King.Electric. Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 (edited) Sugestie: Scăderea sloturilor tuturor facţiunilor (in special pe serverul black) pana la 35 în departamentele Federal Bureau of Investigation si National Guard, 30 în Police Department (SFPD / LVPD / LSPD), 40 în Hitman Agency, Taxi, Paramedic, News Reporters si School Instructors si 25 în mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Poate s-ar rezolva problema cu locurile în factiune, unui lider îi este destul de greu sa-si umple factiunea, acesta fiind nevoit sa stea mai mereu cu aplicatiile deschise. Ar fi mai ok sa fie aceste sloturi in factiune, poate asa va creste si interesul playerilor în legătura cu factiunile. Aceasta schimbarea va avea un impact destul de mare si asupra raportului pe care trebuie să-l efectueze membrii factiunilor, acesta ar fi mai usor. Spre exemplu: pentru cateva puncte la raport (fiind într-un departament) trebuie sa petreci minim o ora pe SA:MP, aici vorbind de 5-10 puncte (depinde si de ora). La ora de vârf, în zi cu war-uri, sunt peste 15 poliţisti pe un singur player cu wanted, indiferent ca acesta are wanted cu drept de predare sau nu. Acest joc este într-o continuă scădere, trebuie să ne adaptăm cu acest lucru. Sugestie: Micsorarea raportului tuturor factiunilor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Raportul este unul destul de mare din punctul meu de vedere. Cum am spus si mai sus, sunt peste 15 poliţişti pe un singur player cu wanted la oră de vârf. Cred că reducerea raportului cu 25% - 30% ar fi destul de ok. Multi intră pe acest joc din obligaţie, raportul fiind prima dintre principalele cauze. Se apropie vara, multi playeri o să renunte la facţiunea din care fac parte deoarece nu pot sa completeze raportul de activitate. Chiar daca acestia sunt "inactivi" si "altcineva o sa le ia locul", puţin îmi vine să cred că se va întâmpla asta. Să analizăm putin, aproape toate facţiunile au aplicaţiile deschise? De ce? Playerii nu pot sa efectueze raportul, acestia sunt scosi pe raport incomplet sau pe demisie (cu câteva zile înainte de resetarea raportului). Acestea au fost doar unele dintre "puţinele" explicaţii, restul se pot observa pe panel în logurile factiunilor. Sugestie: Adăugarea unor noi sisteme sau quest-uri noi ce să ofere wanted. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sugestiile pe care le-am făcut până acum au avut în prim-plan facţiunile de tip Police Department. În [/wanted] sunt foarte, dar foarte putini playeri ce au wanted. Pentru membrii de rank 1-3 a acestor factiuni este un chin destul de mare raportul. Mă gândeam la un quest în genul "Organizeaza-ţi o echipă si jefuieste un business." sau un sistem de genul Illegal Race. În ce constă acest sistem? Simplu! Participând la aceste curse, primii cinci playeri ce termină cursa să primeasca o anumită sumă de bani ($2.500.000, $2.000.000, $1.500.000, $1.000.000 si $750.000$), dar si un anumit nivel de wanted fără drept de predare, de preferat fiind Wanted level 2 cu motivul "Participarea la curse ilegale". Cred ca ar fi destul de atractiv si ar combina utilul cu plăcutul. Dacă un poliţist ar câstiga această cursă, suma de bani ar trebui sa fie aceeasi, dar în loc să se acorde wanted, acestora sa le fie scăzute câte 2 Race Points (maximul fiind câte 14 pe zi, acestea crescând odată cu skill-ul). Sugestie: Îmbunătăţirea, poate chiar refacerea sistemului de paintball. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sistemul actual de Paintball a devenit destul de plictisitor. Dupa părerea mea un sistem de echipe ar fi bine-venit. În ce costă acest sistem? Pur si simplu, dupa intrarea celor 20 de playeri în arena acestia sa fie împărţiţi în mod egal în doua echipe. Acestia vor primi armele clasice + shotgun-ul de tip Combat. Premiile fiind niste cutii care să contină: o sumă de bani cuprinsă între $500.000-$5.000.000, o maşina (în funcţie de gradul cutiei), clear warn sau clear Faction Punish. Cutiile ar trebui împărţite după kill-urile făcute în acea rundă (Cutie premium, Cutie avansată, Cutie normală si Cutie simplă). Seamănă cu jocul Counter Strike: Global Offensive, de aici fiind si inspirata ideea. Cred ca ar fi un sistem destul de atractiv pentru playerii ce nu au o factiune, dar si un mod plăcut de a-ţi pierde timpul. +1. La ideea cu wanted ar fi util sa se micsoreze rapoartele de activitate, mi se pare foarte aiurea sa fie 2-3 jucatori in /wanted, tu avand rank 1. (Ex.) Edited May 1, 2018 by Kronick //warned Quote
