Andrei Panti Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Sugestie: Adaugarea unui 'Sell place' sa ii zic asa.. unde sa ne punem masinile la vanzare si sa apara si pretul pus de noi scris pe o tabla cum e la Wang, ar fii tare daca ar merge si offline. 1 Quote
CaiusFlorin Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Sugestie: Propun adăugarea unui sistem în care să poți să scoți un ''Credit'' din bancă cu o sumă maximă în funcție de nivelul jucătorului și plătirea acestuia cu o rată în functie de suma scoasă la fiecare PayDay cu putină dobândă pentru a avea și deținători de business-uri tip ''Bancă'' de câștigat din asta. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider că ar fi benefic un astfel de sistem atât pentru jucători cât și pentru deținătorii de bănci. 5 Quote
HaseLinoo Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Sugestie: Adaugarea job-ului "Lawn Mower" (taietor de iarba) care a fost deazctivat cu mult timp in urma. Pentru jucatorii care si-au inceput existenta pe la inceputurile comunitatii BuGGed isi aduc aminte de job. Cum crezi ca ar ajuta serverul : Nu ar ajuta asa de mult serverul deoarece este un simplu job adaugat, dar ar fii frumos sa se adauge deoarece ne-am reaminti de vremurile comunitatii BuGGed la inceput. 2 Quote
leo2002 Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Sugestie: Sa se faca o alta ruta la jobul Arms Dealer, e prea aglomerata ruta pentru materiale. In 30 de minute am facut doua ture si am bubuit masina de 10 ori. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Se intelege deja cu ce o sa ajute serverul. 2 Quote
iKn0nADV Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 (edited) Sugestie:Propun sa se fac un sistem prin care playeri sa poate baga bile la loto. Gen intr-un magazin de tip 24/7 sa poti baga 3 bile cu o suma de bani pentru ruleta iar la o ora gen: 22:00. sau 20:00 sa se extraga bilele. Iar cine are noroc de a se potrivi bilele cu cele extrase sa primeasca o suma de bani. Consider ca acest sistem ar fi foarte frumos. Cine este deacord cu mine sa dea +1. Edited December 20, 2017 by iKn0nADV 2 Quote
CATALlN Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 SUGESTIE: propun următorul lucru: c-bug / c-shot să nu mai fie sancţionat doar în cazul în care este făcut pe cineva, de exemplu MişuVipera trage în poliţistul Skin iar Mişu face c-bug, aici el să fie sancţionat conform regulamentului, un exemplu rău: CostelVErsace face c-bug în casa lui pe pereţi, primeşte report, e sancţionat. Nu mi se pare corect deloc, nu sunt singurul de această părere, regula asta e aiurea, atât timp cât nu deranjezi cu nimic, nu înţeleg de ce să fii sancţionat, la fel cu regula cu Mega-Jump care a fost modificată şi este mult mai OK acum. Dacă aţi vrea să fie luată în calcul sugestia, ştiti ce trebuie să faceţi. 3 Quote
NeoANTO Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Sugestie: Impartirea playerilor in orasele din San Andreas. Adica: In fiecare oras sa existe institutii si joburi. Cand un player isi face cont, sa isi aleaga in ce oras vrea sa isi inceapa "viata", in fiecare existand un Spawn Civil, un DMV, un Dealership, un Event Place, si: Joburi - Toate orasele sa aiba acces la orice tip de job (fish, farmer, etc) Factiuni - Daca ar exista cate un tip de factiune in fiecare oras, aceste ar ramane goale, insa in cazul asta, se pot impartii factiunile actuale in fiecare oras. In momentul de fata, San Fierro are parte de abia 6 factiuni, pe cand Las Venturas are 9 factiuni. ​Atractii - In Los Santos exista arena de Paintball, in San Fierro exista Mr. Wang Dealership, iar astfel, ar merge foarte bine introdusa arena de Hunger Games in orasul Las Venturas. In acest mod, fiecare oras va avea locul sau "distractiv".  ​Bineinteles, player-ul nu este limitat la un singur oras, dupa alegerea facuta la inceputul jocului. Acesta se poate muta in alte locuinte, factiuni, etc, din alte orase fara probleme. Cum crezi ca ar ajuta serverul: ​​Dupa cum bine stim toti, majoritatea playerilor isi desfasoara activitatile in orasul Los Santos si o parte din Las Venturas, orasul San Fierro si zonele rurale ramanand pustii, lucru foarte enervant. Nimanui nu ii place ca la CNN LS sa fie 50 de playeri si aglomeratie totala, iar cand te plimbi prin San Fierro, strazile si locuintele sa fie goale.   Sugestie: ​Adaugarea upgrade-ului cu muzica la case si in lista de achizitii cu Bugged Points, la pretul de 150BP Cum crezi ca ar ajuta serverul: ​Upgradeul respectiv este foarte cerut de playeri, iar cum aproape toate lucrurile pe care le poti cumpara cu PP, le poti cumpara si cu BP, de ce sa fie acesta diferit? 6 Quote
Spongbob Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Sugestion jobs:  Lumberjack Job  : Job - Miner : Exempl: job miner. Make it like Garbage Man. 100kg. And he take. $ 75.000And lumberjack. Lake a station truckersAnd make check points. And he get exemple $80.000+ I hope to check my post Quote
AlexSFX Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 Ar trebuii sa se adauge PayPal ca modalitate de plata pentru puncte premium. Â Ar fi mai usor de achizitionat pp-uri. Quote
Atticus. Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Sugestie: Sa se creeze o comanda prin care putem sterge obiectele de care nu mai avem nevoie din /wardrobe. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este urat sa tii obiectele pe care nu le folosesti in /wardrobe, iar asa putem sa cumparam doar ce avem nevoie si sa stergem ce nu mai folosim. Quote
.Lowrey. Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Sugestie: Chatul [/d] sa fie schimbat cu chatul [/dep] Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi in loc sa scriem [/id] se intampla sa mai scriem si [/d] si primim kick/amenzi aiurea. 2 Quote
Lukoil Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Sugestie: Să fie adăugată o comanda pentru cei cu mașini vip, o comandă numita /viplights. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toți cu mașini vip sa poate să-și aleagă faruri red/green/blue/yellow/orange, ar crește economia, mulți ar umbla dupa mașini vip și s-ar cumpara mai multe pp pentru upgrade la mașini VIP. Quote
RAVEXZU Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Sugestie: Să fie adăugată o comanda pentru cei cu mașini vip, o comandă numita /viplights. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toți cu mașini vip sa poate să-și aleagă faruri red/green/blue/yellow/orange, ar crește economia, mulți ar umbla dupa mașini vip și s-ar cumpara mai multe pp pentru upgrade la mașini VIP. Exista mod pentru asta, este imposibil de adăugat pe SAMP. Quote
.Galaxy Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Sugestie: Sa fie adaugat si la FBI // NG Infernus-uri pentru ca noi chiar avem nevoie fata de LS/LV/SF - PD care pot acorda // suspenda si cu HPV/Premier amenzi // permise. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-ar ajuta mult mai mult fata de cazane sau de cele 20 de Rancher-uri sau Patriot-uri pentru ca noi nu avem cum sa fugim cu 150-160km/h dupa un Infernus care merge cu aproape 200km/h. 1 Quote
