Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Sa fie adaugat spary-ul intre clanuri.
Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi o activitate in plus pentru cei din clanuri, acum doar fac ore si...cred ca e putin cam plictisitor.

Posted

Sugestie: Datorita faptului ca in ultimul timp sunt 1000 playeri constant, iar conectarea la server dureaza in general 10-30 minute. Propun sa se reduca timpul la comanda /sleep fiindca sunt multi care stau degeaba...

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi si mai multi playeri activi pe server.

• Like 1
Posted
Update Joburi:
  • Jobul de pizza : Consider că ar trebui îmbunătățit deoarece este un job care nu este profitabil din punct de vedere material, dar È™i durează foarte mult sa livram aceste pizza.

Cum poate fi îmbunătățit?

• ÃŽn primul rând cred că ar trebui să fim liberi să ne alegem oraÈ™ul unde vrem să livram pizza. Dacă noi decidem să utilizam [/pizza] în San Fierro atunci să livram doar în orasul respectiv + oraÈ™ul Los Santos( Adaug oraÈ™ul Los Santos deoarece acolo nu avem un punct pentru a începe o nouă cursă de pizza)
  • ÃŽn al 2 lea rand eu consider că ar trebui să adăugaÈ›i vehicule noi in funcÈ›ie de skill-ul deÈ›inut de fiecare. Spre exemplu la bronz să folosim bătrânul PizzaBoy, la silver să putem folosi un BMX iar la gold să folosim un Ponny.

Jobul NewsMan:

• Este un job în care fiecare player va trebui să livreze ziare cu ajutorul unei biciclete. ÃŽn momentul in care un payer accesează comanda [/getjob] să primească un BackPack la fel ca cel de la Maverick care să deÈ›ină între 5-10 ziare în funcÈ›ie de skilul deÈ›inut. După ce primeÈ™te acest BackPack cu ajutorul unui BMX sau Montain Bike să meargă să le livreze la diferite case.Pentru fiecare check-point sa primească o suma intre 10.000 È™i 70.000 în fuctie de skill È™i lungimea drumului parcurs.

Cum ne ajută acest job?

• Este simplu ! Acest job vine in sprijunul È™i in  încurajarea playerilor de a face job nu doar de dragul skilului Dimond. ÃŽn momentul de față toată ecomonia serverului se bazează pe jocuri de noroc, ceea ce este trist deoarece sistemul de tip role-play a fost uitat de mult.

[ ! ] Toti playerii sunt doritori de lucruri noi. [ ! ]

Update case:

• Propun sa fie adăugat un bizz de tip Shop pentru a ne putea cumpara interioarele dorite pentru casa noastra.

Ce ar trebui să conțină acest shop?

• ÃŽn acest shop sa fie adaugate toate interioarele de casă, unele să fie adaugate pe banii din joc, altele să poată să fie achizitonate pe Bugged Points dar È™i pe Premium Point.
Cu ce ne ajută aceasta îmbunătățire?
  • Consider că această îmbunătățire ar ajuta toÈ›i deÈ›inătorii de case să obtina in pret bun pe imobilul vândut, indiferent de zona în care este amplasată casa. ÃŽn momentul de față doar cei de pe Vinewood È™i cei de pe Richman pot obÈ›ine un pret frumos pe case.

Update la skinuri: 
Ce ar trebui schimbat?
  • Eu cred ca ar trebui sa existe un sistem de sell/trade deoarece majoritatea dintre noi detinem acelasi skin de mai multe ori.
Ce putem realiza cu acest sistem?
  • Prin sistemul sell am avea posibilitatea să vindem skinurile la un procent de 1% din valoarea aceatuia intr-un Clothes Store. Aici am putea adauga la acest sistem È™i comanda(/sellmyskin [ID skin] [ID payer] [suma]), pentru a putea vinde un skin detinut de noi altui jucator.
[!] Prin acest sistem am mari și rata de producție a bizurilor de tip Clothes. Prin sistemul trade ar trebui să avem posibilitatea să schimbam skinuri între noi. Precizez ca acest sistem sa fie doar de trade nu și de sell.  [!]

Update Daily Quests: 
  • Aici eu consider că ar trebui adăugată o È™ansă de 0.01% de noroc din care să câștigăm un Vehicul Box. Cu ce ajută acest update? Consider că È™i aici este o categorie cu slab interes aÈ™a dacă această È™ansă ar fi adăugată toti playerii ar avea un interes mai mare pentru a realiza daily quests.

[!]Acest update va genera mai mult xp asupra clanurilor, deoarece in momentul de fata majoritatea playerilor nu realizeaza daily quests datorita rewardului slab. [!]

