True_EmiL Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 SUGESTII: Câteva propuneri ce ar merita luate în considerare: Mandat pentru lideri : un lider să poată sta maxim un număr de zile ( spre exemplu, 365 ) pentru a da șansa cât mai multor persoane de a conduce o facțiune. Cine a fost lider, să mai poată aplica, din nou, la cel puțin un an distanță de când a lăsat ( ca idee ); O singură funcție deținută pe server ( lider / admin / helper ) : din același motiv ca și mai sus, de a da șansa mai multor persoane să se implice mai activ, ar putea revitaliza în bine viața de pe server; Facțiune nouă, parlament / guvern / primărie : părerea mea e că această facțiune ar trebui să aibă un guvernator central și 9 consilieri ( 1 pentru facțiunile de tip PD, 1 pentru NG, 1 pentru HA, 1 pentru FBI, 1 pentru NR, 1 pentru facțiunile de tip taxi, 1 pentru mafii, 1 pentru facțiunile de tip SI și 1 pentru facțiunile de tip paramedic). Fiecare consilier, consider că ar trebui ales din foști lideri ai facțiunilor respective, asta pentru a continua implicarea în facțiune și după ce au lăsat, dacă își doresc asta, sau dacă, nu sunt, din varii motive, reacceptați înapoi în facțiunea în care au fost lideri. Cu ce ar trebui să se ocupe o astfel de facțiune?: părerea mea este că, toți banii din amenzi, șamd, ar trebui să fie colectați de un așa zis guvern central ( adică facțiunea aceasta ) iar apoi, redistribuiți de guvernator către fiecare facțiune în parte, după ce ascultă fiecare părere a consilierilor ( cei ce ar trebui să discute cu liderii actuali ai facțiunilor respective și să observe ce nevoi au aceștia din punct de vedere financiar ). Astfel, guvernatorul, poate decide ca o facțiune să primească, în luna / săptămâna respectivă mai mulți sau mai puțini bani la depozit, față de altele. Asta pentru a echilibra depozitele, pentru a ajuta liderii facțiunilor ce găsesc greu membri să primească mai mulți bani decât altele, pentru a organiza tot felul de lucruri interactive pentru a atrage un număr mai mare de jucători. Spre exemplu, o facțiune cum este N.G, L.S.P.D, H.A, șamd nu va duce lipsă de aplicații, în timp ce altele au constant o problemă cu asta. Acestea ar fi 3 lucruri faine de luat în considerare de către administratorii comunității. Știu ca primele 2 sunt destul de ușor de implementat, în timp ce cea de a treia propunere este mai dificilă, căci necesita intervenția și gândirea în detaliu a unui scripter. Dar, pentru cea de a treia, dacă se dorește implementarea unei astfel de facțiuni, pot sta la dispoziție pentru a oferi cât mai multe detalii și a ajuta pe parcursul dezvoltării acesteia. Întradevăr, știu că astfel de propuneri, pot deranja lideri actuali, dar, nu este făcută împotriva lor, ci doar cu gândul de a revitaliza atmosfera de pe server. De asemenea, facțiunea a treia este strict dedicată lor, celor ce au fost cândva lideri și doresc să-și continue implicarea. !! Înainte de a posta aceste propuneri, multe persoane mi-au spus să nu postez, căci doar eu voi citi ce scrie aici. Poate este așa, poate nu. Dar, eu sper să se demonstreze contrariul, iar, dacă ceva se va face și va fi o implicare din punctul asta de vedere, vă propun, ca în semn de recunoștință, să donați pe panel pentru munca depusă de echipa administrativă a serverului !! CUM CREZI CĂ AR AJUTA SERVERUL? : În ceea ce privește primele doua propuneri, ar da șansa mai multor jucători de a obține funcții. Asta înseamnă o implicare mai mare din partea tuturor. Celor noi, celor vechi, căci ar ști că, cel puțin, la fiecare an, ar avea șansa de a conduce facțiunea dorită. În legătură cu propunerea a treia, ar spori roleplay-ul de pe server și ar da șansa foștilor lideri să continue să se implice. 4 3 Quote
