Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, a venit momentul sa-mi exprim si eu creativitatea undeva, chiar intr-un scop pozitiv pentru comunitatea noastra indragita.

Propunerea mea este urmatoarea:  Click pentru wallpaperfUsKlFu.jpg

Probabil toata lumea de pe server s-a plictisit de obisnuitul quest special de cautat 150 mingi, de fotografiat 150 cercuri, etc. 

Quest Special

1. M-am gandit sa se adauge un quest special, in care playerii trebuie sa adune mingile aruncate in apa, acestea fiind puse in: Apa din Santa Maria Beach, piscine de la casele orasului

Las Venturas, Los Santos, San Fierro, in unele balti, lacuri, rauri, etc. Mingile sa fie in numar de 50, in functie de cate locuri le puteti pune, acestea se pot respawna peste o saptamana

pentru playerii ce termina quest-ul special, cei care termina quest-ul a doua oara vor primi un obiect special in [/wardrobe], ceva ce semnifica vara, voi alegeti. Cei ce termina quest-ul a

3-a oara vor primi cate $100.000 pe obiectul gasit, iar cei ce il vor termina a 4-a oara, pe panel le va aparea pe panel sub nume 'Summer Event: un semn de bifat', am uitat

sa mentionez ca cei ce termina quest-ul prima oara vor beneficia de cate un punct bugged la fiecare obiect gasit.

2. Sala de forta pe plaja

Aceasta va putea fii gasita la fiecare plaja din cele 3 orase, sau in alte locatii, voi alegeti, sala va fii pusa in locatii indepartate pentru a nu se ingramadii prea multi playeri acolo, odata ce

ai ajuns la acea sala de forta de pe plaja, poti folosi comanda [/workout] pentru o lista intreaga de exercitii, trebuie sa faci x/x puncte la acea sala pentru a putea da mai mult damage cu

pumnii, etc, alegeti voi un motiv pentru care trebuie sa faceti sala in samp. Sub bara de HP sa arate o bara de 'Stamina', la 0% stamina trebuie sa mergi la un paramedic pentru a

primi heal, odata cu heal vei primi si 10% stamina, aceasta stamina poate fii primita de la un medic odata la 30 de minute, pentru a nu se abuza/frauda raportul de activitate. La 0%

stamina, cand folosesti comanda [/workout] iti va aparea text-ul 'Not enaugh stamina', sau ceva de genul. Exercitiile sunt in functie de putere / stamina.

De exemplu: Arms workout: 10 stamina / +10 strong.

Legs workout: 30 stamina / + 30 strong.

Muscle: 50 stamina / 40+ strong, si asa mai departe, o poza destul de draguta la sala de pe plaja Santa Maria, multumesc pentru ajutor Helperilor de pe White, membrii din Alliance si

membrilor din Hitman Agency pentru contribuirea pozei.

EtMAACP.png

Daca acest update va fii adaugat, cel mai probabil mai trebuie gandit dar eu cred ca este o idee buna, multumesc pentru timpul acordat, o zi buna!.

+1

• Upvote 1
Posted

O sugestie simpla.

Dupa achizitonarea contului premium, stim bine ca putem pune pe forum sa apara "Premium User" sub nume.

Dar sa facem acelasi lucru si cu contul Legend, jucatorii care au cont legend, pot alege ca sa scrie sub nume pe Forum "Legend User".

Posted

Sugestie: Sa bage un nou sistem de rob, cand dai rob sa ai wanted 6 si cand lai terminat sa iti dispara wandetul, politia iar sa te prinda pana cand ai wanted 6 inainte sa termini robul

Cum crezi ca ar ajuta serverul: asa ar da mai multi playeri /rob pe server si ar avea politia dupa cine sa mearga si ar fi si playeri cu chef de rob , cam stai mult 30 minute in jail si daca ai terminat robul 

• Upvote 2
Posted

Sugestie: inlocuirea sistemului de report actual cu cel din trecut, adica acesta

Cum crezi ca ar ajuta server-ul: consider ca este cel mai original sistem de report si ca ar da foarte bine sa fie implementat la loc pe server. Plus ca daca am o problema cu un player, dau pe /n, unde nu va ajunge instant la admini, ori dau pe /cheats, iar unii admini dupa parerea mea, nu au chef mereu de a sta spec pe "codati", de aceea nu verifica /cheaters, iar reportul meu va fi preluat mai greu.