Quadesh Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 (edited) Sugestie: Scăderea sloturilor tuturor facţiunilor (in special pe serverul black) pana la 35 în departamentele Federal Bureau of Investigation si National Guard, 30 în Police Department (SFPD / LVPD / LSPD), 40 în Hitman Agency, Taxi, Paramedic, News Reporters si School Instructors si 25 în mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Poate s-ar rezolva problema cu locurile în factiune, unui lider îi este destul de greu sa-si umple factiunea, acesta fiind nevoit sa stea mai mereu cu aplicatiile deschise. Ar fi mai ok sa fie aceste sloturi in factiune, poate asa va creste si interesul playerilor în legătura cu factiunile. Aceasta schimbarea va avea un impact destul de mare si asupra raportului pe care trebuie să-l efectueze membrii factiunilor, acesta ar fi mai usor. Spre exemplu: pentru cateva puncte la raport (fiind într-un departament) trebuie sa petreci minim o ora pe SA:MP, aici vorbind de 5-10 puncte (depinde si de ora). La ora de vârf, în zi cu war-uri, sunt peste 15 poliţisti pe un singur player cu wanted, indiferent ca acesta are wanted cu drept de predare sau nu. Acest joc este într-o continuă scădere, trebuie să ne adaptăm cu acest lucru. Sugestie: Micsorarea raportului tuturor factiunilor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Raportul este unul destul de mare din punctul meu de vedere. Cum am spus si mai sus, sunt peste 15 poliţişti pe un singur player cu wanted la oră de vârf. Cred că reducerea raportului cu 25% - 30% ar fi destul de ok. Multi intră pe acest joc din obligaţie, raportul fiind prima dintre principalele cauze. Se apropie vara, multi playeri o să renunte la facţiunea din care fac parte deoarece nu pot sa completeze raportul de activitate. Chiar daca acestia sunt "inactivi" si "altcineva o sa le ia locul", puţin îmi vine să cred că se va întâmpla asta. Să analizăm putin, aproape toate facţiunile au aplicaţiile deschise? De ce? Playerii nu pot sa efectueze raportul, acestia sunt scosi pe raport incomplet sau pe demisie (cu câteva zile înainte de resetarea raportului). Acestea au fost doar unele dintre "puţinele" explicaţii, restul se pot observa pe panel în logurile factiunilor. Sugestie: Adăugarea unor noi sisteme sau quest-uri noi ce să ofere wanted. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sugestiile pe care le-am făcut până acum au avut în prim-plan facţiunile de tip Police Department. În [/wanted] sunt foarte, dar foarte putini playeri ce au wanted. Pentru membrii de rank 1-3 a acestor factiuni este un chin destul de mare raportul. Mă gândeam la un quest în genul "Organizeaza-ţi o echipă si jefuieste un business." sau un sistem de genul Illegal Race. În ce constă acest sistem? Simplu! Participând la aceste curse, primii cinci playeri ce termină cursa să primeasca o anumită sumă de bani ($2.500.000, $2.000.000, $1.500.000, $1.000.000 si $750.000$), dar si un anumit nivel de wanted fără drept de predare, de preferat fiind Wanted level 2 cu motivul "Participarea la curse ilegale". Cred ca ar fi destul de atractiv si ar combina utilul cu plăcutul. Dacă un poliţist ar câstiga această cursă, suma de bani ar trebui sa fie aceeasi, dar în loc să se acorde wanted, acestora sa le fie scăzute câte 2 Race Points (maximul fiind câte 14 pe zi, acestea crescând odată cu skill-ul). Sugestie: Îmbunătăţirea, poate chiar refacerea sistemului de paintball. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sistemul actual de Paintball a devenit destul de plictisitor. Dupa părerea mea un sistem de echipe ar fi bine-venit. În ce costă acest sistem? Pur si simplu, dupa intrarea celor 20 de playeri în arena acestia sa fie împărţiţi în mod egal în doua echipe. Acestia vor primi armele clasice + shotgun-ul de tip Combat. Premiile fiind niste cutii care să contină: o sumă de bani cuprinsă între $500.000-$5.000.000, o maşina (în funcţie de gradul cutiei), clear warn sau clear Faction Punish. Cutiile ar trebui împărţite după kill-urile făcute în acea rundă (Cutie premium, Cutie avansată, Cutie normală si Cutie simplă). Seamănă cu jocul Counter Strike: Global Offensive, de aici fiind si inspirata ideea. Cred ca ar fi un sistem destul de atractiv pentru playerii ce nu au o factiune, dar si un mod plăcut de a-ţi pierde timpul. Bravo KaApa !! Foarte interesante aceste sugestii, mai ales aceea cu cursele ilegale. Speram sa fie si implemenate. Edited May 1, 2018 by Kronick //warned 1 Quote