[Lewins] Posted June 5, 2020 Posted June 5, 2020 17 minutes ago, True_EmiL said: SUGESTII: Câteva propuneri ce ar merita luate în considerare: Mandat pentru lideri : un lider să poată sta maxim un număr de zile ( spre exemplu, 365 ) pentru a da șansa cât mai multor persoane de a conduce o facțiune. Cine a fost lider, să mai poată aplica, din nou, la cel puțin un an distanță de când a lăsat ( ca idee ); O singură funcție deținută pe server ( lider / admin / helper ) : din același motiv ca și mai sus, de a da șansa mai multor persoane să se implice mai activ, ar putea revitaliza în bine viața de pe server; Facțiune nouă, parlament / guvern / primărie : părerea mea e că această facțiune ar trebui să aibă un guvernator central și 9 consilieri ( 1 pentru facțiunile de tip PD, 1 pentru NG, 1 pentru HA, 1 pentru FBI, 1 pentru NR, 1 pentru facțiunile de tip taxi, 1 pentru mafii, 1 pentru facțiunile de tip SI și 1 pentru facțiunile de tip paramedic). Fiecare consilier, consider că ar trebui ales din foști lideri ai facțiunilor respective, asta pentru a continua implicarea în facțiune și după ce au lăsat, dacă își doresc asta, sau dacă, nu sunt, din varii motive, reacceptați înapoi în facțiunea în care au fost lideri. Cu ce ar trebui să se ocupe o astfel de facțiune?: părerea mea este că, toți banii din amenzi, șamd, ar trebui să fie colectați de un așa zis guvern central ( adică facțiunea aceasta ) iar apoi, redistribuiți de guvernator către fiecare facțiune în parte, după ce ascultă fiecare părere a consilierilor ( cei ce ar trebui să discute cu liderii actuali ai facțiunilor respective și să observe ce nevoi au aceștia din punct de vedere financiar ). Astfel, guvernatorul, poate decide ca o facțiune să primească, în luna / săptămâna respectivă mai mulți sau mai puțini bani la depozit, față de altele. Asta pentru a echilibra depozitele, pentru a ajuta liderii facțiunilor ce găsesc greu membri să primească mai mulți bani decât altele, pentru a organiza tot felul de lucruri interactive pentru a atrage un număr mai mare de jucători. Spre exemplu, o facțiune cum este N.G, L.S.P.D, H.A, șamd nu va duce lipsă de aplicații, în timp ce altele au constant o problemă cu asta. Acestea ar fi 3 lucruri faine de luat în considerare de către administratorii comunității. Știu ca primele 2 sunt destul de ușor de implementat, în timp ce cea de a treia propunere este mai dificilă, căci necesita intervenția și gândirea în detaliu a unui scripter. Dar, pentru cea de a treia, dacă se dorește implementarea unei astfel de facțiuni, pot sta la dispoziție pentru a oferi cât mai multe detalii și a ajuta pe parcursul dezvoltării acesteia. Întradevăr, știu că astfel de propuneri, pot deranja lideri actuali, dar, nu este făcută împotriva lor, ci doar cu gândul de a revitaliza atmosfera de pe server. De asemenea, facțiunea a treia este strict dedicată lor, celor ce au fost cândva lideri și doresc să-și continue implicarea. !! Înainte de a posta aceste propuneri, multe persoane mi-au spus să nu postez, căci doar eu voi citi ce scrie aici. Poate este așa, poate nu. Dar, eu sper să se demonstreze contrariul, iar, dacă ceva se va face și va fi o implicare din punctul asta de vedere, vă propun, ca în semn de recunoștință, să donați pe panel pentru munca depusă de echipa administrativă a serverului !! CUM CREZI CĂ AR AJUTA SERVERUL? : În ceea ce privește primele doua propuneri, ar da șansa mai multor jucători de a obține funcții. Asta înseamnă o implicare mai mare din partea tuturor. Celor noi, celor vechi, căci ar ști că, cel puțin, la fiecare an, ar avea șansa de a conduce facțiunea dorită. În legătură cu propunerea a treia, ar spori roleplay-ul de pe server și ar da șansa foștilor lideri să continue să se implice. +1 ❤ Quote
Praff Posted June 5, 2020 Posted June 5, 2020 Sugestie: Cei cu cont Premium sau Legend sa poate sa care 2 pesti sau 2 saci de faine. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cei care doneaza ar avea un avantaj mai mare. Quote
Rey.Mysterio Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 (edited) Sugestie: Daca un lider are 240 de zile si in aceste 240 de zile liderul respectiv a avut mai mult de 2 LW-uri, poate fi scos la 250 pe mandat. Daca respectivul lider nu a avut mai mult de 2 LW-uri, sa ii se ofere șansa sa stea 300 de zile maxim. Cu ce ajuta serverul?: Probabil cu nimic, insa face liderul sa își accepte mai mult mandatul, sa nu se mai simta obligat sa iasa. Edited June 8, 2020 by TL.Rey.Mysterio Quote
