PERSPEKTiVA Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 (edited) On 1/16/2022 at 11:52 AM, PERSPEKTiVA said: Sugestie: Propun sa se adauge un salariu saptamanal pentru mebrii factiunilor. Acesta sa fie simbolic, in functie de rank, nu in functie de cat de mult a facut la raport. Acest salariu sa se dea automat. Iar cand e sedinta, liderul sa dea ca bonus inca un salariu de pilda. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi ceva normal, tinand cont, ca desi cei din factiuni fac asta din pasiune, acestia au nevoie si de o recunoastere. Am realizat ca daca esti in factiune, mai degraba iesi pe minus, nu pe plus, desi esti un jucator care produce pe server. Nu trebuie un salariu mare, trebuie ceva simbolic. Inca o idee: Salariul oferit automat, saptamanal, sa fie in functie de rank si de numarul de zile in factiune. De la 100 de zile in sus sa nu mai conteze numarul de zile in formula de calcul. E foarte simplu ce explic aici. Are legatura cu sugestia pentru scaderea preturilor la licente. De asemenea, pentru tester, verificator sanctiuni, sa existe de asemenea un bonus simbolic(mic). Edited January 27, 2022 by PERSPEKTiVA Quote
Kareito Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 Sugestie: Sa se adauge un hunger bar si sa mananci de la burger sau cluckin' bell, si daca nu mananci ala sa scada treptat (intr-o ora maxim doua sa scada de tot) sa iti scada din hq pana mori. Si sa poti avea mancare intr-un inventar si mananci de acolo. Quote
PERSPEKTiVA Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 (edited) Sugestie: Sa se adauge un sistem sa iti poti organiza singur un eveniment. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ai putea sa te distrezi mai mult. Edited January 29, 2022 by PERSPEKTiVA Quote
Mad_Mike Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Sugestie:Propun ca la viitoarele questuri de primavara vara iarna sa se adauge mai multe sloturi pentr-u vehicule nu doar 1 singur slot si o suma de bani mai mare si niste Respect Points ar fi frumos si niste Puncte premium. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Sunt niste premii pe masura avand in vedere ca de fiecare data sa dat doar 1 slot pentr-u vehicule la questurile trecute si mai multe skinboxuri sau obiecte speciale. Quote
DEEADSHOT Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Sugestie: Posibilitatea de a cumpara cu PP-uri un garaj, garajul fiind doar acea iconita cum este la Zero/Police Departament/Alte HQ-uri ale factiunilor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand playerii si-ar parca masiniile in garaj fara sa se mai creeze lag, intr-adevar este acel delay de spawn al masiniilor, dar cateodata unii playeri spawneaza masiniile doar pentru a le avea pe toate spawnate. Iar in unele zone, nu exista loc de parcare deloc, iar un player daca are mai mult de 2 masini nu are unde sa le parcheze decat in strada, un exemplu este aici https://imgur.com/a/uFHWPIp . Propun ca cei care au case de tip Medium/Big sa aibe posibilitatea de a cumpara un Garaj daca acesta nu are loc de parcare destul, iar in momentul in care casa se vinde sa poata la urmatoarea casa cumparata sa puna acel garaj fara a fi nevoit sa plateasca alte puncte premium, un garaj sa coste cam 200-250 de pp sau de fiecare data cand cumperi o casa sa platesti 20-25 puncte premium ca la Radio pentru casa. Quote
