Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Să poți da clear age & km, să îți cumperi artificii sau iPhone și cu puncte bugged. Ar fi chiar ok. Până la urmă, ai posibilitatea să îți upgradezi vehiculul sau să îți ștergi faction history-ul cu puncte bugged (cu o sumă destul de măricică în raport cu cât ar costa cele 3 menționate mai sus).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: I-ar motiva pe jucători să farmeze puncte bugged deci ar petrece mai mult timp online.

Posted

Sugestie : Salut! Am o propunere (sugestie) pentru business-ul meu (tunning), din cate am observat primesc doar banii din intrare, normal trebuie sa primesc si banii pe care jucatorul ii consuma pe tunning.. Spre exemplu , detinatorul unui gunshop primeste si banii din arme.Zic ca ar fi corect si de bun simt ca si noi ceilalti ce avem tunning sau alte business-uri sa primim banii.

• Upvote 4
Posted

Sugestie: Sa se faca fuziune intre serverele White si Black , datorita numarului scazut de playeri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Rapoartele mai rapide si mai multi jucatori online.

Posted

La jobul "Trucker" este frustrant când te izbește cineva și pierzi remorca(uneori cade și în apa) și nu o poți recupera. Eu propun ca remorca sa se cupleze automat. Va rog sa implementați acest mod pentru ca ar atrage player cărora le place acest job. Va mulțumesc pentru înțelegere!

Posted

Salut, propun micsorarea locurilor in factiuni, deoarece playeri de pe server au scazut si acum majoritatea fac parte din factiune. De exemplu in PD sunt 50 de locuri si sunt 5 departamente de politie pe server, deci 250 de playeri in departamente de politie, iar pe server sunt aproximativ 600-700 playeri ( blue ), parerea mea este ca acestia nu au pe cine sa-si faca raportul, deoarece aproape jumatate din server fac parte din PD. Al doilea exemplu este la Taxi, fiecare dintre cele 3 companii are 60 de locuri, deci sunt 180 de taximetristi pe server din 600-700 de playeri. La mafii, locurile pot ramane asa cum sunt.

Posted

Sugestie: Rentcar San Fierro

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Business-ul Rentcar LS respectiv LV a fost gandit cand pe Bugged erau deschise doar cele doua orase, acum cu popularea SF-ului, s-au adaugat CNN SF, Benzinarii etc, dar un Rentcar nicidecum. Propun sa fie chiar la Wang in locul acelor motociclete sau masinile sa fie in acel showroom la parter/parcare.

Posted

Sugestie:Propun sa nu se mai sanctioneze limbajul pe frecventa privata.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Treaba la admini se va micsora odata cu aceasta sugestie, daca pe o frecventa privata se injura o poti parasii fara nici-o problema, la wars sunt foarte multi nervii si ar trebuii un loc unde sa-si exprime fiecare nemultumirile, fie intr-un mod bun fie intr-un ul mai necredincios.

Posted

Sugestie: Demisii direct din panel si liderul va vedea demisia direct din Leader Panel.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Posibil să nu mai fie asa aglomerat forumul și usor, usor liderul va face totul doar din panel.

Posted

Sugestie: Scoaterea / Mărirea limitei de mobilă in casa (20).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii și-ar putea mobila mai bine casa. Nu am apucat să-mi mobilez complet nici 2 camere că am ajuns la 20 de obiecte. Casa mea e Medium.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Vreau si eu sa vad anul acesta, ca obiectele din /wardrobe, sa le poti modifica pozitia, am niste obiecte pe care as vrea sa le port si nu pot pentru ca, ori stau in aer, ori in gura oriunde, dar nu cum trebuie.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Conisder ca multa lume si-ar dorii sa fie posibila aceasta sugestie realitate si cred ca nu este asa de greu sa fie si relizat. 

• Upvote 2
Posted

sugestie: Premiu cu bani la "Hunger Games", o data la 3 runde de HG sa fie acordat un "Premiu Mare" cu mai multi bani si PP/BP
cu ce crezi ca va ajuta serverul: Serverul cat si HG-ul se vor popula, se vor apuca mai multi playeri noi.

Posted

Sugestie: Propun sa se adauge un sistem de uzare a pieselor masinii.

1. Dupa un anumit numar de KM sa trebuiasca sa schimbi ambreiajul, distributia, daca explodezi cu masina sa fie o sansa sa se strice motorul / planetarele / sa fii nevoit sa inlocuiesti rotile.

