Danni Posted July 17, 2024 Posted July 17, 2024 Sugestie: Sa creasca pretul asigurarii la masinile personale de 10 ori. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi o modalitate de a pierde bani si ar face mai putin atractive masinile foarte vechi, unde asigurarea ar putea costa 2-3kk. 1 Quote
Godfath3Rr1. Posted July 24, 2024 Posted July 24, 2024 Sugestie:Jobul de minerit Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ari fii o modalitate de a castiga forarte multi bani, mai ales cand esti level 1, mergi si minezi tot felul de miereuri, si te duci colectezi banii, ar fii super misto. 1 Quote
princealex11 Posted July 25, 2024 Posted July 25, 2024 Sugestie: -adaugarea job-ului de agent de securitate, sofer delivery bani pentru banci. -adaugarea job-ului de pilot de avion, elicopter, comercial, pasageri, transporturi militare, speciale, etc. -adaugarea job-ului de pompier -adaugarea job-ului de politist de frontiera, sa stea la granita dintre orase sau la marginea oraselor (plaje, munte) -adaugarea job-ului de park ranger 1 1 Quote
Adrian94x Posted August 2, 2024 Posted August 2, 2024 Propun sa se scoata limita de 10 plangeri pe luna. Daca dai peste 10 fraude ce se intampla cu celelalte pe care nu le poti posta? Trebuie echilibrat jocul pentru toata lumea. Multumesc anticipat ! 2 Quote
Sebastyan Crystyan Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Sugestie:Adaugarea posibilatatii de a avea mai multe furniture in casa. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pur si simplu toata lumea si ar putea face casa mult mai frumoasa, ideea e ca macar sa dai o anumita suma de pp-uri pentru a avea mai multe furniture, chiar as fii dispus sa platesc sa mi fac casa mult mai frumoasa. Doar bucataria am putut s o fac si nici aia completa , repet sunt dispus sa platesc https://imgur.com/a/UE4lRhQ 1 Quote
Mos[]QaZzy Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Sugestie: Sa se adauge "job ul" de hoț, daca ati jucat story mode ul lui Gta Sa banuiesc ca stiti la ce ma refer, dar pt cei care n au jucat, permiteți-mi sa va explic: La un moment dat in story, CJ poate sa fure din casele npc urile folosind o duba si bineînțeles o masca, el putând sa fure de la televizoare, pana la masini de spălat, aici pe server puteti scripta in asa fel încât sa fii sub presiunea timpului, odata ce timpul expira sa te trezesti cu 3 stele de wanted, si bineînțeles la skill 1 sa poti fura doar obiecte ieftine, odată ce avansezi in skill sa poti incarca duba cu masini de spalat, aragaze :)), etc.. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand ar fii ceva nou pe samp ul din România si ceva foarte funny, imaginați-vă o patrula de politie pe urmele tale, iar tu între timp fugind cu o duba plina de aragaze si frigidere :)) 1 Quote
Fisch Posted August 16, 2024 Posted August 16, 2024 Sugestie: Sa fie scoasa limita de la ruleta de $$/h Cum crezi ca ar ajuta serverul: Parerea mea este ca, fara acea limita de ora, ar fi altfel, indiferent ca ai multi bani sau putini, ai sansa mai mare de a face bani. Este si putin enervant cand pierzi o mana si trebuie sa astepti tocmai ora urmatoare, cand si atunci pierzi. Cum este si in Real Life, trebuie sa fii constient de cat poti pierde sau cat ai de bagat. Ar fi frumos sa fie ca atunci cand a fost implementata. Multumesc si sper sa rezolvam ceva;) 1 1 1 Quote
AmGeD Posted August 26, 2024 Posted August 26, 2024 Sugestie: Apartamente în lift lângă plaja LS Cum crezi ca ar ajuta serverul: 12 Apartamente noi de lux in lift langa plaja LS deoarece nu sunt folosite deloc, fara interioare, apartamente au priveliște buna de la ferestre avand interioare le-ar strica, daca vin cu un interior care nu poate fi schimbat ar fi minunat, parcarea este buna, este mare, au loc multe mașini, de ce sa nu o folosim? ar fi bine o casă pentru fiecare nivel. https://postimg.cc/gallery/dk43dwF Quote
QuickzDM. Posted August 26, 2024 Posted August 26, 2024 we want a new server / vrem server nou ca in 2014 1 Quote