zennyK Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 Inca suntem la setarile din fabrica.. hai sa miscam cu un UPDATE pe plan de antreprenoriat pe samp. Ar fi ceva waw!!! Cumparam actiuni de la alti playeri printr-un fel de firme, "APPLE" "GOOGLE" sau business-urile de pe server, dar sa putem cumpara actiuni de la acesti playeri ce le detin! Etc, shadow stiu ce are de facut 1 Quote
Mad_Mike Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 Sugestie:1:Propun ca sa se adauge o optiune de a putea cumpara o suma de bani cu un anumit numar de Bugged Points. 2:Sa se mareasca numarul de Bugged Points la questurile zilnice sa primesti 50 Bugged Points pe fiecare misiune zilnica terminata. 3: Sa se mareasca si numarul de Respect Points la questurile zilnice sa primesti minim 10/15 Respect points maxim 20 Cum crezi ca ar ajuta serverul:Sugestile propuse de mine mai sus ar ajuta toti jucatorii care urmaresc sa faca level mai mare sa adune mai multe Bugged Points-uri pentr-u a-si pune vip pe un vehicul sau a cumpara un hidden sau altceva. 1 Quote
Artistique Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Sugestie: Salut. M-am gandit ca ar ajuta mult daca s-ar adauga pe platforma"https://bluepanel.bugged.ro/premium/paysafecard " si posibilitatea de a introduce cardul bancar cu CVV si numarul de pe fata cardului, ca si o achizitionare online a unui produs. Cum crezi ca ar ajuta server-ul?: Cred ca va face o crestere masiva a donatorilor de Puncte Premium. Acest lucru consider ca este foarte benefic, astfel nu va mai fi nimeni nevoit sa se duca la un Zebrapay / Paypoint pentru a obtine acel cod PaySafeCard. Multumesc si sper ca se va lua in considerare! Quote
Kristi Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 (edited) Sugestie: Adaugarea comenzii /gmembers pentru a afisa playerii online din factiune. La aceasta comanda sa aiba acces oricine, nu doar liderul/coliderul. Sa fie exact la fel cum este si la clan, comanda /cmembers. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Putem afla cine este online ca sa stim cu cine putem discuta si cui sa ne adresam pe chatul factiunii. Edited February 20, 2022 by Kristi 1 Quote
BahoiS Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 (edited) Sugestie: Organizarea saptamanala a unui event numit: Guess Player's Team-un event in care sa se propuna mai multe nume de jucatori din orice sport cunoscut si urmarit de playeri, ca fiecare sa aiba sansa sa Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu diversitate in materie de events! Edited Sunday at 02:04 PM by Kristi Edited February 22, 2022 by BahoiS Quote
zennyK Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 La ora actuala si in real life si in joc, la putere sunt "pacanelele" Propun ruleta ruseasca.O suma pusa de 5 jucatori, ultimul ramas ia tot. Quote
Hasit Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Sugestie: Sa se aduge in DS Road Train si Tanker la care sa ii poti da upgrade V.I.P si sa il folosesti si la job Trucker. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar schimba monotonia de zi de zi si ar motiva jucatorii sa lucreze. Plus ca ati castiga si voi si si noi la care ne place sa facem acest job. Va multumesc si sper ca o sa fie bine primit sugestia mea. 1 Quote
Mad_Mike Posted March 18, 2022 Posted March 18, 2022 Sugestie: Propun sa se scoata timpul de asteptare cand vrei sa spawnezi mai multe masini. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Playerii ce vor sa isi spawneze toate masinile pe care le detin trebuie sa astepte foarte mult sa le spawneze pe toate ba chiar pana spawnezi una se despawneaza alta sper ca se va lua in considerare aceasta propunere. 2 Quote