• Upvote 3
  • Fok 1
Posted
4 hours ago, Aura RC said:
Update Joburi:
  • Jobul de pizza : Consider că ar trebui îmbunătățit deoarece este un job care nu este profitabil din punct de vedere material, dar È™i durează foarte mult sa livram aceste pizza.

Cum poate fi îmbunătățit?

• ÃŽn primul rând cred că ar trebui să fim liberi să ne alegem oraÈ™ul unde vrem să livram pizza. Dacă noi decidem să utilizam [/pizza] în San Fierro atunci să livram doar în orasul respectiv + oraÈ™ul Los Santos( Adaug oraÈ™ul Los Santos deoarece acolo nu avem un punct pentru a începe o nouă cursă de pizza)
  • ÃŽn al 2 lea rand eu consider că ar trebui să adăugaÈ›i vehicule noi in funcÈ›ie de skill-ul deÈ›inut de fiecare. Spre exemplu la bronz să folosim bătrânul PizzaBoy, la silver să putem folosi un BMX iar la gold să folosim un Ponny.

Jobul NewsMan:

• Este un job în care fiecare player va trebui să livreze ziare cu ajutorul unei biciclete. ÃŽn momentul in care un payer accesează comanda [/getjob] să primească un BackPack la fel ca cel de la Maverick care să deÈ›ină între 5-10 ziare în funcÈ›ie de skilul deÈ›inut. După ce primeÈ™te acest BackPack cu ajutorul unui BMX sau Montain Bike să meargă să le livreze la diferite case.Pentru fiecare check-point sa primească o suma intre 10.000 È™i 70.000 în fuctie de skill È™i lungimea drumului parcurs.

Cum ne ajută acest job?

• Este simplu ! Acest job vine in sprijunul È™i in  încurajarea playerilor de a face job nu doar de dragul skilului Dimond. ÃŽn momentul de față toată ecomonia serverului se bazează pe jocuri de noroc, ceea ce este trist deoarece sistemul de tip role-play a fost uitat de mult.

[ ! ] Toti playerii sunt doritori de lucruri noi. [ ! ]

Update case:

• Propun sa fie adăugat un bizz de tip Shop pentru a ne putea cumpara interioarele dorite pentru casa noastra.

Ce ar trebui să conțină acest shop?

• ÃŽn acest shop sa fie adaugate toate interioarele de casă, unele să fie adaugate pe banii din joc, altele să poată să fie achizitonate pe Bugged Points dar È™i pe Premium Point.
Cu ce ne ajută aceasta îmbunătățire?
  • Consider că această îmbunătățire ar ajuta toÈ›i deÈ›inătorii de case să obtina in pret bun pe imobilul vândut, indiferent de zona în care este amplasată casa. ÃŽn momentul de față doar cei de pe Vinewood È™i cei de pe Richman pot obÈ›ine un pret frumos pe case.

Update la skinuri: 
Ce ar trebui schimbat?
  • Eu cred ca ar trebui sa existe un sistem de sell/trade deoarece majoritatea dintre noi detinem acelasi skin de mai multe ori.
Ce putem realiza cu acest sistem?
  • Prin sistemul sell am avea posibilitatea să vindem skinurile la un procent de 1% din valoarea aceatuia intr-un Clothes Store. Aici am putea adauga la acest sistem È™i comanda(/sellmyskin [ID skin] [ID payer] [suma]), pentru a putea vinde un skin detinut de noi altui jucator.
[!] Prin acest sistem am mari și rata de producție a bizurilor de tip Clothes. Prin sistemul trade ar trebui să avem posibilitatea să schimbam skinuri între noi. Precizez ca acest sistem sa fie doar de trade nu și de sell.  [!]

Update Daily Quests: 
  • Aici eu consider că ar trebui adăugată o È™ansă de 0.01% de noroc din care să câștigăm un Vehicul Box. Cu ce ajută acest update? Consider că È™i aici este o categorie cu slab interes aÈ™a dacă această È™ansă ar fi adăugată toti playerii ar avea un interes mai mare pentru a realiza daily quests.

[!]Acest update va genera mai mult xp asupra clanurilor, deoarece in momentul de fata majoritatea playerilor nu realizeaza daily quests datorita rewardului slab. [!]

Buna idee, pacat ca nu se ia in considerare nimic.

