Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Adăugarea radioului în HQ-urile de clan.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pe lângă faptul, că mulți playeri își petrec 10% timp în HQ, cred că ar fi o idee bună, de a evita plictiseala din HQ-uri. Un radio, pe care liderul să îl poată cumpăra cu puncte premium.

Posted

Sugestie: Scoaterea sau mărirea preturilor pentru a face o mașină VIP (ma refer la BP) 

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: În ultimul timp playerii se plâng ca au scăzut cu mult preturile la mașini și chestii din astea, dacă se va face acest lucru preturile la mașini se vor mai scumpi și o sa fie cum era înainte, să ia o persoană dornică de VIP nu toți care vor sa facă doar bani. 

Posted

Sugestie: Propun ca sa se adauge sanciune pentru playerii ce stau cu masini la cnn pentru a le vinde( de exemplu sa fie sactionati cu warn) si sa se adauge un script ce poti sa inchiriezi un loc de parcare la garajul de la cnn, si sa iti lasi masina acolo pentru vanzare, iar in spatele locului pe perete sa fie adaugata o tabela asemanatoare cu cea de la wang unde sa scrie detaliile masini si pretul, si sa fie adaugata o comanda ce poati cumpara acea masina. https://imgur.com/a/FRKGxcI . Iar vanzatorul daca este offline sa primeasca email( X ti-a cumparat masina), cum primesti daca cineva iti cumpara casa/business-ul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mi se pare ceva interesant si cred ca multi jucatori sunt interesati de acesta propunere.

• Like 2
Posted

Sugestie: Sa se baga un bizz de tip benzinarie in satul Palomino  Creek sau un PNS.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca nu o sa mai fie atat de mult lag la pns-uri  si playerii care stau in Palomino Creek ar fi mai multumiti.

Posted

Cei ce detin un clan, sa poata avea o optiune de a adauga un TAG Secundar la clan, ex: daca au clanul .TV sa poate adauga un alt tag spre exemplu TV. 

Bineinteles, acest lucru sa poate fi cumparat (clan tag slot) cu puncte premium / bugged points / level clan

Ulterior sa fie o cerere si sa o accepte adminii/helperi (in caz ca se face reclama) la fel ca la billboards.

Posted
2 hours ago, .MadaliNNN. said:

Sugestie: Sa se baga un bizz de tip benzinarie in satul Palomino  Creek sau un PNS.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca nu o sa mai fie atat de mult lag la pns-uri  si playerii care stau in Palomino Creek ar fi mai multumiti.

Si crezi ca s-ar duce cineva de la CNN sa repare masina in Palomino?

Posted
On 4/20/2020 at 11:15 PM, cristian131 said:

Sugestie: BUS DRIVER.
Sa se faca la bus driver sa il poti inchide la fel ca la farm, sa poti inchide autobuzul s-au sa se inchida automat.
Eu de exeplu am facut job-ul bus driver si cand am ajuns la ultimul checkpoint ma trezesc ca ma da jos. Odata ce te-a dat jos cursa se anuleaza, trebuie sa o iei de la inceput, daca ai misiune nu mai zic. stai 1h sa faci si te trezesti ca la final te da jos din autobuz.
CUM TE POATE DA JOS DIN AUTOBUZ?
Duble tasta 'Enter; s-au duble tasta 'F', mai exact in mod repetat aceste taste, Mai multe detalii se pot vedea pe video: 

Da, si la truck la fel am coborat din tir sa iau heal din burger si intre timp mi l-a furat un alt player.

Posted
On 4/20/2020 at 3:12 PM, SOIMUL said:

Sugestie:Faceti oameni buni /ad-urile la 5 minute,chiar e bataie de joc sa stai 30 minute pentru un /ad!Voi chiar nu ganditi cand faceti ceva update?!Stai prea mult pe un /ad,ba ca nu il poti da ca nu stiu cate ad-uri ai in fata!Scoateti astea ca nu is bune de nimic,si lasati ad-ul la 5 minute!Faceti ceva cu cap,nu doar prostii!

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Stai prea mult pentru un /ad!

Nu cred ca se poate face ce spui tu. Daca sunt putine anunturi, o sa se plaseze mai repede, cu cat sunt mai multe anunturi cu atat creste timpul, pentru a evita spam-ul.

Posted (edited)

(1)
Comenzile /mechanics, /instructors, /reporters sa fie trecute pe dialog pentru ca sunt prea multi playeri on uneori si iti face clear chat.
Odata ce dai click pe playerul respectiv (din dialog) sa ai optiunea sms sau call.

(2)
Comenzile /service taxi/medic sa fie trecute pe dialog, cand playerul foloseste /service - sa alega intre Taxi drivers (x dutys) / Medics (x dutys)
Cand dai click pe optiunea respectiva sa iti cheme automat un taxi/medic.

(3)
La fish inainte sa incepi sa practici acel job sa iti trebuiasca o undita. Undita poate sa fie folosita de 50 de ori (la 50 de /fish-uri)
Dupa 50, va trebui sa o cumpere din nou dintr-un 24/7.

(4)
Sa fie create noi rute la jobul trucker.

Edited by STARR.
Posted

Sugestie: Propun ca la 'Wang cars' dupa un anumit skill sa trebuiasca sa se livreze numai anumite masini.

Prin asta ma refer la faptul ca jucatorii de pe purple, la skill 'Silver' sa livreze masini ce costa cel putin $5.000.000, la skill 'Gold' masini ce costa cel putin '$10.000.000', iar la 'Diamond' masini peste $15.000.000., respectiv $10.000.000, $20.000.000, $30.000.000 pentru serverul blue.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti ne-am saturat ca la skill mare sa tot livram biciclete si masini sub $1.000.000. Ar incuraja jucatorii sa faca quest-ul.