Popular Post zennyK Posted March 19, 2022 Popular Post Posted March 19, 2022 Salutare tuturor jucatorilor care inca mai sunt prezenti pe aceasta comunitate! Cer activitate la acest sondaj pe care il fac in legatura cu sugestii pentru server. Fara ajutorul vostru nu putem aduce o schimbare serverului, este ceva normal din punctul meu de vedere. Fara comentarii "n-ai ma ce sa faci, oricum moare sv" etc. Incercam, nu? Incercarea moarte nu are. Sugestiile pe care le voi posta mai jos consider ca aduce un + imens serverului. Sa incepem !!! Incepand cu ceva lejer - 1.Marirea dubla a intrarilor in business + pretul chiriei la case. Sunt business-uri care produc 2kk pe zi sau chiar mai putin si costa 10kkk doar pentru zona. 2. Propun sa se scoata orele jucate pentru a aplica intr-o factiune. Nu este ceva nou, dar de ce cand erau o gramada de jucatori nu se cereau ore jucate in last 60 de zile si acum da? Parerea mea ar fi ca ar atrage mai multi jucatori. 3. Cresterea sumelor de bani castigate la joburi. Pe server sunt masini foarte scumpe, case si bizuri. Din perspectiva mea nu ar fi, dar un jucator nou ce ar spune? Sa joace 200 de ore pentru un Infernus cand el castiga 1-2kk/h la job? Stiu sunt mai multe metode de a face bani multi, dar interesul sunt joburile. Tibi spune ca nu este neaparat sa iti cumperi infernus, poti merge si cu o masina mai ieftina, dar sincer pe acel jucator nu il intereseaza pe cand el vede ca tot sv-ul are inf si el merge cu ceva mai ieftin. Din punctul lui de vedere mai bine s-ar lasa de job sau server. 4. Propun unban conturilor permanente ce au fost banate acum minim 5 ani! + recover automat catre toate emailurile. Nu cred ca v-a mari numarul de jucatori sau ceva, dar este o sanctiune foarte dura, parerea mea. Cei care ma sustineti in privinta asta astept un up . Interesul este de a creste numarul playerilor, nu? 5. La fiecare skill UP sa se primeasca bugged points - Bronz 1-5 - 5 bugged points Silver 1-5 - intre 5-10 bugged points Gold 1-5 - 10-15 bugged points. 6. Un sistem de war-uri intre clanuri. Ar fi o activitate in + pentru clanuri. Sa dureze minim 30 de minute / maxim ora. 7. Adaugarea unor masini noi in Dealership care pot fi cumparate cu bugged points sau pp-uri. 8. Cel mai cerut este sistemul de ROB. O schimbare ar fi perfecta. 9. Sistem de repair cu [/shop]. In shop sa fie adaugat "Repair Your Vehicle", acesta sa poata fii cumparat cu Bugged Points si Premium Points. Cu acest sistem player-ul sa-si repare singur masina. 10. Sa se înlature regula cu daca ai 90 cheats în LP sa nu mai poți aplica în nicio mafie, majoritatea s-au lasat din cauza asta și ați observat si voi ca, comunitatea scade din ce în ce mai mult. RESTRICTIA la fel - S-a scos AntiCheat-ul pentru putin, am inteles, e ok. Dar restrictia asta cu ban pe IP este o prostie, te stopeaza prea mult timp din a te mai juca, altii nu isi bat capul si se duc pe alt server. E ok 90 de zile pt cheats si este destul. Asa s-a intamplat mereu, sa nu uitam ca 50 la suta jucam pentru mafii, alt farmec nu mai are sampul. De ce incercati sa reduceti fix din "mafioti"? Voi ce alegeti 10vs10 codati sau 20vs20 si cu o diferenta mai mare de playeri? Se pot face schimbari daca suntem uniti !! 22 1 Quote
AlinBeleaua777 Posted March 24, 2022 Posted March 24, 2022 Sugestie: Sugerez sa fie adaugat comanda "/leaders" care sa afiseze liderii on. Cum crezi ca ar ajuta serverul: cu aceasta comanda poti vedea liderii on si cred ca ar fi foarte util pentru toti jucatorii adica este comanda /helpers si /admins si de ce nu /leaders? @Shad0w @Tibi Quote
