Jump to content

Recommended Posts

Posted

As dori undeva pe panel sa vad cate PayDay-uri am luate in aceea saptamana. Eu zic ca asta ar ajuta mai ales la cate puncte de salariu primeste un player.

Posted

Sugestie:Sa se faca aplicatie pentru ruleta pe Android,gen sa iesi din joc,sa intri pe telefon si sa pariezi de pe telefon.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Putem juca la ruleta si de pe telefon,fara a mai intra in joc,ar fi de folos cand esti plecat si vrei sa mai faci niste bani(sau sa-i pierzi).

Posted

Sugestie:Sa se faca aplicatie pentru ruleta pe Android,gen sa iesi din joc,sa intri pe telefon si sa pariezi de pe telefon.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Putem juca la ruleta si de pe telefon,fara a mai intra in joc,ar fi de folos cand esti plecat si vrei sa mai faci niste bani(sau sa-i pierzi).

Posted

Sugestie: Propun să se adauge mai multe arme la Hunger Games Arena, probabil Spas-12, M4A1, Deagle si Rifle în locul la Cane. Deoarece cu acel băț (cane), nu prea ai ce face si nu este folositor așa în schimb rifle sau armele enumerate mai sus ar fii mult mai folositoare. Să se mai adauge si alte quest-uri. De exemplu: 1. Să joci 2 ore, a câte 1801 de secunde, iar răsplata să fie mult mai mare, să se dea o sumă mai mare de bani și 5 Respect Points.

2. Să joci 2 runde de Hunger Games, a câte 1 kill fiecare rundă. 

Ar fii ceva nou să se mai adauge si alte job-uri sau să se modifice puțin acestea actuale, de exemplu la job-ul 'Farmer' să fie altfel amenajat acel loc unde te plimbi cu tractorul, să fie ca un fel de lan de grâu. Cum este și acesta de acum, dar nu prea se observă. (Sună penibil dar zic că ar fii o idee foarte okay. Adică, să fie acel lan de grâu ca în această poză.)

lan-grau.jpg

Și acest lan de grâu să se curețe atunci când treci cu tractorul peste el și să se strângă undeva intr-un săculet apoi să te duci la unul din FastFood-uri. Zic că ar fii ceva nou și interesant. Și multe alte înbunătățiri pe viitor la celelalte job-uri. ATENȚIE! Nu zic că este usor de făcut acest job 'Farmer' altfel, însă cu puțină muncă cred că ar reușii!

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi, cred că nu ar mai fii așa de monoton la job-uri dacă s-ar mai schimba puțin și playerii ar muncii din plăcere. 

Așa cum am ajuns și la această propunere

la 50 de voturi. Așa să ajung și la această propunere, dacă vă place și chiar este o propunere bună votați și voi și apăsați pe această săgeată. rep_up.png

+1

Posted

Sugestie: Rank up să nu fie obligatoriu - liderii să poată seta din panel ca un membru să nu primească rank up automat din diferite motive - acesta să scrie motivul obligatoriu ca membrul să știe de ce nu ia rank up.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: În mafii sunt mulți slabi, eu când eram lider dădeam rank up doar membrilor buni sau sunt unii 'mafioti' ce se cred superiori liderilor + multe alte motive, sugestia nu e doar pt mafii, e pt toate facțiunile, parcă acum membrii nu-și mai respectă liderii la fel după ce ajung în facțiune.

Sugestie: Scor pe panel pt mafioți

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Adminii își dau seama mai ușor cine rup codurile la war-uri, nu te poți ocupa de toți codații într-o seară de war dar totuși când mai verifici scorurile și vezi un 200-20, 300-45 etc parcă te gândești că e codat și te ocupi ziua de war-uri ce vine.

Sugestie: Fiecare membru din facțiune să ia o anumită sumă în funcție de rank-ul deținut în facțiune la fiecare payday (să nu mai fie nevoie de /givesalary).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Liderii ar face ședințe doar pentru chestii importante + s-ar evita certurile că lui x nu i-ai dat salar, după trebuie să verifici, etc.

• Upvote 4
Posted

Sugestie: In mafie sa se mareasca suma de bani obtinuta pentru best, 1kk-1pct. ex best de 10 = 10kk; sa se adauge scorurile pe panel

Posted

Sugestie: Propun sa se implementeze un sistem pentru a acorda bonusuri jucatorilor din factiuni care fac extra-raport. Spre exemplu pentru departamente sa se ofere automat de la server 5.000.000$, 5 respect points sau 5 rob points pentru fiecare 50 jucatori arestati/omorati care sunt in plus fata de raport.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca acest lucru ar afecta cu mult activitatea jucatorilor si acestia ar fi mult mai determinati sa intocmeasca un raport cat mai mare.

• Upvote 4
Posted

Sugestie: La sfarsitul fiecarui quest Mr Wang sa se ofere intre 15-35 bugged points, pentru ca stai 6 ore pe server, si mi se pare foarte putin ca pt 6 ore primesti doar bani.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai bine pentru toata lumea, si nu ar fi chiar asa de plictisitor questul Mr Wang.