2. Sa se adauge comanda /mycar unde poti vedea cat la suta din piesele masinii mai sunt functionale.

3. Dupa ce o piesa se strica sa fii nevoit sa mergi la job-ul de Mecanic unde sa existe un fel de shop cu intrare, cum e la GS de unde iti poti cumpara diferite piese.

4. In caz ca ramai cu masina pe drum si nu ai posibilitatea sa ajungi la job-ul de mecanic pentru a achizitiona piese propun sa se adauge comanda /recovery unde cei de la job-ul de Mecanic vor putea sa vina si sa te tracteze pana la shop sau chiar sa te repare mecanicul pe loc daca e o reparatie mica (schimb cauciucuri)

5. Daca nu iti inlocuiesti piesele, propun ca masina pe care o ai sa nu mai poata fi folosita.

6. Pretul pieselor sa fie adaptat in functie de modelul de masina pe care il conduce persoana respectiva.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar diverisifica GM-ul si ar dezvolta job-ul de mecanic care oricum nu este folosit decat de politisti in mare parte.

Sistemul poate fi diversificat foarte mult, l-am gandit in 5 minute, nu am analizat foarte mult.

Ok, o sa ma apuc sa scriptez domnule serif.

Posted

Sugestie: Sa se adauge chest-uri cu sistem asemanator ca pe LOL. Exemplu: Cumpar chest [de tipul https://files.prineside.com/gtasa_samp_model_id/white/19057_w_s.jpg https://files.prineside.com/gtasa_samp_model_id/white/19054_w_s.jpg https://files.prineside.com/gtasa_samp_model_id/white/19058_w_s.jpg] cu bp/primesc la getgift, apoi cumpar si o cheie [de tipul https://files.prineside.com/gtasa_samp_model_id/white/11746_w_s.jpg ] cu bp sau castig la getgift. La deschiderea chest-ului sa apara o animatie ca la ruleta cu toate premiile puse in gift (exemplu: artificii,bp,pp,cheie/chei pt chest-uri,chest,vip pt vehicule,hidden o masina rara care nu se cumpara din dealership/avion/barca,radio la casa, neoane pt vehicul sau orice doreste scripterul). Sa existe si optiune de cumparare a chest-urilor cu pp si sa existe 3 tipuri de chest-uri: chest normal, chest premium, chest legend. De asemenea locatia acestor chest-uri sa fie in San Fiero/Bayside

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii ar fii motivati sa termine questurile zilnice, s-ar popula mai mult orasul San Fierro/Bayside, cresterea numarului playerilor care vor dona, etc.

Sugestie: La cazino, sa se poata juca BlackJack si sa se piarda/castige bani la fiecare runda. Momentan nu exista sistem pentru asa ceva pe server.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: O noua idee de joc de noroc la cazino.

Sugestie: Sa se adauge Event Place for Race in LS langa East Beach. Eventul sa fie asemanator cu HG dar cu mici modificari, de exemplu:

- sa se poata da /race id doar cu 2 playeri 1v1

- sa nu existe premiu ci doar pariu intre cei 2 playeri

- sa se foloseasca sistemul de la PNS (prin care poti intra prin alti playeri cu masina fara sa te busesti) pentru a nu crea divergente in playeri - siguranta pentru fairplay

- cursele sa aiba 2 moduri: Sprint (un singur lap) si Circuit ( de la 2 lap-uri in sus, cum doreste scripterul)

- sa nu dureze mai mult de 3 minute

- cursele sa se faca cu acelasi tip de masina (Elegy vs Elegy / Turismo vs Turismo / Infernus vs Infernus / Hotring vs Hotring / Kart vs Kart etc)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multi playeri, ceva nou frumos si care dureaza putin + modalitate de a face bani fairplay, iar playerii nu pot scuze in cazul in care vor pierde cursa(pariul) pentru ca nu se pot busi intre ei.

Sugestie: Sa se adauge un inventar in care sa apara toate lucrurile/itemele detinute (ar fii mai util decat in stats, in stats precizandu-se doar nivel,rank in clan/factiune, ore jucate,job, respect points,bani,nr. de telefon, sex, rob points, crime,pretul necesar pt /buylevel si nume). Exemplu pt itemele din inventar: Vip, hidd-uri, artficii,mats,key,chest,radio in casa,neoane pt masina, credit telefon, etc.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ordine,curatenie, atentie.

Sugestie: Micsorarea numarului de case. Sunt prea multe si nu prea sunt profitabile daca chiria nu e de 5.000$ sau nu ai macar 5 renteri + exista case care se scot la licitatii in fiecare saptamana si sunt puse la 2kk, iar saptamana care urmeaza sunt din nou la licitatii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai putine case = mai multi renteri pentru celelalte case, nu ar mai exista asa multe case puse pe 2kk.

