Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Propun sa fie adaugata comanda /skiptutorial pentru a da playerilor noi o oportunitate de a trece peste tutorial.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Playerii vor scapa de o chestie banala deoarece este la fel ca pe toate serverele din Romania.

Posted

Sugestie:Propun sa se faca fuziune intre server-ul black si server-ul white deoarece server-ul white are in jur de 500 maxim 600 de playerii cu gift box-ul on, iar server-ul black are in jur de 300-400 maxim 450, cu gift-box-ul on, este o prostie ca doua servere cu 300-500 de playerii maxim sa fie deschise, ar trebuii facuta o fuziune intre cele doua si asa ar aduce un server cu 800 minim chiar si 1000, si cu aceasta fuziune sa vine niste update-uri noi, cum ar fii o noua mafie in oras-ul san fiero, sa se dea wipe la toti liderii si sa fie alesi dupa fuziune, nu ca lideru x de pe white sa ramana si lideru y de pe black sa piarda functia pe motiv fuziune.

Ar fii ok sa fie un wipe total la avere la lp etc deoarece după ce a facut zoko economia celor de pe white a fost dată peste cap adica nu este corect fata de playerii noi, ar trebui să fie niste update uri unice deoarece cand o sa fie deschis si al doilea server al rivalei o scada dinou playerii deoarece acel sv o sa vina cu sisteme unice si o sa mai fie încă un server nou deschis cel al lui justin care mulții de aici o sa se duca acolo, ar fii cazu sa fie facuta această fuziune cu niste update uri noi.

Cum crezi ca ar ajuta severul:Pai nu ar mai fii doua servere cu 300 respectiv 500 de playerii ar fii doar un server cu minim 800 de playerii si cu o alta pofta de joc.

Ar fi o idee fuziunea intre white si black. +1

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Adaugarea unui nou bizz acesta sa fie in ls de preferabil aici https://imgur.com/a/zCfn6 acest bizz sa fie unic pe servar adica sa fie doar in ls Pentru ca daca ar fi mai multe prin toate orasele nu prea ar fi profitabile de loc deci zic ca cel mai ok sa fie doar unu singur acesta in ls locatia nu este inportanta eu doar am ales una dupa placu meu.Bun acest bizz ar avea rolu unui GunShoop doar ca cu arme sau iteme deosebite fata de cele normale  pretu acestora sa fie intre 3-7k in functie de dmg care il da  acestea sunt urmatoarele:( Brass Knuckles Knife Baseball Bat Katana  Chainsaw Shovel Pool Cue
 Golf Club Cane )
acestea find arme care ar pute intra in categoria funy weapon am facut chiar si o imagine editata de mine cu iconicele itemelor pentru cei care nu stiu cum arata acestea sau le este lene sa caute pe google https://imgur.com/a/lW0BS

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar aduga niste iteme noi care sincer nu l-am vazut pe nici un servar rpg doar cateva dintre ele totusi ar fi o chestie sa fie bagate ar fi un biz nou si ar separa armele simple de cele care trag gloante si deasemnea ar fi ceva unic pe servar

Edited by Legend.Mihai
Posted

Propun sa castigi mai mult la turele de pizza boy deoarece eu la skill maxim castig de parca as avea skill 1.

Rutele sa mai fie schimbate , unii sau plictisit de aceleasi ture.

Posted

Sugestie:Propun noi questuri, si la aplicatiile refuzate de catre un lider sa fie un motiv obligatoriu ca sa stim ce am gresit la acea aplicatie

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Mai multa diversitate

• Upvote 1
Posted

Sugestie: La evenimentele din Event Place sa se dezactiveze comenzile '/usedrugs', '/sellgun' si '/repair' (in cazul unui eveniment LCS).

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Am fi toti egali si sa nu aibe altii avantaje cu alte arme (M4/Deagle s.a.m.d) sau cand fac jucatorii team intre ei si se protejeaza pentru a folosi droguri pentru un full HP. Ar ajuta mult.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Sa se adauge comanda /easter si /crackegg doar in perioada 7-10 aprilie, sa fie activate doar in acea perioada, deoarece cred ca ar fi mai comod asa si pentru voi si pentru playeri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cum am spus, poate fi mult mai simplu decat sa va chinuiti mereu sa bagati un sistem anume.

