Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Sa se bage un sistem de apartamente

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca ar captiva mult playerii cu un sistem de apartamente sa avem apartamente cumparate cu chirie sa stam la bloc.

Posted

Sugestie: Sa se adauge in tuning-urile de masini sectiunea de "Neon" si sa putem pune neoane la masini, exact ca si in acest video.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai interesant si am scutii playerii de a mai adauga moduri. Asa oricine poate sa isi puna neon la masinile care se pot tuna.

• Upvote 1
Posted (edited)

• Sugestie: să se adauge casetofon, iar atunci cand deschizi geamul la masina sa se auda muzica ( macar cea cu casetofonul)

• Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fi mult mai fain atunci cand faci RP si spre ex. mergi la munte, sa ai casetofon si pe o raza de x pe x să se auda muzica.Ā 

Edited by skymeister
Posted

Sa se scoata timpul la repair pentru mecanic si sa raman doar cel pentru tow, deoarece vin mai multi playeri sa ceara repair si trebuie sa astepte 45 de secunde. Uneori la intersectia lv mai intra altii cu masina in cei cu masinile avariate care asteapta si se mai pot produce explozii. Asa rezolvam mult mai repede treaba. Sau macar un timp de asteptare de 10 secunde pentru a nu face spam. Multumesc.

Posted (edited)

Sugestie: Adaugati si alte medote de plata pentru donatii, in special paypal/card

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar creste numarul de donatii.Aici dau exemplu cazul meu si nu numai.

De exemplu, jucand Sa-MP la un moment dat poate vreau sa imi cumpar o masina sau un iphone sau un clear fp dar stai, trebuie sa merg pana la magazin sa cumpar un cupon sa sa il introduc pe site si apoi sa platesc, sincer nu mai vreau nimic. Asa direct cu cardul/paypal plateam de acasa instant fara sa mai fac drumuri.

Probabil s-a mai discutat, nu stiu, eu am revenit dupa o absenta destul de mare.

Ā 

Sugestie: Citirea tuturor aplicatiilor de catre leader

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mi se pare un gest de minim respect al unui leader sa citeasca toate aplicatiile inainte de a le respinge(am vazut aplicatii inchise la interval de 4-5 secunde, clar necitite) deoarece asa este normal pentru cei care au incercat as aplice.

Edited by WiSs.
Posted

Sugestie: Propun cand esti tester intr-o anumita factiune si te-ai decis sa faci cerere de demisie, sa nu mai fi demis pe motivul: Cerere de demisie, ci pe motivul: Renuntare la functie.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, in primul rand jucatorii care au fost testeri si vor fi demisi pe acest motiv, vor fi vazuti altfel cand vor aplica la factiuni. Leaderul factiunii unde vor aplica jucatorii, isi va da seama ca acel jucator s-a implicat mult in fosta factiune si a fost activ/serios deoarece a avut tester. Eu unul consider ca este o propunere cat de cat ok, acum infine, luati-o cum vreti voi. Cine este de acord, sa deaĀ +1. Va pup

Posted

Sugestie: 1.La DMV, sa se adauge garduri la scarile de acolo ca sa nu mai vine masinile sau faggio acolo ca deranjeaza.

Ā 

2.Sa se adauge misiune de ex: Misiunea lui Shad0w de ziua acestuia. Si in aceasta misiune tu trebuie sa gasesti un object de banii, acei banii primesti 10k sau 5k si +1 bugged points. (La multi ani lui Shad0w inainte sa vina ziua ta si scuze ca nu e la topicul questuri/misiuni)

Ā 

3.Sa se adauge de 1 martie un quest in care gasestie inimi.

Ā 

Ā 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta cu distractie mai placuta, fara deranjari la altele si activitate mare si 1000/1000 !

Posted

Sugestie: Ca sa nu mai stam mereu sa dam copy-paste ca sa facem o aplicatie pentru factiune(multi fura de la altii si asa mai departe), propun ca fiecare player sa aiba o sectiune speciala la profil unde poate scrie tot ce este necesar acolo(descriere,varsta,etc) iar la aplicatii sa fie doar intrebari legate de factiunea respectiva.

