Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Sa se adauge [/freq kick] [/freq ban] 

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cum este in cazul meu am o frecventa privată si multi intra doar sa faca spam, injure si alte chestii

Posted (edited)

Sugestie: Liderul sa acorde rank-up membrilor, sa ramana doar raportul automat si loguri individuale pentru fiecare player, exact cum apar logurile cand liderul da amenda din panel unui player. In functie de aceste loguri si comportamentul / activitatea respectivului membru liderul sa decida daca merita sau nu rank up. Sistemul sa permita sa dea rank up doar daca are minimul de zile cu care ar fi luat rank up dupa sistemul automat. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Liderul si-ar redobandi autoritatea, membrii nu si-ar mai putea bate joc fara consecinte. Ar fi mai roleplay. Nu ar fi nevoie sa faca liderul vreo evidenta, nici cu sistemul vechi nu ar fi fost, doar ca unii nu se gandeau cat de simplu e de fapt.

Edited by Danni
  • Upvote 5
Posted

Sugestie: Propun ca de paste sa fie adaugat giftbox, iar pe serverul purple sa poti castiga ticket la loterie pentru business sau casa.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar motiva playerii sa fie mai activi pentru a deschide giftbox-ul

Posted

Sugestie: Sa se calculeze skill-ul la Garbage Man in functie de kilogramele descarcate.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi atat de greu sa faci skill la Garbage Man.

Posted

Sugestie: Sa se adauge in majoritatea bar-urilor de pe server un joc de tip biliard si un quest zilnic cu acesta.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar mai diferentia quest-urile zilnice, ar mai exista o modalitate de a face pe bani pe server si te-ai putea distra cu prietenii.

Posted (edited)

Sugestie: Ca tot s-a modificat /quests, propun sa fie afiast un mesaj cand te loghezi ca sunt x questuri active si poate folosi comanda /quests pentru mai multe informatii.

Ex: There are 5 quests available that you can do. Use /quests.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Acest mesaj informativ va fi foarte folositor pentru jucatorii noi, ei cand se conecteaza nu vor stii multe lucruri, mai ales ca daca intrebi pe /n si helperii se limiteaza la cateva randuri. Ar fi folositor.

Sugestie: Job Trucker:

- Remorcar sa se ataseze la trucker doar cand jucatorul sta pe loc (adica cand are o viteza de 0 km/h) / sau eventual daca nu se poate face asta, o tasta pentru a se atasa/detasa remorca de tir (pt a o atasa doar tu, nu si serverul).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Dupa cum stiti, foarte multa lume se blocheaza cu remorca/tir-ul, unii blocheaza autostrada atunci cand au remorca blocata in mapa. Daca s-ar atasa atunci cand sta jucatorul pe loc / sau cand folosesti o tasta (ex: Y) pentru a o atasa tu (dar tot cand stai pe loc, ca din mers poti face foarte mult non-rp), ar fi mai bine intrucat ar ajuta sa nu mai fie blocata autostrada/strazile in general.

Si sa fie un deelay de 5 secunde, sa nu se ataseze la fiecare secunda pentru ca daca ramai cu ea blocata+atasata de tir, nu prea mai poti merge cu tir-ul (te bughezi cu remorca atasata de tir si nu mai poti merge - uneori).

Edited by STARR.
Posted

Sugestie: Propun sa se mărească mai mult sau sa se scoată de peste tot masinile VIP cu BP. 

De ce ar fi un plus? De asta: Acum nu mai este același farmec sa ai un Infernus VIP (sau orice alta mașină) așa de ușor, pana la urma înainte să se adauge Bugged Points urile nu oricine avea un Infernus / Bullet / Sultan și mașinile care se pot face VIP atât de ușor. Zic ca ar trebui sa se mărească preturile în DS mai mult (nu cu 10kk cât e la Infernus) să se scumpească și ele și să se scoată ori să se mărească BP-urile necesare pentru a-ți face o masina VIP

Posted
On 4/13/2020 at 9:11 AM, MadasearT. said:

Sugestie: Sa se adauge in majoritatea bar-urilor de pe server un joc de tip biliard si un quest zilnic cu acesta.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar mai diferentia quest-urile zilnice, ar mai exista o modalitate de a face pe bani pe server si te-ai putea distra cu prietenii.

+1

Posted

Purple bugged does nothing to the current flood of players in blue bugged, still 1000/1000 at some time. I thought purple bugged helped players on blue bugged to transfer on that server, but it is not. 

