume de bugged points deoarece este un lux sa mergi cu 210 km/h, zic si eu) Sa iti poti pune orice upgrade vrei tu pe masina cum ar fi spoilere pe masini si alte chestii chiar daca unele masini nu au optiunea de a avea spoiler sa se faca in asa fel incat cand intri in tunning sa iti poti edita tu ce vrei sa iti pui pe masina.

4. Daca tot am pus cu upgrade la motor sa se bage si radar pe server, (ma gandesc si la politisti). Cand cineva depaseste viteza legala sa fie sanctionat cu amenda de 100.000$ si daca nu o va platii i se va da wanted 3 neconf. Ordin si i se va lu-a permisul.

5. Sistem de curse de avioane in care locul 1 2 3 primesc niste blugged points si o suma de bani.

Cum crezi ca ar ajuta serverul? Ar fi ceva nou si interesant pentru palyeri si pentru acest joc care nu ar fi dat de gandit ca se pot face atatea chestii in el.

userbar

Edited by Misterix
Posted

Sugestie: Ar fi mai frumos daca ti-ai putea organiza /v, de exemplu : Sa poti sa pui Infernus prima masina din /v.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar fi mai frumos, ti-ai organiza cum ai vrea tu masinile in /v cat si pe panel.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Sugerez/Propun ca in /shop >> Bugged Points Shop,sa se adauge `Clear Days & Distance traveled for a vehicle` la pretul de 200 Bugged Points.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Playerii care nu au posibilitatea de a dona bani pentru PP,sa aiba posibilitatea de a-si reinnoii vehiculul si cu Bugged Points,deoarece multi dintre ei nu reusesc sa isi vanda masinile din cauza `detaliilor`.

Posted

Sugestie: Sa se adauge mai multe factiuni(mechanics, bus etc)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: playerii ar avea o oportunitate de a intra in mai multe factiune, si cred ca ar si atrage alti playeri de pe alte servere.

Posted

Sugestie: - Atunci cand cineva da clear FH sa fie sters FH-ul de tot nu ca adminii il vad si bla bla bla, daca stam sa ne gandim noi dam Clear FH pentru ca vrem un inceput nou fara sa facem alt cont, nu sa imi dau clear FH sa nu mi-l mai vada 2-3 copii pe samp, ma doare undeva ca nu imi mai vad ei mie FH-ul.

- A 2a sugestie este posibilitatea de a sterge doar o factiune din FH-ul anumit, multi au cerut asta, eu spun ionel sa ii asculti. (personal nu cred ca este o idee geniala)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ionele daca stai sa gandesti si tu putin asa e logic nu ? daca dam clear sa il stergem de tot, nu iti dau eu tie bani sa dau clear sa nu imi mai vada FH-ul 2-3 copii pe samp, sper sa imi sustineti ideea.

Am mai facut o sugestie acum ceva timp, aia cu orele in last 60 de zile, si uitati ce bine este acum.

o prostie a doua sugestie, gandeste-te putin, toti de pe server ar avea doar r5-uri in fh

Posted (edited)

Sugestie: -Propun sa se adauge pe servere MP3 si sa fie cumparat cu Bugged Point's. Ar ajuta foarte mult celor care sunt la war-uri si ar vrea sa asculte muzica nu doar de pe youtube sau cand sunt in masina. 

Edited by Saint Keepa
Posted

Sugestie: Adaugare de 3 elicoptere pe aeroporturile din ls lv si sf (pentru fiecare factiune de instructori in fiecare oras) dedicate NUMAI si NUMAI instructorilor cu care pot da licente playerilor ce au nevoie de licentele de zbor.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar evita aglomeratia pe aeroporturi si al problemelor cu lipsta elicopterelor pe aeroporturi pentru a acorda licente playerilor.