Posted

1. Toti au sisteme diferite..ba sistem de pugb,ba last car standing..de ce nu bagati si voi asa ceva ? Sa treaca timpu,ceva competitiv eu propun sa se adauge ceva nou..joburi noi ceva ca se ramane in urma cu aceste update uri vad..la questuri raman aceeleasi an de an doar se schimba cadoul sau ce trebuie sa gasesti..

2. La clan propun sa se bage vehiculele clanului,informatii seif si ceva turfuri pentru clan .. Sa ne distram fratilor si noi chiar ne-am plictisit de job,paintball,si unii care au factiuni raport.

3. Ceva joburi noi fratilor,un curier,un gradinar,un wood cutter dar mai speciale nu ca pe alte servere..cred ca aveti o conducere de nota 10 dar se ramane in urma cu sistemele astea..eu sincer as vrea sa vad ceva pe serverele bugged..eu unu joc pe blue,da imi place atmosfera,e un server forta..dar nu am ce face,in factiune nu se accepta la 115 ore nici in ruptu capului,job cat sa fac ? La paintball joc dar chiar te plictisesti sa te omori in arena..

Tibi sau Shadow care se ocupa de sistemele astea..bagati baieti ceva forta sa rupa toata serverele,sa ramana toti cu gura cascata si sa fim 1000/1000 full toata ziulica

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: 1.La DMV, sa se adauge garduri la scarile de acolo ca sa nu mai vine masinile sau faggio acolo ca deranjeaza.

Ā 

2.Sa se adauge misiune de ex: Misiunea lui Shad0w de ziua acestuia. Si in aceasta misiune tu trebuie sa gasesti un object de banii, acei banii primesti 10k sau 5k si +1 bugged points. (La multi ani lui Shad0w inainte sa vina ziua ta si scuze ca nu e la topicul questuri/misiuni)

Ā 

3.Sa se adauge de 1 martie un quest in care gasestie inimi.

Ā 

Ā 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta cu distractie mai placuta, fara deranjari la altele si activitate mare si 1000/1000 !

Edited by .VickRoyal
Posted (edited)

1.Pe langa questurile zilnice, propun ca dupa un anumit timp jucat(de exemplu doua ore) sa primesti alte questuri, sa ai ce face, e plictiseala destul de mare

2.Daca pentru o factiune se cere un anumit level de ce trebuie sa ceara liderii in particular 1000+ ore sau mai stiu eu ce criterii persoanale. 1000 de ore se fac intr-un an daca joci 3ore/zi ceea ce este absurd, sa joci atat ca sa poti intra intr-o factiune, ce sansa sa aiba playerii noi daca se apuca sa joace de azi?Eu unul nu as face-o in locul lor.Sau macar marirea de sloturi, vad 3001 de playeri conectati intr-o zi(panel), in toate factiunile sunt undeva la 1000 de locuri, cu ceilalti 2000 ce facem?

3.Adaugati joburi noi(ex minerit) si posibilitatea de a cumpara skill 5/6 la un anumit job cu puncte premium.

Ā 

Vad o multime de propuneri, nu stiu daca chiar le citeste cineva sau daca le citeste pe toate, dar ar fi esential sa primim si un feedback al acestor propuneri sa stim si noi.

Edited by WiSs.
Posted

Sugestie: Sa se adauge un nou job , jobs TRAIN , sau o alta denumire . In acest job un player sa se plimba cu un tren din ls-lv-sf si sa primeasca pe fiecare CP o anumita suma de bani , de ex : 50.000 .

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu ar ajuta serverul cu nimic , poate cu popularitate . Mai mult ar ajuta playerii sa faca bani .

Posted

Sugestie: Cand primesti de exemplu reject la o aplicatie pe panel, ar trebui sa se si justifice de ce au facut asta, deoarece multi sunt bagati pe pile, sau cu aplicatiile copiate, sunt unii playeri care chiar au muncit la o aplicatie si au luat reject, altii care au copiat-o si au fost acceptati.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa va stii fiecare ce sa imbunatateasca la propria persoana.

• Upvote 4
Posted (edited)

Propun sa nu se ma ia in considerare reclamatiile decat daca sunt facute de persoanele care au legatura cu reclamatia respectiva.

