Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:

• Sistem de Triatlon(similar cu cel de pe Gta V). Implicit trebuie scoase anumite checkpoint-uri de la job-ul boat transporter, in cazul in care playerii vor ramane in vw 0, dar mai exista si posibilitatea ca automat playerii sa fie teleportati in alt vw odata cu inceperea minigame-ului. Avem atatea zone din mare ce nu sunt folosite sau des populate, eu zic ca pot fi folosite in acest scop. Locurile unde playerii trebuie sa ajunga pot fi marcate la fel ca cele de la testul pentru permis.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

• Ar fi o noua metoda prin care playerii ar putea sa-si mareasca activitatea si totodata sa castige premii bune(bp-uri, pp-uri, veh box, skin box), in functie de locurile luate(1,2,3) si premii de participare.
  • Upvote 1
Posted

Sugestie:Propun ca raportul in factiunile de tip taxi sa fie marit si sa nu se mai fraudeze toti membrii acestor factiuni de tip taxi sa fie nevoiti sa munceasca cu adevarat pentr-u a face parte in continuare din factiune.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Consider ca din cauza ca raportul la factiunile respective se poate face destul de usor pot sa zic ca "extrem de usor" stationand pur si simplu pe trotuar la pns sau la cnn sau langa autostrada si tin sa mentionez ca membrii factiunilor respective dorm la datorie /duty sau nu vor din cauza ca raportul este terminat fara ca macar sa faca ceva. 

Posted

Sugestie: Mașinile de la job-uri precum fish și truck să fie în funcție de skill-ul deținut.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Jucatorii ar fi mult mai motivați să crească în skill la acele job-uri. Ar fi mult mai ușor să termini quest-urile speciale. Cu toții știm că e o durere în pancreas să dai /pizza in LS și să îți apară cp-urile în SF, tu având Faggio.

• Upvote 2
  • Fok 2
Posted

Vin cu o propunere putin cam indrazneata dar ma risc si o sa o fac, sper sa nu imi iau warn.

Precizez de pe acum ca nu fac misto in legatura cu sugestia mea!

Am descoperit cabanuta respectiva in timp ce ma plimbam cu NRG-u. Glumesc, in timp ce fugeam de politie, si am fost uimit sa vad ca nu e listata pentru cumparare.

Vin cu sugestia listarii casei respective. Casa se afla intr-o locatie dintre cele mai speciale din cate am vazut, departe de civilizatie, unde e liniste si iti poti petrece orele pe sleep in pace, la fel cum imi place mie.

O sa indraznesc sa spun, dar chiar imi doresc casa respectiva foarte mult.

poza 1

poza 2

Posted

Sugestie:Mașinile de la job-uri precum pizzaboyși  să fie în funcție de skill-ul detinut, si sa-ti dea alte masini dupa skill.

Sa-ti dea vehicul dupa skill-ul pe care il ai, am dori foarte mult sa fie schimbata.

Am vrea, sa se bage in acest server, Bunker, este un busniess cum e pe gta online, este o afacere subterana, si sa fie undeva la 10-15 kkk, sa fie super scumpa aceea afacerea. Sa se bage job-ul pentru minerit, este un job unde castigi foarte bine, si ar ar fii un job super tare. La jobu de garbage man, sa se mareasca viteza, la masina de gunoi, se misca prea incet, si nu e bine deloc, stai 2-3 ore pana te duci la alt checkpoint.  La masini daca s-ar mai mari vitezele, ar fi foarte tare.  La garbage man, sa se dea mai multe check point-uri in aceeasi orase, si sa se mareasca castigu. La toate joburile sa se mai mareasca castigurile, si sa se mareasca bugetul la acest server.  La jobu de delivery, sa se schimbe masina, si sa se pune o masina noua, cu care sa ne putem deplasa mai repede putin gen, si sa poti castiga.  La misiunea cu Zero, sa se mareasca banii la 5-10 kk, ar fii foarte bine sa fie marita. un business cu droguri, daca este pe acest joc, daca ati putea baga, mi-as dorii foarte mult sa bagati acest business pe server.  

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi metoda buna, deoarece ar atrage playerii cat mai mult pe acest server, si s-ar mai schimba sistemele pe server, n-ar fii rau deloc.

• Upvote 2
Posted

Sugestie:

Sistem blacklist

O factiune de tip mafie sau Hitman poata sa fie asociata cu factiuni pajnice de tip Taxi,SI,Paramedic,News Reporters fara PD

doar daca factiunea respectiva ajunge la un comun acord cu mafia respectiva si este din orasul unde mafia are hq-ul.

