Cristian13 Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 Am putea face un circuit de curse pentru player-ii unde sa poata veni cu masina personala. Sa fie o taxa minima de 500.000$ castigatorul ia totul, Asta ar fi o sugestie greu de realizat,dar cred ca o sa atraga sper mai multi jucatori sau cel putin sa ii facem pe cei inavtivi mai activi. Quote
ProGramm Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 Sugestie: La factiunile School Instructors, cand vine vorba de licenta Fly si Boat, avem un deelay de 60 de secunde de la tastarea comenzii [/startlesson], ar trebui ca acest deelay sa se scurteze undeva la 30 de secunde deoarece un minut este cam prea mult. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu ar mai trebui sa asteptam mult dupa ce am tastat comanda /startlesson plus sunt instructori care ofera testul repede si corect, clientul nu va mai trebui sa astepte inutil aceste secunde si nici instructorul respectiv. Quote
.Denis. Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 Sugestie:Sugestia mea este de a implementa un sistem de semnalizari si daca nu semnalizezi la curbe si te vede politia sa iei amenda . Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred ca ar ajuta servaru de a fii mai realistic. Quote
_Volcano_ Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Sugestie: Make a side site in the panel for players to be able to place ads online for their (vehicles, Houses, Business) because it's a bit hard to sell only on the game people. The player has to upload 2 - 5 photos about the vehicle/business/house and details and discreption about it and a link to their Forum profile or Facebook or any contact way. Cum crezi ca ar ajuta serverul: sometimes we are looking to buy vehicles, but they are rare and sometimes we want to sell vehicles but they are hard to sell, but the site will make it easier for the server to work out, and the cnnls are too small for all vendors and sometimes beginners come and blow the whole place that is annoying and does not have to be lagos every ad will only be available for 7 days. Quote
.Florinn[C] Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 (edited) Sugestie: Salut, tuturor! Iată ce sugestie am făcut! Spoiler Bun, să vă spun ce sugestie am să vă prezint acum. Să se adauge un job nou în orașul sau mai bine zis un mic sat 'Angle Pine'. De ce am ales acest oraș / sat? Păi, deoarece este o zonă nepopulată și ar trebuii populată și este aproape de orașul 'San Fierro'. În ce constă acest job și la ce ajută. Păi, la acest job să se adauge vehiculul 'Yosemite' Poză! Și să facă un transport cu doze de suc. Acele doze să fie încarcate în mașină de la acest depozit Poză! https://imgur.com/a/Qk5qz și să le transporte la acest SuperMarket. Poză! https://imgur.com/a/knlCp . Iar Job-ul să se numească 'Juice distributor'. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este un job nou, și cred că și interesant nemaivăzut! Dacă vă place și această sugestie ca și celelate, nu ezitați să apasți butonul . Nu uitați, restul sugestiilor le găsiti la aceste link-uri! Spoiler Edited June 15, 2018 by .FlorinnSW. 7 Quote
HUANG Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Sugestie: Propun ca in loc de ban 90 pentru cheats (tw) sa primim ban 90 pentru Nu e problema de razboi Cum crezi ca ar ajuta serverul: pai totul este monoton, acelasi gameplay din 2012, mai giftbox-uri cateodata, ar fi ceva diversificat, dar banuiesc ca shad0w nu are timp ca scripteaza, sincer, cred ca vorba asta cu scriptatu e doar sa pacaleasca noobii ca nu mi se pare nimic schimbat din 2012, dar in fine, n-avem alta solutie decat sa il credem Quote
