Iisus Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Sugestie: Last Car Standing Am vazut recent sistemul de Last Car Standing si am fost putin dezamagit, nu din cauza bugurilor ci din cauza sistemului in sine pentru ca este total lipsit de idei. Asa ca am venit cu cateva idei in legatura cu Premii/Masini/Lobby etc. Pentru inceput:-Adaugare de noi mape: - Tower Fall (Manana), Texas Arena [Bloodring Banger (am eu un mapping frumos)], SAMP Arena [Monster (cea de acum)], Mountain Fall [Bandito (tot cea de acum)], Sky LCS [Club (am alt mapping si pentru asta)]. - Adaugare lobby-uri pentru fiecare mapa (10 locuri) (am mapping pentru fiecare tho) - Adaugare sistem de punctaj (Panel): - Pentru fiecare meci castigat primesti 10 puncte in panel ; Locul 2 - 8 puncte ; Locul 3 - 6 puncte. -- Premiile vor fi primite in functie de locul ocupat in fiecare luna (tot in fiecare luna se reseteaza punctajul): Locul 1: 15,000,000$ ; 5 Skin Boxes ; 3 Vehicle Boxes ; 25 PP ; 100 BP. Locul 2: 10,000,000$ ; 3 Skin Boxes ; 1 Vehicle Box ; 15 PP ; 50 BP Locul 3: 5,000,000$ ; 1 Skin Box ; 5 PP ; 25 BP. Quote
GabyKing Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Sugestie: https://imgur.com/a/esvtFWa Se pot muta aceste masini ? Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ajuta serverul ajuta playeri din acest clan pot parca masinile in locul dubei si al scuterului Quote
Toader Alex Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Sugestie: Propun sa se modifice sistemul de Licitatii , in momentul in care dai /Licitati sa iti apara un chenar cu toate masinile/ casele/ Bizuri ce is puse la vanzare, pentru fiecare 24ore in care iti ti masina/casa sau biz-ul sa platesti 500k Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi o chestie mai moderna si nu ai mai cauta atata Masinile/Casele/Biz-uri. Sugestie: Propun sa se faca un sistem pentru km la masini, cand dai /km sa apara un chenar cu lista de playeri care doresc sa li se faca km la masina, sa se adauge in sistem un mic depozit in care (EU) bag bani maxim 50kk, cand (X) termina aia 100km sa primeasca automat 1,5kk-2kk limita, Ex: Dai /km apare chenar-ul si alegi persoana dorita, dai pe persoana dorita si iti apare checkpoint unde se afla masina, dupa terminarea misiuni de 100km sau cat selectezi din lista, sa dispara masina si sa primesti bani in banca sau la tine Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi o chestie moderna si nu sar mai da atata teapa/scamm. Vor urma si alte sugesti. Daca va place aceste sugesti sa nu ezitati sa apasati butonul +1 By AschiutaRo Quote
PauL[] Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Haideti sa va sparg eu cu o sugestie pe care sigur e de nerefuzat. Cum sta treaba propun sa se faca pe server gen cartea recordurilor, in asa fel un player care face ceava wow sa apara pe o lista . Vazusem zilele astea pe profilul unor prieten ca au postat gen Rank 5 PD de exeplu , fiecare player vrea sa apara intro lumina buna si sa fie si el undeva pe o lista si cred ca sugestia mea merita incercata. Am exact in minte cum sa posteze un player ca sa vedem daca merita sau nu in acea carte. Mai multe discutam cu placere pe discord sau pm pe forum . Astept pm pentru a fi Manager pentru Cartea Recordurilor BuGGed. Quote
Danyelaru Posted October 12, 2019 Posted October 12, 2019 Sugestie: Propun sa fie adaugat un iphone ca pe Gta V si sa tastezi comanda /phone sau /iphone si sa poti suna trimite sms uri sau sa faci poze il locul camerei din 24/7 si sa fie si adaugata lista de prieteni tot in acea comanda. Cum crezi ca ar ajuta serverul: pai ar aduce mai multi playeri, deoarece nici un Server de samp nu detine acest sistem. Quote
Eben28 Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 (edited) Sugestie: Sa faci un cod de reducere pentru youtuberii! Persoanele care creeaza content pe blue.bugged.ro sa primeasca un cod de reducere care sa fie folosit de sustinatorii lui si nu numai. Odata ce doneaza pt server cu acel cod sa primeasca mai multe pp-uri./bp-uri Cum crezi ca ar ajuta serverul: Prin faptul ca incurajezi comunitatea sa sutina serverul. Edited October 14, 2019 by Eben28 Quote