Sugestie: Sa poti mobila baia ,sa poti pune usi si sa adaugi tablouri. Momentan nu avem articole pt bai si sunt camere din unele case care nu au usi.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Diversifitate mai mare la case.

Sugestie: Sistemul de rob sa se modifice putin, macar sa adaugati un fel de sistem de evadare dupa ce sunt trimis la jail de catre politist. Gen sa sap cu lingura in perete pana ies sau sa adaugati o curte a puscariei in care sa pot ateriza cu elicopterul si sa iau pe robber/robberi, in acelasi timp politistii sa stea de 6 si sa traga in mine sa nu reusesc asa usor sa-mi scot prietenii de la jail.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Un update util care ar incuraja folosirea comenzii /rob, am 60/8 puncte la rob iar banii (300k) nu sunt mereu o motivatie.

Sugestie: Sa poti schimba culoarea telefonului. Treaba voastra daca cu bp/pp/bani etc. Exemplu: https://dev.prineside.com/en/gtasa_samp_model_id/search/?q=phone.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Telefonul a ramas la fel de mult timp, merita o mica atentie si el.

Daca iti place o sugestie din cele enumerate mai sus, apasa pe sageata verde de mai jos pentru a se observa mai usor cata lumea doreste aceste update-uri!

Sugestie: Sa apara la /stats sau pe panel si cate ore jucate avem in ultimele 30 zile.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii ar stii exact de cate ore mai au nevoie pentru a cumpara o casa/un biz, iar pe panel afiseara doar orele jumate in ultimele 10 zile.

Sugestie: Sa se adauge scorurile pentru mafii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Foarte util pentru mafiori si liderii mafiilor, pentru a cunoaste scorurile.

Tin sa precizez: cu cat sunt update-urile mai dese si mai interesante, cu atat va creste interesul jucatorilor, daca scad update-urile si interesul scripterilor de a da atentie serverului, si interesul jucatorilor va scadea.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa apara la /stats sau pe panel si cate ore jucate avem in ultimele 30 zile.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii ar stii exact de cate ore mai au nevoie pentru a cumpara o casa/un biz, iar pe panel afiseara doar orele jumate in ultimele 10 zile.

Sugestie: Sa se adauge scorurile pentru mafii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Foarte util pentru mafiori si liderii mafiilor, pentru a cunoaste scorurile.

Tin sa precizez: cu cat sunt update-urile mai dese si mai interesante, cu atat va creste interesul jucatorilor, daca scad update-urile si interesul scripterilor de a da atentie serverului, si interesul jucatorilor va scadea.

Sugestie: Modificare la HG: Sa se micsoreze timpii (ex: revealing zone, poison etc) pentru a micsora timpul petrecut in hg; sa se schimbe putin monotonia cu poison [ex: prima data poison (e perfect 1hp/secunda)], a 2a oara nu din nou poison ci incendii, care sa consume 5 hp/secunda(pe toata mapa exceptand zona safe), iar a 3a faceti sa fie ceva gen cu boti cu hidra in cer care sa traga la sol pe toate ariile, in afara de zona safe (sa se vada ca si cum ar cadea meteoriti si sa consume 10hp/s); avionul sa mearga mai repede(sa ai timp 15 secunde sa dai jump)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt jucatori care ar vrea sa participe la hg, insa din cauza celor 20 minute pe care trebuie sa le astepti ca sa participi la hg, iti dispare tot cheful. Reducerea timpului de la 20 minute la undeva la 5-10 minute ar fii necesara dupa parerea mea, astfel, cu poison,incendii si meteoriti jucatorii ar muri mai repede (ex: nu s-ar mai sta 11 jucatori in viata timp de 5 minute)

Posted

Sugestie:Sa primesti 10, 20 HP la un shift de la Bus Driver,(10 checkpoints)

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Multi nu fac job Bus Driver ca raman fara HP si nu pot sa coboare pentru ca se reseteaza checkpoints.

• Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie: Să se facă fuziune între BLACK si WHITE. Sunt foarte putini jucători pe black, nu ai cum să faci afaceri si nici să faci raport nu prea ai cum, este foarte greu.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta în multe conditii, cine stă în 250-300 de jucători? nici cu gift nu trecem de 430, chiar dacă unii nu vor fuziune, altii să stea în 200 de playeri?

Edited by Raimond.
  • Upvote 3