Posted

Suggestion: to add a laser like neon under the car if u contact me i will send u pic in discord it will be awesome add like hidden and vip

How do you think it would help the server:The players will add more expensive things to their cars..

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa se bage un sistem de stock la dealership, economia de pe Blue a luat-o razna, un Infernus VIP gasesti si la 250kk acum, era 600 la inceput unul si mai scoateti din case, sunt foarte ieftine, iar celor care le vor sterge casele sa primeasca o suma de bani. Mai ales economia de pe Black, sa nu vorbim, sistemul de Paint este cel mai folosit, era bine daca se adauga ceva la el, un sistem de puncte la paint, ceva. 

• Upvote 1
Posted

Sugestii?:

Am intalint foarte multi jucatori care spun "a scazut buGGed deoarece shad0w nu face update-uri", bun.

De ce nu se implementeaza mai multe update-uri? Este un gamemod ^RPG^ nu server de "stunt".

Au fost adugade doua update-uri de Shad0w, dar din pacate jucatorii nu sunt multumiti.De ce? Shad0w  a facut update acum nu mai vreti?Un update este plictisitor, iar celalat la fel, pacat.

Bun, sa incepem.

Sugestiile fiind urmatoarele:

- 1. Epuizarea stocurilor din Dealership. Sunt foarte multe stocuri iar vehiculele sunt din ce in ce mai ieftine.

- 2. Scoaterea job-urilor si adaugarea unora. De exemplu un job inutil : Car Jacker, Boat transporter in locul acestora sa se adauge job-ul Curier si Miner.

- 3. Hai sa nu ne gandim doar la noi cei cu level mare si ore jucate cu restul cum ramane? Incepatorii? (noobi facuti pe server?) ei nu merita un update? Exemplu: Atunci cand iti creezi un new account sa-ti fie oferit un bonus : un pet (papagal sau orice) care sa-ti ofere 3/5 ore boost job + dublu payday (RP/bani).

- 4. Scoaterea sistemului de barbut (Ruleta) de pe server, Gambling Skill cu totul degeaba pe server. Am intalnit multe persoane/fosti jucatori de buGGed ei din cauza asta s-au lasat, au jucat toata averea la barbut, iar a doua zi nu mai aveau chef de nimic deoarece este ceva dependent, iar multi se gandesc "daca nu am bani, ce pot face altceva? job? nu, nicioadata".

- 5. Un mic update la job-uri ar schimba foarte multe, nu este nevoie de adaugarea unuia ci doar de un "ugrade sa zic asa". Schimbate checkpoint-urile, un alt text ceva mai atragator si o suma de banii pentru a fi toata lumea multumita.

- 6. Sistemul de ROB este unul foarte important pe server, dar si plictisitor in acelasi timp.Pai, de ce?

Pentru ca la orice job vezi cestia de a te duce dintr-un checkpoint in altul, iar rob-ul este foarte diferit. Este concluzia de a jefui o banca/business, asa simplu este /rob si let's go la checkponit-uri? Nu. Ar putea fi adaugata o masina speciala cum ar fi : Moonbean sau Rumpo, un timp limitat cum ar fi dupa ce ai dat /rob sa-ti acorde wanted dupa 2 minute, sa incarci o marfa (cutie) de exemplu cum este la job-ul Garbage Man, dupa finalizarea rob-ului sa-ti dea bugged points si Respect points.

- 7. Sistemul de Hunger Games. Este unul foarte okey, dar nu atat de atragator. Pick-upurile sau loot-ul este raspandit aiurea, nu ai si tu un punct in care sa stii sigur ca se afla acolo. Pozitionate langa case, dupa cladiri prin incaperi si tot asa, este foarte plictisitor in momentul de fata.

- 8. Inca o sugestie si va las, chiar cea mai importanta. Sistemul de PAINTBALL este cel mai activ sistem de pe comunitate, dar nici-un ugrade. Ar putea sa se scoata grenda si spray-ul, scoasa mapa Baseball si adaugata mapa : Aeroport parasit. Scoasa arena HeadShot Only deoarece este inutila, ar putea fi alta implementata. Sa se creeze un nou TOP in panel, unde sa se prezinte primi 100 jucatori buni la Paintball. In game atunci cand murim sa ne arate kill/dead prin comanda /statspaint sau /paintstats si locul din TOP.

Cam atat. O activitate cat mai frumoasa pe comunitate va doresc <3.

