Alex069 Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 Sugestie: O Fuziune totala intre black+white+blue. Cum crezi ca ar ajuta Serverul:Pai decat sa fim imprastiati pe 3 sv mai bn pe 1 toti,si cred ca economia ar fii mai stabila 1 Quote
Cosmin28 Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 Propun sa se scoata deelayu la ruleta baaaaaaaaaaa, ca nu ajuta cu nimic, inafara faptului ca tine 5-10 playeri online, acesta fiind si scopul, chiar asa ai ajuns we ionele? Ajuta cu mult, crede-ma. Quote
InteRX Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 (edited) Sugestie: Sa se adauge in 24/7 backpack si sa iti pui casca pentru biciclete/motoare si sa iti adaugi mancare in acesta si sa iti dea un anumit heal pentru o portie/etc pe care o prepari in casa/rentul care o/il ai,de asemenea sa se adauge si mobilier de bucatarie in /hupgrade Cum crezi ca ar ajuta Serverul: Cred ca ar aduce o imbunatatire ok pentru serverele de SAMP Edited August 13, 2018 by InteRX 1 Quote
C O S M l N Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Sugestie: Quest #10: Colecteaza toate cele 100 de frunze pierdute de vantul anotimpului de toamna. Data: 19-26 august. Premiu: $50.000 pentru fiecare frunza gasita. Detalii: Colecteaza 100 de frunze ascunse in cele trei orase. Pentru a face acest lucru ai nevoie de un rucsac pentru a le aduna, acesta poate fi achizionat dintr-un 24/7. Pentru a culege o frunza trebuie sa apesi tasta ''Y'' in fata acesteia. - frunza. ID 809. | - rucsac. ID 19559. 3 1 Quote
EdiuS Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 On 8/1/2018 at 8:02 PM, SebyD. said: Sugestii: 1. Livreaza X remorci la job-ul trucker. 2. Pariticipa la o runda de Huger Games. 3. Parcurge distanta de X km cu un vehicul personal. (10-20km) 4. Livreaza X colete la job-ul Boat Transporter. 5. Completeaza misiunea de la Mr.Wang. 6. Sari cu parasuta de pe Munete Chilliad. 7. Calatoreste 1KM folosind un Taxi. 8. Mergi pe Stadionul de Baseball din San Fierro. 9. Sari cu parasuta de pe cea mai inalta cladire din Los Santos. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar spori activitatea jucatorilor pe server. Sper ca v-au placut sugestiile mele, nu sunt cine stie ce, dar sunt interesante. Da ca va plac apasati butonul de +1. 1 Quote
Stanciu Ionut Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Sugestie: Pe viitor sa fie scoase km(km pe care ii faci cu un vehicul personal) de tip: Sparrow, Maverick, Mountan Bike, Bike, Bmx, masini sau autovehicule care nu i se vad kilometrajul in dreapta colt jos la viteza si benzina. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred ca ar ajuta ma mult bugged-ul pentru ca numai stai sa zici cati km are asa doar zici la ele zilele si hidden-ul (daca are), ar fi dupa parerea mea mai usor sa vinzi un vehicul, sau sa cumperi, doar stiind zilele, sa numai te incurci la kilometraj. Quote
Hello_Hello123 Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Hey salut, sunt din Moldova si am o problema, nu pot cumpara paysafecard ca sa-mi cumpar si eu pp, fiindca in Moldova nu exista paysafecard, dar am o solutie, multi owneri pe serverele lor folosesc metoda cu unitpay.ru, datorita acestui site pot achita pp cu visa card, mastercard, sms, qiwi, webmoney, si multe altele, te rog mult sa rezolvi cat mai curand aceasta problema. Login in joc: Hello_Hello123 Quote
MeTTin Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Sugestie: Fuziune intre job-urile detective si mecanic, sa ramana doar 1 (mecanic) care poate face exact ce poate face acum un mecanic + comanda /find. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Tot observ acel news " ai ramas fara benzina in mijlocul pustietatii? suna un mecanic si va venii imediat" sau ceva de genu. Cum poate ajunge un mecanic la "x"ulescu daca nu stie unde e / nu are cum sa dea find? ar fii mai benefic pentru cei ce au mereu ca job: mecanic, pentru ca majoritatea nu folosesc tow-truck'ul, si mai folositor de asemenea pentru cei cu detective ce au o singura comanda de /find. 2 Quote
