L I V I U Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Sugestie: Sugerez sa se adauge skill la joburile care nu au asa ceva, acestea fiind mechanic, delivery driver, car jacker. Pe lângă asta, ar trebui modificat jobul car jacker si facut mult mai "altfel". De exemplu sa ai abilitatea de picklock obținută prin diverse activitati pe server, dupa care cand vrei sa spargi o masina sa iti apara o fereastra cu incuietoarea masinii, ceva in genul asta: Si sa ai un timp limita in care sa descui masina, gen 30 secunde, daca a trecut termenul, primesti wanted 1. După ce ai descuiat masina, sa o duci la un NPC si sa primesti o recompensa. Stiu ca suna cam la fel cu Mr Wang, dar Wang e cam plictisitor. Pe langa asta, adaugate alte joburi, sistem de chest-uri (am mai vazut sugestia asta facuta), alte recompense la questuri si ceva distractiv. Cum crezi ca ar ajuta serverul: jucatorii ar avea ce face pe server, s-ar creste activitatea. In afara de raport si kilometri, nimeni nu face nimic, deja activitatea pe server devine o rutina pentru majoritatea jucatorilor. Quote
h0ntz Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 (edited) Sugestie: propun sa se poata modifica de către jucatori textul vip care apare pe masina. Edited December 3, 2020 by GEORGEViC Quote
h0ntz Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 propun ca stockul din dealership sa fie limitat, mai exact, sa fie maxim 8-10 vehicule de acel timp pentru a incerca sa se reduca numarul mare de masini scumpe ce si au pierdut valoarea pe server. consider ca ar fi un mare + adus serverului deoarece in ziua de azi oricine are infernus / bullet / nrg si nu prea mai e fun jocul. sunt mai multe masini de tip 'infernus' pe server decat masini de tip 'picador'. piata se duce foarte mult in jos, jucatorii au inceput sa vanda masinile scumpe la pret de nimic si n ar fi frumos ca pretul unui infernus sa ajunga la 100kk. Quote
h0ntz Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 On 12/3/2020 at 3:26 PM, GEORGEViC said: Sugestie: propun sa se poata modifica de către jucatori textul vip care apare pe masina. pt cei care probabil nu sunt atat de 'inzestrati', ma refer la pozitia textului de pe masina, nu la text in sine. Quote
Andrei Georgian Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Sugestie: Sugerez sa se poata din nou da spawn la absolut orice masina detinuta de un player. Eu care am cumparate 2800 de puncte premium degeaba imi cumpar sloturi pentru masini daca nu le pot spawna pe toate. Asta e dorinta mea, sa le spawnez pe toate. De ce clanurile pot detine zeci de masini spawnate iar eu care platesc nu pot? Nu tot bani sunt? Ei ca baga banii in clan iar eu ca ii bag in sloturi de parcare. Pe langa acest lucru, sunt playeri ce nu au un pc tocmai bun, cum sunt eu. Am un pentium ce sta sa cada din laptop si doresc sa ma joc samp dar nu pot din cauza locurilor supra aglomerate de masini. Voi posta un exemplu mai jos. https://imgur.com/vSgZU4k Cum crezi ca ar ajuta serverul: Activitatea jocului mai usoara. Dorintele playerilor cu multe masini vor fi indeplinite. 1 Quote
iKilloW Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 Sugestie: Va sugerez sa scoateti secundele pe care trebuie sa le asteptam pentru a spawna o alta masina. Ar trebui sa va ganditi cum sa atrageti jucatorii, nu cum sa ii indepartati. Majoritatea jucatoriilor nu sunt multumiti de acest aspect, pentru ca ''update'' nu il pot numi. Sunt zeci de clanuri pe server care isi spawneaza sute de masini fara niciun fel de problema. Si multe alte exemple. Am donat pentru a obtine slot-uri si nu ma pot bucura de ele din cauza acestui aspect. Nu sunt singura persoana in situatia asta, alte mii de persoane mai sunt, asa ca va sugerez sa revina totul la normal, cum era Bugged candva. Quote
Melotyyy Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 https://cdn.discordapp.com/attachments/684091434256957441/786275329596850187/sa-mp-198.png Quote
ReloadK Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 Redenumirea sistemul Legend in VIP, arata mai bine. Quote
