Popular Post Blair Blair Posted June 25, 2021 Popular Post Posted June 25, 2021 Sugestie: Când un tester este demis din fracțiune, iconita de Tester să apară în Istoricul fracțiunilor așa cum apare pe panelul facțiunii: Cum crezi ca ar ajuta serverul: Îți îmbunătățește Istoricul Facțiunilor, arată mai frumos și diferențiază între facțiunile în care ai fost Tester și cele care nu au fost. Câteva exemple de cum ar putea arăta panel: 1 13 1 Quote
Marsmellow Posted June 27, 2021 Posted June 27, 2021 Sugestie: Propun cu venirea 'Summer Quest', să se adauge modalitatea de a plăti cu cardul de debit/visa! Concluzie: Multi dintre jucători care joacă pe server nu poate să-si cumpere măcar cont /premium, si nu beneficiază de atm in orasul sau satul din care provin! Cu aces update pe panel multi jucători pot să isi achizitioneze cont premiu! Quote
TyphooN. Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 Sugestie:Sa se adauge extinda turfurile la mafii ori sa se mai bage macar cate 2/4 turfuri in fiecare oras, sincer cred ca cu totii ne am plictisit de aceste turfuri de vreo 4-5 ani. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cresterea jucatorilor in mafii, ca din cate se vede nu prea mai sunt jucatori in mafie. Un react daca crezi si tu la fel ca mine! Quote
Ivascu_ Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 On 6/25/2021 at 5:29 PM, Blair Blair said: Sugestie: Când un tester este demis din fracțiune, iconita de Tester să apară în Istoricul fracțiunilor așa cum apare pe panelul facțiunii: Cum crezi ca ar ajuta serverul: Îți îmbunătățește Istoricul Facțiunilor, arată mai frumos și diferențiază între facțiunile în care ai fost Tester și cele care nu au fost. Câteva exemple de cum ar putea arăta panel: Buna asta Quote
Deagle.Oficial Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Sugestia mea consta in a crea o comanda pentru a respawna toate masinile, nu pe rand. Se intampla deseori sa vrei sa iti adimiri masinile sau sa i le arati cuiva si stai cam mult pentru a spawna cate 1 masina. 1 Quote
PinkHellLovesStoica Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 Sugestie: M ai reparati si voi Custom url ca de 2-3 ani tot il reparati..... Cum crezi ca ar ajuta serverul: oamenii si ar pune melodiile preferate, plus ca nu prea sunt servere de sa mp cu custom url... Quote
zStriker Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 (edited) Sugestie: Adaugat un sistem de Grade Celsius (ex: 40*C). Se poate returna printr-un simplu API temperatura din Bucuresti (intrucat e capitala) sau random fara a folosi vreun API. Tu ca jucator vei avea un Procent de Apa (100%), cu cat e cald pe server, sa iti scada un anumit procent de apa. Cand ajungi la 0% apa vei muri automat. Ca sa nu ajungi sa mori cu 0% apa, trebuie sa mergi la un 24/7 sa iti cumperi apa. Dupa sa folosesti /drinkwater sau o alta comanda gandita de voi ce iti va plusa cu +10% procente/per utilizare. De asemenea, se poate pune si niste butoaie mici cu APA (object id: 1808) unde sa folosesti direct /buywater si un dialog in care sa scrii cantitatea si sa coste o suma de bani. Sa fie un text label langa acesta ca sa stii ca trebuie sa folosesti /buywater. Imagine obiect (object id 1808) - obiectul sa fie raspandit prin orasele LS, LV, SF. Adica nu e greu sa pui cu mapeditor cateva butoaie d-astea, gen cate 20 prin orase prin zone mai populate. Spoiler Atentie! Apa sa nu se reseteze cand dai /heal sau cand mori. Sa ai acelasi procent. Doar cand mori de la apa sa iti creasca inapoi la 100% procentul de apa. De asemenea, se poate pune un textdraw informativ cu cat la % mai ai apa si cate grade sunt pe server Deasupra la Mini-map (pentru ca nu se suprapune cu niciun alt textdraw din cate stiu). Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ceva nou, ceva de vara, o activitate in plus pentru jucatori. Edited July 14, 2021 by zStriker 3 1 Quote