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie:Aceasta sugestie este legata de job-ul Gargabe:Sa se faca un update la el sa primesti bani direct din checkpoint si sa se scoata groapa de gunoi este inutila,ar fi mult mai usor si pentru playeri sa munceasca,si sa se faca sa primesti 1 punct la skill din checkpoint luat.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta mai mult playeri,dar si server-ul.

P.S:Daca va place propunerea astept Like:)!

Edited by MrSOIM
Posted

Salut! Am venit cu o sugestie foarte interesanta si care mie-mi pare destul de frumoasa.

Deci, adaugarea unui job nou, dar NU unul ca celelalte, unul mai special, suna ca ceva ce nu a mai existat vreodata pe Bugged dar este una foarte frumoasa si interesanta si sunt sigur ca va fii una de apreciat.

Deci ideea mea este de a face un job in care va trebui sa ai nevoie de un costum spatial, de un tarnacop si de o racheta, deoarece in acest job de "Miner" va trebui sa zbori pe celelalte planete ale sistemului solar ((MAI PUTIN JUPITER, URANUS, VENUS SI NEPTUNE DEOARECE ACESTEA SUNT GIGANTE GAZOASE SI SE CONSIDERA CA NU AU UN SOL SOLID))Gen Mercur, Luna, Marte, posibil un satelit sau doua a planetei Jupiter, Pluto si desigur, se pot si alte planete care sunt din afara sistemului solar, poate inventate.

Ajuns pe planeta respectiva, jucatorul va trebui sa minereasca diferite minerale de pe planeta respectiva, ajunsi pe Pamant, acesta sa le vanda.

Sper ca va placut ideea mea, mi se pare una foarte creativa, distractiva si va starni si un gameplay mai amuzant impreuna cu prietenii.

Posted

Salut! Sugestia mea este ceva simplu si ATAT de useful. Shad0w, poti te rog muta ceasul din dreapta sus, mai mult in dreapta sus si un pic mai micut? O sa te intrebi "De ce? Acum este aliniat cu restul HUD-ului". Ei bine, unii oameni au un mod care dupa parerea mea este un MUST, ci anume, WideScreen Fix, care face HUD-ul sa nu se mai largeasca si sa-si piarda proportiile pe monitoare 16:9. Poti face asta ca o optiune in meniul /hud care dupa parerea mea ar fi super useful. Momentan, isi da overlap cu iconitele de la arme si este foarte annoying. Eventual, poti folosi ceasul default din gta si sa ii setezi tu timpul, pentru ca acela se scaleaza corect, dar cred ca asta e mai complicat de programat.

Posted

Sugestie:Sa te poti imprumuta de la banca,dar sa ii dai inapoi cu dobanda(adica sa dai inpoi mai mult).Ex: Imprumuti 100kk si dai inapoi 120kk.Si sa trebuiasca ca o data pe zi sa mergi la banca si sai ii depui(banii inpoiati).Limita de banii pe car ii poti imprumuta,sa depinde de lvl.

Cu ce ar ajuta sever-ul:Ar fii mai bine pentru jucatoriii incepatori.I-ar ajuta sa-si cumpere o masina.

Posted

Sugestie: Salut cum ar fi sa putem chema masina personala (masina vip etc) la noi din meniul /v, sa existe comanda GET CAR. Posibilitatea la accesul la aceasta comanda  sa coste 500-1000  BPoints sau 50-100 PP etc pentru fiecare masina. Aceasta comanda sa poata fi utilizata o data la 5 minute de catre cei ce au aceasta optiune cumparata.

Aceasta comanda ar functiona in mod similar cu comanda getveh ID utilizata de admini.

Aceasta oportunitate de a aduce masina la tine ca pe GTA 5, ar fi foarte fain, si dupa mine, este ceva ce ar aduce jucatori pe server, si ar metine activitatea lor, pentru ca, desigur, cine nu si-ar dori sa isi poate chema masina personala la el doar apasand niste click-uri in /v.