FrameHD Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 (edited) Sugestie: Scăderea sloturilor tuturor facţiunilor (in special pe serverul black) pana la 35 în departamentele Federal Bureau of Investigation si National Guard, 30 în Police Department (SFPD / LVPD / LSPD), 40 în Hitman Agency, Taxi, Paramedic, News Reporters si School Instructors si 25 în mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Poate s-ar rezolva problema cu locurile în factiune, unui lider îi este destul de greu sa-si umple factiunea, acesta fiind nevoit sa stea mai mereu cu aplicatiile deschise. Ar fi mai ok sa fie aceste sloturi in factiune, poate asa va creste si interesul playerilor în legătura cu factiunile. Aceasta schimbarea va avea un impact destul de mare si asupra raportului pe care trebuie să-l efectueze membrii factiunilor, acesta ar fi mai usor. Spre exemplu: pentru cateva puncte la raport (fiind într-un departament) trebuie sa petreci minim o ora pe SA:MP, aici vorbind de 5-10 puncte (depinde si de ora). La ora de vârf, în zi cu war-uri, sunt peste 15 poliţisti pe un singur player cu wanted, indiferent ca acesta are wanted cu drept de predare sau nu. Acest joc este într-o continuă scădere, trebuie să ne adaptăm cu acest lucru. Sugestie: Micsorarea raportului tuturor factiunilor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Raportul este unul destul de mare din punctul meu de vedere. Cum am spus si mai sus, sunt peste 15 poliţişti pe un singur player cu wanted la oră de vârf. Cred că reducerea raportului cu 25% - 30% ar fi destul de ok. Multi intră pe acest joc din obligaţie, raportul fiind prima dintre principalele cauze. Se apropie vara, multi playeri o să renunte la facţiunea din care fac parte deoarece nu pot sa completeze raportul de activitate. Chiar daca acestia sunt "inactivi" si "altcineva o sa le ia locul", puţin îmi vine să cred că se va întâmpla asta. Să analizăm putin, aproape toate facţiunile au aplicaţiile deschise? De ce? Playerii nu pot sa efectueze raportul, acestia sunt scosi pe raport incomplet sau pe demisie (cu câteva zile înainte de resetarea raportului). Acestea au fost doar unele dintre "puţinele" explicaţii, restul se pot observa pe panel în logurile factiunilor. Sugestie: Adăugarea unor noi sisteme sau quest-uri noi ce să ofere wanted. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sugestiile pe care le-am făcut până acum au avut în prim-plan facţiunile de tip Police Department. În [/wanted] sunt foarte, dar foarte putini playeri ce au wanted. Pentru membrii de rank 1-3 a acestor factiuni este un chin destul de mare raportul. Mă gândeam la un quest în genul "Organizeaza-ţi o echipă si jefuieste un business." sau un sistem de genul Illegal Race. În ce constă acest sistem? Simplu! Participând la aceste curse, primii cinci playeri ce termină cursa să primeasca o anumită sumă de bani ($2.500.000, $2.000.000, $1.500.000, $1.000.000 si $750.000$), dar si un anumit nivel de wanted fără drept de predare, de preferat fiind Wanted level 2 cu motivul "Participarea la curse ilegale". Cred ca ar fi destul de atractiv si ar combina utilul cu plăcutul. Dacă un poliţist ar câstiga această cursă, suma de bani ar trebui sa fie aceeasi, dar în loc să se acorde wanted, acestora sa le fie scăzute câte 2 Race Points (maximul fiind câte 14 pe zi, acestea crescând odată cu skill-ul). Sugestie: Îmbunătăţirea, poate chiar refacerea sistemului de paintball. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sistemul actual de Paintball a devenit destul de plictisitor. Dupa părerea mea un sistem de echipe ar fi bine-venit. În ce costă acest sistem? Pur si simplu, dupa intrarea celor 20 de playeri în arena acestia sa fie împărţiţi în mod egal în doua echipe. Acestia vor primi armele clasice + shotgun-ul de tip Combat. Premiile fiind niste cutii care să contină: o sumă de bani cuprinsă între $500.000-$5.000.000, o maşina (în funcţie de gradul cutiei), clear warn sau clear Faction Punish. Cutiile ar trebui împărţite după kill-urile făcute în acea rundă (Cutie premium, Cutie avansată, Cutie normală si Cutie simplă). Seamănă cu jocul Counter Strike: Global Offensive, de aici fiind si inspirata ideea. Cred ca ar fi un sistem destul de atractiv pentru playerii ce nu au o factiune, dar si un mod plăcut de a-ţi pierde timpul. +1 Bravo frate,o idee excelenta! Edited May 1, 2018 by Kronick //warned Quote
Guest Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 (edited) Sugestie: Sa se adauge job-ul zilei primind o suma mai mare la acesta in ziua respectiva. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta playerii sa mai foloseasca comanda /jobs. Multi din acestia nu mai fac job-uri, plus ca ar fi si in folosul celor care au nevoie de bani pentru diferite lucrurui si sa nu mai piarda la ruleta si sa se lase de SA:MP. Edited April 19, 2018 by Guest Quote