HUANG Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Sugestie: Propun sa se bage battle royale Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: ar veni mai multi playeri Quote
NeLLu... Posted June 16, 2018 Posted June 16, 2018 Sugestie:Propun ca sa se dea unban all, fiecare player care a gresit cu ceva sa primeasca unban, dar chiar si acei playeri care au folosit cheats etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar creste numarul jucatorilor. Quote
Yunus Incredibl Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 Sugestie: As dori sa se adauge la /shop sa poti da clear la LP cu bp-uri sau pp-uri, sau amandoua. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul prin faptul ca playerii mai neindemanatici ar avea mai multe sanse sa intre in factiuni, deoarece foarte multi playeri au bp-uri si chiar si pp-uri multe. Quote
Popular Post WeKy Posted June 17, 2018 Popular Post Posted June 17, 2018 (edited) Summer Quests #3 Sugestie: Cu totii stim ca exista acest obiect denumit ''minge'' >> -Cu totii stim ca orasul Los Santos (LS) este orasul principal. -Un sistem ca job-ul Pizza Boy sa fie implementat. -Doar ca nu este un job si un quest care livrezi colete cu o minge in ea sau doar o minge. >Cum si ce face acest quest? >In orasul LS in acest loc (poza este aici putin mai jos) unde se afla acel obiect galben sa fie un obiect unde sa fie scris ''Summer Quests Ball Packs'' / ''Quest Vara Colete de mingii''. >Ce trebuie sa faci pentru a ajunge aici? -Mai intai este pozitionat un NPC la fel ca la Mr.Wang >> Click -Cand ajungi la acest NPC apesi pe tasta ''F'' iti da clear la chat, iti va spune in chat acest NPC denumit de catre scripteri un text: ''Ti-am pus un checkpoint pe minimapa unde acolo trebuie sa tastezi comanda /questball pentru a incepe sa transporti colete cu mingii copiilor'' si iti pune un checkpoint la locul unde trebuie sa dai /questball sau /ballquest sau orice comanda. >> Click LOCATIE LA QUEST ! >Dupa ce vei da comanda la locul unde este pozitionat acel obiect galben, iti va scrie in chat ''Acum poti transporta colete cu mingii copiilor care doresc sa se distreze in aceasta vara minunata.'' >Dupa in acest loc unde se afla in Los Santos sunt mai multe masini parcate. Masina de tip: Boxville >> Aceste masini sunt parcate in zona questului ! -Dupa ce ai luat o masina de aici tastezi comanda [/transportball] si iti va pune un checkpoint la o casa oarecare din orasele LS / LV sau SF daca vor scripterii aceste trei orase, parerea mea sunt bune doar cele doua LS si LV. -Este la fel ca la job-ul Pizza Boy iti pune un checkpoint si de duci la el si iti va da o suma de bani. -Dar la acest quest cand ajung la o casa te vei da jos din masina de transportare iar in spatele masinii mai jos iti apre un text pe ecranul jocului RO: ''Apasa tasta Y pentru a lua mingea din masina'' apesi tasta Y unde automat iti va da un colet sau de preferat o minge in maini cum iti da un gunoi in mana ca la job-ul Garabage Man unde o duci in fata usii de la casa. Aici trebuie sa fii in spatele masinii unde vei luat mingea in maini pentru a o duce la casa unde este pus checkpoint-ul. Iar dupa livrezi coletul la casa care este pus checkpoint-ul. -Dupa ce ai dus aceasta minge la casa ce primesti cu ce te ajuta? -Pai, presupun ca ar trebuii sa transporti 40-50 sau 100 de colete de mingii. -Bun, cand duci o minge la o casa iti va aparea in chat ''Ai livrat x/y mingii copiilor. Mergi la masina pentru a livra in continuare''. -Cand livrezi cate-o minge iti va da o suma de bani ca la job-ul Pizza Boy. -Si daca pot scripterii sa aduge asa ceva este cel mai bine! -1 sau 2 din 10 colete de mingi livrate sa iti dea si un Bugged Points, adica nu mereu doar rar sa iti pice. -Atunci cand ajungi si