Posted

As propune ca de inviere la ora 00:00 sa mergem toti la biserica in joc,ar fi caterinca si in acelasi timp fain,dupa parerea mea daca tot nu putem merge la biserica in realitate macar in joc.

Posted
On 4/15/2020 at 12:26 AM, cassian.__ said:

As propune ca de inviere la ora 00:00 sa mergem toti la biserica in joc,ar fi caterinca si in acelasi timp fain,dupa parerea mea daca tot nu putem merge la biserica in realitate macar in joc.

Asta este o propunere grozavă doar că nu cred că vor fi mulți de acord

Posted

Sugestie: Recalcularea payday-ului pe purple.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: nu prea are logică să stai 50 de ani să faci level 5, de ex, lumea o să se plictisească ft rapid.

Posted

Sugestie: Adaugarea de sloturi in factiuni.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Va disparea discutia cu intratul pe pile in factiuni. Sunt multi playeri buni pe server care nu au loc de "cumetrii" in factiuni, ar ajuta mult serverul. In acest fel, un lider va avea in factiune pe langa 5 veri, 2 unchi si 3 matuse si niste straini carora a decis el sa le dea o sansa. Momentan nu le ajung sloturile din factiune pentru toate cunostintele pe care le au, iar cei care nu au macar o relatie de "var de la tara" cu un lider, n-au nici o sansa in factiune.

• Like 1
Posted

Sugestie:

Propun adăugarea în /shop a unei opțiuni care sa permită stergerea Player Punish Log. Atâta timp cât există posibilitatea de a sterge warns, care sunt mai grave decat Punish Logurile, ar trebui sa existe posibilitatea de a le sterge si pe acestea, pentru ca si acestea dauneaza imaginii în momentul unei aplicatii la factiune.

Cu ce ar ajuta serverul: ar permite playerilor care au comis o greseala o a doua sansa. În plus, ar crea o situație normală, in care daca ai posibilitatea sa stergi warnurile, a fortiori ar trebui sa ai si posibilitatea de a sterge ceva mai putin grav, punishurile. Altfel, spre exemplu, un player cu un warn ar fi mai avantajat decat un player cu un punish.

Posted

Sugestie: Schimbare Skin-uri din cutia /box.

Daca esti barbat sa pice doar skin de barbat, daca esti femeie sa pice skin doar de femeie.
S-au sa fie o comanda in care poti face trade intre skin-uri.
Ca barbat pica numai skin-uri de femeie, nu foloseste nimeni skin-uri de femeie.

https://imgur.com/a/5kJTEsb

• Like 2
Posted (edited)

Propun sistem care sa ofere jucatorului sansa de a fii in "peace mode".

Sistemul consta intr-o comanda de genul /peace, sau /safe sau chiar /ghost care in timpul condusului sa ofere jucatorului mod de no-collisions fata de alti jucatori, practic sa treaca prin ei ca sa nu se mai loveasca de toti bombalaii care merg pe contra-sens sau te lovesc intentionat.

Un alt lucru este ca acest sistem iti va da god-mode daca cineva te impusca pe tine sau masina ta ca sa se evite DM-ul in mare parte!

In momentul in care ai activat sistemul, jucatorul respectiv nu poate sa mai foloseasca arme, nu poate da /rob etc. In timpul war-ului comanda este dezactivata si desigur nu va mai poate face alte activitati care constau in utilizarea armamentului.

In timpul utilizarii acestui sistem, jucatorul tot va lua damage in cazul unde cade de la inaltime, se loveste cu masina de un perete sau ceva sau daca se ineaca, practic daca ia damage singur.

Comanda se dezactiveaza prin folosirea comenzii /ghost din nou!

Un sistem asemanator este pe GTA Online.

Edited by ProGramm
Posted

Sugestie: Salut ar fi frumos sa faceti un sistem in care sa puteti pune roti si pe masinile ce nu pot fi tunate de ex: Hotring Racer A, B si Simplu, Bf injection si altele, deoarece sunt foarte multi admini ce au roti pe acestea chiar si lider si mi se pare nedrept fara de noi pentru ca toti avem drepturi egale. Cu ce ar deranja daca am avea si noi playeri ceilalti roti pe ele? Ne-am saturat de aceleasi roti la hotring vrem si noi altele, shad0w stiu ca poti face ceva si pentru Hotring -uri asa cum ai facut cu /vipwheels sau daca nu sa le dai voie Adminilor sa puna si playerilor normali roti pe ele. Ar fi frumos. Multumesc frumos de intelegere! 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-am saturat de acelasi aspect la masinile ce nu pot fi tunate si am vrea si noi roti noi. Am vazut rotile la admini si la uni lideri si vrem si noi. Multumesc frumos. 