Sugestie: Daca ai facut questul pentru prima oara, si daca nu vrei sa-l faci pentru a doua oara, sa fie comanda /togquest in care sa ascunda toate textdraw-urile  'Object X Nearby'.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este enervant, ca trebuie sa faci questul de 2 ori pt niste textdraw-uri.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie [LIDERI]:

La un numar de membrii banati pentru cheats, acestia sa primeasca sanctiune:

La 3 membrii banati : Liderul va primi AV

La 4 membrii banati : Liderul va primi LW

La 5 membrii banati : Liderul va primi LW

La 6 membrii banati : Liderul va primi LW

La 7+ membrii banati: Liderul primeste uninvite pe motivul: "Prea multi codati in factiune" sau "Acceptare playeri codati".

Liderii sunt obligati sa deschida un topic cu numele "Evidenta codatilor" unde tot liderii sau co liderii vor posta numarul de banati pe saptamana:

Nickname:

Rank:

Cati membrii banati pentru cheats:

Alte precizari:

De aici pot vedea admini cati banati are in factiunea respectiva in fiecare saptamana.

Saptamana incepe de luni dupa war pana duminica inainte de war.

Playeri ce au luat lider mai tarziu decat miercuri (inclusiv) sa inceapa evidenta codatiilor saptamana viitoare.

Daca liderul nu vrea sa posteze / uita sau alte motive sa fie sanctionati cu AV.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu cred ca se va elucida numarul mare de codati (max 90%). Chestia asta cu neacceptare ca are ban in LP e degeaba deoarece codatii fac repede conturi de level 10 pentru a aplica in mafie.

Edited by King.Freeman
  • Upvote 8
Posted (edited)

Sugestie: Propun ca atunci când cineva câştigă o rundă de Hunger Games să primească automat o sumă de bani (exemplu $500.000 sau $1.000.000), oricum în ultimul timp a scăzut foarte tare numărul de jucători la acest minigame si adminii fac eventuri cu diferite sume de bani pentru a se aduna playeri la el.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai mulți jucători la Hunger Games, ar avea un motiv în plus să joace, în afară de acel loc în "tophg" de care multora nici nu le pasă.

Edited by Kzimo
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun să putem sta spec după ce murim în Hunger Games (iar dacă nu vrem, să dăm /leavehg), ceva gen ca în C.S.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu sunt de părere că ar ajuta destul de mult serverul, deoarece stând spec pe X sau Y care rămâne în arenă îl putem filma, în cazul în care are cod, astfel putem reuși să banăm și să excludem încă o parte din codați.

• Upvote 8
Posted (edited)

Sugestie: Sa se adauge un sistem de race mai diferit. Tu sa iti cumperi o masina din dealeship, iar acea masina sa o poti upgrada cum sunt si masinile VIP, la stadiul de ''Race Car'', iar cu acea masina sa poti concura doar la race. Acumuland puncte sa iti poti tuna masina, sopiler, evacuare, jante, culoare si alte nebunii. Sa fie un shop cu bugged points de unde tu sa iti poti cumpara ''piese auto'' pentru masina, frane, cauciucurile sa se uzeze in timp ca sa iei altele, jante, spoiler, cum am mai zis. Sa poti face skill up la masina gen, handling up, speed up, breaking up. Sa poti pune pe masina vinly si accesorii. Ca fiecare sa fie cat mai diferita, gen NFS. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar mai duce din monotonia asta.

Edited by HEDONE Stilatul
  • Upvote 7
Posted

Cu totii stim ca avem Businessurile "Cluckin Bell", asa ca propun un job. Cel de Brutar.

Masini pentru job: burrito/bobcat/pony, in functie de skill.

Posted

Sugestie: o comanda ce poate edita obiectele purtate.
Cum crezi ca ar ajuta serverul: mie unuia, nu-mi place cum imi sta palaria pe skin, iar poate altora care au moduri le va sta palaria "in gat".
UgQvqIJ.jpg

Posted

Sugestie: Mai multe case.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, am vazut ca multe saturi de pe mapa nu prea au case inregistrate, iar unele zone sunt chiar frumoase. Ar ajuta serverul pentru ca ar lasa playerii sa aleaga dintr-o gama mai variata de case si sa nu fie toata lumea situata numai in LS, LV si putin in SF.

Posted

Sugestie: Sa se adauge un quest cu "Participa la un meci de Hunger Games"

Cum crezi ca ar ajuta serverul: O sa fie mai multi jucatori la Hunger Games.

Sugestie: Daca te plasezi pe primele locuri de la Hunger Games, sa iei bugged points, gen locul 1- 20bp, locul 2 10bp si locul 3 5bp.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: O sa fie mai multi jucatori la Hunger Games

Daca ti-au placut sugestiile mele dai un vote.

Posted

Salut , propun un update masiv pentru sistemul se betting. Consider ca ruleta este prea putin , propun sa se adauge un sistem de blackjack, pocker si multe altele .propietarii cazinoului sa fie obligati sa aiba bani in bbalance , iar ei sa plateasca castigurile sau sa prineasca banii pierduti de playeri

Posted

Sugestie: sa se adauage comanda /clanrob

Cum crezi ca ar ajuta serverul: cand de duci cu clanul sa dai rob cel care are Rank 6 sau 7 sa foloseasca aceasta comanda, sa nu dam fiecare /rob si dupa unu din noi sa aiba alte checkpointuri. Iar folosind aceasta comanda ne da la aceleasi checkponturi si minimul de player sa fie 6!