Mare dreptate ai, #respect, ar fii bine daca ti-ar citi cineva chestia asta . +1

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa se bage un job de UBER. Jobul sa fie de la level 8 , si un player sa transporte playeri cu masinile personale , si acestia sa decida cati bani trebuie sa dea playerul transportat. Daca iese fara sa plateasca , sa ia warn sau sa primeasca slap.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Poate unii playeri vor sa ajunga mai repede intr-o destinatie , nu cu maxim 110km/h.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa poti repara singur masina atunci cand ai jobul Mechanic, dar pentru a repara masina trebuie sa astepti mai mult timp pentru a se repara, de ex: la pns, daca cineva iti da repair undeva la 10 secunde, dar cand ti-o repari singur sa trecea 30 secunde, un minut, depinde cat vreti voi sa puneti.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul prin mai putin insurance de cumparat pentruca nu trebuie sa mergi 1km pana la pns sau sa astepti mechanic.

Posted

Sugestie:

In legatura cu serverele White si Black, ar trebui facuta o fuziune cu aceste doua servere, sa se formeze un servar.

Blue un server, iar White si Black alt server.

De ce ar trebui facuta aceasta fuziune intre White si Black:

1. Pai in primul rand si cel mai mare dezavantaj pana la urma urmei sunt numarul mic de playeri, in decursul zilei pe Black sunt aproximativ 300 de playeri, pe White in jur de 500,cea ce nu e ok. Ai un chef mult mai mare de a juca cand is mai multi playeri, find 300 de playeri in 3 orase dintre care in jur de 50-100 pe sleep sunt cam pustii orasele si ai senzatia ca joci singur.

2. In al doilea rand cei din factiuni cum ar fi Police Departament, Fbi, NG, Paramedic, Taxi si asa mai departe isi indeplinesc mult mai greu raporul fiind asa putin playeri. De multe ori merg cate 10 din PD pe un robber cand mai apare cate unul.

3. In al treilea rand daca s-ar face aceasta fuziune fiind mai multi playeri, activitatea playerilor ar creste, celor din factiuni, adiminilor, helparilor, etc.

4. In al patrulea rand ar fi mult mai ordonat sa fie 2 servere, amdoua cu multi jucatori aproximativ 800-900 si sa iti fie mai mare dragul sa joci, decat asa cu 3 servere: 1 mai plin si 2 cu mai putin de jumatate din numarul de sloturi disponibil.

Este o sugestie care ar spori activitatea si dorinta de a juca pe aceste servere.

Multumesc!

• Upvote 3
Posted

Sugestie!

- Propun sa se scoata SA:MPcac-ul (Anti-Cheats) de pe comuniatate!

* Este imposibil de jucat la war-uri cu atatia codati pe server, iar admini sunt chinuiti degeaba cu acele topicuri pe forum care sunt inutile.Pai, stai sa strangi dovezi de aproximativ 2 ore pentru a acorda ban unui "codat" iar pana se strang aceste dovezi acel jucator isi face de cap cum vrea el.

De ce sa nu se introduca din nou TeamViewer? Este asa de greu sa-l folosesti sau Supremo?

In 2015 pentru 2 faze facute in paint erai luat la TW acum sunt best-uri de 30/40 + la war-uri si nicio bagare de seama, serios? Multi presupun ca acel cod "v4" este nedectectabil, total gresit.Daca acel jucator nu stie sa-l ascunda un admin la testele TW il poate detecta prin mici urme ramase.Bine, poate nu il gaseste dar pe langa aceste coduri mai sunt si altele care sunt compatibile cu AC-ul, ce pot fi detectate.

Daca nu primeste ban pentru Cheats(TW) poate primi foarte usor si pentru "Crash on admin request" sau Disconect on admin request".Doar prin metoda asta se poate acorda ban, altfel bye bye.