Aceasta ,,comanda" sa nu poate fi utilizata spre exemplu, cand esti in apa, cand ai wanted, cand esti in aer, si cand vehiculul este utilizat de catre cineva.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar motiva jucatorii sa faca quest-urile, sa doneze si i-ar readuce pe sv in defavoarea gta5 etc deoarece pe gta5 pot fi maxim 30 playeri si pe samp 500-1000 playeri.

Posted

Sugestie: Sa fie adaugat Job-ul: Pilot, Ce trebuie sa faci in acest job este simplu dar am 2 variante:

1. Prima ar fi sa zbori cu Avionul de tip Cropduster si sa zbori deasupra la Niste lanuri de porumb, sau pe niste campii line si sa zicem ca fertilizezi pamantul cu praful de la acest avion.

2. Sau sa zbori cu Avionul de tip At-400 sa zicem ca transporti persoane dintr-un loc in altul, + LV, > LS si retur sau LV > SF si SF > LS \ LV, 

Sa ai nevoie de Minim level 5 sau 3 si sa primesti macar 30k pe Tura, si sa avansezi in skill si sa mai cresti macar cu 10% sau 20%, sa primesti 38k cand ai skill 2 pilot etc.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu mai multi jucatori, mai multi bani.. ca se obtin cam greu, si dureaza prea mult sa faci banii. 

Posted (edited)

Sugestie: Propun sa se adauge mai mult slot-uri pentru masini, acestea putand fi cumparate cu PP-uri. Legend sa poata cumpara mai multe slot-uri decat playerii cu cont premium. Unii playeri ce si-au cumparat cont premium inainte si dupa si-au luat slot-uri pentru masini pot avea doar 10 slot-uri cumparate cu PP-uri iar cei ce si-au luat cont premium dupa ce au cumparat deja 10 slot-uri pentru masini pot detine 12. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Din punctul meu de vedere acest lucru ar fi unul foarte bun pentru server atat pentru playerii normali, cat si pentru cei ce colectioneaza masini, acestia nu ar mai fi nevoiti sa tine mai multe masini pe alte conturi. Cred ca multi playeri vor cumpara aceste slot-uri.

Edited by MIHAIMCH420
  • Upvote 1
Posted

Sugestie:1)Propun modificarea preturilor in DealerShip.

2)A doua mea sugestie este legata de panel si tot odata de server. Propun ca posturile importante, precum cele legate de "Leader Misake" sa poata fi realizate de playeri care au cel putin 7-10 ore jucate in ultimele 7 zile.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:1)Fiind jucator pe serverul black am observat ca economia serverului a scazut intr-un mod dramatic, iar o scumpire a masinilor in dealer ar fi destul de benefica dupa parerea mea. Ca de exemplu: Infernusul la momentul actual este situat la pretul de 70.000.000$, propun ca acesta sa fie marit la 100.000.000$ sau chiar 120.000.000, Bullet este 52.000.000$ si propun sa fie marit la 70.000.000$ sau chiar mai mult, la fel si in cazul celorlalte masini. Serverul fiind destul de vechi si longeviv sunt suficient de increzator ca playerii au bani sa isi achizitioneze vehiculele dorite si la preturi mai mari, astfel acestia vor frecventa job-uri sau diferite metode de a produce bani precum bisnita.

2) De ce cred ca acest lucru este unul bun? Raspunsul este: In ultima vreme liderii de mafii in general au fost bombardati de o multime de post-hunteri care cauta dovezi doar in forum si in log-urile factiunii. Acestia poate sunt inactivi pe server chiar mai bine  de un an de zile, astfel nu au de ce sa fie deranjati de greselile minuscule facute de liderul in cauza. Aceasta modificare ar fi suficient de buna si pentru server, deoarece numarul de playeri ar putea fi crescut (Nu cu foarte multi jucatori, dar suficienti), chiar daca scopul acestora este in continuare post-huntul. Daca nu fac aceste ore ei poate se vor reprofila si pur si simplu nu vor mai distruge distractia altora de pe server. 

Posted

1.