Iisus Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 Sugestie: Propun unele mici schimbari la Minigame-ul Hunger Games (2.1): Arme / Dropuri / Masini - Propun ca armele sa nu se mai poata spawna pe cladiri inaccesibile. - Propun sa se adauge noi arme (Glock, Rifle, AK 47 etc.) - Propun sa exista cate un Drop pe fiecare zona schimbata. - Propun sa se adauge Avioane de lupa in game (Rustler) Lobby - Propun ca in Lobby sa fie schimbate casele/masinile Cu ce ar ajuta serverul: Ar fi mai multi jucatori atat pe server cat si in HG. 1 Quote
WAVE. Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 Sugestie:Sa se poata cumpara mai mult de 10 sloturi pentru vehicule daca ai cont legend si sa fie slotu mai scump ca si ce l pana la 10/10 Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai de ex eu tre sa tin masinile pe mai multe conturi. Si nah ar fi donati nu? zic si eu... Quote
Kasadya Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Sugestie: Modificari factiuni. Deja e prea mult favoritism si se intra pe pile si mai ales daca cineva ia lider isi suna rapid un prieten sa aplice si ii da co lider in 10 minute , chiar daca persoana nu are nici 1 zi in factiunea aceea. Propun ca, co liderul sa aiba minim 30 de zile in factiunea actuala cand se alege . Si propun ca numarul de zile maxim in o factiune sa fie de 100 de zile iar pentru lider si co lider sa fie de 300 de zile. Deja sunt pre multe persoane care au mult peste 100 de zile si tot stau in factiuni. Daca ar fi numarul maxim de 100 de zile , atunci ar fi mai multe persoane cu sanse sa fie intr o factiune , FH urile ar fi mai complexe . Din 700 de jucatori cati sunt maxim intr o zi , factiunile au aceeasi jucatori de luni de zile si restul sunt pe /sleep ca nu ai ce face . Degeaba te chinui sa faci un nume ,sa te faci cunoscut ca tot nu ai sanse si tot pe pile se intra. Cum crezi ca ar ajuta serverul : Pai ar fi mai multa lume activa , FH urile ar fi mai complexe si mai frumoase si chiar s ar merita sa te chinui intr o factiune si sa speri la o functie ca , chiar ai avea sanse. Quote
Jokerul.Invizibil Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 Am o sugestie Shad0w pentru tine acum cu cateva zile in urma a aparut samp android pe telefon si multi nu ai PC-uri dar in schimb au telefoane si ca sa fie serverul mai popular sa poata si ce-i de pe telefoane sa joace adica sa fie comenzi ca am incercat si eu de pe telefon sa joc si e smecher sa joci doar ca nu poti intra/iesi din intr-o locatie sau bussines ca nu merge comanda /enter sau /exit daca doresti poti sa adaugi niste comenzi pentru telefon sa iesi sa intri si sa mai vezi ce sa mai faci PS sper sa imi raspunzi curand. Quote
DanyBoi Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 i have an idea shad0w why dont u add seat belts u know when u enter car u press a button and if u dont wear it cops can give u a ticket its a cool future..i just had this idea to share with u,ty Quote
DanyBoi Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 suggest,LEGEND users should have 200kk max betting Premium 150kk and normal player 100kk. Quote
WAVE. Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 Sugestie: Sa fie mai transparent verdele si rosu la hq, cand nu esti in zona si cand targe cnv in tine nu mai vad nimic sa mi trag palme Cum crezi ca ar ajuta serverul: -------------- Quote
tudor35 Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Sugestie:Cand iti i-a cineva permisul de conducere sa avem o dovada de jumatate de ora. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai playeri pot ramane in mijlocul desertului pe jos, si nu e prea ok, nu ar fi mai bine asa? 1 Quote
.BGS. Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Sugestie:Adaugare unor noi joburi de exemplu(uber),imbunatatirea joburilor actuale,adaugarea unor noi case,bussines-uri,noi questuri si multe alte sisteme ce pot ajuta la dezvoltarea serverului. Cum crezi ca ar putea ajuta serverul: Ajuta la o dezvoltare rapida a serverului,mai multe obtiuni de a face bani si cresterea activitatii pe server. Quote
Dimanu. Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Sugestie:Ar fi frumos sa fie scoasa ruleta de pe server si pariurile sportive. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Jucatorii nu s-ar mai lasa de server+ ca ar avea mai multe bunuri materiale. Quote