DEEADSHOT Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Sugestie: La licentele de Boat/Fly/Gun sa expire la playeri dupa 50 de ore deoarece pentru School Instructors de pe black este foarte greu sa dea licente, pentru unii se fac usor, pentru altii e mai greu. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Va fi mai multa activitate, cred, pentru a pirmi licentele de Gun/Boat/Fly, dar daca se face acest update, cei din Shool Instructors sa poata acorda licentele la cei ce au minim 5 ore din licenta, nu la 10 cum este acum, totusi 100 de ore e cam mult. Quote
Zawk Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 (edited) Sugestie: Sa se adauge job-ul zilei primind o suma mai mare la acesta in ziua respectiva. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta playerii sa mai foloseasca comanda /jobs. Multi din acestia nu mai fac job-uri, plus ca ar fi si in folosul celor care au nevoie de bani pentru diferite lucrurui si sa nu mai piarda la ruleta si sa se lase de SA:MP. +1 Edited May 1, 2018 by Kronick //warned 1 Quote
Popular Post The Legend Sh4dow Posted April 26, 2018 Popular Post Posted April 26, 2018 (edited) Aceasta este o sugestie destul de majora si vreau cat mai multa sustinere din partea voastra daca ati dori sa fie adaugata sau macar vizualizata de un owner: Sugestie: Sistem constant de misiuni. > Ce inseamna acest sistem constant de misiuni: Fiecare jucator va primi o misiune asemenatoare celor din lista [/quests] doar ca aceste misiuni vor fi constante, adica dupa ce am terminat misiunea respectiva, voi primi automat o alta misiune diferita de cea anterioara. > E inutil! Avem deja quest-urile zilnice. De ce am avea nevoie de asa ceva?: Spre deosebire de quest-urile clasice pe care le-ai terminat si apoi iesi de pe server, acestea nu se vor termina si vei putea face cate vrei, oricand. > Este o mare pierdere de timp!: Nu este. Nimeni nu va fi obligat sa faca astfel de misiuni. Le va face doar pentru a primi recompense daca acestia vor (recompense de care vom discuta mai jos). > Ce recompense revin?: Nu se vor primi puncte bugged pentru acestea. In schimb se vor primi niste puncte mai speciale cu care se vor putea cumpara lucruri precum: - accesorii, vehicule personale, Bugged Points, Respect Points, Rob / Lawyer Points, Job Boost, artificii etc. Pe langa astfel de puncte se va primi o suma de bani. Aceasta suma de bani va fi calculata in functie de orele si nivelul pe care jucatorul le detine, dar si de dificultatea misiunii si de skill. Vor fi de asemenea si skill-uri pentru astfel de misiuni. - skill 1: se primeste banii in functie de nivel si orele jucate, nimic mai mult. - skill 2: banii de la skill 1 cu un adaos de 5%. - skill 3: banii de la skill 2 cu un adaos de 5%. - skill 4: banii de la skill 3 cu un adaos de 5%. - skill 5: banii de la skill 4 cu un adaos de 5%. - skill 6: banii de la skill 5 cu un adaos de 5%. Punctele de la acest skill se vor face mai greu decat punctele obisnuite pentru celelalte skill-uri de la job-uri. > Din ce spui tu acolo, vom primi foarte putini bani!: La skill 1 poate ca asa va fi, dar daca ai un nivel mare, un numar mare de ore jucate si skill 6 (adica un adaos 6 ori mai mare decat la skill 1), vei primi foarte multi bani. > Ce se intampla daca nu indeplinesc toate misiunile de acolo?: Nu se intampla nimic, sunt optionale aceste misiuni si nu se vor termina niciodata toate deoarece misiunile vor fi adaugate mereu. > O sa devina monoton, vor fi aceleasi si aceleasi misiuni: Va fi o lista foarte mare de astfel de misiuni si cat mai variata astfel incat sa ne tina mereu sa facem cate ceva. > Pot sari peste o misiune?: Nu! Nu poti! Asta este si conceptia, sa faci orice misiune iti vine si sa nu ii dai skip la niciuna. Daca nu faci misiunea pe care o ai, nu vei putea niciodata sa avansezi la o alta misiune. > Vor exista grade de dificultate la astfel de misiuni?: Da, vor exista grade de dificultate. Din ce este mai mare skill-ul tau la acest tip de quest, ai sanse mai mari sa iti pice misiuni de dificultate mai mare. > Se vor putea face sugestii pentru misiuni noi?: Desigur. > Exista vreo exceptie cand se va da 'skip' la o misiune?: Da, exista o singura exceptie si aceea: daca ai o misiune legata de factiunea in care te aflii, dar parasesti factiunea respectiva, misiunea respectiva va primi 'skip'. > Daca ma deconectez, se va salva progresul la misiune?: Da, progresul va fi salvat. De exemplu daca ai o misiune sa parcurgi 100 de kilometri cu un vehicul de tip Sandking si faci 50 astazi, peste o saptamana daca nu ai facut deja misiunea poti sa continui din punctul de unde ai ramas, adica 50/100. > Iar acum, o lista destul de mare cu idei de astfel de misiuni: Parcurge distanta de X kilometri cu masina de tip Y. [X va fi un numar