Posted

Sugestion about  arms dealer :
..    why arms he can sell guns but he can t get guns  ..
if you can fix/add it in this job 
arms dealer  he can /getweapon and he lost mats(materials)
and he need mats to get weapon
i tryed in game about cmds 
/getgun it s for cops
/getweapon  its unknown cmd
sow  .. if you can  add this  
like .. /getweapon [gun]  .. only for arms dealer s ....

Posted

Sugestie: Propun dupa ce am vazut un comentariu undeva pe forum , sa se bage o tema de noapte la panel.. nu cred ca ar fii foarte greu de implementat si ar fii foarte  folositoare.

Cu ce crezi ca ar ajuta: Pai este destul de obositor pe un ecran cand este seara sa te uiti la panelul alb..plus ca ar arata destul de intresant,multumesc.

• Upvote 1
Posted

1. Sugestie: ​Adaugarea unor noi casti/helmet-uri pentru tot felul de motociclete/biciclete. Fata de cea originala Kt9wcm7.png

​Sa fie si altele care sa semene cu cea originala insa sa aiba alte culori, imagini pe ele, cum ar. fi: V8AcERs.png

​​Iar aceste helmet-uri sa pot fi cumparate dintr-un "clothing store" iar cand te vei pune pe motor/bicicleta si vei tasta comanda /ph sa apara casca pe care ai cumparat-o. - iar casa originala (in caz ca nu ai cumparat o noua casca dintr-un clothing store ) sa fie cea care este si acum:Kt9wcm7.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar. fi mult mai distracitv si "Customizable", iar aceasta chestie ar. putea adduce mai multi jucatori  server-ului. (scuzati daca anumite chestii au fost scrise gresit, insa atunci cand scriu tastatura imi schimba automat cuvantul.)

​2. Sugestie: ​Atunci cand unn jucator detine/are rent la o casa, sa existe unn chat al chiriasilor si al detinatorului (cel care are casa), si comanda sa fie /hc (hosue chat) sau cum vreti voi, si sa fie unn exemplu ca asta:

​"Chirias Beanny: Salut!"                                                        "Renter Beanny: Hi!"

​"Detinator Beanny: Salut!"                                                     "Owner Beanny: Hi!"

​Iar sa se mai poata adauga unn "customizable" al acestei comenzi, adica la numele fiecarui rank sa il poti modifica tu in 2 optiuni la alegerea ta: La renter sa fie: "Renter" OR "Chirias", Owner: "Propietar" OR "Owner". (Aceste "prefixe" at fii oarecum in Romana sau in engleza)

​​Cum arr ajuta/fi de folos: Pai, cu acest chat ai putea discuta cu ownerul/chiriasii, iar daca tu esti owner si vrei sa organizezi in eveniment o poti face mult mai usor, iar daca vrei ca chirias sa discuti cu alt chirias/owner o poti face. 

​3. ​Sa poti modifca interiorul casei tale, in modul in care doresti, insa toate aceste modficari care tu vrei sa le aduci casei, sa coste puncte premium sau bani in joc, sa folosesti o comanda "/houseobject" iar acolo sa-ti apara mai multe obiecte, cum ar fi: uP9BSWd.png​-tEZbweK.png-pjleqDd.png insa pentru aceste obiecte sa fie deja un loc salvat unde sa le poti pune pentru a nu abuza si a le pune in aer, sau sa blochezi unele intrari. Aceste obiecte sa dispara sau sa ramana atunci cand vinzi/cumperi casa. 

​Cum crezi ca ar ajuta server-ul?: Ar fi mult mai folositor, si mai multi player vor cumpara pp-uri sau vor munci pentru a pune anumite obiecte in casa lor personala si va fi mult mai distractiv, deoarece cele default se repeta in foarte multe de pe mapa..

​​4. Sugestie: Sa poti modifica carplate-ul unei masini VIP prin comanda: /carplatecolor si sa apara o variatie de culori care le ai si la /vipnamecolor si la /pcolor. Aceasta chestie ar fi mult mai distractiva si ar fi cam asa: OfZrdLo.png - UVKNlKs.png

​​Cum crezi ca ar ajuta server-ul?: Ar fi mult mai distractiv pentru toti jucatorii, si ar fi mai "customizable" pentru masinile personale. 