Posted (edited)

Sugestie: Scăderea sloturilor tuturor facţiunilor (in special pe serverul black) pana la 35 în departamentele Federal Bureau of Investigation si National Guard, 30 în Police Department (SFPD / LVPD / LSPD), 40 în Hitman Agency, Taxi, Paramedic, News Reporters si School Instructors si 25 în mafii.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Poate s-ar rezolva problema cu locurile în factiune, unui lider îi este destul de greu sa-si umple factiunea, acesta fiind nevoit sa stea mai mereu cu aplicatiile deschise. Ar fi mai ok sa fie aceste sloturi in factiune, poate asa va creste si interesul playerilor în legătura cu factiunile. Aceasta schimbarea va avea un impact destul de mare si asupra raportului pe care trebuie să-l efectueze membrii factiunilor, acesta ar fi mai usor. Spre exemplu: pentru cateva puncte la raport (fiind într-un departament) trebuie sa petreci minim o ora pe SA:MP, aici vorbind de 5-10 puncte (depinde si de ora). La ora de vârf, în zi cu war-uri, sunt peste 15 poliţisti pe un singur player cu wanted, indiferent ca acesta are wanted cu drept de predare sau nu. Acest joc este într-o continuă scădere, trebuie să ne adaptăm cu acest lucru.Sugestie: Micsorarea raportului tuturor factiunilor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Raportul este unul destul de mare din punctul meu de vedere. Cum am spus si mai sus, sunt peste 15 poliţişti pe un singur player cu wanted la oră de vârf. Cred că reducerea raportului cu 25% - 30% ar fi destul de ok. Multi intră pe acest joc din obligaţie, raportul fiind prima dintre principalele cauze. Se apropie vara, multi playeri o să renunte la facţiunea din care fac parte deoarece nu pot sa completeze raportul de activitate. Chiar daca acestia sunt "inactivi" si "altcineva o sa le ia locul", puţin îmi vine să cred că se va întâmpla asta. Să analizăm putin, aproape toate facţiunile au aplicaţiile deschise? De ce? Playerii nu pot sa efectueze raportul, acestia sunt scosi pe raport incomplet sau pe demisie (cu câteva zile înainte de resetarea raportului). Acestea au fost doar unele dintre "puţinele" explicaţii, restul se pot observa pe panel în logurile factiunilor.Sugestie: Adăugarea unor noi sisteme sau quest-uri noi ce să ofere wanted.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sugestiile pe care le-am făcut până acum au avut în prim-plan facţiunile de tip Police Department. În [/wanted] sunt foarte, dar foarte putini playeri ce au wanted. Pentru membrii de rank 1-3 a acestor factiuni este un chin destul de mare raportul. Mă gândeam la un quest în genul "Organizeaza-ţi o echipă si jefuieste un business." sau un sistem de genul Illegal Race. În ce constă acest sistem? Simplu! Participând la aceste curse, primii cinci playeri ce termină cursa să primeasca o anumită sumă de bani ($2.500.000, $2.000.000, $1.500.000, $1.000.000 si $750.000$), dar si un anumit nivel de wanted fără drept de predare, de preferat fiind Wanted level 2 cu motivul "Participarea la curse ilegale". Cred ca ar fi destul de atractiv si ar combina utilul cu plăcutul. Dacă un poliţist ar câstiga această cursă, suma de bani ar trebui sa fie aceeasi, dar în loc să se acorde wanted, acestora sa le fie scăzute câte 2 Race Points (maximul fiind câte 14 pe zi, acestea crescând odată cu skill-ul).Sugestie: Îmbunătăţirea, poate chiar refacerea sistemului de paintball.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sistemul actual de Paintball a devenit destul de plictisitor. Dupa părerea mea un sistem de echipe ar fi bine-venit. În ce costă acest sistem? Pur si simplu, dupa intrarea celor 20 de playeri în arena acestia sa fie împărţiţi în mod egal în doua echipe. Acestia vor primi armele clasice + shotgun-ul de tip Combat. Premiile fiind niste cutii care să contină: o sumă de bani cuprinsă între $500.000-$5.000.000, o maşina (în funcţie de gradul cutiei), clear warn sau clear Faction Punish. Cutiile ar trebui împărţite după kill-urile făcute în acea rundă (Cutie premium, Cutie avansată, Cutie normală si Cutie simplă). Seamănă cu jocul Counter Strike: Global Offensive, de aici fiind si inspirata ideea. Cred ca ar fi un sistem destul de atractiv pentru playerii ce nu au o factiune, dar si un mod plăcut de a-ţi pierde timpul.