Ronan Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 Sugerez sa se faca un mod in care atunci cand dai " /find 23" ca de exp sa apara intr un colt dreapta/stanga jos caracterul lui si ce skin poarta...Eu zic ca ajuta mult..mai ales in Departamente si Hitman! 1 Quote
Rimess Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 -Nu am stat sa citesc toate propunerile, dar cred ca ar fii de folos un server de discord oficial al serverului, de care m-as putea ocupa eu in creearea acestuia. Playerii ar putea socializa mai bine, avand camere de free-chat si free-voice. -O sa revin si cu alte sugestii pe viitor. Quote
LeVaL Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 (edited) 1)Propun ca pentru cei ce s-au lasat de server din motive de gambling. Pierzand toata averea de pe samp sa fie rasplatiti macar odata pe an cu 5-10% din total gambling la old skills sau ce au pierdut anual. 2)Macar un mic bonus anual ar fi de ajuns pentru multi playeri sa revina pe server. Gift boxul este invechit si nu da prea mult. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multi playeri ar juca. Edited December 26, 2020 by Burlacu Valentin Ionut gramatica Quote
Zombine Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 Propun sa se adauge mai multe trasee la jobul Arms Dealer. Este prea aglomerata autostrada LS-LV, se circula pe contrasens non stop. Ar fi fain sa fie un traseu prin desert. 1 Quote
Stefan.Stefan Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Sugestie: propun sa se interzica folosirea armei la pariuri !! Adk cand intri la pariuri sa nu poti folosii nicio arma. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: ar ajuta pentru ca nu toti apuca sa parieze si asteaptă 4 min pana se termina meciurile să ce ? Să intre un noob si sa trag in toata lumeaa ... si dupa sa stai iar sa astepti..am patit asta de o gramada de ori ... Mulțumesc. Quote
The Maverick Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Sugestie: Propun un sistem de credit ca in realitate. Te duci la banca sa faci un credit. Acolo vorbesti de suma imprumutata, cat sa platesti pe luna, perioada creditului. In joc banii pentru credit sa fie luati din payday, cum este luata chiria pentru casa. Sper sa se inteleaga ideea. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand, ar ajuta jucatorii care nu au destui bani sa-si cumpere masina sau casa dorita. In al doilea rand, ar fi super fain pentru server sa aibe un sistem de genul. 1 Quote
Heran Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Salut @Tibi si @Shad0w vreau sa propun aceasta regula si cine mai vrea sa dea inima. Propun că cineva care are helper/admin sa nu mai aibă și funcția de lider si să lase si alti playeri sa aibe sansa. Chiar as dorii sa fie implementat aceasta regulă, mulțumesc. 2 1 Quote
KusH7 Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Sugestie: As sugera sa se adauge un job nou "Uber"(fareul maxim sa fie mai mic ca cel de la taxi company). Acest job sa ofere checkpointuri la care sa te duci exact ca si cum ai face curse. Totodata sa fie valabila si optiunea de a oferi transport playerilor care doresc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sa fiu sincer, in 1 din 10 cazuri da cineva accept la /service taxi. Oare chiar mai e nevoie de acea factiune daca nu vine nimeni cand ai nevoie? Jobul de sofer "Uber" ar rezolva cat de cat aceasta problema fiindca jucatorii vor avea avantajul de a face jobul intr-un mod similar cum faci orice job de la checkpoint la checkpoint iar cand cineva va comanda un Uber, detinatorii jobului vor fi activi ca sa poata sa raspunda la request. 1 Quote
Pinguinul Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Sugestie:Ar trebui la 250 days intr-o factiune sa fi demis , doarece toti sa avem sanse la acea factiune, asa putem atrage playeri. Unii au 2000+ days , oare cu ce te ajuta in FH?Toti trebuie sa avem sanse egale dar nu prea avem. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Am atrage jucatori si i-am indemna sa joace mai mult pentru a intra in factiunea dorita. 1 1 Quote
Nikolas05 Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 Sugestie: Ar fi mai bine sa pot pune mai mult de 20 obiecte in casa. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii pot pune mai multe paturi in casa Quote