Sugestie: Organizarea unul concurs lunar cu /tophg. Resetarea topului de hunger games, iar cei care se afla in top 30 sa primeasca bani/puncte premium. Eventul sa tina o saptamana (7 zile) si sa fie activat odata pe luna.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai s-ar juca mai mult Hunger Games.

2.

Sugestie: Itemele si masinile de la hunger games sa se dropeze doar pe sol.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: -

3

Sugestie: Adaugarea job-ului "Fan Curier" . Exista o dubita care e perfecta pentru acest job. Suma de bani sa fie ca la pizza boy sau farm ( checkpointurile sa nu fie chiar aproape unul de altul)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: -

Posted

Sugestie: Propun ca adminii 5+ sa aiba acces in stergerea LP-ului.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai e simplu, multi admini se grabesc si pot face greseli cand acorda o sanctiune, LP-ul tau se strica.

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Sa fie adaugata o comanda / sa iti arate in [/stats] ID-ul casei la care ai rent.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cand nu mai ai permisul / masini, chemi un taximetrist si tu nu mai stii ID-ul casei, il afli din [/stats] sau din comanda respectiva.

Posted

Sugestie: Propun sa fie scoasa limita la barbut. Cei care isi pierd banii ii pierd pe riscul lor. Eu, daca as fii fost in locul vostru, as fii gandit astfel: cei care pierd, doneaza ca sa poata sa obtina o suma de bani din nou. Asa, erati si voi mult mai avantajati, cat si noi, cei care ne place sa jucam la ruleta.

• Upvote 1
Posted (edited)

SUGESTIE JOBURI

Dupa parerea mea, pe aceasta comunitate, n-ar trebui adaugate job-uri noi sau neaparat ''Eventuri'' noi, ci doar ar trebui modificate unele dintre ele ce sunt pe server in prezent.

Farmer: Dupa ce ne plimbam 120 de secunde pe langa ferma, sa primim un sac in mana si sa-l ducem in interiorul acelei camarute de langa /getjob; sa fie modificate preturile pentru job, in jur de 20.000$ - 30.000$ pentru fiecare sac transportat (la orice skill); bonusurile sa fie scoase, iar in locul lor, atunci cand sacul de faina cantareste o greutate mai mare, sa trebuiasca sa-l ducem la un Burger Shop, dar sansa ca sacul sa cantareasca mult sa fie asemanatoare cu cea a bonusului, putin mai mare.

Trucker: Sa fie adaugate rute noi; atunci cand playerul ajunge la locatie cu health full la tir, sa primeasca un bonus de 5.000$.

Fisher: dupa folosirea comenzii [/fish] si dupa ce primim pestele si tipul lui, sa trebuiasca sa-l ducem la un NPC; sa fie amplasate pe server mai multe NPC-uri in fiecare oras, apropiate de acest job; [/sellfish] langa NPC pentru a vinde pestele; e acelasi job, doar ca in loc sa mergi la 24/7, trebuie sa mergi la un NPC; ca 24/7 sa nu ramana fara clienti, atunci cand prindem un peste rar/foarte rar, sa trebuiasca sa-l ducem la un 24/7.

Bus Driver: sa fie adaugat acest job si in orasul Las Venturas si in orasul San Fierro; de exemplu, cand dam [/getjob] din orasul San Fierro sa avem ruta doar in acel oras, adica sa fie modificate checkpoint-urile. (20-25 in fiecare oras).

Pizza Boy: la acest job, dupa ce ne urcam in vehicul si tastam [/pizza] sa avem la dispozitie 2:50 minute sa ajungem la checkpoint; dupa ce se scurge acel timp, iar jucatorul nu ajunge la locatie, sa aiba inca 50 secunde suplimentare si sa fie atentionat printr-un text; acest job sa se desfasoare doar in orasul Los Santos.

Paintball: dupa ce tastam [/paint] si intram in mapa, sa primim un skin de mafiot random (104, 107, 195, 270, 271, 272);acestea sa fie primite dupa Skill, in functie cu cat avansam in skill, sa primim unul cat mai frumos.

Un +1 daca ti-a placut sugestia.

Edited by PayN
  • Upvote 2