Posted

Sugestie: Sa fie mutata casa de pariuri in alta locatie, in locatia actuala se ia foarte usor desync sau se face mult lag, zona cnn ls este super aglomerata cu paint, hunger games, si cnn, propun sa fie mutata in lv datorita naturii sale, sau oricare alta locatie in functie de dorinta jucatorilor.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar mai scade din aglomeratia de la cnn, cred ca asta e un motiv destul de bun.

Posted (edited)

Maybe you can allow the players form blue bugged to play in purple bugged.

Pros: Reducing player size on both servers and to minimize the overloading.

Cons: Matching nicknames on both blue and purple bugged players can be a problem, so we can suggest on having one nickname on both servers before transferring account.

Edit: Please fix the Custom URL in radio, i'm tired of playing on some radio tracks.

Edited by PUDS
Changing appearance of post
  • Like 1
Posted

Sugestie: Propun ca la jobul de ArmsDealer sa poti sa iti creezi singur arma

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fii putin mai coerent jobul. e aiurea, faci mats vinzi arme playerilor dar tie nu poti sa iti faci. (sau cel putin asa mi s a spus pe /n , nejucand samp de cativa ani buni nu mai sunt la zi cu toate comenzile sa zicem)

Posted

Sugestie: Cred ca ar fi din nou cazul sa se mareasca numarul slot-urilor din factiuni.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta in primul rand membrii comunitatii pentru ca acum cand 18/24h serverul are 1000/1000 multi vor sa intre in factiuni si nu pot din cauza locurilor si atunci cand aplicatiile se deschid la o factiune se ajung si la peste 100 de aplicatii, unde sunt acceptati 2-3 si restul respinsi.

Posted

Sugestie: Salut, vin cu propunerea de a adauga o noua casa pe acest server. Zona dorita este: https://imgur.com/a/AujjXSQ 
A-si fi recunoscator daca ar fi pusa aceasta idee in aplicare !
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ajuta playerii ce doresc sa faca job fish, avand spawn chiar langa si o casa mult mai apropiata la care pot folosii comanda /eat . Plus, la popularea unei noi zone din LS care chiar merita.

Multumesc !

Posted

Sugestie: La secțiunea "Leaderboards" pe panel să fie un clasament pe fiecare tip de facțiune în funcție de numărul de zile adunate pentru fiecare jucător în acel tip.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider că ar fi okay și un top de acest fel pe panel.

• Thanks 1
  • Upvote 2
Posted
31 minutes ago, Seelow said:

Sugestie: La secțiunea "Leaderboards" pe panel să fie un clasament pe fiecare tip de facțiune în funcție de numărul de zile adunate pentru fiecare jucător în acel tip.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider că ar fi okay și un top de acest fel pe panel.

pro

Posted
On 3/29/2020 at 10:21 AM, LucianBAROSANU said:

Sugestie: Să se interzică FastConnect-ul. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Noi cei din mafie suntem defavorizați când serverul este full, si cand avem war trebuie sa așteptăm cate o ora ca sa ne putem conecta din cauza ca cei cu FastConnect ne iau "locul de pe server" mai repede. Pana noi prindem un loc, alți 10 cu FastConnect sunt deja conectați. Vă rog frumos sa rezolvați. 

Ca e interzis nu rezolvi nimic, nu exista nicio metoda prin care sa poti verifica cine are fastconnect inafara de TW. Deci daca l-ar zice, eu zic ca intr-o proportie de 95% tot n-ar rezolva problema.

Posted

Sugestie: Organizarea unei loterii pe blue, similara cu cea de pe purple.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: O loterie, dar pentru cei cu level cuprins intre 5 si 20-25, pentru a da posibilitatea obtinerii unei case sau bizz si playerilor cu buget mai limitat, nu doar cei cu bani si care joaca de ani sa aiba acces la a avea o casa sau un bizz.

Posted

Sugestie:Job-ul Garbage Man la acest job ar fi sa se faca un update in care sa iei direct prin checkpoint gunoiul nu sa te duci tu sa iei cu caracteru de la tomberon,e o mare prostie sa stai sa aduni asa gunoi pe samp!Ar fi usor sa stai sa faci job-ul prin direct checkpoint,dar presimt ca nu veti face nimic!Bani sa se plateasca direct la Checkpoint nu sa il duci la groapa!

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai usor de facut acest job,cu luat checkpoint si dus dupa la groapa de gunoi o mare prostie!Nu mai faceti update de tot rasu!Faceti ceva cu cap!Dar nu se va face nimic cu acest job!Voi faceti doar ce va taie capu!

Posted

-Propun implementarea job-ului Glovo/Food Panda si Uber.