Seelow Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 Sugestie: Sistem ce usureaza afacerile cu bunuri (ca un fel de OLX), sa avem acces la un meniu special printr-o comanda, unde putem plasa bunuri personale / unde putem cumpara bunuri de la alti jucatori. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi destul de util un astfel de sistem, ar usura timpul petrecut la CNN de exemplu. 1 Quote
Mr.iWish Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 Sugestie:Propun sa fie o sansa sa poti castiga cate un pp la quest ul zilnic, de la 1-5, deoarece la moment poti lua pp doar de la getgift sau donatir. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Sincer poate ar da peste cap sistemul de donatii, dar ar ajuta jucatorii cu mult. Quote
L0K3D Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Sugestie: Cand apesi click pe textdraw-ul cu pozitia skin-ului in inventar, sa apara un dialog unde vei putea pune tu pozitia pe care ti-o doresti deoarece daca ai un numar mare de skin-uri si cum e samp-ul apare acea intarziere care dureaza cateva secunde dupa ce ai dat cateva click-uri pe butonul "next" pentru a ajunge la skin-ul dorit. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi o modalitate mai usoara de a alege skin-ul pentru jucatori si nu s-ar mai apela atatea functii pentru a ajunge la un anumit skin. Quote
Popular Post Ocean[] Posted February 4, 2021 Popular Post Posted February 4, 2021 Vin cu o sugetie pentru clanuri. - sa existe o limita mai mare de sloturi pentru vehicule la clan (ex: 20-25-30 de sloturi pentru vehicule), in prezent se pot cumpara maxim 15 sloturi pentru masini. - sa putem agauda diferite culori numelor rank-urilori din clan (ex: Rank 1 sa aibe culoarea alba, sau ce culoare decide owner-ul clanului, rank 2 alta culoare si tot asa). - sa se poata cumpara si o adoua culoare a masinilor de la clan. - sa poata fi cumparate noi interioare de Clan HQ cu PP/Points. - sa putem adauga in clan HQ mobila. - daca un clan are masinile parcate intr-un loc sa nu le poata parca alti playeri peste ele (sa apara eventual un mesaj pe chat unde ii va scrie ca nu poate parca masina peste masinile de la clanuri). - adaugarea unei culori la tag (ex: cand dai /id Ocean si am tag-ul de la clan pus sa apara tag-ul cu o culoare mai specifica aleasa de owner). - adaugarea unui vipname pe masinile clanului pe care sa scrie numele clanului (culoarea sa poata fi aleasa de owner). 13 Quote
zkingul Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Sugestie: orele din last 7 să poată fi văzute și în /stats, nu doar pe panel Cum crezi ca ar ajuta serverul: nu ar mai fi nevoie să intrăm de fiecare dată pe panel când suntem curioși câte ore avem în ultimele 7 zile. 2 Quote
Seelow Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Sugestie: Sa fie adaugate lucruri noi ce pot fi cumparate cu bugged points. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Unii dintre jucatori (inclusiv eu) avem 4.000 bugged points si nu avem pe ce sa ii consumam, ar fi interesant sa fie adaugate chestii precum vehicle box (care ar putea costa 500 de exemplu). 1 Quote
valentin27 Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Sugestie: Sunt de parere ca sistemul de rank-up in clanuri nu este indeajuns de atragator, nu ai un scop bine definit pentru care sa activezi in clanul respectiv. Eu propun, insa, o solutie: in functie de rank, membrul clanului va primi un procent mai mare de clan points pentru rezolvarea questurilor (chiar si cele zilnice in situatia in care nu mai sunt questuri speciale). Acest considerent ma face sa cred ca ar stimula jucatorii sa activeze pe server si sa ramana mai mult timp intr-un clan. In aceasta privinta, numarul de zile pentru rank-up, trebuie sa fie universal in toate clanurile pentru a nu se crea discrepante intre acestia. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca acest sistem ar motiva jucatorii sa primeasca rank up in clanuri si i-ar ajuta mult, deoarece pot accesa beneficiile mult mai rapid referitoare la masini si la culoarea acestora. Poate in viitor vor fi mai multe beneficii, iar acest sistem ar fi foarte folositor pentru clanuri. 2 Quote
Recommended Posts