livrezi o minge si primesti un bugged points sa iti apara in chat ''Felicitari ai primit un bugged points (+1) deoarece clintul a fost multumiut pentru coletul de minge primita.'' -Bun, la acest Summer Quest sunt pe skill-uri, presupun ca la acest quest #3 vor fii 3 skill-uri, la fiecare skill sa fie cate-o minge diferita. -De la primul skill pe care il dobanditi sa fie mingea aceasta >> -De la al doilea skill dobandit la acest quest sa fie mingea aceasta >> -Si de la al 3-lea skill dobandit la acest quest sa fie mingea sau o cutie >> -- [!] Dupa terminarea questului propriu-zis ca un premiu dupa parerea mea sa fie ca la quest-ul de obiecte ascunse doar ca apare in chat la toata lumea ''QUEST: X A livrat Y de mingii copiilor nevoiasi pentru distractia lor in vara aceasta. Felicitari!'' Premiu: 20 de puncte de rob / o suma de bani echivalent a 20 sau 10 payday-uri si daca vor un obiect in mana skin-ului o minge mica de biliard >> Click >> Daca vrei sa fie implementat acest quest de vara #3 dai un +1 putin mai jos. >> Un PM lui Zooky sau Shad0w cu link de la aceasta postare. >> Daca nu se adauga asa cum am spus macar sistemul acesta sa fie doar cu alte primii gandite de ei sau etc. Cu stima si respect, WeKy. Edited June 17, 2018 by WeKy Official 23 Quote
C O S M l N Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 (edited) Summer Quest #4 QUEST: Pe plaja din Los Santos: In acest loc, sa fie implementata o sala de forta. [/workout] pentru o lista intreaga de exercitii, trebuie sa faci x/x puncte la acea sala pentru a putea da mai mult damage cu pumnii, etc, alegeti voi un motiv pentru care trebuie sa faceti sala in samp. Sub bara de HP sa arate o bara de 'Stamina', la 0% stamina trebuie sa mergi la un paramedic pentru a primi heal, odata cu heal vei primi si 10% stamina, aceasta stamina poate fii primita de la un medic odata la 30 de minute, pentru a nu se abuza/frauda raportul de activitate. La 0% stamina, cand folosesti comanda [/workout] iti va aparea text-ul 'Not enaugh stamina', sau ceva de genul. Exercitiile sunt in functie de putere / stamina. De exemplu: Arms workout: 10 stamina / +10 strong. Legs workout: 30 stamina / + 30 strong. In fiecare zi, la ora 07:00 sa fie resetat, asemanator cu un quest zilnic. Daca ti-a placut, nu uita de +1, e sugestia lui ImBalance21, insa eu doar am pus-o ca fiind un quest zilnic. Edited June 17, 2018 by The Legend PayN 5 Quote
Popular Post .LepS Posted June 19, 2018 Popular Post Posted June 19, 2018 (edited) Summer Quest #4 Pe plaja din Los Santos sa fie un NPC in care poti da /startquest. In ce consta acest quest?: Playerii sa livreze 30-35 de cutii de inghetata cu un vehicul de tip Mr.Whoopee in 30-35 de locatii random. Iar cand ajung in checkpoint sa primeasca doar un premiu, adica: - bani (intre 1,000,000$ si 2,000,000$) - puncte de respect (intre 2 si 5) - puncte premium (intre 3 si 10) - un vehicul asa mai ieftin, pana in 10,000,000$, cum ar fi Huntley Cum ar ajuta serverul?: Playerii ar avea ceva nou de facut vara. Daca aceasta idee v-a placut, nu uitati sa apasati butonul de +1! Cine stie, poate aceasta idee va fi implimentata pe servere. Edited June 19, 2018 by Stromw0w. 10 Quote