+1

Edited by Kronick
//warned
Posted (edited)

Sugestie: Scăderea sloturilor tuturor facţiunilor (in special pe serverul black) pana la 35 în departamentele Federal Bureau of Investigation si National Guard, 30 în Police Department (SFPD / LVPD / LSPD), 40 în Hitman Agency, Taxi, Paramedic, News Reporters si School Instructors si 25 în mafii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Poate s-ar rezolva problema cu locurile în factiune, unui lider îi este destul de greu sa-si umple factiunea, acesta fiind nevoit sa stea mai mereu cu aplicatiile deschise. Ar fi mai ok sa fie aceste sloturi in factiune, poate asa va creste si interesul playerilor în legătura cu factiunile. Aceasta schimbarea va avea un impact destul de mare si asupra raportului pe care trebuie să-l efectueze membrii factiunilor, acesta ar fi mai usor. Spre exemplu: pentru cateva puncte la raport (fiind într-un departament) trebuie sa petreci minim o ora pe SA:MP, aici vorbind de 5-10 puncte (depinde si de ora). La ora de vârf, în zi cu war-uri, sunt peste 15 poliţisti pe un singur player cu wanted, indiferent ca acesta are wanted cu drept de predare sau nu. Acest joc este într-o continuă scădere, trebuie să ne adaptăm cu acest lucru.

Sugestie: Micsorarea raportului tuturor factiunilor.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Raportul este unul destul de mare din punctul meu de vedere. Cum am spus si mai sus, sunt peste 15 poliţişti pe un singur player cu wanted la oră de vârf. Cred că reducerea raportului cu 25% - 30% ar fi destul de ok. Multi intră pe acest joc din obligaţie, raportul fiind prima dintre principalele cauze. Se apropie vara, multi playeri o să renunte la facţiunea din care fac parte deoarece nu pot sa completeze raportul de activitate. Chiar daca acestia sunt "inactivi" si "altcineva o sa le ia locul", puţin îmi vine să cred că se va întâmpla asta. Să analizăm putin, aproape toate facţiunile au aplicaţiile deschise? De ce? Playerii nu pot sa efectueze raportul, acestia sunt scosi pe raport incomplet sau pe demisie (cu câteva zile înainte de resetarea raportului). Acestea au fost doar unele dintre "puţinele" explicaţii, restul se pot observa pe panel în logurile factiunilor.

Sugestie: Adăugarea unor noi sisteme sau quest-uri noi ce să ofere wanted.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sugestiile pe care le-am făcut până acum au avut în prim-plan facţiunile de tip Police Department. În [/wanted] sunt foarte, dar foarte putini playeri ce au wanted. Pentru membrii de rank 1-3 a acestor factiuni este un chin destul de mare raportul. Mă gândeam la un quest în genul "Organizeaza-ţi o echipă si jefuieste un business." sau un sistem de genul Illegal Race. În ce constă acest sistem? Simplu! Participând la aceste curse, primii cinci playeri ce termină cursa să primeasca o anumită sumă de bani ($2.500.000, $2.000.000, $1.500.000, $1.000.000 si $750.000$), dar si un anumit nivel de wanted fără drept de predare, de preferat fiind Wanted level 2 cu motivul "Participarea la curse ilegale". Cred ca ar fi destul de atractiv si ar combina utilul cu plăcutul. Dacă un poliţist ar câstiga această cursă, suma de bani ar trebui sa fie aceeasi, dar în loc să se acorde wanted, acestora sa le fie scăzute câte 2 Race Points (maximul fiind câte 14 pe zi, acestea crescând odată cu skill-ul).

Sugestie: Îmbunătăţirea, poate chiar refacerea sistemului de paintball.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sistemul actual de Paintball a devenit destul de plictisitor. Dupa părerea mea un sistem de echipe ar fi bine-venit. În ce costă acest sistem? Pur si simplu, dupa intrarea celor 20 de playeri în arena acestia sa fie împărţiţi în mod egal în doua echipe. Acestia vor primi armele clasice + shotgun-ul de tip Combat. Premiile fiind niste cutii care să contină: o sumă de bani cuprinsă între $500.000-$5.000.000, o maşina (în funcţie de gradul cutiei), clear warn sau clear Faction Punish. Cutiile ar trebui împărţite după kill-urile făcute în acea rundă (Cutie premium, Cutie avansată, Cutie normală si Cutie simplă). Seamănă cu jocul Counter Strike: Global Offensive, de aici fiind si inspirata ideea. Cred ca ar fi un sistem destul de atractiv pentru playerii ce nu au o factiune, dar si un mod plăcut de a-ţi pierde timpul.