La glovo/food panda, la folosirea unei comenzi pentru inceperea job-ului sa primesti un checkpoint random la un restaurant sau ori magazin, pentru a cumpara, apoi un checkpoint la o casa random pentru a primi banii pe produse.

La Uber vor fii 2 categorii, categoria "lux" si categoria "simple", la categoria "lux" vor intra doar masini de la sultan in sus, iar la "simple" cele cu pretul mai mic, pretul per/500m, sa fie selectat in functie de categoria masini, iar un bonus primit in functie de skill. (aici poate fi vorba si de factiune)

-Propun marirea minimului pentru contracte, 10.000$ este mult prea putin, tinand cont ca este singura factiune de acest gen, macar 50.000$, totusi acel jucator rista wanted 1 pentru munca depusa.

-Propun business-uri de tip Personal Rent Car, in care jucator care detine acea firma sa isi poate puna masinile la inchiriat, pretul per masina sa fie dat in functie de pretul masinii din Dealership si de level-ul business-ului.

Revin cu edit-uri.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Schimbare Name & Tag clan cu puncte premium.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi frumos sa poti schimba numele si tag-ul clanului cu puncte premium sa nu fii obligat mereu cand vrei sa schimbi tag-ul si numele clanului sa-l stergi pe cel actual pentru ca e aiurea sa acumulezi ceva zile intr-un clan si sa nu poti sa-i schimbi numele si tag-ul. Ar trebui sa platesti jumatate din cat costa un clan ca sa poti sa-i schimbi numele. Un clan costa 100 puncte premium ca sa poti sa-i schimbi numele si tag-ul clanului sa costa undeva la 50 de puncte premium sau asta o sa decida @Shad0w si @Tibi. Ar fi frumos. Multumesc pentru intelegere.

• Upvote 1
Posted

1. Remove skin box from giftbox

-We already know we can get skin box on daily quest sometimes but, it is a bit annoying when you spend almost 5 hours on playing just to get a skin?

2. Payment methods

-We, players from other countries having a hard time buying premium points. Because there is only one payment method and it is only available in selected countries.

3. 0 second interval time in /towcar

-When you have many car, it's irritating when there is time between to use /towcar and you just have to wait between 10-30 seconds to tow your car.

4. Accept English answered applications in faction

-In my playing time since 2016, I didn't saw an english application on faction got accepted. In my experience, even my english-answered application never accepted, neither my friends here. I only got joined faction when I translate my application and test.

• Like 1
Posted (edited)

Sugestie: Job-ul Tow Truck (Mecanic) sa fie transformat in factiune sau job.

La job sa fie pe skill-uri!

Skill 1 spre 2 sa ai in jur de 40 de refill /repair de oferit.Sa primesti in jur de 10.000-15.000 de dolari (Pe tow-uri)!

Skill 2 spre 3 sa ai in jur de 50 de refill/repair de oferit.Sa primesti in jur de 15.000-20.000 de dolari  (Pe tow-uri)!

Skill 3 spre 4 sa ai in jur de 75  de refill/repair de oferit.Sa primesti in jur de 20.000-25.000 de dolari (Pe tow-uri)!

Skill 4 spre 5 sa ai in jur de 85 de refill/repair de oferit.Sa primesti in jur de 25.000-30.000 de dolari (Pe tow-uri)!

Skill 5 spre 6 sa ai in jur de 100 de refill/repair de oferit.Sa primesti in jur de 30.000-35.000 de dolari (Pe tow-uri)!

Si sa nu mai fie sa astepti sa dai /refill /repair 60 de secunde!Sa nu mai fie la tow-uri sa astepti 2 minute sa poti da mereu tow-uri!(e o prostie sa astepti)!

Pret-ul la /refill sa il ofere cum doreste fiecare jucator.La fel si la /repair!Si sa se creeze comanda /service mechanic pentru a putea sa ii cheme mai usor pe mechanici.

La factiune sa fie ca la celelalte factiune dar cu raport sa fie ca la skills!

La rank 6 sa aiba: 20 de refill/repair +5 tow-uri!

La rank 5 sa aiba: 40 de refill/repair de oferit +15 de tow-uri!

La rank 4 aiba: 50 de refill/repair de oferit +25 de tow-uri!

La rank 3 sa aiba: 75 de refill/repair de oferit +35 de tow-uri!

La rank 2 sa aiba: 85 de refill/repair de oferit +45 de tow-uri!

La rank 1 sa aiba: 100 de refill/repair de oferit +55 de tow-uri!

La admin/helper sa aiba 10 refill/repair +5 tow-uri!

Rank 7:Nimic.