Sebinio Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 7 hours ago, TL.Rey.Mysterio said: Salut! Majoritatea dintre voi ati auzit despre noul "update", mai exact "mandat de lider". Bun, doresc sa-mi dau si eu cu parerea, pentru ca n-am avut ocazia ca noua "liderilor" sa ne dam macar cu parere, oricine are dreptul la o parere, mai ales daca el este implicat in plan! In primul rand, nu consider ca o sa fie "benefic" serverului Blue, probabil pe purple mergea implementată regula aceasta, insa pe blue sunt jucatori vechi, care au depus mult efort pentru a ajunge la functia de lider, daca X a avut 700 de zile ca lider in perioada Y, Z de ce nu are voie sa stea si el cat vrea? Nu este ok sa te simti obligat sa-ti părăsești funcția! In al doilea rand, chestia ca "oferim sanse si altora", bun este un lucru ok dar trebuiesa se faca si ceva in situatia asta, o rezolvare! Dau un exemplu, daca liderul X a avut mai mult de 2 Lider Warn-uri (LW) de cand este lider, doar atunci poate fi scos, este doar o solutie si exista mult mai multe si cu mai mult rost! De ce tine de sancțiunile liderului daca va fi scos sau nu? Pai trebuie sa o luam logic, de ce ti-ai dorii sa scoti un lider capabil, care nu a avut nici o sancțiune? Daca intra altul in locul sau, nu ai garanția ca acesta se va comporta la fel de bine si se va descurca la fel sau chiar mai bine decât fostul lider! Uitați de "acordam o sansa si altora", gândiți pentru toti si faceti in asa fel sa para ca nu esti obligat sa fi scos din funcție! Nu dau cu hate nimanui, incerc sa sar in ajutorul liderilor cat sa imi apar dreptul de a avea mai mult de 250 zile ca lider, am muncit timp de 5 ani pentru aceasta functie, stiu ca unii dintre voi veți spune "pai si eu am muncit x ani" asa cum am muncit eu si am asteptat sa-mi vina rândul, asa ar trebui sa faci si tu! REPET, NU DAU CU HATE LA NIMENI, INCERC DOAR SA-MI APAR COLEGII CAT SI PE MINE! ❤❤ Esti lider, dar degeaba esti, aici e un topic de sugestii, nu de pareri, nu ti-a cerut nimeni parerea aici, ai "Status Update". Quote
Andi_Bungarzan Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 1. Sugestie: Business nou: "San Fierro Market" (Strict pentru a mai popula si acel oras). Descriere: La San Fierro Market fiecare playeri isi poate pune vehiculul / casa / business-ul la vanzare, la un pret fix, de unde sa fie extras un comision, astfel mai scadem economia pe server. Sa fie o lista de criterii de cautare gen categorii "masini / case / business / materiale / hidden-uri" astfel fiecare sa poata cumpara. Fiecare obiect pus la sell sa poata ramane in Market maxim 3 zile, dupa aceea trebuie sa il repui. Sa nu existe limita de sell, astfel lumea nu mai trebuie sa dea /report cand cineva vinde un Infernus sau o casa epica pentru 15kkk. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar usura multora efortul de a se plimba sau a pune anunt in paralel si ar fi ceva mult mai eficient pentru playeri si consider ca se va reduce lag-ul de la CNN. 2. Sugestie: Factiune noua - Air Company. Descriere: Aceasta factiune se ocupa cu piloti de Shamal. Un membru este un pilot personal care face ocolul orasului la dispozitia clientilor in functie de timpul acordat, playerii necesitand sa faca cerere in forum pentru o plimbare privata, maximul de playeri ce pot lua parte fiind de 5. In momentul inceperii acestei activitati, playerii se prezinta langa avion, iar pilotul sa le dea /privatefly ID, iar prin accept playerii sa fie transportati intr-o camera mobilata foarte luxos cu mici gemulete care sa arate live tot ce se vede in afara avionului, sa dea senzatia ca te afli inauntrul avionului personal. Raportul pilotilor fiind de MINUTE, nu ture private deoarece asa se poate frauda raportul la fel ca la Taxi. Timpul minim pe saptamana intr-o astfel de activitate sa fie de minim o ora la inceput, si raportul sa creasca pe masura cererii acestor plimbari private. Playerii ce dispun de cont premium pot da /planeradio in acel avion iar cei ce dispun de cont legend pot invita inca 2 membrii in avion printr-o comanda chiar la baza aeroportului inainte ca aceasta plimbare sa inceapa. Pilotii sa fie imuni la DM la fel ca la