De ce? Pentru ca se gasesc tot felul de postaci(conturi mici) care incearca sa caute toate greselile sau scaparile unui lider, de exemplu.

Exemplu evident:Ā http://whitepanel.bugged.ro/complaint/view/667154 . Pentru ce toate astea daca persoana respectiva nu a dorit sa reclame, macar sa autorizam niste persoane sa le verifice activitatea, a stai, avem admini.

Eu zic ca asa este normal, asa este si in viata reala, nu ma duc eu sa reclam ca politia a dat o amenda gresita unui vecin, doar un exemplu.

Edited by WiSs.
Posted

Sugestie:Propun sa se faca sa putem inchide masinile de la wang cand avem quest,uni playeri fura masinile de la quest de la alt player si fug cu ele si ca sa faci din nou questu cu masina respectiva trebuie sa dai relog,sau sa astepti sa bubuie el masina!

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta sa nu se mai fure masinile de la questul wang.

Ā 

Ā 

Dar stiu ca nu se va updata aceasta sugestie,ca voi administratori server-lor,nu veti citi aceasta sugestie sau pe restu care sunt nu le veti citi!

Ā 

Posted (edited)

Sugestie: Sa se adauge clan punish, daca de ex dai /quitclan sa primesti 30 de clan punish si sa nu mai poti intra in alt clan instantaneu, daca se demite prin comanda /uninvite nume (xculescu)Ā  [motiv] atunci sa nu primeasca | maxim sa fie de 30 si fiecare sa scada la cate un payday acordat.

Ā 

Un alta sugestie tot pentru clanuri ar fii:Sa se adauge masinile clanului si fiecare persoana sa doneze bani pentru a strange de o noua masina, si sa setezi masinile pentru un anumit rank si sa fie deblocabile doar pentru un anumit rank, ex [3], [4], [5]. Asta doar liderul de clan decide cui.

Ā 

O alta sugestie tot pentru clan ar fi: Sa fie ca la factions, adica sa apara motivul acordarii clan warn-ului, de ex [[Xcuilescu are 2/3 clan warn, 1/3-Glume proaste la adresa staff, 2/3-Spam pe /c.

Ā 

Ā 

Ā 

O alta sugestie ar fii: Liderul si co liderul sa aiba numele MULT mai ingrosat si mai inchis la culoare decat ceilalti membrii ca si la factiuni.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Lucruri noi, si mai bine pentru coliderii de clanuri si liderii de clan, sper sa se ia in considerare ce am spus eu mai sus.

Edited by qTupe3u
Posted

Sugestie: Adaugarea asisturilor la paintball, cum este pe csgo, atunci cand dai 50 dmg (sau mai mult, e ok si 70-80) iar un alt player il omoara sa se puna ca asist.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Scorurile de la paintball ar fii mai corecte.

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Ar fii destul de tare, sa-ti poti face o convorbire telefonica, in mai multe persoane, sa poti sa adaugi cateva persoane in conversatie, sa vorbesti la un apel telefonic cu toti, de exemplu, il bag pe X si pe Y, si putem vorbi toti 3. Dupa parerea mea ar fii destul de interesant.

Posted

Sugestie:Sa se bage la licitatie masinile celor banati permanent (Mai special cele cu multe zile)!

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu prea ar ajuta server.Dar este o pierde a masinilor de top,ar fi bine sa se bage la licitatie acele masini cu peste 300-600 de zile si multi km!

Ā 

Ā 

P.S:Dar stiu ca nu se va face asa ceva ca owneri nu prea ii intereseaza de update-uri bune pentru server fac doar update-uri mici!

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Sa se adauge vehicule noi in DealerShip, in special pentru factiuni , de exemplu un Paramedic sa poata cumpara o Ambulanta din DealerShip, dar sa nu-i poata schimba culoarea, sa o poata parca la el casa si chiar face raport cu Ambulanta lui personala.

Sau un politist sa poata cumpara din Dealership o masina de politie si sa mearga cu ea in misiuni.

Cu ce ar ajuta serverul: In special la departamentele de politie nu s-ar mai cere /fvrespawn din 5 in 5 minute pentru Infernus si alte masini.

Edited by St.TheNutz05
  • Upvote 1