PetruPCG a.k.a PetriNoVIci Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Sugestie: Să poți paria pe mafiile din joc, la war-uri. Cum crezi că ar ajuta serverul: Ar fi o altă metodă de entertaining pe server 1 Quote
Andreea17 Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 (edited) Sugestie: Sa se adauge factiuni noi sau sa fie inlocuite cu cele actuale. Factiunile actuale sunt vechi si dupa parerea mea s-au cam plictisit playerii de ele. Ceva nou si interesant ar fii frumos. Plus ca eu cred ca e de ajuns o singura factiune de tip 'taxi', 'paramedic' sau 'police department', pentru ca sunt prea multe de acelasi tip si e plictisitor. Poate ca din cauza factiunilor care nu-i atrag pe playeri, bugged-ul a mai scazut. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu siguranta ar atrage playerii sa joace mai mult samp, sa se reapuce sau sa se inmulteasca colectivul. Edited November 24, 2019 by Andreea.Fal 1 Quote
goth angel sinner Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 (edited) Sugestie: Aici ar merge adaugat al doilea business de tip 'Betting' (Pariuri Sportive) cum e cel de la CNN. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca ar prinde mult mai bine sa fie al doilea business de tip 'Betting' si jucatorii nu s-ar mai ingramadii la cel de la CNN. Edited November 27, 2019 by .Terror. 1 Quote
CaiusFlorin Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Sugestie:Adăugarea /giftbox-ului permanent, să se poată folosi odată la 20 de ore jucate și bineînțeles modificarea premiilor câștigate în acesta. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cu siguranță ar fi un motiv în plus pentru jucători să joace pe server mai mult timp zilnic, ar crește activitatea jucătoriilor pe server. Quote
Stefann Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 On 8/9/2019 at 1:11 PM, .Aleksander said: Sugestie: Adãugarea unei comenzi prin intermediul cãreia sã poţi amâna payday-ul orei respective pentru a nu fi necesar sã pãrãseşti serverul înainte de payday pentru a nu pierde secundele din (/time). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar aduce un plus comunitãţii, decizia vã aparţine. Quote
Charlton Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 On 11/19/2019 at 7:16 PM, Dimanu said: Sugestie:Ar fi frumos sa fie scoasa ruleta de pe server si pariurile sportive. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Jucatorii nu s-ar mai lasa de server+ ca ar avea mai multe bunuri materiale. Aceasta este o propunere cu adevarat buna. Ar fi oprirea multor afaceri ilegale si intoarcerea anilor trecuti cand exista doar [/dice]. @Shad0w Quote
Matei Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Sugestie: 1.Sa se adauge in panel, un buton, de unde liderii de factiune/clan sa poata modifica rank-ul membrilor. 2.Sa fie adaugata o comanda /bus, care sa ne arata toti playerii care fac job-ul bus(care se afla intr-un bus, nu cei care detin job-ul) , si checkpoint-ul la care sunt (se poate adauga in fiecare statie numarul acesteia). Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1.Sunt anumiti co-lideri care abuzeaza, la factiune mai rar, dar la clan-uri mai mereu este cate unul. Liderii nu sunt mereu pe samp pentru a administra clan-ul/factiunea si pentru a face ordine, ar fi un plus pentru toti. 2. Ar face mai multi job-ul iar unele persoane ar putea beneficia de acest lucru cand se afla pe autostrada si nu au un mijloc de transport, iar taximetristii nu accepta comanda. Job-ul ar deveni mult mai interesant! Quote
bfgelectronicspower Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Sugestie: ași dori ca samp - android să fie agreat pe server. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Numărul de playeri ar crește deoarece mulți dintre noi am putea juca și în deplasare, nu mai am trebu să fim legați de pc. Quote
RaZZvaN. Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Sugestie: Propun ca la misiunea Wang Cars Dealership atunci cand termini sa castigi un vehicle box, sa ai o anumita sansa X %, nu mereu. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi o noua metoda prin care ai putea castiga nu doar la giftbox sau /quests speciale. 1 Quote
Recommended Posts