Trucker. Chat-ul dinauntrul avionului sa fie privat. Playerii ce doresc o astfel de plimbare vor face cerere pe forum la fel ca NR, cu nr de participanti si timpul pe care il doresc la plimbare. Astfel fiecare pilot poate accepta oferta dorita in functie de preferintele si timpul lui pe server. In cazul in care playerii doresc ca plimbarea sa ia sfarsit, liderul grupului poate folosii comanda /requestLS / LV / SF prin care sa ii fie transmis pilotului ca trebuie sa aterizeze pe aeroportul respectiv, unde tot liderul grupului dupa ce da F pe usa din acel interior, sa aiba 2 minute la dispozitie sa foloseasca o comanda prin care sa spawneze o limuzina, unde poate merge mai departe cu grupul sau pentru maxim 5 minute, timp destul pentru a ajunge fiecare la casa lui / etc. ADAOS: Factiunea se poate numii si "Luxury Business Drivers" unde pe langa aceasta plimbare cu avionul, cererile de forum sa fie alcatuite si in plimbari cu limuzina. ATENTIE: Odata la 5 minute playerilor le vor aparea pe ecran un mic ecran unde trebuie sa introduca un text scris acolo pentru a nu se abuza de time. Cum crezi ca ar ajuta server-ul?: Consider ca este o factiune luxoasa si foarte atragatoare pentru plimbarile lungi de seara ce ar atrage foarte multi playeri deoarece este ceva frumos si placut. 1 Quote
KendrickLamar Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 Hello. I have some new suggestions for the server:*Wang Quest:-Add counter for wang quest too (when you do /oldskills).-Add command that let you know the cars status in any moment (x/6), because now you can know only when you receive paycheck.-We can do the quest every time we have a car on the list, even if we have 1 car. We don't need to wait 6 hours to start the quest. But 6 will be the max number of cars.*Skill System:-Remove war from /skills list from players who are not in the right faction and can't get the skill points.-Add some special reward to each diamond rank we get. It can be money, special accessories or any other gift. But it's better be something special and better than just money. For example, if you reach diamond rank with pizza job you receive a special pizza hat.*Special Cars: Give us a chance to get rare cars like ice cream and kart. I play from 2016 and I don't remember I ever had a chance to win them. If you want you can do that the diamond prize of summer quest will be choosing one of these rare cars.*Youtube Radio: Make youtube radio work again if possible, many players want it.*Website Ads And Mail System: We can post ads on website for in game money, and we can search for them with search engine. For example if I want to buy Sultan I type it in the search engine and I see offers. And make mail system so we can contact other players through the website. Because sometimes players are offline and we can't contact them.Disadvantage: It can cause that less people will come to cnn and try to buy/sell things in game so I don't know if it's a good idea or not.*Make Mats Important: Remove guns from gun shops or at least the good guns so we can make good guns only with mats. We can create guns for ourselves or sell to others but we will need mats for that. So people will need to work for mats and sell/buy them from others and it can be a good business. Now no one cares about mats. But if you decide to do it then raise the sell limit or even remove it, I think that now you can sell guns for 10k max and it's too low money and people will not sell guns for so low price.*New Jobs:-Newspaper Delivery - We will deliver newspapers to houses with a bicycle. But it is only inside the city we start, we will not start in ls and deliver to lv because it's too far with a bicycle.-Airplane Delivery-Forklift Delivery - Move boxes from one place to another.