RaksteNN Posted August 28, 2024 Posted August 28, 2024 Sugestie: Old RPG Bugged Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu totii ne este dor de acea emotie de a juca samp, este? De vremurile alea cand chiar aveai ce sa faci pe server si nu aveai nevoie de prieteni sau colegi de clan pentru a completa raportul de activitate. Ce propun? Un server nou care sa aiba la baza acelasi bugged, doar cu ceva mai simplu pe langa, fara stickere, flaguri si alte rahaturi ambulante care oricum sunt degeaba. Eventual gandite cateva idei de venit pasiv si o economie mai mica nu in halul in care dupa 3 saptamani sa poti sa ti iei inf dupa 25 din 24 de ore de SAMP. Cu ce ar mai ajuta? Ar mai taia din elanul comunitatilor rivale care au luat fata, ar fi o dezvoltare buna si legata de donatii. Quote
Adrian94x Posted September 1, 2024 Posted September 1, 2024 Propun sa se mareasca productia la Zero Company, de la 1 kk la macar 5kk. Quote
Gibson. Posted September 6, 2024 Posted September 6, 2024 1.Propun limitarea numarului de mafii in joc , avand in vedere ca nu mai sunt multi playerii , sa fie cate 3 mafii in cele 2 orase, LS & LV ; 2.Sa se poata vedea pe panel harta cu teritoriile din joc , si la categoria wars de pe panel cine are best sa fie cu verde si cine a luat worst cu rosu. Quote
Navakowski Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 Sugestie: Propun să se scoată deelay-ul de la towcars. Acum ca vehiculele de la clan apar și dispar automat când ești în zonă nu cred ca afectează așa mult. Eventual diminuat timpul până se despawneaza, dacă e prea încărcat serverul. Dar măcar să le poți da spawn ca doar de-aia le ai! Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu personal am fost dezamăgit când s-a pus deelay-ul, până dădeai spawn la ultimele mașini, dispăreau primele. Posibil sa mai fie și alte persoane de aceeași părere. 2 Quote
Sova. Posted September 18, 2024 Posted September 18, 2024 **Sugestie: Introducerea unui kit de "self repair" pentru vehicule.** **Cum ar putea ajuta serverul:** 1. **Îmbunătățirea economiei pentru afacerile de tip 24/7:** Propun ca kitul de "self repair" să fie disponibil pentru achiziție în magazinele de tip 24/7, ceea ce va contribui semnificativ la creșterea veniturilor acestora, prin diversificarea produselor oferite. Această măsură ar putea stimula economia și interacțiunea între jucători și aceste afaceri. 2. **Protejarea jucătorilor de pierderi nejustificate:** Kitul ar oferi jucătorilor o soluție rapidă pentru a evita pierderea vehiculelor din cauza avariilor cauzate de alte persoane sau a accidentelor care duc la distrugerea vehiculului. Prin această funcționalitate, jucătorii vor putea să repare vehiculul pe loc în proporție de 50%, permițându-le să ajungă la un PNS pentru o reparație completă. **Limitări propuse pentru kit:** - Kitul va repara vehiculul doar până la 50% din capacitate, după care jucătorul va trebui să apeleze la un PNS pentru reparații complete. - Fiecare jucător poate deține doar un kit la un moment dat. - După utilizarea kitului, jucătorul poate achiziționa altul din magazinele de tip 24/7. Această sugestie ar aduce beneficii nu doar economiei serverului, ci și experienței de joc, oferind un plus de strategie și protecție pentru jucători. 1 Quote
F4stKill3R Posted September 30, 2024 Posted September 30, 2024 Propun scoase la licitații acestea..Și https://imgur.com/gallery/pentru-licita-ie-samp-UQXIu92 Quote
Rbrt Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 Sugestie: Actualizati cat de bine platesc /jobs la economia actuala. Exemplu: La Fisherman daca faci o medie si scazi cat platesti sa intrii in 24/7 ramai cu foarte putin per tura. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar creste activitatea pe server enorm. Quote
EqiNouX. Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 Sugestie: Recrutare helperi Cum crezi ca ar ajuta serverul: sunt doar 10 helperi, admini sunt 41. Sunt cazuri când răspund adminii pt ca din 10 helperi 11 s au culcat. Și, s ar bucura playerii ce au activități mari pe sv etc....care au muncit, poate fix pentru a avansa și ei, sa ajungă în staff. e alegerea voastră, eu doar propun sa deschideți app. 1 1 Quote