SmuLeY Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Salut domn Shad0w, vreau să vă spun ceva și dacă puteți face acest lucru vă rog. Știi că mulți jucători arabi joacă pe serverul tău, așa că dacă vrei să faci un radio arab pentru a asculta pe el, te rog, fă-o.Link radio: http://hitradio-maroc.ice.infomaniak.ch/hitradio-maroc-128.mp3Nume Radio: Hit Radio Maroc. Quote
zStriker Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 Sugestie: 1. Sa se faca o comanda speciala (la fel ca /gov) pentru liderii ce nu fac parte dintr-un departament pentru a anunta si ei diverse chestii.Ex: Factiunea Taxi recruteaza membri noi..[etc]... Sa fie o comanda si un text special in care sa iasa in evidenta mesajul / SAU / atunci cand inchizi/deschizi din panel aplicatiile sa se trimita un anunt direct pe server ca aplicatiile din factiunea x au fost inchise/deschise. 2. La jobul trucker daca muncesti si transporti marfa ilegala, cand ajungi la checkpoint, sa ai o sansa de 15% sa primesti wanted 1 pentru 'ilegall wares' sau 'ilegall transport'. Va fi mai usor pentru politisti sa faca si ei raportu.+1: Se mai poate face si daca ai in /mdc numai 'ilegall wares/transport' sa stai cu -50% mai putin timp, intrucat daca ai norocul sa primesti wanted dupa wanted pentru transport e cam aiurea si pentru jucator. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Activitate in plus, raport mai usor si altele. 1 Quote
AlkalyN Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 On 7/30/2021 at 8:19 PM, zStriker said: Sugestie: 1. Sa se faca o comanda speciala (la fel ca /gov) pentru liderii ce nu fac parte dintr-un departament pentru a anunta si ei diverse chestii.Ex: Factiunea Taxi recruteaza membri noi..[etc]... Sa fie o comanda si un text special in care sa iasa in evidenta mesajul / SAU / atunci cand inchizi/deschizi din panel aplicatiile sa se trimita un anunt direct pe server ca aplicatiile din factiunea x au fost inchise/deschise. 2. La jobul trucker daca muncesti si transporti marfa ilegala, cand ajungi la checkpoint, sa ai o sansa de 15% sa primesti wanted 1 pentru 'ilegall wares' sau 'ilegall transport'. Va fi mai usor pentru politisti sa faca si ei raportu.+1: Se mai poate face si daca ai in /mdc numai 'ilegall wares/transport' sa stai cu -50% mai putin timp, intrucat daca ai norocul sa primesti wanted dupa wanted pentru transport e cam aiurea si pentru jucator. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Activitate in plus, raport mai usor si altele. O idee chiar foarte ok. Quote
Ranger16 Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 1.Adaugarea unui joc,, de exemplu: Plane transporter. 2. Adaugarea a 3-4 noi rute la jobu' "arms dealer". Quote
Eternity Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Sugestie: > Adaugarea unor variante mini ale questurilor din trecut cu ocazia implinirii 9 ani bugged.ro Un exemplu:Anul #1/#2/#3: Gasirea cadourilor ascunse ce sunt rasplatite cu: o suma de bani, un jetpack sau o arma unica (cutit, sniper, minigun)Anul #4: Gasirea a 50 de laptopuri ascuse in cele 3 orase (premiul vechi: o suma de bani echivalenta cu 20 payday-uri, 20 de puncte de rob, 20 de respect points si un slot pentru vehicule si un vehicul TEMPORAR Monster Truck)Anul #5: Uciderea a 50 de vaci cu o sabie katana (premiul vechi: 1 bugged point/obiect, 20RP, 20 rob points si o suma de bani in functie de level, accesoriu unic: palarie de vrajitor / holo de inger)Anul #6: Folosirea unui elicopter RC pentru a cara 50 de cutii ascunse in cele 3 orase (premiu vechi: 1 bugged point/obiect, 20RP, 20 rob points, 6 skin box-uri, 1 slot pt. vehicule, o