Wreeper Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Sugestie: Scoase masiniile de la AdmBot la licitatie(nu cele forbidden precum Freight, Tram, etc) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai frumos. :)zzzzzzzzzzzz Quote
Robyw0wNR1 Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Sugestie:Cum a fost questu cu rob-urile au fost ajutati cei din PD foarte mult , ar fii frumos sa ajutam toate factiunile , de exemplu sa se faca un job nou si sa-ti trebuiasca o licenta noua , sa ajutam iinstructorii. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta instructorii , eu chiar vrea , daca va place nu ezitati un +1 1 Quote
]Alm0stCrazY[ Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Propun ca jobul "mechanic" sa devina factiune si sa se numeasca "Mechanic Company" sau ceva de genul. Mai propun sa fie adaugate alte joburi, cum ar fi: muncitor la cariera, postas, uber. Si mai propun sa fie adaugat optiunea de a calatori cu trenul dintr-o statie in alta, sau dintre un oras in altul, iar odata cu aceasta optiune sa fie adaugat si jobul "Conductor pe tren". Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand ar face serverele mult mai roleplay, si cred ca ar atrage mai multi playeri pe servere. Quote
Walkker Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 Sugestie: Propun sa fie inapoi 40 Faction Punish deoarece nu mai sunt chiar asa multi playeri, si poate ar mai venii playeri pe serverul buGGed, lasati un +1 daca doriti asta. Cum crezi ca ar ajuta serverul: O sa fie mult mai bine. 1 Quote
ACDC se stie Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 (edited) 1# Sugestie!! Adaugati un sistem de loto 6/49, sa se organizeze o extragere in fiecare zi. Puneti intrarea 50k sau o anumita suma si puneti premii exact ca in viata reala...la 4 5 si 6 numere nimerite. Daca nu a castigat nimeni, premiul se reporteaza. 2# Sugestie!! Rezolvati neaparat radiourile, sa functioneze absolut toate... si kiss fm si radio zu... toate, exact cum e pe buy-zone si pe alte zervere, numai la noi nu merg toate. 3# Sugestie!! Faceti un loc special unde iti poti lasa masina la vanzare, sa se poate vedea pret detalii... exact cum e pe og times. 4# Sugestie!! Puneti la status si alte detalii....De pilda cati km am parcurs in total... 5# Sugestie!! Adaugati mp3 player, sa poti asculta muzica si cand te dai jos din masina. 6# Sugestie!! Incercati sa integrati pe panel si Vanzarile vehiculelor personale, a caselor si a afacerilor. Eu unul stau mai mult pe panel decat pe forum!! Edited August 21, 2018 by Ryder2525 1 Quote
Mad_Mike Posted August 22, 2018 Posted August 22, 2018 Sugestie:As dori daca se poate sa se faca in asa fel incat daca faci job niciun player sa nu poata sa te bubuie cat timp faci jobul respectiv ar fi mult mai bine pentr-u toti nu ar mai avea probleme cu explodatul masinii cu playerii care nu au ce sa faca pe server decat sa intre cu cont de level mic sau cu contul lor principal si sa mearga pe contra sens sa intre in playeri fara niciun motiv anume. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ai putea face jobul respectiv mai usor si fara griji ca o sa fi explodat de un player care nu are ce face. Quote
Mad_Mike Posted August 22, 2018 Posted August 22, 2018 Sugestie:Propun sa se adauge un numar de sloturi mai mare pe care poti detine Cum crezi ca ar ajuta serverul:Playerii ce au de gand sa-si astranga o colectie foarte mare de masini fara a fi nevoiti sa-si faca multe conturi ar fi o mare usurare pentr-u ca daca astepti sa iti pice la giftbox cand este activ pe server sunt sanse foarte mici sa iti pice un slot pentru vehicule Quote