F4stKill3R Posted October 13, 2024 Posted October 13, 2024 Sugestie update urgent @Bugged Dețin casa id 294 situată în SF astăzi în jurul orei 13:00 am rămas fără LICENȚĂ DRIVING Din 2-300 jucători on majoritatea >FK< nici un taxi duty nici un prieten sau membru on, deabea puțin după ora 2 am reușit sa ajung la DMW din LS și asta cu anunț postat la CNN (SF) 100k recompensă.. și am reușit să găsesc pe cineva pentru a ajunge la examen! Trebuie luat în considerare o rezolvare ori DMW în fiecare oraș existent ori scoasa licența DRIVING sau adăugată o dovadă ca să zic așa ceva să-ți permită să-ți iei licența DRIVING! Sunt de părere ca nu sunt nici primul și nici ultimul player pățit cu asta și sigur mai sunt și alți doritori dornici de o rezolvare! Vă mulțumesc! 2 Quote
Adramalech1242 Posted October 31, 2024 Posted October 31, 2024 Sugestia mea: Ar fi sa se adauge un sistem de /eat cu meniu care in acelasi timp ne-ar putea ajuta sa avem mancare la noi ca si un inventory pentru mancare care sa fie o unealta care ne poate ajuta sa nu mai mergem de fiecare data la un business sa cumparam sau din case, etc... personal mi s ar parea mai interesant. Quote
F4stKill3R Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 (edited) E o idee buna... Când nu sunt paramedici on... Edited November 1, 2024 by F4stKill3R Quote
DTG Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Sugestie: Loc de /pizza in LV Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pentru cei care muncesc la pizza, ar fi esentiala comanda /pizza si in lv, ca sa nu te mai intorci in LS cand ai primit checkpoint uri doar LV 1 Quote
rwbert_adr Posted November 11, 2024 Posted November 11, 2024 Sugeste: Marirea fee-urilor de la intrarea in biz, a insurance-ului pt masini, a fare-ului taxi si para etc etc Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca in momentul actual niste mariri de preturi intre 50% si 300% ar ajuta cu reglarea economiei care pur si simplu a luat o razna in ultimul timp. Daca lucruri precum fee/rent ar ajuta cu o miscare mai accentuata a banilor intre playerii comunitatii, o marire serioasa a insurance-ului pe care il platesti in momentul in care masina bubuie ar putea sa scoata direct o parte (ce i drept mica) din averile enorme pe care majoritatea playerilor le avem, dar poate ar mai si regla preturile de vanzare ale biz-urilor(3 sferturi avand valoare aproape nula in timp ce restul sunt practic de nevandut), dar si ale masinilor, pentru ca si acolo piata consta numai in Inf/NRG/Bullet/SK etc full days care se duc in X kkk, orice altceva fiind de negasit. TLDR: Mareste grav toate preturile ca sa mai iasa banii din joc si sa saraceasca putin playerii ca deja e prea mult. 1 Quote
bigth1ef66 Posted November 18, 2024 Posted November 18, 2024 Sugestie: Adaugarea unui meniu/inventar pentru masinile personale, acesta cuprinzand obiectele speciale cum ar fi coarne , stickere etc. Acest meniu creand posibilitatea de a scoate fiecare obiect in parte dupa bunul plac, nu cum este acum dai /vobject si scoate toate obiectele puse deja pe masina. De exemplu daca am pe masina neon, sticker si coarne, nu pot sa scot doar coarnele, va trebui sa pierd si neon si toate celelalte. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai multe masini unice, si nu ne.am pierde toate accesoriile pentru un singur flag, sau sticker. Quote
Onofrew Posted November 18, 2024 Posted November 18, 2024 Sugestie: quest special de reciclat sticle Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fi mai interesant si ar influenta romanii sa recicleze si sa salveze planeta 1 1 2 1 Quote
Eduard Posted November 20, 2024 Posted November 20, 2024 Sugestie: Să se poată cumpăra mai multe chestii în joc cu bugged points. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt foarte multi playeri pe server (inclusiv eu) care detin foarte multe puncte de acest gen si nu avem ce face cu ele. 1 Quote
Recommended Posts