Popular Post King.ImBalance21 Posted June 19, 2018 Popular Post Posted June 19, 2018 (edited) Salut, am revenit cu o noua propunere, daca va place nu uitati de +1, sunt sanse mari sa ajunga la Shad0w! Propun adaugarea unui nou tip de tunning din business, acela numindu-se: Engine Car Boost, sau Engine Upgrade, deoarece majoritatea folosesc moduri, dar si pentru cei ce nu folosesc, se poate adauga acest update pentru ca unele masini din SA:MP se misca foarte incet, de exemplu, e foarte usor sa intreci cu bicicleta, mountain-bike-ulm,etc masini cheep din joc, niste exemple pentru viteza: Infernus - prinde 197 > cu upgrade sa prinda 217 (incluzand NOS). Bullet - prinde 180 > cu upgrade sa prinda 208 (incluzand NOS). NRG-500 - prinde 156(apoximativ) sa prinda 200 Si tot asa, Infernus, Bullet, Turismo, Hotring si celelalte masini SPORT sunt considerate rapide, dar nu destul de rapide, fiecare masina care se poate tuna sa poata avea valabil acest tip de upgrade. Alte detalii: - Pretul acestuia o sa fie in valoare de $5.000.000, chiar mai mult - Cu cat masina are mai multe zile, pretul acestui motor sa fie mai mare. - Masinile care nu se pot tuna nu pot avea acest tip de motor. - Daca vinzi masina, nu vei mai avea upgrade-ul, pentru a scadea economia. Acest update e facut in scopul maririi vitezei si pentru a face jocul cat mai role-play, e aiurea sa fie masini care abia prind 100km/h. Daca v-a placut, nu uitati de un +1 si poate ajunge la Shad0w, succes tuturor! Edited June 19, 2018 by A.ImBalance21 14 Quote
King.Frizy Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Sugestie: Să-ți poți da singur viata Playerii ce detin o trusa de prim ajutor sa-si poata da o anumita de viata in functie de nivel. Cu cat ai level mai mare cu atat poti primi mai multa viata. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii vor vedea un update nou si probabil se vor apuca. Sugestie: Odata ce ai facut un acident grav cu masina sa nu bubuie, sa ramana pe loc pana cand un mechanic sau chiar tu insati sa vii cu o masina de tractare si sa o remorchezi pana la un PNS. Cum crezi ca ar ajuta serverul : Cei ce practica jobul de Mechanic sa aiba parte de mai multa actiune. Sugestie: O comanda ce modifica marimea rapoartelor de activitate la un anumit player Daca un lider considera ca membri isi termina prea repede raportu si stau degeaba si fac post-uri etc. Liderul sa mareasca raportul membrilor care si-l termina mai repede. Dar sa nu fie abuziv adica daca un lider are pata pe x si vrea sa iasa pe incomplet s-ar considera un abuz. Daca un membru isi termina raportul de rank 1 sa zicem PD pe 2 saptamanii intr-o singura zi sa se mai adauge inca 30 de misiuni. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Membrii nu ar mai avea timp sa se ocupe de post-uri, nu ar mai pierde timpul aiurea si s-ar dedica mai mult factiunii. Quote
Lucya Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Sugestie: In primul rand cred eu că este necesar sa ai o parola secundara pentru evitarea unei viitoare tendinte de spargere a contului tau. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred că va ajuta server-ul foarte mult pentru că ne confruntăm cu tot mai mulți oameni care folosesc keyloggere. Quote
Gntl r-y VMrex Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 Sugestie: Faceți o reducere pentru Masina VIP INSURANCE de aproximativ 50% Cum crezi ca ar ajuta serverul: Jucătorii vor cumpăra un upgrade VIP pentru vehicule si ȘI MAI MAI MAI VALOARE PENTRU VEHICULUL VIP +1 , te rog Quote
Isaac.McKnight Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Sugestie: Sa se adauge skin-urile: ID 155, wmypizz, (Well Stacked Pizzaz Worker, male) si ID 167, wmybell (Cluckin' Bell Worker, male - cu gaina pe cap) pentru civili. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Job-ul pizzaboy este foarte popular printre jucatorii de pe servere si sunt sigur ca multi dintre ei s-ar bucura sa faca acest job intr-un skin caracteristic si amuzant. Ar crea mai multa diversitate in alegerea skin-ului pentru joc, multe dintre skin-urile pentru civili, spre exemplu cele cu tema ''prostitute'' nefiind folosite aproape de catre nimeni. 1 Quote