-Tow Cars - We tow cars from one place to another. We can do it now as a mechanic but you can also make it a job.You can think of more ideas like these if you want. Just think about a special vehicle and what job he can do. I don't think that adding new jobs is so important but after we see the same jobs for so long time it will be nice to see new jobs and have more options. *Paycheck Time Saved: We need to play 31 minutes to receive a full paycheck (and more importantly, 1 hour when the gift box is active). We are not always able to play 31 minutes especially when we start playing after XX:31. And then after paycheck the time count resets and we lose it and it's not so fair. Yesterday I was playing almost 31 minutes, I had 1700+ seconds but it wasn't enough to receive a full paycheck.I suggest that if we have 31 minutes after paycheck, time resets like it's now. But if not, the time count is not reset but saved so we will not start a new hour from 0.If you don't like this idea at least consider doing it during gift box times only. *In Game Updates Information In English: /updates will be shown in English language for English users. *Skin Boxes: Option to open 5 or 10 boxes at one time. Skin Boxes are easily obtained especially with daily quests, I personally have 71 right now and it's hard open them one by one. 1 Quote
Sebinio Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 Am vazut niste postari legate de niste sugestii de modul de alegere al liderilor, iar eu sunt de parere ca nu sunt foarte bine gandite, deoarece au multe dezavantaje. Eu sunt de parere ca cel mai ok ar fi implementarea unui sistem de puncte in functie de: hours, Faction History (zile in tipul de factiune la care aplica pentru functia de lider), Last Punish (fiecare sanctiune sa scada puncte, iar tipul de sanctiune sa scada un anumit numar de puncte, de exemplu: mute pentru "spam" 5 puncte; mute pentru "limbaj" 30 puncte; kick pentru "comportament non-rp" 20 puncte; ban 100 puncte; warn 50 puncte), last hours online (30/60/90 days), reputatie (un sistem de reputatie, care ar consta in puncte primite de la playeri la alegerea unui nou lider, care sa conteze doar 5/10% in punctaj), voturile adminilor ( un procent din punctaj, deoarece dupa opinia mea un server poate evolua doar prin implicarea adminilor, dar nici in mare proportie deoarece nu ar avea rost sa se munceasca la un sistem de genul si tot adminii sa decida in mare parte), si evident, din aceste puncte exista posibilitatea de a se crea un TOP, iar adminii 5+ de exemplu sa-l aleaga pe cel care li se pare cel mai potrivit. 1 Quote
Ademar Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Sugestie: Propun o mică modificare la regula cu mandatul de lider. Sugestia mea este că dacă un lider își îndeplinește mandatul cu succes și s-a comportat ok și fără probleme, acesta să poată la final de mandat să aleagă între a fi scos sau o șansă la helper 1. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider că ar ajuta asta prin faptul că ar recompensa jucătorul respectiv pentru munca lui în tot acel mandat, nefăcând probleme și ar motiva jucătorul respectiv și mai mult să-și dezvolte contul. Quote
Barabas[] Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 On 6/5/2020 at 2:52 AM, True_EmiL said: SUGESTII: Câteva propuneri ce ar merita luate în considerare: Mandat pentru lideri : un lider să poată sta maxim un număr de zile ( spre exemplu, 365 ) pentru a da șansa cât mai multor persoane de a conduce o facțiune. Cine a fost lider, să mai poată aplica, din nou, la cel puțin un an distanță de când a lăsat ( ca idee ); O singură funcție deținută pe server ( lider / admin / helper ) : din același motiv ca și mai sus, de a da șansa mai multor persoane să se implice mai activ, ar putea revitaliza în bine viața de pe server; Facțiune nouă, parlament / guvern / primărie : părerea mea e că această facțiune ar trebui să aibă un guvernator central și 9 consilieri ( 1 pentru facțiunile de tip PD, 1 pentru NG, 1 pentru HA, 1 pentru FBI, 1 pentru NR, 1 pentru facțiunile de tip taxi, 1 pentru mafii, 1 pentru facțiunile de tip SI și 1 pentru facțiunile de tip paramedic). Fiecare consilier, consider că ar trebui ales din foști lideri ai facțiunilor respective, asta pentru a continua implicarea în facțiune și după ce au lăsat, dacă își doresc asta, sau dacă, nu sunt, din varii motive, reacceptați înapoi în facțiunea în care au fost lideri. Cu ce ar trebui să se ocupe o astfel de facțiune?: părerea mea este