UndeADisparutBuggedul Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 [A SE CITI TOT VA ROG!!!] Am intrat pe BUGGED dupa 5 ani in care nu am mai jucat SAMP deloc. Am intrat de curiozitate pe panel sa vad ce mai e. BuGGeD a fost o comunitate demna de respect cu serverele mereu full. Am vazut gloria blue.bugged, red.bugged, green.bugged, orange.bugged, yellow.bugged, iar mai apoi am auzit de o fuziune pentru a crea black.bugged si white.bugged. Mai tarziu am auzit ca s-a deschis purple.bugged. Serverul BuGGeD a fost plin de surprize, de servere full, de prieteni cu care stateam pana dimineata si ne distram copios. Vremuri bune. Era cel mai bun din Romania (nu sunt hater buy-zone, vorbesc doar facts). Am ras, am luat teapa, am strans bani sa donez, amintiri bune si mai putin bune. Sa-mi explice cineva... Unde e gloria BuGGeD? Cum de a decazut in asemenea hal? Ce e cu toate serverele astea aparute? B-Hood, CrownLand, Ruby.Nephrite? Ce sunt astea? BuGGeD a avut Romania la picioare in materie de SAMP. L-a lasat in spate pe veteranul buy-zone. A luat-o inaintea la toti. Acum ce? De la 4-5 servere am ajuns la 2-3 iar apoi la unul singur? Ok, inteleg ideea de fuziune, dar nu e ok in halul asta. Harta e goala pe BuGGeD. Nu mai sunt 1000/1000, ci doar 300/1000 maxim. Nici macar jumatate din playeri nu mai sunt pe un singur server BuGGeD. ATI AVUT 5 SERVERE FULL CONSTANT, NU A MAI REUSIT NICIO COMUNITATE DIN ROMANIA (si probabil nici international) ASA CEVA, IAR ACUM ATI DECAZUT IN ULTIMUL HAL. MI-E RUSINE SI MI-E JENA. Imi pare rau ca s-a ajuns asa. O sa trec la partea interesanta acum: In calitate de fost jucator BuGGeD (blue, red, yellow si orange) vin cu o idee care sper sa fie bagata in seama: STERGETI ABSOLUT TOT CE INSEAMNA SAU A INSEMNAT BUGGED. WEBSITE, SERVERE, ABSOLUT TOT. DACA SE POATE SA DATI REFUND LA JUCATORII CARE INCA MAI JOACA SI AU DONAT, DATI-LE BANII INAPOI LA FIECARE SI LUATI O PAUZA DE 2-3 LUNI SA VA RELAXATI. REVENITI VARA CU CEVA NOU SI INOVATIV. CU CE? CU *REBORN.BUGGED.RO* -> UN SERVER NOU NOUT CARE VA FACE 1000/1000 INCA DIN PRIMELE 5 MINUTE. DACA TREABA VA MERGE BINE CU REBORN.BUGGED.RO PUTETI REVENI LA IDEEA DE CULORI.BUGGED.RO SAU SA INLOCUITI CU ALTCEVA, GEN *DIAMOND.BUGGED.RO* SAU *GOLD.BUGGED.RO*, ETC. Va rog sa luati in serios acest topic si bagati spam cat de mult puteti. Mi-e dor de vechiul BuGGeD. Vreau reborn.bugged.ro neaparat. Va rog... - Un fost jucator care v-a respectat serverul si munca extrem de mult, dar a ramas NEplacut surprins cand a vazut cum a ajuns BuGGeD in 2022. De la NR1 in josul topului... 2 Quote
A.J Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 M-am uitat pe serverele celorlalte comunitati de SA:MP din romania si am vazut cat de ingeniosi sunt unii scripteri, care nu au nici pe jumatate din cunostintele lui Shad0w al nostru. Imaginati-va sa gandeasca un fel de 'oras nou' care sa aiba o benzinarie, cateva case, un CNN, un Pay'N'Spray, poate de ce nu si o factiune/departament in plus, si o locatie noua care sa aiba legatura directa cu un nou quest zilnic adaugat de exemplu in loc sa te imbeti la Alahambra, sa fie nevoie sa te duci tocmai in acel orasel, in acel bar ca sa te imbeti. Nu ar fi un + si ar atrage jucatorii? Lasati un reply cu parerea voastra, si hai sa propunem chestia asta, singur nu as fi luat in seama, insa daca ne hotaram cu toti sa tinem aceasta idee, putem schimba ceva! @Shad0w da-ti interesul si uita-te la sugestiile noastre, si ia-le in seama, pentru noi, astia 250-300 jucatori care am ramas langa tine.. hai sa repopulam comunitatea.. Quote