imiustin Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 (edited) Sugestie: Aseara eram cu un prieten faceam quest-ul de craciun,am ajuns pe la ultimele zece cam asa si bom,am murit,eram intr-o zona retrasa unde nu erau case de unde iti puteai lua heal! Sugestia mea ar fi urmatoarea,in magazinele 24/7 sa fie adaugate niste produse iar atunci cand day /buy in un market sa iti iasa acolo produsele (mere/chips/paine orice) iar tu iti cumperi cate crezi ca ai nevoie! Iar cu o comanda de exemplu /eat (doar un exemplu) sa iti apara acolo sa mananci! Cu ce crezi ca ar ajuta server-ul? : Eu spun ca ar fi destul de frumos si mai real si mai ales cand esti la 5.000m de o casa dai /service medic nu accepta nimeni,s-au daca accepta pana vin medic-ul deja ai murit,asa cu aceasta implementare zic ca ar fi destul de ok! Edited December 27, 2017 by AIM.Bolex Quote
Lukoil Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017  Sugestie: Aseara eram cu un prieten faceam quest-ul de craciun,am ajuns pe la ultimele zece cam asa si bom,am murit,eram intr-o zona retrasa unde nu erau case de unde iti puteai lua heal! Sugestia mea ar fi urmatoarea,in magazinele 24/7 sa fie adaugate niste produse iar atunci cand day /buy in un market sa iti iasa acolo produsele (mere/chips/paine orice) iar tu iti cumperi cate crezi ca ai nevoie! Iar cu o comanda de exemplu /eat (doar un exemplu) sa iti apara acolo sa mananci! Cu ce crezi ca ar ajuta server-ul? : Eu spun ca ar fi destul de frumos si mai real si mai ales cand esti la 5.000m de o casa dai /service medic nu accepta nimeni,s-au daca accepta pana vin medic-ul deja ai murit,asa cu aceasta implementare zic ca ar fi destul de ok!  Nu ar fi un lucru bun, deoarece cei care folosesc autodrive sau tot felul de auto pilot, ar face un bind ca o dată la 40 de minute sa primească heal folosind acea comanda si ar putea lasa noaptea sa facă ore lejer și nu ar mai munci ca alți playeri corecti sa facă ore pentru intrare in facțiune. Quote
NeoANTO Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Sugestie: -Sa apara in 'Clan logs' cand un membru da /quitclan. -Adaugarea optiunii 'Clan mute', prin care liderul/un colider ii poate da mute unui membru pentru un numar setat de minute. Â Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca este logic cu ce ajuta, e foarte aiurea sa cauti printre 100 de membri cine a dat /quitclan, iar in cazul mute-ului, uneori nu poti calma un membru cand face spam/injura prin Clan Warn, dar nu vrei nici sa ii dai uninvite. Quote
Markeloff.1738 Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 (edited) Sugestie: Propoun ca turf-urile din toate orasele sa fie modificate. Sa se faca putin mai mari deoarece in timpul war-urilor cand sunt cam 40-50 de playeri pe un turf va dati seama ca se creeaza un lag mare. -https://imgur.com/a/P2KlR Gen cam asa sa arate turf-urile, daca nu putin mai mici pentru ca va dati seama ca jucam de aproape 3 ani cu aceeleasi turf-uri si nu cred ca ar fi rau sa le mariti putin. Â Â Â Cum crezi ca ar ajuta serverul:Â Nu cred ca doar pe mine m-ar avantaja, multi mafioti cred ca vor aceasta schimbare pe server. In primul rand nu ar mai fi asa mare lag, sunt multi mafioti care au un pc-uri mai slabe si joaca in 30fps-uri la war, asa cu marirea turf-urilor i-am ajuta si pe ei cu cateva fps-uri in +. Edited December 29, 2017 by Markeloff Capone 3 Quote
Freeman Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 (edited) Sugestie: Propun ca playerii ce obtin functia de tester la o factiune sa aibe acces la comanda [/invite] si sa se introduca o comanda [/reject id motiv] pentru a da reject (daca a picat testul). In loc sa aibe raport de efectuat, ar trebui sa se introduca un raport specific testerilor, de exemplu: Numarul de teste efectuate: 0/3.  Pana la urma vorbim de o functie. Edited December 30, 2017 by King.Freeman 2 Quote