​5. Sugestie: Adaugarea unor noi arene la Paintball, cum ar fi:  ​click

​Cum crezi ca ar ajuta server-ul?: Ar fi mult mai distractiv pentru cei ce obijnuiesc sa joace la paintball si s-ar distra pe cinste in arenele noi.,, si ar aduce mai multi jucatori in arena de paintball.

​

​6. ​Adaugarea unui sistem de achivments pe server: 

/achievements -> Strange 1000 de ore jucate pe server. Iar la indeplinirea acestuia sa castigi o suma gen $10.000.000 (depinde de economia serverului)

/achievements -> Strange 2000 de ore jucate pe server. Iar la indeplinirea acestuia sa castigi o suma gen $10.000.000 (depinde de economia serverului)

/achievements -> Strange 100 de zile consecutive intr-o factiune. Premiu: $10.000.000.

/achievements -> Obtine skill 6 la toate job-urile. Premiu: $10.000.000.

/achievements -> Transporta la destinatie 1000 de clienti ca taximetrist (quest permanent, deci se vor aduna toti clientii din toate zilele, cum ar veni o rasplata pentru vechimea si activitatea in factiune)-Pentru taximetristi

/achievements -> Aresteaza 1000 de jucatori (quest permanent, deci se vor aduna toti playerii prinsi din toate zilele, cum ar veni o rasplata pentru vechimea si activitatea in factiune) Pentru politisti

/achievements -> Fa toate quest-urile zilnice timp de 3 zile iar la indeplinirea acestuia sa castigi o suma intre 3.000.000 si 5.000.000 (depinde de economia serverului) 

ACHIVMENTS BY JUSTINLAW.

​Cum crezi ca ar ajuta server-ul?: Ar aduce activitatea tuturor playerilor mai mare si ar aduce mai multi jucatori pe server.

​Sugestie: Adaugarea unui nou tip de gambling.

-jackpot: se poate realiza prin comanda /jackpot [sUMA], iar dupa sa se deschida un textdraw in care fiecare jucator intrat primeste o culoare (ceea ce cred ca ar fi mai potrivit, in cazul in care s-ar adauga o limita de jucatori, cum ar fi 12) sau un numar (fie in ordine crescatoare incepand cu 0, fie id-ul jucatorului). Sa se calculeze sansele, iar dupa sa se invarta o ruleta asemanatoare cu cea existenta, iar la cine se opreste sa primeasca toti banii. In functie de gambling skill, sa se mareasca limita sumei pe care o poti paria. 

​​Cum crezi ca ar ajuta server-ul?: Ar fi mult mai multi jucatori pe server si ar fi o distractie mai mare, si aici ai putea sa pierzi/castigi bani mai usor.

​Sugestie: Adaugarea unei noi mafii in orasul San Fierro, HQ-ul acestei factiunii sa fie ales de voi, iar daca va intrebati de ce in SF deoarece toate celelalte orase au 3 mafii iar SF-ul are doar doua.

​Cum crezi ca ar ajuta server-ul?: Ar aduce mai multi jucatori pe server, deoarece activitatea acestora face server-ul mult mai plin.

​Sugestie: Adaugarea textului VIP pe mai multe masini, cum ar fi: Turismo, Elegy, Comet, etc..

​Cum crezi ca ar ajuta server-ul?: Multi player poate le plac o masina pe care nu popti sa pui text VIP si daca s-ar pune pe mai multe masini playerii respectivi si-ar putea pune VIP pe masnilie dorite.

​Sugestie: Adaugarea mai multor job-uri pe server, deoarece au devenit plictisitoare acestea care sunt in momentul de fata, si ar fi mult mai frumos sa se adauge si altele cum ar fi: Miner, wood cutter, Ice Cream seller, ideei aveti destule, doar ca trebuie sa le puneti in practica.