Posted

Sugestie:Faceti oameni buni /ad-urile la 5 minute,chiar e bataie de joc sa stai 30 minute pentru un /ad!Voi chiar nu ganditi cand faceti ceva update?!Stai prea mult pe un /ad,ba ca nu il poti da ca nu stiu cate ad-uri ai in fata!Scoateti astea ca nu is bune de nimic,si lasati ad-ul la 5 minute!Faceti ceva cu cap,nu doar prostii!

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Stai prea mult pentru un /ad!

Posted

Sugestie:Scoateti questurile cu omorat politai,nu is rentabile!Nu te lasa nici un politai sa il omori!

Cum crezi ca ar ajuta serverul:La ce sunt questurile astea pe server?Sunt o nefolosinta daca nu poti sa omori gabori,plus ca n-ai sanse cu ei ca nu te lasa+TOTI GABORII INTRATI PE PILE IN DEPARTMENTE SE STIE!

Posted (edited)

Sugestie:

1. Am o idee precum un sistem de pariuri cum este cel de meciuri de fotbal dar aici sa fie total altceva adica sa putem paria pe meciurile de WAR tot un fel de bussiness sa punem pariuri pe gang-uri care castiga anumite turfuri in seara aceea. Mafiile sa primeasca si ele un venit daca castiga acel turf de cei care sunt pariati asa intr-un fel sa nu se fraudeze. Banii sa ii primesti doar daca esti ON in perioada in timp cand se joaca.

2. Fiecare clan sa isi poata pune alt hidden pe masinile clanului folosind din shop hidden color.

3. Sa avem acces sa putem restrictiona la fiecare clan in parte masinile pe rank.

4. Sa nu se mai afiseze mesajul cu aresturile facute de PD, deoarece nu mi se pare destul de ok, acesta sa ramana doar la departamente.

5. sa putem tuna masinile de clan.

6. sa putem edita carplate pentru masinile de clan.

Cum crezi ca ar ajuta serverul :  Eu zic ca ar aduce un plus.

Edited by Emil..
Posted

Sugestie: BUS DRIVER.
Sa se faca la bus driver sa il poti inchide la fel ca la farm, sa poti inchide autobuzul s-au sa se inchida automat.
Eu de exeplu am facut job-ul bus driver si cand am ajuns la ultimul checkpoint ma trezesc ca ma da jos. Odata ce te-a dat jos cursa se anuleaza, trebuie sa o iei de la inceput, daca ai misiune nu mai zic. stai 1h sa faci si te trezesti ca la final te da jos din autobuz.
CUM TE POATE DA JOS DIN AUTOBUZ?
Duble tasta 'Enter; s-au duble tasta 'F', mai exact in mod repetat aceste taste, Mai multe detalii se pot vedea pe video: 

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestii pentru casatoriile pe samp:

1. Ati adaugat /marry, dar inca nu exista comanda /kiss pe server. 
Comanda /kiss ar trebui sa fie integrata, multi folosesc comanda /bar 3 pentru a face acest lucru, dar ma gandesc ca nu e greu sa folositi aceeasi animatie sau sa integrati una noua pentru aceasta comanda.

Cu ce ar ajuta serverul: Nu ajuta prea mult serverul, doar ca playerii vor fi mai bucurosi ca exista o astfel de comanda. Multi incepatori intra pe server si folosesc comanda /kiss, chit ca nu exista. Ar avea si putina legatura cu casatoria pe samp. Putina actiune nu strica. 😉 

2. Daca casa e incuiata de catre un jucator, partenerul acestuia ar trebui sa aiba acces in casa respectiva.
Se va afisa cel mai probabil un mesaj ca la hitman sau cops, cum ca casa e incuiata si vei folosi comanda /usedoorkey sau ceva asemanator. 

Cu ce ar ajuta serverul: Daca o persoana detine o casa, de ce sa nu aiba si sotia sau sotul acces la usa? De obicei fiecare detine un set de chei. Partenerii nu vor fi lasati pe dinafara.