]Alm0stCrazY[ Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 (edited) Sugestie: Propun sa se adauge noi interioare pentru toate tipurile de case, iar numarul obiectelor din casa sa nu mai fie de 20, sa fie nelimitat. Mai propun sa fie adaugate noi articole de mobila, gen: obiecte de baie, mai multe obiecte de bucatarie, flori, etc. Si mai propun popularizarea cu case si bizzuri in Bayside, Las Barracas, Paysadas, Montgomery, Bone County si alte zone nelocuite. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Casele vor fi mult mai atragatoare, mult mai frumoase si playerii le pot vinde pe mai multi bani. In ceea ce priveste a doua sugestie, cred ca acele zone vor fi mult mai locuite, mult mai vizitate, si poate ca aceste sugestii vor atrage mult mai multi playeri pe server. Edited August 24, 2018 by CrazyBoyFB23 Am facut unele greseli si in unele cazuri nu m-am exprimat corect. Quote
Adrian Bugaciu Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 Sugestie: Faceti vehicului de tip "Sultan" sa atinga 180 KM/H Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai de multe ori cand dam rob cu sultanul politia vine cu infernusul si noi nu prea avem sanse cu doar 150 KM/H, daca ar prinde 180 KM/H am avea mai multe sanse desi infernusul atinge 197 KM/H. Ar fi bine sa-l faceti sa atinga 180. Quote
SoriNNN4 Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 (edited) Sugestie: Rezolvarea problemei cu picarea server-ului. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai in primul rand ar fi mai multi playeri deoarece la multi pica server-ul. Va rog faceti ceva cu host-ul m-am saturat sa-mi pice din ora in ora vorbiti cu firma de host sa rezolve mai repede problema e aiurea sa pierzi payday-uri si sa nu poti fi activ mai deloc. Edited August 25, 2018 by SoareNR1 Quote
AlexAV Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Sugestie: As vrea ca toate secundele sa se contorizeze ca sa nu mai ai nevoie de 1801 de secunde ca sa iei de abea o ora jucata, daca as avea 6000 de secunde se da doar o ora jucata si nu este ok. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai toata lumea ar fi mult mai activa si s-ar face ore mai usor. Like daca esti cu mine sper sa mi se indeplineasca sugestia. Multumesc Staff BuGGeD Quote
petre7687 Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Sugestie: Adăugare daily gift. Daily gift poate fi ceva sa va dau un exemplu. Esti activ ziua 1 (luni sa zicem) Primesti 10000$ ziua 2 , 10 bugged points , ziua 3 , 4 , 5 ,6 ziua 7 ceva mai special. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar sparge gheata bugged si ne-ar aduce mult mai multi playeri pe servere. Quote
petre7687 Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Sugestie: Tren Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pe black nu exista tren , ar fi frumos sa il adaugam si acolo. Sa plece de exemplu din ora in ora la si fix. Quote
petre7687 Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Just now, petre7687 said: Sugestie: Tren Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pe black nu exista tren , ar fi frumos sa il adaugam si acolo. Sa plece de exemplu din ora in ora la si fix. Ar ajuta serverul poate cu aducerea mai multor playeri. Quote
MeTTin Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Nu stiu daca o considerati ca idee buna/ce merita incercata - daca este posibil de realizat, dar ar fii interesant un program de trenuri, conduse de boti, in care te poti urca daca au viteza mica cu g sau pe ele efectiv, hp infinit, sa fie sa zicem 5 care merg constant, din statie in statie, pleaca unu pleaca toate, cate 1 minut din statie in statie, sunt multe statii de tren ingame san andreas, si ar fii si ca o atractie interesant, si ca un mijloc de transport - daca este posibil de realizat. Quote
Popular Post PatricD Posted August 27, 2018 Popular Post Posted August 27, 2018 Sugestie: Sa se scoata orele din raport, sau macar sa fie micsorate in functie de rank-ul pe care il ai in factiune. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri nu au timp sau nu au chef sa se joace in plus dupa ce au terminat raportul si din acest motiv se lasa. Ex.: Ai terminat raportul in factiune in 2 ore, de ce mai trebuie sa te joci inca 5 ore degeaba doar pentru raport. Cine considera ca aceasta sugestie este una buna, sa dea un +1. Ms. 1 16 1 Quote
Recommended Posts