random intre 10 si 200, iar Y va fi o masina accesibila (care exista pe server, nu de factiune). Parcurge distanta de X kilometri cu motocicleta de tip Y. [La fel ca mai sus, acelasi exemplu va fi luat si la misiunile de mai jos]. Parcurge distanta de X kilometri cu elicopterul de tip Y. Parcurge distanta de X kilometri cu barca de tip Y. Parcurge distanta de X kilometri cu avionul de tip Y. Inoata pe o distanta de X metri / kilometri. Omoara X jucatori la Paintball. Castiga o runda de Hunger Games. Livreaza cele 6 masini de la Wang Dealership. Transporta X remorci cu marfa la job-ul Trucker. Efectueaza X livrari la job-ul Boat Transporter. Prinde X pesti. Cumpara X gloante de Y. [Y fiind o arma accesibila pentru toti]. Cumpara droguri si foloseste-le. [Exceptie pentru politisti si factiunile care au restrictie la droguri]. Plaseaza un anunt la CNN. Colecteaza X materiale. [Exceptie pentru politisti si factiunile care au restrictie la materiale]. Colecteaza X kilograme de gunoi. Colecteaza X kilograme de faina. Mergi pe muntele Chiliad. Mergi pe stadionul de Baseball din Las Venturas. Mergi pe muntele El Cordillera din Bayside. Mergi in Zona 51. Mergi in padurea Back O' Beyond. Efectueaza X fotografii folosind o camera foto. Livreaza X pizza. Sari cu parasuta. Alearga pana obosesti. Mergi intr-un bar si imbata-te. Aresteaza / ucide X criminali. [Pentru politisti]. Confisca X licente. [Pentru politisti, exceptie: FBI si NG.]. Acorda X amenzi. [Pentru politisti, exceptie: FBI si NG.] Acorda X licente. [Pentru instructori]. Efectueaza X contracte. [Pentru hitmani]. Transporta X clienti la destinatie cu taxiul. [Pentru taximetristi]. Vindeca X pacienti. [Pentru medici]. Plaseaza X anunturi. [Pentru reporteri]. Acorda X interviuri. [Pentru reporteri]. Confisca X droguri. [Pentru politisti si agenti FBI; exceptie: NG]. Ucide X politisti. [Exceptie pentru politisti]. Participa la X sesiuni de anunturi gratuite. [Pentru reporteri]. Comite o crima si scapa de wanted fara a fi arestat sau ucis. [Exceptie pentru politisti]. Jefuieste o afacere. [Exceptie pentru politisti]. Remorcheaza X vehicule abandonate folosind o masina de tipul Tow Truck. Jefuieste X masini abandonate la job-ul Car Jacker. [Exceptie pentru politisti si factiunile care au restrictie la acest job]. Joaca X ore pe server. [Maxim 2-7]. Castiga suma de X$. Castiga un pariu la casino. [dice / ruleta]. Efectureaza un traseu de autobuz colectand toate checkpoint-urile. Ucide X politisti folosind arma Y. [Exceptie la politisti, Y poate fi: M4, Ak-47, Desert Eagle, Shotgun, Rifle sau Pistol Silenced]. Parcurge distanta de X kilometri folosind un vehicul personal. [Exceptie pentru cei care nu au vehicule personale sau nu au nivel 3]. Mergi la sala si invata un nou stil de lupta. Comite o crima si preda-te la un politist. [Exceptie pentru politisti, suspectul trebuie arestat]. Depoziteaza X$ in seiful factiunii. [X sa fie o suma relativ mica sa nu influenteze negativ]. Depoziteaza X droguri in seiful factiunii. [Doar pentru mafiotii cu gruparea 'Drugs']. Depoziteaza X materiale in seiful factinii. [Doar pentru mafiotii cu gruparea 'Materials']. Participa la un interviu. [Exceptie pentru reporteri]. Parcurge distanta de X kilometri aflandu-te ca pasager intr-un taxi. [Exceptie pentru taximetristi, numarul de kilometri sa fie mic]. Mergi la un paramedic si vindeca-te. [Exceptie pentru medici]. Cumpara licenta X. [Pentru jucatorii care nu au licenta respectiva, si anume X]. Alatura-te unui clan. [Pentru jucatorii care nu fac parte dintr-un clan]. Achizitioneaza o casa. [Pentru jucatorii care nu detin o casa]. Atinge altitudinea maxima din aer folosind un mijloc aerian. Lista poate continua... Cum crezi ca ar ajuta serverul: Un astfel de sistem va mentine un numar ridicat de jucatori deoarece ai intotdeauna ceva nou de facut. Eu de exemplu, de multe ori dupa ce imi termin raportul / quest-urile sau alte sarcini ma plictisesc si ies sa joc altceva. Pentru orice fel de parere, imi puteti lasa un PM pe forum, nu este nevoie sa faceti alt post mai jos. Daca sunteti sanctionati pentru asa ceva, e strict problema voastra. Edited April 26, 2018 by The Legend Sh4dow 17 Quote
MiLKEY Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 (edited) Scuza-ma, dar nu prea are rost sa se adauge asa ceva. Edited May 1, 2018 by Kronick //warned Quote
MarioROYAL Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 (edited) O propunere frumoasa, sper sa se adauge pe server. Edited May 1, 2018 by Kronick //warned Quote
TimoN Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Sugestie : Sa se bage masini personale la war-uri. Quote