Aici sa nu astepti sa dai refill/repair dupa 60 de secunde,sa poti da mereu!La fel si /tow sa poti da mereu nu sa astepti 2 minute.

Pret-ul la refill sa fie 5.000 de dolari pentru fiecare skill!Pret-ul la /repair sa fie de 1500 de dolari!

Sa se creeze comanda /service mechanic sa fie mai usor pentru factiune sa poata fi chemati membri la un /repair sau /refill!

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi frumos sa se mai adauge o factiune si gen Tow Car Company este destul de folositoare pentru server!
Intre job si factiune alegeti voi Owneri ce adaugati!Eu doar am dat sugestia.Ar fi o noua atractie asupra server-ului cu aceasta factiune!

Sugestie:Aceasta sugestie este legata de job-ul Arms Dealers!

1.Prima sugestie este ca sa fie un bonus la masina de tip Elegant sa primesti cu 1000 de materiale mai multe fata de normal cat primesti la skill-uri.

2.A doua sugestie este ca sa fie un bonus la masina de tip Burrito sa primesti cu 1500 de materiale mai multe fata de normal cat primesti la skill-uri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta mult la mafii si pe jucatori simpli sa faca un ban din vanzarea materialelor,si producerea lor mai repede.Si o noua modalitate sa faci mai multe materiale pe server.Ce se ofera acum din skill e prea putin si faci greu materialele!

Sugestie:Ar fi sa fie un nou job adaugat pe server:Combinator:Sofer de Combina Agricola.

P.S:La acest job-ul skill-urile sa se updateze dupa cum sunt acum mai nou!AM dat CopyPaste Dupa ce am propus acum cativa ani!

La acest job sa fie pe skill-urile sa primesti in jur de:

La skill 1 sa primesti de 5.000-10.000 de dolari Pentru 2 minute muncite. (Si sa nu mai fie sa te duci la Un  Fastfood sa vinzi faina/graul,sa primesti direct bani)

La skill 2 sa primesti intre 10.000-15.000 de dolari pentru 2 minute muncite. (50 de puncte sa faci skill 2)

La skill 3 sa primesti intre 15.000-20.000 de dolari pentru 2 minute muncite. (50 de puncte sa faci skill 3)

La skill 4 sa primesti intre 20.000-25.000 de dolari pentru 2 minute muncite. (70 de puncte sa faci skill 4)

La skill 5 sa primesti intre 25.000.35.000 de dolari pentru 2 minute muncite. (80 de puncte sa faci skill 5) 

La skill 6 sa primesti intre 35.000-45.000 de dolari pentru 2 minute muncite.(95 de puncte sa faci skill 5)

Locatia job-ului Combinator (Sofer de Combina) se afla in BlueBerry Acres Pe mapa din Menu!,De unde sa ridicam job-ul ca sa putem munca la el,Spawn-ul combinelor: https://imgur.com/a/M3XOL

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi un job interesant pentru playeri si server.Si ar mai fi o activitate si o alta rutina pentru playeri.O alta metoda sa faci bani decat job-urile vechi care sunt acum pe server.

P.S:La acest job-ul skill-urile sa se updateze dupa cum sunt acum mai nou!AM dat CopyPaste Dupa ce am propus acum cativa ani!

Sugestie:Aceasta sugestie este pentru Anunturile Oferite La CNN,e prea mult sa stai 1500-1800secunde sa dai un Anunt La CNN!Faceti sa apara anunturile dupa 5 minute!

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu stiu cu ce ar ajuta,dar e batjocura sa stai 30minute sa iti apara un anunt platit,stai prea mult!Batjocura cu aceste anunturi la 30minute sa astepti,scadeti-le naibi la 5 minute!

P.S:Unele Sugestii Le-am Mai Postat Si Acum Cativa Ani Si Nu Sau Bagat Nici Macar In Seama.Propune omul ceva bun pentru server si voi faceti sau adaugati doar prostii pe server,(Gen CoronaVirusa o prostie pentru server)!

Edited by SOIMUL
  • Like 1
  • Fok 1
Posted

Sugestie: Sa se poata cumpara masini la clauri si cu bani in joc, nu doar cu puncte premium

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai ok ca la clanuri sa poata sa fie cumparate masini si prin alte modalitati, nu doar cu puncte premium. De exemplu prin banii facuti de playeri la job uri, un procent sa se stranga in HQ-ul clanului, sau prin banii facuti din questuri, raport etc. Ar fi mai distractiv si playerii ar lucra mai mult la job-uri, si ar ajuta clanurile sa atraga mai multi playeri fara ca liderii sa doneze bani in joc.