+1

Edited by Kronick
//warned
Posted (edited)

Sugestie: Scăderea sloturilor tuturor facţiunilor (in special pe serverul black) pana la 35 în departamentele Federal Bureau of Investigation si National Guard, 30 în Police Department (SFPD / LVPD / LSPD), 40 în Hitman Agency, Taxi, Paramedic, News Reporters si School Instructors si 25 în mafii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Poate s-ar rezolva problema cu locurile în factiune, unui lider îi este destul de greu sa-si umple factiunea, acesta fiind nevoit sa stea mai mereu cu aplicatiile deschise. Ar fi mai ok sa fie aceste sloturi in factiune, poate asa va creste si interesul playerilor în legătura cu factiunile. Aceasta schimbarea va avea un impact destul de mare si asupra raportului pe care trebuie să-l efectueze membrii factiunilor, acesta ar fi mai usor. Spre exemplu: pentru cateva puncte la raport (fiind într-un departament) trebuie sa petreci minim o ora pe SA:MP, aici vorbind de 5-10 puncte (depinde si de ora). La ora de vârf, în zi cu war-uri, sunt peste 15 poliţisti pe un singur player cu wanted, indiferent ca acesta are wanted cu drept de predare sau nu. Acest joc este într-o continuă scădere, trebuie să ne adaptăm cu acest lucru.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Raportul este unul destul de mare din punctul meu de vedere. Cum am spus si mai sus, sunt peste 15 poliţişti pe un singur player cu wanted la oră de vârf. Cred că reducerea raportului cu 25% - 30% ar fi destul de ok. Multi intră pe acest joc din obligaţie, raportul fiind prima dintre principalele cauze. Se apropie vara, multi playeri o să renunte la facţiunea din care fac parte deoarece nu pot sa completeze raportul de activitate. Chiar daca acestia sunt "inactivi" si "altcineva o sa le ia locul", puţin îmi vine să cred că se va întâmpla asta. Să analizăm putin, aproape toate facţiunile au aplicaţiile deschise? De ce? Playerii nu pot sa efectueze raportul, acestia sunt scosi pe raport incomplet sau pe demisie (cu câteva zile înainte de resetarea raportului). Acestea au fost doar unele dintre "puţinele" explicaţii, restul se pot observa pe panel în logurile factiunilor.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sugestiile pe care le-am făcut până acum au avut în prim-plan facţiunile de tip Police Department. În [/wanted] sunt foarte, dar foarte putini playeri ce au wanted. Pentru membrii de rank 1-3 a acestor factiuni este un chin destul de mare raportul. Mă gândeam la un quest în genul "Organizeaza-ţi o echipă si jefuieste un business." sau un sistem de genul Illegal Race. În ce constă acest sistem? Simplu! Participând la aceste curse, primii cinci playeri ce termină cursa să primeasca o anumită sumă de bani ($2.500.000, $2.000.000, $1.500.000, $1.000.000 si $750.000$), dar si un anumit nivel de wanted fără drept de predare, de preferat fiind Wanted level 2 cu motivul "Participarea la curse ilegale". Cred ca ar fi destul de atractiv si ar combina utilul cu plăcutul. Dacă un poliţist ar câstiga această cursă, suma de bani ar trebui sa fie aceeasi, dar în loc să se acorde wanted, acestora sa le fie scăzute câte 2 Race Points (maximul fiind câte 14 pe zi, acestea crescând odată cu skill-ul).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sistemul actual de Paintball a devenit destul de plictisitor. Dupa părerea mea un sistem de echipe ar fi bine-venit. În ce costă acest sistem? Pur si simplu, dupa intrarea celor 20 de playeri în arena acestia sa fie împărţiţi în mod egal în doua echipe. Acestia vor primi armele clasice + shotgun-ul de tip Combat. Premiile fiind niste cutii care să contină: o sumă de bani cuprinsă între $500.000-$5.000.000, o maşina (în funcţie de gradul cutiei), clear warn sau clear Faction Punish. Cutiile ar trebui împărţite după kill-urile făcute în acea rundă (Cutie premium, Cutie avansată, Cutie normală si Cutie simplă). Seamănă cu jocul Counter Strike: Global Offensive, de aici fiind si inspirata ideea. Cred ca ar fi un sistem destul de atractiv pentru playerii ce nu au o factiune, dar si un mod plăcut de a-ţi pierde timpul.

+1, e o idee foarte buna.

Edited by Kronick
//warned
Posted (edited)

+1.

Edited by Kronick
//warned