că, toți banii din amenzi, șamd, ar trebui să fie colectați de un așa zis guvern central ( adică facțiunea aceasta ) iar apoi, redistribuiți de guvernator către fiecare facțiune în parte, după ce ascultă fiecare părere a consilierilor ( cei ce ar trebui să discute cu liderii actuali ai facțiunilor respective și să observe ce nevoi au aceștia din punct de vedere financiar ). Astfel, guvernatorul, poate decide ca o facțiune să primească, în luna / săptămâna respectivă mai mulți sau mai puțini bani la depozit, față de altele. Asta pentru a echilibra depozitele, pentru a ajuta liderii facțiunilor ce găsesc greu membri să primească mai mulți bani decât altele, pentru a organiza tot felul de lucruri interactive pentru a atrage un număr mai mare de jucători. Spre exemplu, o facțiune cum este N.G, L.S.P.D, H.A, șamd nu va duce lipsă de aplicații, în timp ce altele au constant o problemă cu asta. Acestea ar fi 3 lucruri faine de luat în considerare de către administratorii comunității. Știu ca primele 2 sunt destul de ușor de implementat, în timp ce cea de a treia propunere este mai dificilă, căci necesita intervenția și gândirea în detaliu a unui scripter. Dar, pentru cea de a treia, dacă se dorește implementarea unei astfel de facțiuni, pot sta la dispoziție pentru a oferi cât mai multe detalii și a ajuta pe parcursul dezvoltării acesteia. Întradevăr, știu că astfel de propuneri, pot deranja lideri actuali, dar, nu este făcută împotriva lor, ci doar cu gândul de a revitaliza atmosfera de pe server. De asemenea, facțiunea a treia este strict dedicată lor, celor ce au fost cândva lideri și doresc să-și continue implicarea. !! Înainte de a posta aceste propuneri, multe persoane mi-au spus să nu postez, căci doar eu voi citi ce scrie aici. Poate este așa, poate nu. Dar, eu sper să se demonstreze contrariul, iar, dacă ceva se va face și va fi o implicare din punctul asta de vedere, vă propun, ca în semn de recunoștință, să donați pe panel pentru munca depusă de echipa administrativă a serverului !! CUM CREZI CĂ AR AJUTA SERVERUL? : În ceea ce privește primele doua propuneri, ar da șansa mai multor jucători de a obține funcții. Asta înseamnă o implicare mai mare din partea tuturor. Celor noi, celor vechi, căci ar ști că, cel puțin, la fiecare an, ar avea șansa de a conduce facțiunea dorită. În legătură cu propunerea a treia, ar spori roleplay-ul de pe server și ar da șansa foștilor lideri să continue să se implice. +1 Quote
PUDS Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Remove skin box from giftbox, there's nothing special, It's also an ordinary skin box that you can also get from daily quests. Change the laser color in /getgift (I already got 4 red lasers in /getgift). In PNS near Wang cars, there is no anti collision, unlike the other PNS in LS/LV. Convert duplicate/existing skins into Bugged points when you got one, I have 150+ skins but most of them are the same ones. Make the colors of the clan cars changeable to make it easier to identify. 2 Quote
VolodimirZelenski Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 1# Sugestie: Sa se adauge un Clan History. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi interesant. Quote
Rey.Mysterio Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Salut! Am si eu o sugestie destul de interesantă, cel putin asa consider eu. 1. Facțiune care ofera posibilitatea unui jucator sa intre in rolul unui "Instructor auto". Factiuna sa foloseasca acelasi sistem al factiunilor "School Instructors". (ex: cand unui jucator ii este confiscata licenta sau i-a expirat, poate contacta un instructor auto pentru a susține un test practic pe un traseu ales de catre administrație, instructorul respectiv, indica traseul pe care jucătorul care susține testul practic trebuie sa-l parcurgă pana intr-un anumit loc, la sfârșit sa plateasca o suma de bani, dupa care instructorul ii acorda licenta printr-o comanda) Cu ce poate ajuta jucatorii?: Multi jucatori se plang de lipsa sloturilor din factiuni, astfel putem acorda mai multor jucatori sansa la o factiune, raport-ul se va efectua foarte usor ținând cont ca sunt confiscate pe zi foarte multe licențe de condus de catre polițiști. De la level 1 pana la level 3, se poate folosi acelasi sistem ca pana acum pentru a face rost de o licență de condus, cu ajutorul noului tutorial, care te obligă sa faci anumite acțiuni pentru a putea intra in virtual world-ul normal, jucatorii nu vor duce lipsa de bani pentru a plăti instructorul auto pentru licenta de condus. Daca considerați ca este o sugestie decenta, puteti da react la acest status, daca aveți idei mai bune nu ezitați sa le spuneți in com. Cat despre hateri, nu va obosiți sa va dati cu o rea parere folosind un limbaj vulgar . 1 Quote