sHagGy69 Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Acum este acea limita de 72 de ore pentru a se deblocat un cont ceea ce nu este chiar ok. Sugestie:Ar fi bine pentru a se deblocat un cont să fie trimis un link de deblocare a acestuia pe adresa setata .iar până la accesarea acestui link contul sa fie blocat mai de tot. Quote
WEFXANDREI Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Propun sa se faca iar fuziune noul server - gray.bugged.ro sloturi=500 de ce ar ajuta sugestia? pentru ca black e server fantoma si se pare ca urmeaza si white nu are rost sa platiti taxe aiurea Quote
Fortza47 Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 Sugestie: Propun ca cei care fac deathmatch (dm) pe alti playeri sa nu mai primeasca jail din partea adminilor deoarece nu are niciun sens. De exemplu in viata reala daca il bati pe unu nu vine Dumnezeu si te baga la puscarie ci vin politistii jandarmii etc. Cu ce ar ajuta serverul: Serverul ar deveni mai distractiv si playerii ar avea ce face pe server, facutul de dm este de departe cel mai distractiv lucru de facut pe SAMP si nici de el nu ne putem bucura. Totusi e un joc video imaginativa cum ar fi serverul... multi ar purta arme civilii cu masini se impusca intre ei... paramadicii vor avea comenzi de facut pentru civilii raniti in lupta si etc etc.Si politistii ar avea mai multe arresturi de facut Sugestie : Precum baiatul de mai jos propun ca serverele White si Black sa se uneasca dar sa nu se numeasca gray ci Red Cum ar ajuta serverul : Red are mai multa logica gen BLUE SI RED BUGGED si ar fi la fel ca in timpurile cele bune. Cu toti vrem mai multi playeri pe server pentru o mai mare activitate si toate alea Quote
Popular Post Hobbitel Posted April 28, 2018 Popular Post Posted April 28, 2018 (edited) Salutare si bine v-am gasit la noi sugestii! Sugestie: Trebuie micsorate locurile neaparat, mai ales in PD. De ce? Pentru ca nu mai sunt playeri multi care aplica si cei care aplica au lp plin de ban-uri, warn-uri pentru limbaj, mute-uri ptr limbaj, etc. Cum ar ajuta serverul: Mai mult ajuta liderii, deoarece ar avea playeri pentru factiune. Sugeste 2: Trebuie quest-uri noi pentru primire wanted, deoarece nu mai este wanted si playerii din PD nu mai pot sa faca raportul si fraudeaza sau ies pe imcomplet din vina asta.. Cum ar ajuta serverul: Pai, quest-uri noi, ar fi activitate pe server si raport complet pentru politisti. Sugestie 3: Cand dam [/time] sa nu ne arate doar "1801 secunde" sa ne arate si cate minute, gen "1801 secunde [30 minute jucate]" Cum ar ajuta serverul: Sunt unii care nu stiu cate secunde sunt 1 minut sau etc, cred ca ar fi ok. Sugestie 4: Cum am spus si in cealalt topic cu sugestii, job-uri noi deoarece nu mai ai ce sa faci pe server, te plictisesti teribil. Un job usor, cum am spus si atunci, ar fi "Postas", la fiecare skill sa se bage un x de scrisori, pliante, etc si sa mergem doar prin ls-lv (sa fie curse destul de scurte) dar cu profit mare, sa ne de-a bani multi, nu putini, gen 20k.. ca e aiurea. Cum ar ajuta serverul: Job-uri noi = playeri interesati Sugestie 5: Cand tasteaza cineva comanda /id (numele jucatorului), sa le apara asa: "(1)Hobbit | Level: 62 | Faction: Lv Police Department(7)| Ping: 20 | FPS: 120 Cum ar ajuta serverul: e mai interesant asa. Sugestie 6: Cei care au o functie anume intr-o factiune, sa le apara si lor cum ne apar noua "faction leader" sa le apara si lor "tester"(etc) la profilul lor. Cum ar ajuta serverul: Ei nu muncesc degeaba sa ajunga tester, fac zile multe, deci un "multumesc" ca asta cred ca e bun. Cam atat am avut de spus, daca credeti ca sunt bune, nu ezitati sa apasati botonul de +1 Cei care nu au vazut sugestiile trecute le pot vedea acum: http://forum.bugged.ro/topic/241866-sugestii-generale/?p=3631870 Edited April 28, 2018 by Hobbitel 12 Quote
Fortza47 Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Sugestie: Rework la Giftbox deoarece sistemul nu este chiar asa de bun si poate deveni mult mai interesant--------------- 1. Deci Giftboxul va fi adaugat pe o anumita data la o anumita ora- in acel moment serverul ar trebui sa trimita cate un email la fiecare player de pe sv cu mesajul gen: Giftbox adaugat castiga premii si bucurate de joc !!! ( in genul asta nu chiar aceasta propozitie. 2. Pentru a lua giftbox trebuie sa stai online 10h adica 10 payday-uri a cate 31 minute. 3. Premiile de la giftbox vor fi : 1. O suma de bani in valoare aleatorie de la 1kk-3kk. : 2. RP in valoare de 5-15rp. : 3. Bugged points in valoare de 25-75 bp. : 4. PP in valoare de 20-60 pp. pana si cei ghinionisti care primesc minimum de pp se vor bucura deoarece vor putea cumpara macar un hidden color : 5. 