​Cum crezi ca ar ajuta server-ul?: Ar  aduce mult mai multi jucatori pe server, deoarece anumitor jucatori le place sa munceasca, si ar fi mult mai distractiv sa mai muncesti si pe la alte job-uri inafara de cele care sunt acum.

​Sugestie: ​Adaugarea unui quest special, care sa fie mai diferit fata de celelate care au fost si pana acum, la care doar trebuia sa gasesti/fotografiezi obiecte iar premiul sa fie unul diferit (bani, masina, culori hidden, slot-uri)

​Cum crezi ca ar ajuta server-ul?: Ar aduce mai multi jucatori..

​Sugestie: Legalizarea mai multor moduri pentru mafii (Inafara de cleo), ar fi mult mai distractiv pentru mafioti si mult mai multi ar intra in mafii, deoarece in momentul actual cam pe toate serverele sunt goale mafiile. - Nu vreau sa se legalizeze cleo-ul deoarece ar fi mult mai usor sa pui AIM-uri, etc.. pe SAMP.

​

​Cum crezi ca ar ajuta server-ul? Ar aduce mai multi jucatori in mafii, si ar fi mult mai distractiv cu mai multe moduri.

​​Sugestie: Sa poti pune iarasi 2 co-lideri la o factiune.

​Cum crezi ca ar ajuta server-ul?: Ar aduce la administrarea mai buna a factiunii, si ar putea fi cineva online mai mereu ca sa ajute membrii si cu organizarea.

​AJUTA-MA CU UN +1 DACA SI TU VREI CA IDEILE MELE SA FIE IMPLEMENTATE PE SERVERE. MULTUMESC FRUMOS!

​

•  

+1

Posted

Sugestie: Propun adaugarea unui sistem de log-uri la clanuri, cand cineva da /quitclan sa apara pe panel ca a iesit din clan.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Liderilor de clanuri le-ar fi mai usor sa afle cine a iesit din clan deoarece multi intra in clanuri, stau cateva ore si ies.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun sa poti sa-ti stergi Faction History-ul si daca esti intr-o factiune. Dupa ce ai dat clear FH, sa-ti ramana in FH doar "X has joined the group Y (invited by Z)."

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi vor sa-si stearga FH-ul, dar au deja factiune. 

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: Sugestia mea pentru serverele de SA:MP BuGGeD este să poți șterge ce vrei tu din Faction History, de exemplu tu ai o facțiune și ai iesit cu /quitgroup dupa o zi, două. Ti-ai stricat de tot Faction History-ul și dacă ai lider și chestii importante in FH, nu ai vrea sa-l stergi pe tot.
Cu ce ar ajuta serverul: Multi jucatori vor să steargă ceva din FH care nu dă bine să zic așa, eu de exemplu am lider NR, Co-Lider etc și nu vreau să dau Clear FH doar pentru un /quitgroup, să fim seriosi acum.

Dacă ți-a plăcut sugestia, nu ezita să folosesti butonul de +1.

Edited by Arnold Official
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Sugestia mea pentru serverele de SA:MP BuGGeD este să poți șterge ce vrei tu din Faction History, de exemplu tu ai o facțiune și ai iesit cu /quitgroup dupa o zi, două. Ti-ai stricat de tot Faction History-ul și dacă ai lider și chestii importante in FH, nu ai vrea sa-l stergi pe tot.

Cu ce ar ajuta serverul: Multi jucatori vor să steargă ceva din FH care nu dă bine să zic așa, eu de exemplu am lider NR, Co-Lider etc și nu vreau să dau Clear FH doar pentru un /quitgroup, să fim seriosi acum.

Dacă ți-a plăcut sugestia, nu ezita să folosesti butonul de +1.

Iti dai seama ca daca s-ar implementa ideea ta, toti botii ar avea rank 5 in FH? 

Posted

Un job nou, original, de tip brutar. Cu totii stim ca avem acele restaurante numite Cluckin Bell. Ar fi o idee geniala jobul de brutar pentru acele cluckin bell-uri, voi ce parere aveti?