suma de bani in functie de nivel)Anul #7: Colectarea a 50 de obiecte folosind un avion de tip Stuntplane (premiul vechi: 7 skin box-uri, 1 slot pt. vehicule)Anul #8: Gasirea a 50 de obiecte ascunse folosind un jetpack (premiu vechi: 80 RP, 8 skin box-uri, 1 slot pt. vehicule, 1 vehicle box, o suma de bani) Fiecare dintre questurile astea sa fie disponibil doar pentru o zi, timp de 6 zile (10.11.2021 - 16.11.2021), iar in a 7-a zi (17.11.2021) sa fie introdus un quest nou. Fiecare quest sa aiba un premiu diferit, mai mic decat cele vechi folosite pentru completarea a mai multor puncte. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar aduce jucatorii vechi pe server, multi s-ar intoarce datorita nostaligiei. De asemenea, nu ar fi nici foarte greu de facut deoarece majoritatea questurilor au fost in trecut si se poate refolosi scriptul vechi. 5 1 Quote
Alex1707 Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 6 minutes ago, Eternity said: Sugestie: > Adaugarea unor variante mini ale questurilor din trecut cu ocazia implinirii 9 ani bugged.ro Un exemplu:Anul #1/#2/#3: Gasirea cadourilor ascunse ce sunt rasplatite cu: o suma de bani, un jetpack sau o arma unica (cutit, sniper, minigun)Anul #4: Gasirea a 50 de laptopuri ascuse in cele 3 orase (premiul vechi: o suma de bani echivalenta cu 20 payday-uri, 20 de puncte de rob, 20 de respect points si un slot pentru vehicule si un vehicul TEMPORAR Monster Truck)Anul #5: Uciderea a 50 de vaci cu o sabie katana (premiul vechi: 1 bugged point/obiect, 20RP, 20 rob points si o suma de bani in functie de level, accesoriu unic: palarie de vrajitor / holo de inger)Anul #6: Folosirea unui elicopter RC pentru a cara 50 de cutii ascunse in cele 3 orase (premiu vechi: 1 bugged point/obiect, 20RP, 20 rob points, 6 skin box-uri, 1 slot pt. vehicule, o suma de bani in functie de nivel)Anul #7: Colectarea a 50 de obiecte folosind un avion de tip Stuntplane (premiul vechi: 7 skin box-uri, 1 slot pt. vehicule)Anul #8: Gasirea a 50 de obiecte ascunse folosind un jetpack (premiu vechi: 80 RP, 8 skin box-uri, 1 slot pt. vehicule, 1 vehicle box, o suma de bani) Fiecare dintre questurile astea sa fie disponibil doar pentru o zi, timp de 6 zile (10.11.2021 - 16.11.2021), iar in a 7-a zi (17.11.2021) sa fie introdus un quest nou. Fiecare quest sa aiba un premiu diferit, mai mic decat cele vechi folosite pentru completarea a mai multor puncte. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar aduce jucatorii vechi pe server, multi s-ar intoarce datorita nostaligiei. De asemenea, nu ar fi nici foarte greu de facut deoarece majoritatea questurilor au fost in trecut si se poate refolosi scriptul vechi. desi nu pare un topic pe care prea multa lume sa activeze, din partea mea, pro Quote
Lupanar. Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 (edited) Sugestie: Regulamentul pentru gabori ar trebui inasprit, in felulrile urmatoare: - Daca sunt prinsi pe contrasens, ca de cele mai multe ori nu se duc dupa wanted, sa le fie suspendat 4 ore permisul, daca sunt prinsi pe contrasens si on duty, indiferent ca stationeaza la radar, sau doar merg de dragul de a merge. Noi daca stam pe contrasens automat sar pe noi 10 gabori, si ei stau non stop doar asa. - Amenzile pentru faruri, casca, viteza, sau ce or mai fi, sa fie duble pentru ei, spre deosebire de restul jucatorilor. Practic, orice sanctiune sa fie dubla pentru gabori, deoarece teoretic ei ne sanctioneaza, dar ei nu sunt niciodata sanctionati cand incalca intentionat regulamentul. - Sa nu mai stea la permise la mats LV, deoarece este tot zona de joburi. Pe principiul pe care nu au voie sa stea la punctele de incarcare/descarcare trucker, asa ar trebui sa fie si la mats LV. - Daca tot e DM-ul permis pe cops, infractiunile de cop attack si kill cop nu au nici un sens, ar trebui eliminate. Pentru admini si helperi, ar fi frumos, daca au plecat odata din staff, indiferent de motiv, sa nu se intoarca de 10 ori (se cunosc unii din ei). O sugestie generala, ar fi organizarea unui targ auto civilizat, de preferat undeva unde nu sunt case, si nu se blocheaza circulatia. La CNN o gramada blocheaza circulatia, ii depasesti, si atunci sar gaborii pe tine sa iti ia permisul. Edited August 29, 2021 by Lupanar Quote