DaryL Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Sugestie: Sugestia mea este o "Limita de reclamatii" si cred ca voi fi sustinut de majoritatea playerilor cu factiune. Din urmatorul videoclip o sa va dati seama de ce fac acest topic, filmarea este doar de la cele 3 companii de Taxi. Nu postez aceasta sugestie pentru ca sunt satul eu ca si co-leader de reclamatiile factiunii mele*, postez aceasta sugestie in numele tuturor Leaderilor si Co-leaderilor factiuniilor de pe server, sunt 90% sigur ca niciun leader / co-leader nu este de acord cu ceea ce voi spune. Acesta este videoclipul despre care va vorbeam: https://youtu.be/ZiNdY2J-Fgo Nu doresc a spune ca playeri reclamati nu au gresit cu ceva dar pana la urm daca ne gandim putin, "daca gandim", cu totii suntem oameni, toti gresim altii mai mult iar altii mai putin, asa ne-a facut Dumnezeu, nu am venit aici sa aberez si sa dramatizeza aceasta situatie, am venit sa aduc o sugestie care ar ajuta serverul. Limitele de reclamatii ar putea fi undeva la 10-15 reclamatii pe saptamana. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Va ajuta playerii acestei comunitati, nu neaparat doar al acestui server pentru ca nu doar serverul acesta se bate cu aceasta problema, sunt enorm de multe reclamatii create pe fiecare zi la toate factiuniile. 1 Quote
Popular Post SoriNNN4 Posted June 22, 2018 Popular Post Posted June 22, 2018 (edited) Sugestie: Sugestia mea este ca trebuie sa fie scoase toate masinile din 'Dealership' sa fie puse in stock 0 si sa se mai scumpeasca putin, deoarece nu se mai merita sa iei masina din 'Dealership' si sa ii pun 2x pentru ca o dai tot mai ieftina. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai in primul rand economia server-ului o sa isi revina. Odata cu adaugarea masinilor la giftbox o sa fie mai multa activitate pe server, deoarece masinile nu or sa mai fie in 'Dealership'. Astept parerile voastre. +1 daca sunteti de acord cu mine. EDiT: D'asta nu mai pune nimeni VIP pe sultan/Infernus/Bullet, deoarece sunt mult prea ieftine si nu se mai merita. EDiT: Am uitat sa precizez ca ar trebui sa fie scoase doar masinile din categoria 'Expensive car' aceastea sunt singurele care au scazut exagerat de mult. Celelalte masinile gen 'Cheap car' si 'Regular car' ar trebui sa fie setate cate 100 in stock, odata cu epuizarea stock-ului sa mai fie adaugate si o mica marire de pret. De exemplu: Un infernus costa in 'Dealership' $250.000.000 de la playeri il cumperi cu dublu hidden undeva la $200.000.000 si nu se mai merita si la celelalte masini din 'Dealership' din categoria 'Expensive car' este aceeasi problema. Edited June 22, 2018 by SoareGENiUS 32 Quote
C O S M l N Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 (edited) Sugestie: Atunci cand folosim comanda [/eject], jucatorul respectiv sa primeasca eject in dreapta/stanga masinii, nu sa primeasca un slap in sus. Mafiotilor, la war, sa le apara scorul personal sub timer ''YOUR PERSONAL SCORE: KILLS: X | DEATHS X ( - X / + X)''. Cand primim un best, cand se termina un war, membrul respectiv sa primeasca 50 bugged points. La fel, acel text pe ecran ''BEST WAR'', acea melodie si pe chat: Datorita rezultatului tau foarte bun la acest war, ai primit 25 bugged points! Felicitari! Cand folosim [/clan] -> Clan members, sa ne arata in coltul din stanga si membrii: Clan Members (X). Jucatorii ce fac kamikaze cu aeronava sa le fie suspendata licenta de fly timp de 10 ore. [/taxidrivers] - sa arate toti taximetristii on-duty, sunt cei de la spawn care tot dau /service taxi, nu li se accepta comanda, mai ok sa vezi pe toti duty si ii suni/sms. Sa fie adaugat la skill-uri si raportul. Atunci cand terminat raportul de activitate, si facem in plus, fiecare punct sa se puna pentru skill. Cand iesim din factiunea in care am facut skill-ul, sa se reseteze la Bronze 1. Edited June 23, 2018 by The Legend PayN 5 Quote