Posted

Sugestie(Purple):De fiecare data când treci de la un skull job la altul(ex:De la bronze 1 la bronze2) sa primește 5/10/15 
Cum crezi ca ar ajuta serverul:Mai multa lume ar face joburi.

Posted

Sugestie Bets:

Sa se adauge optiunea de Cashout pentru pariurile plasate de jucatori. 
Inainte sa inceapa meciul: In cazul in care playerul a plasat un bet gresit, acesta isi poate retrage o mare parte din suma plasata inapoi, dar nu suma intreaga. (Exemplu: 85% din suma plasata)
In timpul meciului: Playerul isi poate retrage suma plasata partial, in functie de rezultat. (Exemplu: Daca e egalitate: 30%-50%. Daca e in pierdere cu un singur gol: 20% sau mai putin)
Daca e clar ca pierde, nu va mai putea scoate suma depusa. 
Cashout-ul poate fi doar atunci folosit, cand jucatorul se afla in business. Se poate afisa in /bets. 

Cum ar ajuta serverul: Playerii care depun sume mari sau gresesc un bet isi pot retrage o suma din bani, astfel nu vor mai exista pierderi asa de mari. 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Sugestie pt purple

Sugestie: Warurile pe turfuri fara owner sa fie in fiecare zi, sa le luam mai repede, si sa fie redus si timpul de asteptare

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar ajuta mafiotii sa aiba waruri calumea, nu sa stea 20 min pe turf degeaba. In plus, dureaza foarte mult pana se ocupa toate turfurile ca 8 nu pot ataca deodata taxi lv.

Posted (edited)

Adaugarea unor turfuri in diferite zone:

81087697.jpg

Adaugarea comenzii (/surrender) la waruri care poate fi folosita dupa 15 minute de la inceperea unui war de mafia care este atacata.

Edited by G3oo
  • Like 1
  • Upvote 6
  • Fok 1
Posted (edited)

Sa se scoata accesoriile (in special laserele) atunci cand intri in Event Place, si sa nu le poti nici activa din acel business.

E lag de mori, si mai ales daca sunt si obiecte, iti fac foarte mare lag si ele.

Edited by STARR.
Posted

Sugestie: Ai putea adauga la cnn niste tarabe pe care sa le poti inchiria si un sistem sa poti vinde skin-uri, accesorii, poate(bugged points). Ca de exemplu aici:

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu stiu daca va avea si parti negative, ramane la latitudinea ta. Probabil nu e bine sa se vanda pp sau bp, nu se va mai cumpara...

Posted

Sugestie: Propun ca cei care au hidden color pe masina sa poata pune si culori normale pe ea fara sa piarda hidden-ul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar atrage mai multi playeri sa cumpere hidden. Te plictisesti doar de hidden.

Posted

sugestie: Adaugarea a 25 de HQ-uri pentru clanuri, de exemplu in SF sau in zona News reporters sunt multe locuri pentru clan

Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-au facut 50 de clanuri noi de cand cu starea de urgenta, unele deja au level 25. Jucatorii noi au nevoie de un loc de spawn si de masini. Se pot ajuta de masinile clanurilor

Posted

Sugestie: Eliminarea limitei de a nu putea vinde masina cu un pret mai mare decat cel din DealerShip altor jucatori. Odata cu adaugarea acestui sistem de tip VIP pe masini si faptul ca din ce in ce mai multi jucatori cauta masini cu un numar ridicat de zile si kilometrii iar pretul acestora fiind mult mai ridicat noua, jucatorilor ne-ar fi mult mai usor sa facem anumite vanzari de autovehicule fara sa mai fie nevoie sa cerem ajutorul unui admin. Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu nevoit sa fac o astfel de afacere si sa trebuiasca sa dau cate 4-5 report-uri pentru a fi asistat la o afacere de genul si sunt sigur ca nu sunt singurul care s-a confruntat cu aceasta problema.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Posibilitatea de a completa afaceri intr-un mod mult mai rapid si mai usor a vanzarii/cumpararii de autovehicule.

P.S.: Stiu ca probabil a mai fost postata si de alti jucatori dar este un lucru necesar. In cazul in care nu se doreste eliminarea acestei limite pentru a evita anumite afaceri ilegale sau "tepe", s-ar putea scoate doar pentru vehiculele de tip VIP.

• Like 1
  • Upvote 4
  • Fok 1
Posted (edited)

Sugestie: Atunci cand clanul avanseaza la urmatorul level, sa se trimita un mesaj informativ tuturor jucatorilor din clan. 

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?:

E obositor mereu sa dai /clan sa verifici cat XP are clanul pt urm. nivel.

Mai ales cand e lag, apare dialogu dupa cateva secunde, iar tu faci un job si vehiculul pierde si viteza si se mai gasesc sa intre alti playeri in tine ca sa explodezi.

Sugestie: Atunci cand te loghezi si faci parte dintr-un clan, sa se trimita un mesaj informativ ca te-ai logat (la fel ca la factiuni) celor din clan.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Am putea afla atunci cand se conecteaza anumiti membri din clan.

Sugestie:

Masinile de clan sa aiba la carplate 'C05 253' (5 = id clan, 253 = id masina).

La fel si cele de la Mr.Wang sa aiba 'DEALER 211' (211= id masina). (in momentul de fata au carplate 'ADMCAR' si nu sunt chiar masini de admini).

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?:

Nu ar ajuta cu nimic, dar ar fi ok pt aspect, decat sa fie acele cifre default de la SA-MP.

Edited by STARR.