UndeADisparutBuggedul Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 On 3/28/2022 at 3:27 PM, q Orfanu said: M-am uitat pe serverele celorlalte comunitati de SA:MP din romania si am vazut cat de ingeniosi sunt unii scripteri, care nu au nici pe jumatate din cunostintele lui Shad0w al nostru. Imaginati-va sa gandeasca un fel de 'oras nou' care sa aiba o benzinarie, cateva case, un CNN, un Pay'N'Spray, poate de ce nu si o factiune/departament in plus, si o locatie noua care sa aiba legatura directa cu un nou quest zilnic adaugat de exemplu in loc sa te imbeti la Alahambra, sa fie nevoie sa te duci tocmai in acel orasel, in acel bar ca sa te imbeti. Nu ar fi un + si ar atrage jucatorii? Lasati un reply cu parerea voastra, si hai sa propunem chestia asta, singur nu as fi luat in seama, insa daca ne hotaram cu toti sa tinem aceasta idee, putem schimba ceva! @Shad0w da-ti interesul si uita-te la sugestiile noastre, si ia-le in seama, pentru noi, astia 250-300 jucatori care am ramas langa tine.. hai sa repopulam comunitatea.. Nu cred că va face absolut nimic până în toamnă. În toamnă am un feeling că o să se deschidă ceva blană rău la împlinirea a 10 ani de buGGed (15.11.2012 - 15.11.2022). 1 Quote
AlinBeleaua777 Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Sugestie: Ar fi foarte tare și eficient sa se poată juca și de pe telefon pe acest server, pentru ca unii sunt plecați și nu poate sa facă raportul în facțiune sau poate ești plecat undeva și vrei sa te joci samp pe acest server cu prietenii, cu toți ne dorim sa ne jucam pe server de pe telefon, asa dar ar fii super eficient sa se poata juca si de pe telefon pe blue.bugged.ro ca pe alte servere se poate juca și pe bugged de ce nu? Cum crezi ca ar ajuta serverul? daca ești plecat sau ai o problema cu pc ul, e la reparat sau chestii, și vrei sa te joci sau sa faci raport, sau sa te joci pe server la școală ar fii super eficient sa se poată juca pe server de pe telefon, știu ca s-a mai făcut aceasta sugestie, dar am dorit sa o repostez, sper sa luați aceasta propunere în serios. 1 Quote
cute.Dybala Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Sugestie: Probabil a mai fost aceasta sugestie, dar poate ar fi momentul sa fie reamintita. Sa se adauge la bid (sau intr-un alt fel de sistem de bid) vehiculele celor banati permanent si fara posibilitatea de a lua unban vreodata cu pp etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Deoarece multe masini rare si cu detalii bune sunt in propietatea unor playeri care nu vor mai putea intra pe server din cauza banului permanent ce nu va fi scos. Ma refer in principal la cheaterii cu [X] sau afaceri ilegale, etc. Sunt sigur ca multi playeri, colectionari si nu numai, isi doresc multe masini pe care playerii banati le tin degeaba. 2 Quote
EllisoN Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Sugestie: Playerii de level 15+ să nu mai poată da examenul pentru licența de condus, să poată lua de la instructori licența de condus. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta instructorii la raport și ar părea gen rl. 1 Quote
contvechi Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 On 4/10/2022 at 2:02 AM, q Orfanu said: Propun sa se adauge noi quest-uri zilnice. +1 Quote
A.J Posted April 15, 2022 Posted April 15, 2022 Propun sa se readauge Custom URL cu numele piesei. Quote
Recommended Posts