3. La fiecare /buylevel dat de un jucator, partenerul acestuia sa primeasca cateva RP pentru a putea avansa in level de asemenea. 
Cu ce ar ajuta serverul:  O familie inseamna sa evoluezi impreuna, nu ca unul sa fie lasat in urma. Partenerii se vor ajuta reciproc si vor putea face mai repede level impreuna. 

4. Cei doi parteneri trebuie sa locuiasca intr-o casa impreuna, cum e si normal. Daca nu, la fiecare payday se va plati o amenda la stat (Avand in vedere posibilitatea unei casatorii din interes)
Daca amenda nu poate fi platita, se vor face datorii la banca.

Cu ce ar ajuta serverul: Multi se casatoresc si nu vorbesc unul cu altul. In realitate, cuplurile se vad des si se muta impreuna. De ce sa nu implementam si asta pe server? Casatoriile aranjate pentru beneficiile statale sunt in general sanctionate de catre stat cu diferite amenzi. Ar fi o idee buna sa implementam asta si pe server. 

5. Sa se adauge un timp minim pana sa poti da /divorce. Daca cineva da /divorce, playerul va trebui sa astepte pana partenerul este online si e informat despre aceasta. 
Cu ce ar ajuta serverul: Asa nu vor mai putea sa se casatoreasca playerii de zece ori pe zi, doar sa le apara in chatul global numele.  Playerii merita a fie informati ca partenerul a divortat de ei, nu sa intre pe server si sa se trezeasca fara sot/sotie. Si un E-Mail ar fi okay. 

Edited by Raluuca
  • Like 1
  • Upvote 8
  • Hmm 2
Posted
41 minutes ago, Raluuca said:

Sugestii pentru casatoriile pe samp:

1. Ati adaugat /marry, dar inca nu exista comanda /kiss pe server. 
Comanda /kiss ar trebui sa fie integrata, multi folosesc comanda /bar 3 pentru a face acest lucru, dar ma gandesc ca nu e greu sa folositi aceeasi animatie sau sa integrati una noua pentru aceasta comanda.

Cu ce ar ajuta serverul: Nu ajuta prea mult serverul, doar ca playerii vor fi mai bucurosi ca exista o astfel de comanda. Multi incepatori intra pe server si folosesc comanda /kiss, chit ca nu exista. Ar avea si putina legatura cu casatoria pe samp. Putina actiune nu strica. 😉 

2. Daca casa e incuiata de catre un jucator, partenerul acestuia ar trebui sa aiba acces in casa respectiva.
Se va afisa cel mai probabil un mesaj ca la hitman sau cops, cum ca casa e incuiata si vei folosi comanda /usedoorkey sau ceva asemanator. 

Cu ce ar ajuta serverul: Daca o persoana detine o casa, de ce sa nu aiba si sotia sau sotul acces la usa? De obicei fiecare detine un set de chei. Partenerii nu vor fi lasati pe dinafara.

3. La fiecare /buylevel dat de un jucator, partenerul acestuia sa primeasca cateva RP pentru a putea avansa in level de asemenea. 
Cu ce ar ajuta serverul:  O familie inseamna sa evoluezi impreuna, nu ca unul sa fie lasat in urma. Partenerii se vor ajuta reciproc si vor putea face mai repede level impreuna. 

4. Cei doi parteneri trebuie sa locuiasca intr-o casa impreuna, cum e si normal. Daca nu, la fiecare payday se va plati o amenda la stat (Avand in vedere posibilitatea unei casatorii din interes)
Daca amenda nu poate fi platita, se vor face datorii la banca.

Cu ce ar ajuta serverul: Multi se casatoresc si nu vorbesc unul cu altul. In realitate, cuplurile se vad des si se muta impreuna. De ce sa nu implementam si asta pe server? Casatoriile aranjate pentru beneficiile statale sunt in general sanctionate de catre stat cu diferite amenzi. Ar fi o idee buna sa implementam asta si pe server. 

5. Sa se adauge un timp minim pana sa poti da /divorce. Daca cineva da /divorce, playerul va trebui sa astepte pana partenerul este online si e informat despre aceasta. 
Cu ce ar ajuta serverul: Asa nu vor mai putea sa se casatoreasca playerii de zece ori pe zi, doar sa le apara in chatul global numele.  Playerii merita a fie informati ca partenerul a divortat de ei, nu sa se intre pe server si sa se trezeasca fara sot/sotie. Si un E-Mail ar fi okay. 

Zr2G3D2.jpg

• Haha 1