KendrickLamar Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 (edited) Tibi i not its not the right place but i cant post it in website i am suspended from panel admins sky suspended me for no reason! https://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/1265664 he say i open pointless complaint what pointless complaint????????????????????????????????????? i think admin judgement was wrong so i asked admins to check it again what wrong with that??????? why he close this and also give suspend me from panel for 'pointless complaint'? i dont understand that. because of him i cant use panel he also ignore everything i say in post he is crazy admin Edited June 12, 2020 by KendrickLamar Quote
ShaneMosCraciun Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 (edited) Sugestie: Consider că dacă au fost adaugate mandate pentru lideri, ar fi folositoare si mandatele pentru admini, fiindca multi admini au o varsta inaintata si nu se mai pot ocupa atat de mult de server si intra odata la o saptamana. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar spori activitatea pe server daca s-ar 'roti' admini, adica sa intre cat mai multe persoane in staff, ar aduce un plus comunitatii din punctul meu de vedere, ar fi mai multa activitate fiindca fiecare persoana de pe joc vrea sa faca parte din staff si asa multi o sa faca ore / level (activitate) pentru a obtine si ei o functie. Edited June 13, 2020 by W i z Z y Quote
PERSPEKTiVA Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 (edited) Sugestie:Sisteme cum sunt in acest clip, mapa sa faci curse cu motorul, sa faci event-uri, sa joci golf, baschet, sa poti sari cu parasuta de pe cladiri. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am avea si noi ceva ce exista deja. Pe comunitatea mai veche decat noi iti poti face singur event intr-un spatiu amenajat. Edited June 13, 2020 by PERSPEKTiVA 1 Quote
PERSPEKTiVA Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 Sugestie: Fa un sistem(mapping) cum e pe serverul mai vechi decat noi sa poti ajunge pe luna. Tot a fost lansarea SpaceX. Cum ar ajuta serverul: Mi se pare ceva fain. Daca exista pe alt server romanesc, se poate si la noi. Ce ar fi rau in asta?! As pune si link cu videoclip sa ai exemplu, dar il gasesti pe youtube. Quote
radduu_ Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 Sugestie: Sa se adauge un betting house si in San Fierro sau Las Venturas. Cu ce ar ajuta?: Pai probabil ar mai popula si restul oraselor. Quote
KendrickLamar Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 (edited) Suggestions: * Add Ad Live Time - When using the command /ad you can see live time of when your ad will be posted. Why is it important? Sometimes you may forget when you posted your ad and when it's supposed to be shown, so knowing how much time left will help you to decide if you may go afk with no worries or rather stay in game because maybe your ad is about to be shown soon and you don't want to miss the sms. * Delete Last Report/Question Command - Add a command to delete your last report or /n question - Sometimes our report or question becomes irrelevant and is just a waste of time for the helpers and admins. *Add a command that we can see the last answer we got on /n. Sometimes we afk or just miss it so we can see it later. * Add Helpers Line Call - Sometimes we have more than one question or want to get more information than we could get from using /n, so chatting with helpers on live (through phone) can be a nice idea. * Last Car