Popular Post Atheris Posted September 2, 2021 Popular Post Posted September 2, 2021 (edited) Sugestie: Sa se adauge un sistem de quests la clan, adica in fiecare saptamana sa se adauge un quest random fiecarui clan care sa poata fi dus la capat cu ajutorul tuturor membrilor din acel clan. Propun sa se adauge doar job-urile legale, deoarece unii jucatori care sunt in departamente nu pot face alte job-uri ilegale precum Arms Dealer, Drugs Dealer sau Car Jacker. Sunt de parere ca doar membrii ce au minim sapte zile in clan sa poata participa la saptamanalul Clan Quest. Exemplu: Clanul "X" sa aiba in aceasta saptamana de livrat 1000 de pesti, iar fiecare membru care vinde un peste sa se adauge automat la Clan Quest. Dupa ce acest goal se completeaza, clanul respectiv sa primeasca XP si puncte la clan, iar membrii care au contribuit la completarea quest-ului sa primeasca Respect Points, Bani sau Skin Box. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Va fi mult mai distractiv, iar in opinia mea, sunt de parere ca toate clanurile vor fi mult mai competitive si ca jucatorii vor fi mai activi. Consider ca poate contribui si la cresterea numarului de jucatori si sunt sigur ca ar fi mult mai interesant sa ai un Clan Quest pe care va trebui sa-l indeplinesti saptamanal, mai ales ca prin asta poti face si skill la job. Edited September 2, 2021 by Atheris 22 1 Quote
Onofrew Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Sugestie: Adaugarea job-ului de Pizza Boy si in orasul Las Venturas. // Livrarea de pizza doar in orasul din care incepi job-ul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul deoarece atunci cand faci job Pizza si ai de livrat in LV, trebuie sa te intorci in LS sau SF pentru a lua din nou /pizza, ceea ce inseamna un drum in plus si timp pierdut cand ai putea lua direct din LV pentru a-ti continua job-ul. // Ar fi de folos si mai rapid pentru a face acest job mai lejer. Quote
SilviuRadu Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Sugestie: Sa se inceteze cu luarea permisului in zona cnn, lumea deja se fereste sa expuna masinile pentru ca mereu se trezeste cineva care sa vada jumatate de roata trecuta pe unde nu trebuie si sa confiste permisele. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Momentan sunt 350 de playeri in medie pe zi, scaderea asta drastica pe langa ce se intampla pe server este 90% datorita regulamentelor banale ce tin de politie ( sa intri seara sa te joci o ora dupa o zi de treaba si in ora aia sa ti se confiste permisul, e clar ca iesi de pe server). Sunt de acord sa ti se ia permisul cand iesi pe pod pe unde se intra sau faze din astea clare de contrasens dar se exagereaza grav in rest. Sper ca va si citi cineva sugestiile. Quote
Benedict20 Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 (edited) Sugestii: 1. Sa se adauge radio in hq-urile clanurilor; 2. Liderii clanurilor sa poata seta numarul membrilor pe care co-liderii i-ar putea da afara intr-o zi / saptamana. Cum crezi ca ar ajuta serverul?:1.Putina distractie pentru cei care stau in hq; 2.Liderii nu trebuie sa se gandeasca ca peste noapte in clanul lor nu o sa mai fie nici-un membru. Edited September 11, 2021 by Benedict20 1 Quote