Adaugata o comanda /blacklist in care poti vedea ce playeri sunt pe blacklist si sa poti adauga cu comanda /addblacklist

In comanda /blacklist ca mafiot poti vedea pe cine trebuie sa omori si daca acesta a fost omorat de minim 6 ori

atunci cand tu selectizi din dialog persoana respectiva sa iti puna direct find pe el si sa se poata vedea din /spec ca il urmareste pe cel de pe blacklist pentru a nu primi dm, atunci cand il omoara sa primeasca un text cu "Ai fost omorat de jucatorul x, te aflii pe blacklistul factiunii Taxi Los Santos" si sa primeasca o suma de bani random 500-100k automat jucatorul poate da si call 112 si asta creste activitatea si pentru cei din pd.

Atunci cand un jucator este adaugat pe blacklist sa apara pe chatul mafiei ca jucatorul x a fost adaugat pe blacklistul factiunii x.

In raport sa fie adaugat minim 6 kills pe cei din blacklist si minim 20 kills la war, asta se poate creste sau scade in functiune de rank, cele mai multe killuri pe saptamana la raport sa primeasca o suma de bani.

Adaugarea sedintelor saptamanale obligatorii la orice factiune. 

Cresterea intrarilor in bizuri, minim 4k intrarea din care jumatate din ei sa se duca la stat cu acest sistem se mai echilibreaza economia. 

Pret de intrare la toate minigame-urile o suma de bani 10/15k care sa se duca la stat.

Cand castigi o runda la hunger games sa castigi o suma de bani in functie de kills 10/15k pe kill.

Cand dai /exam pentru licenta de driving sa iti ia o suma de bani statul 50/100k ar echilibra economia sv-ului.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar readuce activitate pe server si ai avea mai multa ocupatie ca si player tot odata esti nevoit sa faci job pentru ca banii o sa se duca crescand intrarile in biz-uri.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: 

-în meniul /v să fie adăugate iconițe în dreptul fiecărui vehicul care deține un obiect atașat, cum ar fi sticker, neon, bull horns, etc.

-în panel, la secțiunea vehiculelor deținute de către un jucător, să fie adăugate iconițe în dreptul fiecărui vehicul care deține un obiect menționat și în sugestia de mai sus. 

-sugestie de iconiță pentru neon: un pătrat cu un N scris în interior, iar culoarea pătratului reprezentând și culoarea neonului atașat pe vehicul.

-sugestie de iconiță pentru celelalte obiecte atașate: bull horns- un pătrat cu un H scris în interior, culoarea pătratului de preferat maro, steaguri- un pătrat cu un S în interior, culoarea pătratului să difere în funcție de culoarea steagului.

Cum crezi că ar ajuta serverul:

În primul rând, te ajută să deosebești vehiculele între ele, de exemplu, dețin 3 vehicule de tip Infernus, doar unul dintre ele are atașat neon. Nu mai e nevoie să le spawnez pe toate 3 până să îl nimeresc pe cel cu neon, deoarece am iconița în dreptul lui. Iar în cele din urmă, îmbunătățește aspectul vizual în meniul /v, cât și pe panel.

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Propun stergerea sanctiunilor din LP dupa 6 luni.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Avand in vedere numarul scazut de playeri, consider ca trebuie adaugata cat mai repede aceasta sugestie, automat ar fii mai multi playeri si s ar juca mai mult, dar si sansele in factiuni o sa fie mult mai mari. De exemplu am 2 warn uri in LP, vreau sa intru in factiune, dar da urat, in loc sa astept 1 an sa mi se stearga, mai bine 6 luni, parerea mea, dar cred ca multi ar fii de acord cu mine.

• Like 3
  • Upvote 6
Posted

Sugestie:Buna seara propun sa se verifice systemul pentr-u oferirea bonusurilor la joburi care este adaugat ca sa ofere un bonus de bani sau materiale pe nivel de skill cea ce nu ofera nimic in plus am  aici si screenshot inainde si dupa  la jobul boat transporter avand skill actual gold 5 1:https://imgur.com/IgPatDA    2:https://imgur.com/yd682ay   asa este si la celelalte.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Consider ca ar motiva jucatorii ce inca fac joburi cu un bonus de bani materiale avand in vedere ca sunt multi ce nu se descurca la afaceri sau joaca la pariuri si isi pierd toti banii va doresc o seara placuta.

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Buna ziua propun sa se adauge un system de job goal pentr-u fiecare jucator la care ajunge la suma de bani/mats din job goal sa primeasca un bonus de exemplu o anumita suma de bani Rp/Bp sau 1 vehicle box si acesta sa aibe si nivele de exeprienta in care sa iti dea mai multi bani Rp/Bp sau vehicle boxuri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Consider ca ar fi un plus pentr-u toti jucatorii va doresc o zi buna.