1 culoare hidden : 6. Masina pe care o va alege Domnul Shad0w Giftboxul nu mai dureaza 3 saptamani ci depinde de eveniment intre 1/3/5 zile ! * Chiar daca va exista giftbox de 1 tot vei putea gift macar odata deoarece se pun orele jucate dinainte implementarii giftboxului. Questul care va fi implementat odata cu Giftoxul va contine 100 obiecte in total nu 150. La fel ca inainte fiecare obiect ofera 1 bugged point Obiectele sa fie asezate in locuri mai bun nu in toti boschetii si toti copacii ci mai degraba in locuri ascunse, tunele, cladiri etc. La final dupa ce ai terminat questul primesti : 10rp, 100bugget point, si 1kk! In total un player nou pe server va primi 200 bugged point 10 rp si 1kk care il va face fericit la fel si pe ceilalti Sugestie: Propun implementarea unui MP3 Player Acesta va costa 30pp Mp3 player iti va da posibilitatea sa asculti muzica fara a fi in interiorul unei masini dar numai tu poti sa asculti. Ar fi o idee foarte buna iar daca shadow ar putea sa bage un adaos gen cand dai /mp3 si alegi radio sa iti apara niste fire la urechi pana la picior cum ar fi castile din viata reala. O sa fie nevoie si de acel sistem de pe alte servere care te lasa sa pozitionezi obiectele de pe carecter. O sa fie folositor si pentru palarii , ochelari, papagal etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri vor sa asculte muzica ca intra pe samp dar trebuie sa fie neaparat intro masina. Ar fi folositor pentru playeri dar si pentru server doarece playeri ar avea pentru ce cumpara pp. Quote
FULGER. Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 (edited) Sugestie: JOBURI NOI, QUESTURI NOI, FACTIUNI NOI, SISTEME NOI. JOBURI noi: Security TransporterTrain TransporterTaietor de lemneQuarry WorkerAIR Transporter Courier SISTEME: Race Arena Factiuni:Mechanic CompanyComenzile factiunii/towcar (Tracteaza masinile)/refill id suma (face plinul unei masini)/repair id suma (repara o masina)/service mechanic (aceasta comanda poate fi folosita doar de playerii ce nu sunt in aceasta factiune)/acceptmechanic id (accepta o comanda)/cancelmechanic (renunta la o comanda) Raportul va fi urmatorul:20 refill20 repair40 towcarPret repair: 1000$Pret refill: 2000$Si la /towcar sa primesti 10.000$ Adaugat ceva pentru factiunea School Instructor:O noua licenta numita "train" Cu ce te ajuta aceasta licenta?Cu aceasta licenta poti munci la jobul Train Transporter. Adaugarea unui radar de viteza (doar cei din police pot achizitiona un radar de viteza de la un 24/7 si il pot plasa aproape de autostrazi)Limita de viteza sa fie de 100 KM/h iar daca un civil depaseste limita de viteza sa fie amendat cu 100.000. Parcurge distanta de X kilometri cu motocicleta de tip Y. Parcurge distanta de X kilometri cu elicopterul de tip Y. Parcurge distanta de X kilometri cu barca de tip Y. Parcurge distanta de X kilometri cu avionul de tip Y. Inoata pe o distanta de X metri / kilometri. Castiga o runda de Hunger Games. Livreaza cele 6 masini de la Wang Dealership. Efectueaza X livrari la job-ul Boat Transporter. Cumpara X gloante de Y. [Y fiind o arma accesibila pentru toti]. Mergi pe muntele El Cordillera din Bayside. Mergi in Zona 51. Mergi in padurea Back O' Beyond. Efectueaza X fotografii folosind o camera foto. Sari cu parasuta. Alearga pana obosesti. Mergi intr-un bar si imbata-te. Aresteaza / ucide X criminali. [Pentru politisti]. Confisca X licente. [Pentru politisti, exceptie: FBI si NG.]. Acorda X amenzi. [Pentru politisti, exceptie: FBI si NG.] Acorda X licente. [Pentru instructori]. Efectueaza X contracte. [Pentru hitmani]. Transporta X clienti la destinatie cu taxiul. [Pentru taximetristi]. Plaseaza X anunturi. [Pentru reporteri]. Acorda X interviuri. [Pentru reporteri]. Confisca X droguri. [Pentru politisti si agenti FBI; exceptie: NG]. Participa la X sesiuni de anunturi gratuite. [Pentru reporteri]. Remorcheaza X vehicule abandonate folosind o masina de tipul Tow Truck. Jefuieste X masini abandonate la job-ul Car Jacker. [Exceptie pentru politisti si factiunile care au restrictie la acest job]. Joaca X ore pe server. [Maxim 2-7]. Castiga suma de X$. Castiga un pariu la casino. [dice / ruleta]. Ucide X politisti folosind arma Y. [Exceptie la politisti, Y poate fi: M4, Ak-47, Desert Eagle, Shotgun, Rifle sau Pistol Silenced]. Parcurge distanta de X kilometri folosind un vehicul personal. [Exceptie pentru cei care nu au vehicule personale sau nu au nivel 3]. Mergi la sala si invata un nou stil de lupta. Depoziteaza X droguri in seiful factiunii. [Doar pentru mafiotii cu gruparea 'Drugs']. Depoziteaza X materiale in seiful factinii. [Doar pentru mafiotii cu gruparea 'Materials']. Participa la un interviu. [Exceptie pentru reporteri]. Parcurge distanta de X kilometri aflandu-te ca pasager intr-un taxi. [Exceptie pentru taximetristi, numarul de kilometri sa fie mic]. Mergi la un paramedic si vindeca-te. [Exceptie pentru medici]. Cumpara licenta X. [Pentru jucatorii care nu au licenta respectiva, si anume X]. Alatura-te unui clan. [Pentru jucatorii care nu fac parte dintr-un clan]. Atinge altitudinea maxima din aer folosind un mijloc aerian. Edited April 29, 2018 by Fulger Fulgerul 2 Quote