PandaBubba Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 Sugestie: Sa poti deinte 2 joburi in acelasi timp.Sa exita comenzile pentru a iesi din joburi (/quitjob1 si /quitjob2) sa ca sa intri (/getjob1 si /getjob2) Asta cred ca ar fii un lucru frumos pentru noi astia mai vechi pe Comunitate si pentru cei care sunt noi pe comunitate! Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta in bine pentru ca si cei noi pe servar ar face un fel de 2 joburi in 1 si sar in multii jucatori pe comunitate BuGGeD Quote
Cadi Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Sugestie: Aceasta sugestie este un fel de fuziune insa mult mai comoda playerilor! Deci, sa se faca toate servere intr-unul insa diferenta dintre white gen cum a fost fuziunea e ca aici sa se pastreze totul, abosolut totul, fuziunea sa se faca pe blue adica, blue va fi vw 1, white vw 2 si black vw 3 in fiecare vw vor fi casele si biz-urile celor dp white/black/blue iar comanda [/a] cat si celelalte sa fie luate tot dupa [/vw] iar comenzile [/ban] etc sa fie la fel in functiune de vw si pe ce server e admin, astfel panel-ul va fi impartit la fiecare sectiune in cate 3 categorii, astfel vor fi mai multi jucatori, cu toate ca va fi cam acelasi lucru insa sa fie cam acelasi, un bonus al playerilor sa fie sa te poti duce in alt vw cand vrei tu insa sa fie acelasi server, gen tu ai avut cont pe black sa te poti duce in vw white astfel o sa comunici cu liderii si tot dupa white, si poti sa intri si in factiunile lor, sa fie 3 servere intr-unul, va fi ceva mai nou! Quote
Mircea10 Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 (edited) Am doar cateva sugestii:1. Sa fie crescute preturile pe black, din DS, au ajuns foarte mici , de la un inf VIP ce facea 150kk, acum e 100-120, e foarte aiurea.2. Sa scada putin in /skill la fish si mats, dureaza prea mult sa ajungi la diamond (nu pentru mine, eu pot sa ajung, ar pentru altii, am auzit multe plageri de acest gen)3. Sa se adauge misiuni noi. Daca nu va vin idei, doar de aceea exista topic-ul cu ''Sugesti misiuni / quest-uri zilnice''. 4. Sa se scada numarul de secunde de la farm, e prea mult. De exemplu am silver 2, ca sa ajung la 3 acum imi tre 80 mie. 80 x 2 = 160, 2 ore si 20 minute , fara bubuit si mers la burgher. Ar trebuii 60 de secunde. Ar face mult mai multi playeri farm si si-ar duce skill-ul la Diamond. 5. Dupa quest-ul cu Summer sa se adauge altfel de quest-uri saptamanale ce sa puna accent pe job-uri, mai produc si biz-urile asa si mai munceste lumea unde la sfarsit sa-ti dea un anumit premiu.6. Sa se mareasca intrarea in bizz, deoarece pana vor revenii playeri trebuie de muncit cu update-uri, iar sa produca si bizz-urile cat de cat. Multi mi-au zis sa va propun sa verificati in fiecare zi, topic-ul cu misiuni si acesta, desii stiu ca o faceti am vrut sa-i fac multumiti pe ei.Cu ce ar ajuta aceste sugestii serverul? Pai, ar duce la placerea mai mare de a juca, ar sporii activitatea, a incerca chestii noi, ar atrage cativa playeri si daca veti scadea numarul la skill la fish si mats, iar la farm veti scadea numarul de secunde, vor fii mult mai motivati sa faca job. Probabil nu la fiecare propunere sau peste tot m-am exprimat prea detaliat, dar stiti la ce ma refer. Multumesc pentru atentie! Edited June 25, 2018 by Mircea_MM10 6 Quote
marc1. Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 sugestie : Sa fie un job nou pe nume courier. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii sa aibe mai mult de muncit si ar fii mai interesant. 1 Quote
Recommended Posts