Standing: - Add gps (so we can see where other players are located) because the point is to do damage and not hide from others. - We get a warning message 10 or 5 seconds before getting kicked for having no damage. - Monster Trucks (and every other map): Right now if you hit the wall it counts as dmg so some players camp by lightly hitting the wall and don't hit players. Change it so dmg only counts if you hit a player. - Add more maps. My suggestion: Kartings on roof, Boats on sea or lake. * New Minigame - TDM Boat Wars: 20 minimum players are needed to start (10 for each team). Each team spawns on the sea with random guns and random boats (including police boats if you want, boats that can shoot). The point is to kill all enemies. We have gps of enemies on map. if no one shoots each other (for example two players left and they both swimming and can't shoot), then like in last man standing a winner will be picked randomly. Each time an enemy dies you get +1 skill point. The player who did the most dmg on the winning team will be picked as the winner of the match. I just wrote random ideas and didn't think about it too much, so if you got better ideas you can change the way the game goes as you want but I think that the basic idea of boat wars can be a big success on the server. Another similar idea - Same idea only without boats, fighting on ground with random weapons (if someone dies you can pick his weapon). You decide if it will include vehicles or not. You can make different maps like: - Gangs vs gangs (for example groves vs ballas). - Army vs Army -Cops vs Criminal Each mode has the right map. Gangs vs gangs for example will be in the streets. If you want you can add an option that each player can choose if to play in Team A or Team B, in that way friends can play together and not against each other. What's new and special about these minigames is that they are TDM, unlike HG or LCS where every player is for himself, and I believe that many players will like it. Edited June 14, 2020 by KendrickLamar Quote
GiulianoGh Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Sugestie:war la 14 Cum crezi ca ar ajuta serverul:multi jucatori pot fii on la ora aceasta Quote
.Body. Posted June 16, 2020 Posted June 16, 2020 Sugestie: Un sistem de transferuri. Adica playerii de pe blue/purple sa se poata transfera intre servere intr-o anumita perioada . Serverul purple este foarte jos iar acest lucru il poate echilibra deoarece sunt multi jucatori care primesc reject la aplicatii pe blue . Cum ar ajuta serverul: Consider ca asta o sa echilibreze serverele. 1 Quote
KendrickLamar Posted June 16, 2020 Posted June 16, 2020 Do that in SF pay n spray cars will be ghost so there will be no cars accidents. If you did it in LS why not do it in SF? Because of Zero quest there is big mess there Quote
ZONGA.TheWOO Posted June 16, 2020 Posted June 16, 2020 Sugestie: Propun ca war-urile cu program de vara de pe purple sa se tina in acelasi interval de timp ca si cele de pe blue. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta multi playeri de pe server care de exemplu au ceva de facut de la acea ora, de la 13:00 la 15:00 consider ca ar fi un interval perfect pentru toata lumea ca sa poata sa fie prezenta. Quote
alexoffgod Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 Sugestie: Propun ca war-urile cu program de vara de pe purple sa se tina in acelasi interval de timp ca si cele de pe blue. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta multi playeri de pe server care de exemplu au ceva de facut de la acea ora, de la 13:00 la 15:00 consider ca ar fi un interval perfect pentru toata lumea ca sa poata sa fie prezenta. Quote
Ianniszzz Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 Sugestie: Propun ca war-urile cu program de vara de pe purple sa se tina in acelasi interval de timp ca si cele de pe blue. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta multi playeri de pe server care de exemplu au ceva de facut de la acea ora, de la 13:00 la 15:00 consider ca ar fi un interval perfect pentru toata lumea ca sa poata sa fie prezenta. Quote
Recommended Posts