vevet Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 (edited) . Edited May 1, 2018 by Kronick //warned Quote
Reaper- Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 (edited) Frumos, +1. Edited May 1, 2018 by Kronick //warned Quote
manu54321 Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 De ce nu se baga un MP3? Adica sa asculti radio si cand esti pe jos nu neaparat sa fii in masina. Cu ce ar ajuta server-ul?: Multi asculta radio si cand ies din masina ii enerveaza ca nu pot asculta radio si cand fac fish sau alt ceva si vor sa asculte muzica ca sa treaca timp-ul. Eu zic ca ar fi un UPDATE destul de bun zic eu. Numai bine! 1 Quote
TimoN Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 (edited) . Vezi ca aici nu e free-chat aici dai o sugestie a comunitatii. Report! Edited May 1, 2018 by Kronick //warned Quote
SOIMUL Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Sugestie:Aceasta sugestie este legata de job-ul Arms Dealers! 1.Prima sugestie este ca sa fie un bonus la masina de tip Elegant sa primesti cu 1000 de materiale mai multe fata de normal cat primesti la skill-uri. 2.A doua sugestie este ca sa fie un bonus la masina de tip Burrito sa primesti cu 1500 de materiale mai multe fata de normal cat primesti la skill-uri. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta mult la mafii si pe jucatori simpli sa faca un ban din vanzarea materialelor,si producerea lor mai repede. Daca va place aceasta sugestie astept un de la voi! Quote
Folrin Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Sugestie: Sa fie mai multe quest-uri zilnice ( 3/4 ) si cu idei noi ( ex: mergi cu masina cu spatele 5 km, sari cu parasuta de pe chilliad, sari de 10 ori, fura o masina, etc...) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai interesant si diversificat si am avea ce sa facem. Quote
Reaper- Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 (edited) Sugestie: Sa scoateti Last Punish de pe Panel. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul prin simplul fapt ca se va mari numarul de player, deoarece multi s-au lasat din cauza asta, si eu inteleg de ce ►https://youtu.be/U8_VfI-49DA Nu isi mai au locul pe server din cauza Last Punish-ului. Cand nu era Last Punish mai aveam sanse in factiuni si chiar sunt experimentat, joc din 2015 dar degeaba. Alte servere nu sunt la fel ca Bugged si nu e usor sa incepi de la inceput. La 1000+ ore e clar. Multumesc pentru atentie! Edited May 1, 2018 by FinnM Quote
Reaper- Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Sugestie: Sa se inlocuiasca job-ul Car Jacker cu altul nou pentru ca e inutil. Cum ar ajuta serverul: Playerii vor face ceva nou :) Quote
Popular Post Adi Posted May 3, 2018 Popular Post Posted May 3, 2018 (edited) Sugestie: Aceasta sugestie este legata de contul premium, propun ca avantajele contului premium sa fie putin diversificate, de exemplu la primul payday din ziua respectiva pe care il primeste jucatorul (jucandu-se peste 30 de minute) sa primeasca 2 respect points, 2 rob points si 5 bugged points, jucatorii ce au cont premium sa poata discuta pe un chat (spre exemplu ca cel de la userii Legend) folosind comanda /pc (premiumchat), userii premium sa poata colora "carplate-ul" unui vehicul in diferite culori (culorile gasindu-se la adresa "bugged.ro/html"). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Jucatorii s-au plictisit de vehicul sistem de cont premium, acesta fiind aplicat de peste 4 ani si devenind anost, consider ca aceste idei propuse de mine si altele la care va puteti gandi voi ar fi bine venite. Sugestie: Adaugarea de neoane pe server pentru vehicule, odata cu adaugarea noului sistem de obiecte pentru case s-ar putea adauga si un sistem de neoane pentru vehicule (acestea fiind de mai multe culori), acestea achizitionandu-se cu 30 de puncte premium sau 300 de puncte bugged, fiind aplicabile pe vehiculele de tip Sultan / Infernus sau Bullet. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar infrumuseta aspectul vehiculelor iar jucatorii ar fi probabil mai interesati de joc. Edited May 3, 2018 by G A B E 23 Quote
Recommended Posts