VortexManevra Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 M-am gandit la un noul jail. Unu in care daca ai mai mult de 10 minute de jail sa poti da escape cu minim 2 oameni si sa primiti wanted 6 escpae prison sau cum se numeste (nu le am cu engleza). Si ca sa poti scapa ori sa schimbi hainele ori sa iei un alt job. SI pd-ul sa ne verifice cazierul!] Voi ce ziceti? Sugestie: Propun ca playerii ce obtin functia de tester la o factiune sa aibe acces la comanda [/invite] si sa se introduca o comanda [/reject id motiv] pentru a da reject (daca a picat testul). In loc sa aibe raport de efectuat, ar trebui sa se introduca un raport specific testerilor, de exemplu: Numarul de teste efectuate: 0/3.  Pana la urma vorbim de o functie.   Pai daca testerul baga pe pile nu risca liderul lider warn? Faza cu invite de la testeri e cam naspa, dar in rest ideea e buna Quote
Andrei Badila Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Salut! Probabil nu voi fii luat in seama, dar a mai adauga un plus de realitate in joc. Sa incepem.  -- 1.Pai ar fii fain daca ati adauga o factiune noua, numita Uber. 2.O sa fie o cale mai rapida dar mai scumpa de a ajunge intr-un loc anume. 3.Sa aiba voie doar playerii care au level mai mare, sau sa existe un numar maxim de membrii pentru a nu distruge cealalta factiune numita Taxi. 4.Masinile sa fie turismo/infernus sau ceva rapid. 5.Fare-ul sa nu pice sub 3000 si sa nu depaseasca 6000. 6.Sa nu existe un sediu al factiunii, fiecare sa plece de acasa cu masina lui. -- sau sa existe doar pentru intalniri, sedinte si alte chestii -- O sa dau reply daca imi mai vin idei. :) 1 Quote
HaseLinoo Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Sugestie: Adaugarea unui sistem de vot pentru alegerea lider-ului. Aceasta functioneaza folosind comanda /vote prin care niste jucatori ai comunitatii sa voteze mai multi jucatori care au aplicat pentru functia de lider. Jucatorii vor vota in limita unor cerinte, adica "Level 35+ 1000 hrs + si macar o factiune in FH. Deasemenea si adminii / helperii pot vota. Cum crezi ca ar ajuta server-ul: Este o idee buna si ar fi ceva nou pentru server. Asa favorizarile nu o sa mai existe. 1 Quote
Doruq Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Sugestie: Adaugarea unui grup nou pe forum valabil pentru cei ce au capatat rangul de Legend. Mi se pare o chestie ok deoarece trebuie sa adaugam noi beneficii pentru cei care au avut o contributie mai mare fata de donatorii obisnuiti si este un beneficiu foarte ok. Acest grup sa aiba facilitati mai mari decat grupul premium. Ca de pilda, cei cu legend sa aiba numele de la grup Legend boldat . Acest grup sa aiba urmatoarele beneficii. Sa iti poti seta indiferent de nr de post-uri acel member title. Numele celor cu members sa fie schimbat de la rosu sa nu fie confundat cu cel de la Legend si sa fie adaugat culoarea gri *cei cu members*. Sper sa fie acceptata aceasta propunere. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar indemna mai multe persoane la donatii. 2 Quote
R3flex.. Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Sugestie:Propun ca,casele care au garaj sa se poata intra in ele,la fel ca in GTA V. Cum crezi ca ar ajuta serverul?:L-ar face foarte interesant,atrăgând mai multi playery pe server.Dar, un alt lucru ar fii sa facem in clădirea cu lift din apropierea DS-ului sa fie apartamente. Quote
SniperZew Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Sugestie: Sa fie creat un nou sistem de radio unde sa functioneze normal sa ai placere sa asculti muzica.. intotdeauna cand vreau sa ascult ceva nu gasesc.. doar manele. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multe persoane vor asculta muzica pe /carradio. Quote
Recommended Posts