• Upvote 2
  • 2 weeks later...
Posted

Sugestie: Sa fie reintrodus panel ul vechi, cel care era pe red, blue in 2015 2016. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu cred ca ar ajuta cu ceva anume serverul, doar ne-ar face mai multa placere sa folosim panel-ul tinand cont ca ne mai aducem aminte de vremurile bune.

• Sad 1
  • Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie:Propun mărirea fee-urilor cu 50% minim.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Deoarece economia este foarte mare iar un biz nu mai are o așa importantă pentru ca nu produce mai nimic, pe server, ar stârni mai mult interes pentru biz-uri și ar fii mult mai real, pentru ca și inflația când creste, automat și magazinele măresc prețurile.

Edited by .DARiUS
  • Upvote 1
Posted

Sugestie:Mărirea banilor primiți de la job-uri cu 100%.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:In momentul de fata nimeni nu mai face job pentru bani. Majoritatea fac pentru skill sau pentru quest. Într-adevăr cu 30k-50k făcuți in 5 minute, clar nu tragi sa faci job. Economia find la un nivel foarte mare, e ca și cum o pâine costa 10 lei și tu primesti 1 leu pe zi. Cam așa platesc job-urile in acest moment.

• Like 4
  • Upvote 3
  • Fok 1
Posted

Sugerez sa se adauge neoanele si in [/shop] ca ne au rupt baietii 'bisnitari' cu preturile

Acest lucru ar fii minunat pentru cei care nu au timp de quest si care au ghinion.

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

Buna seara vin și eu cu o sugestie pentru fracțiunile School Instructor SF / LV, sugerez adăugarea a câteva NRG - 500 si 2 infuri. 

Chiar ar ajuta la raport pentru a te deplasa mai rapid la clienți mai ales dacă nu deții o mașina persoanala foarte buna, așa nici clienți nu ar aștepta si chiar sar folosi mașinile facțiuni. 

Pe lângă asta si la National Guard consider ca ar trebui sa aibe măcar doua masini mai rapide cum are si LSPD/LVPD/SFPD/F.B.I. Așa nu sar mai bate membri pe infuri pentru ca e destul de dificil sa faci wanted cu Patriot sau Sánchez. 

• Upvote 1
Posted

Buna ziua,vin si eu cu o sugestie legata de Slots!Ar fi util sa avem si un last al cartilor undeva in dreapta exact ca in viata reala si sa existe posibilitatea alegerii la dublaj a semnului cartii si asta sa fie x4 castigul(de ex sa alegi inima neagra,romb,inima rosie sau trefla iar castigul sa fie x4)

Posted

Sugestie: Adaugarea unui sistem de impozit Sunt foarte multi bani pe server si din acest motiv inflatia a crescut. Ca sa scada inflatia, trebuie scosi banii din economie. 

Propun ca fiecare masina de pe server sa fie impozabila. Impozitul sa se calculeze in felul urmator:

Masina depaseste 150km/h -> platesti 2k impozit pe payday

Masina are o viteza maxima sub 150km/h -> Platesti 1k impozit pe payday.

Pentru fiecare zi in plus a masinii -> platesti cate 100$. Daca masina are 100 de zile, o sa platesti 100zile x100$= 10.000 impozit

Pentru km nu merita sa se adauge un impozit deoarece in viata reala, impozitul se calculeaza in functie de capacitatea cilindrica a masinii. Impozitul pentru fiecare zi a masinii este doar inca ceva in plus ca sa se mai scoata bani de la jucatori.

Daca jucatorul nu poate sa plateasca impozitul (nu are bani), nu va putea folosi masina. Impozitele ar trebuie sa fie destul de mici totusi, nu cred ca va fi o problema in acest sens.

Ai casa, platesti impozit

small - 5k pe payday

medium - 7k pe payday

big - 10k pe payday

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In acest fel, mai multi bani s-ar scoate de pe server si preturile vehiculelor ar scadea, iar jocul ar fi mai apropiat de viata reala.

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Posted

1# Sugestie 

Sugestie: Skinuri speciale(skinurile rare din skin box-uri) contra cost cu Puncte Premium

Cum crezi ca ar ajuta serverul: cu siguranta ar multumi majoritatea playerilor!

• Upvote 2
  • Fok 1
  • 2 weeks later...
Posted

Sugestie pentru server, ca daca nu ai permis sa poți conduce vehicule dar daca conduci mai mult de 60 secunde sa iti iei wanted.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar ajuta pentru playerii care fac parte din departamente să își faca raportul mai rapid si ar fi un lucru nou pe server.