Robert Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 Sugestie: Buna seara! Am sa intru direct in "paine". Anumiti jucatori se plang de faptul ca nu poa' sa mearga cu bicicleta atat timp cat au wanted, ceea ce cumva este destul de aiurea si alunga din distractia care era odata pe server, adica nu stiu daca e vina jucatorilor ca anumiti politisti sunt incompetenti si nu ii pot prinde. Inteleg sa fie sanctionati daca folosesc Mega-Jump, dar atata timp cat totul este legal, de ce nu s-ar permite sa se circule cu orice tip de bicicleta de pe server cu wanted. Cel putin eu am primit cateva sesizari de la anumiti amici, care, acum din acest motiv nu mai joaca, nu glumesc cand spun ca DOAR din acest motiv, eu nu am o problema neaparat cu asta, insa incerc sa fac dreptate pentru cati mai multi jucatori, de ce nu ar reveni SA:MP-ul la ce era odata, era o distractie atat pentru cei care incercau sa scape de wanted cu bicicleta, dar totodata si o provocare mai mare pentru politisti. Daca nu reusesti sa prinzi un anumit jucator care e cu bicicleta nu trebuie sa te plangi, ci sa gasesti solutii, (O sa para ca ma plang si eu prin acest ticket), insa nu este asa, pentru ca daca nu era permis de la bun inceput (De la deschiderea server-ului) atunci avea sens si probabil s-ar fi conformat toti. Nu vreau sa denigrez nimic din ceea ce este, insa se pot gasi solutii pentru absolut orice, trebuie doar sa cauti. O seara buna si imi cer scuze pentru deranj. (E copiata dintr-un ticket de-al meu scris, a se mentiona ca nu este sugestia altcuiva. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu stiu cat ar ajuta server-ul, in schimb i-ar ajuta pe jucatori si cumva ar creste provocarea pentru politisti. Stiu, am luat in calcul multe lucruri inainte sa scriu sugestia / ticket-ul, stiu ca acum nu prea sunt jucatori si unii politisti ar spune: Dupa ce ca nu prea sunt jucatori, sa mai si activeze inapoi mersul pe bicicleta, cum ne mai facem raportul? Da, este o varianta de luat in calcul, Dar, de cat sa nu ai jucatori deloc dupa care sa fugi, mai bine fugi dupa aia pe care ii ai, eventual poate mai si creste rata jucatorilor. Daca considerati ca e benefica va rog sa oferiti o apreciere, poate ii iese lui Shad0w in evidenta, daca nu o considerati benefica, multumesc oricum pentru timpul acordat citirii. 1 3 1 Quote
Adrian6 Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 13 hours ago, Robert said: Sugestie: Buna seara! Am sa intru direct in "paine". Anumiti jucatori se plang de faptul ca nu poa' sa mearga cu bicicleta atat timp cat au wanted, ceea ce cumva este destul de aiurea si alunga din distractia care era odata pe server, adica nu stiu daca e vina jucatorilor ca anumiti politisti sunt incompetenti si nu ii pot prinde. Inteleg sa fie sanctionati daca folosesc Mega-Jump, dar atata timp cat totul este legal, de ce nu s-ar permite sa se circule cu orice tip de bicicleta de pe server cu wanted. Cel putin eu am primit cateva sesizari de la anumiti amici, care, acum din acest motiv nu mai joaca, nu glumesc cand spun ca DOAR din acest motiv, eu nu am o problema neaparat cu asta, insa incerc sa fac dreptate pentru cati mai multi jucatori, de ce nu ar reveni SA:MP-ul la ce era odata, era o distractie atat pentru cei care incercau sa scape de wanted cu bicicleta, dar totodata si o provocare mai mare pentru politisti. Daca nu reusesti sa prinzi un anumit jucator care e cu bicicleta nu trebuie sa te plangi, ci sa gasesti solutii, (O sa para ca ma plang si eu prin acest ticket), insa nu este asa, pentru ca daca nu era permis de la bun inceput (De la deschiderea server-ului) atunci avea sens si probabil s-ar fi conformat toti. Nu vreau sa denigrez nimic din ceea ce este, insa se pot gasi solutii pentru absolut orice, trebuie doar sa cauti. O seara buna si imi cer scuze pentru deranj. (E copiata dintr-un ticket de-al meu scris, a se mentiona ca nu este sugestia altcuiva. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu stiu cat ar ajuta server-ul, in schimb i-ar ajuta pe jucatori si cumva ar creste provocarea pentru politisti. Stiu, am luat in calcul multe lucruri inainte sa scriu sugestia / ticket-ul, stiu ca acum nu prea sunt jucatori si unii politisti ar spune: Dupa ce ca nu prea sunt jucatori, sa mai si activeze inapoi mersul pe bicicleta, cum ne mai facem raportul? Da, este o varianta de luat in calcul, Dar, de cat sa nu ai jucatori deloc dupa care sa fugi, mai bine fugi dupa aia pe care ii ai, eventual poate mai si creste rata jucatorilor. Daca considerati ca e benefica va rog sa oferiti o apreciere, poate ii iese lui Shad0w in evidenta, daca nu o considerati benefica, multumesc oricum pentru timpul acordat citirii. Nu face nimic deranjul, te scuzam! Quote
zeu.plodviv Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 Salut! Sugerez un mod de ATM-uri sau ceva macar aproape de asta, sunt 3-4 banci de unde poti scoate bani si mi se pare ca trb sa mergi prea mult pt asta, asta da oportunitatea sa puneti un comision(???) pentru tranzatii si card "gold" care iti poate da acces in anumite locuri alese de voi doar pentru cei gold si posibilitatea de cumparare gold prin shop premium. Eu zic ca ar fi o chestie chiar ok, Quote
PERSPEKTiVA Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 38 minutes ago, zeu.plodviv said: Salut! Sugerez un mod de ATM-uri sau ceva macar aproape de asta, sunt 3-4 banci de unde poti scoate bani si mi se pare ca trb sa mergi prea mult pt asta, asta da oportunitatea sa puneti un comision(???) pentru tranzatii si card "gold" care iti poate da acces in anumite locuri alese de voi doar pentru cei gold si posibilitatea de cumparare gold prin shop premium. Eu zic ca ar fi o chestie chiar ok, Nu prea inteleg. Folosesteti imaginatia si creeaza si alte sugestii creative si scrise corect. Quote
CaiusFlorin Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 (edited) Sugestie:Adăugarea unei comenzi prin care ii poti da unui player masina pentru o durata de timp cu posibilitatea sa o parcheze unde doreste si sa o poata spawna cand vrea. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Jucatori care fac kilometri pe bani pe server intampina mereu dificultati cand explodeaza masina jucatorului pentru care face kilometri, ori prin faptul ca aceasta se spawneaza la o distanta mare fata de locul unde este el sau prin faptul ca detinatorul masinii este AFK si nu are cine sa spawneze masina. Iar prin aceasta comanda sa ai posibilitatea sa ii oferi masina unui jucator pentru o anumita perioada si acesta sa o poata parca langa locul care se spawneaza el in caz de explozie sau in cazul in care acesta este inactiv pentru un anumit timp atunci cand revine sa o poata spawna pentru a-si face treaba in continuare. (ex: /rentcarto ID || /unrentcar ID). Edited November 12, 2021 by CaiusFlorin Quote
Kristi Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 (edited) Sugestie: Pentru sistemul cu nametag-uri, sa iti poti pune la alegere ce vrei tu, sa ai niste variante, la fel cum se deschide un meniu la /pcolor (de unde ai posibilitatea de a-ti alege mai multe culori). Ex: anul cand te-ai apucat de server, premium/legend, lider/helper/admin, colider, tester, lider de clan, colider de clan. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca ar fi o idee interesanta ce ar face sistemul de nametag-uri mai complex. "Sistemul de nametag-uri va fi extins intr-un update ce va fi facut in viitor" (Extras din: bugged.ro/9ani) @Shad0w Edited November 18, 2021 by Kristi 2 Quote
Recommended Posts